Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6875-6876 - A lányok a bárban kizárólag csak táncolnak

2014. április 08. 20:49 - julie0812

Bartha hisztérikus állapotban üvöltözik Balázzsal és Baltával, amiért hagyták, hogy KicsiSzabi elnyerje előle a Babát egy rohadt fullal. Alíz már dörzsöli a tenyerét, de Szabiban dúl a lelkiismeret, szegény Tutajos, hüpp hüpp. Enikő még mindig menekül a múltja elől. Attila meg rájön, hogy még mindig utálja Miklóst.

1.jpg

Enikő szívesen romantikázna Krisztiánnal munka után, de Krisz megígérte a haverjának, hogy segít neki megszerelni a kisfia szülinapi játékát. New Bartha arra bíztatja kedvenc ápolónőjét, hogy inkább használja ki az időt és béküljön ki a családjával. Enikő úgy is tesz, épp társulni akar az ikrekhez egy kis közös reggelire a Rózsában, de beállít Marcell és Enci gyilkos pillantásokkal bombázza, majd hirtelen sürgős dolga akad.

2.jpg

Nóra kínosan érzi magát amiatt, hogy Bartha az udvaron nyilvánosan ölelgette és bonyolult magyarázkodásba kezd Miki előtt. Miklós le se szarja, úgyhogy Nóra próbára teszi az állítólagos hidegvérét és elmondja neki, hogy Juliék létrehoztak egy ösztöndíjalapot, hogy támogathassák Kati védencét. El is éri a célját, Mikit sikerül kihozni a sodrából.

3.jpg

Bartha gratulál Bözsikének ahhoz, hogy az unokája kurvapecér lesz hamarosan. Az öreglány sokkos állapotba kerül a hírtől és csak motyog. Később a kisboltban jól összeszidja Szabit, Gizi meg szívesen nosztalgiázik a régi szép időkről, amikor még ő is a Babában vonaglott és azzal nyugtatja Bözsikét, hogy a lányok a bárban csak táncolnak, semmi több. Naná. Szabi belátja, hogy kevés ő ehhez, meg hát Lucának sem akar rossz példát mutatni, úgyhogy be akarja zárni a helyet és kitalálni valami mást a sztriptíz helyett. És ezt pont Zsoltnak fejti ki.

4.jpg

Enikő a Rózsa irodájában sürgölődik, csak hogy ne kelljen a sógora közelében lennie. Marcell viszont nagyon is a közelében akar lenni, úgyhogy utánamegy az irodába. Enikő remegve simul a polchoz, miközben Marcell megpróbálja jobb belátásra bírni, rég volt az már, felejtsük el, különben is te csábítottál el. Szerencsére NonStop közbelép, mielőtt még intimebbre fordulhatna a beszélgetés, és Enci gyorsan elhúz. Otthon azt mondja Krisztiánnak, azért jött haza ilyen hirtelen, mert Ádám elviszi motorozni. Krisz kissé meglepődik, miután Enikő a múltkor kijelentette, hogy utálja a motorosokat, na mindegy.

A motorozásból persze nem lesz semmi, csak az, hogy Enikő már megint sírva fakad, de Ádám hiába kérdezgeti, hogy most akkor mi is történt valójában Marcellal, csak nem mondja el. Enci úgy dönt, inkább passzolja a mocit és gyalogol, úgyhogy NonStop hazamegy és elmondja Krisztiánnak, hogy jó lenne, ha nem erőltetné ezt a családi békülősdit addig, amíg nem deríti ki a Enikő gyűlöletének okát.

5.jpg

Tutajos megérkezik a Rózsába egy csapat vásári nőszeméllyel, akik egymás szavába vágva óbégatnak és az új főnökhöz jöttek megtudni, mi lesz akkor most a munkájukkal. Bartha szigorúan ráparancsol Szabira, hogy tűntesse el innen ezeket a nőket, mert ez itten egy családi étterem, kérem szépen, közben meg jól szórakozik Szabi kínlódásán.

6.jpg

Atikám elmondja Julinak, hogy Kati mindent tud András haláláról és hogy szerinte is le kéne csukni Miklóst. Juli nem akarja bolygatni a múltat. Kisebb ünnepséget szerveznek az irodában az ösztöndíj átadás miatt, de nem várt látogató zavarja meg Atikám ünnepi beszédét: Miklós mindenképp szükségét érezte, hogy ő is tartson egy fellengzős szófosást András emlékére. Aztán meg a gangon röhögve meséli Zsófinak, milyen gáz volt műmosollyal pózolni a fotókon. Attila ezen annyira felcseszi az agyát, hogy letépi Mikit a három Berényi testvérről készült képről és ádázan néz. Még én is megijedtem.

Címkék: barátok közt
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2014.04.09. 10:18:46

Encit nem akarják véletlenül kiírni a sorozatból? Ez a csaj magán viseli a világ összes búját-baját - már rég ott lenne a helye a szentháromságban, annyit szenvedett az emberiségért -, de nála irritálóbb, önzőbb p...-t még nem láttam.

hannamontanna 2014.04.09. 10:24:58

@mézescsók: Egyetértek.... ezen kívül Krisztiánt is kiírhatnák és Teklát az ikrekkel és az újdonsült férjével együtt. Azért ez is milyen már: Teklát addig nem érdekelte, hogy a tesója lenyúlta aput amíg szüksége volt rá, a pénzéből éltek, vigyázott a gyerekeire stb??? Igazságtalan az élet.... Aztán meg mi ez a fság megint, hogy Miki az elején egy belevaló vagány csávó volt, aztán egy nyámnyila báb, aztán most meg egy igen idióta hisztérikus hülyegyerek.... most megint újabb forgatókönyvíró van, aki megint semmibe veszi az előzményeket??, már ha az elmúlt dolgokat lehet előzménynek nevezni. Ilyen következetlen marhaságokat ..... ööö majdnem azt írtam, hogy még nem láttam, de most eszembe jutott az ÉNB...:-))))) kínba cseszett, izzadságszagú, ötlettelen szenvedés. Nóra abajgása is a halálba idegesít már.... és hiányzik Klaudia.

mézescsók 2014.04.09. 11:16:24

@hannamontanna: Rájöttem tegnap este, de ne mondd el senkinek, a titokzatos szerető Vili bá! Ezt most még csak mi tudjuk, mert bármibe le merek fogadni, hogy most még egy-két hétig minden mással (közös képviselő választás, Enci költözése, Atikám telcsi nélküli telefonkonferenciája, stb.) kitöltik a műsoridőt. Ha nem Vili bá, akkor nincs is szeretője!
Tekla, ikrek, férj - egyetértek és Krisztiánnal is. Menjenek.
Viszont: mi lett Balázzsal? Már elment? Hova? Egyedül? Esetleg a kiscsaj mégsem megy zárdába? Mondjuk egyikőjük sem hiányzik, csak valahogy félbehagyottnak érzem ezt a szálat. Ha még itt vannak, akkor nem szóltam semmit.
Miklós: nekem igazából a Zsófis csavar óta nem tetszik. András halála után a megrázkódtatást elhiszem, azt, hogy ettől alapjaiban megváltozzon egy ember és átmenjen békeangyalba, azt nem, de egye fene beletörődök, nyilván egysíkú az ismeretségi köröm.
A Zsófis kapcsolat az elejétől fogva fals, bár egye fene: Nóra dobta, egyedül van, az ember melegségre vágyik. De hogy egy ilyen karakter simán hagyja, hogy kifosszák a vagyonából és lazán átírassa az egész élete főművét egy eleve, általa is tudottan simlis csajra (irathatta volna Balázsra is, ha már muszáj volt, de nem volt muszáj!!!), majd mindent megbocsásson neki!!!! Ez totál idegen ettől a figurától! Hogy ismét kezdi a simlis dolgait, nem lep meg, ez kicsit a régi Miki, de hogy ezen miért van kiakadva Zsófi????
A másik: az agyamra megy a gügyögés, nyögve, smúzolva smárolás. Ha így kell, akkor rosszul csináltam eddig!!!

Warnika 2014.04.10. 14:01:59

Julie :( miért van ennyire elmaradva? nem tudom sajna nézni és minden nap epekedve jövök HV.-ért...de most már 3x2 rész csúszik :(

julie0812 2014.04.10. 16:56:08

@Warnika: Sajnálom, egész nap nem megy a retekmost... Pedig próbáltam gépről is meg laptopról is. Más se indul el, nemcsak a BK. Remélem holnap jó lesz, akkor írok egy hosszabbat, ígérem ;)

julie0812 2014.04.10. 17:02:19

@mézescsók: Balázs elvileg még nem ment el. Bár a héten csak fél részeket láttam, de most Nóra, Enikő meg KicsiSzabi körül forog minden... Pedig lenne egy remek ötletem a befejezésre: Linda az isteni gondviselést próbára téve a Dunába vethetné magát, Balázs utánaugrana és sosem kerülnének elő. És kiderülne, hogy Balázs a titkos szerető :D

hannamontanna 2014.04.11. 08:20:39

@julie0812: Ez az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@mézescsók: Köszönöm!!! Szívemből szóltál. Azt hiszem kellene ötleteket bedobni továbbra is, mert amiket itt olvasok, százszor jobbak, mint ami megvalósul..... Hátha olvassák. Én elviselném a plágiumot, csak már történjen valami értelmes és életszerű. :-)))))

julie0812 2014.04.11. 09:04:28

@Warnika: Most reggel megint próbáltam, de nem jó... Most már ki is van írva, hogy technikai probléma miatt átmenetileg nem elérhető... Mondjuk a tegnap estit pont láttam, de csak emlékezetből írni nem annyira buli, a képekről nem is beszélve. Vicces lenne, ha lerajzolnám :)
De ha valamire kíváncsi vagy, kérdezz csak. Nem tudom mikor lesz újra jó... Ja egyébként Nóra elmondta a Gizinek, hogy ki a titkos szerető, de mi még nem tudjuk. De sokáig már biztos nem marad titok!!!

hannamontanna 2014.04.11. 11:06:33

@julie0812: De izgulok..... szerintem az apjával beszél Nóra titkosan :-))))). Vagyis most összekavarodtam...Nóra nem nevelőintézetben nőtt fel? Bár ez nem zárja ki, hogy az apjával jóban legyen... vagy nem is értem.

julie0812 2014.04.11. 13:11:35

@hannamontanna: Nevelőintézetben nőtt fel, de jóban van az apjával, úgy emlékszem. De biztos nem az apjával beszél, egyértelmű volt, ahogy Gizi azt mondta, hogy nincs ebben semmi kivetnivaló, hiszen egy jó pasi az illető. Már egy ország izgul :) :)

mézescsók 2014.04.11. 13:49:11

@julie0812: Én sem hiszem, hogy az apja lenne, pont Gizi mondata miatt. Egyébként miért titkolózna, ha az apja lenne? Inkább valami nagyon idős vagy nagyon fiatal pasi lehet.
Különben végre normális szerepet adtak Nórának. Priceless, ahogy kiosztotta Julit: mi az, ami miatt jogosan szólhat azok alapján, amit vele tettek. Végre!!!!! Zsófi is kapott kicsit, többet kellett volna.

Johnny336 2014.04.11. 14:34:00

@mézescsók: tuti Ádám az. Ő nem veti a meg a jóféle MILF-eket sem.

julie0812 2014.04.11. 14:47:08

@Johnny336: Olyannak kell lennie, aki még nem került szóba. Szerintem nem Ádám, mert ő már az első kérdésnél bevallotta volna, amilyen jól tud titkot tartani :D
süti beállítások módosítása