Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 241. - You make me sick..

2014. március 22. 12:47 - Zirowe

Főnök nagyon elmés szívatást talált ki a tegnapi Tudjukki féle „rámnyitottálegymásikcsajjaltutiféltényevagyháhá” lépésére: a srác szobájában várja a szokásos fehérnemű összeállításában és amikor az rámászna, akkor félrelöki, hiszen egy másik gyerek tömésére vár, most jól ráfáztál! Kristóf persze azonnal felbassza magát, és a jól megszokott énbp harcstílusban elkezdi lelökdösni a katamaránról a kigyúrt gyereket, majd mérgesen elviharzik. Kicsit később, mivel rég volt téma Tudjukki agresszivitása nőkkel szemben, a srác kicsit megszorongatja Főnök torkát, aki ezt szexuális előjátéknak fogja fel.

01.jpg

Miután Anikó megtudja ezt, jön megint a nagy lelkizés, hogy jaj, téged is? Csak mert engem is, tökéletes lehetőség arra, hogy öribarik legyünk. Ezalatt a háciendán Barbi görög tragédiája tovább folytatódik, a gyilkos náthát még mindig nem heverte ki. Amikor megtudja, hogy Dzsó ma is meg fog próbálni dolgozni, akkor rögtön előáll azzal, hogy azonnal orvoshoz kell mennie és a szteroid tömegnek kell elkísérnie őt. Dzsó nagy nehezen ellenáll a kérésnek és inkább a munkahelyére megy Barbika nagy csalódottságára, akit így Barbamama kísér el az orvoshoz, aki viszont teljesen fel van háborodva azon, hogy Dzsó nem kísérte el a lányát az életmentő vizitre, ezért a nap hátralevő részében őt szapulja.

02.jpg

Barbi viszont már kezdi kényelmetlenül érezni magát azért, mert annyit szekálja Dzsót, elmondása szerint kezd terminátorrá voltozni, szerintem is, de csak küllemre, amikor már csak a fémváz maradt meg. Szóval sok sok szapulás után megint oda lyukad ki a dolog, hogy a nőstények hazarendelik Dzsót a munkahelyéről, aki már nem tud milyen kifogást beadni főnökének, lassan már a fél lelkét felajánlotta neki a szabadnapokért cserébe. Ám a háciendán idilli kép fogadja őt: Barbáék a nagy haldokló jelenetek közti szünetben éppen pezsgőznek. Dzsó szerint Barbamama egy terrorista (megint ez a terroristázás, kezd baromi unalmas lenni) és senki nem kérte a tanácsát, ezért megsértődötten elmegy rozé bort szopogatni és lelkifröccsözni Redzsivel, aki remek tanácsot ad neki: hallod, beszéld már meg Barbival, hogy nem vagy papucs, max szandál.

03.jpg

Jó, jó, majd merítek egy kis erőt és pár nap múlva beszélek vele. Közben Káosz Professzor is bús, mert Profi két nap alatt minden belföldi és külföldi ügyét elintézte, a húgára továbbra is szarik és máris indul usákiába, bár mielőtt lisztferihegyre menne azért még beugrik egyszer Anikóhoz, csak azért, hogy még ismét szerelmet valljon neki és a lány ismét elutasíthassa őt, de nem baj, mert Profi várni fog rá, muhaha. Most, hogy Profi végre eltűnt, Rettenet Tábornok végre visszatérhet otthonába, ahol Káosz tárt karokkal fogadja, a múltkori lopást se hozza szóba, bármit hajlandó megtenni és elfelejteni, csak hogy ne legyen hajléktalan, hiszen Rettenet nem tehet erről, mert ő beteg. Anyád a beteg, Rettenet meg csak simán egy mocskos drogos, még a végén megsajnáljuk. Egy kis közös Profi szapulás után csöngetnek, vajon ki lehet az? Megjöttek Szpádék, indul a party!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zirowe 2014.03.22. 13:01:13

Kicsit lemaradtam a héten, még csak most nézem a csütörtökit.
Hogy lehet nem direkt és nem komolyan akarni azt, hogy elvágjam a fékzsinórokat?

Gaben "szereti a húst?" kérdésére az lett volna a poénos válasz, hogy "remélem", de akkor ugye vicces lenne a sorozat, és az nagyon nem jellemző.

naezjó... 2014.03.22. 14:09:34

@Zirowe: Várd ki a végét. A pénteki előtt nem kell kv. :) rekviem Budapestért.

wakondok 2014.03.22. 20:10:29

Gusztustalanféreglali végre szexszelt, tulajdonképpen erre ment ki a sorozat a kezdetek óta, hogy ez a tetvedék puncihoz jusson, megtörtént, be lehet fejezni a sorozatot.

naezjó... 2014.03.23. 14:07:36

@aggyistenbiri: Erős szavak Biri, főleg hétvégén. Majd kiderül mit lépsz, ha felcsendül Tóth Gabi... :D
süti beállítások módosítása