Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV utáni szárnypróbálgatások

2014. május 19. 13:30 - Chat Géza

Volt már egy korábbi próbálkozás, amikor sorozatokkal, egész konkrétan a VV-vel kapcsolatos dologról írtunk. Na, most ez is egy olyan poszt.

Az megvan, amik Aranypart Levi és Corvette Ádám összeálltak és megcsinálták az elvárásokhoz méltóan gagyi, de valahol mégis csapatós Golden Coast zenekarnak csak erős túlzással nevezhető rap-formációt vagy mit? Na, az jó volt. Ebből a vitorlából igyekezte kilopni a szelet VV Charlotte és VV Alexa. Bár ne tették volna. Ez lett belőle. Kínosabb, mint az Ötutcaiak.

Címkék: videó vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Endre 2014.05.19. 13:47:41

A hét végén volt szerencsém látni ezt a "remekművet".Csárli elmondta egy interjúban hogy Alexa micsoda szövegíró zseni és hogy lesz egy közös projektjük.Ez lett az.szerintem inkább a dj karrierjére kéne összpontosítania amíg még érdekli az embereket Simon ex-nője, mert ez csak egy szottyadt próbálkozás volt.

blackpuma 2014.05.19. 17:24:07

Jézusom :D :D :D Az a baj, hogy el is hiszik, hogy ez jó. Tényleg, a színvonal az öt utcaiak.

katicaa a hétpettyes 2014.05.19. 19:36:48

"nekem" azt írták, h csak erős idegzetűeknek. így hát - mivel ARTÚRÓÓÓÓ - legyöngített, nem hallgattam meg. remélem nem indul el a felvétel magától :)

Lilith.Inanna1 2014.05.19. 20:14:34

ÖtöDikk.....nem mertem megnézni. ...

Admiral_General_Aladeen 2014.05.19. 22:19:58

Hiába lávolom Csárlit,ezt csak kb egy percig bírtam nézni,pedig egész nap gyűjtöttem a kitartást :)))

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.05.19. 23:13:28

Hú, gyerekek, nem tudom, hogy ez a hidegrázással kombinált hányinger normális-e zenehallgatás közben? Ja, hogy ez nem zene?
Irigylem a bátorságukat, vagy tudatlanságukat, vagy nem is tudom minek nevezzem azt, hogy ezzel elő mertek állni. Én szégyelltem magam miközben néztem.

XO 2014.05.20. 06:24:18

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááááááááááááá........

.........Fight! :D (ejtsd: fáááááájt!)

Nagy Endre 2014.07.26. 23:43:24

A folytatás....

www.nlcafe.hu/sztarok/20140726/vv-alexa-meztelen-videoklip-/#kapcsolodo

Azt hiszem ezt nem kellett volna ennyire (ránk) eröltetni:-))

Nagy Endre 2014.09.22. 12:01:17

A tegnapi Sztárban sztárban-ban elnézve Majkát rájöttem hogy tulajdonképpen ő volt az egyetlen aki a médiában letett valamit az asztalra és több éve az élvonalban van (ez nem minőséget jelent feltétlen)lemezek sikeres koncertek több csatornék kapott műsort pókerezik stb...még mindig kel az embereknek vagy a médiának elég érdekes.Seherezádé is meglepően jól jött ki ebből mint dj az instagram oldalát elnézve szinte mint egy urinő a legjobb helyeken klassz ruhákban pózol...ki hitte volna és épp róla.A többiekről semmi vagy néha valami kószia hír.De lehet hogy a háttérben többen egzisztenciát építettek maguknak de ezt csöndben tették mindenféle hírverés nélkül.A mostani széria elég keserves ebből a szempontól Charlotte és Alexa kezdett el valamit de hamar hamvába halt a dolog és jól össze is vesztek.Dorka kornyikált még nem rosszul de nem is átütően.Aurelio meg a dzsungelbe de szerintem ő sem fog nagyon hiányozni ha eltűnik.Viki az RTL-nél mint szerkesztő vagy mi hát meglátjuk talán egy értelmes karriert is kifuthat a többiek sajnos sehol jelen pillanatban.
süti beállítások módosítása