Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7039-7042 - Zsófi pofára esik

2014. augusztus 14. 18:04 - julie0812

Máris itt vagyok újra, bár van még némi lemaradásom, de azt hiszem, nagyjából sikerült kibogoznom a bonyodalmakkal és izgalmakkal teli cselekményszálakat. Előre is elnézést kérek, ha valamit rosszul következtettem ki, javítsatok ki nyugodtan.

1.jpg

Számomra még rejtély, hogy mi úton-módon, de Vazul telefonja valahogy Miklóshoz került. Tehát kiderült, hogy Vazul életben van, úgyhogy Mikit nem fogják lecsukni. Legalábbis nem ezért. Atikám idegesen hívja Vazult, Miklós felveszi, persze nem szól bele, csak döbbenten hallgatja, ahogy öcsikéje halózik a vonal másik végén. Ezután Miki elrejti a mobilt a szekrényfiókba. Az könnyen megállapítható, hogy Miklós és Zsófi nem békültek ki, sőt, a legifjabb Berényi feleség már el is költözött. Zsófit jobban megviseli a dolog, mint Mikit, aki ugye újra Nórával kavar. Zsófi visszajön néhány cuccért a lakásba és nem meglepő, hogy a fiókban megtalálja a telefont.

2.jpg

KicsiSzabiék esküvője sem jött össze, Bambi lelépett a bátyjával, akiről azóta kiderült, hogy nem a testvére, hanem a pasija. Szabi viszont rájött, hogy ennek ellenére még mindig szerelmes és Moszkvába akar utazni, hogy meghódítsa Bambi szívét. Alíz, Bözsi mama és Luca ennek nagyon nem örülnek és a testükkel próbálják meg visszatartani Szabit. Bözsi Vilibára is berág, mert az öreg Szabi mellé áll. Végül a nők is elengedik Szabit, Alíz még a mellműtétjére félretett pénzt is az öccsének adná, de szerencsére Szabinak azért még maradt némi lóvéja. A könnyes búcsú után a vasútállomáson Szabi találkozik egy régi kedves osztálytársával, akivel olyan jól elbeszélgetnek a gyerekkori álmaikról, amik sosem valósultak meg, hogy Szabinak már nem is akaródzik annyira Bambi után menni.

3.jpg

Miklós átmegy Atikámhoz ál-békejobbot nyújtani és befektetési tanácsot kér tőle. Attila nem érti, mire ez a hirtelen barátkozás, de gyorsan átlát a szitán, miután Zsófi átviszi neki a fiókban talált telefont, gondolván, hogy Atikámnak van némi köze a mobilhoz, mert Zsófi is megtalálta benne a Zitáról készült videofelvételt. Atikám bonyolult magyarázkodásba kezd az állítólagos ügyfél telefonjáról, ami valószínűleg úgy került Mikihez, hogy Miki összetévesztette a sajátjával, amikor ott járt. Zsófi simán elhiszi, amit hall, persze most neki kisebb gondja is nagyobb ennél. Atikám átrongyol Mikihez, kölcsönösen nekilátnak egymás fakogatásának Vazullal kapcsolatban, Atikám nem hajlandó beismerni, hogy ő akarta rács mögé juttatni Miklóst a kamu gyilkossággal.

4.jpg

Tóbiásról már nagyjából mindenki tudja, hogy meleg, mert miután Nórával belevágtak a Merkádó elleni per előkészítésébe, Nóra leszarva az ügyvédi titoktartást, meggondolatlanul NonStop-nak adta át az üggyel kapcsolatos papírokat, aki azonnal belekukkantott a nem túlságosan titkosított mappába. Ádám először Gizinél jár utána az új infónak, majd elmondja Tóbiásnak, hogy részéről teljesen oké dolog, sőt, szívesen összehozza Tóbit az egyik meleg kollégájával. Ádi még a hímringyó múltjáról is beszámol Tóbiásnak. Tóbi azért nem túl boldog, de Nóra és Gizi azzal vigasztalják, hogy még így is ő a legnormálisabb a lakók közül. Ádám riasztja Hannát, a merkádós perről lehetne egy jó kis sztorit lehozni, de Tóbiás nem díjazza az ötletet. New Bartha is biztosítja róla Tóbit, hogy neki sincs baja a melegekkel, erre aztán közösen meg is isszák az áldomást.

5.jpg

Miklós Nórának panaszkodik, hogy milyen már ez a világ, csak magára számíthat az ember. Közben Zsófi ráébred, hogy még mindig szereti Miklóst és mégsem akar elválni. Elmegy Mikihez és ezt el is mondja neki, de a békeszex ezúttal elmarad, ugyanis Miklós közli Zsófival, hogy azóta ő is átgondolta a dolgot és el akar válni. Paff, ez hangos volt.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.08.15. 10:54:50

Na végre már f*szom! :)

És most elolvasom...
süti beállítások módosítása