Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x103 - Táncoló pink mamuszok

2014. április 24. 20:04 - sixx

Screen Shot 2014-04-25 at 6.22.58.png

Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy pult mögé, és ott zenét kever nekik, teljesen elájulnak, jobban, mint eddig bármitől, Medve például konkrétan szűkölve üvölt, ami pont annyira szürreális látvány, mint leírva. Viki a sírásig hatódik, Debil hatalmas megtiszteltetésnek veszi, szóval csak meg kell kérdeznem: Az, hogy valaki DJ, az ennyire májer dolog?

Debil a riportban vigyorogva közli, hogy ő DJ Sehert várja, az előző VV-körből ismert műmellű szőkenőt, akinek rémesen ocsmány csöcsöket szabtak, de sebaj, mert Debil ennyire várta a villába:

54808.jpg Untitled_2.gif

Nem ő gyött, hanem egy számomra tök ismeretlen, DJ Edo nevű csaj, fémtüskés baseballsapkában, aki nem volt túl szimpatikus Debilnek és KokkIzának sem, utóbbi a táncolásnak nevezett lötyögés közepette először lebaszta, hogy szar zenét tol, aztán meg féltékenységi rohamot kapott, amikor az ittas Traktoros elkérte a csaj baseballsapkáját és a fejére tette. A buli nagyon punnyadt volt, DJ ide vagy oda, Debilt szárazbaszta Medve, Viki a kanapén, a széken és az asztalon is táncolt, egy ponton KokkIza meg pink papucsra cserélte a platformcipőt és úgy ropta a szokásos két lépés balra, kettő jobbra, duckface, repeat stílben, és szépen óvatosan mindenki bebaszott.

A buli után KokkIza átment Glenn Close-ba a Végzetes vonzerőből és ugyan nyulat nem főzött (nincs bent nyúl), de minden klasszikus pszichopata vonást felvonultatott a faszit visszaszerezni igyekvő, borult agyú hisztispicsák kézikönyvéből, a parfümjével befújja az őt elfelejteni igyekvő Traktoros cuccát, aki ettől kiborul, el akarlak már felejteni, KokkIza, ne fújkáld már a szagodat mindenhová, és ne add ide nekem a büdös plüsskutyádat se, dikk. Ez megy egy ideig, a vége KokkIza sírós arca, lapozzunk.

A további események vázlatpontokban:

  • Vki villamesterként lebassza Pinket, mert nem tud takarítani, Pink ezt a szívére veszi, azt meg különösen, hogy Viki a konyhát takarító KokkIzát megdicséri.
  • Viki nagyon komolyan veszi ezt a villamesterséget, saját magát is lekúrja, mert nem takarította ki a mosókonyhát.
  • A napi takarítóversenyben Pink harmadik lett, ebből veszekedés lesz. Traktoros a második, a legjobb KokkIza lett. Viki meg a hatodik.

  • A mai villaújságot Debil és Pink szerkesztette a cím: Vakok és világtalanok.
  • Pink tud gépelni. Shocking. Elmagyarázza nekünk a “vakon van” kifejezést.
  • Medve és Debil szárazbaszását is megéneklik. Debil szerint erotikus tánc volt, Pink szerint az nem erotikus tánc, ha valaki Debil faszán ugrál.
  • Szó van benne természetesen KokkIza parfümös pokoljárásáról is.
  • Ebből lesz balhé és sértődés.
  • Debilnek bejön az újságírás, hiszen az csak annyi, hogy asztalra feltett lábbal pötyögsz kicsit. Na persze.
  • A kihívás után csak Debil áll Medve mellé. 

A nézők szerint az elmúlt 100 nap legérdekesebb eseményei Zsófi aranyköpései voltak. Ezt majd a döntőben ne tessék elfelejteni.

Tegnap vót:

KokkIza gyógyszere elgurult, és büdös parfümmel fújja be Traktoros őszinte szagú ruhatárát, ágyneműjét, kabalamittudoménmijét meg MINDENT, mert ő szerelmes. 

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Conchobar 2014.04.25. 12:50:51

@mézescsók: "Iza a legdrágább illatszerét áldozta a pllüssre" - Régi javasasszonyok olyasféle dolgokat is belekevertek a szerelmi bájitalba, amit aztán a célszeméllyel meg is itattak (!). Ráth-Vég István szedte csokorba az 'Emberi butaság története' c.művébe. Akárhogyis, Izának folytatnia kell, és nyilvánvalóan folytatja is ezt a krisztiános, valamint az üvöltözés helyett sírás vonalat, ha nem akar szembesülni annak az axiómának a valóságtartalmával, amit villalakók is mondogatnak: aki mostanában kiviszi Izát, az kint is hagyja

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.25. 12:51:01

@csillagkukkancs: mert a szerelem milyen? Csak ilyen vagy olyan?
Szerintem mindig függ az adott felektől, a körülményektől. Ellenkező esetben midnen ember minden szerelmi kapcsolata tök egyforma lenne, függetlenül a benne szereplő személyektől és körülményektől.

csillagkukkancs 2014.04.25. 12:51:26

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: jaj, tényleg! mit is írjunk?
kedves szülők! nézzék el Iza-urának, hogy a fiukat ki akarta záratni a játékból azzal, hogy több órán át azt üvöltötte az arcába, hogy a mamája egy ringyó, a testvérét már agyonvágták, és úgy mindenki dögöljön meg maguk közül! mindezt nem rosszindulatból, hanem szívszerelemből tette! mert egy kicsit elszaladt vele a ló, hiszen igaziból imádja a fiukat. szóval nézzék el neki, hogy ezt tette! csók Trakiszülők!

Conchobar 2014.04.25. 12:52:37

@XO: "Margit! Savanyú cukor!" - Hátha te tudsz a semmin mosolyogni, akkor te vagy befüveztél, vagy berúgtál, vagy pedig bolond vagy

Nagy Endre 2014.04.25. 12:54:56

Sziasztok!

Kezdném a tegnapi kutyás dologgal.Aurelio és Krisz szóváltásával.Viki a tegnapi incidensnél hallgat késöbb a riportban Aunak ad igazat mert Krisztián egy mártír.Aurelio veszi a bátorságot és beleszól abba amibe Krisz neki nem a kapcsolatába.Aunak simán gfel lehetne hánytorgatni az összes bennti viszonyát Lacitól kezdve Teóig és nem ő fog kijönni belőle jól.A legutóbbi Zsófis incidens ne is nézzük most.Kriszt nem ismeri egyik sem ahogy késöbb mondja és osztják neki az észt.Jogos a felháborodása.

Ami a kutyás dolgot illeti Iza ezzel akart könnyíteni Kriszen ha már ő maga nem lehet vele az ágyban az ajándéjk kutya az ő parfümjével legalább jelzésként legyen ott.Krisznek ez sok és meg is értem neki most idő kell már az nagy dolog hogy nem balhéznak.Izát is megértem de nem kell mindig utána menni a másiknak hagyni kell a másik hadd legyen magában ismerve az összezártságot hogy nem lehet hova menni stb.Majd ülepszik.A bulin Iza féltékeny a dj sapkájára hát istenem...

Olvasom hogy Viki és aurelio Iza levelét olvassák amit Kriszhez írt.Remélem be lesz mutatva párbajon vagy a villában.1 napja még Iza el nem fogadott barátságát sajnálta a debbella most viszont lazán túrkál mások cuccai közt és élvezkedik.

Iza Krisz családjának tényleg küldhetett volna a nyugiból egy bocsánatkérést de szerintem ez személyesen biztos megfog történni és nem biztos hogy Nánásig kell utazni ezzel.

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.25. 12:54:58

@csillagkukkancs: jajmár, csak túloztam
ennyire nem vagyok elfogult, elvakult, poén volt
Örülnék, ha Iza bocsánatot kérne, de maximálisan megérteném a mamát ha nem bocsájtana meg.

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.25. 12:55:16

@sixx:

"Szó van benne természetesen KokkIza parfümös pokoljárásáról is."

- és mégis van új a nap alatt!

kontratenor 2014.04.25. 12:55:50

@Conchobar: Nem mintha kötelezve lennél itt olvasni szenvedve humortalan mondatokat.

csillagkukkancs 2014.04.25. 12:56:16

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt: pontosan a körülmények miatt nem lehet szerelem, értsd már meg!

XO 2014.04.25. 12:57:05

@Conchobar: inkább legyek vállaltan bolond, mint úgy álljak az emberekhez és az élethez, mint te itt a blogon...

@csillagkukkancs: nem is rossz. bár kicsit azért átfogalmaznám (úgy az egészet), de akár! :D

nemhiszemelhogymindennévfoglalt 2014.04.25. 12:58:40

értem én értem, mindent értek...

csillagkukkancs 2014.04.25. 13:01:02

@XO: kénytelen lennél átfogalmazni, mert így leírva- tényszerüsítve- nem igazán lehetne sikeres az akció. az ember nehezen viseli el a megalázást. itt meg igazából az /is/ történt.

Nagy Endre 2014.04.25. 13:01:33

@Conchobar: Ez a példa igaz lehet Dorka-zsolt kapcsolatra is vagy Charlotte-Simonéra.Az elöbbinél is voltak balhék de az utóbbinál többször ki lett osztva charlotte és Simonka nem nagyon állt ki mellette.Ezt Charlotte szóvá is tette neki.Krisz volt hogy kiállt a kapcsolatukért konkrétan mikor Viki sokadszorra is velük példálózott hogy Zsófika hol aludjon mert ők este szexelnek és akkor jól elküldte Krisz Vikit a búsba.Mert másképp is megoldhatták volna a helyzetet és Viki mellett akkor már volt egy üres ágy pl.Általában Izáék párosan voltak emlgetve ezt azért ők sem hagyták szó nélkül.

XO 2014.04.25. 13:03:32

@csillagkukkancs: nyugi, ne vedd komolyan :)

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.25. 13:05:11

@nemhiszemelhogymindennévfoglalt:

Aki nem érti, az nem érti, azt hagyni kell, aki viszont már volt ilyen szerelemben, az meg tudja milyen is az, és át is tudja érezni, ha mások élik meg,

Akiknek meg csak a képernyő jutott a valós élmények helyett az meg úgyis meggyőzhetetlen..

Szerencsére vagyunk itt páran, akik már átéltek ilyet, és hiszünk a szemünknek, ha látjuk.

Ami a kölkök családjait illeti (az összes villalakóét), mindegyiknek együttérzésem, elég pokoli lehet ezt kívülről nézni, legszívesebben azt tanácsolnám nekik, hogy ne nézzék egyáltalán, de azt úgy se tudnák megállni.

csillagkukkancs 2014.04.25. 13:05:50

@XO: nem is vettem. csak a tények kedvéért mondtam, mert néha az az érzésem támad, hogy tán nem egy müsort nézünk, s nem azokat a szereplőket látjuk. :D

csillagkukkancs 2014.04.25. 13:09:54

@12 NŐ VOLTAM: nem ismersz s mégis azt feltételezed, hogy nem tudhatom, s nem ismerhetem a mindent elsöprő szerelmet. ki kell, hogy ábrándítsalak. mert nagyon is ismerem. és mégis azt mondom-és nem a hivatásom beszél belőlem, hanem a magánember-, hogy az ott odabenn nem szerelem. köze sincs hozzá.
az azonban, hogy te beleálmodsz olyasmit, ami nincs ott- szinte biztos. de én ettől nem véleményezlek, s nem írlak le. most még itt ezt akarod látni. ennyi. :D :D

Conchobar 2014.04.25. 13:17:40

@XO: "mint úgy álljak az emberekhez és az élethez, mint te itt a blogon..." - Már kezdesz dögunalommá válni

Nagy Endre 2014.04.25. 13:18:08

Érdekes az hogy Krisztiá egyre több személyes dolgot elmond vagy megmutat magából a játékban azt sokan mártírkodásnak veszik meg taktikának.Ez baromság.Ő tartja magát ahhoz ahogy bejött.Soha nem mondta hogy kedves lesz és simulékony ha kell elmondja azt amit gondol és ez így is történt nem sokat dumált de a kellő pillanatban elmondtami nyomta a bögyét.Nem másnak és nem hátulról hanem face to face.És a játék elejétől amikor még mindenki igyekszik óvatoskodni meg nem konfliktba keveredni mert kieshet.Nem mindig jó persze ahogy tálalja de nem emlékszem hogy Zsófikával üvöltözött volna akivel már szinte mindenki.Elég jól ismeri a többieket ahhoz hogy ne lgyen annyira közlékeny és barátkozó.Az sem igaz hogy Iza miatt van még a játékban.egyrészt a benntiek sem gondolták így mert ő lett a legjóindulatubb ember egy játékban másrést a nézők is hazaküldhették volna az elején mikor még csak 10 napja volt bennt.Egyszerüen az történt hogy az Izával való kapcsolata (amit mér ezerszer elemeztünk most kihagynám) miatt is kénytelen volt megnyílni jobban mint ahogy tervezte.Nem szerelemért jött be hát valami ilyesfélét talált itt.

mézescsók 2014.04.25. 13:19:50

@Conchobar: Késő. Ha lesz még kiválasztás, akkor Izát az üvöltős vagy sírós változattól függetlenül pont úgy kiválaszthatják, mint a többit. Ott bent talán már nem ez dönt, itt kint még igen.
@csillagkukkancs: Akkor már ketten nem azt a műsort látjuk, amit a többiek! Egyébként eddig én is azt hittem, hogy voltam már szerelmes. Olyan mélységeket, mint Iza és Krisz, viszont valóban nem éltem át. Nem is sajnálom.

XO 2014.04.25. 13:20:58

@Conchobar: az jó...sőt, mi több, pont ez a célom!

Conchobar 2014.04.25. 13:31:10

@Nagy Endre: "de az utóbbinál többször ki lett osztva charlotte és Simonka nem nagyon állt ki mellette.Ezt Charlotte szóvá is tette neki" - Tréfálsz? Csak két példa a teljesség igénye nélkül. Első példa: egy napja volt tán Zsófi a villában, leostobázták egymást Sarlottal, mire Simon beleállt Zsófikába (aztán Aurélió is beszállt buliba, bár ő inkább csak figyelmeztette Simont, hogy 'nem kéne'. Mikor meg Simon bóléztatta a kacsát, és Sarlotot kárhoztatta Viki(?), Sarlot egyszerűen csak elhatárolta magát Simontól ('az ő dolga'). Ami Dorkát illeti, elég legyen a Zsolt-Krisztián párbaj után belevalón elhangzottakra utalni. Amit te mondtál példát, abban Krisztián önmagát védte. Egy esetben előfordult, Iza párbaja előtt, hogy Krisztián Izát védve, Iza oldalán beszállt egy vitába, és egyetlen esetben fordult elő, hogy Iza szóvátette Auréliónak, hogy Aurélió meg Zsolt lenézik és háta mögött kiröhögik Krisztiánt. Egy következtetés adódik: Iza és Krisztián nem szeretik egymást, csak a szex köti őket össze (túl azon, hogy beleélik magukat valami, amivel nemcsak önmagukat, hanem még '12 NŐ VOLTAM'-ot is becsapják)

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.25. 13:40:35

@XO:

"még '12 NŐ VOLTAM'-ot is becsapják"

Hát ezen tényleg felröhögtem!

Szerintem a 12 NŐ VOLTAM-t nem lehet becsapni, de próbálkozni persze lehet.

Nah, ki az esőbe!

karev 2014.04.25. 13:43:12

@12 NŐ VOLTAM: "le kell menni kutyába" van egy ilyen szám is, nem? :)

XO 2014.04.25. 13:43:47

@12 NŐ VOLTAM: na, ezt most megkaptad! :) :)))))) Meg ne ázz! :) Szép napot! :) Dancing in the rain! :)

XO 2014.04.25. 13:44:27

@karev: "Le kell menni kutyába! Légy a kutyák királya! Ne királyok kutyája! Kopaszkutya csókolj meg! "

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.25. 13:47:44

@karev:

Jaj, most nagy a kísértés, hogy mégis használjak egy szmájlit, de szerencsére nem kerül nagy erőfeszítésembe ellenállni. Úgyhogy megyek is le kutyázni a sportparkba. Nem kell izgulni, nem az én kutyám, hanem a sporttársamé, és csak egy kis vakargatást igényel, valamint bot és műanyagcsirke dobálást. Tudjátok: visszahozza.

Nagy Endre 2014.04.25. 13:47:56

@Conchobar: Ne felejtsd el ez egy önálló játék.Ha mindenki minden szarért beleszólna abba amikor a barátját, párját bántják vagy fordítva akkora méhkas lenne hogy beleszédülnénk.Az összes villalakóra el lehetne ezt mondani.Mindenki rendezze le azzal a vitáját akivel kell és kész.

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.25. 13:49:35

@XO:

lásd feljebb, csak véletlenül kihagytalak, és kösz a jótanácsot!

Nagy Endre 2014.04.25. 13:50:27

Ennyi erővel azt is fel lehetne róni nekik miért nem taktikáznak miért nem beszélnek össze kire rakják a jelet mert akkor ez egy mély kapcsolataot jelentene?Vicc..Egyrészt Iza mindig kiállt magáért ezt tudjuk, Krisztiánt nem sűrűn csesztették ha úgy érezte visszaszólt.Azt hiszem ők eleve ki tudnak magukért is állni.Nem ezen múlt hogy itt tartanak most.

XO 2014.04.25. 13:51:06

@12 NŐ VOLTAM: kifelejtetteemmmm: Töpi nélkül el se indulj! :D

Conchobar 2014.04.25. 13:57:45

@Nagy Endre: " Ne felejtsd el ez egy önálló játék" - Az élet is egy önálló játék, önmagunkért élünk (és önmagunkért halunk meg), kivéve, ha szeretünk valakit, gyerekünket, szülőnket, párunkat, mert akkor már részben őérte is élünk

hovatovább? 2014.04.25. 13:57:56

Ha már ilyen számú komment születik az I & K kapcsolatról,
érdekes lehet egy 'felmérés'.
Akit érdekel a téma, szavazzon:

Szerinted Iza és Krisztián kapcsolatában...?

Válaszlehetőségek:

Mindketten szerelmesek
Egyik sem szerelmes
Csak Iza szerelmes
Csak Krisztián szerelmes

az őskor csk mendemonda 2014.04.25. 13:58:10

Sziasztok! új vagyok itt és a vaáltozatosság kedvéért Vikinek drukkolok. Miért? Mert szerintem egyedül ő tudna mit kezdeni a nyereménnyel. A többiek elszórnák. Nem elég érettek ahhoz, hogy a nyakukba szakadjon ennyi pénz. A többségük soha nem dolgozott.

Conchobar 2014.04.25. 14:00:33

@Nagy Endre: "Ha mindenki minden szarért beleszólna abba amikor a barátját, párját bántják vagy fordítva akkora méhkas lenne hogy beleszédülnénk" - Akkor bizony a világ egy nagy méhkas, lehet, hogy éppen te vagy a kivétel

Nagy Endre 2014.04.25. 14:00:44

@Conchobar: Nem ilyen fekete fehér ez a dolog.Azt gondolom ők ketten lerendezik ezt a dolgot egymással vagy kinnt vagy bennt ezt kívánom nekik.

Conchobar 2014.04.25. 14:05:30

@Nagy Endre: "Azt hiszem ők eleve ki tudnak magukért is állni" - Tudod, az az ember aki szeret, és akinek a szerettét sérelem éri, az nem fogja magát avval álltatni, hogy hát majd megvédi magát, hanem azt érzi, hogy a sérelem okát/forrását meg kell szüntetnie

Nagy Endre 2014.04.25. 14:07:12

@Conchobar: Majd igyekszem így látni a dolgokat én mint a kivétel:D

Conchobar 2014.04.25. 14:07:45

@Nagy Endre: "Azt gondolom ők ketten lerendezik ezt a dolgot egymással vagy kinnt vagy bennt ezt kívánom nekik" - Mi ez a hantázás? Hát én se kívánom, én se kívántam nekik az ellenkezőjét

Nagy Endre 2014.04.25. 14:09:36

@Conchobar: Szerintem ezt most hagyjuk itt abba én így látom te meg úgy.Kész.

Conchobar 2014.04.25. 14:12:23

@Nagy Endre: " Szerintem ezt most hagyjuk itt abba én így látom te meg úgy" - Nem biztos ám, hogy ez a másként látás a javadra fog válni

Nagy Endre 2014.04.25. 14:12:39

@hovatovább?: érdekes eredmény lett....:) vagy mind át vagyunk ejtve vagy igaz vagy ők hazudnak maguknak:)

Conchobar 2014.04.25. 14:20:47

@Nagy Endre: "Ennyi erővel azt is fel lehetne róni nekik miért nem taktikáznak miért nem beszélnek össze kire rakják a jelet mert akkor ez egy mély kapcsolataot jelentene?" - Bizony, vannak párok nagy számban a való életben, amelyek tagjai megbeszélik egymással, hogy melyikükkel mi történt aznap, meghogy kire 'rakják a jelet' (melyik anyósra, melyik szomszédra, melyik főnökre)

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.25. 14:22:56

Üdv. Mindenkinek! Véleményem szerint Iza egy önimádó nő. Nem tudja elviselni, hogy valami nem úgy történik, ahogy ő akarja. Most is saját magát sajnálja, mert érzi, kicsúszott kezéből az irányítás. Azt is nehezen fogadta el, hogy nem az ő lábai előtt hevert valamennyi bent lévő pasi.

XO 2014.04.25. 14:28:59

Szép délutánt mindenkinek! ...kicsit mindenkinek nyugtot hagyva, este visszatérek! :D

Hajrááá Iza! :)

Nagy Endre 2014.04.25. 14:29:39

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: Hello!

Ezt a Zsolttal való affér után tapasztalta is hogy ő sem jöhet be mindenkinek ez van.De most 20 évesen jobb ezzel szembesülni.Van benne önzés ez tény az élet most kicsit megtépte szerintem kinnt másképp fogja kezelni a kapcsolatait is remélhetőleg.

csillagkukkancs 2014.04.25. 14:42:42

nem akarok személyeskedni, de ahogy itt olvasgatom a gondolataitokat arra jöttem rá, hogy vannak embertársaink, akik felületesen szemlélik a bennszülöttek karaktereit. ezzel még nem is lenne semmi probléma. nem lehet mindenki lélekbúvár, vagy jó emberismerő. az a gond igaziból, hogy ők mégis azt hiszik magukról, hogy a legtökéletesebb képet birtokolják.
kedves hölgyeim, uraim. az elvakultság soha se vezetett eredményre. egy kis kételkedést, odafigyelést engedjetek meg magatoknak. mindenkinek, de tényleg mindenkinek szüksége van erre. enélkül itt, a való életben is csak a pofonokba futhatunk bele. szóval, kérem....:D

Ni4N 2014.04.25. 14:49:35

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: Ja, Izáról ez a tipikus mantra...:) önző, nagyképű bla bla bla... Szerintem nem saját magát hibáztatja, hanem azon rágódik, hogy túllőt a célon. Akinek ilyen heves a vérmérséklete, azzal megesik. ha nem rikácsolna annyit és néha csillantana egy kis gógyit én simán Iza fan lennék.

Egyébként ki volt az a DJ, azt tudja valaki? Én neki drukkolok. :3

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.25. 14:50:05

@Nagy Endre: Legyen úgy! Bár nem gondolom, hogy Ő ebből komolyan levonja a tanulságot.Kikerül a villából, jön a "reflektorfény", még jobban "elszalad vele a ló".

csillagkukkancs 2014.04.25. 14:52:10

@Ni4N: ez nem mantra. ettől persze összetettebb a karaktere, de nem a hevessége a legnehezebben elviselhető tulajdonsága. szerintem jócskán akadnak egyéb pszichikai problémái.
ha lenne gógyija, csillantana, de ennek híján van.

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.25. 14:55:48

@Ni4N: Én sem azt írtam, hogy magát hibáztatja, hanem sajnálja, pontosan azért mert tudja, hogy túllőtt a célon.

Ni4N 2014.04.25. 14:57:08

@csillagkukkancs: no igen... amilyen ostoba döntéseket hoz, mind ezt igazolja :) Meg kicsit pszicho is.. bár annyi ideig összezárva egy rakás idegennel, akit nem te válogatsz.. én is az lennék :3

Ni4N 2014.04.25. 14:59:05

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: Jaja, nem azt írtad, azt én írtam hülyeséget :) szóval nem magát sajnálja, hanem belül ég a pofája, mint a Reichstag, mert tudja, hogy sok volt az uccsó produkció.... :)

csillagkukkancs 2014.04.25. 15:03:31

@Ni4N: egy csomó olyan helyzetet kreál az élet, amikor idegennel kell - hosszabb időn át- megosztanod a mindennapjaidat. és az emberek - az átlagos pszichikummal rendelkező emberek- megoldják anélkül, hogy pszichoba menjenek át. szóval, eleve óriási lelki defektussal küzd Iza-ura. :D

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.25. 15:03:46

@Ni4N: Jó' van nna, nem veszünk össze...:)

Ni4N 2014.04.25. 15:10:18

@csillagkukkancs: Hát azért ez nem teljesen úgy van... :) Mert lehet fasz a főnököd, lejár a meló hazamész, hülye a palid, kidobod és jóság van... ellenben ott nincs az, hogy lelépsz. Tény, Iza habitusa+ defektusai nagyon nagy hátrány egy ilyen játékban.

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.25. 15:10:50

@Ni4N: Ebben igazad van, mert mindegyik tud ordenáré lenni, de Izáról már a bemutatkozáskor kiderült, kb. milyen is Ő valójában. És csak azért, mert nem volt rajta smink.

Sminkről jut eszembe; Viki ellopta Dorka pár cuccát, nem lehetne megkérni, hogy lopja már el a lányok sminkkészleteit is ? ..:)

Rémület 2014.04.25. 15:12:26

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: Szerintem is így van. És ezt úgy mondom, hogy én is műveltem hasonlókat üde koromban. Meg voltam győződve róla, hogy szerelemből teszem, amit teszek. Utólag visszagondolva csak valami beteges ragaszkodás volt a saját elképzeléseimhez. Mégcsak nem is a személyhez.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.25. 15:13:54

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: akkor mivel rajzolna minden reggel új arcot magának Zsófi? Erőspistával?

katicaa a hétpettyes 2014.04.25. 15:19:00

Hű de sokat írtatok! hétvége, heppiend (lesz) és vörösbor. :)

csillagkukkancs 2014.04.25. 15:20:04

@Ni4N: de ha mondjuk egy kórházi ágyat nyomsz fél évig, olyan egyénekkel, akik nem a szíved csücskei...? szóval, több van Iza-urában, mint némi kis bezártságérzés.

chloep 2014.04.25. 15:21:18

@HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT: "Sminkről jut eszembe; Viki ellopta Dorka pár cuccát, nem lehetne megkérni, hogy lopja már el a lányok sminkkészleteit is ? ..:) "

Úristen ilyeneket ne is kívánj, bármennyire is szemétség ezt mondani de még kurvának sminkelve is jobban kamera elé valók mint smink nélkül... Sajnos. :(

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.25. 15:33:03

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): @chloep: Jó! Velem meg lehet egyezni! Akkor csak a vörös rúzst, meg arcpirosítót

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.25. 15:39:07

@Rémület: Persze! Szerintem is mindenki csinált olyat már életében -"úgymond" szerelemből-, amire visszagondolva nem büszke, de ez ............

katicaa a hétpettyes 2014.04.25. 16:17:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: melyik a felsorolásból? a vörösbor? ja, az nálad nem játszik. akkor a hétvége. az best happy!

Nagy Endre 2014.04.25. 16:26:02

@chloep: Vikinek megvan az új melója ha kijön addig dumál valakinek hogy az illető észre sem veszi hogy kizsebelte:D

Nagy Endre 2014.04.25. 16:32:45

Tud valaki segíteni? A 02.08-i adásban volt egy egymás bemutatása x év mulva és ott Iza ha jól láttam Au-t kapta feladatban de nincs benne az összefoglalóban.Van róla valami vidó róla esetleg?Köszi a segítséget!

katicaa a hétpettyes 2014.04.25. 16:47:13

visszanézem a tegnapit. viki nagyon gáz villamester. remélem soha nem lesz főnöki pozícióban mert nagy szívás lenne az minden munkatársának. (takarítás ellenőrzés) ha én ilyen stílusban osztanám az észt, nyíltan anyáznának v nagyon kussban utálnának.

katicaa a hétpettyes 2014.04.25. 17:02:07

"figyelj izukám!" zsófit meg "kisasszonynak" szólítja. "nagyon örülök neki krisztián" nem találom a megfelelő szót erre, de h valami undormányos, az biztos.

katicaa a hétpettyes 2014.04.25. 17:08:20

most meg mint a majom ugrál, pacsit vár zsófitól az nem ad. megkéri, h segítsen neki, de zsófi azt mondja, hajat szeretne mosni. erre zsarolja, h akkor nem segítesz? viki, tőled kell hányni, nem a levéltől

HADD LEGYEK ÉN A SZÍVLAPÁT 2014.04.25. 17:10:04

Tényleg! Viki! Többször elhangzott, hogy Ő lehet a beépített ember! Na a tegnapi nap után én ezt nem gondolnám. Másnak is feltűnt, hogy a lila kendőt állandóan levette, feltette, forgatta, simogatta, maga elé próbálta, szabályosan szeretgette ?

Gerzson Balambérné (Marika) 2014.04.25. 17:20:13

Helloka
A nevem a jóreménység végső fokán a tükörjég (csak nem vettem a fárattságot a regregisztráciohoz). Még új vagyok, mer eddig csak olvasni tuttam, de mosmár majnem az összes betűket meg turom külömböztetni, így írkálgatok is. Senkinek se nem drukkelálok, mer utálom az összes faszjankát és faszjankót, kennyék a nyereményt a propellerjükre műsorsostól, csatornástul, kuplerájostul. Tervezem, hogy összetett pciszológiai elemzést írok valamely improvizatív szereplőről, de még nem döntöttem, hogy a villában ténfergő döglegyek vagy a hátsó kertben andalgó tücskök közül válogassam ki az alanyt. Sőt további hezitatív probléma, hogy asse nemturom, hogy jellemfejlődési vonatkozásban vagy a viselkedési zavarokban tükröződő szekszuális hatványozódás és szórás szempontyából közeliccsek. Természetesen ezt a szennycsatornát nem nézem, egyetlen kósza adásra sem vetemedtem sőt asse turom mi az hogy tévé. Ide se nem szórakozásból járok, hanem basszankodni, kicsikét megpörgeti a vérnyomatásom. Komplikálni meg applikálni azt mindenképpen fogok, mer azt szeretek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.25. 18:08:24

@12 NŐ VOLTAM:"... aki viszont már volt ilyen szerelemben, az meg tudja milyen is az, és át is tudja érezni, ha mások élik meg, ..."

Talán nincs is két egyforma szerelem. Ám itt Izát nézve bennem felmerül a kérdés, hogy mennyi ebből az igazi érzés, és mennyi a toporzékoló, akaratos, hiú nő, aki "nincs hozzászokva", hogy nem kapja meg, amit akar, és csak hajtja a női büszkesége, mert nem akar megverve a porondon maradni. Mindamellett elhiszem, hogy hiányzik neki az élő kispárna esténként.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.25. 18:23:50

@Nagy Endre:"... Ha mindenki minden szarért beleszólna abba amikor a barátját, párját bántják vagy fordítva akkora méhkas lenne hogy beleszédülnénk...."

Az állásfoglalást nem csak azzal lehet kimutatni, hogy konkrétan beleszólok a vitába, mert azt csak folytassák le azok, akik belementek. De a későbbi beszélgetések kapcsán egyértelművé teheti mindenki a saját véleményét, illetve azt, hogy ki mellé áll.

katicaa a hétpettyes 2014.04.25. 18:25:17

Új (régi vidcsikből összevágott) anyag van fenn. ma vagy végképp összevesznek vagy kibékülnek. ha kibékülnek, már többé nem veszekednek.

LittlePurple 2014.04.25. 18:39:17

Sziasztok!
@faszent: én is most néztem meg, ezen már nem is kell csodálkozni. Gondolom odahívta Aureliot meg valószínű pinki ott fekszik az ágyában, hogy legyenek tettes társai. Talán így akar a vikkancs a köv.választás miatt bevágódni Aurelionál, viszont változatlan gusztustalansággal ellentmond, hogy "kár hogy nem engedtem izét közel magamhoz" és leokádó mozdulattal tiszteli meg a levelet - gyomra az van.

rábassztáhessspicsába 2014.04.25. 18:47:50

Azon agyaltam, hogy a bennmaradt játékosoknak van össznépi becézése: Debil, Pink, KokkIza, Traki, medve csak Vikinek nincsen. Ez jó vagy rossz?
Aztán lehetne a VV7 olyan, hogy duci faszikat meg nőket raknának be kondigépekkel és fogyasztó kajákkal semmi luxus..stb. Néznénk, hogy napról-napra hogyan változnak idegileg és testileg.

Most meg be kellene küldeni kb. egy hétre a Csernust hozzájuk.

És továbbra is fenntartom, hogy KokkIzának Au pecerőjével kellene valamit kezdeni, hogy Krisz megboruljon egy kicsit. :)

Szentpeter 2014.04.25. 18:50:48

ZSÓFI ARANYKÖPÉSEIÉRT RAJONGANAK A NÉZŐK

A szavazás végeredménye:

Az elmúlt 100 napban az alábbiak közül mi volt a legérdekesebb?

Iza - Krisztián szerelem 25,03%

Aurelio csajozásai 10,61%

Viki taktikája 14,33%

Zsófi aranyköpései 48,26%

Teo - Aurelio kalandjai 1,77%

kontratenor 2014.04.25. 19:20:00

@rábassztáhessspicsába: Anno a Wikipediát dobtam be erre, ha már úgyis mindig mindent tud. Ami találó, meg minden. egy ideig meg is maradt, majd kikopott, indokoltan, mert hosszú.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.25. 19:24:59

@rábassztáhessspicsába: Vikkancsként, meg Vikipédiaként volt sokszor emlegetve.
Aztán volt olyan is, hogy a társaság egy (magát mérvadónak és kulturáltnak tartó) szegmense Dagadtdisznónak is hívta, szóval volt itt minden. :)

rábassztáhessspicsába 2014.04.25. 19:27:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Ezek nem igazán jók, találjunk már ki neki valami fájin nevet.

rábassztáhessspicsába 2014.04.25. 19:40:06

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):
Csak. :)
2 hét és vége? Ezt mégis hogyan fogják megvalósítani? Gyorsított eljárással? :D

dr. sziszi 2014.04.25. 19:40:08

Van új posztcsi...dikk

csiberibe 2014.04.25. 19:40:53

@thor80: és tényleg póthaja van neki...

Nagy Endre 2014.04.25. 20:31:10

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: én is ezt írtam korábban hogy mindenki rendezze le bennt azzal a konfliktusát akivel baja van.

faszent 2014.04.25. 20:38:10

@kontratenor:

van már vikinek neve: T34-es (tank)

ezt nem tudom ki vezette be, de én is már többször használtam, szerintem ez találó

Nagy Endre 2014.04.25. 20:38:48

Aurelio most bezzeg ugrott Vikinek erre a levél elolvasásra.Amikor a mackóját elvette akkor olyan anyázást rendezett hogy még.Az ős zemélyes tárgyát mindenki tartsa tiszteletben akkor mi a facért olvas bele egy másik ember levelébe?Ez a pali akkora egy szar sokszor hogy nemigaz.Úgy lehet rángatni annak aki akarja hogy csak na.Rá is igaz hogy a szeretet koldusa.Sajnálom az apukáját akire állandóan hivatkozik mennyire fontos neki közben meg az egész ország elött lejáratja a baromságaival.A nagy szeretet..A riportban meg elintézi ennyivel mindig ő ilyen ez van.

kontratenor 2014.04.25. 21:32:41

@faszent: szerintem egyáltalán nem
a tank egy törtető, mindent letaroló emberre állna
semmiképp egy csellel irányítani vágyóra
nyilván ettől még nem tiltom meg, hogy használd
de én nem fogom, se találónak se nekem tetszőnek nem tartom

lopiciG 2014.04.25. 22:13:03

azt hittem, hogy T34 az Terminátort jelent :)
süti beállítások módosítása