Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x71 - Mindenki VV Iza megujjazásán lovagol

2014. március 23. 20:30 - sixx

Screen Shot 2014-03-24 at 5.24.06.png

Vége a hét szűk esztendőnek, mindenki bent húzza a lóbőrt (KokkIza esetében előbőrt) a hálóban, és Viki nem is boldog, mert Debil horkol, Traktoros meg piszkálgatja KokkIza peckét ‘turul, majd rákucorodik, és az ilyen manőver bezony hanggal jár, cuppogóval, nedvesen csattogóssal. És akkor a szuszogásról nem is beszélünk. A szerkesztőknek van azért humorérzéke, a reggelt a Big Girls Don’t Cry című nótával indítják, ami duplán vicces ugyebár. Debilnek az a véleménye, hogy a koszos jetilábú Tratoros és KokkIza kettőse menjen a picsába, napközben egy szót nem váltanak egymással, este bezzeg cuppognak. Ezt persze megosztja Vikivel is,

Belegondolok bazdmeg, hogy azokkal az ujjakkal megkeveri a maltert…

Ebbe mi nem gondolunk bele. Viki bent elhinti a magot, hallode KokkIza, odakünn arról van szó, hogyan kúrt le téged Traktoros, csak mondom. KokkIza kimegy a nappaliba és megnyílik, simogattuk egymást, na, ti nem szoktátok? És megbeszéltük az érzéseinket. Ez már itt az új, javított szoftverrel szállított KokkIza, nem az, amit 70 nappal ezelőtt behoztak a villába, mert az kurvára nem beszélt az érzéseiről senkinek, állapítja meg a csajom, és igaza van. A beszélgetés során előkerült a Dorka-Zsóti páros éjszakai tevékenysége is, de csak érintőlegesen, hiszen a villalakók egyetlen szórakozása mostanában, hogy KokkIza meg Traktoros szerelmi életén csámcsogjanak.

Sajnos az egész kibaszott epizód erről szól, mert hiába kapnak feladatot, hogy például megbeszéljék az előző hetet, és azt, ki, kiben csalódott, KokkIza megint előjön, Traktoros is, hát hogynemár. A megmondás elég kemény egyébként, senki nem fogja vissza magát, csak az üveges tekintetű Pink, aki a tegnapelőtti kiborulás óta mint egy zombi mászkál a villában. A legparasztabb természetesen KokkIza volt:

501, téged olyan sunyinak tartalak, mint Zsóti fingját.

És a végén egy kis üvöltözéssel zárjuk a feladatot, KokkIza vs. Debil, előbbi repedtfazékhangon hörög, a utóbbi fejhangon sikolt, pont úgy, mint máskor. És ha azt tetszene hinni, hogy az ebédnél nem KokkIza és Traktoros kapcsolata lesz terítéken, akkor hatalmas tévedésben van mindenki. A beszélgetés eleje egész normálisan indul, Viki kiönti a szivét, és Debil alákérdez, aztán KokkIza észreveszi, hogy Debil tulajdonképpen őt baszlatja, és visszaszól, mit akartok tudni, baszki? Viki lecsap, hogy álltok Traktorossal? Együtt vagyunk, úgy, de nem mondtam ki, hogy szeretlek. Ettől mindenki elesik, nem áááááár, miafasz? Traktoros csodálkozik a legjobban, vele sem közölte KokkIza, hogy merre hány méter. Debil reakciója pedig priceless.

Screen Shot 2014-03-24 at 5.50.14.png

KokkIza kezdi magát felhúzni, kurvára elege van abból hogy mindenki rajtuk rágódik, és azon csámcsog, hogy őtet a paplan alatt ujjazzák, vagy nem ujjazzák, hát KokkIza, annak örülj, hogy nem az a téma, hogy análisan kényeztettek-e, csak mondom. A tirádának nincs vége, ha ennyire kíváncsiak vagytok, gyertek be a takaró alá, és vegyetek rá mozijegyet.

Hol kell venni? (Debil)

Traktoros a riportszobában összegzi a napot vigyorogva:

Szegény ember megszerezte a királylányt, lehet menni a jutalomért.

A szünet után istentelen érdekes dolgok vannak beígérve, de persze csalódunk, mert egy hajvágás van soron, Viki és Zsóti nyírja meg Traktorost, szarul persze, lyuk lesz az egyik oldalon, ezzel az erővel horogkereszt is lehetett volna. Zsóti, akinek megjött a kedve a fodrászszakmához, megmagyarázza, hogy miért nem sikerül a hajvágás idebent:

Nincs rikító olló, azzal lehetne rendesen rikítani.

Screen Shot 2014-03-24 at 6.01.07.png

A kiválasztás előtt a lakók kamerát kaptak, és üzenetet küldhetnek haza, KokkIzának a barátnői hiányoznak, Viki a testvérének üzen, és tök normális, 501 Simonságnak nyávog és rémesen idegesítő, Debil viszont nagyon megható, komolyan, ahogy az apjának üzen németül és közben a fater fésüjével túrja a haját és bőg. Bugyitlan a csajának üzen érzelementesen, Zsóti meg a muternek csábébivel köszön be. És ami a legviccesebb: Pink azt élvezi, hogy kamerázhat, ha ez a nő nem a Playboy címlapján köt ki a villa után, sehol. A legőszintébb Traktoros, mint mindig, életveszélyes a pali, ha valaki kihívja, óriást fog szívni, most mondom, hogy döntős lesz.

A kiválasztás előtti videóbejátszók kicsit felkavarják a kedélyeket, de a kimenetelen nem változtatnak különösebben: KokkIza kap négy jelet, ezzel a közönség akarata érvényesül tudat alatt, hiszen idekint a nézők 32%-a hisztérikát akarta a falon túl látni. Ha van esze, 501-et viszi ki magával, mert ő tán az egyetlen, aki ellen valós esélye van.

Screen Shot 2014-03-24 at 6.21.49.png

 

És most megmutatjuk azt, min csámcsog a villa:

Tegnap vót:

Késve ugyan, de itt a ma esti felszopó, amiben kiválasztás lesz, amin Traktoros fogja kapni a legtöbb jelet igencsak, esetleg KokkIza, de előbbire azért nagyobb esélyt látunk. KokkIza ki fog borulni, ezt jóelőre megmondjuk, na jó, most üvölt a hátam mögött, innen tudom.

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0xFFFF 2014.03.24. 14:36:08

@Mók_Ica: Olvass vissza. Én ilyet nem írtam. Valami mást írtam. Ott van eldugva a sok kis kép között, amiket betűknek hívunk! ;)

faszent 2014.03.24. 14:43:03

@beacska:

Én is nagyon bírom a csillagszemű zsófikát, hát az nagyon vicces lenne, ha végig bennmaradna, és aztán... De hát aurélió 30.000 fős fb szavazótábora kétségeket fészkel szívembe a VV kimenetelét illetően, mindenesetre Izának már összejött az az exponálás a modellkarrierhez, amire vágyott, most már csak vissza kell fogynia normálra, de lényeg, hogy ő akkor se lesz megrendülve, ha kiesik, mert nem hajt esetleg be nem teljesülő célokra.

karev 2014.03.24. 14:43:36

@0xFFFF: vécepapír az :)
én már úgy vagyok, hogy nincs is kedvem nézni. csak felhúzom magam rajta. vagy üvöltöznek, vagy ordenáré káromkodnak ok nélkül. Zsóti fingja...most ezt is miért kell? rühellem Izét.

karev 2014.03.24. 14:45:52

@faszent: az is milyen szép, ahogy ezt megbeszélik...

beacska 2014.03.24. 14:51:09

@karev: és ha Viki mondta volna, akkor vicces lenne?

0xFFFF 2014.03.24. 15:00:58

@beacska: :) Jó kérdés, az emberek többsége kettős mércével mér...

Mók_Ica 2014.03.24. 15:06:00

@karev: szerintem a bugyijának vagy a nadrágjának a címkéi, amit nem vágott ki.

0xFFFF 2014.03.24. 15:09:01

@Mók_Ica: Szerintem meg nincs rajta bugyi, legalábbis a csípőnél erre semmi nem utal és az a cucc nagyobb, mint egy címke. Lehet, hogy van neki némi inkontinencia problémája?

karev 2014.03.24. 15:09:41

@Farmotorosgiliszta: szrul néznek ki, ez tény, viszont ilyen ingerszegény környezetbeen, fene tudja, lehet, én is csak zabálnék ész nélkül. más kérdés, hogy eszembe nem jutna bemenni, sskk. :)

karev 2014.03.24. 15:12:46

@beacska: nem. miért kell valakit egy finghoz hasonlítani, sunyinak tartja? oké, mondja azt. senkinek a szájából nem tartom viccesnek.

karev 2014.03.24. 15:16:29

@tena_lady: VV ismertség...hát nem tudom. magától miért nem lett jó modell? ha valaki valamit nagyon akar, miért kell ahhoz egy valóságshowban szerepelni?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.03.24. 15:19:05

Iza jó médiumnak tűnik, szuggerálás indul.
A tehenet vidd! Azt a büdös nagy tehenet négy kiló vattával a seggében!

karev 2014.03.24. 15:19:54

@beacska: ezt többen is mondták már a vv-k során, ez meg az lesz, ha visszaküldötök. most komolyan, valaki ezért szavazott rá?

Mók_Ica 2014.03.24. 15:26:01

@0xFFFF: tangát szokott viselni, amit elnyel a mélység :) lehet, hogy ezért nem látható.... :)
bár én még nem láttam sárga címkét, de sárga betétet vagy pelust sem .... így továbbra is fennáll a kínzó kérdés, hogy mi az.
Én ettől még nyugodtan alszom :)

beacska 2014.03.24. 15:26:13

@karev: peeersze....itt többen is szajkózták, h csak ezért szavaznak Ch-ra, hogy majd Dorka nélkül, meg így meg úgy...

karev 2014.03.24. 15:29:51

@beacska: a de amúgy van alapja Izának, hogy kutyázza Sárlit? lehet, nem láttam valamit, világosítsatok fel akkor, mert télleg nem értem.

mézescsók 2014.03.24. 15:30:39

@XO: A nézők egy része szeret kukkolni (bár jobban járna, ha profi pornóoldalt keresne, ott legalább premier planban láthatná mindazt, amit egyébként maga is művel) a egy másik része romantikus és érzelmeket akat látni/vagy belelátni a történésekbe (romantikus filmből is van elég). Egy harmadik része meg egyszerűen a balhéra kiváncsi.
@Farmotorosgiliszta: Hát, nem is tudom, hogy minek örülnék jobban. Egy Iza-Viki párbajról Viki jönne vissza győztesen, aki borzasztóan sérti a retinámat. Izáért sem vagyok annyira oda, de elviselhetőbbnek tartom, mint Tankot. A többiekkel szemben látok - hol több, hol kevesebb - esélyt arra, hogy visszajöjjön, aminek egyrészt azért örülnék, mert kárörvendő vagyok és szeretném látni T34 és hóttegyszerű Zsóti fejét, másrészt úgy látom az elmúlt hetekben, hogy az egyetlen, aki felveszi a kesztyűt sportolónkkal szemben. Nemcsak tegnap. A múlt hetekben többször akadt vircsaft köztük, vagy pl. a hét elején is faggatta Viki a takaró alatt történtekről és Iza nemes egyszerűséggel közölte, hogy ez nem tartozik oda és nem beszél róla. Rajta kívül mindenki más az anyakirálynő csicskása. Ezért rá szavaznék, ha ingyenesen letölthető.....bla,bla
@frissen hullott fehér bárány: Debrecen, Nyíregyháza - ezekben a városokban jártam, közel vannak Hajdúnánáshoz és egyikben sem dívott az asszony a férje után kullog stíl. Szerintem csak arról van szó, hogy fejben nagyon egyszerű ez a srác. Ezzel konkrétan van bajom, de a hsz-mben most nem emiatt dünnyögtem. Gerinctelennek tartom a magát őszintének és egyenesnek tartó férfitól, hogy tegnap símán cserbenhagyta azt a nőt, akiért elmondása szerint fene ette hónapokon át. Úgy ücsörgött ott, és úgy nyilatkozott a riportszobában, mintha nem Ő lett volna a másik fél. Igaza van persze, ha valóban nem történt semmi, nem is feküdt ott és Iza maszturbált, amiről nemcsak Woody Allen óta tudjuk, hogy kellemes dolog, szex olyasvalakivel, akit szeretünk.
Traki minden szempontból nehéz eset volt. Innen kintről úgy látszott, hogy a fene eszi a lányért, de szerintem eleve úgy indult a játéknak, hogy azt egyedül végigvinni nehéz, jó ha van egy pár, azzal lehet műsorozni. Választéka nem nagyon volt: Ch. Simonságért izgult, Au. rámozdult Zsófira és Teóra, Zsoltinak ott volt Dorka, akadt még Alexa és Viki, de azért adjon már magára az ember, ha egyszer hülyét csinál magából ország-világ előtt!!! Maradt Iza, aki az elején igencsak le akarta magáról beszélni a srácot, de Krisztián az a nehézfejű, konok fajta, akinek lehet dumálni, meg sem hallja, csak rendületlenül megy előre. A várakkal meg vigyázni kell, mert egyszercsak megadhatják magukat az ostromnak, És most szerintem kicsit kezdi pácban érezni magát: abból a legkisebb királylányos hasonlatból nekem nem az öröm jött le, hanem - nem kicsit - a győztes hím önteltsége, és valamivel ugyan kevésbé, de a riadalom: úristen, ebből hogy mászok ki?
Szóval bocsi, de én szerelmet nem nagyon látok. A gyűlölködésre vonatkozó megjegyzést nem veszem magamra, mert nem szoktam gyűlölködni.

karev 2014.03.24. 15:31:33

@faszent: de ezek a csajok nem így fogyóznának, hanem nem ennének semmit.

0xFFFF 2014.03.24. 15:31:52

@csi21: Hát ott egészen másról van szó...értem én, hogy a falka felém támad, de ha ilyen béna vagy, akkor várd meg, amíg a többiek elejtik a vadat....talán jut neked is valami.

@Mók_Ica: Nekem is WC papírnak tűnik....a tangának kéne látszani a vágás és a hát találkozásánál, nem? :)

karev 2014.03.24. 15:35:28

@Mók_Ica: nekünk most pont sárga vécepapírunk van otthon, írtam, ami egyből eszembejutott. és az nem a fejsze :)

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.03.24. 15:37:15

@karev: Ez esetben küldjek képet magamról, vagy házhoz jössz lefényképezni?:)

karev 2014.03.24. 15:40:22

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): vagy mondjuk teszel fel ide egy képet magadról? :)

karev 2014.03.24. 15:44:10

@0xFFFF: viszont wc papírnak túl nagy, hogy ne venné észre, nem? végül is, fél gurigáról beszélünk.

beacska 2014.03.24. 15:52:49

@karev: Iza végignézte anno, ahogy Ch. ráveti magát minden fütyire, aki bement a villába. Ő saját fülével hallotta, ahogy Ch. elárulta a tuti taktikát: a legerősebb kanra kell ráakaszkodni. Már akkor leverte nála a lécet, és ezt nem felejti el neki.

candyperfumegirl 2014.03.24. 15:54:05

@karev: én nem láttam a VV6 elejét, de a hétvégén megnéztem pár összefoglalót, és Sárlik egyszerűen vállalhatatlan volt. Au kivételével az összes pasira ráment, vagy megpróbált rámenni, és ahogy Iza egyszer idézte is, ezt azért csinálta, mert egy "erős pasi" farvizén akart elevickélni. Csak nem jött rá rögtön, hogy az erős pasi a VV6-ban kicsoda, aztán amikor rájött, akkor indult a simonság. Őszintén szólva ha ezt nekem kell közvetlen közelről végignéznem, én is rosszul lennék tőle. Valamint egyszer Sárlik simán lekurvázta Izát szemtől szemben. Nem tudom, ez-e az oka, de ez egy ilyen közegben szerintem simán elég, pedig alapvetően le kéne szarnia, mert ők ketten aztán nagyon nem zavarják egymás köreit.

0xFFFF 2014.03.24. 15:54:46

@karev: Szerintem már akkor észrevette, amikor begyűrt oda egy karton WC papírt...azt nem vette észre, hogy kilóg belőle egy kicsi. Bekakilt volna?!

Mók_Ica 2014.03.24. 16:01:14

@0xFFFF: @karev: végülis lehet, hogy ez az a 6 tekercs wc papír, ami eltűnt??? a tegnapi öfi-ben (vagy tegnapelőttiben) pont keresték a tartalék wc papírokat és sehol nem találták :) :) :)

nemszázas 2014.03.24. 16:01:35

@beacska: én egészen tegnapig azt gondoltam, hogy Vikit érzelmi alapon zavarja a románc, de most már nem vagyok benne biztos. Nem lehet, hogy tudatos stratégia volt részéről, amivel fel lehetett hergelni néhány villalakót, hogy Izára tegyék a jelet? Addig-addig mondogatta, hogy ez milyen gáz, amíg másokat is elkezdett zavarni VAGY ők is belementek a játékba. Azt hitette el másokkal, hogy ezzel megvan Iza gyenge pontja, amire fel lehet építeni egy lejárató kampányt (de remélem tévednek majd).
Nem akarom Viki taktikai érzékét túldimenzionálni, de simán beleillik ez is az egyesével kicsinál mindenkit tervébe.

beacska 2014.03.24. 16:02:45

@Dr. Lilu: nem. simán fülig szerelmes ;)

karev 2014.03.24. 16:02:59

@beacska: mindenkire sztem nem. hát... Iza meg rányomult Zsótira, mikor igaz barinőjvel volt. :) saját fülével hallotta. Iza is mondott sok mindent. meg smárolt Teoval és Auval is. az erkölcsösség kis szobra, ne már...

karev 2014.03.24. 16:05:21

@savanyú a narancs ( Villanyfényes): akkor ennyi. :)@Mók_Ica: nem is tűnt el, csak Viki ráült. bocs. :)

karev 2014.03.24. 16:09:21

@candyperfumegirl: igen, lehet, ez volt az első pár napban, de azóta? krvázni meg csak simán is szoktak az emberek. :)

Mók_Ica 2014.03.24. 16:11:48

@karev: elnyelte, mint egy feketelyuk... csak a vége kilógva maradt :)

karev 2014.03.24. 16:14:41

@Mók_Ica: mint a bűvészdoboz? vagy kalap...vagy mi.

savanyú a narancs ( Villanyfényes) 2014.03.24. 16:23:34

@karev: Hol? A Villában? A munkahelyeden? Viki wcpapírelnyelésénél? Vagy itt nálam?:)

XO 2014.03.24. 16:25:58

@0xFFFF: Nekem nem volt gusztusom elemezni....

Krétagarbó 2014.03.24. 16:33:09

@Mók_Ica: Gondolom Báttya most örül, hogy a kismaciját Viki "csak" a jumbo-s dobozba rejtette:)

beacska 2014.03.24. 16:34:21

@karev: hááát, azért Iza még mindig nem dugott ott bent. Szépen lassan végigmegy a grádicsokon, ahogy a Jókislányoknak illik. Nem csak úgy 1 hét után durr-bele. Szerintem smár és dugás(ra való felajánlkozás) közt van egy "kis" különbség...szerintem...de van itt olyan kolléga is, aki szerint az elvonón való részvétel és egy kis gyilkosság közt nincs különbség...nálam azért van egy kicsi. ebben is és abban is.

0xFFFF 2014.03.24. 16:55:23

@mézescsók: Rám célzott, de nem talált...de még nem tudja. :)

@Krétagarbó: :D Klassz, ezen jót nevettem!

beacska 2014.03.24. 17:21:44

szerintem meg Viki egyszerűen fordítva vette fel a gatyáját (nem hátul van a csipke, hanem elől szaros...bocs, ez egy vacak vicc volt, de nem hagyhattam ki), és az a megkötő. mondhatni gatyakorc. nekem is újabban ilyen szép szííínes jutott ;)

Mók_Ica 2014.03.24. 17:44:00

a blogmoci megette az előző kommentemet... gondolom majd félóra múlva kiköpi....
na, szóval:
@Krétagarbó: nálad a pont :) :)

@karev: a vagymi-be nem is akarok belegondolni ..... most, hogy így rájöttünk az eltűnt wc papírok rejtélyére :D:D:DDDD

Mók_Ica 2014.03.24. 17:44:32

a blogmoci monnyon le!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.24. 17:55:50

@Mók_Ica: helyes hozzáállás :)

@özv. Baldóver Béláné: mivel az 501re gyúrok, vállalom e nemes feladatot, csak szólok.

Mók_Ica 2014.03.24. 18:06:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: aham ;) ... én nem az 501re gyúrok, nekem csak 1 kell :)

Bunny Munro 2014.03.24. 18:07:24

Hát kövwezzetek meg, de nekem egyre szimpatikusabb Iza. Úgy ment be, hogy szeretne megváltozni, ezt mondta is egyszer még a műsor elején, és tényleg változik, nehezen persze, de változik, növekszik benne az empátia mások iránt (lásd Zsófi) és Krisztián iránt is érez már valami érzelmet, és már talán azt is kezdi leszarni, hogy kinn mint gondolnak a barátiai erről a kapcsolatról. Tény, könnyen dühbe gurul és van benne annyi nőség is, hogy pont fordítva cselekedjen sokszor, mint amit tkp gondol (ilyeneken szokot kiborulni K.) - de azért Knak sem kell messze mennie egy kis ostoba mimózaságért (lásd pl alvás közben elfordul tőle I, erre a hülyegyerek megsértődik - ha esetleg vissznézi majd a végén, hogy miközbne ő arénázott miket gondolt és érzett iránta Iza, hát a fejét fogja a falba verni mekkora barom volt)

na lényegalényeg, Iza egyre szimpatikusabb, nagyjából már ő az egyetlen aki őszintén viselkedik

Mók_Ica 2014.03.24. 18:11:10

@Bunny Munro: növekszik az iza szimpatizánsok száma :) ha visszaolvasol, látni fogod, nem vagy egyedül :)

XO 2014.03.24. 18:23:19

@Bunny Munro: és van még aki így látja :)

özv. Baldóver Béláné 2014.03.24. 18:26:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

Kedves Dorothy kisasszony,

nagyon köszönöm szíves hozzáállását.
Vasárnap megyünk föl a párbalyra Zalánkámmal, biztos magácska is ott lesz. A mi jegyünk az Izadrukker szektor első sorába szól. Én rohatt paradicsommal dobállom az ellenfelet, Zalánka záptojással. De egyépként is megismergyük egymást, magácska láthassa itt a képemet, én meg a piros cipellőről…
Ott asztán megbeszéjjük a részleteket.
(Mellyékessen kérdezem: odébb van még az 501? Mer tudok szerezni kuncsaftokat!)

Manci néni

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.24. 18:31:29

@özv. Baldóver Béláné:
Kedves BB!

Bármikor hozzáállok így Mindenkihez. Fontosnak érzem, hogy segíthessek ott, ahol tudok. Ajánlani is tudok: Mik_Ica pl még szűz. Zalánkával tanulhatnának együtt. Ha kell MMKK besegítek.

Én is ott leszek a párbajon. Iza ellendrukkerként. Csak piros cipellő lesz rajta.

Az 501 még odébb van, de ez ne zavarja kendet, mert csak addig számolom.

Mók_Ica 2014.03.24. 18:34:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szűzet szűzzel hoznál össze, kis kerítőnő :)
különben is Szentpéterrel megyek étterembe!! pont nem fogok ráérni.... :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.24. 18:42:47

@Mók_Ica: szentpéterben ne bízz, mert jön zsófika, aztán hoppon maradol. Már látom, h nem gondolkodol komolyan.

Mók_Ica 2014.03.24. 18:46:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: tuTTam hogy csak játszik az érzéseimmel....

mézescsók 2014.03.24. 18:52:56

@0xFFFF: Már tudja. Különben ne változtass a stílusodon: nem lesz min felhördülni. De ez részemről csak egy halkan elrebegett óhaj.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.24. 18:53:50

@Mók_Ica: én már átláttam, azóta sem tuTam szívem darabjait összeszedni.

özv. Baldóver Béláné 2014.03.24. 18:55:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Most összezavarottam. Akkor kicsodán lesz csak piros cipellő? Csak? Még bugyingó se?
Zalánom lehet parázni fog.

özv. Baldóver Béláné 2014.03.24. 19:21:08

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
Na jó. Lesz, ami lesz. Mindenesetre nem engedem, hogy Zalánka a szomszéd szektorba is hajigájja a záptojásokat.
Politikai nézetkülömbségek ne ájjannak má közénk!

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.24. 19:29:34

@faszent:
Ez jó ötlet, mert a bagóról ott bent leszokni képtelenség, olyan mintha a seregben kéne letenned a cigit.
Küldjék az ipart a kondigépeken, és aki előbb leadja az 5 kilót az nyert egy marék lepkét ;)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.24. 19:32:06

@Bunny Munro:
Nem kövezlek meg ,mert én is szeretem :)
Benyilazok a villába egy szivet :))))
Inkább Iza buksiját nézem, mint Sárlotté "arcát",úgy gesztikulál mint egy autista baszki :O

egyemakisszíved 2014.03.24. 19:32:33

Bárkivel megy párbajozni, Iza essen szépen ki, legalább a műsorkészítők kénytelenek lesznek dolgozni, nem a nem létező szerelmi szálat követni. Szerencsétlen Iza annyira akarja, hogy valaki legyen (híres topmodell), valami történjen vele (a jó csajnak kijár a szerelem a villában, vagy legalább valami olyasmi), hogy mikroszkóppal próbálja keresgélni az érzések nyomait magában. Rossz nézni, ahogy mint a gép, maga elé meredve rakosgatja a törmelékeket, hátha valami kikerekedik belőle. Bár a konfliktusaiban is hajlamos arra, hogy a bolhából elefántot csináljon. Aurélió és Teó legalább képes a maga helyén kezelni a kapcsolatukat. Két ember, nagy stressz alatt, összezárva így nyugtatják egymást éjszakánként, aztán kész. Krisztián és Iza már annyi mocskot hánydigáltak egymásra, a semmiért, együtt és külön-külön is, hogy azon már nem terem szerelem egyébként. Amikor ő szomorú, sikertelen, az egész világ gyászba kell boruljon? Hogy lehet az, hogy nem örült, hogy a párja a győztes játék után beköltözhet a villába, az ágyikójába aludni, a sört iszogatni? Miért nem egy párt alkottak, hogy együtt nyerjenek?

0xFFFF 2014.03.24. 19:32:34

@mézescsók: Ha pikk-pakk változni tudnék, az fura lenne. Nekem is.

0xFFFF 2014.03.24. 19:33:45

@Hópyhe: Akkor tegyük ki ügyesen!

0xFFFF 2014.03.24. 19:35:45

@egyemakisszíved: Szerinted mennyire számít az, hogy mi akarnak vagy az a siránkozás, amit itt produkáltál? A biznic az biznic.

Señor Mosquito 2014.03.24. 19:46:22

Beeee! Kicsikét hazudós vagyok.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.03.24. 19:49:48

@Hópyhe: most jó neked, h miattad beflegmúúúúúúúúúúltam??????????? Most jó, dikk?????

egyemakisszíved 2014.03.24. 20:02:44

@0xFFFF: Siránkoztam volna? A történet már pörög, az üzlet beindult. Iza nélkül lehet új szálakat nyitni. Összejön-e Viki Krisztiánnal? Aurélió és Krisztán majd együtt bandázik? :D

0xFFFF 2014.03.24. 20:05:08

@egyemakisszíved: Iza-krisztián szál kész, amíg nem dugnak életben tartják a műsort. Szerintem mindent megtesznek, hogy a zsiráf vissza is térjen.

egyemakisszíved 2014.03.24. 20:13:29

@0xFFFF: Azzal sem zavarnák jobban a társaikat, mint amit most csinálnak, tehát tök mindegy.

0xFFFF 2014.03.24. 20:41:58

@egyemakisszíved: Senkit nem érdekel, hogy zavarják-e a társaikat, a kérdés az, hogy az a primitív...hát nevezzük szerelemnek vagy szerelmi életnek, ha egyszer így van eladva, meddig tartható fent, pontosabban hogy meddig érdeklődik a nagyérdemű az esti ujjazás és a nappali bazmegelés iránt.
süti beállítások módosítása