Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6983-6986 - Miklós vérre szomjazik, de csak whiskyt iszik

2014. július 09. 13:59 - julie0812

Az olasz fiú kedélyesen teázgat a villában, de Hanna nógatja, hogy szedje mán össze magát és menjen inkább feljelentést tenni a rendőrségre. Hopp, eszébe is jut Olívia, KicsiSzabi ex-rendőrcsaja, majd ő segít, bár emlékeim szerint őt kirúgták, de lehet, hogy vissza is vették. Peti nem győz kárörvendeni a lopás miatt, de az öröm csak addig tart, míg Bendzsi bejelenti, hogy Hannánál fog kempelni bizonytalan ideig.

1.jpg

Atikám biztonságos helyre akarja vinni Vazult, nehogy Miklós rátaláljon. Messzire biztos nem vitte az aktuális főgonoszt, mert nem sokkal később már otthon meséli Julinak a történteket. Juli tudni szeretné, hogy Attila mégis hogy találta meg Vazult, jogos a kérdés, de valószínűleg nincs rá magyarázat. Atikám hárít, csak a család biztonsága a fontos. Juli máris megnyugszik egy ilyen hős megmentő keblén.

2.jpg

KicsiSzabi esküvői magazinokat hoz, de Bambi közli vele, hogy ő nem akar semmi felhajtást. Szabi felugrik a még mindig női pulcsit viselő NonStophoz, hogy felkérje tanúnak. Hát reméljük az esküvőn nem kisestélyiben jelenik majd meg. Ádám szerint jobb lenne, ha Alíz lenne a tanú, úgyhogy Szabi tesz egy kísérletet a szöszivel, egy kis nosztalgiázással indít, milyen jó testvérek voltak régen, együtt tévéztek, bla bla, de amint a tárgyra tér, Alíz felkapja a vizet, szerinte az öcsikéjét minden nő csak kihasználja és ő ebben nem vesz részt.

3.jpg

Miklósék remekül szórakoznak az adrenalincsökkentő filmnézés közben, olyannyira, hogy Miki a film nagy részét át is alussza. Miután Miklós elhúz, Timike rögtön kombinál, Nóra csak azért hívta ide a fatert, hogy vele lehessen. Jön Atikám és Nórának is elmondja, hogy most már megnyugodhatnak, Vazul elintézve. Nóra kiakad, miért nem lehetett elmondani a dolgot Mikinek? Mert mindenről Miki tehet és jobb, ha kimarad a buliból, mert még a végén rács mögé kerülne.

4.jpg

Nah, Olívia egészen kikupálódott. A Rózsában találkoznak, sok jóval nem biztatja Hannáékat, de szerinte arra van esély, hogy a táska és az iratok előkerülnek. Fél órával később a szuperzsaru már le is szállítja a táskát Bendzsinek, ezt nevezem hatékony ügyintézésnek. Sajna a lóvé nincs meg, de az útlevél benne van, úgyhogy minden szupi. Mivel Hanna épp nincs otthon, az olasz simán le tudja tagadni a táska előkerülését és azt sem engedi Hannának, hogy felhívja Olíviát.

5.jpg

Alíz meglátja a rendőr csajt, érdekes módon azonnal felismeri hátulról és gyorsan ráugrik, segítségre van szüksége, hogy megmentse Szabit a készülő végzetes házasságtól. Szöszi előadja a nagy sztorit, az egész frigy törvénytelen és névházasságról van szó, hogy Bambit, aki mellesleg egy ribanc, ne toloncolják ki az országból. Olívia kétkedve fogadja a dolgot, de Alíz kisírja, hogy szaglásszon kicsit az őzike után.

6.jpg

Zsófi új borászt próbál felhajtani, de Mikinek most kisebb gondja is nagyobb ennél, sőt, Zsófi megértését kéri, mert most többet kell Nóra és a troll közelében lennie, hogy megvédhesse őket. Zsófi tűr és megért. De a lépcsőházban azért beszól Nórának, nem futni kéne menni, hanem otthon elbújni a paplan alá. Miklósnak sem tetszik a dolog, de Nóra megnyugtatja, Atikám elrendezte Vazult. Mikós dühöngve földhöz vág egy vázát, majd elviharzik, otthagyva Nórát a lakásában a szilánkokkal.

7.jpg

Miklós az irodában türelmetlenkedik, majd amikor végre megérkezik Atikám, elkezd hőbölögni, amiért az öcskös beleavatkozott az ő dolgaiba. Attila nem hajlandó végighallgatni az ordibálást és kimegy az irodából, Miki utána és a gangon folytatja az üvöltözést, mocskos árulónak nevezi Atikámat. A csetepatéra többen is összegyűlnek és így hallhatják, hogy Miki megölné Vazult, ha a kezei közé kerülne. Síri csend és leesett állak.

8.jpg

Miki otthon idegesen vedeli a whiskyt, Zsófi pedig pampog az őrült viselkedése miatt. De hát a bátyám gyilkosáról van szó! – ordítja Miki, majd elhúz lenyugodni a Rózsába. Atikám Nórát megy lecseszni, amiért rögtön elköpte a Vazul-sztorit Mikinek, de Nóra szerint Mikinek igenis joga van tudni az ügyről. Hazaérve Miki már sokkal higgadtabb, úgy látszik a pia megtette a hatását, Zsófi pedig biztosítja róla, hogy rá mindig számíthat.

9.jpg

Bambi kiárusításba kezd az udvaron, el akarja adni az összes bábját, hogy legyen pénz az esküvőre, de Szabi ezt természetesen nem hagyhatja. Jön Olívia és meghatódva látja, milyen nagy a szerelem és rájön, hogy mégiscsak jó lett volna neki is egy ilyen pasi. A Rózsában elmondja Alíznak, hogy nincs itt semmi gyanús, inkább próbáljon meg örülni a testvére boldogságának. Szöszi át is megy bocsánatot kérni Szabihoz és mégis elvállalja a tanúskodást.

10.jpg

Rudi jön Enikőhöz és elmondja neki, hogy megvolt a válogatás, Krisz mehet katonáskodni, ő viszont a sérült keze miatt nem. Enci és Krisztián telefonon beszélnek, holnap kettőkor lesz a hivatalos búcsúzkodás a reptéren. Hát ez is új, elvileg már egyszer elbúcsúztak, de mindegy. Enikő teljesen szét van esve. Este Rudi elhívja Encit egy búfelejtő buliba, azoknak, akik nem mehetnek Afganisztánba. Indulás előtt Enikő odaadja a telefonját az egyik ikernek, hadd játsszon a gyerek, közben meg Krisztián telefonál: előbbre hozták az indulást, most azonnal menjen Enci a reptérre. Persze Botond cseszik rá, hogy átadja az üzenetet, még a híváslistát is törli, szép. Lesz itt megint hiperműhiszti.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

catori 2014.07.13. 19:28:36

oké, nem nézem a bk-t, csak úgy random szórakozásból kerültem ide, de mégis mi a fakkom az, hogy valakit KI AKARNAK TOLONCOLNI MAGYARORSZÁGRÓL?
most én alázom épp szarrá magam és ilyen igenis létezik, vagy tényleg ennyire megy itt a dream of californication?

julie0812 2014.07.14. 10:36:01

@catori: Hát igen, ez már tiszta Amerika :) De viccet félretéve, kicsit utána olvastam ennek a vízum dolognak, mert számomra is fura volt. Ezt tudtam meg: ha nem EU-s ország állampolgára valaki (+ még van néhány kivétel, pl. Svájc), akkor valóban kell tartózkodási engedély illetve vízum Magyarországon. Ha valaki túllépi a meghatározott időtartamot, ameddig itt tartózkodhat, akkor kiutasíthatják az országból.
süti beállítások módosítása