Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x98 - Prosztóság, kimaxolva

2014. április 19. 20:10 - sixx

Screen Shot 2014-04-20 at 8.28.37.png

Nem lesz ez túl hosszú hogyvolt, mert annyira sok minden tegnap nem történt, de ami igen, az velős és magvas volt. Az RTL II úgy gondolta, az előző két nap történései megérnek egy közönségszavazást, és felteszik a költő kérdést: kit választanának ki a nézők, akik bírnak egy példánnyal az ingyenesenletölthetővalóvilágalkalmazásból? Na, csapjunk a lecsóba.

  • Az várható volt, hogy a fitnesszhét folytatását kisíró csajok közül lesz aki besokall, s lőn: KokkIza és Medve nem hajlandó tornázni reggel.
  • Debil megsértődik egy kicsit, de a többieknek tart egy tornaórát.
  • Viki láthatóan közeledik Traktoros felé, mert, mint azt a hogyvolton többször is elmondtuk, SZERELMES BELÉ MINT AZ ÁLLAT.

Kik vagyunk mi? Kemények!
Mér’, már vége is van? (Iza)

Screen Shot 2014-04-20 at 8.36.43.png

Traktoros jót akar, de nem akar kibaszni senkivel, így megdumálja Vikivel, hogy mi lenne ha cserélnének párt: Viki énekelne Traktorossal George Michaelt, KokkIza meg dálördálört Pinkkel. Viki szerint ez kóser ötlet, mert egy kis manipulatív geci, és ugyan pontosan tudja, hogy ettől KokkIza ki fog borulni, de leszarja Traktoros vellatanácsot hív össze, és bejelenti, hogy ez így mehet tovább, máshogy nem. KokkIza értetlenkedik, miért nem Medve jön hozzá George Michelt énekelni, és Traktoros megy dálördálört tolni?

Traktoros ezen felbassza magát, azért, baszod, mert se Medve, se én nem tudunk angolul, és neked meg Vikinek könnyebb megtanulni egy új nótát, de KokkIza ezt most már csak azért sem ereszti el, nem, lófaszt, nem fogom a saját versenyemet tönkrebaszni érted. Mert nem képes felfogni, hogy Traktoros nem fog vele énekelni, így ha ebbe nem megy bele, akkor ő sem fog, hacsak ki nem áll magában a színpadra. És ekkor kirobban a vita, aminek első momentuma az, hogy Traktoros leretekkurvázza KokkIzát, ő meg cserébe elkezdi az “én nem adtam fel semit, bezzeg te mostan igen” mantrát. A két vellalakó agya az udvaron dobja le az ékszíjat, egymástól 32 centire üvöltenek párhuzamosan, az egyik azt hajtogatja, hogy a másik tiszteletlen vele és a nőkkel, a másik meg azt, hogy az egyik egy retekkurva. Aztán KokkIza szemen/szájba köpi Traktorost, aki annyira meglepődik ezen, hogy visszaköp, és ez egy kicsit így megy még tovább, köpés, válaszköpés, ott csorog a csula az arcokon.

Untitled.gif Untitled1.gif
Untitled2.gif Untitled3.gif

Ha jól számolom, KokkIza nyert 4-3-ra. A balhé megy tovább, mert most már minek civilizáltnak lenni, ugye, KokkIzából előjön a gyökér és elkezd anyázni, először csak simán, aztán cifrázva, előkerül Traktoros tesója (hogy dögölne meg), az anyja (az egy kurva, megbaszta egész Hajdúnánás) és ezt elég fájdalmas hallgatni nekünk is, hát még Traktorosnak, akit ekkorra Viki tart vissza. KokkIzát Debil fogja le, és igyekszik a száját is betepasztani, mert, valahol joggal, attól tartanak, hogy ha az ez így folytatódik, Traktoros leszakítja a fejét és belehány a tüdejébe (also known as Jimmy-tviszt).

A folytatás nagyjából ugyanez, anyád egy büdös kurva, remélem megdöglik az egész családoddal együtt, üvölti KokkIza, Traktoros meg igyekezne a nyakát a kezébe kapni, de Viki és Debil ezt hősiesen megakadályozza, és a riportszoba felé terelik, ahová be lehet zárni úgy, hogy csak akkor jöhessen ki, ha a szerkesztők kinyitják az ajtót neki. KokkIza nem ezt akarja, hanem azt, hogy Traktoros megüsse, mert ki akarja provokálni a kizárást, és nagyjából két másodpercre van tőle, amikor Vikiék végre betuszkolják Traktorost a riportszobába - KokkIza ott őrjöng az ajtóban, és az utolsó pillanatig reménykedik abban, hogy kap egy közepesen erős pofont.

Screen Shot 2014-04-20 at 9.44.12.png

Traktoros a riportban remeg az idegtől, a kamera mutatja a kezét, amit gyürkél és a lábát, ami remeg, olyan indulatok feszülnek benne, hogy ha én lennék a műsor szerkesztője, még most is bent ülne azon a műanyag széken. De nem én vagyok, és mivel odakünn az üvöltözés kicsit alábbhagy, kieresztik. Viki és Debil igyekszik elmagyarázni KokkIzának, hogy miért volt büdös paraszt, de a fúria nem érti meg, hogy az, hogy “te retekbüdöskurva” és a “dögöljön meg anyád is” nem áll egyenes arányban egymással. KokkIza ezt nem hallja/érti meg, és tovább nyomja a mentrát, Traktoros meg bemegy a hálóba, és ott remeg tovább. KokkIza meg a riportban sír. Hát, van miért.

A műsor további része elég érdektelen, vannak próbák és vannak vicces jelenetek is, mint amikor Pink igyekszik leszakítani a pólót Debilről, és az nagy röhögésbe fullad, aztán van üvöltés is, mert Vikinek nem tetszik, hogy Debil pont akkor beszélget KokkIzával, amikor ők próbálnának, és ezek összekapnak, de semmi ‘leges. Dóra is bejön mentorkodni, ami a délelőtti dolgok fényében elég hamvába hótt dolog, hiszen Traktoros nem hajlandó együttműködni KokkIzával. A valamiért bedajerolt hajú Dóra ettől először kiborul, bazdmeg bejövök, oszt itt hisztiztek, mondja, de ezzel semmire nem megy, viszont amikor előveszi a pedagógiai érzékét, és Traktorosra ott hat, ahol kell (a családod büszke lesz rád, ha így is folytatod az éneklést), az megembereli magát, és rábólint a dologra, jólvan, akkor éneklek, de élvezni nem fogom.

Screen Shot 2014-04-20 at 9.34.14.png

A nézők a műsor végén 87,55 százalékban pakolnák a jelüket KokkIzára. Nagyot fordult a világ.

Tegnap vót:

A KokkIza és Traktoros közötti feszültség a tetőfokára hágott vagy hogy az istenbe' szokás azt mondani, amikor két ember egy picsányi kertben köpködi egymást bő nyállal, két centiről. Hogy aztán lett-e a dologból tettlegesség, az majd az összefoglalóból kiderül.  

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 18:47:55

@egyemakisszíved:"... Viki a nagy eszével tudhatná azt is, hogy egy szimpátián alapuló játékot játszik, tehát nem érdemes mindenkivel kibaszni, ..."

Igen, a lényeggel egyetértek. Eszes, valamennyire, de nem elég intelligens. Nem is gondolom, hogy a nézők nem büntetik meg. Végig azt éreztem, hogy kell a játékba, de nyerni nem fog.
A játékkal kapcsolatban nekem viszont más a felfogásom. Mindenféle trükközés is belefér nálam, nem úgy, mint a civil életünkben. Itt, ha valakinek barátságot hazudnak, és ennek az illető bedől, magára vessen.

Nagy Endre 2014.04.20. 18:50:18

@so.what.: hát ha neked ez egy kapcsolat a-z-ig akkor gratula

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 18:52:32

@Nagy Endre:" ... Aurélió ....a tinlányokat is megnézném ilyen palira vágynak e mikor rá szavaznak..."

Pont ez az. Ilyen palira vágynak. Aztán, mikor megszívják, akkor nem értik, hogy mi van.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.20. 18:54:09

@ivógéptanács: akkor nagyon, de nagyon gáz vagyok. Az a lány abszolút nem gonosz, és meglepetés, de a többiek bírják bent.

XO 2014.04.20. 18:54:11

@Dr. Lilu: nálam a név garancia! ( :) ) na, jó nem, csak viccelek, mert ennyi ego belém nem szorult! De igen, az életben is kiállok és kitartok azok mellett, akik mellé odaállok!

hétcsakra 2014.04.20. 18:56:19

Sziasztok! Eddig csak olvastam, most írnék is. Szűz beszédem: (Írásom) Szerintem Iza a párbaj előtti héten kicsit sem állt Krisztián mellé. Nem lehet ezért változott meg Krisztián? Többen kifogásoltátok, hogy Krisz csak a várható nyeremény miatt nem ütött. Ez csak egy reagálás volt arra, hogy Iza pont annak reményében sértegette, hátha megüti. Van olyan, hogy egy nő sír a pofonért! Nézzétek meg, hogy áll elé! Nem vagyok Krisztián rajongó, de iszonyatos akaraterővel tartotta vissza magát.

csillagkukkancs 2014.04.20. 18:56:28

na halljátok! jó sok szappanoperát nézhettek, ha úgy érzitek, hogy ennek a viszonynak folytatása lesz. mármint romantikus folytatása. :D
nézzétek! Előember jelleme, karaktere nem engedi meg, hogy ezt a békát- amit Izaura lenyomott a torkán- elfelejtse neki. ez a sértés nem tolerálható- az ő világában semmi esetre sem. szóval, kár a romantikára gyúrnotok. köztük ilyen jellegü folytatás nem lesz.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 19:02:18

@csillagkukkancs:"... talán Viki - aki szerelmes Előemberbe- érez vmi szerelemhez hasonlatosat..."

Ez is érdekes. Sokan gondolják úgy, hogy Viki szerelmes Trakiba. (Sixx is letette a voksát :) ).
Én egyáltalán nem látom bele ezt az érzést. Kinézek annyit Vikiből, hogy intellektuálisan többre vágyik - ha a külseje egyelőre nem is teheti annyira válogatóssá. De ő még lefogyhat, Traki meg hát ...marad olyan, amilyen.

beacska 2014.04.20. 19:03:45

@hétcsakra: Iza a párbaj előtt sokat tűrt K.-tól. Néha megroggyant, de felállt, és ment tovább. K. volt az, aki csak mondogatta, h nem törik meg, meg ilyesmi, de nagyon rottyon volt. Iza helyében én ennyit sem tűrtem volna tőle. plusz, krisztiántól még eddig egyszer sem hallottuk azt, hogy "ne haragudj". ő mindig csak megbocsátani tud...ez elég fárasztó tud lenni

XO 2014.04.20. 19:04:53

@csillagkukkancs: öööö...egyáltalán nem nézek szappanoperákat, de komolyan! Se időm, se ingerem nincs rá! :)

beacska 2014.04.20. 19:05:01

@csillagkukkancs: az RTL végig fogja ezt vinni, biztos lehetsz benne ;)...aki Á-t mond...

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:05:51

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: mint említettem, vmi hasonlatosat érez, igen. akármilyen stílusban is játssza a játékot Viki- érzelmileg ő van a legközelebb ahhoz, ami a normálishoz közelít. nem a játékmódjáról beszélek!

Nagy Endre 2014.04.20. 19:05:55

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: @hétcsakra: lehet mégsem tudta függetleníteni magát az arconharapásos dologtól.meg izgult is érte.mindketten tiszta idegbetegek voltak és ezt sem tudták jól megbeszélni.de amúgy hány olyan dolog volt már bennt amikor valaki nagyon hangoztatta hogy kiáll a másikért kortest mond neki vagy épp fordítva és mi lett a vége. pedig azok a helyzetek sokkal nyugodtabbak voltak eleve.

nemszázas 2014.04.20. 19:06:22

@csillagkukkancs: én nem a romantikus folytatásban hiszek:) hanem abban, hogy szexelni fognak még valamikor:)

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:07:13

@beacska: majd fojtogatásig viszi az RTL! és az is igen derék! :D

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:08:41

@Dr. Lilu: ha máskor nem , majd a következő életükben! :D

Nagy Endre 2014.04.20. 19:09:09

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Viki egy szövetséget szeretett volna Krisztiánnal az elején ami nem jött össze.Az egyik szerint mert őt bántották meg a másik meg ugyanezt mondta hogy az meg őt.Ettől kezdve és az izás dolog miatt Viki féltékeny lett hogy ha az nem jött össze nehogy ezek jólérezzék magukat már.Féltette is Krisztiánt de magának akarta ezzel is hogy ne Izával legyen annyit.Önzés.

Nagy Endre 2014.04.20. 19:11:10

Az lenne a legjobb ha mindkettő megbánná amit tett és valamennyire tudnának együtt élni további marakodás nélkül.Ha észrevennék hogy mekkora hülyék voltak és szakember segítene bennt nekik.A benntiek szeme és segítsége rég nem elég ehhez.

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:13:07

@Dr. Lilu: és miben? és honnan ismerjük meg egymást a köv. életben? :D /csak úgy margóra. asztrológus vagyok, és ismerem az emberi jellemet/ :D

Kovács Jánus 2014.04.20. 19:13:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Csak úgy mondom, hogy Pétered ebben a pillanatban a Lövőház-utcai Karády kávézóban ül Mókicával, Heherésznek.

Nagy Endre 2014.04.20. 19:15:56

@csillagkukkancs: ha asztológus vagy mit mondasz egy bak nő és egy skorpió férfi kapcsolatáról?

nemszázas 2014.04.20. 19:17:46

@csillagkukkancs: na most, hogy ezt elárultad, jól rádszabadul mindenki a horoszkópjával:)

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:17:50

@Nagy Endre: ne is haragudj, miért vonod kétségbe a hivatásomat? ez aztán derék.
az, hogy vmi bak, skorpió stb. csak egyetlen aspektusa az ember horoszkópjának. /nézz utána, hogy hány részlete van egy horoszkópábrának!/

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 19:19:21

@Nagy Endre:"... Zsófi viszont nem egy könnyü préda kinnt sem "

Erről beszélt egyébként egy riportban Zsófi testvére is.

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:19:54

@Dr. Lilu: az nem így megy! :D a silány horoszkópelemzést meghagyom az újságoknak :D a személyre szabott horoszkóp a tuti. /ahhoz meg tudni kell még az órát is, amikor az ember világra jött/ :D

Nagy Endre 2014.04.20. 19:20:39

@csillagkukkancs: nem kell megsértődni nem vontam kétségbe.nekem van erről egy elképzelésem ismerőseim barátok körében csak kíváncsi voltam ne duzzogj:-)

nemszázas 2014.04.20. 19:21:01

@csillagkukkancs: jó, akkor ha esetleg nyernék, és még a villában szexelnének, nyereményemként megcsinálhatod az enyémet:P

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:21:55

@Nagy Endre: a duzzogás nem az én müfajom. pedig igen hasznos,ha vki képes az ilyen jellegü játékokra. :D

egyemakisszíved 2014.04.20. 19:22:54

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Szerintem ez olyan játék, ahol a személyiséget ítélik meg, az meg csak a másokkal való kapcsolatban tud megnyilvánulni. Legalább egy embert muszáj kiválasztani, akivel a játékos létrehoz valami hasonlót a kinti életéhez (barátság, szerelem). Na ez hihetetlenül rosszul megy Vikinek. A trükközés csak a bűvészeknek jön be, a lényege, hogy ne lássák, mi történt, hogy történt, csak kedvező vagy érdekes eredményt. A VV-ben ez nem jöhet be.
Aurélió bár szertelen, de szórakoztató figura a játékban. Tud partnerségben gondolkodni, Teóval a babájukat pont egyenlő arányban gondozták. A takarítást is csinálta, szereti a rendet. A csajokhoz is becsületesen állt hozzá, mindenki tudta, hogy kiknek csapja a szelet, dönthettek, hogy kiszállnak, vagy versenyben maradnak. Tudtukra adta, hogy szexelne a villában, Zsófi odabenn csak a csókolózásig volt hajlandó elmenni, így maradt Teó. Nem rossz anyagból van összegyúrva, ha valaki képes önvizsgálatra és felismeri a saját érzéseit, az nagy valószínűséggel látja másokét is. Remélhetőleg 10-20 év múlva meg benő a feje lágya. Amúgy úgy érzem, hogy az RTL nem őt akarja nyertesnek, mivel sokat mutat magából, könnyű lesz lejáratni, ha eljön az ideje. És a rajongói mellett lehetnek sokan, akik ellene szavaznak a végjátékban.

XO 2014.04.20. 19:23:18

@csillagkukkancs: akkor nekem az életben senki nem fog személyre szabott horoszkópot "gyártani"! Bár valahogy nem is hiszek ebben! :)

Szentpeter 2014.04.20. 19:23:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
"Péternek üzenem, hogy a webcamcsit sikerült úgy beállítani, hogy csakis, de csakis ő lásson zuhcsi közben. A helyzet az, hogy meglepetéssel készülök. "

...most értem haza,egy kicsit ittasan.... jöhet a meglepetés.. ( elővettem egy új lepedőt is )

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:23:41

@Dr. Lilu: ha Iza-ura és az Előember szexel még legalább egyszer a villában, megcsinálom az elemzésedet grátisz! :D

Nagy Endre 2014.04.20. 19:23:53

@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: igen van tartása úgy látom.de szereti ha figyelnek rá pl:bókverseny.viszont nagyon nem tudott kiállni magáért az elején most kezd belejönni de van egy rangsor ami nagyjából beállt szerintem és ő a kis cuki határozatlan de aranyos kislány.

csillagkukkancs 2014.04.20. 19:25:42

@XO: hinni nem is szabad. ezt komolyan mondom. ha az emberek egy kicsit is óvatosabbak lennének nem lenne ennyi szélhámos a világon. a tapasztalás a fontos. az, hogy vki ismeretlenül jellemez.

hétcsakra 2014.04.20. 19:30:52

@Nagy Endre: Ha visszavárom a szerelmem, akkor mindent ennek rendelek alá, ebben a pár papban. Segítem, támogatom, nem idegesítem, elnézem a hülyeségeit.

XO 2014.04.20. 19:32:39

@hétcsakra: ez így ebben a formában igaz is....csak nem a vv-ben!

XO 2014.04.20. 19:38:07

DD most affektál a zismétlésben és foglal állás traki mellett nemsokára! :(

Mók_Ica 2014.04.20. 19:40:31

jó estét :) jó szurkolást :) ki lesz ma a kiválasztott??? :)

XO 2014.04.20. 19:43:02

@Mók_Ica: Sziaaa! :) Teó (tudom, de őt nem mondhatom!)

faszent 2014.04.20. 19:43:03

@beacska:

"ugye tudod, h Iza nem ölte meg K. családját? sőőőt, attól még hogy kimondta, egy kis idő múlva sem fognak meghalni...(ill. majd valamikor igen, de ahhoz semmi köze nem lesz ennek a mondatnak)...nem kilövési parancs volt."

- hát mára felülmúlhatatlan szórakozást okoztál ezzel a mondattal!

(On second thought though, if it was me and my family, I might get truly sore at these curses... but from the outside they really sound funny on the third power...)

♥lora 2014.04.20. 19:44:25

Csinike ez a Viki! Adott öltözetet a kis testinek! :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 19:47:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): vörösbor? ha jóféle sohasem sok. az ismétlés megy, permanens ugatás. még jó, h nem vagyok a tv-vel egy légtérben. egyelőre. de az jó, h úgy tűnik előadják a dalt izáék. férjem összetört egy üveget, már ő is mondja. hurráhangulat

Mók_Ica 2014.04.20. 19:47:27

@LittlePurple: @XO: sziasztok :) teo nagy eséllyel kap ma zöld kendőt....

LittlePurple 2014.04.20. 19:47:28

@XO: nálunk már egy-két órája esik az eső, ott is esik még?

Szentpeter 2014.04.20. 19:47:30

Sziasztok jóestét....

@Mók_Ica: csók... visszaestem, megint dögrováson vagyok..

Mók_Ica 2014.04.20. 19:48:05

@LittlePurple: itt semmi.... szép idő, nemrég ment le a nap...

Mók_Ica 2014.04.20. 19:48:54

@Szentpeter: csók... kitakaróztál éjszaka?? mi történt?

XO 2014.04.20. 19:49:47

@LittlePurple: itt is...vihar is volt, jég is volt, most "csak" esik!

faszent 2014.04.20. 19:50:30

@egyemakisszíved:

Na, végre valamiben maximálisan egyetértünk!

Viki "még azokkal szemben sem korrekt, akikkel megpróbált közelebbi kapcsolatba kerülni. Pl. Simon gatyalehúzása, a Zsolttal való beszélgetés arról, hogy a szerelmi szál túlzottan megerősítheti Krisztiánt, így véget kéne vetni neki, vagy a Zsófi arcába kent torta. Az önvallomásai a riportszobában felszínesek és sematikusak Csak egy unalmas lány, aki túl sokat zabál, és szuperhősként arra vágyna, hogy belelásson mások fejébe. De előbb talán a sajátjában lenne érdemes szétnézni."

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 19:50:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:"... Az a lány abszolút nem gonosz, és meglepetés, de a többiek bírják bent. .."

Igen, ez is érdekes. Abból, amit az öfikben látunk, nem az következne, hogy szeretik bent, pedig igen. Kedvelik. Persze, kicsit tartanak is tőle.

LittlePurple 2014.04.20. 19:50:49

@Mók_Ica: akkor nálatok szép ünnepi idő volt! (Y)

Mók_Ica 2014.04.20. 19:51:52

@LittlePurple: igen :) holnap is annak kell lennie, mert félig-meddig kinti program lesz

LittlePurple 2014.04.20. 19:52:14

@faszent: és kimaradt az Aurelio fogkeféjének wc-be dugása...

Krétagarbó 2014.04.20. 19:52:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szió!
nincs is azzal baj, hogy van akinek Viki, vagy AU, vagy Iza, vagy épp Traki a szimpatikusabb, vagy neki szurkol. Csak ne minősítsük egymást azon az alapon, hogy ki kit tart szimpatikusnak. Az annyira nem improvizál.

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 19:52:42

nem esik, nem is esett, megmondtam, v megmondtam. a vörösbor tegnap hideg volt, most nincs hangom. család vigyorog, férjem még megkínált, hátha tovább tart az állapot.

LittlePurple 2014.04.20. 19:53:15

@XO: huuu, nem okozott károkat a jég?

XO 2014.04.20. 19:53:20

@Mók_Ica: @LittlePurple: -lel akkor befogjuk a felhőket és itt tartjuk nálunk még egy kicsit! :)

XO 2014.04.20. 19:53:53

@LittlePurple: nem esett jól, de annyira nem volt vészes! :)

Cimili 2014.04.20. 19:54:36

Sziasztok!:)
Péternek jobbulást!
Szerintem meg Iza lesz a mai kiválasztott.

Szentpeter 2014.04.20. 19:55:24

@Mók_Ica: torokfájás... enyhe láz... de nem hagyom el magamat, megittam 5 doboz sört mert egy marék pogácsát...

Cimili 2014.04.20. 19:56:16

@XO: Köszi a sok esőt, jó helyre küldted! Egy csomó mindent ültettünk ki a kertbe, pont elkészültünk vele, amikor leszakadt az ég.:)

Mók_Ica 2014.04.20. 19:56:50

@Cimili: szia-miau :)

@Szentpeter: nem feküdted ki a múltkor.... holnap pihenj!

XO 2014.04.20. 19:57:45

@Cimili: akkor a mai jó cselekedet mára letudva! :)))))

Szentpeter 2014.04.20. 19:57:57

@Mók_Ica: Locsolnom kell.... de most csak egy helyre megyek...

XO 2014.04.20. 19:58:13

@sixx: köszi! Ugorjunk! :)

LittlePurple 2014.04.20. 19:58:26

@Szentpeter: gyógyulj meg! vöröshagymateát nem akarod kipróbálni? :)

Krétagarbó 2014.04.20. 19:58:36

@Nagy Endre: ha emlékeztek rá, Viki és Traki összeveszésébe is belekeveredett a család felemlegetése, igaz kulturáltabb formában. Traki kicsit részeg volt, és Vikit bevallottan ott bántotta, ahol neki az a legjobban fáj. (Nem emlékszem a szövegre, de anyádék biztos nem büszkék rád, vagy vmi ilyesmi volt...)
Pont egyformák Izával, egyik kutya, másik eb...

katicaa a hétpettyes 2014.04.20. 19:59:34

@Krétagarbó: akkor hajrá krisz. itt sztem nem minősítjük egymást. legalább is nem a táboros-kultúrkörös egyletek miatt. csak ne legyen sok hangos szó. úgy érzem, a vv6 csak erről szól. ezért volt üdítő az "igaz szerelem" szála. bár viki még kimondhatja egy gyönge pillanatában az érzelmeit. az milyen lenne már :)

Mók_Ica 2014.04.20. 20:01:45

@Cimili: :)

@Szentpeter: intézd el gyorsan és utána pihizz :)

faszent 2014.04.20. 20:02:17

@LittlePurple:

igaz, igaz, majd csináljunk full leltárt, és dobjuk be a vellába annak aki Vikivel fog párbajozni...

Krisztián mitől vakult újra be?
És tkp AU is újra bevakult, pedig TEÓ olyan tisztán elmagyarázta neki a helyzetet.
Azért az a lány bármilyen lassú is, tisztán lát mint a nap...

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 20:06:58

@Nagy Endre:"... Féltette is Krisztiánt de magának akarta ezzel is hogy ne Izával legyen annyit.Önzés..."

Igen. Önzés. Erről szól a játék.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.04.20. 20:09:14

Iza most se tudta kimondani (D.D-nak), hogy bocsi, ne haragudj, nem neked szólt....
Ezt a gesztust úgy látszik nem nagyon ismeri.

Krétagarbó 2014.04.20. 20:09:29

Azért az is beszédes, hogy eddig akármelyik szériában bement külsős, mi dig fegyelmezettek voltak a lakók, szinte rajongásig tisztelték a vendégeket. Ezek meg szarnak a fejükre, nagyon kellemetlen, ahogy viselkednek.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 20:11:52

@XO: "... horoszkőp... Bár valahogy nem is hiszek ebben! :) ..."

Most olvastam, hogy vagy 100 éve rosszak a horoszkópok valami nappal kapcsolatos számítási hiba miatt, és nem is 12 öv van, hanem 13. Ki lehet dobni az összeset :)

Krétagarbó 2014.04.20. 20:12:03

Kik a közönség vajon?

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): távol áll tőle az igaz megbánás. Csak akkor képes ilyesmire, ha úgy tartja a saját érdeke.

AU és Pinki aranyosak együtt, szerintem.

Krétagarbó 2014.04.20. 20:13:42

Most adja elő AU és Pinki. Kicsit hamisak, és izgulnak is.

Krétagarbó 2014.04.20. 20:18:31

De jól nyomták, pinki mindig is arra vágyott, hogy a színpadon közönség előtt előadjon valamit. Teljesen fel vannak pörögve.
Most jönnek Traki és Izé. Traki utálja Izét, Izének mindegy ki mellett áll a színpadon. Nyerni akarnak, Traki reméli ott lesz a családja és illatos? Téglák repülnek!

malevil2050 2014.04.20. 20:20:35

A minilánynak jól mozogtak a csöcsei,szinte tikitakiztak :)

Krétagarbó 2014.04.20. 20:20:41

Megy az outside, kövezzetek meg, nekem nem tetszik. Rosszul énelkik. Rányomja a hangulatuk a bélyegét a produkcióra.

malevil2050 2014.04.20. 20:21:27

Ez a páros miért olyan buvalbaszkurált? :)

malevil2050 2014.04.20. 20:22:20

Szerintem én le vagyok maradva egy fél évszázaddal , :)

malevil2050 2014.04.20. 20:23:22

Most jön a messziről fénylik a hotel mentol oder was?

malevil2050 2014.04.20. 20:25:07

Viktóriát még nem szavazták ki ?,hmm.

malevil2050 2014.04.20. 20:27:08

Még le sem ment de vikiék már kaptak 14 propellerék 74 százalékot

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.04.20. 20:31:15

@egyemakisszíved:"... (barátság, szerelem). Na ez hihetetlenül rosszul megy Vikinek......Aurélió bár szertelen, de szórakoztató figura ...."

Ez egy másik olvasata ennek a játéknak. Nyilván, saját személyiségünkön keresztül ítéljük meg a látottakat. Engem Debil nem szórakoztat, más típusú humorra vagyok fogékony. Viki sem szórakoztat igazán. inkább kíváncsivá tesz, hogy elgondolásaival mire jut.

faszent 2014.04.20. 21:04:32

nyilván büntette a közönség 10 ponttal az Iza- Krisztián párost, de azért akárhogy is, mégiscsak az ő produkciójuk volt a legjobb... balhé ide vagy oda...

Izának még látok egy kis jövőt is ebben

Manyoka75 2014.04.21. 22:02:09

@hovatovább?: Verjem szájba magam??!! Te normális vagy??? Dikk-eljél magadnak ha ilyen baromságokat írsz!!! Na a hozzászólásodból látszik, hogy nem csak a "valóvilág"-ba vannak hülyék, hanem itt kint az igazi valóvilágban is, mint pl. te! Dehogy te nem vagy apa, az is tuti!!!
süti beállítások módosítása