Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7007-7010 - A hulla még egyelőre él és virul

2014. július 25. 19:39 - julie0812

Novák olyan meggyőzően hadonászik az udvaron, hogy merkádós fószer meghátrál, Tóbiás pedig rendkívül hálás, hogy ennyivel megúszta. De hát a számítógép számláját még mindig ki kéne fizetni, úgyhogy Gizi javaslatára felkeresik Nórát, ő mint ügyeletes sztárügyvéd biztos elsimítja a dolgokat. Nóra megállapítja, hogy Tóbiást nemi beállítottsága miatt diszkriminálták, úgyhogy perelhet, ha akar. És akar.

1.jpg

Atikám meglátogatja Mikit a fogdában és eljátssza az aggódó öcsike szerepét, a család az család, össze kell tartani, és a többi bullshit szöveg, persze Mikit ezzel nem lehet átverni. Zoliék meg csak nyomoznak, persze eredménytelenül. Nóra eközben azzal nyugtatja Mikit, hogy nincs elég bizonyíték ahhoz, hogy vádat emeljenek ellene. Miklós megkéri Nórát, hogy szaglásszon már egy kicsit a parkolóházban készült felvételekkel kapcsolatban. Zsófi is bemegy Miklóshoz és a szőlő miatt panaszkodik, tönkreteszik a rendőrök a nagy kutakodásban, de Miki nagy ívben leszarja a birtokot, amúgy is többet érne a rohadt szőlő nélkül.

2.jpg

Bözsike rendkívüli éleslátásával és azzal, hogy képes elszámolni kilencig, semmi perc alatt kideríti, hogy Kinga gyerekének apja nem Géza, hanem NonStop. Kinga kezdetben felháborodik és tagad. Később aztán bevallja és megkéri az öreglányt, hogy nem mondja el Vilibának, mert annyira beleélte magát a nagypapa szerepbe és szóba kerül Magdi anyus félrelépése is, ami anno nagyon megviselte Vilmost. Ádámnak pedig nem kell szólni, mert úgysem akart gyereket, bár Bözsike más véleményen van.

3.jpg

NonStop aggódik Kinga miatt, szerinte nem kéne egy ilyen asszonyverőnél laknia a kislánnyal. Mutat Kingának egy fotót Zsófiról, ami akkor készült, miután Bartha átrendezte kicsit az arcberendezését. Kinga kissé meginog, de azért még mindig kitart Zsolt mellett, elsősorban Géza érdekében. Bartha újra megígéri, hogy beszél Nándi embereivel, hogy hagyják végre békén Gézukát.

5.jpg6.jpg

Alíz bocsánatot kér KicsiSzabitól, amiért mindig csak fúrja Bambit és felajánlja, hogy elmegy menyasszonyi ruhát venni a leendő sógornőjével. Sikerül is beszerezni egy rucit, amit felvisznek Julihoz, hogy kicsit átszabja. A ruhapróba után Alíz kihallgatja Bambi telefonbeszélgetését és követi egy találkozóra, ahol azt látja, hogy egy fickóval smárol.

4.jpg

Zsófi bedühödik, mert azt gyanítja, hogy Miki el akarja adni a birtokot. Juliékhoz megy, hogy megtudja, milyen ingatlanfejlesztési tervek vannak a birtok környékén. Atikám megígéri, hogy segít kideríteni, otthon is a jófiút alakítja. Zsófi beszél a birtok korábbi tulajdonosával is és közösen arra jutnak, hogy Miklós egy szemét disznó. Mikit közben kiengedik, kénytelen hazataxizni, mert az autóját még nem kapja vissza. A fogadtatás viszont nem túl szívélyes, Zsófi közli vele, hogy előbb hagyja faképnél, minthogy beleegyezzen a birtok eladásába.

7.jpg

Nóra és Ádám közben nekiláttak nyomozni, voltak a parkolóházban, ahol Ádi szorgalmasan kattintgatott, majd otthon közösen kielemezték az ügyesen megszerzett felvételeket és észrevették, hogy azokat bizony valaki manipulálta, mert ugyanaz a jelenet (nevezetesen egy patkány felbukkanása) van végtelenítve. Tehát akármi is történhetett. Ezalatt Atikám Vazullal találkozik, aki hulla létére egész jól tartja magát. Vazul dupla pénzt kér, hogy eltűnjön, persze Atikám nem akar fizetni. Még a végén tényleg kinyiffantja.

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása