Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6889-6890 - Szabi még mindig lúúúzer

2014. április 18. 13:00 - julie0812

Linda és Balázs csókjából nem lesz semmi, ami nem meglepő. Ezek után megint előkerül Balázs sötétebbik énje. Luca és az ikrek kiszabadítják Alízt, akinek a láda magányában sem sikerült több agysejtre szert tennie. És végre megtudjuk az igazságot Enikő sötét múltjáról.

1.jpg

KicsiSzabi bejelenti otthon, hogy pénzt adott kölcsön Bambinak. Alíz totál ki van akadva. Az őzgida szomorúan fedezi fel, hogy valaki tönkretette a bábjait. Alíz elszólja magát, úgyhogy kénytelen bevallani, hogy ő garázdálkodott a ládában. Amíg Szabi a bábokat javítja, Alíz befenyíti Bambit, nehogy lenyúlja az öccse pénzét. A csaj megígéri, hogy nem fogja, majd könnyes búcsút vesz Szabikától és hív egy taxit (egy jó nagyot). Hát nem biztos, hogy viszontlátjuk, pedig már KicsiSzabi olyan szépen eltervezte, hogy a gida bábozik, ő meg majd zenét szerez hozzá. Milyen romantikus...

2.jpg

Peti folyamatosan dühöng Balázs miatt, de Atikám bölcsen azt mondja neki, hogy tudni kell megbocsájtani. Peti meg is fogadja a tanácsot, beszél Balázzsal és már minden oké. Balázs azt mondja, ő már megpróbált megváltozni, de nem sikerült, ez van, ezt kell szeretni. Úgyhogy Balázs úgy dönt, nem kell neki az állás a Berényi Kft.-nél, a Zsolt féle meló jobban illik a profiljához.

3.jpg

Tekláéknál teljes a családi idill, de Marcell feltett szándéka, hogy Enci kedvében járjon. Rábeszéli az ikreket, hogy hívják meg Enikőt egy közös vacsira a Rózsába. Enikő nagyon boldog, egészen addig, amíg meg nem tudja, hogy a kedves sógora keze van a dologban. Meg is mondja Marcellnak, hogy sosem fog jópofizni a kedvéért, majd faképnél hagyja. A sógor utána megy az irodába, vitatkoznak, és Enikő végre kinyögi, azaz inkább kiköpi az igazságot: nem ő csábította el a nővére férjét, Marcell megerőszakolta! Nahát, nem is gondoltam volna.

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.04.18. 13:16:19

Köszke. Ez az Enci mit össze szenved már! Krisztiánnal keménykedik, befenyíti, nem annyira értem, hogy akkor miért nem tud hasonló metódusban beszólni a Marcell nevű egyénnek, hogy hova húzzon el...... legalább ebben lenne valami következetesség! Vagy valamiben, könyörgöm!!!! ÁÁáááá mindegy is....Lassacskán rájövök, hogy Gizi az egyetlen karakter, aki hű önmagához. Az is elég érdekes, hogy Szabika olyan lakásban él, amit a kínai fiúka vett meg nekik - ez is jó, hogy én nem tudok ilyet kifogni, aki vesz nekem egy lakást, aztán eltűnik szépen a balfenéken - és nem a kölcsönt fizeti ki, vagy mittudomén, hanem kölcsönad egy kóbor numerának..... micsoda világban élünk!

julie0812 2014.04.18. 16:52:43

@hannamontanna: Enikő halálra idegesít engem is... Jajj, már rosszul vagyok, ha meglátom. De Nóra most nagyon tetszett :) :) Szabi meg hát lúzer, eddig is az volt :)
süti beállítások módosítása