Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x92 - Krisztián is WINNING

2014. április 13. 19:30 - Chat Géza

2_20.jpgKözösségi Izautálat

Bár a cím elárulja a lényeget, de lássuk be, nem csak ez számít,  hisz megannyi történés van a villán belül. Lilu – az egyszemélyes divatrendőrség, a.k.a. a csajom szerint fiatalos szexi dögként feszít – és Bence köszönti a népet. Kerekítve 60-40 az állás, a stúdióban Zsolt csapata hangosabb, de Krisztiáné, a vidékiek meg vércukik. Az első napirendi pont Iza büntetése, amiért edzés közben nem vette fel a mikrportot. Íme a párbeszéd Iza és a morcos Nagy Alexra hajazó hangosbemondó között.

Iza, mikroport!

Hagyjál engem békén!

Iza, mIkroport!

Várjál, még edzek.

Az ötödik felszólítás után egyből jön a levél. Félelmetes gépírók dolgozhatnak ott, hogy máris megírták és kinyomtatták az ítéletet, hogy nyista meleg víz és éjjelre égve marad a lámpa. Mindenki kiakad, verbálisan köpködik is kicsit a lányt, akiben szintén felment a pumpa és lehordott mindenkit a faszra. A nyugalom szigetén, a cigiskanapén beüt a kurvaanyázás, mire Viki is kicsattog, aki kivételesen helyre rak mindenkit, hogy mit páváskodnak itt a hidegvíz miatt, valaki megnyeri a holnap utánt is, ezért cserébe nem nagy etwas egy kis sittes zuhany. Mondjuk ez igaz. Bár neki könnyű, hogy kétnaponta fürdik.

Ezt váltja a kampányfilmgyártás, amit Krisztiánéknak nem nagyon sikerül megugrani a sablonos beszéddel és a szar, humortalan történetvezetéssel. Ellenben Zsoltiék elléggitározzák Rammstein Du Hastját – tök szánalom – aztán jól megrendezett heccet adnak elő, Vikivel befújják borotvahabba Pinkit és Debilt. Pinki felébred, épp elkezdené a műhisztit, mire Debilre svenkel a kamera, aki nevet, hogy Hehehe, mindig te vagy megszívatva Pinki! – és beletúr a hajába, rájön ő is szopatás tárgya, és it megvillan a színészmesterség minden alapja, ahogy Debil elfolyt egy cifra bazmegot és csak azt üvölti, hogy ZSÓÓÓTIIIII!!!!

5_11.jpg

Utolsó estén White Session Party-t kapnak a lakók. Meglepő módon mindenki felszabadult, nincs feszkó, mindenki iszik és táncizik, csak Debil szomorkodik kicsit a cigiskanapén, mert nem érzi, hogy Zsolti jönne vissza. Hát ennyi. A nagy attrakció a hideg zuhany, amit Pinki kezd és hőseiesen állja is. Jó, persze vinnyog, hogy nem bírja, de hajmosással együtt egy igazi hero. És mivel a hülyeség nem ismer határokat, valamint, ha az egyik kútba ugrik, ugrik a többi is: Iza, Krisz és Zsolti is lezuhanyzik, mert nehogy mán Pinki legyen a legkeményebb, aki ezt kibírja.

zuhany1.jpg

 

 

Ezt követően már nem történik semmi, csak a párbaj és Iza félelmetes kores beszéde, ami kortes énekbe hajlik át, amit végtelenített remixbe tudnék hallgatni napi huszonnégyben.  A párbaj meglepően konszolidált keretek között zajlik. Hiába óbégatnak a kispesti haverok és csendben tipasikolnak a nánási rokonok, a végeredményen ez már nem változtat. Dorka szemmel láthatóan egy ideg, amikor a nyevtan tanárnős incidenst elemzik a stúdióban, de ez legyen a legkevesebb, mert hát bőven lesz idejük megbeszélni a dolgokat, tekintve, hogy Zsolti hullott ki, így Krisztián menetel a legjobb hattal.

Tegnap

1_22.jpg

Na ez a nem mindegy. Igaz, ma a párbajé a főszerep, de ne feledkezzünk meg a mai összefoglalóról se, aminek a beharangozója igen remek tartalommal látja el az olyan vérgeci bloggereket, mint amilyennek minket is tartanak. BÜNTETÉST KAPTAK AZ INGYENÉLŐK!!! Mivel többször is elfelejtették hordani a mikroportot- adásban erre nem volt példa, mindegy - ezért a szerkesztők beszűntették a jóvilágot, elzárják a meleg vizet és éjszakára égve hagyják a pilácsot. Ez azért még nem veri ki a szenyósági faktort, egy-két sittes zuhanyt elbír az emberi szervezet, lámpafény ellen meg nyakig lehet húzni az Amnesiás szponzor sapit, de azért ez is valami. Lázban égek, de tényleg. Hajtás után egy gif, hogy mennyire várom a prémium műsort és egy videó Iza hisztijéről és Viki trú megmondásáról.

Címkék: vv6
728 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morcz 2014.04.14. 11:55:43

@XO: köszi a közvetítést! :)

@beacska: Hajrá Iza! :)))

@HummeRC: mivel járkáltál dokihoz?

Na végre volt egy kis szusszanásnyi időm és gyorsan végigfutottam a kommenteket, egynémelyiknék jókat vigyorogtam magamban.

Az Aurélió témához - avagy miért nem szeretném a top3-ban, esetleg győztesnek látni:

-gyakorlatilag végigbőgte a játékot, és az állandó "mindjárt sírok" megnyilatkozása ultragáz, lehetne benne több tartás

-az állandó farokfogdosása szerintem rém kínos, nem hiszem el, hogy a bentiek nem veszik észre

-a tegnap mutatott zuhanyzás utáni jelenet, nos....fogalmazzunk úgy hogy érdekes volt, de tény és való, hogy Zsoltinak nagyon kínos is..., egyébként az olimpián mikor egymást ölelgették komolyan hirtelen támadt egy olyan gondolatom,hogy ezek mindjárt smárolnak egyet... :D

-Az állandó "poppoló" fixáltsága már nagyon kínos/szánalmas, nálam először ott verte ki a biztosítékot amikor beletörölte a fenekét a szoláriumba...gusztustalan

-A helikopterezést stb. meg már ne is említsük....

hirtelen ennyi ami eszembe jutott.

Morcz 2014.04.14. 11:57:43

@XO: ha Izába és Kriszbe szorult némi taktikai érzék akkor mindketten Teo-ra dobják.

Egyébként ha május 11-én lesz vége, akkor ma kiválasztás, szerda kihívás, vasárnap megint párbaj, a jövő héten, és utána detto.

faszent 2014.04.14. 11:59:49

@Exike:

"Iza-Krisz-Zsófi döntő"

Exike, ajánlom, hogy nézd meg Aurélió oldalát, lájkok tekintetében senki még csak a közelében sincs! ha AU és Krisztián összecsap (legalábbis jelen állás szerint), akkor Krisztián esik ki:

www.facebook.com/vvaurelio?fref=ts

De a fiúk nem lesznek annyira hülyék, hogy egymást vigyék ki, most a lányokon a sor, hogy sorban kiessenek, szóval mindenképpen lányra tesznek... Annyit biztosan tudok, hogy Viki Teóra fog, ő már kezdetektől tesz Teóra, nagyon hamar kiszámította, hogy gyenge, és mintegy félretette magának a hátsó tűzhelyre, szóval így majd hivatkozhat arra, hogy ő már nem először tesz rá, és így semmi váratlant, indokolhatatlant nem csinál...

XO 2014.04.14. 12:02:35

viki titokban (?) Krisztiánnak szurkolt....vajon Zsófika kinek rajzolt szívecskét?
www.valovilag.hu/video/246287

Exike 2014.04.14. 12:02:39

@Morcz: Aus felsorolásból hiányolom:

- jellemtelen és gyáva: bármilyen szövetségben benne van, és bárkire tesz jelet, csak hogy a saját popollóját mentse a párbajtól

- taktikából nulla, csak ahhoz ért h más parancsait végrehajtsa meg aztán kifecsegje h taktika volt

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.14. 12:05:58

@mézescsók: Dede, veled kell egy platformon lennie, értette ő, és a vállvetés na az érdekel. Úgymond.

@XO: Nem szabad így beszélni megijednek a pasik :D

faszent 2014.04.14. 12:10:02

az Auréliót pocskondiázók figyelmébe ajánlom, hogy van egy olyan faktor, amivel nem számolnak, ez olyasmi, amit vagy kapsz az angyaloktól születéskor, vagy nem:

a szerethetőséget,

Auréliónak nagyon sok olyan megnyilvánulása van ( a hülyeségek mellett), ami miatt szerethető, hogy mást ne említsek, pl. az ahogy az apját szereti, és megmondta miatta akarja megnyerni, hogy visszaadja neki azt a sok mindent, amit kapott tőle... ettől még ötvenen felül is meghatódnak... amúgy meg egy édes, könnyes szemű, csókos szájú fiú, és vannak lányok, nem is kevesen, akik az ilyen édesekre buknak, az ilyen lányfiúkra...

mézescsók 2014.04.14. 12:17:02

@Exike: Nekem jó, legyen így.. Többeknek is megfelelne ez! De Au-t mindenképpen a döntőben látom. Bármit is mondunk rá, a legszinesebb figura ott bent exhibíconalizmusa és feltételezett egyéb hajlamai ellenére. Sőt, alkalmasint a legkreatívabb is: hogy egy hülye sapkáért végignyalatta a villát - az zseniális volt!!!

@faszent: Amikor már hárman maradnak, logikai képtelenség a védettség.

@XO: Akkor nem Ő megy, ha Vikinek elfelejti,vagy túllép azon, amit korábban mondott, hogy legalább egyszer párbajozzon mindenki. Ellenkező esetben esélyes a kiválasztásra, és ha nem Au-t viszi ki, akkor arra is, hogy visszajöjjön.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.14. 12:19:26

@faszent:
Én majdnem telibe hánytam a tv-t mikor Aurélió odabújt Zsoltihoz a zuhanyzóba, és amit az ágyin műveltek.... :O
Hozzá képest Terry Black egy kő heteró.

Azért nyerje meg a játékot ez a páva mert szereti az apját ???????????????????
Ez a kis cigány kölök hogy beszél a nőkkel ???
A pöcsét is azért veszi elő naponta ,hogy mindig ő legyen a középpontba, és ezt a nézők bekajálják ?
Az meg hogy Zsófival úgy viselkedik mint egy szájbavert metroszexuális akinek megjött a havija, attól tényleg kiakadok.
Rossz nézni ezt a picsogó langyit :hanyas

mézescsók 2014.04.14. 12:22:23

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Én nem értettelek Téged! Miért mondtad, hogy legyen egy platformon velem, amikor már ott volt? Ja, hogy továbbra is...Hát, persze. A vállonvetést pedig megoldjuk. Küldöm virtuálisan a vállamat, Ő meg nekiveti a magáét. Vagy e-mailen és akkor sajátjával kitámasztja a monitort. Zászlót is bonthatunk. Ő ott, én itt. És belengetjük.

XO 2014.04.14. 12:23:17

A blogmoci mongyon le!!!!

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): ha ennyitől egy pasi megijed, akkor ott nem volt úgymond létjogosultság kettőnk között! :DD

@faszent: szerintem csalóka a 30e-s tábor. Sokaknak bejött az elején, úgymond improvizált Au viselkedése, de mára ez kimerül a sírás, ordítozás, magamutogatás, péló fogdosás kvartettjében. Az emberek meg lusták visszavenni a likeot egy-egy oldalról mindaddig, míg annak tartalma nem sérti túlzottan a szemüket. Azért ha megnézzük a vv videói nézettségét, eléggé visszaesett, kivétel a Teo eksönös videókat!

XO 2014.04.14. 12:26:48

@mézescsók: minden megoldásra nyitott vagyok, ha csak ez kell, hogy bizonyítsuk: ezt is meg tudjuk tenni, ha akarjuk! :)))

mézescsók 2014.04.14. 12:32:35

@XO: Szólj, mikor lesz aktuális. És most ebédelni fogok. Jó étvágyat mindenkinek!

faszent 2014.04.14. 12:33:14

@mézescsók:

szerintem 5 főnél marad abba a védettség, vagy négynél...

hovatovább? 2014.04.14. 12:37:12

Találtam egy "Ki a legszimpatikusabb villalakó?",
akinek van kedve, szavazzon:
www.easypolls.net/poll.html?p=534afa0ee4b0ea8b19f27e69

faszent 2014.04.14. 12:41:37

@XO:

A helyzet az, hogy Aurélió tábora nő a legnagyobb ütemben a facen, tegnapról mára is, plusz bezsákolja azoknak a szavazatát is, akik a barátai voltak a villában és kiestek...

XO 2014.04.14. 12:45:01

@faszent: én csak azt mondom, hogy ez ellentétben áll a vv videók nézettségével. Amúgy vannak megoldások, hogy növeljük az oldalunk likejainak számát...de ettől én őt még erős játékosnak tartom.

beacska 2014.04.14. 12:45:12

@faszent: hát én nem hinném, h pl. Charlotte-tábor (ha van ilyen??) Aura szavazna. Egyszerűen már nem is nézik a műsort.

karev 2014.04.14. 12:48:27

@Nagy Endre: sztem Au őszinte, mindenkiben megbízik először, és krva sokat fog csalódni az életben, emberekben.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.04.14. 12:48:41

@XO: Remélem mind megijed (rajtam kívül) :D

@mézescsók: És egy lesz a tábor? Amúgy csak visszacélzás lett volna, hogy én pedig a nőket szeretem, ezért legyetek egy platformon, ekg-n, mr-n, projektben, stb., stb.

egyemakisszíved 2014.04.14. 12:53:41

@beacska: Jelentem, a Charlotte-tábor egy tagja kész Aurélióra szavazni és még nézi. Bár időnként azt gondolja, lehet, hogy valóságshow-leszoktató programon vesz részt.

faszent 2014.04.14. 12:54:54

@beacska: @XO:

még nem látok AU-n kívül más nyertest, mindenki más sokkal egysíkúbb karakternek tűnik, de van még 4 hét, ki tudja, kinek mondják fel az idegei a szolgálatot, pláne, hogy mondjuk Teó kiesik, és akkor még rá se számíthat AU...

Nagy Endre 2014.04.14. 13:03:47

@karev: Még van más őszinte is bennt...Nem baj ha csalódik ezen mindenki átesik az élettel jár.Fel kell nőni ez van.Ja és nem kell mindenkiben vagy pótapát, vagy támogatót keresnie bennt.Álljon meg a saját lábán ez egyéni játék.

faszent 2014.04.14. 13:07:40

@Farmotorosgiliszta:

ez a különbség kettőnk között, én nem hányok, amikor egy férfi egy másik férfihoz odabújik, inkább érdekesnek találom, állítólag, ha valaki undorodik az ilyesmitől az látens melegséget jelent,

én inkább szólnék AU-nak, hogy le kéne szoknia a folytonos farokmarkolászásról, arról már elvileg 10 éves kor alatt le kéne szokni, ahogy az orrtúrásról is, egyszerűen csak azért, hogy társaságban szalonképes legyen a viselkedése...

Nagy Endre 2014.04.14. 13:11:21

@faszent: nehogy már aurelio legyen itt az etalon hogy ő a sokszinű és hozzá képest a többiek egysíkubbak...a körte sem alma és nem meggy.

Nagy Endre 2014.04.14. 13:12:25

@egyemakisszíved: Charlotte tábor....ez jó:D ilyen is létezik?Csárli kisiklott:D á la Iza.

karev 2014.04.14. 13:13:20

@mézescsók: annyi változtatás volt már, egyáltalán nem biztos, hogy lesz ennyi párbaj.

faszent 2014.04.14. 13:16:52

@Nagy Endre:

sajnálom, hogy ez ennyire kiborít téged, de igen, a többiek sokkal egysíkúbbak Auréliónál, viszont érdemes ezt itt lezárni azzal, hogy te másképp látod, további pompás hétfőt...

Nagy Endre 2014.04.14. 13:19:16

@faszent: nem borított ki, igen másképp látom.neked is pompás hétfőt

karev 2014.04.14. 13:21:27

@XO: egy pillanatra tényleg elgodnolkodtam, hogy jön ebbe a mondatba az improvizál szó, de aztán rájöttem. úgymond :)

karev 2014.04.14. 13:24:39

@Nagy Endre: igen, ez egy intelligens megnyilvánulás volt, bocs @XO, de nem volt valami sportszerű Iza...

XO 2014.04.14. 13:36:03

@karev: ebben igazad van, ezen még dolgoznia kell! :) Azonban ott és akkor ősellenséget győzött le (bár ez sem mentség, de némiképpen talán kicsit mégis, úgymond!)

XO 2014.04.14. 13:38:03

Ma nagyon morcos vagyok a blogmocira!! Mongyon le!

karev 2014.04.14. 13:48:12

@XO: csak szerinte volt ősellenség, de egye fene, Miattad. :)

mézescsók 2014.04.14. 13:57:39

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Elméláztam - a visszajelzést megértettem - megvilágosodtam. Az ízlésedet pedig üdvözlöm.Táborban még nem gondolkodtunk, de nyitottak vagyunk.

@karev: Fogalmam nincs. Még biztosan lesz párbaj, mert a 6 fő elég sok ember ahhoz, hogy ne sorsolással vagy szimpátiaszavazással döntsék el a győztest. Szerintem még belefér három párbaj is, de nem kéthetenkénti ütemezéssel, hanem hetente. Úgy csökkenne a látszám háromra, ami egy más konstrukció..Kiváncsi vagyok, de nem türelmetlen.

@faszent: Négynél még maradhatna védettség. Ebben az esetben a védett előző nyertes dönthetne, hogy ki lesz a kiválasztott,ha a másik három körbedobálhatná egymást jelekkel.
A kiválasztott aztán széoen kihívna valakit, valaki kiesne, de háromnál már nem megy ez a dolog.

candyperfumegirl 2014.04.14. 13:59:45

@Dr. Lilu: egyébként nagyon kíváncsi lennék egy tényleges coming out hatására ezen a ponton a játékban.

XO 2014.04.14. 14:01:05

@mézescsók: Remélem az ebéd jó volt! :) Én könnyen alkalmazkodom bizonyos körülmények között! :))

XO 2014.04.14. 14:02:08

@candyperfumegirl: ez attól függ, hogy milyen aspektusban hoznák le a szerkik a "nagy eseményt"! :)))

Ni4N 2014.04.14. 14:07:30

Teljesen várható, hogy a hülye paraszt ment vissza... a hozzá hasonló nézők tartják el a műsort Mucsaröcsögéről... azon külön beröhögtem, hogy a családja milyen pólóban tolta a szurkolást :3 Elképzelem, ahogy az anyukája nézte, ahogy toszta a Zizát, könnybelábadt szemmel mondja, 'az én fiam'. De a legdurvább az, hogy a Krisztián férfi létére azzal kampányol, hogy szegény frusztrált elnyomott kisfiút mindenki csak lenézi meg bántja... az én palim tolna ilyen szöveget, az tuti, hogy többet nem látna bugyi nélkül, vérszáni. Azt még hozzátehette volna a kampányához, hogy hadd menjen már vissza nyerni, mert egy értelmes összetett mondatott nem képes mondani, és az egyetlen karrier ami rá vár, hogy felpakolja a szekérre a ganét.

Szerintem Zsolt unalmas volt, nem kár érte, de ez a prosztó-wannabe szerelmi szál olyan kibaszottul irritáló és unalmas, hogy már mosogatás közbeni háttérzajnak se jó a VV :(

nemszázas 2014.04.14. 14:14:05

@candyperfumegirl: én is:) egyébként az, hogy ilyen vagy olyan beállítottságú csak abból a szempontból érdekel engem is, hogy a nézők hogy reagálnának rá és milyen hatással lenne a játékra.
Nem is tudom, hogy volt-e az elmúlt VV-kben ehhez hasonló coming out, Verának volt a pornós múltjáról, de azt kényszer hatására tette (nem a pornót:) a beismerést), hasonló horderejű, mint amiről most beszélünk, szerintem nem volt.

Morcz 2014.04.14. 14:29:24

@beacska: szia kollegina! :D

@faszent: "z a különbség kettőnk között, én nem hányok, amikor egy férfi egy másik férfihoz odabújik, inkább érdekesnek találom, állítólag, ha valaki undorodik az ilyesmitől az látens melegséget jelent,

én inkább szólnék AU-nak, hogy le kéne szoknia a folytonos farokmarkolászásról, arról már elvileg 10 éves kor alatt le kéne szokni, ahogy az orrtúrásról is, egyszerűen csak azért, hogy társaságban szalonképes legyen a viselkedése... "

Érdekes gondolatok komolyan mondom nem cikizésből, és még egye is értek. :)

@XO: hééé! morcos én szoktam lenni, ne plagizálj!!! :D Ez nekem nem improvizál! :D

@candyperfumegirl: nagy hatása nem lenne, mert ha:
1/online lenne azonnal jönne a khf... :D
2/vagy bevágnák az öfibe vagy nem. ha bevágnák akkor 50-50% hogy növeli a delikvens népszerűségét. Veránál a VV5-ben visszafelé sült el a pornós dolog, mert nagyon játszotta az erkölcscsősz érzékeny lányt.

Nagy Endre 2014.04.14. 14:38:40

@XO: karev: Igen ez így van ott a pillanat hevében ez jött ki.annyit volt már hangoztatva ez a csárli sínen vagy dolog még a kapánydalába is betették.ő maga is elhitte hogy sínen van.biztos nem jó ha a képedbe ordítják mikor vesztettél ez tény.

charlotte annyira buta hogy nem igaz.többször elárulta mi a taktikája vagy mi lett volna még utolsó este is vikinél bepróbálkozott teó vonzalmával.jól mondta iza vagy nem jött be neki amit akart vagy balul sült el.

Nagy Endre 2014.04.14. 14:42:47

@Nl4N: szerintem hallkítsd le a tévét ha krisztiánt látod a képernyőn.
ez a sajnáltatás szöveg meg mucsa meg a többi téged minősít.egy szóval nem mondta hogy sajnálják.nem is ezt akart elérni.kurva szar hete volt nem ilyet képzelt el, plusz iza a nyakán feszkó hegyek stb.de ehhez képest nem üvöltötte le senki fejét pedig biztos elege volt már.elmondta a riportban hogy büszke hogy így beszél.hogy egy egyszerü gyereknek tartja magát hát nem is gondolja hogy ő szarta a spanyolviaszt.nem akar többnek látszani ennyi.

Nagy Endre 2014.04.14. 14:44:39

aki meg sajnáltatja magát az nem hívja ki azt párbajra akit erősnek tart benn és baja van vele hanem kihívja teókát.

mézescsók 2014.04.14. 15:01:07

@XO: A familia szerint finom volt (tejfölös gombaleves, szerb rizseshús fejes salátával, süti citromszelet mama-módra, vacsorára csirkesalátát kapnak), de számomra sokat levont az élvezeti értékéból, hogy nekem kellett megcsinálnom. Érdekes módon, ha szabin vagyok, mindketten hazaszédelegnek ebédelni!
Az alkalmazkodóképességem szerintem pompás, ha nincsenek a közelben csúszómászók, mert a hüllőket nagyon nem szeretem. Nem sikítófrász szinten, de naggggggyon nem!

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): Még nem képezte megállapodás tárgyát.

candyperfumegirl 2014.04.14. 15:02:58

@Morcz: én egy nem elkendőzött, hanem félreérthetetlen coming outra gondolok, riportszobával, majd újságcikkekkel, esetleg - és így még erősebb lenne- játékostársak előtti beismeréssel.
Azért már itt is volt olyan komment, ami azt mutatja, hogy a dolog nagyban befolyásolná az illető nyerési esélyeit. (sajnos - jegyzem meg zárójelben, és nem Aurélió személye miatt)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.14. 15:05:26

@faszent:
Kész vagy öreg :)))))
Szóval ha én nem szeretek mezítelen felsőtestű pasikhoz bújni, akkor én meleg vagyok ? :)
Burkoltan meleg ? :))
Nekem már az is sok ha két jóbarát összeölelkezik RUHÁBAN, de az Au amit ott bent már művelt,az már párszor kiverte a biztosítékot, és sanszos hogy a Zsolti haveri köre ezt nem fogja nézni jó szemmel ha mindenkinek a nyakába ugrik.
plusz festi a szemét, milyen az már ??? Mi ez emós ? :))

karev 2014.04.14. 15:10:54

@Nagy Endre: csak mennyivel nagyvonalúbb lett volna, ha gratulál, ad két puszit, oszt csá.

katicaa a hétpettyes 2014.04.14. 15:40:00

@Nl4N: Szia, szép vélemény nyilvánítás.
Üdv: Katica Mucsáról. (Hát nem egy Rózsadomb, mint ahol te laksz, de azért a fű szaga eső után felér a luxusvillák látványával.)

beacska 2014.04.14. 15:50:08

@karev: szerintem viszont jó poén volt. ez is azt mutatta, h Iza "élőben" is elemében van...amúgy jól is szoktak sikeredni a beszédei.

beacska 2014.04.14. 15:50:47

@katicaa a hétpettyes: hagyd, kiélte magát, többet úgysem látjuk ;)

Nagy Endre 2014.04.14. 16:05:01

@karev: lehet, a puszi talán túlzás...viszont charlotte utána nem bírta megemészteni hogy vesztett.sajnáltatta magát meg minden.szánalmas volt.a simonkája úgy nyalta körbe mint egy kiskutya nekem ez sem tetszett.remélem boldogok kinnt.

katicaa a hétpettyes 2014.04.14. 16:09:06

@beacska: Nincs is tovább. most megnézem a tegnapi adást.

Ni4N 2014.04.14. 16:13:23

@Nagy Endre: jaja, igazad is lehet, engem minősít. De félretéve az előbbieket, csak egy kérdésem lenne. Te tényleg élvezed azt nézni, ahogy a két szerelmes cívódik, szórakoztat téged? Mert akkor az meg a te szinted.

@katicaa a hétpettyes: nem a Rózsadombon lakom, hanem az egyben :P

karev 2014.04.14. 16:14:03

@beacska: csak nem poénnak jött ki, hanem fröcsögésnek (nekem). egyébként frappáns volt.

XO 2014.04.14. 16:14:52

@mézescsók: ajjjajjjjj....ez most övön alul ért, a mai napra rendeltetett reggeli 1 pár magában elfogyasztott virsli ismeretében! :D Jár a pont, úgymond! :))

XO 2014.04.14. 16:16:19

@Morcz: bocsánat a szóhasználatért, legközelebb ígérem keresek rá szinonimát! :)))))) :*

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.14. 16:23:14

@BALDÓVER ZALÁNKA: melegvíz sincs :-)

A sötétzárkában meg ég a villany.

faszent 2014.04.14. 16:26:31

@Farmotorosgiliszta:

nem mondtam, hogy búj akárki mellé, legyen ez a te szabad választásod, ki mellé bújnál,

csak te azt állítottad, hogy magától a látványtól akadsz ki, ha két férfi összeölelkezik,

számomra érthetetlen, hogy a szeretet, gyöngédség bármely ilyen jellegű megnyilvánulása, illetve ennek látványa, miért vált ki agresszív reakciót akárkiben... neked nem kötelező, de miért kellene másnak is betiltani, vagy elítélni?

.... ennyi

hajrá AU, IZA, ZSÓFI, KRISZTIÁN! bármelyik nyer kész nyereség...

nosce 2014.04.14. 16:33:11

@BALDÓVER ZALÁNKA:
Dorothy doktornőt próbáld kicsit megpuhítani. Mindenképpen látogasd meg köpd le és helikopterezzél neki és nagyanyó fényre derül.

faszent 2014.04.14. 16:37:18

@candyperfumegirl:

nade emlékszel arra az onlinera, mikor mind be voltak zárva a nyugiba, és mindenki mesélt a magánéletéről? ott annyi csajozós sztorit mesélt AU, hogy ezek után nem hiszem, hogy elállna pasizós sztorikkal, amúgy ő még fiatal, lehet, hogy a pasizás még a jövő zenéje, mert ő se tud róla, hogy micsoda... egyébként ha csak kettő közül lehet választani, az abszolút fiú és abszolút lány között, akkor sokak nehéz helyzetben vannak, mert ez nyilván nincs így, és bizonyos kultúrák el is ismernek már pár kategóriát a fiú-lány besorolás között...

mivel a föld túl van népesedve, és már így se bírja el az emberiséget, nem csodálkoznék, ha jönne egy korszak, amikor kissé kevésbé szaporodna az emberiség, és speciel ennek kedvezne, ha könyebbé tennék, hogy valakinek ne kelljen abszolút fiúnak vagy abszolút lánynak lennie...

tudom tudom, hogy itt európában meg pont nem a túlnépesedéssel van a gond, de amerikában például egy frenetikus kinézetű új kevert népesség van kibontakozóban, melyben az ázsiai, mexikói, és fekete kultúra (és gének) kezdenek keveredni... ez egyrészt erősebbé, másrészt okosabbá fogja tenni szerintem az ottani lakosságot, amelyre nagy szükségük lesz, ha meg akarnak újulni és a világ vezető országai között akarnak maradni...

(huh, de messze kanyarodtam @XO! remélem még velem vagy az MR készülékben akármilyen zajos...)

Nagy Endre 2014.04.14. 16:38:01

@Nl4N: magát a műsort szeretem nézni ha jó ha meg civakodnak azt nem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.04.14. 16:53:24

@nosce: nem hiszem, h nagyon lenne mivel helikopterezni. :-D:-D:-D:-D:-D

Ni4N 2014.04.14. 16:53:42

@Nagy Endre: én is így vagyok vele, sose néztem, első VV amit figyelemmel kísérek, rajtaragadtam mosogatás közben, szó szerint :D Szórakoztat és érdekesnek találom, hogy ki hogy tervezi megnyerni a játékot, adja elő magát. Viszont ha romantikára vágyom, megnézem az Igazából szerelmet, ha pornót akarok, itt a net.... Krisztián játéka számomra nem szórakoztató, csodálom, hogy az agya a vegetatív funkcióit képes ellátni, a beszéd nem az ő asztala, ami a tévében azért elég cink........ bár egyszer azt mondta az Izának, hogy 'eridjél kozmálódni', azon szakadtam, azóta én is ezt mondom, ha megyek szoliba :D:D:D:D

XO 2014.04.14. 17:09:49

@faszent: ne aggódj, nincs miért! :)

Berber Oroszlán 2014.04.14. 17:29:23

@Nl4N:
A fizikai munkát végző embert nézitek le itt néhányan. Mert nincs rajta az a kultúrmáz, amit ti a saját felsőbbrendűségetek lényegének gondoltok.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.14. 17:43:00

@faszent:
Engem csak az zavar ha a "pasik" ölelkeznek, ha nők teszik ezt, az szívemnek kedves ;)

@Szentpál:
;)
Krisztián még meg is érdemelné a fődíjat, de néha olyan zombira issza magát, hogy lefosom a bokám :)
A féltékenységével meg a sírba viszi szerencsétlen Izát, pár négyzetmétert osztanak meg egymással a bentlakók, elkerülhetetlen hogy ne kommunikáljanak egymással.
De most Zsoltinak reszeltek, remélem nem lesz féltékeny Aura,mert akkor a kardomba dőlök :))
Nyerje meg Zsófika, ő olyan édes baba :)

katicaa a hétpettyes 2014.04.14. 17:56:29

Most jutottam a kisfilmeknél Zsóti legjobb pillanataihoz. A szerkesztők szerint a végszó: vége. Milyen jövőbelátóak.

Berber Oroszlán 2014.04.14. 18:21:25

@Farmotorosgiliszta:
Persze, van hibája bőven, ahogy mondod. És kifejezni se nagyon tudja magát. Ezek miatt lehet nem szeretni.
De itt azért gyűlölik zsigerből néhányan, mert paraszt, mert traktoros, mert malterhordó, stb.

candyperfumegirl 2014.04.14. 18:33:05

Most ahogy jöttem haza, szembejött velem egy irreálisan agyonszolizott és konkrétan narancssárgára sminkelt nő borzalmas Amnesia nadrágban. Az első jézusom-élmény után tudatosult bennem, hogy Sárlik az. Igencsak odaillett volna a "kisiklott a sín" beszólás, de visszafogtam magam. :P Főleg úgy, hogy tényleg rémisztően nézett ki, egy nem kicsit kiélt negyvenesnek. Amúgy Alexával volt, akit csak a hangjáról ismertem fel.

Ni4N 2014.04.14. 18:36:13

@Szentpál: kultúrmáz? Ja, pár év ilyen-olyan iskolákban, meg pár könyv rám ragasztotta, pardon! Nekem spec, nem az a bajom vele, hogy a búza pereg a szájából, akkora paraszt, hanem, hogy buta. Az meg engem nem szórakoztat.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.04.14. 18:41:44

@Szentpál:
Vikin es Izan kivul az osszes lako hadilabon all a szavakkal,a riportban fizikai fajdalmat ereznek mikor megkell fogalmazni valamit :)
Aurelio konkretan faraszto,annyira tre a szovege.
Az meg hogy teccesz nekem Iza ,Krisztol hatalmas :metal
De bejott neki,mert egyedul o reszelte meg a modell lanyt :))

Szentpeter 2014.04.14. 18:55:52

Fizikai munkát végző... Hát Józsinak még munkája sem akadt, ő is ritka nagy paraszt volt, mert mindvégig dícsérte magát..
Krisztián ez a modortalan barom másokat hibáztat azért mert nem szeretik a villában..

Nézz tükörbe te barom..

Berber Oroszlán 2014.04.14. 19:05:29

@Nl4N:
Szerintem meg nem buta, csak faragatlan. De attól engem még tud szórakoztatni. 61 %-nyian vagyunk így.
@Farmotorosgiliszta:
A "teccesz nekem" pedig egyszerűen úgy jött ki belőle, ahogy náluk mondják. De akkor legalább megfogalmazta, amit mondani akart. És tényleg bejött neki. Bár akkor Iza még csak azt válaszolta: "De jó."

Szentpeter 2014.04.14. 19:24:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: lecsúsztam a seggedről.... ( mosolygok )

XO 2014.04.14. 19:24:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Szia! :) Ma már kaphatok pasit? Elegem van a böjtből, úgymond! :D

Mók_Ica 2014.04.14. 19:39:49

sziasztok :) csak éppen benézek és mit látok??? @Szentpeter: neked popó fétised van :) :)
csók

XO 2014.04.14. 19:41:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Kértem - kérek....Gerard Butler-t, úgymond! :)
@Mók_Ica: Szia! :)

Mók_Ica 2014.04.14. 19:45:11

@XO: szia :) úgy látom te nem alszol túl sokat :)
lassan mennem kell, majd az esti szeánszon leszek :)

XO 2014.04.14. 19:45:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: azt ne mond, hogy te ellenállnál! :DDDDDD (kösziiiiiiiii)

XO 2014.04.14. 19:48:42

@Mók_Ica: az attól függ....este várlak - várunk! :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ugorjunk! :D

♥lora 2014.04.14. 19:51:53

@Szentpeter: :) számból cincálod ki a szavakat, úgymond!!! egyetértek!

Ni4N 2014.04.14. 23:03:25

@Farmotorosgiliszta: :D:D:D:D

@Szentpál: engem gecire nem érdekel, hogy kisebbség vagyok :P Inkább vagyok a 40, mint a 60 :3
Én se szórakoztatlak titeket azzal, hogy éneklek valami fisifos megasztárba vagy akármibe, pusztán azért, mert szar a hangom és ennek tudatában is vagyok :)
Ahol beszélni kell, oda ne csimpánz menjen... gyúrja ki magát, vagy legyen nagy a farka és pornózzon vagy sportoljon... vagy pakoljon ganét szekérre :3
De mondom, ha téged szórakoztat, te dolgod.

Berber Oroszlán 2014.04.15. 13:58:28

„Ahol beszélni kell, oda ne csimpánz menjen... gyúrja ki magát, vagy legyen nagy a farka és pornózzon vagy sportoljon... vagy pakoljon ganét szekérre :3
De mondom, ha téged szórakoztat, te dolgod.”

Értelek is meg nem is.
Pedig szeretném megérteni az „úgymond” kisebbség hozzáállását. Ezért megkérdezem: csak Krisztián VV-beli jelenléte bosszant, a többi villalakót pedig el tudod fogadni?

Ni4N 2014.04.16. 11:20:27

@Szentpál: a többiek véleményét nem ismerem. Amit én hibának látok, az az, hogy okés, hogy kiforratlan, bizonytalan személyiség, iszonyat kicsinyhitű és ahogy Ő is mondja, egy magabiztos(nak látszó) ember mellett, mint a Zsolt, ő frusztrált lesz és igyekszik kompenzálni.
Vállalhatatlanra issza magát, mártír szerepet játszik, az Izán basáskodik, ugye az idegesítő fokú féltékenység is ezt igazolja, meg az agresszív viselkedés, de csak nőkkel szemben...férfiakkal meghunyászkodó pl. amikor lelkifröccsöt kapott az Aurélio, nem pedig ledorongolást a fikázásért, nem konfrontálódott, amit egy férfi tenne. Az önértékelési problémák iskolapéldája az a gyerek... saját magát rakja az alsó polcra, aztán onnan ordibál, hogy ő nem akar ott lenni.
És ehhez még társul az, hogy buta, a buta+frusztrált kombó meg sose nyerő.

Berber Oroszlán 2014.04.16. 15:15:33

@Nl4N:
A válaszból arra következtetek, hogy a többiekkel nincs bajod. A buta+ öntelt kombó tehát elviselhetőbb számodra.
süti beállítások módosítása