Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7011-7014 - Szakítás 2.0

2014. július 28. 11:00 - julie0812

Vazul fenyegetőzik, ha Attila nem fizet, felnyomja a zsaruknál. Atikámnak ettől kicsit rossz kedve lesz, Julinak azt mondja otthon, hogy egy ügyfél miatt, akivel úgy tűnt, megállapodtak, de mégsem. Közben Atikám felidézi a Vazullal kötött alkut: el kell hitetni a zsarukkal, hogy megmurdelt, mert Miklósnak meg kell fizetnie András halála miatt.

1.jpg

Miklós biztosítja Zsófit arról, hogy nem akarja eladni a birtokot. Jön Nóra a jó hírrel: bizonyíték van rá, hogy a parkolóházban készült videofelvétel hamis. Később Nóra újra visszajön, és rendkívül boldog, hogy végre nyomon vannak. Zsófi már nincs otthon, úgyhogy a jó hírek apropóján még egy csók is elcsattan, de jaj, inkább hagyjuk is, ez nem fordulhat elő még egyszer, Nóra elszalad.

2.jpg

Alíz viszi a hírt Szabinak: Bambi megcsalja. Szabi röhög és nem hisz neki. Alíz Enikőnek picsog a Rózsában, Bambi pedig pont arra jár, úgyhogy meghallja, hogy a szöszi kémkedett utána. Erre az őzike inkább kitalál egy fedősztorit, a smárpartnerét a bátyjaként mutatja be Szabinak. Andrej épp erre járt, de nem volt fix, hogy mikor jön, úgyhogy Bambi ezért nem szólt eddig arról, hogy egyáltalán van testvére. Szabi Alíznak is bemutatja Andrejt, de hát ő látta amit látott. Szabi inkább Bambinak hisz, majd miután megtudja, hogy Alíz Olíviával akart nyomoztatni a menyasszonya után, kitiltja Alízt az esküvőről.

3.jpg

Zsófi féltékeny Nórára, ugyanakkor azon mereng, hogy talán hiba volt elengedni Zalánt. Mindezt Ádámmal beszéli meg. Miklós hazaér és újra megígéri, hogy nem fogja eladni a szőlőt. Aztán amíg Miki a fürdőben áztatja habtestét, csörög a telefonja, Zsófi felveszi és megtudja, hogy Miklós éppen ma kereste fel a biztosítót, hogy tűzkár elleni biztosítást kössön. Szóval eladni nem akarja, csak felgyújtani.

4.jpg

Atikám összevakar némi pénzt a széfből, majd elviszi Vazulnak. Vazul némiképp kevesli az összeget és közli Attilával, hogy másnapig vár, aztán feladja a névtelen levelet a zsaruknak. Atikám erre gyorsan lekapja a nyakkendőjét és fojtogatni kezdi vele Vazult, befenyíti, hogy érje be ennyivel és sürgősen húzza el a belét az országból, mert ha itt és most kinyírná, nem történne semmi, ugyanis egy hullát nem lehet újra megölni. Jó meglátás. Atikám ezek után sokkal nyugodtabb, Julinak egy szál rózsával kedveskedik, de a nyugalom csak addig tart, amíg kap egy videoüzenetet, amit egy autóból vettek fel és Zita látszik rajta hátulról, ahogy épp fagyit vesz. Rejtély.

5.jpg

Zsófi üvöltözni kezd Miklóssal, mégis hogy képzelte, hogy felgyújtja a birtokot, ez jelképezi a közös jövőjüket, stb. Hirtelen felindulásból égő gyertyával közelít a függönyhöz, mondván, ha Miki a szőlőt akarta leégetni, akkor ő meg majd a lakást, de Miklós kikapja a kezéből és csúfondárosan kiröhögi Zsófi álmait. Hüpp. Múltidéző egymásra mutogatás következik, ki is verte át először a másikat, majd Miklós megpróbál Zsófi agyához beszélni, mekkora pénz lenne abból, ha mégis eladnák a birtokot. Zsófi elviharzik.

6.jpg

Atikám nekiáll szétaggódni magát Zita miatt, úristen, hol lehet, mobilján nem elérhető, nem tudom a barátai számát, hívjuk az anyját azonnal, te jó ég. Juli nem érti, mire ez a nagy hiszti és gyanús neki ez az egész. Zita végre hazaér, úgyhogy minden frankó. Atikám elvonul a sötét irodába, felhívja Vazult, hogy mégis fizet neki. Utána pedig az ötmilliós átutalást bámulja mereven a képernyőn, amit az egyik ügyfélszámláról indít. Miután hazaér, Juli egy alkalmas pillanatban gyorsan megnézi Atikám mobilját, persze azonnal megtalálja a Zitáról készült felvételt.

7.jpg

Alíz Bözsi mamának nyafog, mert Szabi nem engedi meg, hogy elmenjen az esküvőre. Bözsike a családról papol Szabinak, erre Szabi elmondja neki, hogy Alíz mi mindent elkövetett Bambi ellen. Bözsike most már egyet ért Szabi döntésével. Alíz hiába magyarázza, hogy ő látta a csókot, Bözsi nem hisz neki. Pedig most az egyszer igaza van. Alíz a Rózsában szapulja Bambit, ettől Szabi még idegesebb lesz. Jaj, de szép ez a lány.

8.jpg9.jpg

Nóra és Ádám kicsit összekapnak, szokásos Miki-téma. NonStop lemegy a Rózsába inni, ahol találkozik a szintén búfelejtés céljából ott tartózkodó Zsófival. Közösen iszogatnak és sírnak egymás vállán. Ádám félrészegen felmegy Nórához és miután Nóra beismeri, hogy már nem szerelmes belé, szakít vele, visszaadja a kulcsot, ennyi. Zsófi pedig ultimátumot ad Mikinek: belemegy a birtok eladásába, de akkor egyúttal a válási papírokat is aláírja. Hát, nem tudom ez mennyire jó taktika.

Címkék: barátok közt
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.07.28. 12:15:38

...na de hol van Tóbi kockás hasa?? :-D na mindegy, kivárom... Addig is jó nyaralást!

julie0812 2014.08.11. 15:39:01

@hannamontanna: na, visszatértem, de még időm nem volt BK-t nézni, futólag láttam fél részt csütörtökön vagy pénteken, ki a fene az a szőke nő Zsolttal??
Tóbi kockás hasa megvolt! 7003-7006. rész, az is a címe, hogy Tóbi kockái :) :)

hannamontanna 2014.08.11. 15:49:34

@julie0812: Na, meg is néztem. Tényleg kockás.
A szőke nő valami főnökasszony lehet a Baba nevű műintézményből tán? Bár érdekes, hogy ha Zsolt a főnök, akkor mit fenyítgeti a néni? De nem ez lenne az egyetlen érthetetlen dolog...... :-)

julie0812 2014.08.11. 16:05:20

@hannamontanna: ezért nem volt teljesen tiszta nekem sem, meg valami drogos ügyletről is szó volt, hogyha Zsóti kiszáll, akkor Gézának kampó. Nah, majd megpróbálok felzárkózni, szerintem egy-két nap alatt felveszem majd a fonalat, nem hiszem, hogy lesz időm két hetet visszanézni :)

mézescsók 2014.08.11. 23:46:43

@julie0812: @hannamontanna: Szerintem ez a szőke nő még nem szerepelt. Mintha Barta "üzletií" ellenfelének a csaja, rokona, vagy valami ilyesmi lenne.
Amúgy az egész történet homályos. Anno Géza lelépett Kingával, akit igazán kár volt visszahozni a sorozatba, Viszont legalább - jó esetben csak naponta egyszer - lesz valaki, aki aggodalmaskodik és ennek hangot is ad.
Géza valamikor azért tűnt el, hogy ne kerüljön börtönbe. Akkor most mi van a tanúvédelemmel. amit Kinga emlegetett, amikor visszajött? Ha a tanúvédelem keretében lépett le, akkor mitől fél? Ha nem, akkor mi köze Bartának a visszajöveteléhez? Miért tőle függ a védelme? Ezt annyira összekutyulták, hogy csak valami orbitális barom megoldással tudnak kimászni belőle.
A legjobban a sorozatban egyébként Tóbiást, Lucát és Gizikét csípem. Ebben a sorrendben.

mézescsók 2014.08.12. 00:11:34

Azért ez ma nagy szöveg volt Tóbiástól (annak kapcsán, hogy milyen triót alkotnak ők abban a lakásban): egy meleg, egy sebesült katona és egy himringyó!!!!

hannamontanna 2014.08.12. 09:00:40

@mézescsók: Igen, ez a három értékelhető karakter. Sajnos Petit tönkre tették ezzel az aggódós bénáskodással, pedig ő még versenyző volt.... Erőteljes kínszenvedés érezhető a sztori "bonyolításában". Mintha az előző részek óta elfelejtették volna, hogy mi is történt. ami ugye nálam nem nagy cucc, de aki írja, az kéne hogy emlékezzen. Blamázs.....

julie0812 2014.08.12. 10:42:34

@mézescsók: Leírom, én hogy emlékszem :) Volt a Nándi, aki drog ügyletet bonyolított Barthával. Zsolt Gézát is beszervezte, Géza pedig felnyomta Nándit a zsaruknál (Olívia volt a "segítség") cserébe azért, hogy ne kerüljön börtönbe a dílerkedés miatt. Ezután tanúvédelem alá helyezték és leléptek Kingával. Kinga azzal jött most vissza, hogy a még mindig börtönben csücsülő Nándi emberei mégis megtalálták Gézát, és arra kérte Zsoltot, hogy beszéljen Nándival, hogy szálljon le róluk. Bár nem tudom, Nándi miért hallgatna Zsoltra. Aztán itt elvesztettem a fonalat, mert elmentünk nyaralni :)
Nálam Luca viszi a prímet :) :)

mézescsók 2014.08.12. 12:43:27

@hannamontanna: Peti is jó figura, de nekem valahogy nem illik Hannához. Hanna egy felnőtt és igencsak dögös nő. Peti megmaradt kölyöknek, szerethető kis suttyónak.
Hanna jól befészkelte magét a Cla-villába. Az rendben, hogy az apja halála után Claudia vállalta, hogy gondoskodik róla, felneveli, stb., de nem fogadta örökbe. A tavasszal meg Juliék puncsoltak, hogy a felújítás alatt ott lakhassanak, és a kis hölgy erősen húzta a száját. Most Zsófit befogadta ugyan, ha jól emlékszem, de azért valamivel több köze van a kéróhoz, mint Hannának, akárhogy is nézem.
@julie0812: Kösz, hát persze, ez a Nándi-vonal ilyen részletességgel nem maradt meg. Namármost: ha tanúvédelem keretében mentek és rájuk találtak, akkor nem a rendőrséghez kellene fordulniuk?
A sztori szerint Nándi hallgatásának az ára, hogy a Rózsában terjeszthesse a drogot. Bartrha felajánlotta a Babát, de ott nem ügy, már eddig is volt némi kábszerkereskedelem, na de a Rózsa teljesen legális, tiszta hely. Hogy senkinek sem jut eszébe, hogy annyira belterjes és pici, hogy olyan egetverően nagy piacot nem jelentene...Arról már nem is beszélve, hogy Zsolt eléggé ismert zsarukörökben, úgyhogy nyilván szemmel tartják. A lebukás jósolható.

julie0812 2014.08.12. 13:30:31

@mézescsók: haha, Zsóti régen volt már a sitten :)

hannamontanna 2014.08.12. 14:27:13

@julie0812: Jut eszembe.... Miki most akkor még sincs sitten? Ezek úgy járnak ki-be a börtönbe, mintha beutalójuk lenne. .. és mégsem priuszos senki. Mondom én, hogy ez egy utópisztikus fikció. :-))
süti beállítások módosítása