Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Bridge 1x11 - Take the Ride, Pay the Toll

2014. április 18. 09:00 - Zenóbia

Ray-nek kijutott a jóból, a sivatagban gyorsabban oszlanak a hullák, főleg, ha még be is szartak, mielőtt lelőtték őket, lásd Timbo, akit épp vonszol át a hatszázszor elátkozott rühes folyosón. Ráadásul nem ússza meg egy oszló hullával, mert a túloldalon ott van még három, a negyedik a ráadás. Őt már Ray lövi le, aztán nagyon ügyesen beállítja Timbo-t úgy, mintha ezek ketten vívtak volna pisztolypárbajt, és mivel még öt hulla társaságában is szemfüles, lenyúlja az asztalról a skorpiós könyvet. Eközben Marco és a már teljesen elborult elméjű David irányba vették Juarezt, de aztán emberünk keresztbe fordul a hídon a kocsijával, mert pont itt haldokolt a fia, arra várva, hogy apu megmentse, de apu nem mentette meg.

1x11_bridge1.jpg

David beáll a határra, úgy öt kiló robbanószerrel amit magára vett pulcsi helyett, aztán csekkolja, hogy le tudja-e még kapcsolni a híd világítását, le. Meg fel is. A kattintgatást felfüggeszti egy időre, indulhat az újabb játék, mert ahhoz nagyon ért. Első körben kikerül a csomagtartóból Frye, ezt is szívatja rendesen az élet, meg kell hagyni. Sonya már megint gyógyszert vesz be egy mosogatónál, csak ez most egy másik mosogató, és erről leesik neki, hogy a nagybácsi házában valami nem stimmelt ezzel a víz meg csövek dologgal, úgyhogy irány vissza. Nem árt, ha sietnek, mert Gusnak már mellkasig ér a víz. Hank és Mendez meg a hídra, ahol a mesterlövészek már épp becélozták Tate fejét, de persze hiába, mert az beélesíti a bombát, innentől ő van nyerésben. Mint ahogy eddig is ő volt igazából végig.

1x11_bridge2.jpg

És a pasi még mindig tud újat mutatni, mert nagyon ötletessé változtatta az elmebaj, úgyhogy most épp azt találta ki, hogy ha Marco lelövi Frye-t, akkor életben maradhat Gus. Baszki! Marco dilemmázhat egy ideig, hogy lelője-e szerencsétlen drogos-alkoholistát a fiáért cserébe, aztán elhúzzon a sivatagba örökre, vagy itt dögöljenek meg mindannyian a híd közepén. Jézusom, hát azért ez mennyire durva már, és Tate egyre jobban felhúzza magát, mert ez itt a világ szemete, miatta virágzik a drogkereskedelem, te meg nem lövöd le, mert annyira erkölcsös vagy. Akkor bezzeg nem voltál az, mikor a feleségemet töcskölted, ugye-ugye. Marco végül feladja, és miután hatvanszor emelte fel meg le a pisztolyt Frye fejére irányozva, inkább elhajítja, mert ő nem lesz a játék részese, és kész.

1x11_bridge3.jpg

Már épp kezdtem volna örülni, de ha ő nem, akkor David, és Frye már fordul is át a hídon, mellkasában egy golyóval. Francba, pedig őt annyira bírtam. Sonya addig követte a csöveket a nagybácsinál, hogy a végén rájönnek, a hűtő mögötti fal gipszből van, mögötte meg a hordó, benne Gus-szal, akiért benyúl Sonya, de él vagy meghalt, nem igaz, hogy nem mutatják, persze, hogy nem. Tate leveszi a bombamellényt, abban a reményben, hogy így lelövik a mesterlövészek, és akkor Marco sosem tudja meg, hol van a fia. Nem lövik le, nem baj, úgyis azt akarja elérni, hogy Marco lője le, és már megint ott tartunk, hogy mekkora egy önző dög volt egész életében és csak arra hajtott, hogy minél több nőt megdugjon, és nem számított neki, hogy ezzel családokat rombolt szét, töttörötöttörö.

1x11_bridge4.jpg

Caleb úgy halt meg, hogy megfulladt a saját vérétől, hát ezért a fulladásos halál Gus-nak is, aki meghalt basszus, nem hiszem el, hogy megfulladt szerencsétlen gyerek tényleg abban a rohadt hordóban, miközben egy napig szétrettegte magát, pedig annyira reménykedtem, hogy megússza, francba-francba! Áh. Sonya próbálja megállítani Marco-t, hogy ne lője le Tate-et, amikor az rezignáltan ránéz az órájára, és közli, hogy a fiad ideje lejárt. Ez most amolyan Hetedik jelenet, csak ott Brad Pitt lőtt, itt meg most jól jönne, ha Sonya jól tudna hazudni, de hát ahhoz sosem értett. Úgyhogy a végén kénytelen lábon lőni Marcot, aztán David-et is lelőni, hogy ne jusson börtönbe a társa, és David Tate mosolyog, mert részéről minden rendben, a rohadt állat!

1x11_bridge5.jpg

Őt elvezetik, Marco marad fetrengve a földön, és Gus körül összehúzzák a fekete zsákot. Most mi lesz? Az, hogy Hank beküldi Sonyát a kórházba barátkozni, de Marco nem akar vele barátkozni, mert neki egy olyan ember nem barátja, aki nem hagyta, hogy lelője a fia gyilkosát, és amúgy sem voltak barátok sosem, csak társak. És többé már azok sem. Ezzel azért csak sikerült kiűznie Sonyát, pedig az is épp elég szerencsétlenül néz ki. Azért van valami jó hír is, mert Frye mégsem halt meg, „csak” agy és gerinc sérülései vannak, két nap múlva kiderül, hogy ki kell-e törölni a jövőben a seggét, vagy képes lesz saját magának is megtenni. Mendez látogatja, mert más nincs, a végén alapíthatnak majd egy nagy lelki sérült klubot, ha ez így folytatódik, mert hogy még a következő két részben mi lesz, azt nem tudom, de biztos nem örömmámor, danolás.

1x11_bridge6.jpg

A végére még kapunk egy olyan jelenetet, ami után nem két perc lesz magunkhoz térni, ez a sorozat tényleg tele van ilyenekkel, hogy amikor már azt hiszed, nem lehet rosszabb, akkor még jól odabasznak egyet, mert de. Marco lemegy elbúcsúzni Gustól, még épp időben, mert már majdnem megejtették rajta a kezdő vágást. Nem nagyon hiszem, hogy Marco feladta David lassú kínok közötti kizsigerelését, csak most kicsit tolódik a végrehajtás. Hát,Szia Gus!

1x11_bridge7.jpg 

Címkék: bridge
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása