Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A célszemély (Person of Interest) 3x19 - Most Likely to...

2014. augusztus 26. 13:00 - AaannnaaA

John és Shaw kocsiban ülve figyelik a legújabb célszemélyt, és közben - hogy az időt töltsék - egymás és Főncsi vérét szívják. A megfigyelt nő taxiba száll, közben Harold sorolja róla a tudnivalókat: Leona Wainwright, asszisztensként dolgozik egy hülye nevű hivatalban (Office of Personnel Management), ami emberek háttérellenőrzését végzi, azaz kormányalkalmazott. Nem is a városban él, hanem Washingtonban, most mindössze egy előadást jött megtekinteni; Johnék ezért vannak díszmagyarban, hogy ott is meg tudják figyelni. Mégis mit kell megnézni, jön a kínzó kérdés – a Mamma Miát, így az óvatosan kibökött válasz Haroldtól. A két exügynök ennek hallatán leírhatatlan arcot vág, nem győzök röhögni.

Pénzfeldobással döntik el, ki húzza a rövidebbet (erős képzavar, tudom), John lesz a „szerencsés”. Ki is száll az autóból, azonban Shawnak feltűnik, hogy míg ők szájkaratét vívtak, Leona taxija rohadtul nem indult el, talán valami gebasz van. John látja, hogy a taxis fegyvert fog a célszemélyre, ezért hősünk stukit ránt, Rico is kipattan a kocsiból, de már nem tudnak segíteni, a sofőr észreveszi, hogy közelednek, ezért felrobbantja a taxit, baszki! John hatalmas ívben repül egy közeli kocsi szélvédőjére, de szerencsére egészben marad, utasítja Shawt, hogy vegye fel a taxis melléjük repült telefonját, aztán olaj.

1.jpg

Két órával később az irodában Johnék lehangoltan törpölnek az eseten. Harold kiderítette, hogy a megszerzett mobilt mindössze tegnap vásárolták, a tulajdonos neve pedig az amerikai történelemből ismerős, szóval ismét az Éberséggel van dolguk, a kérdés már csak az, mit akarhattak Leonától. Főncsi rövid úton levonja a következtetést, szerinte az ügy kapcsolódik a géphez.

Ledöbbenni sincs idejük, Fuszkó telefonál ugyanis, miszerint megérkezett a robbantás helyszínére, de az FBI morzsát csipegetni sem engedi. Ekkor megjelenik Forrás, mint Augusta King FBI ügynök, nem feltétlenül Lionel legnagyobb örömére, de a nő lehűti, mert fontos információja van: Leona a munkahelyén biztonsági engedélyek kiadásával foglalkozott – részleteket ugyan még nem tud, de nem ártana utána járni. Fuszkó bólint, majd balra el.

2.1.jpg

2.2.jpg

Országrésznyit ugrunk, irány a Pentagon, melynek folyosóján egy dühös szenátor, Ross Garrison trappol, egyenesen Irányítás irodájába. A szenátor Leona halálát említi, de Irányításnak nem tud újat mondani: a nő tudja, hogy az Éberség végzett Leonával, és gyanítja, a gépről (vagy ahogy ők hívják az Északi Fényről) is van információjuk. A férfi parázik, hogy a nyilvánosság tudomást szerez a létezéséről, főleg miután lövésük sincs, fizikailag hol lehet a gép, de a nő lekaffogja: az Északi Fény segítségével rengeteg terrorcselekményt előztek már meg, szóval majd a csapata elmegy Leona irodájába és kideríti, mit akarhatott az Éberség a nőtől. Garrison szerint azonban már az FBI is belemászott az ügybe, szóval most nem lehet csak úgy gyilokokat küldeni a dolog rendezésére - nem ártana kesztyűt húzni takarítás előtt.

3.jpg

A biztonságos lakásban Főncsi feladatot oszt: John és Shaw utaznak, ugyanis új szám érkezett, tulaja Matthew Reed (foglalkozása szerint ügyész), aki a hétvégéjét Westchesterben tölti, így exügynökeink is oda teszik át a székhelyüket, John mint Frank Mercer, Shaw pedig mint Betty Harris. Harold addig Washingtonba utazik Lionellel (!), hogy kiderítse mit akart az Éberség Leonától. Rico persze ezt lepattintásnak, sőt büntinek éli meg, de Főncsi nem így gondolja, úgyhogy mese nincs, jöhet az utazás.

Mikor odaérnek, földig koppanó állal konstatálják, hogy a célszemély érettségi találkozóra jött, akárcsak ők. Matthew azonnal kiszúrja Ricot, Bettynek szólítja (éljenek a névkitűzők), és épp hogy a nyakába nem ugrik, amit a nő erőltetett mosollyal viszonoz, John viszont enyhe kárörömmel konstatál. Exügynökeink tablókat lapozgatva nekilátnak kideríteni, kit is személyesítenek meg ők itt és most. John nyígva, de kibírja, hogy szvingtáncos és matrackirály, Shaw viszont őrjöngve hívja Főncsit, miszerint ő egy kikupálódott fogszabályzós, göndör hajú csitri, hivatásos blogger és fogtechnikus. Harold nyugtatja a kedélyeket, a lefuttatott arcfelismerő ezt a két személyt ajánlotta, akikhez a legjobban hasonlítanak, nem mellesleg elintézte, hogy az "igaziak" tutira ne legyenek ott a bulin.

a.jpg

Nincs más hátra, irány az első program, közös bowling, ahol John először begyűjt egy ok nélküli pofont egy csinos csajtól (hehh!), majd egy Toke nevű suttyó ugrik a nyakába, de aztán csak felszed némi infót volt "diáktársuktól", miszerint Matthew barátnője meghalt végzősként, amiért páran őt tartják felelősnek. Nyíltan azonban egyelőre csak egy ember ellenséges vele, Doug Hemmill, aki meglöki és közli, hogy el sem kellett volna jönnie. (Az információk feldolgozása közben John/Frank újabb pofont kap egy másik nőtől, Rico nem győz kárörvendeni, én meg leállítom a felvételt, hogy kiröhögjem magam).

b.jpg

Mielőtt további információkkal gazdagodnánk, irány Washington, Leona munkahelye, ahol Harold rendőrként, Főncsi pedig az asszisztenseként jelenik meg (fényképezőgéppel ahogy kell, csak győzzek vigyorogni), és a nő irodáját akarják átvizslatni. Elkéstek, az FBI összepakolta a cumót, az orruk előtt talicskázzák ki az egészet.

Haroldnak mindössze arra van lehetősége, hogy sunyiban lefotózza a páncélszekrényt, amit elvisznek (jó lesz az infó még valamire), mert mikor az irodába trappolnak, az bezony csontüres. Lionel kérdi, vaj’h mit tudhatott Leona, ami annyira érdekli az FBI-t is (na meg az Éberséget, ugye), Főncsi szerint minden olyan kormányalkalmazott nevét, akik hozzáférhettek bizalmas adatokhoz. Leona a fontos iratokat vszg a széfjében őrizte, de nyilván elektronikusan is dolgozott, csak meg kell hekkelni a hivatal rendszerét, és okosabbak lesznek. Fuszkó nyígni kezd, hogy az hosszadalmas folyamat, neki meg alig ad a rendőrség pénzt szállásra is, de Főncsi megnyugtatja, lesz normál alvóhelyük, majd ő állja a költségeket.

4.jpg

Westchesterben eközben John az előbb a nyakába ugró Toke-t itatja némi extra információért, így tudja meg, hogy az elhunyt Claire nemcsak Matthew barátnője volt, hanem Doug barátja is, utóbbi azonban több szeretett volna lenni szimpla cimboránál, ezért is pipa mai napig célszemélyünkre. Amúgy Matthew nem megölte Claire-t, a lány túladagolta magát. John azonnal hívja Fuszkót az ügy rendőrségi aktáját kérve, miközben újabb nőtől gyűjti be immár a harmadik pofonját, gyanítom Frank nagy nőcsábász lehetett – Shaw is erre a következtetésre jut, kaján vigyorral fel is állít egy elméletet, melyik nő miért ütlegeli hősünket...

Vérszívásra azonban nincs idő, a bowlingpálya kijelzőin ugyanis Claire képe jelenik meg; valakinek nagyon a bögyében lehet Matthew (egy tippem azért van, hogy kinek), erre persze mindenki meredten bámulja célszemélyünket, aki bosszúsan távozik (mazochista a tag, mert nem a városból, csupán a teremből). Rico mindenesetre van olyan nemes, hogy a szállásukra fuvarozza a férfit, aki az esetről nem igazán óhajt beszélni, csak bájvigyorokat villant a nőre, aki persze előadja, hogy a szomszéd szobában lakik – ám mikor Matthew bemegy a szobájába, neki úgy kell feltörnie a „sajátját”, az ott lakót pedig elkergetnie poloskainvázióra hivatkozva.

5.1.jpg

5.2.jpg

Nem sokkal később John jelenik meg nála, úgyhogy akcióra fel – kép és hang szükséges a szomszéd szobából. Mindketten kinyitják a bőröndjüket, melyben a szépen becsomagolt váltás ruha alatt halomnyi fegyver és egyéb ügynökkellék figyel. Miközben beüzemelik a megfigyelőrendszert a szomszédba, megérkezik Fuszkótól a kért akta, Rico ismerteti a tartalmát: Clarie egy gimis bál után halt meg, ahonnan Doug látta őt és Matthewt távozni, utóbbi szerint azonban összevesztek, a nő elvitte a kocsiját, amiben később túladagolta magát – ő az összezörrenés után nem látta többé. Úgy néz ki Doug nem igazán hiszi el a hivatalos verziót, ezért is lehet most olyan ellenséges.

Másnap szállodai lakosztályukban Fuszkó délután egykor ébred, mire Főncsi már végzett a hekkeléssel, betört Leona munkahelyének szerverére, de a nő adatait már törölték, szóval nem jutott előrébb. Beszerzett viszont egy kézi röntgen készüléket, amivel Leona páncélszekrényét lehet átvilágítani, és így rájönni az azt nyitó számkombinációra. Fuszkónak leesik az álla – mégis hogyan jutnak a széfhez? Hát először betörünk az FBI bizonyítékraktárába, és ott majd a széfbe, jön a magabiztos válasz.

6.1.jpg

6.2.jpg

Este John és Shaw megérkezik a buliba, nem túl lelkes fejjel, de igyekeznek Dougot és a célszemélyt is szemmel tartani - ez utóbbi annyira nem nehéz, miután Matthew táncolni viszi Ricot, John kárörvendő vigyorgása közepette. Miközben táncolnak, beszélgetnek is, ami elég érdekesre sikeredik, lévén a férfi rájött, hogy Shaw rohadtul nem Betty, de a nő azzal menti a helyzetet, hogy ő az, aki a jelenlévők közül egyedüliként biztos az ártatlanságában. Meg abban, hogy a férfi titkol valamit, de nem tudja kiszedni belőle, mert nem túl közlékeny, aztán léggömbök hullnak alá a plafonról meg közöttük egy műanyag baba Claire felirattal, és ez az esemény minden beszélgetésnek véget vet.

Matt némán elhagyja a termet, John viszont megjegyzi, hogy Doug eddig egy lépést sem ment sehova, szóval ezt szerinte nem ő követte el. Toke felvilágosítja, hogy furán viselkedni ugyan senkit nem látott, de a Phil nevű ex-diáktársuk eléggé fura magában is, mivel az eltelt húsz év alatt túl nagyra nőtt és hízott, így John levágja, hogy Phil rohadtul nem az, akinek mondja magát. A tag észreveszi, hogy tanulmányozzák, így lelép, hősünk utána, míg a konyhában nem kötnek ki.

7.1.jpg

7.2.jpg

Ezek után meg sem lepődünk, hogy a férfi stukkerrel várja Johnt, a verekedés hevében két fegyver csúszik a földön, hogy a továbbiakban a puszta ököl döntsön a küzdelemben (nem mellesleg egy rossz vágás következtében jól láthatóan rohadtul nem Jim Caviezel röpül át a fél helyiségen, de ne legyünk kukacosak). A verekedés kellős közepén ráadásul beállít Toke is, persze Phil rögtön túsznak használja, de azért Johnt sem kell félteni, így  nem „egykori iskolatársa” végzi elvágott torokkal, hanem ellenfele kiütve. Mikor ez megvan, átkutatja a tagot, akinél egy fényképet talál, amin meglehetősen kiborul, és kérdi Philt, mégis ki küldte, ő azonban inkább elharap egy méregtablettát, minthogy válaszoljon. Mi a manó!

John azonnal szól Riconak, hogy szar van a palacsintában, miszerint ellenfele az Éberség tagja, aki utánuk nyomoz – erre abból jött rá, hogy a fényképen ők maguk szerepelnek, baszki!! John ezután a fagyasztóba lapátolja Philt, Shaw pedig megjegyzi, hogy más Éberség tagok is lehetnek itt, akik őket figyelik, de egyelőre nincs mit tenni. A célszeméllyel sem gömbölyű minden, ugyanis eltűnt, ellenlábasa Doug pedig sms-t kapott, amit a klónozott telóján Shaw is lát: Claire invitálja a kémialaborba – rossz vicc ez, bárki is az elkövetője. Sőt ezzel már a kép is változott, nem Mattet akarja valaki kiborítani, hanem Dougot. Mindenesetre exügynökeink utánuk indulnak, mielőtt rosszabbra fordulnak a dolgok.

8.1.jpg

8.2.jpg

A laborban Dougot morbid meglepi várja, saját búcsúlevele, melyet azért írt, mert öngyi lett Claire megölése miatt. És hogy ki követte ezt el? Igen, Matthew, aki főállásban ügyész, de ezek szerint kipróbálná a másik oldalt is, még fegyvert is lóbál ezt nyomatékosítandó. Vívnak egy kimerítő szájkaratét ők ketten, melynek lényege, hogy célszemélyünk évekig magát okolta Claire haláláért, de rájött, hogy Doug felelős érte, amit a férfi végül el is pöttyint – azért rakott gyógyszert a lány italába, hogy feloldódjon, hátha úgy végre tetszik majd neki; nem gondolta hogy túladagolásban megmurdel. Mikor azonban Matt meghúzná a ravaszt, John és Shaw lép elő, és kérik, hagyja abba a próbálkozást, hogy gyilok lehessen belőle. Érdemben választ sem tud adni, mert hirtelen fegyveresek kezdik szétlőni a labort – megérkezett az Éberség.

Cefet tűzpárbaj kezdődik Johnék és a rosszfiúk között, ami azért Ricot nem akadályozza meg abban, hogy kedélyesen eltársalogjon a célszeméllyel a gyilkolászás művészetéről, úgy nézem ezek ketten bejönnek egymásnak. A lövöldözés közepén Forrás is bejelentkezik, hogy elnézést kérjen: ő adta ki tartózkodási helyüket az Éberségnek, hogy bemérhesse a szervezet kommunikációját – nem kap érte verbális buksisimit, ő viszont bontja a vonalat azzal, hogy Főncsi bajba fog kerülni, rajta kell segítenie.

9.1.jpg

9.2.jpg

Harold és Lionel betrappolnak az FBI bizonyítékraktárába mint nyomozó és segédje, és míg a raktáros hátraüget a cuccosért, Fuszkó elcsaklizza az asztalon hagyott kulcsát, amivel sunyival beengedi Főncsit a raktártérbe, majd visszateszi a kulcsot, és fapofával várakozik tovább. A raktáros visszajön, és közli, hogy nyomozónknak nincs jogosultsága megtekinteni a bizonyítékokat, ő erre persze időhúzásként könyörgőre fogja.

A kémialaborban Johnék egyre szorultabb helyzetbe kerülnek, a folyamatos össztűz miatt nem tudnak pontosan célozni, Rico pedig kifogy a lőszerből, ezért vegyszerkavarással próbálkozik, ha már az összetevők kéznél vannak, ugye. A kotyvalékot az utolsó talpon maradt lövészre hajítja, aki kitér a robbanás elől, John pedig sikeresen leszedi – kutyaszorító megúszva.

10.jpg

Főncsi megtalálja Leona páncélszekrényét, és nekiáll feltörni a röntgenkészülékkel, miközben Fuszkó bullshiteléssel húzza odakint az időt. Az őrnek azonban hirtelen elvonja valami a figyelmét, a biztonsági kamerákon látszik ugyanis, hogy maszkos fegyveresek közelednek – az Éberség érkezett Collierrel az élen. Főncsi kinyitja a páncélt, naná, hogy az Északi Fényről talál titkos aktát, amit magához szólít, de odébbállni már nem tud vele, mert ahogy becsukja a széf ajtaját, Collierrel néz farkasszemet, sőt társai Fuszkót is idekényszerítik (illetve csak megmutatják, aztán elviszik, így beszélgetésüket nem hallhatja.)

A rosszarc jókora monológot nyom le, miszerint Főncsi ténykedésének megfigyeléséből rájött a gép létezésére, csak ez lehet a magyarázata, hogy mindig előre megakadályozták, ha valami rossz készült. Ezzel elveszi Főncsitől a dokumentumokat, aki kéri, hogy ne használja fel, mert azzal mindannyiukat veszélynek teszi ki. A férfi Haroldot magával cipelné, hogy további eszmecseréjüket máshol folytassák, de szerencsére megérkezik Forrás, aki sorra likasztja az ellent, megmentve ezzel hőseinket, Colliert azonban nem tudja kilőni, a terrorista az aktával együtt eltűnik.

11.1.jpg

11.2.jpg

Harold hívja Ricot, aki beszámol az eseményekről: a robbantás után nem lehetett titokban tartani a történteket, akármilyen hangosan szólt is a zene az épületben, plusz Doug megsérült, őt mentő viszi el. Matthew is megjelenik, dugi-bulit ajánl a nőnek, amin ő kajánul vigyorog (vau legyek, vagy ő, ha nem élt a lehetőséggel). Forrás jelenti Főncsinek, hogy Colliert elnyelte a föld, az általa birtokolt információt azonban terjeszteni fogja; és tényleg, nem sokkal később Garrison szenátor sajtótájékoztatón tagadja bőszen az Északi Fény létezését (ahelyett, hogy hamisítványnak nevezné a Collier által nyilvánosságra hozott dokumentumokat, csak mondom).

A sajtótájékoztató után dühöngve ront Irányítás irodájába, a lebaszós morgás lényege, hogy a programot le kell állítani, punktum. A nő vesz egy nagy levegőt, felemeli a telefont, és utasítja a túlvégen csücsülő beosztottját: állítsa le a gépet. Az asztalán lévő aktát pedig – mely Collierről szól – ledarálja az iratmegsemmisítőn.

12.1.jpg

12.2.jpg

Főncsi és Forrás egy parkban sétálnak, Harold közli, hogy inkább a Fővárosban marad, ha az Éberség itt rosszalkodik, a kedélyes csevegésnek azonban a nő megnyúló arca vet véget, aki közli, hogy dolga akadt. Hogy mégis micsoda?? Nézzük meg itt alább:

Névtelen3.jpg

Ne legyen igazam, de gyanítom a macska ezennel belerondított a ventillátorba…

17 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2014.04.21. 11:33:26

Nagyon jó (d nem hibátlan, lásd akciójelenetek itt-ott) rész volt, nyilván felvezető rész a fináléhoz. HV kiváló, nagyon tetszik, ahogy beleteszed a saját élményeid/érzéseid a nézése közben. A legutolsó képen a "retasking analog interface" elég ijesztő mondat. Nincseneke rá szavak, mennyire kíváncsi vagyok a következő részekre..:)

AaannnaaA 2014.04.21. 11:44:07

@Flankerr: Köszönöm szépen, aranyos vagy. Nem kevés nyűglődés kapcsolódik a rész megírásához, már be volt élesítve, mikor kiderült, hogy az inda lelőtte a videót, amit beletettem (meg azt is, ami az előző már éles hv-ban van). Szerkeszthettem át szépen, kicsit sántít is itt-ott... Pedig jó kis videót vágtam a sulis kínlódásaikról meg a pofonokról.. Ezentúl nem lesz videó a hv-ban, ezt a cirkuszt még egyszer nem akarom eljátszani. Épp most készül a 3x20.
Igen, a kíváncsiság itt is stimmel, erre a héten nem lesz rész... (A 20. ismeretében nagyon kíváncsi vagyok, merre tovább, de ezt majd ott megbeszéljük).

Is 2014.04.21. 11:52:00

Jó a hogyvolt, jó résznek tűnt. Veled élem át a humorokat :)

Flankerr 2014.04.21. 14:11:58

Még megemlíthetném, hogy a Lost-os epizódszereplő nem meglepő módon nagyon jól játszott. És azt a számomra még csak 3 napos hírt, hogy Jim Caviezel Jézust-t is alakította..:)

AaannnaaA 2014.04.21. 14:21:25

@Flankerr: 3 napos hír??? A találkozóig legyél kedves pótolni a JC munkásságáról szóló hiányos ismereteidet :)
Ajánlott művek: Frequency, Tiszta ügy, Monte Cristo, Angyali szemek (mondjuk azt inkább női társaságban nagy levegőt véve), Dávid vagyok, a többi fakultatív :D Én a Prisonerrel vagyok adós magamnak, egyszer t'án időm is lesz rá.
@Is: Tudod, igyekszem figyelni Rátok, akik csak olvassátok, több-kevesebb sikerrel...

Flankerr 2014.04.21. 14:52:03

@AaannnaaA: Számomra 3 napos..:) Feltűnt, hogy a Passió nincs az ajánlott listán..:)
Nem ígérek semmit, de azt is biztosra..:D

AaannnaaA 2014.04.21. 14:53:28

@Flankerr: Igen, gondoltam hogy számodra 3 napos. A listán meg azért nincs, mert már felfedezted! Vagy még nem láttad? Érdemes megnézni. A többiből kikérdezlek :P

Neoprimitív 2014.04.21. 15:03:20

Valamiért az az érzésem, hogy valamelyik forgatókönyv író nem rajong a zenés színházért, semelyik formájában. :)

Szóval most már az inda is szórakozik a videókkal (vagy izélgetik, hogy szórakozzon velük)? Nem jó hír, állhatok vissza a mindent lementeni a saját gépemre gyakorlatra.

A számomra a közös kicsomagolás volt a legjobb momentum - ahogy Shaw bőröndjéből egyetlen fogkefe került elő, ami nem fegyver és nem "fedőréteg" volt.

AaannnaaA 2014.04.21. 15:11:16

@Neoprimitív: Igen, és az a fogkefe is hatalmas ívben repült félre mint feleslegesen zavaró tárgy :)
Egyébként az indán baromira kiakadtam, mert ezek már hv-ba illesztett videóim, szóval a 3x18 közepén most egy nagy szürke téglalap figyel. Többet nem töltök fel, csak időnként felmegyek hergelni magam, hátha mást is töröltek :( Szóval a 3x20-ba nem vágom bele azt a zenés részt, amit javasoltál, pedig nagyon oda illene.
Innen is fájó szívvel vettem ki a videót, főleg azok miatt, akik csak itt olvassák és nem nézik...

Neoprimitív 2014.04.21. 15:43:12

@AaannnaaA: Láttam a lyukat a 3x18-ban, de azt hittem csak valami link hiba :(

Egyébként most olvasgattam a junkie idei PoI posztjait meg a kommenteket (készülök a fináléra) és pl. ez a fogkefés dolog is mutatja, hogy jó írókkal ki lehet javítani egy rosszul felvezetett karaktert is. Az évad elején ugye az volt az egyik fő - nézői - gond, hogy Shaw "keménységét" túlzásokba esően és nagyon szájbarágós eszközökkel akarták kiemelni. Mostanra lett ebből egy jól bevágott fogkefe és ez elég is volt a hatáshoz.

AaannnaaA 2014.04.21. 15:49:32

@Neoprimitív: Egyetértek, nagyságrendekkel szerethetőbb így, mint mikor a pengére húzott steak-et marcangolta...

fran7 2014.04.21. 16:33:11

Felirattal néztem és lehet tévedek, de ott mintha az hangozna el, hogy Shaw rákérdezett és egy elég kacifántos sztori miatt kapott három pofont Reeset. Vagyis én azt nem elméletnek értettem, amit Shaw felvázolt.

Neoprimitív 2014.04.22. 10:10:23

@fran7: Igen, az nem csak koncepció volt, hanem a csajokból kiszedett történet - de akárhogy is, a jelenet príma volt.

lorelai21 · http://thepeoplewithdisabilities.wordpress.com/ 2014.04.22. 13:50:15

Azért az a rész nem volt semmi, ahol Fusco kitámolyog a kis köntös/házipapucs/alvómaszk kombóban... :))) A pizsijére is kíváncsi lettem volna...

AaannnaaA 2014.04.22. 13:58:19

@lorelai21: Bármilyen pizsi volt is, max. térdig ért. Írás közben direkt kikockáztam (ne szólj semmit), és mikor leül látszik, hogy zokni van a lábán, térdig semmi, felette meg nem mutatták :P

higeona 2014.04.22. 15:49:52

Pont az előző rész után gondolkodtam el rajta, hogy milyen rég volt már olyan, hogy a gép nem az áldozat számát adta ki, hanem az elkövetőét, és erre tessék.
Az meg mennyire jó húzás volt már, hogy Collier kb szó szerint a Főncsi féle narrációt nyomta le a beszédében! Borsódzott a hátam.

AaannnaaA 2014.04.22. 15:55:07

@higeona: Ugye? Nekem is. A köviben lesz egy hasonló, ott is Főncsi kapja vissza egykori szavait, az is durva...
süti beállítások módosítása