Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6979-6982 - Mégsem lesz új cici

2014. július 07. 14:00 - julie0812

Peti poénja visszafele sül el, ugyanis a leleményes olasz fiú előre mászik és azon nyomban összeköti a drótokat és már hasít is a Pusszancs verdával. Persze ilyen is csak a filmekben van, de mindegy. Peti kétségbeesve rohan Hannához, aki meg jól lecseszi, amiért ekkora lúzer, Peti meg a változatosság kedvéért Hannát hibáztatja amiért egyáltalán összeakadt az olasszal.

1.jpg

2.jpg

Az ikreket mégis vonzza Enikő tortája, bár Botond továbbra is utálja a nagynénit és emiatt meg is lökdösi egymást a két pulykatojás. Torta helyett valami más, számomra beazonosíthatatlan étek kerül az asztalra, amihez egy-egy főtt tojás is jár. Az egyik iker elveszi a másiktól a tojást és egészben tömi a pofájába, amitől majdnem megfullad, Enikő pedig újabb mű-hisztérikus rohamot kap, amit dicséretes színészi játékkal ad elő: Krisztián a halállal játszik, ezek meg itt eszetlenkednek. Nincsenek szavak.

3.jpg

Alíz Barthához siet és a pénzét követeli, övé volt a nyertes szelvény. Vagyis egy halottól loptad – javítja ki Zsolt. Alíz ehhez nem tud mit hozzátenni, de elmagyarázza a szitut Baltának és a segítségét kéri, hogy visszaszerezze a zseton. Baltára a farka helyett inkább az eszére hallgat és a főnökhöz lojális, de azért megemlíti neki Alíz bánatát. Persze Zsoltot ez marhára hidegen hagyja. Szemfüles Szabolcs észreveszi, hogy Balta odáig van a nővéréért és Alíznak is tudomására hozzá ezen megfigyelését. Szöszi ezt kihasználva kicsit rányomul a verőlegényre, a be kéne csavarni egy izzót szöveggel.

4.jpg

Hanna megszerzi Claudiától Bendzsi telefonszámát és fel is hívja az éppen joghurtot zabáló szépfiút. Hanna picsog és követeli vissza az autót. Az olasz csak egy randit kér cserébe és Hanna a cél érdekében belemegy. Petinek persze nem teszik a deal. Hanna arra hajt, hogy végre letudja a randit, egy ital és kész, de Bendzsi addig nyomja a süket dumát, míg Hanna egy sütit is bevállal. Szép teljesítmény. Az olasz nem adja vissza a kocsit, csak ha másnap is találkoznak. Peti kiakad és megint osztják egymást Hannával.

5.jpg

Balta megérkezik villanyt szerelni, de kábé 10 másodperc alatt kiderül, hogy nem is égett ki semmiféle izzó. Balta besértődik amiért Alíz ki akarta használni, de végül mégiscsak meghitt iszogatásba torkollik az este, ami azt jelenti, hogy nyomatják a feleseket egymás után. Szöszi Balta munkája iránt mutat komoly érdeklődést és a beszélgetést közben a telójával rögzíti. Ezután Alíz boldogan megy Zsolthoz és megzsarolja a felvétellel: Kérem a pénzt a cicikre, különben irány a dutyi.

6.jpg

Bartha próbálja befenyíteni Alízt, de a Szöszi nem hagyja magát és 600 ezer Ft-ot kér a ciciműtétre plusz persze továbbra is a Rózsában akar melózni. Zsolt belemegy, de Baltát azonnal kirúgja. Szegényt majdnem megsajnáltam. Alíz követeli Barthától, hogy vegye vissza Baltát, de Zsolt közli vele, hogy választhat: didik vagy Balta. Szöszi Baltát választja, és átadja a felvételt Zsoltnak. Balta nagyon hálás és épp randira hívná Alízt, amikor beállít NonStop női pulcsiban és kávét kér elvitelre, amit ott fogyaszt el. Alíz persze már csak Ádira figyel, úgyhogy Balta inkább lelép.

7.jpg

Miklós a gangon osztja az utasításokat a magánnyomozónak, persze nem lehetett ezt még a lakásban megbeszélni, csakhogy Atikám is hallja. Attila megint megpróbál Miki lelkére hatni, hogy hagyja a nyomozást inkább a rendőrségre. Troll Timike meghallja, hogy Nóra és Ádám a félelmetes Vazulról beszélnek. Nóra próbál ködösíteni, de Timike kikéri magának, hogy őt hülyének nézzék és kijelenti, hogy ő nem fél egy vadbaromtól. De azért suliba nem akar menni. Nóra rohan Mikihez, aki gyorsan megy megnyugtatni a lányát. A nagy nyugiban végül nekiállnak filmet nézni, Zsófi pedig Julinak dühöng. Juli elmondja a Cárnénak, hogy Miki Vazul után nyomoztat.

8.jpg9.jpg

Az olasz fiú visszahozza a fagyis autót és még az elfogyasztott joghurtot is kifizetné, de Petinek nem kell a lóvé és fölöttébb ideges lesz, amiért Hanna beszámolt a szépfiúnak kapcsolatuk minden részletéről. Bendzsi a második randi alkalmából piknikezni viszi Hannát, csak sajna a kiruccanás az olasz orrbagyűrésével és a táskája meglovasításával végződik. Hanna azonnal szárnyai alá veszi, gondolom pénz híján a villában fog lakni a legény és onnan már rövid út vezet Hannácska ágyához.

10.jpg

Végre láthatjuk Vazult is, amint egy lakókocsiban kaját készít magának, pisztollyal a konyhapulton. A pocakos rosszfiú valami zajt hall és körülnéz kint, aztán visszatérve a lakókocsiba hős Attilával találja szembe magát, aki egy laza mozdulattal kicsavarja a fegyvert a kezéből és a homlokához szegezi: Segíteni akarok, úgyhogy szedd a cuccod és pofa be!

Címkék: barátok közt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása