Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6991-6994 - Véres nyomok

2014. július 14. 10:46 - julie0812

Kemény jelenetek, akció és izgalom a tetőfokon az évadzáró előtti utolsó összefoglalóban!

1.jpg

Pár súlyos ütés sípcsontra és hirtelen elsötétül minden, pár másodperc áramszünet a teljes parkolóházban, hát van ilyen. Vazul kicsusszant Miklós acélos szorításából és a bosszúszomjas Cár máris egymagában hadonászik a vasrúddal, míg Vazul egy autó mögött lapít. Miklós átkutatja az egész épületet, de Vazul sehol és a motoros nyomozó sem látott senkit kimenni. Nosza rajta, akkor keresse meg! – őrjöng Miki és még egy szegény Audiba is jól belerúg, mert jól esik.

2.jpg

Zsófi visszautasítja Zalán felajánlkozását és felszólítja, hogy intézze el a folyamatban levő ügyeket, aztán mehet, amerre lát. Zalán át is ad egy dossziét és Zsófi azonnal felfedezi, hogy a híres díjnyertes cuvée receptje bizony hiányzik. A sztárborász nem hajlandó kiadni a titkot, majd az utódja biztos pancsol egy új bort. Zsófi elsiet Miklóst keresni, mert már órák óta nem veszi fel a telefont, Zalán pedig kiszállít egy utolsó adag bort a Rózsába. Bartha rendelt hat rekesznyi híres cuvée-t, de csak négy üveg van, és nem is lesz több – közli Zalán a rossz hírt. Nahát, csak nem a fénykép miatt rúgtak ki? – kérdezi vigyorogva Zsolt. Zalán nem érti a fénykép dolgot, így Bartha NonStophoz irányítja. Ádám elmondja Zalánnak, hogy már nincs meg a kép, majd a fiúk nekiállnak rexezni és közben Zsófi és Zalán kapcsolatát elemezgetik. NonStop szerint Zsófi is odavan Zalánért, csak nem akarja beismerni.

3.jpg

Miklós előkerül, első körben Nórához megy és beszámol neki Vazul szökéséről. Nóra boldog, hogy Mikinek nem esett baja, de Miklós a plafonon van és némi whiskyvel próbál lecsillapodni. Amikor végre hazaér, Zsófi a nyakába ugrik és persze kérdésekkel bombázza, de Miki halálos nyugalommal állítja, hogy sétálni volt, utána meg beugrott Nórához, majd tölt magának egy újabb italt és bevonul a fürdőszobába. Zsófi dühöngve megy Nórához, hogy egyszer és mindenkorra hagyja békén a férjét. Nóra persze nem különösebben idegesíti magát Zsófi pampogása miatt. Zsófi a gangon szomorkodik, amikor jön Zalán búcsúzni, emlékül pedig átnyújtja a cuvée receptjét egy papírfecnin. Gyors ölelés, közben Miki is elhalad mellettük, kezet ráz Zalánnal, viszlát.

4.jpg

Atikámat meglátogatta egy deszkás srác, afféle vezérarc, aki azért jött reklamálni, mert a Kft. megvette a telket, amin ő és a haverjai bandáznak és le akarják dózerolni az ott lévő gördeszkaparkot. Atikám finoman a srác tudtára adja, hogy pár suhancnak semmi köze a cég terveihez. Zita hallgatózik és kb. első látásra odavan a csávóért, nyomul is rá rendesen, ő nem olyan, mint a fater, nem bírja az igazságtalanságot és segíteni akar, már van is egy ötlete: majd Hanna ír egy cikket. A srácnak tetszik Zita lelkesedése és megkéri, hogy suttyomban hadd nézzen bele a cég terveibe. Zita vacsora után lenyúlja Atikám kulcsait és bemennek a sráccal az irodába kutakodni. Közben a csávó dob egy smst a haveroknak, akik szintén odacsődülnek, Zita meg csak les.

6.jpg5.jpg

A deszkások festékszórókkal esnek neki az iroda dekorálásának, Zita hiába próbál nyafogni. Atikám közli Julival, hogy még van egy kis dolga az irodában és elhúz. De ezek szerint nem a Berényi irodába, mert közben Zitának valahogy sikerül felhívnia Julit, aki szőke amazonként máris rohan segíteni, de a huligánok könnyedén lelépnek, Zita meg siránkozik, mit fog szólni az apja, ha ezt meglátja. Nekiállnak lemosni a feliratokat, de persze vízzel ez esélytelen. Megérkezik Atikám és rendesen kiakad, Zita próbál bocsánatot kérni, de Attila most ehhez túl ideges. Még szerencse, hogy a srácok ilyen tisztességes feliratokat fostak a falra, csak semmi trágárság.

7.jpg

Miklós kicsit lenyugszik, elmondja Zsófinak, hogy találkozott Vazullal, de többé nem fogja üldözni, ennyi volt. Másnap reggel Miki zajokat hall a nappaliból, de nem talál senkit a lakásban, bár kiderül, hogy ajtót éjszakára nyitva felejtették. De nem is baj, hogy korán keltek, mert telefonálnak a birtokról, hogy vaddisznók kezdték el kitúrni a szőlőtőkéket, indulni kell azonnal engedélyt adni a vadászoknak, hogy lelőhessék szegény röfiket. Mikit telefonon hívják sürgős ügyben, úgyhogy Zsófi mehet egyedül a birtokra.

8.jpg

Peti korán reggel beugrik Hannához, mert feltétlenül meg kell kóstolnia a joghurthoz való legújabb cukorkákat. Hannáék épp reggeliznek, a kaját az olasz dobta össze, aki mindent megtesz, hogy Hanna szívét meghódítsa és ez Petinek egyáltalán nem tetszik. Hanna és Bendzsi elhúznak a dolgukra, Peti pedig hogy s hogy nem, véletlenül rátalál a kandalló kéményében elrejtett táskára és benne az olasz útlevelére. Ezután felhívja Olíviát, majd Hannának is beszámol a táska kalandjairól. Nahát, Hanna majdnem egy kígyót melengetett a keblén. Bár ami késik, nem múlik.

9.jpg

Atikám és Zita jól összevesznek az iroda miatt és apuci közli a semmirekellő lányával, hogy jobb lenne, ha visszaköltözne az anyjához. Később Julival azon mélázgatnak, hogy milyen nehéz a tinédzserekkel, majd Atikám meggondolja magát és a parkban kibékülnek Zitával. Szerencsére az iroda festése is oké, pár festő az építkezésről pont ráér.

10.jpg11.jpg

Miki találkozik a magánnyomozóval, állítólag Vazul Szerbiába készül és hát elég költséges lenne a nyomozás, úgyhogy a Cár úgy dönt, hagyjuk az egészet a rákba. Inkább a kis feleségére koncentrál és szusival próbálja kiengesztelni, amiért egész eddig leszarta a birtok ügyeit vaddisznóstól, mindenestől. Még a telefont sem veszi fel, pedig a nyomozó hívja és jobb híján üzenetet hagy: helyzet van, a parkolóházat lezárták a rendőrök. Miszter első számú rendőr, Zoli vezeti a nyomozást, ott áll Vazul kocsija nyitott csomagtartóval és körülötte vérfoltok, a kocsin pedig véres kéznyomok. Ugye megmondtam?!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása