Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6887-6888 - Alíz a pácban

2014. április 16. 17:01 - julie0812

Linda irigyli Hanna boldogságát és azt is megtudja a folyton őt kísérgető apácától, hogy nem csak zárdába vonulással lehet szolgálni az Urat. Nahát. Balázs bevallja Petinek, hogy féreg volt. Novák nem enged a zsarolásnak, de folytatja a harcot Vilibá ellen. Alízt beszippantja a láda titka.

1.jpg

Hanna elújságolja Lindának a jó hírt, hogy nemsokára összeházasodnak Petivel és megkéri, hogy legyen a tanúja. Linda nem túl boldog. Peti örömmel jelenti be Julinak és Atikámnak, hogy Balázs lesz az esküvői tanúja és nem igazán ért, hogy Juliék mért nem repesnek a boldogságtól. Attila elmondja Petinek, hogy kirúgta Balázst, de az okokat nem részletezi. Peti először Atikámra pipa, de aztán kérdőre vonja Balázst. A kis Berényi először nem mondja el az igazat, de aztán Attila megpróbál hatni a lelkiismeretére és azt ígéri neki, hogy ha bevallja Petinek, hogy mit kért a csontvelőért cserébe, akkor visszaveszi a céghez.

2.jpg

Novák közli Mikivel, hogy nem adja neki az üzletrészét, barátok között ez nem így szokás. Miki nem hisz a fülének, ugyan már, milyen zsarolás, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Laci faképnél hagyja Mikit. A Rózsában lakógyűlést tartanak, Vilibá beszámol a bevételekről és a kiadásokról. Gizi előrukkol egy részletes listával, hogyan lehetne spórolni. Laci hőzöng, hogy Vilibá elherdálja a lóvét és neki akar menni az öregnek. Na, szép kis bunyó lenne, de nem lesz. Gizi közben azt is kiszámolja, hogy Miki szavazata nélkül is nyerhetnek, például ha meggyőzik Barthát. Laci felmegy Barthához és könnyen eléri, hogy rá szavazzon, Zsolt bármire hajlandó, ami bosszantja Miklóst.

3.jpg

Alíz kicselezi Vilibát, és az ikrek segítségével bejut a lakásába, ahol még mindig ott van Bambi rejtélyes faládája. A rosszcsontok kinyitják a lakatot egy tálca süti reményében és Alíz gyorsan kitessékeli őket, majd végre fényt derít a nagy titokra. Persze pont akkor ér haza Szabi az őzgidával, úgyhogy Alíz bemászik a ládába a bábuk mellé és magára csukja. Szabiék függönyt akarnak mosni (?) és közben Szabi győzködi Bambit, hogy fogadja el a pénzt, legalább kölcsönbe, majd visszaadja, ha híres bábművész lesz. Na persze. KicsiSzabi rááll a láda tetejére, a zár beakad és a szöszi bent ragad, jó lenne, ha egy darabig nem is jönne ki onnan.

4.jpg

Balázs Atikám állásajánlata után kap egy újabb ajánlatot, ezúttal Barthától: az új bárba keres egy megbízható embert, aki intézné az ügyes bajos dolgokat. Balázs gondolkodóba esik, aztán elmegy Petihez, és elmondja neki, hogy mi is volt a csontvelővel. Peti látni sem akarja Balázst. Ezután Balázs Lindához nyargal lelki tanácsért, kellőképpen ostorozza magát. Linda nagyon megértő és azt bizonygatja, hogy Balázs igenis jó ember, mert végül mégsem kérte Atikám üzletrészét. Erre Balázs megint rástartol Lindára, mindenki utál, csak te nem Ó. Meddig akarják ezt még húzni??

Címkék: barátok közt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.04.17. 08:36:44

Sírok. Ha összeszedtem magam akkor majd kitalálom, hogy mi is van Balázzsal? Bipoláris, paranoiás, döntésképtelen, idióta, vagy csak egyszerűen nem tudják eldönteni írókámék, hogy szerelmes-nyálas szelíd úrifiú legyen, vagy gátlástalan-pénzéhes vadbarom?
süti beállítások módosítása