Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 7003-7006 - Tóbiás kockái

2014. július 24. 14:14 - julie0812

Enikő hazaér kezében Krisztián búcsúlevelével és rettentően kivan, Rudi és az egyik iker próbálják tartani benne a lelket, a másik meg szarja le, nyomatja max hangerőn a videojátékot. Rudi újra a két katonáról kérdezi a gyereket, fura, hogy egyiküknek sem tűnik fel, hogy hazudik a kis görény. Luca, akinek úgy tűnik a legtöbb észt osztották, legalább már gyanakszik.

1.jpg

Kinga Zsoltot győzködi, hogy beszéljen a verőlegényekkel, de Zsoltnak most kisebb gondja is nagyobb ennél, az öccse valószínűleg feldobta a pacskert, úgyhogy neki sürgősen innia kell némi szeszt, Kingácska pedig mehet szépen a búsba. Később Bartha olyannyira magába száll, hogy meghívja Kingát, lakjon nála a kis Magdikával és még azt is megígéri, hogy segít Gézának.

3.jpg2.jpg

Nóra átmegy Zsófihoz és módszeresen lecseszi, miért kellett Timike előtt beszélni Vazul holttestének kereséséről. Aztán meg Ádámot cseszi le, mert azt meri neki tanácsolni, hogy szálljon már le egy kicsit a tinédzser lányáról és ne erőltesse, hogy kapcsolódjanak ki együtt, amikor az apja a börtönben dekkol. Nóra Miklósnak is beszámol róla, hogy Zsófi hibájából már Timike is tud mindent. Zsófi meglátogatja Mikit és Miki elmondja neki, hogy arra gyanakszik, hogy Zsolt akarja minden áron rács mögött tudni. Hazaérve Zsófi belefut Kingába, aki épp akkor cuccol be Zsolthoz, de puszi-puszi helyett inkább beszólogatnak egymásnak, majd Zsolttól tudakolja, hogy ő juttatta-e börtönbe a kedves férjét. Bartha nem ismer be semmit, csak azt, hogy mennyire boldog, hogy Miki a hűvösön csücsül.

4.jpg5.jpg

Gizi és Tóbiás folytatják a haverkodást, Tóbiás megmutatja Gizinek, hogy milyen új ruhákat vásárolt és a nagy barátság örömére össze is tegeződnek, majd ruhapróbát tartanak a nappaliban. Laci az önfeledt kuncogásra ér haza és azonnal előjön belőle a féltékeny állat, de mielőtt még ténylegesen megfojtaná Tóbiást, az végre kinyögi, hogy meleg, ergo nem akar semmit Gizitől. Laci megnyugszik, Gizi pedig arra biztatja Tóbit, hogy másoknak is mondja el az igazat.

6.jpg

Krisztián végre jelentkezik, felhívja Enikőt és kiderül, hogy kissé megsérült, de semmi komoly. Részletekre nincs idő, de Encinek ez már maga a mennyország, máris koccintanak (szigorúan üdítővel) Krisz egészségére, csak Barthának nem szól senki, mindegy, végül is csak az öccséről van szó. Rudi újra rákérdez Botondnál, hogy mégis mi a rákot akartak itt azok a katonák, mire a gyerek végre kinyögi, hogy nem is járt itt senki. Csatt egy mű-pofon, Enikő látni sem akarja a kis férget többé az életben. De jó is lenne. Persze aztán Enikő nem győz sajnálkozni és hozzá bömbölni, nem lett volna szabad megütnie Botondot, pedig de. Luca és Kende mondják, hogy ők már sejtették, hogy hazudik, de csak apuci meg anyuci miatt volt, most már abbahagyhatnák a gügyögést is.

7.jpg

Zsófi folytatja az üvöltözést Zsolt lakásán, mire Kinga is kijön a szobából, hogy jó lenne, ha kussolnának, mert a gyerek meg aludna. Zsófi elhúz, Bartha meg Kingának is megesküszik, hogy semmi köze Miklós ügyéhez. Az udvaron végre Zsolt is értesül róla, hogy Krisznek kutya baja és azt is megtudja, hogy az idióta iker bosszúból hazudott. Bartha jól meg is gyepálná a kölköt, de Kinga rászól és így a fiúk elslisszolnak. Kinga számon kéri Barthát, mi volt ez az erőszak, erre Zsolt őszinteségi rohamot kap és beszél Kingának az asszonyverésről és minden egyéb részletről. Kinga azért nem retten meg és nagyon megértő, szerinte mindenkinek jár még egy esély.

8.jpg

A zsaruk még mindig a birtokon keresik Vazul hulláját, de nem találják. Zsófi elég ideges. Próbálja rávezetni Zolit, hogy akár Bartha állhat az ügy mögött. Zoli megkeresi Barthát, de Zsolt kiröhögi, sőt még be is szól neki, hogy a rendőri fizuból biztos nem tudja eltartani a családot. NonStop ráveszi Nórát és Zsófit, hogy tartsanak össze Miki érdekében. A két grácia átvonul Barthához, hogy bizonyíték után kutassanak a lakásában.

Az ikrek a lépcsőházban osztják egymást, megy Enikő hibáztatása-védelmezése plusz az anyuci-apucizás megint. Végül Botond bocsánatot kér Enikőtől.

9.jpg

Laci rábeszéli Tóbiást, hogy mondja el az anyjának, hogy meleg. Tóbi el is mondja, az anyja először elbőgi magát, de azért örül, hogy a fia ezért kerülte eddig és nem más miatt. Tóbiás éppen az udvaron számol be a  fejleményekről Giziéknek, amikor beállít a múltkori merkádós fazon, aki miatt kirúgták és hozza a számlát az ablakon kidobott számítógépről. Tóbiás közli vele, hogy ha azért jár a nyakára, mert odavan érte, akkor jobb ha tudja: nem az esete. Erre a fószer bevisz egy gyomrost Tóbiásnak, Novák „Mi van te seggfej?” felkiáltással ráront, de a merkádós őt is a lenyomja. Jaj de izgi.

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.08.11. 15:46:27

Jézusom. Na szóval Tóbi kockái érnek valamit ebben az egész katyvaszban. Amúgy lassan követhetetlen.
süti beállítások módosítása