Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6883-6886 - Előjáték marionettekkel

2014. április 16. 11:00 - julie0812

És akkor következzen a beígért folytatás, bizarr szex, szerelem és rejtélyes titkok a Mátyás király téren.

6883-6884. rész

1.jpg

A kis vörös őzgida nagyon igyekszik jól teljesíteni pincérnőként, mert nem szeretne visszamenni a bárba vetkőzni, de egyelőre nem túl ügyes. KicsiSzabi kíváncsi lenne rá, miben a legjobb Bambi, ezért a csaj beizzítja, majd este megmutatja. Szabi teljesen bezsong, még Vilibát is elzavarja otthonról. Este megérkezik az őzike egy hatalmas faládával, de nem árulja el mi van benne. Alíz meglátja a ládát cipelő Szabit és Ádámot az udvaron és több se kell neki, megvan élete új célja: kideríteni a láda titkát. Szabi izgul, Bambi feszeng, aztán csak belevág a műsorba: marionett-bábozni kezd. Nagyon szexi.

2.jpg

Gizi beugrik Vilibához és beszámol a boltban rendezett féltékenységi jelentről, még a póréhagymás különszámot is bemutatja. Ha Lacinak ez kell, hát tessék: már a haverokkal sem mehet sörözni, Gizi nagyon belejött a hárpia szerepbe. Laci összefut Nórával az udvaron és elmondja neki, hogy azért ölelgette nyilvánosan, mert féltékennyé akarta tenni Gizit. Nóra ezek után úgy érzi, beszélnie kell Gizivel és annyira szeretné már kiönteni a lelkét valakinek, hogy elárulja neki a titkos szerető kilétét. Persze a lelkére köti, hogy nem mondja el senkinek, de Gizit ismerve remélhetőleg mindenki hamarosan megtudja.

3.jpg

Petit kiengedik a kórházból, a villa teljesen fertőtlenítve és portalanítva várja, semmi függöny, új bútorok, mindenkin szájmaszk és cipővédő. Juli nagyon szigorú, Peti egy pillanatra sem hagyhatja el a lakást és újságot sem olvashat, mert a nyomdafesték is veszélyes. Peti nem viseli túl jól ezt a túl sok korlátozást, miután az anyja elmegy, becsábítja Hannát az ágyba, majd miután hiába győzködi újdonsült menyasszonyát, hogy menjenek el egy kicsit kocsikázni, lelép egyedül. Hanna összevissza telefonál, majd szétveti az ideg és akkor megérkezik Juli és jól lehordja jövendőbeli menyét. Már pont a mentőket hívnák, amikor Peti végre hazaér és romantikus szájmaszkban letérdel Hanna elé és megkéri a kezét.

6885-6886. rész

4.jpg

A fiatalok sajnos nem csókolhatják meg egymást, mert Juli, miután újra tisztára nyalt mindent, aznap már hatodszor, éberen figyel és jó tanítónéni módjára azonnal rájuk förmed, amint egy kicsit kacérabban néznek egymásra. Peti szeretné, ha minél előbb megtartanák az esküvőt, Hanna nem érti, mire ez a nagy sietség. Juli fél óránként törölgeti a bútorokat, közben Peti beleveti magát az esküvőszervezésbe. Balázs lesz a tanú, a Rózsa lesz a helyszín, az időpont pedig lehetőleg egy hónap múlva.

5.jpg

KicsiSzabit még a bábozás is fel tudja tüzelni, úgyhogy kezébe veszi az irányítást és leteperi Bambit a kanapé mögött. Az eksön után beszélgetnek is egy kicsit és Szabi megtudja, hogy ez a bábozás komoly dolog, amit iskolában tanítanak. Bambi nem áll túl jól az anyagiakkal, a fizetése sem túl sok az összetört csészék miatt, úgyhogy Szabi felajánlja neki a spórolt pénzét, ebből a gida még a tanulmányait is be tudja fejezni. Alíz közben a kínok kínját állja ki, mert továbbra sem tudhatja, mit rejt Bambi faládája és a szófosásnak NonStop az elszenvedője.

6.jpg

Folytatódik a kampány a közös képviselőségért, Laci issza a lakók minden szavát, milyen változásoknak örülnének. Vadidegenek, akik a házban laknak, lökik a jobbnál jobb ötleteket, Laci mindent beígér, ha rá szavaznak. Vilibá próbál mindent megszerelni a házban, belead apait-anyait és jól kiakad, amikor meghallja Laci kampánybeszédét az udvaron. Bözsi mama új taktikát javasol Vilmosnak: mivel Miklósnak van a legtöbb tulajdona a házban, őt kell meggyőzni, hogy Vilire szavazzon. Laci kihallgatja, ahogy az öreg fényezi magát Miki előtt és öt perc múlva már ő is a Cár elé vonul. Miklós nem sokat kertel: Laci üzletrészének a felét kéri a szavazatáért cserébe.

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.04.16. 15:24:54

Nagyon durva történések.
Valaki azért felvilágosítana, hogy mi a fészkes fenéért kell két mázsás faládában hurcolászni néhány bábot???? Vagy nagyon hülye vagyok....... Ez a Szabi gyerek se lesz okosabb.....
Édes istenem, de miért nem lehet legalább egy kis humort belevinni?? Akkor sem kellene hogy értelmes és életszerű legyen - így sem az - de legalább röhöghetnénk.... Tudom, sokat kívánok.

hannamontanna 2014.04.16. 15:26:05

Amúgy "jön a taxi a faládáért..." Persze.. Inkább egy halottszállító kell gondolom, mert akkora.......

julie0812 2014.04.16. 17:05:19

@hannamontanna: Hát így izgalmasabb volt, meg még Alíz is belefért. Csak maradt volna benne!!! :) De marhára nem életszerű ez a láda, amikor egyedül megy valahova a csaj, hogy viszi magával? Vagy mindig rendel hozzá egy fuvarost? :) Meg egyáltalán, minek hozta Szabihoz? A saját lakásán is megmutathatta volna... Mert gondolom valahol tárolnia kell ezt a ládát... Jajj, nem is tudom, miért keresem a logikát!
süti beállítások módosítása