Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A célszemély (Person of Interest) 3x16 - RAM

2014. augusztus 20. 11:00 - AaannnaaA

Az eddig megszokotthoz képest erősen megvágott, majd félbeszakadó főcímmel nyitunk - itt már sejteni lehet, hogy ma rendkívüli részhez lesz szerencsénk: gatyákat és állakat felkötni, hullámvasút indul. Csinos fiatal nő menekül futva támadója elől, Főncsi az irodában ülve minden lépését hallja, és egyre nyűgösebben vezényli bosztottját, hogy merre menjen a nőt megmentendő. A csaj először felborul, majd továbbügetve zsákutcába jut, pillanatokkal elcsípése előtt érkezik meg a felmentő sereg - egy jól irányzott hátlövés (miért nem térd?), és a támadó kiikatva. A sötétből előbukkan a hős megmentő, hogy lássuk az arcát, és baszki rohadtul nem John az!! Gyorsan kiderül, hogy mégegy támadó van, Mr. Dillinger (Főncsitől tudjuk meg a nevét) abba is beledurrant egyet, szintén nem térdnél, és ígéri a megmentett nőnek, hogy több rosszarc már nem támadja meg ma este, azzal meghívja egy italra.

Mielőtt infarktust kapnánk, a készítők megkönyörülnek rajtunk és kiderül: 2010-ben járunk, Főncsi még bőven tolószékben ül, és beletörődő arckifejezéssel veszi tudomásul, hogy jobbkeze a megmentett célszemélyt piálni viszi, a rosszfiúkat pedig a túlvilágra küldte kórház helyett.

1.2.jpg

1.1.jpg

Másnap reggel Főncsi az irodában edzi tappancsait, közben egy hívással álmából ébreszti Mr. Dillingert (az előJohnt), miszerint új szám érkezett; és amúgy meg ha legközelebb egy hálás célszemély megköszöni a megmentést, elég egy "szívesen" ahelyett, hogy megdugná. Mehh. ElőJohn megérkezik az irodába, teát hozott Haroldnak (nem, nem találta el milyet szeret), és megjegyzi Főncsinek, hogy szívesen lohol célszemélyek után, míg megfelelően fizetik. (Na ja, John hozzáállása kicsit más, de hát most még rohadtul nem ott tartunk).

Az új célszemély Daniel Casey, informatikus a lelkem, szabadúszóként dolgozik különböző cégeknek, hogy feltörje a rendszerüket, akik így ismerik meg annak hibáit. Talán látott, vagy ellopott valamit, ezzel léphetett üldözői tyúkszemére. Két hónapja eltűnt az éterből - se banki tranzakció, se telefon, semmi. Dillinger szerint halott, de Főncsi kontráz: megkaptam a számát, úgyhogy nem.

ElőJohn ekkor közbeveti, hogy reméli egyszer Harold megosztja vele honnan vannak a számok, nekünk pedig eszünkbe jut, hogy John rögtön első együttműködésük alatt tudomást szerzett erről - nyilván Főncsi is tanult saját hibáiból. Mindenesetre Danielnek nincs családja, csak egy közeli barátja ismert, Lester Strickland, aki hétvégenként egy bárban iszogat, Dillinger szíveskedjék odafáradni és szóra bírni.

2.jpg

ElőJohn megüget a kricsmibe, lecsüccsen Strickland mellé a bárpulthoz, aztán durr bele a közepébe: egyenesen rákérdez, hogy nem látta-e Danielt, aki régi cimborája. Strickland persze tagad, Főncsi az infarktus szélén a beszélgetés hallatán, de Dillinger megnyugtatja: klónoztam az ipse mobilját, ha a tóba dobott kő hullámot vet, azaz Strickland felhívja célszemélyünket, nyert ügyünk van. És lőn, barátja hívja, így meg is van Daniel hívószáma, plusz egy extra információ, miszerint nemcsak Dillinger, hanem két ismeretlen tag (egy nő és egy férfi) is kérdezősködött utána. Mindenesetre Strickland ígéri, elkészíti a cuccost, amit a srác kért - Főncsi szerint hamis iratokról lehet szó, lévén a tag abban utazik.

Nem sokkal később Haroldnak sikerül bemérnie Daniel mobiljának jelét, egy hotelben tartózkodik, Dillinger pedig tisztes távolból figyeli a bejáratot. Közben kiszúrta, hogy itt a pár is, akik célszemélyünk után kérdezősködhettek - szerinte ügynökök. Ahogy a kamera rájuk fókuszál, állam megfeszül alatt az oda kötött kendő: John és Kara Stanton az, baszki!!

3.1.jpg

Dillinger lefotózza Karáékat, a képet küldi Főncsinek, aki azonnal felismeri Johnt azzal, hogy CIA ügynök és nagyon profi (segítsetek ki pls, ekkor ugyan honnan ismerhette őt?) Kérdi előJohnt, hogy nem szúrták-e ki CIA-s konkurensei, de ő magabiztosan nemet int.

Johnék eközben a túloldalon kicsit élcelődnek míg Daniel megjelenésére várnak, Kara azzal piszkálja társát, hogyha megölték Danielt, t'án újra volt kedvese (Jessica) után megy, de ő nemet int, inkább a tengerpartra vágyik, ha már eltett láb alól egy ártatlan állampolgárt. Kara szerint azonban Casey nem az, hiszen államtitkokat adott el. Mindenesetre feletteseiknek néhány fogát is be kell mutatniuk, bizonyítandó, hogy tényleg megölték – brrr.

John megemlíti, hogy egyéb problémájuk is akadt, és ezzel bezony Dillingerre céloz. Kara szívesen kinyiffantaná, de társa inkább arra kíváncsi, mit lép a konkurenciájuk, így előJohn életben marad, de ha útban lesz, hát elássák Daniellel együtt… Célszemélyünk ekkor kilép a szállodából, Dillinger az utca túloldaláról követi, míg Karáék közvetlenül mögötte trappolnak. John a zsebébe nyúl, de szerencsére nem a nyílt utcán akarja megölni a férfit, csupán egy poloskát tol annak zsebébe.

4.jpg

Daniel bemegy egy bárba, Karáék továbbmennek (nem szükséges bemenniük, tudnak hallgatózni, ugye), Dillinger azonban beüget utána, klónozza a mobilját és pár asztallal távolabbról hallgatózik. Célszemélyünkhöz egy féri lép oda, Ian Banks néven mutatkozik be, az SSCI-től jött, mely egy olyan szervezet, ahol azt is be lehet jelenteni, ha valaki nemzetbiztonságot érintő bűncselekményről tud. Daniel azonban mielőtt elmondaná a szervezet ügynökének, hogy mit látott, először kérdései vannak, méghozzá egy igen egyszerűvel kezd: az SSCI alapítási évére kíváncsi. Az ügynök persze nem tud válaszolni, így célszemélyünk rögtön levágja, hogy rohadtul nem az, akinek mondja magát, ezért olajra lép (ügyes).

5.1.jpg

A hátsó bejáraton távozik, ami Főncsi szerint nem jó ötlet, mert a CIA vszg ott várja, ezért utána küldi beosztottját, aki még időben utoléri Danielt, beszélgetni azonban már nincs idejük, mert itt van John is, fegyverrel felszerelve. Dillinger kidumálni sem tudja magát a szituból, mert Kara sokkolóval érzésteleníti a célszemélyt és  belapátolja egy autóba, John pedig fegyvert szorít a fejéhez.

Mielőtt Dillinger likas bucival végezné, Ian Banks és két társa közbeszól; cefet lövöldözés kezdődik, melynek végén Banks társai sérülten fetrengenek a földön, a tag azonban elmenekül, ahogy Daniel is előJohn segítségével (mínusz a poloska, azt itt hagyták). Két CIA-sunk morcosan konstatálja, hogy főnökeik nem fognak örülni ennek a fordulatnak, ezért magukhoz szólítják Banks egyik sérült ügynöktársát, jó lesz az még valamire. (John kissé szkeptikus, mert ha Daniel áruló, és a kormánytól lopott adatokat, ugyan miért találkozott valakivel, akit a kormány ügynökének vélt, de Kara leinti: ha a CIA szerint áruló, akkor az és kész. Aham).

5.2.jpg

Dillinger és Daniel az utcán kutyagolnak a lövöldözés helyszínéről elfele, előJohn rámorran a célszemélyre, hogy szíveskedjék elmesélni, miért is üldözik ennyien. A férfi elmondja, hogy két hónapja a kormány felkérte egy rendszerük tesztelésére, mely rettenetesen összetett volt, megpróbálta feltörni a gépet – ennél tovább nem jut a mesélésben, mert Főncsi ijedt fejjel közbelép, és arra utasítja fülesén beosztottját, hogy azonnal vigye biztos helyre Danielt. (Tegye fel a kezét, aki ebből nem jött rá, hogy a Gépről van szó.)

Dillinger az általa ismert legbiztonságosabb helyre viszi célszemélyünket, ami nem más, mint az iroda, kis híján szívrohamot hozva ezzel Főncsire. Mikor Harold kimorogja magát, leülteti a vendéget és teával kínálja – míg egy másik helyiségbe megy a cuccért, jobbkeze követi, és kérdőre vonja, mégis mi ez az egész, hiszen a srácra a kormány bérgyilkosai vadásznak? Főnöke adja a hülyét, inkább kizavarja az iroda elé, nézzen körül, tiszta-e a levegő, Dillinger rettentő dühösen trappol el.

6.jpg

Helyszínt váltunk, Washingtonba pillantunk át, ahol régi ismerősökkel találkozunk újra: Irányítás épp (azóta elhunyt) beosztottját vonja felelősségre, amiért Daniel még életben van. A férfi magyarázkodik – a CIA nemsokára megtalálja és kiiktatja őt, de a nő visszavág: ha Daniel feltörte volna a gépet, most simán megtalálhatnánk. Ugye. Beosztottja riposztol – talán nem kellett volna megölni Nathan Ingramet, belőle kipréselhetnének hozzáférést a géphez, de Irányítás bepöccen: Ingramre már nem volt szükség, ezért halt meg, beosztottja szíveskedjék ezt a buksijába vésni, szóval oldja meg Daniel problémáját, vagy szarban lesz.

New Yorkba térünk vissza, kora este John faggatja az elfogott sérült „ügynököt”, de választ persze nem kap, ezért Kara veszi kezelésbe a tagot, melynek nagyon gyorsan üvöltés lesz a vége.

7.1.jpg

7.2.jpg

Mielőtt a részleteket megtudnánk, visszaváltunk az irodába, ahol Daniel és Harold barátkoznak, célszemélyünk ennek eredményeként elővesz egy laptopot, majd mesélni kezd: a kormány egy titkos létesítménybe vitte, ahol egy nagyon bonyolult és intelligens rendszert kellett feltörnie, mely nem sikerült ugyan, viszont egy részét erre a laptopra másolta. Aztán a rendszer kiismerte és kizárta őt, neki pedig fogalma sincs, mégis mivel állt szemben. Rájött, hogy a kormány nem teszteltetni szeretné vele a rendszert, hanem belejutni, ezért köszönte a melót, ám távozni már nem tudott – elkábították és egy kocsi csomagtartójában tért magához búcsúlevéllel a zsebében.

Csak a véletlenen múlt, hogy túlélte, a kocsi ugyanis balesetet szenvedett, leendő gyilkosai meghaltak, ő pedig lelépett. Ekkor felhívta az SSCI-t, de mint tudjuk annak nem lett jó vége, ügynökük helyett ugyanis ismeretlen férfi érkezett a találkozóra, Ian Banks néven. Főncsi szerint bárki embere legyen is Banks, az nem a kormány. Kettejük beszélgetését Dillinger az utcán sétálva kihallgatja, eszerint poloskát rejtett el az irodában – hát ez egyre szebb lesz.

8.jpg

Sötét sikátorban viszontlátjuk Ian Bankset, megbízója érkezik, aki nem más mint Greer, azaz a Decima!! Az öreg felelősségre vonja beosztottját (akit Mr. Lambertnek szólít), hogy miért csúszott ki a kezéből Daniel, Lambert pedig a CIA megjelenésére fogja a fiaskót, illetve arra, hogy általa ismeretlen harmadik fél kimenekítette a srácot. Sőt egyik emberét is meglőtték, akit a CIA-sok elfogtak (és épp vallatnak). Greer nem aggódik emiatt, szerinte elfogott ügynöke tud vigyázni magára, Lambert viszont szíveskedjék előkeríteni Danielt, különben megüti a bokáját. Oké.

Az irodában Harold a laptopon molyol, módosítja a kódot, amit célszemélyünk elcsent a gépből. Meghirdette a darkneten, reméli, hogy Daniel üldözői lecsapnak rá, és ezzel megszabadulhatnak tőlük (mármint a Banks/Lambert-féle kompániától), a CIA elől pedig Dillinger majd segít elrejteni Danielt; gépen kiviszi az országból, Főncsi már készített is neki új személyazonosságot – iratokat, telót stb. A srác sem hülye, levágja, hogy Harold nagyon profi ebben, szóval bujkál valami elől, plusz az általa megszerzett kódrészletet is ismerte, de Főncsi nem mond konkrétumot, csak annyit, hogy jobb nem kapcsolatban lenni a géppel, mert aki megtette, legtöbbjük holtan végezte. Daniel ígéri, bármi történjék vele, Haroldról nem tesz említést senkinek.

9.1.jpg

9.2.jpg

Kara eközben bőszen nyúzza Greer elfogott ügynökét némi információmorzsáért, de nem megy semmire. John félrehívja pár szóra, szerinte kár a fáradtságért, nem tudnak meg többet. Az ügynök ekkor kihasználva figyelmetlenségüket felugrik a székkel együtt, melyhez hozzá van kötözve, és egyszerűen kiveti magát a zárt üvegablakon, ezzel megmurdel. John erre mindössze annyit mond, hogy így is előkeríti Danielt és megöli.

Dillinger visszaér az irodába, teát hozott Főncsinek, Danielt pedig biztosítja arról, hogy nemsokára kijuttatja az országból. Főnöke helyesel, mert tennivalóik a srác távozása után is lesznek. Aha, felel előJohn, eladni a laptopot. Haroldnak megnyúlik az arca, erről neked nem beszéltem! Valóban, viszont poloskán hallgatózott kicsit - ismeri el; és mivel megtudta, hogy a laptop sokat érhet valakinek, hát maga keresett rá vevőt, méghozzá kínaiakat. Haroldnak nem marad ideje meglepődni, a teában ugyanis valami adalékanyag volt, melytől padlót fog; előJohn felmarkolja a laptopot, Danielt azonban nem öli meg, hanem elzavarja. A srác magához veszi a telefont, melyet Főncsitől kapott, az iratokat azonban nem, mert azok még nem készültek el, aztán elkullog, Dillinger pedig a laptoppal áll tova (hogy rohadnál meg).

10.1.jpg

10.2.jpg

Célszemélyünk az utcáról Strickland haverját hívja, aki már korábban is szerzett volna neki iratokat, az pedig berendeli az irodájába, mondván a papírjai már készen vannak. Mikor leteszi a telefont, látjuk, hogy azért mégsem teljesen gömbölyű minden, hiszen a fejének Kara szorít fegyvert.

Harold magához tér, nagy nehezen életre vakarja magát, aztán tolókocsiját hátrahagyva gyalogosan küzdi el magát az autójáig, ahonnan azonnal Danielt hívja. A férfi nem kéri a további segítségét, mert Harold már így is sokat tett érte, az iratokért megy haverjához, aztán eltűnik. Főncsi hiába figyelmeztetné, hogy ezt inkább nem kéne, a srác leteszi a telefont.

Ekkor lép hozzá John fegyverrel a kezében, és végtelen nyugalommal kérdezgetni kezdi, Daniel viszont nem hajlandó beszélni. Karára váltunk, aki még mindig Stricklanddel van, ám hirtelen Lambert ront be két társával fegyverrel a kezében, és azt kérik, ha már a CIA elfogta Danielt, had beszélgessenek el vele kicsit, aztán visszaszolgáltatják – de Kara nem óhajt üzletet kötni, így cefet tűzpárbaj kerekedik. Utána jelenti Johnnak a végeredményt: Lamberték csapatából egyvalaki elmenekült, a többiek – Strickland is – halott; elrendezi a hullákat, aztán csatlakozik társához.

11.1.jpg

11.2.jpg

Főncsi ekkor érkezik (nyilván lekövette célszemélyünk mobilját), az autójából látja őt és Johnt, tárcsázná a 911-et, de nem marad rá ideje, mert későbbi társa meghúzza a ravaszt. Harold döbbent arccal bámulja amint John a fülesén át jelenti Karának, hogy Daniel halott - a valóságban azonban nagyonis él. Ügynökünk ugyanis a levegőbe lőtt, és elmondja a célszemélynek, hogy látja rajta, hogy nem áruló, úgyhogy szíveskedjék olajra lépni, sőt pénzt ad neki, és egy emberével még segít is Kanadába jutnia.

Daniel ígéri, hogy köddé válik, de mielőtt távozna, még egy apróság hátravan: a CIA pár fogat kér Johntól a halála bizonyítására, úgyhogy szíveskedjék néhányat prezentálni, azzal átad egy fogót. Baszki, megfordult a gyomrom a tengelye körül. Nem sokkal később a két CIA-s társ találkozik, John jelenti Daniel halálát, Kara pedig közli, hogy új küldetésük Marokkóba szólítja őket.

12.jpg

Central Parkba váltunk, ahol előJohn a laptoppal a kínaiakkal való találkozóra üget, itt éri utol Főncsi és próbálja meg lebeszélni a bizniszről, ám a férfi erre max. akkor lenne hajlandó, ha exfőnöke adna neki némi információmorzsát, Harold viszont ezt nem teszi, így Dillinger tovakutyagol, hiába figyelmezteti Főncsi, hogy meg fogják ölni. Exfőnöke a fák között osonva követi, hogy lássa mi lesz a folytatás, mi pedig nézzük meg itt alább.

(Szájakat becsukni, mert belerepül a légy.) Lambert (ezek szerint ő úszta meg Kara lövöldözését) jelenti Greernek, hogy Daniel halott (hát ezt benézted), viszont megtudta, hogy a laptop Ordosba került, főnöke tehát oda küldi – múltidéző körünk ezzel bezárult, most már tudjuk, hogy ez volt az a laptop, melyért Johnék Ordosba mentek és kis híján ott hagyták a fogukat, és melyet Főncsi módosított azért, ha rossz kezekbe kerül, kontrollálni tudja a helyeztet.

Visszatérünk hát 2010-ből a jelenbe, egy eldugott erdei kunyhóba, ahol Daniel él manapság, és ahol kopognak az ajtón, váratlan vendége pedig nem más, mint Forrás, baszki!! A nő mint (szokás szerint) mindentudó közli, hogy a férfi hol tartja a hamis iratait, igyekezzen azokat magához venni, mert távoznia kell – Kolumbiába megy, azon belül Cartagenába, ahol egy Greenfield nevű férfit kell keresnie (igen azt a hekkert, akit jelen évad hatodik részében Forrás juttatott ki az országból). Mikor Daniel értetlenül pislog minderre, a nő közli, hogy nemsokára fegyveresek érkeznek, szóval ő felrobbantja az épületet, amúgy meg a férfinak nem kell most többet tudnia, elég ha elhiszi, hogy egy közös barátjuk kéri minderre (igen, a Gép).

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lorelai21 · http://thepeoplewithdisabilities.wordpress.com/ 2014.03.17. 14:04:11

Na halihó, én leszek az első? :) Nekem van egy tippem, honnan tudja Főncsi, hogy ki John, aztán lehet megcáfolni... Nem onnan ismerős neki, amikor állandóan megkapta Jessica, illetve emiatt John számát? 2. évad egyik utolsó része (amikor a marsall üldözi a feleségét). Hm?

AaannnaaA 2014.03.17. 14:33:35

Mint az előző rész hogyvótja után kommentben jeleztem, itt kezdeném el szervezni a múltkorihoz hasonló, de annál remélhetően bővebb blogtalálkozót.
Miután néhány kedves kommentelővel már előzetesen konzultáltam, elsőre két dátum került szóba: 05. 03. és 05. 10. Mindkettő szombati nap, remélem nincs ellenetekre. Szeretettel várom a szavazatokat, hogy kinek melyik megfelelő, amelyik több "igen"-t kap, az nyer. Miután ez megvan, a helyszín ügyében a jelentkezőket megkeresném innen a blogról egy üzenettel - aki nem szeretné, hogy üzenjek neki, jelezze itt legyen kedves. (Ez a megkeresés azért van, mert csak a dátum publikus.)

AaannnaaA 2014.03.17. 14:35:45

@lorelai21: Jó teória, kíváncsi vagyok a többiek mit gondolnak, aztán majd megtárgyaljuk :)

Llew 2014.03.17. 14:58:52

@AaannnaaA: Harold valószínűleg valóban Jessica ügyében végzett nyomozása kapcsán szerzett tudomást Johnról, akit szintén leinformált. Hisz pár héttel, hónappal később Jessica halála után, már John aktájával a birtokában gurult el ügynökünk mellett a kórházban, ahol John Jessica után érdeklődött.

Llew 2014.03.17. 15:08:18

Egyébként Penn2 megjegyzése Ingram halála kapcsán, majd Control helyreutasítása külön érdekes annak fényében, hogy később mielőtt Control parancsára Penn2 kiiktatására kerül (2. évad vége), akkor a férfi csak annyit mond, hogy "fair enough".

higeona 2014.03.17. 15:19:18

@AaannnaaA: Nem lehet, hogy megkapta John számát már korábban? CIA ügynökök elég gyakran lehetnek útban valakinek, meg szoktak is ronda dolgokat tervezni néha. Mondjuk nem sűrűn jönnek ilyen számok.

Kapitánylány 2014.03.17. 15:43:29

@AaannnaaA: nagyon jó kis rész volt, a célszemélyt mi csak kicsiHarold-nak neveztük :)
kedvet kaptam első évadot nézni :D

Gabba 2014.03.17. 19:01:32

@AaannnaaA: kösz a meghívást, a 3-a nekem jó lenne pl.

Flankerr 2014.03.17. 19:55:49

@AaannnaaA: Nekem jelenleg mindkét dátum megfelelő.

Arkhia 2014.03.17. 21:43:22

3-a lenne jobb nekem is. :) A hv meg remek, mint mindig.

Is 2014.03.17. 21:53:14

@AaannnaaA: Elméletileg bármelyik jó lenne. És jó lenne egy ilyen ismét.

Neoprimitív 2014.03.18. 04:54:49

Kérek még egy strigulát a mindkét nap jóhoz!

Akár eleve így tervezték (amit kétlek), akár csak képesek voltak korábban össze nem kapcsolt részeket összekötni, ez a rész a sorozatírás egyik kiemelkedő darabja volt, la a kalappal az írók előtt.

John szerintem is Jessica miatt került képbe, már nem emlékszem pontosan, de mint ha lett volna egy olyan megjegyzése Harold-nak, hogy az ő számát már korábban is kidobta a Gép, ami a családon belüli erőszak egyik jele.

higeona 2014.03.18. 08:43:51

@AaannnaaA: Nekem most még mindkét időpont jónak tűnik.

AaannnaaA 2014.03.18. 09:13:11

@Kapitánylány: @Gabba: @Flankerr: @Arkhia: @Is: @Neoprimitív: @higeona: Akkor eredményt hirdetek: mindenki vésse fel a naptárjába pirossal (vagy a kéménybe korommal, kinek hogy kényelmesebb), hogy KÖVETKEZŐ BLOGTALI: 2014. 05. 03 (szombat). A helyszín ügyében küldök innen a blogról egy megkeresést mindenkinek külön-külön még a héten.
Mindenkit szeretettel várok!!

Aki eddig még nem jelentkezett be, csak később jön kommentelni, legyen kedves tegye fel a kezét bármikor, ha erre jár és jönne a talira. Köszi szépen!

Neoprimitív 2014.03.18. 18:37:44

@AaannnaaA: Köszi, engedelmeddel szólok majd Memarinak is, ő ritkábban jár erre felé.

Stiel 2014.03.18. 20:38:20

Jelentkezem, én is jönnék.

AaannnaaA 2014.03.18. 23:06:07

@Neoprimitív: Ezt külön köszönöm, kérni is akartam! Időpontot még ne írj légyszi, itt alább látod, hogy még kicsit gyűrjük.
@Stiel: Küldök üzenetet a részletekről mindjárt.

@Arkhia: Közben az innen küldött privát üzenetemre még nem válaszoltál, ezért itt kérdezlek: beszéltük a többiekkel, hogy 3-ával annyi bibi van, hogy egy négy napos ünnep része (május 1 miatt), amit én is elfelejtettem, így talán mégis a 10-e lenne jó. A többiek ugye azt írták, hogy nekik mindegy, Gabba írta itt 3-át, de neki jó a 10 is, így Téged kérdezlek, hogy benne vagy-e az egy héttel későbbi időpontban?

AaannnaaA 2014.03.20. 07:16:24

@higeona: @Kapitánylány: @Gabba: @Flankerr: @Arkhia: @Is: @Stiel: Akkor ahogy leveleztük és itt beszéltük, a hosszú hétvégére tekintettel egy héttel későbbre toljuk el a kövi blogtalit, azaz kéretik feljegyezni:
TALÁLKOZÓ ÚJ ÉS REMÉLHETŐLEG VÉGSŐ IDŐPONTJA: 2014.05.10 (szombat).
A helyszínről írtam mindenkinek egyesével üzenetben, ha arra válaszoltok, tudni fogom a mail címeteket, így a későbbiekben a részleteket is jelezhetem. Majd a kövi rész hogyvótjánál azért megerősítem az időpontot, hátha nem néz ide vissza mindenki.

AaannnaaA 2014.03.20. 07:18:18

@Neoprimitív: Elnézést, véletlenül Téged nem tettelek a felsorolásba az előbb. Kérlek legyél szíves Memarinak is szólni!! Köszi szépen!

Neoprimitív 2014.03.20. 20:40:00

@AaannnaaA: Persze, szólok neki. Majd jól lehet tippelni, mi lesz a két fináléban (Castle 05.13, PoI 05.14)

Neoprimitív 2014.03.20. 20:41:16

Bocs, hülye vagyok: természetesen 05.12 és 05.13, még mielőtt valaki azt hiszi, rendkívüli műsorváltozás lesz.

AaannnaaA 2014.03.20. 21:16:14

@Neoprimitív: El is felejtettem, hogy már megvannak a finálédátumok, tényleg a véghajrá előtt találkozunk. Nem mellesleg a bolti vásárlóknak az korábban írt dátumok a reálisak :P

Flankerr 2014.03.21. 15:51:39

Közben sikerült utolérni magam, és megnéznem ezt a nagyon jó részt, és a következőt, ami még jobb lett. Hát igen, az év végi részekben sose csalódtam még, és most se fogunk, az tuti..:)

AaannnaaA 2014.03.21. 16:14:57

@Flankerr: Hát igen, kezdünk felpörögni így évvége előtt.. Khm, hogyvót ügyileg nem ígérek semmit, most a konyhám bútorozódik, zajban nehéz írni :(

Flankerr 2014.03.21. 16:23:18

@AaannnaaA: Tudod jól, hogy én ráérek..:)

Neoprimitív 2014.03.24. 10:39:53

@AaannnaaA: OFF: küldtem privátban üzenetet (nem mailt, valahol elkutyultam a címedet), nézd meg!

Neoprimitív 2014.03.26. 09:11:38

@AaannnaaA: csak szólok, hogy a mai PoI-ban tripla adag Bear van :) (Többek között... Egy órája láttam, de azóta is vigyorgok.)

AaannnaaA 2014.03.26. 12:27:10

@Neoprimitív: Köszi az infót! Asszem megint kell egy kis szabadidőt kaparnom magamnak, hogy megnézhessem. Bár előbb illene a 3x17 hogyvótját írnom, ugye :)

Neoprimitív 2014.03.26. 13:00:22

@AaannnaaA: Magam (és a hogyvolt) ellen beszélek, de szerintem inkább nézd meg. Tudom, hogy Reese-elvonási tüneteid vannak, márpedig ebben a részben dobogós jeleneteket kapott.

AaannnaaA 2014.03.26. 13:54:59

@Neoprimitív: Oké, nyertél :)
/Akkor hogyvótírás hivatalosan is vasárnapra eltéve.../
süti beállítások módosítása