Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x95 - KokkIza imádja, ha Traktoros nyelve berreg

2014. április 17. 06:55 - sixx

Screen Shot 2014-04-17 at 5.30.23.png

Bence egy irgalmatlan virágos pólóban és fosszínű gatyában tolja a mai estét, de neki ez is jól áll. A villában két dolog tombol mostan, na jó, három, ha KokkIzát, a magyar tévézés különbejáratú tasmán ördögét nem számoljuk: a fittség (agyő kóbász, gecó!) és az ikszfaktorság. Ebből nekünk, nézőknek az utóbbi az érdekesebb, hiszen a szórakoztatás álmoskönyve szerint annál viccesebb nincs is, mint egy fahangon üvöltő civil, és most ezt tessen megszorozni hattal. Na ugye.

A három X-Faktor-versenyző, akiket óriási lehetőséget kihagyva nem költöztetnek be állandóra a villába (mondjuk nem ettek meszet, hogy elvállalják), pedig egy Krasznai Tündére rápusztuló Debilt szívesen megnéztem volna. A mentorok a nyugiban osztják szét a lakókat, és rendezi őket párba, kisebb harc folyik KokkIzáért és Debilért, Krasznai Tünde meg valamiért megvan győződve arról, hogy Viki és Bugyitlan Medve nagyszerű párost fog alkotni. A megbeszélés gyors, a lakók közben a nappaliban izgulnak, mint a kisgyerekek karácsony előtt közvetlenül. Viki ugye az előző összefoglalóban kijelentette, hogy bárkivel lesz párban, csak Bugyitlan Medvével nem, ez érdekes lesz.

Screen Shot 2014-04-17 at 5.41.58.png

A heti programtól leginkább Traktoros van elájulva, minden rá szavazónak megköszöni a bizalmat, mert így faktoros mentorok foglalkoznak majd fahangjával,

má’ mé’ lenne ez ciki, bazdmeg? Bújjon el mindenki, hallod, ezek má’ azé’ letettek az asztalra valamit, dikk!

Jönnek a mentorok, és bejelentenek. Danics Dóra azzal nyit, hogy ne legyenek illúziók, itten senki nem tud énekelni, és közben egy széles mozdulatot tesz, amit úgy is lehet értelmezni, hogy ők, mentorok sem, muhaha. Danics csapata: KokkIza + Traktoros. Krasznai Tünde viccesen megjegyzi, hogy nem hiszi el, hogy a mentorált szót ő kiejti, és bejelenti Vikit meg Bugyitlan Teót, itt van a jelenet képregényben, szívesen.

Untitled.jpg

Értelemszerűen Debil és Pink Oláh Gergő istállójába teszi be a kantárt. Mivel csak ketten maradtak, így nem kellene felvezető beszéd hozzájuk, de Gergő kimaxolja a perceit, ami Pinket tapsikolós cukiskodásig hajtja. Ma esti program: karaoke-party. Pink nagyon várja a hetet, mert olyan sok mindent tanul majd Gergőtől, mindezt a riportban mondja, aztán váltunk a nappalira, buli van, pia van, koccintás van. Gergőt körbevezetik a villában.

Rend és fegyelem a motónk. Ja, mottónk. (Debil)

Traktoros teljesen el van ájulva attól, hogy egy híresembert lát hat centiről, a riportba tök lelkesen taglalja, hogy

baszki, Danics Dóra a mentorom. És itt van, ilyen közel. Ki hitte vóna.

Screen Shot 2014-04-17 at 5.53.19.png

Az ártatlansága valahol kibaszott megható, a soundbyte-okért a szerkesztők azóta is könnyes szemmel hálálkodnak, ilyen keresztpromóciól álmodtak heteken át. Traktoros komolyan veszi a dolgot, nyerni akar, de ha KokkIzával összevesznek, akkor kimegy a próbáról. Mert ez azért valós veszély. Na, karaoke. Sajnos az én szókincsem szegényes ahhoz, hogy megfelelően leírjam azt, ami a Mennyország tourist című Tankcsapda-sláger alatt kiszakad Debilből és Pinkből, legyen elég annyi, hogy láttam már olyan kecskét, ami ennél kevésbé hamisan és pontosabban adná elő az egyébként nem túl nagy kihívást jelentő énekdallamokat. Debil és Pink nagyon élvezi az üvöltözést.

Screen Shot 2014-04-17 at 6.00.15.png

Szerintem egyébként Auréliónak nincsen rossz hangja. (Pink)

Viki és Medve a Csókkirállyal próbálkozik, vékonyka, pontatlan, hamis hangon, de igen lelkesen, ami Medve esetében azért meglepő, mert egyszer csak észre lehet venni, hogy a műsorban van.

Rossz a hangunk, rossz az összkép, rossz a mozgás, (Viki)

Screen Shot 2014-04-17 at 6.03.47.png

KokkIza és Traktoros a Pocsolyába léptem című bluest tolja, hozzájuk Danics Dóra is beszáll, de ez sem segít számmottevően a dolgon.

Izának hasonlóan jó hangja van, mint Dórának. Nem, nem ezt akartam mondani. Izának hasonlóan szar hangja van, mint nekem. (Traktoros)

A karaoke tovább tombol, Pink afrikázik, satöbbi. Krasznai Tünde aszongya KokkIzának, hogy beköltözne egy napra, mert bejön neki a villa. Aztán Gergő beatboxol egy kicsit és Dóra énekel azon a néger nős orrhangján, amivel a Faktort is nyerte. Jól.

Gyerekek, ettől nagyobb élmény nekem nem kell. (Traktoros)

Screen Shot 2014-04-17 at 6.10.08.png

A lakók vérszagot éreznek, és nyerni akarnak, Traktoros egy hét alatt tanulna angolul, mire KokkIza odabasz egyet, hogy magyarul sem tudsz, halló. Kedves. A mentorok lépnek. KokkIza meg Traktoros a zuhany alatt tisztázzák, hogy egész héten veszekedni fognak, mert miért ne, eddig is ezt csinálták. KokkIza viszont kurvára nyeri akar, amit Traktoros nem ért, mert miafasz. A zuhany után Traktoros átpakol a nyugiba, egyedül, és ebből lesz egy kis vita, egyszerre beszéléssel és üvöltözéssel, lapoztunk, mert unalmas.

Reggel Traktoros a nyugiban ébred egyedül, KokkIza meg morog a hálóban másnaposan, és nem sok kedve van a héthez. Traktoros a mosdóban panaszkodik Debilnek, ő kiszáll KokkIza mellől, mert egy gyökér. Viki meg nem érti, hogy mi a faszért kell már megint vitatkozni, és lebassza Traktorost, hogy bebaszott tegnap, aki meg nem fogja be a száját, és pofázik, és ez így nagyon idegesítő.

Screen Shot 2014-04-17 at 6.20.46.png

Az első énekórára Tünde gyön, és szembesül Medvével akinek se hallása, se hangja, se ritmusérzéke. Úgy kurva nehéz énekelni. Viki nem emésztette meg még mindig, hogy Medvével kell énekelnie. Skáláznak. Hiba volt. Aloe Blacc I Need a Dollar című nótája jut nekik, amit Tünde mély hangon búgja bele az éterbe miközben odakint KokkIza és Traktoros MEGINT veszekszik, az isten a faszát rakja már bele ebbe a két faszszopóba, de tényleg. Debil a nappaliban hallgatja, ahogy a hálóban kínlódnak Vikiék, és magabiztosan kijelenti hogy ezt kurvajól tolná. Na, majd meglátjuk.

Screen Shot 2014-04-17 at 6.31.16.png

Jön Dóri és Gergő, a nappali KokkIzáéknak jut, ebből lesz egy kis vita, Traktoros beszól Vikinek, az meg vissza, nagyszerű. A hálóban Pink és Debil kapja meg az instrukciókat Gergőtől.

Külföldiül lesz? (Debil)

Screen Shot 2014-04-17 at 6.29.38.png

Everybody’s Shufflin’, még jó, ezt talán elő tudják adni, és csak ugrálni kell, az meg megy. Lesz koreó is, baszki. KokkIzáéknak Dóri egy George Michael nótát hoz, az Outside-ot, amitől Traktoros kiborul, mert egyrészt angolul van, másrészt a kilencvenes években született, amikor ő még tán nem is élt, vagy mi. Soha nem hallotta a nótát, nem tud angolul, és eleve, tegnap KokkIza baszogatta. És ezt a szennyest most kiteregeti Dóra elé, mert miért ne tenné, az meg csak néz, hogy erről nem volt szó bazdmeg. Az agyamra megy ez a két ember. Dóra csak néz maga elé, és megkérdi Traktorost, hogy miért ilyen negatív, miért nem akar nyerni, miért nem érzi jól magát, és a veszekedést látva felröhög, de tök cukik vagytok. És most ölelést kérek, mondja, addig nem lesz meló. Mindenki próbál, annak alapján, amit látunk, Debilék simán nyerni fognak.

Ez mér így írja, hogy szink? A tinket szinknek kell mondani? Tényleg? (Traktoros vs. angol nyelv, round one)

Próba közben pedig elhangzik a nap mondata is.

Nekem olyan nyelvérzékem van, hogy beszarsz, Igaz, Iza, milyen jó az, amikor berregetem a nyelvemet? (Traktoros)

Screen Shot 2014-04-17 at 6.38.27.png

Priceless.

Címkék: vv6
293 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2014.04.17. 14:27:05

@karev: hehe, vagy a Nyálon lőtt lány balladája (L'art pour l'art)?

mézescsók 2014.04.17. 14:28:33

@faszent: Én - kedvencem nem lévén - mindig az adott párbajozók közül választom ki, hogy kit támogatnék.Zsófi-Viki párbaj esetén én is szivesebben látnám Zsófit visszajönni, de én úgy látom, hogy Vikinek nemcsak Teó, hanem Izabella ellen is van esélye a győzelemre.
@XO: Kösz, figyelem.
@kontratenor: A szerkiknek nincs ennyi fantáziájuk, de nagyon röhögnék. Szerintem egiyk páros sem tudna megegyezni, így aztán a nyereményt nem használná fel senki. A tavalyi évben pl. Csabáék a táncos verseny után hazamenetelt nyertek, de csak egyet, ezért látogattak és Annamariék testvéréhez.

karev 2014.04.17. 14:32:04

@kontratenor: sztem ez tök illik rájuk:

"Úgy érzem, hogy befolyásolható vagyok érzelmileg,
Egy rakás problémát vet fel a párkapcsolat.
Úgy érzem, hogy mindig hibát követek el taktikailag,
Elvesztem a tekintélyemet, kiadom magam,
Túlságosan kitárulkozom." :))

karev 2014.04.17. 14:32:42

@karev: "Az elfásulás veszélye sajnos fennáll" :D

kontratenor 2014.04.17. 14:36:52

@karev: Krisztiánnak külföldiül adnék, asszem ezt:
www.youtube.com/watch?v=PtCLmcYjVHc
(Volare By Gypsy Kings with Lyrics)
és ő kezdene

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.17. 14:37:38

igen, egyedül Trakiék tudnának megegyezni, Iza kapná...

Krétagarbó 2014.04.17. 14:42:34

@karev: marynek hívták, mielőtt átlőtték a nyálát,
Nem tudta senki "mért tartja mindig szorosan csukva a száját",
Aztán egy éjjel nem bírta már, köpött egy jó méterest,
Abban a percben eltalálta egy golyó a nyálat - érdekes.

Krétagarbó 2014.04.17. 14:43:09

@karev: az egész szöveg illik rájuk.

Morcz 2014.04.17. 14:45:12

@Krétagarbó: Baukót valamilyen szinten bírtam mert amikor nem balhézott tök kreatív volt és vicces. Azóta " megszelídült, fogyott stb. jó úton halad.
A nyálon lőtt lány az büntet! :D :D A szerelmi vallomást szintén tőlük be kéne küldeni trakinak..:D

katicaa a hétpettyes 2014.04.17. 14:50:31

@Krétagarbó: Pedig (szerintem ez lesz) megnézném Kriszék otthonát, szüleit, amint Izát fogadják. Annyira nincsenek elájulva fiuk választottjától. :)

terrortűrő tintatartó 2014.04.17. 15:04:45

sziasztok :) ahogy olvasom, másnak is feltűnt, hogy Izáék dala nem túl esélyes a győzelemre, de hogy még a szöveg is alátesz: "let's go outside..." ez már azért pofátlan szerkesztői húzás :D

kontratenor 2014.04.17. 15:05:09

@karev: Jó, ha szövegileg kell választani, a Se vele, se nélkülétől a Toxicon át az összes szerelmes dal passzolna rájuk. Meg a nem szerelmesek.

karev 2014.04.17. 15:05:19

@Morcz: megszelídült? :) láttam részeket az élet sójából, hát... Iza kispályás hozzá képest. :)

faszent 2014.04.17. 15:08:09

@katicaa a hétpettyes:

fegyelmezték magukat eddig e tárgyban, és jól is teszik, bezzeg Iza édesanyja pozitívan viszonyult, ha van esze a Traki-családnak ők is pozitívan viszonyulnak, Iza sokat tett, hogy erősítse a fiúkat, Iza nélkül kiesett volna Zsolt ellenében, ha ezt nem látják, akkor nem érdemlik meg a látogatást... nagyon fanyalgott a család a belevalóban Izán, erre azt mondom, hogy szedjék össze magukat, mert Traki alármilyen őszinte gyerek, igenis Iza hátán mászott fel a győzelembe Zsolt ellen...

Krétagarbó 2014.04.17. 15:08:29

@Morcz: Baukó komoly alkoholbeteg (volt/van, nem tudom). Rossz volt nézni, ahogy lealjasodott, nem is tettem sűrűn.

katicaa a hétpettyes 2014.04.17. 15:09:14

Egyszer a Belevalóban volt a család a párbaj előtt és ott tettek fel nekik egy kérdést: erősíti v gyengíti-e Iza Krisztiánt. Először senki sem válaszolt, de a testbeszéd sok mindent elárult. Nem mondták, h hű, meg ha milyen jó ez a "kapcsolat"

faszent 2014.04.17. 15:10:05

@terrortűrő tintatartó:

kivéve, ha a LET'S GO OUTSIDE nem a játék elhagyását jelenti, hanem hogy menjenek családlátogatni...

karev 2014.04.17. 15:10:09

@Krétagarbó: ójaj, nem támogatott webtartalom itt :(

Krétagarbó 2014.04.17. 15:10:56

@Morcz: Igen, az Traki szövege:) (De jó volt felidézni...:)

Krétagarbó 2014.04.17. 15:12:40

@karev: Nekem megnyitja. Nlcafe-n keresd ki, ott van a cikk.

terrortűrő tintatartó 2014.04.17. 15:12:43

@faszent: így van. de bevallom, első blikkre nekem nem ez ugrott be. :)
ez a hazalátogatás egyébként nekem túlzásnak tűnik, bár volt már ilyen...

karev 2014.04.17. 15:13:21

@katicaa a hétpettyes: nem kell félniük, ha Traki nem marad bp-n, úgysem lesz hosszú távú a kapcsolat, meg egyébként sem. és ezt Iza_krisz fanok is mondták, ugye hogy ugye?

karev 2014.04.17. 15:15:50

@Krétagarbó: khm... 8-f5-ig. nlcafet nem tudok nézni, ha így érted :))

Morcz 2014.04.17. 15:16:11

@Krétagarbó: azóta nagyon szépen összeszedte magát elment elvonóra, fogyott stb, most tök másképpen néz ki. előnyére változott.

faszent 2014.04.17. 15:17:30

@terrortűrő tintatartó:

Többször is volt hazalátogatás, és ezek nagyon szórakoztatóak... Traki család több szempontból jó a látogatásra... mivel AU és Viki is el volt kényeztetve már családilag, ezért ilyen szempontból ők már picit agyon lennének csócsálva...

csak egyszerűen nem látom, hogy ezzel a semmilyen dallal hogyan tudnának győzni Trakiék... Auék viszont dal nélkül is cukik, édik, és akkor tetejébe még egy verhetetlen slágert is kaptak..

Manyoka75 2014.04.17. 15:22:58

Sziasztok! Eddig hetek óta csak olvastalak benneteket! Nagyon szeretem amiket írtok! :) Gondoltam ezt megosztom veletek: vv6.postr.hu/nekunk-tetszik-a-szoke-viki
Vélemény? :D

terrortűrő tintatartó 2014.04.17. 15:22:59

@faszent: na igen, gyanítom, hogy ezzel a nótával a propellerbajnok sem győzne, bohócsága/rajongói tábora dacára sem.

mézescsók 2014.04.17. 15:26:30

@karev: A pápa bré-je? Hm.., de pajzán hangulatban vagy!
Nincs olyan játékos, akinek a győzelmének mindenki másénál jobban örülnék, nincs kedvenc villalakóm. Mindig annak drukkolok, akit az adott párbajozók közül szimpatikusnak tartok, így múltkor Ch. ellenében Izabellának.
Nem is arról van szó, hogy kedvelem-e vagy sem. Meglehetősen ellentmondásos figurának tartom, ezért megpróbálom megérteni a mozgatórugóit. Azonkívül tagadhatatlan, a villa egyik legexponáltabb lakója, aki körül mindig történik valami. Viszont az utóbbi két hét alatt tökéletesen belefáradtam Izabellába. Először azért, amit és ahogy Krisztián párbaja kapcsán tett vagy nem tett. Az a hét sajna Iza szemében róla, az Ő érzéseiről, az Ő félelmeiről, az Ő gondolatairól, stb. szólt- pedig Krisztiánról kellett volna szólnia. Kész csoda, hogy ilyen előzmények után a srác győzni tudott.
Másodszor azért fáradtam bele, mert úgy alapból sem szeretem a hangoskodást, de ez a szüntelen - ráadásul öncélú és pokolian unalmas - rikácsolás nekem túl sok. Egyedül többet ordibál, mint a többi 5 játékos együttvéve, sőt, mint az összes, aki eddig bent volt. Kár, mert ez a győzelmébe került (így múlt időben, mert én lejátszott meccsnek tartom Izabellát illetően a döntőt még akkor is, ha ott lesz). Kár, mert érdekes személyiségnek tartom, de az a gyanúm, hogy túl lőtt a célon. Tehát nem alapból nem kedvelem, hanem a produkciója, a vitatkozás csupán a vita kedvéért - nem az én ízlésem szerint való. Ez nem akadályozna viszont abban, hogy egy esetleges Iza-Teó párbaj esetén nem neki drukkolnék, mert Teó ugyan csöndesebb jóval, de annyira semmilyen, hogy az igazságérzetemet piszkálná, ha Ő győzne és három hónapos seggnövesztés után simán nyerne,

@Krétagarbó: Teológiában nem vagyok jártas (abban sem), de annyian és annyiféle változatban mondogatták ezt a szöveget (pl. kelta, de hindu imaként is hallottam emlegetni), hogy egyszer puszta kiváncsiságból utána néztem az eredetének.Az ima egyébként több versszakból áll és csupa bölcsességet tartalmaz. Szép, komolyan mondom. Csak az nem tetszik, ha valami komoly, megfontolásra érdemes dolog vagy gondolat falvédő szöveggé amortizálódik.

@beacska: Azért reagáltam az eszmecserétekre, mert szóba került a papával való közös ima, szekuláris ima, meg ilyenek - ebből arra következtettem, hogy Vikit vallásosnak tartjátok. Csak azt akartam jelezni, hogy ennek a szövegnek az ismerete nem feltétlenül vallásosságra utal, annak ellenére sem, hogy egy szentté avatott pap írta, inkább valami emberi zsinórmértékre. Bár tény, hogy annyian idézgették, hol pontosan, hol nem, hogy szinte közhellyé vált. De mindegy. Különben meg felőlem Viki akár vallásos is lehet, erről a műsorban nem derül ki semmi és nem is kell, hogy kiderüljön, mert nem tartozik ránk és a játék szempontjából közömbös.. Attól, hogy mondjuk hithű katolikus, ortodox zsidó vagy zen buddhista, még nem fogom kedvelni. És utálni sem.

beacska 2014.04.17. 15:27:28

én ezt a Baukózást nem nagyon értem Iza kapcsán...számomra inkább Kinga, mint Éva. Hol van itt az idegbeteg alkoholista??? inkább egy elkényeztetett királylány...a próféta szóljon belőlem ;)

apropó Kinga: sokan itt hamvában hóttnak hiszik Iza-Krisz kapcsolatát. Kinga-Attila is elég sokáig működött kint. Nem volt zökkenőmentes, de döcögött. Ha Krisztián fent tud maradni, nem hinném, h ne próbálnák meg kint is. Nagyon erős kapocs ez a pár hónap, ráadásul úgy figyeltem meg, ha nem is az első hetekben, de kb. 1 hónap múlva rájönnek, h előbb meg tudnak bízni egymásban (a régi lakók), mint a kintiekben. vhogy minden "rajongói" közeledést gyanakvással fogadnak, ha elmúlt a nagy öröm...fura, de így van...

beacska 2014.04.17. 15:28:56

@Manyoka75: igen, már láttam. jó ez a kép, jól is állna neki a szőke...

karev 2014.04.17. 15:33:21

@faszent: amúgy sem a dalra szavaz senki.

Krétagarbó 2014.04.17. 15:35:52

@karev: Jó, így már értem. Bocs:)

Krétagarbó 2014.04.17. 15:37:00

@Morcz: Hát, grat, ha sikerül, kívánom neki!

katicaa a hétpettyes 2014.04.17. 15:38:22

@beacska: Ha nem nyer, nem marad Pesten. Iza nem megy "falura" oszt ennyi.

nosce 2014.04.17. 15:42:44

ide már főleg csak iza meg traki fan ír ?

beacska 2014.04.17. 15:44:16

@katicaa a hétpettyes: egy darabig tutira fent marad...reménykednek még a "lehetőségekben"..hacsak nem hívják haza aratni ;)

nosce 2014.04.17. 15:45:32

Zalánka hol van ? őt is lecsukta a nagyi mellé Dorothy doktornő ?

mézescsók 2014.04.17. 15:48:50

@Morcz: És hogy is van az a sajtos rántott palacsintával? Tehát sütés közben nem olvad meg a sajt? Milyennel töltöd?
(Tegnap valami baja történt a gépemnek, ezért elég hirtelen szálltam ki. Ez a kérdés meg függőben maradt. A nevem pedig fatális véletlen műve: köze van hozzá Szabó Magdának és a Mimi cicánknak. Egyszerre.)

karev 2014.04.17. 15:51:34

@mézescsók: pont emiatt érztem hatásvadásznak Krisz műsorát a nyugiban.

karev 2014.04.17. 15:53:02

@beacska: egyáltalán nem Iza kapcsán került szóba Baukó Éva. :)

Krétagarbó 2014.04.17. 15:57:34

@beacska: Nekem nem tetszik szőkén, szerintem a sötét haj és szemöldök szín jó keretet ad a kék szeméhez (szép szeme van). Kár, hogy a túlsúlya miatt torzul az arca is, nem lenne olyan csúnyácska. Mondjuk azt sem értem, hogy a műszempilla meg műköröm helyett (vagy mellett) miért nem kapnak egyszer egyszer egy kozmetikust, arctisztítás, nagykezelés bőven rá férne a pofikájukra.

candyperfumegirl 2014.04.17. 16:00:41

@Krétagarbó: Vikiből egy jó edzéstervvel és egy jó stylinggal helyes csajt lehetne csinálni.

karev 2014.04.17. 16:01:21

@Krétagarbó: tényleg szép szeme van Vikinek.

Szentimenty Johnny 2014.04.17. 16:05:20

@nosce:
Itt vagyok, csak nem merek szóni.

Még nem mertem mekkeresni Dorothy doktornőt, még nem nagyon megy a helikopterezés.
Meg most mintha inkább a nyelvberregtetés gyütt vóna divatba. Ne inkább azzal próbájjak bevágodni neki?

katicaa a hétpettyes 2014.04.17. 16:09:42

@candyperfumegirl: Ha valaki "jól öltözik" még nem lesz helyes csaj. Max jól néz ki. De Vikiből nem lesz helyes csaj.

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.17. 16:09:58

@karev:

nem dalra szavaznak, de egy alapból nem igazán jó dalt ölég nehéz jól előadni és versenyezni, pláne olyanokkal, akik meg helyből slágert kaptak...

nosce 2014.04.17. 16:10:41

@karev: @Krétagarbó: @kontratenor:
akkor jó, azt hittem már olvasva itt a kontentet :)

Krétagarbó 2014.04.17. 16:13:11

@kontratenor: kb. szép a szeme és a szája is. Ha lefogyna, helyes csaj lenne szerintem. De még fiatal, ha kijön és lesz elég akaratereje, és ha kicsit kiegyensúlyozottabb élet jut neki, menni fog. (Meggyőződésem, hogy a lelki bajokat kompenzálja az állandó falással.)

nosce 2014.04.17. 16:14:30

@BALDÓVER ZALÁNKA:

az még nem dőlt el h a nyelvberregtetés vagy a helikopterezés a rajabb. Ez csak a vv6 döntőben derül majd ki. Sztem előbb helikopterezzél Dorothy doktornőnek, ha az bejön neki akkor mehet a nyelvberregtetés is :)

Gia 2014.04.17. 16:15:09

@kontratenor: Ezt a képet még nem is láttam Vikiről.Teljesen jó.Volt.Remélhetőleg még lesz is.

karev 2014.04.17. 16:15:20

@12 NŐ VOLTAM: igaz, de a "verseny" ezen szakaszán sztem már mindegy, mert úgyis a párra szavaznak, függetlenül attól, mit és hogyan adnak elő.

karev 2014.04.17. 16:18:44

@karev: eskü valamelyik nap többször is eszembe jutott, hogy Baldóverné :)

kontratenor 2014.04.17. 16:18:50

@Gia: No jó, ez minimum három éve volt (a debreceni logó okán).

nosce 2014.04.17. 16:24:35

@karev:
húslevest akartál vinni neki beszélőre ? :)

Szentimenty Johnny 2014.04.17. 16:27:03

@karev:
Nagyanyó még mindig börtönbe van, sőt szigorított sötétzárkába. Mer a Krisztijánnak drukkolt a párbalyon.

Megvót a tárgyallása is, fölfüggesztett amnesztiára itéték, mosmá csak Dorothy doktornőtől füg, hogy mikor gyühet haza.

nosce 2014.04.17. 16:28:38

@BALDÓVER ZALÁNKA:
Dorothy doktornő most nem ér rá, zuhanyozik

Nagy Endre 2014.04.17. 16:36:01

@karev: na ez ütne ráadásul magyarul van és krisztiánnak is jó:D

12 NŐ VOLTAM · http://mindenamino.blog.hu/ 2014.04.17. 16:36:06

@karev:

nekem erről más a tapasztalatom, bár az sem mindegy, hogy közönségszavazat lesz, vagy szakmai zsűri, és még az is lehet bundázott...

Szentimenty Johnny 2014.04.17. 16:47:56

@nosce:
Mijen gyönyörü a doktornő!
Aszongyák, hogy aki ügyes, az minden este mennézheti valami webkamcsin körösztül. De én ahho buta vagyok.

Szentimenty Johnny 2014.04.17. 17:25:16

@nosce:
Ja, hogy asztán ekaptyanak engem is a végin, mi?

nosce 2014.04.17. 17:34:15

@BALDÓVER ZALÁNKA:
nó péjn, nó géjn ahogy traki mondaná

SzilajSzilard 2014.04.17. 17:52:00

Amikor a Tünde nevű nő vállát húzogatva, állát fogva, felfelé nézve azt mondta hogy Teó olyan iszoaaat deviánnsss, és ez neki kicsit kihívás lenne, az akkor nekem kivágta az erőltetett biztosítékot.

nosce 2014.04.17. 17:54:37

@SzilajSzilard:
miért kihívás teo? Tünci nem forgatotott leszbi pornót ?

nosce 2014.04.17. 18:12:04

@BALDÓVER ZALÁNKA:
üdvözletem nagyanyónak, vigyél neki csokit meg kóbászt, mert eddig fogyókúrás kaján lehetett

chinpokomon 2014.04.17. 18:14:27

Úgymond milyen felszabadult és vidám az Őszinte Fiú, mióta úgymond megszabadult Zsótitól. Öröm nézni úgymond.

SzilajSzilard 2014.04.17. 18:37:29

@chinpokomon: Ez azért van mert Trakker számára Zsóti úgymond iszoat deiiiáááns volt.

chinpokomon 2014.04.17. 18:44:22

@SzilajSzilard: A sunyi róka úgymond viccet csinált mindenből úgymond, a komoly és érzékeny Őszinte Fiú ezt nem állhatta úgymond.

Mók_Ica 2014.04.17. 19:26:55

@Krétagarbó: szia Krétácska, annyira éreztem, hogy egy ekg-n vagyunk sok mindenben.... nyálon lőtt lány... ha eszembe jut már röhögök :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.17. 19:34:30

@BALDÓVER ZALÁNKA: vótam ma fodrásznál, h szép legydk neked. Webcímemet tudod.

Krétagarbó 2014.04.17. 19:47:01

@Mók_Ica: Szia! Nekem is szerzett pár jó percet, köszi Karevnek, hogy eszembe juttatta.
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Helló! Ma kit hozol XO-nak? Csak hogy kicsit csorgassuk addig is itt a nyálunkat:)))

Szentpeter 2014.04.17. 20:29:06

Sziasztok lányok... mindíg csak a színészek....

Nagy Endre 2014.04.17. 21:27:35

Páran írtátok hogy Iza ordibálásait unjátok meg sok meg stb.Igen egy ideje tényleg az de némi alapja van azért.Az elején Aurelio kiabalásától volt hangos a villa.Iza akkor még sehol nem volt.ha éppen "elárulták", hátbaszúrták" stb,. akkor jött a nagy dráma, sírás rívás hogy elárultál a bizalmam nem érdemled meg meg hasonló klassz dolgok.Nem igen lehetett látni hogyha baja van valakivel odament és normálisan elmondta azt az illetőnek.A Lacival való kapcsolat épp ilyen volt pl.vagy Zsolttal is.Baromságokon húzta fel magát tök feleslegesen.Ettől szerethető?Nem.Mikor ordibált mindig kiment vagy a szobában még rátett egy lapáttal.Gyáva szar alak az ilyen.Jó példa mikor Lacival vitázott a Zsófis dolgon amiben semmi nem volt csak ez az idióta féltékeny lett a nagy semmire mert Laci körbevezette és épp nála volt hely a földön..meg a csaj nem bújt ágyba vele rögtön így érthető.Az azstal körül kerüélgette mert még odamenni se mert hozzá úgy ordibált.Szánalmas.Iza legalább Laci arcától fél centire üvöltözött igaz nem túl szimpatikusan de Laci bunkó volt épp.Amikor Viki szarkeverése ment több hétig és osztotta az embereket azt szerintem senki nem felejti el gondolom.Hány embert viszonyát rontotta meg ezzel pl.A baukós hasonlat izára meg röhej.Az a csaj egy alkesz, taktikus, állandóan kötözködő, szarkeverő hisztérika volt.Izára nem a taktikázás jellemző inkább az hogy az indulatait nem mindig tudja normális mederbe terelni és önző.Azt hiszem fél a sérüléstől és hogy vesztes lehet egy helyzetben ezért a hangerő és a stílus.Ezen változtatnia kell.De legalább mindenki tudja hogy mire számíthat tőle.

Nagy Endre 2014.04.17. 21:34:48

Nem tudom kinek mi a jó.Amikor Viki kavarta a szert akkor őt ugatták le, amikor Izáék dugtak pár alkalommal meg nagy volt a love akkor ezt minek mert ocsmány meg stb.ha áll a bál köztük az a baj és sorolhaztnám.Ez a való élet ha úgy tetszik legalábbis az RTL szerint.A napi kb 40 perces összefoglalókból úgy jön le mintha egész nap az ment volna amit leadtak sűritve.Pedig nem.A benntiek se angyalok nem tökéletesek mint ahogy mi sem.Idegen emberek összezárva egy helyen igaz nem tét nélkül.Az emberek a cimkékkel tudnak azonosulni mint a jófej, a szépfiú, a szarkeverő, a buta, vagy a szexbomba.,Ezek a karkterek nagyjából megvannak itt nem véletlenül válogatták be őket most így.Eszi nem eszi nem kap mást.

audabu 2014.04.17. 22:02:41

Hogy a p. ba keveredtem ide? És még végig is olvastam. Nem találok szavakat, totálisan leépültem a cikk végére.

SzilajSzilard 2014.04.17. 23:30:13

@audabu: Mindjárt megy a Vers mindenkinek, azzal pont egyensúlyban leszel.

karev 2014.04.18. 08:04:19

@nosce: nem, csak úgy eszembe jutott maga a név, és nem tudtam először honnan ismerős, aztán rájööttem. :)
süti beállítások módosítása