Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Carrie Diaries 1x02 - Lie with me

2014. április 11. 11:00 - SuperLawyerGirl

Carrie számára majdnem tökéletesen alakulnak a dolgok. A táskája már csak egy lépésre van az Interview magazinba kerüléstől, és leszámítva Donna állandó beleavatkozását, az új szexi fiúval is jól alakulnak a dolgok. A szobafogság pedig, amit végül kiszabott rá apuci, nem is alakul olyan rosszul, sőt mitöbb Dorrittal is egymásra találtak.

vlcsnap-2014-04-03-09h46m46s194.png

Sebastian vacsorára hivatalos, és egy érzékletes telefonbeszélgetés keretében megpróbálja rávenni Carriet, hogy lógjon ki a házból és legyen a társasága, mivel az alkalom rettenetesnek ígérkezik. De szőke-göndör nem adja be a derekát, a jó kislányok félnek a büntetéstől, nem megy sehová. Bár ezen döntését lehet megbánja, ha megtudja, hogy ezzel egy nagy ezüsttálcán nyújtja Donnának Jópasit. Mindeközben Maggie kezd belemelegedni Walt kényeztetésébe a stratégiailag legfontosabb helyen (mint tudjuk, a férfiak szívéhez nem csak a hasukon keresztül vezet az út), de Walt eltolja magától, amire minden értelmes lény/lány reakciója: mi a bajod ember? egy gyönyörű lány kényeztet, te meg „jaj, én még nem akarom”, pedig már két éve együtt vagytok? a lányokat szereted te egyáltalán? Szóval Maggie kiakad, és már mindenre gondol, nevezetesen, hogy nem jön be Waltnak, de az letereli azzal, hogy az első alkalomnak különlegesnek kell lennie. Hát nem mindenkinek lesz ez az első, ugye Maggie?

vlcsnap-2014-04-10-18h01m21s221.png

Donna a vacsoraasztalnál mindent bevet, hogy Sebastiant szórakoztassa, nem sok sikerrel, na meg persze a szülők jelenléte sem segít. De nem kell őt félteni, sietve felajánlja, hogy megmutat egy-két dolgot a városban Jópasinak, hogy megszeresse a helyet. Nem vagyok benne biztos, hogy az épületekre gondolt. Csakhogy mindennek szemtanúja Mouse, és forródróton értesíti Carriet, de szőke-göndör inkább úgy dönt, bízik Sebben. Hát nem tudom, nagy száj-nagy mellek, hosszú combok, és persze flörtölős szöveg („Tudod, ezen a padon veszítettem el a szüzességem.” meg „Bármit csinálhatunk itt, senki nem kap el.” ouch). Aztán még a fejét is a srác ölébe hajtja…

vlcsnap-2014-04-10-18h47m38s101.png

Snitt, Carrie a suliban rákérdez Jópasi estéjére, az meg terel, hogy semmi extra (a sör + spangli + Donna nem érdemel említést). Ribanckirálynő épp feltűnik, hogy visszadja Sebastian kabátját, és megköszönje, amiért melegen tartotta. Nem volt semmi ugyebár. Persze így már nehezen lehet megúszni a dolgokat, Jópasi mindent elmond Carrienek, viszont kiderül, hogy tényleg nem volt semmi, bár ez nem Donnan múlt. A best friendek gyorstalpalóban kioktatják szőke-göndört (aki aggódik, hogy kicsúszik a keze közül a halacska), hogy ez a „barátok vagyunk és flörtölgetünk” téma már kevés, emelni kell a tétet, vagy nagy száj-nagy mell lenyúlja a pasit. Igen ám, csakhogy Carrie szobafogságban van még egy hétig…viszont uszodába engedik…Közben kiütköznek Maggie-Walt páros konfliktusai is. Carrie szembesíti Maggiet, hogy nagyon az jön le neki, hogy ők még nem szexeltek, akkor miért hazudott. Magg persze nem az egyenes utat választja, inkább azt állítja, csak szégyenében mondta, mert Walt folyton visszautasítja.

vlcsnap-2014-04-10-18h04m13s122.png

Másnap Carrie mélabúsan kotorássza a reggelit, hogy mennyi dolga van. Apuci tanácsa, hogy kérje meg a tanárait, hogy legyenek rugalmasabbak vele, és a teljes őszinteség a járható út…haha. Délután pedig uszodát beszéltek meg Dorrittal, akivel most nagyon jó nővér-hugi kapcsolat van. A munkában nem alakulnak túl jól a dolgok, szőke-göndör el van havazva, közben Larissa kitalálja, hogy most rögtön menjen a fotózásra a táskájával. Mikor Carrie hezitál érzelmi zsarolással meggyőzi, és főhősnőnk sutba dobja a jókislány szerepet. Épp kieszeli a legzseniálisabb menekülési tervet az irodából, mikor Jópasi felhívja, hogy menjen vele egy olyan banda koncertjére, akikről Carrienek fogalma sincs, de természetesen a szerelemért mindent, igent mond, majd gyorsan lecsapja, mert jön a felettese, és ugyebár nincsenek személyes hívások az irodában. Carrie előrukkol egy félhazugsággal, ami még jó színben is tűnteti fel (nincs elég fénymásolat, de majd ő megy, és megcsinálja, jaj, de cuki), így meg is szerzi az engedélyt a távozásra.

vlcsnap-2014-04-03-10h39m10s54.png

Carrie befut a fotózásra, épp idejében, és lenyűgözi minden, amit lát. Kap egy Dior sálat ajándékba Larissától, de másra nincs ideje, rohannia kell mindent elintézni, amit rábízott az iroda. Meg is csinálja, de akkora késéssel, amit nem néznek el neki szó nélkül. Ám szőke-göndör is tud magabiztos lenni, elmondja mennyi mindent megcsinált, és még a sálat is a marcona ügyvédnőnek (gondolom az) ajándékozza, hogy meglágyítsa a szívét. A módszer pedig 100%-ban hatékonynak bizonyult. Eközben Dorrit lemondja az egyik kedvenc különóráját Carrievel való uszodázás miatt. Bár titkolja, de láthatóan örül neki, hogy a nővérével jó a viszonya, és a barátnője is megerősíti ebben, mivel őt levegőnek nézi a testvére, ami szívás.

vlcsnap-2014-04-03-10h52m39s19.png

Walt elmondja Carrienek, hogy bár nincs kész az együttlétre, de ha Maggienek ilyen fontos, akkor másnap meglepi, főleg, hogy maga sem tudja mire vár, miért nem akarja. Mouse felspanolt lelkiállapotban informálja Carriet, hogy lépjen iziben, mert Ribanckirálynő az ördögi zseni, és el fogja happolni Sebbet. Szőke-göndör nem rest lépni, és elhívja az uszodába Jóképűt. Egy a bökkenő, hogy Dorrit már ott várja, és akkor őt kell lepattintani, de mint tudjuk, a szerelemért mindent. Őszintén megsajnáltam Dorritot.

vlcsnap-2014-04-03-10h58m55s137.png

A hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát és ez Carrie esetében igazolást is nyert. Mr. Bradshaw feltűnik az uszodában (miután Dorrit mindent bevallott) miközben S-C épp behatóan tanulmányozzák egymás szájpadlásását, és hazaparancsolja szőke-göndört. Sebastian próbálja menteni a menthetőt, és bocsánatot kér, kezetfognak, ami oldani látszik a hangulatot, de mikor a teljes nevén bemutatkozik, valamiért elsötétül apuci tekintete. Közben Walt elmegy meglepni Maggiet, na meg persze átesni a tűzkeresztségen, de Magg nincs otthon. Mivelhogy épp a rendőr pasijával hentereg a rendőrautó hátsó ülésén. Hamar világossá válik azonban, hogy az egyenruhásnak csak a fiatal husi tetszik, de semmi többet nem akar, míg Maggie szinte könyörög az intimitásért, amit nem kap meg…Mikor hazaér, Walt ott várja már négy órája, és bevallja neki, hogy igazából nem szerelmes belé, és szakítsanak.

vlcsnap-2014-04-03-11h14m32s124.png

Carrienek át kell esnie a kínos beszélgetésen a családfővel, amit a kedvenc reggeli elkészítésével akar jobbá tenni. Apuka elmondja, mekkorát csalódott, és hogy szüksége van arra, hogy Carrie megbízható legyen, és jó döntéseket hozzon, de a szobafogságnak vége, oda megy, ahová szeretne. Szőke-göndör nagyon örül, és már futna is a koncertre, csakhogy van egy ici-pici gond. Mr. Bradshaw elengedi bárkivel, csak Sebastiannal nem, mert tud róla és a családjáról valamit, ami miatt eltiltja Carriet. Minden további kérdezősködésre a válasz: Mert én azt mondtam. Klasszikus. Közben Seb feltűnik, Carrie elmondja, hogy nem tud koncertre menni, de azért minden OK köztük (és aztán hazudik apucinak arról, hogy ki volt az ajtóban.) C megpróbálja helyre tenni Dorrittal a dolgokat, és meginvitálja a Moussal közös tévézős estéjükre. Épp vége lesz a filmnek, amikor betoppan Maggie, és elmondja, hogy szakítottak Walttal. Reakció:

vlcsnap-2014-04-03-11h25m07s205.png

Ez a tökéletes alkalom a csaj-partyra, fincsi nasik és „de rosszak a pasik” pletyiparti. Zárásként Carrie narrációjában elhangzik, hogy bár a lányok maguknak okozzák a sok problémát, legalább mindig ott vannak egymásnak.

Címkék: carrie diaries
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása