Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7063-7066 - Gonosz erők, egyesüljetek

2014. szeptember 02. 20:30 - julie0812

Vilibá gyorsan odacsődíti Kingát, nagy az öröm és ölelkezés, Géza hazatért! Közben Nikol az asztal alá issza Barthát és arról érdeklődik, hová rohant Kinga. Ekkor beállít Balta a rossz hírrel: volt egy kis gebasz az építkezésen, Nikol egyik emberének magánszáma balul sült el.

1.jpg

Zita nem ér haza vacsorára, mert kissé megszédült a betörés során, Juli sopánkodik, hogy Atikám nem elég szigorú a lányával, amikor megszólal a telefon, Zita kórházba került. Szerencsére nincs nagy baj, másnap Zita megpróbálja visszaidézni, hogy mi történt és eszébe jut, hogy az egyik rabló nyakában látott egy nyakláncot, még le is rajzolja. Atikám bosszút esküszik, senki sem érhet a lányához.

2.jpg

Tóbiás jól összeveszik a muterral, mert a nő továbbra is le akarja beszélni a pereskedésről és Tóbi azt gondolja, hogy az anyja szégyelli, hogy ő meleg. De Gizi ezt sem nézheti tétlenül, némi kotnyeleskedés után kibékíti anyját és fiát. Remek.

3.jpg

Zsolt Géza felől érdeklődik Kingánál, de Kinga azt mondja, nem tud semmi újat Gézáról. Bartha újra megígéri, hogy hamarosan lerendezi Nikolt. Később újra találkozik a gengszter ladyvel és beszámol neki az embere, bizonyos Arti baklövéséről. Nikol látszólag leszarja, hogy sérültek is vannak, de odarendeli az embert és lekever neki két orbitális pofont, Zsolt meg csak röhög. Az ember már épp ráugrana Zsolt nyakára, de a főnökasszony ráparancsol, hogy nyugodjon el, ráadásul még a bérét is megvonja. Hű de kemény.

4.jpg

Bözsikét is beavatják a Géza-titokba, de már több ember tényleg nem tudhat róla, úgyhogy KicsiSzabit valahogy el kell paterolni Vilibától. Bözsi mama megkéri Szabit, hogy este segítsen neki befőtteket pakolni, Szabi rögtön vágja, hogy valami sántít a sztorival, de úgy dönt, inkább nem akar tudni róla. Másnap Kinga és Vilibá elmennek venni Gézának pár cuccot, rejtély, hogy miért kellenek ehhez ketten. Kinga addig rábízza Magdikát Gézára, de a kislány belázasodik, mit lehet tenni, Géza felugrik a Bartha lakba gyógyszerért. Persze pont akkor ér haza Zsolt és Nikol.

8.jpg

Géza elslisszol a gyógyszerrel, Nikol pedig hőbölög és nem hiszi el, hogy Barthának semmi köze Gézához. A nő elviharzik, jön helyette Balta, akinek az a remek ötlete támadt, hogy mi lenne, ha felajánlanák őrző-védő szolgáltatásaikat Atikámnak, de Bartha lehurrogja, még csak az kéne, miután elintézték a lányát. Atikámék ez alatt felmérik a kárt, elég gáz van, a tolvajok mindent vittek, csak a homok maradt, így csúszik az irodaház projekt is. Juli arra gyanakszik, hogy Miki keze van a dologban és kérdezősködik nála kicsit. Erre Miki elmegy Atikámhoz, hogy kárörvendjen. Később Attila rájön, hogy Tóbiás adott ki infókat a biztonsági cégről Barthának, úgyhogy valószínűleg meg is van a valódi tettes.

5.jpg

New Bartha nekiáll edzeni a lábát, de nem ám csak úgy finoman, hanem rögtön teljes erőbedobással végzi a gyakorlatokat, Enikő hiába is sápítozik. Sőt, még súlyzóval is rásegít, az kell egy éppen hogy összeforrt sípcsontnak. Jól el is esik, még jó hogy kéznél van ápolónő. Jön Rudi is észt osztani, nekiáll leüvölteni Krisz hülye fejét, biztos azért akarja tönkretenni a lábát, mert fél visszamenni a sereghez. Amúgy ez a Rudi nem túl diszkréten nyomul Enikőre, ilyen ám az igaz jó barát.

6.jpg7.jpg

Kingáék arra érnek haza, hogy Géza már lelépett, mert veszélyes lett volna maradnia azok után, hogy Nikol megtudta, hogy a házban van. Bartha megpróbálja kiengesztelni Nikolt, virág helyett kaktuszt visz neki, az mégis csak jobban illik hozzá. Nikolnak bejön a gesztus, na meg Bartha is, úgyhogy ad tíz percet Zsoltnak, hogy megmagyarázza a Géza dolgot. Csak azt nem érti, Zsolt miért védi Gézát ennyire, ez mondjuk számomra sem világos. Nikol végül hajlandó megbocsátani, ha Zsolttal összerakják amijük van. Hát akkor hajrá. Mindenki más meg reszkessen!

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bonifac · http://vezetek.blog.hu 2014.09.04. 16:13:47

"hőbölög": laccsolunk, laccsolunk?
süti beállítások módosítása