Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6995-6998 - Miklós újra rács mögött - ÉVADZÁRÓ

2014. július 17. 11:00 - julie0812

És akkor következzen a kemény egy hetes nyári szünet előtti utolsó két rész, azaz az ÉVADZÁRÓ!

1.jpg

Miklósék vidáman hancúroznak a lakásban a békülős szex után, amikor csönget a magánnyomozó, már vagy tizenötször hívta Mikit, de hiába. Beszámol Miklósnak a parkolóházban talált vértócsáról. A nyomozó beveti a rendőrségi kapcsolatait és megtudja, hogy Vazul autóján volt a vér. A nyomozó felteszi a kérdést Mikinek: biztos nem ment vissza és verte szét Vazul fejét. Nem én! – mondja ártatlanul Miki. Zsófi is kérdezősködik, hogy mi is történt pontosan, Miki meg tiszta ideg. És akkor becsönget Zoli, hogy feltegyen néhány kérdést. Miki azt állítja, nem jár abban a bizonyos parkolóházban, de miután megmutatják neki a biztonsági kamera képeit, rögtön beugrik neki, hogy volt ott, de Vazullal nem találkozott. Nosza, Zsófi már szalad is Nóránál és őrült módjára dörömböl, azonnal ügyvédi segítségre van szükség!

2.jpg

Hannát látszólag nem különösebben érdekli Peti felfedezése, de azért előveszi az olaszt, hogy mért kellett hazudni a táskáról, amikor az már rég a kéményben kuksolt. Bendzsi hebeg-habog valamit arról, hogy csak a megfelelő pillanatra várt, de Hanna duzzog. Na akkor inkább bosszút áll Petin, akinek valami nem stimmel a Pusszancs verdájával és megkérte Zitát, hogy vigyázzon a kocsira, amíg ő kezet mos. Az olasz azt mondja Zitának, hogy ő meg tudja javítani az autót és valamit mókol is rajta, majd várná Peti elismerő szavait. Mivel Hanna is épp odaér, Peti próbál jólnevelt lenni és ad egy kis ingyen joghurtot a ficsúrnak, de remélem hamarosan behúz neki egyet.

3.jpg

Atikám megkeresi a gördeszkás huligánok bandavezérét és vicsorogva ultimátumot ad neki: lesz új deszkapark, de messziről kerülje el a lányát. Na erre a csávó gyorsan meg is keresi Zitát és bocsánatot kér a történtek miatt. Ettől Zita majd elolvad.

4.jpg

Miki ügyvéd nélkül nem hajlandó semmit se mondani, de szerencsére már érkezik is Nóra és két mondattal el is zavarja a zsarukat. Zoli még benyomja a „Még nem végeztünk” szöveget, majd lelépnek, Miki már majdnem megkönnyebbül, de Zsófi és Nóra azonnal tudni akarja, hogy mi az igazság. Miki magyarázza, hogy semmi sem történt. A rendőrök hipp-hopp, vissza is értek, házkutatási engedéllyel és tanúkkal felszerelkezve. Az egyik zsaru három másodpercen belül megtalálja Vazul jogosítványát. Ja és Zoli csak úgy mellesleg közli, hogy egy papírvágó kést is találtak a helyszínen, rajta Miki ujjlenyomataival. Kezd izgi lenni.

5.jpg

Luca és Timike papírt gyűjtenek, az iskolában verseny van, aki a legtöbb papírt gyűjti, az balatoni hajóutat nyer. Nem mondom, szép kis jutalom. A Szabó ikrek is beszállnak a versenybe, hogy izgalmasabb legyen, az viszi a suliba az összes papírt, aki a legtöbbet gyűjti a házban. Ádám és Alíz is besegít a lányoknak, olyannyira, hogy ez már nem is a gyerekekről szól. Alíz semmitől sem riad vissza, pl. rájön, hogy ha vízzel átitatja az újságpapírt, akkor nehezebb lesz. De Ádi fiú hamar felfedezi a csalást, így végül az ikrek vihetik el a papírt, de így sem sikerül nyerni. A fiúk persze ezért is Enikőt okolják, csak úgy.

6.jpg

Miklós totál idegbeteg, Zsófi a gangon próbálja nyugtatni, mire még idegesebb lesz. Na erre már Juli és Atikám is kimászik az irodából, úgyhogy ők is be lesznek avatva, sőt még Bartha is meghallja, hogy mizu. A lakásban Zoli talál egy blokkot egy papírvágó késről, hát ez elég vicces. Érdekes módon Zsófiék nemrég ajándékba kaptak egy papírvágó kést, de annak hogy kerül ide a blokkja. Na ez már Zsófinak is gyanús, de Miki esküdözik, hogy semmit sem csinált Vazullal. Nóra is kissé hitetlennek tűnik, erre Miki azzal jön, hogy valaki be akarja mártani. Nóra persze azért teljes gőzzel dolgozik az ügyön, így sajnos Ádámot is kénytelen lepattintani egy időre.

7.jpg

Hanna megbocsájtja az olasz füllentését és persze a villában is maradhat. Így Bendzsi már az esti randit tervezgetni, ezúttal bowling lesz. Petinek nagyon cseszi az agyát ez az egész és átmegy Hannához bocsánatot kérni – mindenért, de Hanna most épp nincs békülős kedvében, úgyhogy ezúttal nincs szex, maradjunk barátok. Petinek azért egy randit sikerül kierőltetni, ami természetesen a Rózsában lesz. Peti épp asztalt foglal, amikor jön Bendzsi és KicsiSzabitól kérdezi, hogy hol van bowling pálya, mert mennének Hannával randizni. Na akkor kié is lesz a nő ma este?

8.jpg

A rend őrei Miklós autóját is átkutatják, majd le is foglalják, mert vérre utaló nyomokat találtak. Miki dühöng, mert szerinte a zsaruk kenték össze vérrel a kocsit. Vagy az is lehet, hogy vörösbor, mert hát van egy szőlészete is. Igen? Akkor ott is körülnézünk – dörzsöli a tenyerét Zoli. Bartha is örömmel segít a nyomozásban: elmondja Zolinak, hogy Miki azt üvöltötte a gangon, hogy megöli Vazult. Ezt NonStop is megerősíti.

9.jpg

Peti örömmámorban úszik, mert Hanna eljött az esti randira a Rózsába, tehát őt választotta. De Hanna hamar leoltja a lelkesedést, csak azt akarta megbeszélni, hogy végeztek, véglegesen, majd az éppen akkor érkező olasz nyakába ugrik és nyálat cserének.

10.jpg11.jpg12.jpg

És a végére a slusszpoénok, hogy kíváncsian várjuk a folytatást: Vilibához beállít Kinga, karján NonStop, vagyis most már Géza gyerekével. Enikő Krisztiánnal szkájpol, amikor valami robbanás hallatszik és hirtelen megszakad a kapcsolat. Zoli pedig letartóztatja Miklóst. Nemsokára folyt.köv.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2014.07.17. 11:14:03

Ezek a fogyatékos írók nem tudják, hogy évek óta nincsen már iskolákban papírgyűjtés?!

julie0812 2014.07.17. 12:52:18

@Johnny336: Azt hiszem csak idén májusban állt le hivatalosan a dolog... Legalábbis tavasszal még volt az oviban :)

hannamontanna 2014.07.17. 14:37:40

1. Ez az olasz csórikám nagyon ellenszenves.
2. Még mindig unalmas az egész.....
3. ...amúgy sincsen köze a valósághoz, a papírgyűjtés lenne a legkisebb baki.
4. Már egyáltalán nem értem az egészet. Most egy hónapig nem néztem, mire bekapcsolódnék kedves emberek gonoszak lettek, okosakból hülyék lettek, rafináltakból mamlaszok, áskálódókból kedélyesek, furfangosakból átvertek..... ki érti ezt? Egyedül Alíz maradt olyan amilyen volt. Bár változna ő is....

julie0812 2014.07.17. 16:35:40

@hannamontanna: Hát nem tudom, de az írok most tényleg nagyon alulmúlják magukat... a szünet előtt mindig szokott lenni valami izgi csattanó, de most? Inkább lett volna tényleg hosszú nyári szünet, mindenki kipihenhette volna magát és talán még új ötletek is születtek volna.
Amúgy hihetetlen hatékonyak ezek a rendőrök! Na és hogy Zoli mindenhol ott van? Az agyam eldobtam ezen a papírvágó kés blokkja dolgon XD
süti beállítások módosítása