Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6877-6882 - A féltékenykedések netovábbja

2014. április 15. 15:00 - julie0812

Nagyon sajnálom hogy kerek egy hétig Barátok közt HV nélkül maradtatok, de ígéretemhez híven következzen egy hosszabb összefoglaló, a folytatás még ma!

6877-6878. rész

1.jpg

Bartha és Tutajos röhögve nézik, ahogy KicsiSzabi töketlenkedik az udvaron a munkájukat követelő sztriptíztáncosokkal. Szabi visszaveszi a lányokat, mielőtt még tettlegességig fajulna a dolog, de az egyikük úgy dönt, hogy mégis csak tisztességes melót szeretne. A kis vörös, akit Bambinak hívnak, pincérnő lesz a Rózsában – ezzel a feltétellel adja el Szabi Barthának a bárt. Az eladás ötlete Nórának köszönhető és Zsolt annyira hálás neki, hogy cserébe felajánl Nórikának egy vetkőzős magánszámot – teszi mindezt az udvaron, Zsófi szeme láttára.

2.jpg

Atikám Miklós miatt dühöng, nem bírja elviselni a pökhendiségét, miközben Juli próbálja rávenni, hogy hagyják már a múltat, ez úgysem hozza vissza Andrást. Katit sem hagyja nyugodni Miklós szerepe a hőn szeretett Andris halálában, úgyhogy átmegy hozzá, hogy néhány sértést vágjon a fejéhez, de Miki belegázol Kati lelkébe azzal, hogy az Andráshoz fűződő érzelmeit pedzegeti. Kati elviharzik, miután a Cár halálát kívánta, majd Miki átrohan Attilával ordibálni, amiért a nyakára küldte Katit. A fenyegetőzés után Atikám beszél Katival, hogy ne csinálja a fesztivált. Miki látja őket az ablakból és ismét ráront Attilára, de Kilincsorr megnyugtatja, hogy nem fognak nyomozni utána, kezet is ráznak, majd Atikám gondosan fertőtleníti a kezét.

3.jpg

Enikő minden lehetőséget megragad, hogy az ikrek közelében lehessen, de a fiúk nem akarnak vele beszélni, mert az apjuk elmondta nekik, hogy Enci volt az oka annak, hogy szétment a család. A nővére sem akar vele szóba állni, úgyhogy Enikő arra a döntésre jut, hogy kiköltözik Kriszék lakásából és becuccol az egyik kolléganőjéhez. Épp indulni készül, amikor összefut Alízzal, aki nem győz sajnálkozni, mert azt hiszi, hogy Enikő tudomást szerzett New Bartha és Nóra viszonyáról. Enci meg csak pislog.

6879-6880. rész

4.jpg

Enikő és Alíz evőkanállal eszik a fagyit egyenesen a dobozból, miközben azt vesézgetik, kivel kavar Nóra. Enikő nem akarja elhinni, hogy Krisztiánnal, de Alíz szerint a közös futás csak alibi. Közben Zsófi arról győzködi Julit, hogy tuti Bartha a titkos szerető, mert az udvaron csacsacsáztak és Nóra Zsolt mellét fogdosta. Ezalatt Nóra pont azt vallja be Atikámnak, hogy mennyire örül, hogy ő és Kati leszálltak Miklósról és a Cár nem fog börtönbe kerülni, mert ő képtelen lenne Miki nélkül élni.

5.jpg

Enikő kérdőre vonja Krisztiánt Nórával kapcsolatban, Krisz nem is érti, hogy mi van. Pedig Enci szerint egyértelmű, mivel Krisztián nem tiltakozott eléggé az ellen, hogy ő elköltözzön, sőt még örült is ennek. New Bartha átrongyol Alízhoz leharapni a fejét, de Alíz nem izgatja magát túlságosan miatta, inkább azon kattog a borsónyi agya, hogy akkor mégis ki Nóra szeretője? Julit is kétségek gyötrik, mert Atikám sietve elhúz egy hosszadalmas telefonos tárgyalásra, telefon nélkül persze és Juli jó titkárnőhöz méltón felhívja az ügyfelet, hogy elnézést kérjen Attila csacsisága miatt és így kiderül, hogy nem is lett volna semmiféle tárgyalás. Ezek után Juli azonnal nyomozni kezd, átviszi Mátét Nóráékhoz, de Nóra nincs otthon, Timike nem tudja hol van és azt sem, mikor jön haza. Juli rábízza Mátét Timikére és a lelkére köti, hogy azonnal hívja fel, ha az anyja hazaér.

6.jpg

Zsófi és Zalán pezsgőt bontanak annak örömére, hogy megnyerték az első díjat a borversenyen. A titokzatos szerelemes levelek is visszakerülnek Zsófihoz, Zalán tette el őket, mert gondolta, hogy Zsófinak ez fontos lehet. Miklós is csatlakozik az ünnepléshez, de Zsófinak feltűnik, hogy a Cár nem lepődött meg túlzottan a hír hallatán. Otthon kérdőre vonja Miklóst, aki bevallja, hogy megvette a díjat, mert biztosra akart menni. Zsófi elég csalódott fejet vág, Miki elhúz és Zsófika gyanakodni kezd, amiért hirtelen lelépett. Julival összefutnak a gangon és mindegyikük biztos abban, hogy az ő pasija hentereg éppen Nórával. Nahát, ezt most már ki kell deríteni. Lemennek a Rózsába és csatlakoznak Alízhoz és Enikőhöz, akik éppen listát írnak a potenciális jelöltekről. A kommandó kivonul az udvarra, pont akkor érkezik Nóra és az orra alá dugják a listát: azonnal mondd meg, melyikük az!

6881-6882. rész

7.jpg

Nóra alig bír magához térni a dühös némberek záporozó kérdései által kiváltott sokkból, amikor csörög a mobilja. Zsófi kikapja Nóra kezéből a telót és nem is hajlandó visszaadni. Bartha az, Zsófi kérdőre vonja, hogy miért hívogatja Nórát. Zsolt valami szerződést akart átnézetni, amit a némberkommandó nem hisz el, mire Nóra benyögi: nálunk ez az előjáték! Nóra elhúz, a nők meg csak puffognak. Nóra hazaérve veszekszik egy sort Timikével valami mozi miatt, aztán a titkos szeretővel sutyorog telefonon és az eseményekre való tekintettel lemondja a másnapi randit.

8.jpg

A következő snittben meg Novák Lacit látjuk, amint épp telefonál, mintha Nórának válaszolna. Alíz épp a boltban folytatja az elmélkedést, bevonva Gizikét és Bözsi mamát is a találgatásba. Laci neve nincs a listán, ami eléggé sérti Novák egóját. Juli hazaérve nincs túl jó idegállapotban, Mátét gyorsan bezavarja a szobájába és Atikámat kezdi fakogatni, hogy hol volt eddig? Attila a tisztítóban volt, elhozta az ágyneműt, hurrá. Én mondjuk a mosógépben mosom. Juli boldogan omlik az ő hűséges férje karjaiba.

9.jpg

Laci elmondja Miklósnak, hogy Nórának van valakije és az egész ház ez után kutakodik, legfőképp Zsófi szeretné tudni, hogy nem az ő férjével kavar-e Nóra. Mikinek tetszik a dolog, mármint, hogy Zsófi féltékeny. Laci azt szeretné, ha Gizi is az lenne és megpróbál kicsit nyomulni Nórára, friss kiflivel kedveskedik neki, megjegyzéseket tesz Gizi előtt Nóra bomba alakjáról, majd csókolgatni kezdi a kezét az udvaron és táncra perdül vele.

10.jpg

Zalán is megtudja, hogy Miklós lefizette a borverseny bíráit és nincs túlságosan elragadtatva a hírtől. Attól fél, hogy ha ez nyilvánosságra kerül, örökre leírja őket a szakma, és persze az sem imponál neki, hogy Miki nem nézte ki belőle, hogy jó bort tud kotyvasztani. De Miklós nem tűri a szentbeszédet, az ő cége és azt csinál vele amit akar, pont. A borász ezek után nem hiszi el Zsófinak, hogy nem tudott a susmusról és úgy gondolja, vissza kellene utasítani a díjat. Zsófi azért inkább összedob egy sajtóközleményt a díjról és megkéri Zalánt, hogy olvassa át ő is. Zalán meg elolvad Zsófikától.

11.jpg

Nóra másnap visszavisz egy játékot, amit Máté náluk felejtett és nincs túl jó kedvében, amiért Juli is kommandósokkal nyomul. Juli magyarázza, hogy nem tehetett mást, Nóra meg jól kiosztja végre a sopánkodót, rá is kérdezhetett volna kerek perec, hogy kamatyol-e Attilával vagy sem, meg amúgy is, Julit sem érdekelték az ő érzései, amikor Atikámmal nyomták a padlásszexet. Juli csodálkozik, hogy Nóra még nem tudott túllépni ezen, Nóra meg kikéri magának, hogy Juli azzal vádolja meg, amit ő tényleg elkövetett. Később Nóra Zsófinak is megmondja a magáét, te azt a pasit fogyasztod, amit én meghagytam neked, muhaha.

12.jpg

Laci elpanaszolja Vilibának a bánatát, őt a nők semmibe veszik, szóba se jött Nóra szeretőjeként, bezzeg Vilibá igen, igaz csak poénból. Ezek után Gizi egy póréhagymával felfegyverkezve látványosan nekiáll féltékenykedni a boltban, gyors távozásra késztetve ezzel egy (női!) vásárlót, hogy az ő Mackókája kedvére tegyen.

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2014.04.15. 16:22:49

Háháháhá..... ez borzasztó. Őrület. Köszi, minden elismerésem. Kb. annyira lehetett érdekes és izgalmas, mint egy adójogszabály..... tarts ki! :-)))))

julie0812 2014.04.16. 10:15:10

@hannamontanna: kitartok mindenképp :) Mindjárt itt a folytatás!

hannamontanna 2014.04.16. 10:30:56

@julie0812: Juhhhúúúúúúú!!! :-)))) Köszi, az olvasótábor nevében ;-)

mézescsók 2014.04.16. 10:47:47

A dramaturgnak elismerésem. Nórának nagyon frappáns szöveget írt, amikor kiosztotta Julit és Zsófit. Jó, hogy alkalmat adtak (írtak) neki, hogy egyszer kiadja magából a megsértett nő minden dühét, mégis a figurájához illően: vehemensen ugyan, de nem ordenáré módon! Kösz, ez jó volt!
süti beállítások módosítása