Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7047-7050 - Gengszternő akcióban

2014. augusztus 19. 16:00 - julie0812

A mai részben szerencsére nem kell Zsófi szétbőgött fejét néznünk és Nóra és Miklós sem huncutkodnak, viszont Novák újra bebizonyítja, hogy mekkora lúzer, New Bartha pedig azt, hogy mennyire macsó. Hajrá.

0.jpg

Végre azt is megtudtam, hogy a Barthát fenyegető szőke gengszter néni Nándi húga és a Baba bárban drogot terjesztett, a bátyja nyomdokaiba lépve. Csakhogy NonStop jóvoltából razzia volt a sztriptízbárban és Zsolt azonnali hatállyal beszüntette a kábítószer árusítást. Még szép. A néni, vagyis Nikol most ezért jött reklamálni és Géza testi épségét fenyegeti, de Zsolt nem akar tárgyalni, inkább megbízza Baltát, hogy szaglásszon egy kicsit a gengszternő után. Rendőr Zoli is meglátogatja Zsoltot és figyelmezteti, hogy továbbra is árgus szemekkel figyelik a bárt. Bartha ettől némileg ideges lesz és menten nekiesik a Rózsában lebzselő Ádámnak, az ő hibája minden, mégis hogy merészeli betenni ide a lábát? De a bátor NonStop nem fél Barthától.

1.jpg2.jpg

Novák szeretné fellendíteni a kisbolt forgalmát és remek ötlete támad: grillezést szerveznek az udvaron. Vilibá szervál egy ősrégi ótvar grillsütőt a pincéből, hú de fincsi lesz. Laci Barthát is meghívja, persze csak úgy poénból, de Bartha ugye nincs éppen a legjobb passzban és a legkevésbé sem tetszik neki ez a grillparty, úgyhogy szépen rájuk küldi az ÁNTSZ-t, mert persze Laciéknak nincs engedélyük ilyesmire. Ez a Novák tényleg nagyon szerencsétlen. A kemény három vevő közül a legszimpatikusabb figura az ellenőr, aki nem kevés bírságot helyez kilátásba.

3.jpg

New Bartha begipszelt lábbal szenved otthon és rendkívül nehezen viseli a tehetetlenséget plusz Enikő sürgölődését. Enci vérig van sértve, hogy nem pátyolgathatja Krisztiánt kedve szerint. New Bartha Rudinak picsog, hogy milyen rossz neki otthon, és a jókedve akkor sem tér vissza, amikor felajánlanak neki egy irodai állást a katonaságnál, mert ez kábé a katonai pályafutása végét jelenti. Enikő próbál ötletelni, biztatja Kriszt, hogy kezdjen magával valamit. Rudi viszont örömmel újságolja, hogy belőle kiképzőtiszt lesz, úgyhogy Krisztián még jobban maga alá kerül.

4.jpg

Nikol este visszatér és nem véletlenül az udvaron babázó Kingától kér útbaigazítást, Barthát keresi. Kinga azt hiszi, hogy ez egy kedves néni, pedig nem. Nikol elmondja, hogy kicsoda és a frászt hozza Kingára, amikor negédesen megkérdezi a kislánytól, hogy ugye nem akar apa nélkül felnőni. Kinga feldúltan beszámol Zsoltnak a történtekről. Zsolt berág és újra magához rendeli Baltát, most már Nikol magánélete is érdekli.

5.jpg

Kinga Ádámnak is elmondja a Rózsában, hogy Nikol megfenyegette őket. Közben Zsolt is megfenyegeti gengszter ladyt, kilátásba helyezi, hogy ha Kingáéknak bármi baja esik, akkor közelebbről is megismerkedik Nikol kisfiával. A kedélyes beszélgetésnek New Bartha vet véget, felajánlja a szolgálatait a bátyusnak, majd ő segít lerendezni ezt a nőt, de Zsolt nem akarja belekeverni Krisztiánt. Kinga kiakad Zsolt módszere miatt, bár nem tudom, ezen miért kell meglepődni.

6.jpg

Laciék azon agyalnak, miből fogják kifizetni a büntetést. Laci áthívja Miklóst egy sörre és megkéri, hadd fizessék kicsit később a bérleti díjat. Mikinek nem probléma, majd számol rá kamatot. Lacinak ez nem kóser, elmondja Mikinek, hogy megbüntették, erre Miki lehülyézi Novákot. Eztán megint a lóvén agyalnak, Gizitől záporoznak a jobbnál jobb spórolási ötletek, de Lacinak elege van a kisboltból és a lúzerségből és arra jut, hogy ő alkalmatlan a bolt vezetésére. Aztán egyszer csak jön egy újabb szenzációs ötlet: meg kell venni Mikitől a kisboltot, így megspórolják a bérleti díjat. Az már részletkérdés, hogy miből.

7.jpg

Az utolsó jeleneten már tényleg röhögnöm kellett, New Bartha otthon az álláshirdetéseket bújja, majd hirtelen egy konyhakéssel nekiesik a szívecskével díszített gipsznek a lábán. Ha néhány epizódon keresztül kitartóan kapargatja a kés hegyével, akkor biztos sikerül lefejteni. Kérdés, hogy utána mi lesz, remélhetőleg a lábát azért meghagyja.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.08.27. 12:40:27

Namost..... Ha Krisztián nő lenne, mondanám hogy fap*na.... Én még egy ilyen nyűglődős, szenvedős semmisenemjó sehogyse faszit nem láttam. Még kitalálva sem.
süti beállítások módosítása