Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6895-6898 - Ádám az!!!

2014. április 24. 11:00 - julie0812

Linda megjelenése után Balázs pásztorórája hamar véget ér, a csaj kifele menet káromkodás közben pont belefut Mikibe, látom fiacskám, hazahoztál egy kis melót, haha. Miklós próbálja felvilágosítani Balázst, hogy Bartha nem az a jófej főnök akinek látszik és csak azért vette fel Balit menedzsernek, hogy őt bosszantsa. Linda közben a cuccait pakolja ki Giziéknél, Gizi nagyon boldog, hogy hazatért az ő kis apácája, de Linda közli vele, hogy nem marad sokáig, Peruba megy árva gyerekeket tanítani. De mégis mire? Na mindegy, lépjünk.

1.jpg

Mindenki a patkánnyal van elfoglalva, amit Enikő látott, vagyis nem látott a Rózsában. Vilibá attól fél, hogy őt fogják hibáztatni, ahogy Laci rögtön meg is teszi, jól jön ez a kampányhoz. Miklós szerint ki kéne hívni a hatóságokat, hátha jól bezárják a Rózsát. Enikőnek lelkifurkája van, hogy az ő hazugsága miatt áll a bál és elmondja NonStop-nak, hogy nem is volt semmiféle állat. Ádám máris keres megoldást: beszerez egy szép fehér patkányt a kereskedésből és azt mondják mindenkinek, hogy a szomszédból szökött meg a kis házikedvenc, azt látta Enikő, úgyhogy no problem.

2.jpg

Atikámnak és Nórának van valami közös ügye, Nóra készített egy szerződést és el kell utazniuk a megrendelőhöz (persze közösen) Debrecenbe. Attila a titkárnő-feleségét kéri meg, hogy foglaljon nekik szállást. Ott akartok aludni? Ketten? – hápog Juli. Hát este lesz egy mítting meg minden – mondja Atikám. És hány szobát foglaljak, egyet vagy kettőt? – teszi fel a beugratós kérdést Juli. Hát kettőt, persze. Szóval tagadod, hogy megcsalsz Nórával? Hát persze. Attila ismét szerelemet vall, de Juli nem hisz neki, hát igen, ő már csak tudja. Kicsit olyan Dumb és Dumberes kinézetű most, nem?

3.jpg

Nóra a kisboltban örömködik Gizinek, milyen jó volt szétcincálni Zsófi idegeit. Alíz kihallgatja őket és bár a hódoló nevét nem mondják ki, a szöszi rájön, hogy Gizi tudja, kivel hentereg Nóra. Zsófi és Alíz betámadják Gizit, jaj de jó barátnők vagyunk, mondd el mi nyomja a lelkedet. De Gizi nem adja ki az infót, úgyhogy a kommandósok kénytelenek valami mást kitalálni. Zsófi felmegy Nórához és blöfföl: Gizi elköpte, kivel hetyegsz. De a furfangos Nóra már számított erre a húzásra, először beeteti Zsófit a kétségbeesésével, nahát, Gizi hogy tehetett ilyet, kitekerem a nyakát, Gizi, gyere csak ide! Gizi pedig odalép Nóra mellé és jót röhögnek Zsófin.

4.jpg

A következő jelenetben Nóra az autója mellett toporog, bezárta a kulcsot. A ház összes kanja plusz a borász odarajzik, mint a méhek a repcére és faszméregetés közben mind megpróbálnak megoldást találni, közben Nóra csábosan nevetgél. Jön a szőkekommandó, Zsófi vérszemet kap és egy kővel betöri a szélvédőt. Probléma megoldva.

5.jpg

Ádám segíteni akar Nórának, elkezd keresgélni a névjegykártyái között és Alíz kiszúrja Nóra jegyzetlapját Ádi kezében, úristen, te vagy a titkos szerető?! Ádám próbálja tagadni, de ugye nagyon bénán hazudik, úgyhogy Alíz már tudja az igazságot. NonStop felviharzik Nórához, aki kiakad, jaj Ádikám, hát nem szabad neked csak úgy idejönni! Ádám megnyugtatja Nórát, már késő, Alíz mindent tud, de legalább most már felvállalhatják a kapcsolatukat. Hát Nóra nem pont így gondolja.

6.jpg

Miklós fejmosást tart Zsófinak, hogy viselkedhetett úgy, mint egy őrült. Zsófi kikéri magának, ő megvédi, ami az övé és egy ollóval fenyegeti meg a Cár férfiasságát. Miki nagyot nyel. Alíz beront a boltba és közli Gizivel, hogy már tudja ki Nóra szeretője. Juli meg pont a nagybevásárlást intézi, de hirtelen otthagy csapot-papot és elhúz bocsánatot kérni Nórától, amiért összeboronálta Atikámmal. Nóra és Ádám pont vitatkoznak, amikor Juli odaér. Nóra elég pipa, úgyhogy elküldi Julit a búsba.

7.jpg

Elkészültek az esküvői meghívók, Petiék épp Lindának mutogatják és pont a Balázsét. Hú, ő lesz a másik tanú? Ezek szerint Linda lesz az egyik. Hát, ha ez Lindának kínos, akkor inkább meg se hívjuk Balit – dönti el Peti. Juli próbálja rábeszélni Petit, hogy gondolja át még egyszer a dolgot, mégiscsak a legjobb barátja. Balázs pedig duzzog és Hannával bunkózik, amiért lehúzták a listáról, pedig ezen annyira nem kéne meglepődni. Hanna és Peti végül úgy döntenek, mégis meghívják a kis Berényit. Balázs egy kicsit kéreti magát mielőtt elfogadja a meghívást és persze csakis tanúként hajlandó elmenni.

8.jpg

Vilibá gyerekes tervet eszel ki Laci bosszantására, lenyúlja a hajkeféjét és a boltban szétszórja a hajszálait, jájj de guszta. Bözsike háborog, de Vilibá leszarja. Jön Laci, beszól valamit Bözsinek, aki most már jó ötletnek találja a szívatást és „felfedezi” Laci elhullott hajait a földön. Novák teljesen kétségbeesik, hogy elveszítheti a bozontos sörényét és olyan kopasz lesz, mint Miklós. Jaj de fontos esemény ez.

9.jpg

Balázs legénybúcsút szervez Petinek, ehhez Krisztián és néhány sosem látott jóbarát segítségét veszi igénybe. Betörőnek öltözve el akarják rabolni Petit, persze Hanna és Juli tiltakoznak, Peti még nincs jól és még összeszed valami fertőzést, de ő mindenképp menni akar, úgyhogy pá. Juliék meg sopánkodhatnak.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

orchidea25 2014.04.24. 18:22:48

Csalódás, hogy Ádi a titkos szerető... Egész végig Mikire tippeltem, mert a bosszúszálhoz ez nagyon jól passzolt volna. Na persze Miki (illetve a forgatókönyvíró) már régen elfelejtette, hogy a drága kis új felesége átverte a fejét, lehúzta a millióit, kiütötte a cégvezetésből és egyáltalán nem akar az exével összefogva visszavágni a sok szemétségért... Milyen főgonosz így Miki? Egyébként meg ritka szánalmas volt sok hülye liba, ahogy Nóra után nyomoztak. Meg az is, hogy a közös képviseletért ilyen harcok folynak. Ez aztán a reality... Nem tudom máshol hogy van, de nálunk lasszóval sem lehet közös képviselőt fogni, nemhogy versengenének a posztért.....

julie0812 2014.04.24. 19:57:27

@orchidea25: Én sem gondoltam Ádámra, de Johnny336 jól tippelt :) Gondoltam Mikire és Atikámra, vagy egy ismeretlenre. Azért Juli fejét is megnéztem volna, ha kiderül, hogy visszakapta ugyanazt, amit ő is csinált :) :)

hannamontanna 2014.04.25. 10:39:45

@orchidea25: Igen ezt a közös képviselő ujjongást én sem értem. Az írók valószínűleg nem társasházban élnek...... Nulla életszerűség még mindig.
@julie0812: Na ja.... jó nagy körítés, húúúúú vigyázz jön az oroszlán, aztán besompolyog egy kiscica.... :-))))

Johnny336 2014.04.25. 11:17:56

@julie0812: emlékszel a tippemre? De kedves! :D

A Nováknál gyökérebb karakter szerintem nem létezik a magyar szappanopera-gyártás történetében. A színész is egy kutyaütő, mert kb. ugyanazt a két arckifejezést tudja - örülve vigyorog, mint aki hatost dobott, vagy komoran biggyeszti a száját, mintha a kiskutyáját agyonütötték volna a Szabó-ikrek.

Ez a szál az egymás baszogatásával, hogy én leszek a közös képviselő...lapos, unalmas.

julie0812 2014.04.25. 14:28:30

@hannamontanna: Ez jó :) Ádám a cicafiú :)

@Johnny336: Hát persze, hogy emlékszem ;)
Vannak sokszor olyan töltelék szálak, amiről nem is írok inkább, de azért ezt a közösképviselősdit beletettem mert ez már fáj.... :S Jajj, Novák meg a haja!!! Borzasztó. De úgy látszik, ez visszatérő motívum, emlékeztek amikor kiszőkíttette...? :)
süti beállítások módosítása