Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x60 - Viki a tisztátalan, Debil meg a wc-s jós asszony

2014. március 12. 18:50 - Chat Géza

Mindenki dobjon el mindent!!! Gyúrós Báttya for Prezident beszél a testépítésről. A Priceless termék ezen a linken elérhető. Közérdekű rovatunkat olvasták. Ma Ádám kimondja a nevet! Végre megtudjuk kivel megy párbajozni. Jaj, de várom már azt a pillanatot. De ezen túl még bőven akadt történés az összefoglalóban. Mint például:

  • Vikipédia tisztálkodási szokásainak kivesézése
  • Zsetonkereső akció, hogy szolizhassanak a szerencsések
  • Tanácsot kell adni Ádámnak, hogy kit vigyen ki
  • Videóüzenet a kedves anyukáktól: büszkék vagyunk, hajráf!
  • Iza fejben kiadja Krisz útját
  • és persze Ádám kihív

vvnagytestű.jpg

Első napirendi pontunk a Viki két napig aszalódó, büdös testének kielemzése. Fürdenek a srácok és egyszer csak Krisz érzi, hogy húbasszameg Vikinek nem lesz már meleg víz. Ezzel legalább megtudtuk, hogy ők is a mindenható boilertől függnek, meg azt is, hogy Viki teste kicsit azért taszítja a nedvességet. Nagy ügy, én ismertem egy srácot, aki szintén kétnaponta tisztálkodott, de akkor is csak a lábát mosta meg, mondjuk azt legalább Apentával. Ízesítettel. No, mindegy. Viki persze azonnal felrántja magát és ki a faszom vagy nagymonológ közepette felégeti a Kriszhez vezető barátság hídját. Valahol ez azért gecire szomorú, hogy a nagy manipulátor, aki mindenből poént csinál, aki csak azért nyekteti a többieket, mert "untatkozik" egyből felbassza magát, ha arról van szó, hogy pudvás a picsája. Már bocsánat. Szánalom.hu.

Ez után jön a feladat, hogy keressenek zsetonokat, mert hiába van karácsony és lehet használni a szolit, az csak-csak zsetonokkal működik, amiket jól eldugtak a szerkik, úgyhogy ezeket lehet szépen keresgélni megfelé. Mindenki lázasan kutat, egyedül PInki és Iza nem tudja mihez nyúljon, mert már mindenki ráhiénázott a legjobb búvóhelyekre. A hisztit az tetőzi, amikor Krisz Iza bakancsában talál egy korongot, mert hogy a faszomba jön ő ahhoz, hogy más cipőjébe nézzen, ugye. Jézus. Végül Sunshine, happynes, bódottá. Debil is bepattan a szoli gépbe, vesztére elárulj,a hogy a lófaszt fogja majd kitakarítani, miután csupaszon napfürdőzőtt egyet és módszeresen összefaszozta a gép belsejét. Zsóti kutyának nevezi Debilt, ami bizony már a sértés kategória netovábbja. Nem az, szerintem, de Debil lelkébe ezzel is sikerül mélyebb barázdákat ejteni.

vvmilf.jpg

Ádám tanácsadói szeánszán nem érdemes rugózni, mivel a hogyvolt végén úgyis ott lesz a lényeg, szóval jöjjön ami tényleg fontos: videóüzenetet kapnak azok a lakók, akiknek a múltkor nem volt szerencséje. Kiállnak, elmondják, hogy nekik miért kell ez az üzi, végül mindenki Zsófi javára dönt, lemond a sajátjáról, hogy a csajszika kapjon két jól megírt mondatot a mammertól. A villatanács kis hezitálás és Viki erősen alpáré rábeszélése után - hogy vagy csak egy kap vagy mindenki, de olyan nincs, hogy egy emberrel baszunk ki – úgy dönt, hogy mindenkinek beüzenhet a kedves mamája. Zsóti anyja erős MILF-puma kombó, akire egyből rárepülne a girhes banda, de persze a többi lakó anyukája sincs leharcolva, elvégre ezek még kölök gólyák, 21-22 évesek, az anyjuk is max 50 lehet.

A végszóra becsúszik az alant látható beszélgetés is, amit most szépen idepasszintok, mintha tegnap nem írtam volna meg. Az évezred párbeszéde. Hol van már a "Na most ha ennyi esze nincs valakinek, akkor az mire okos?" tételmondatú szaunás beszélgetés Sárlik ás Báttya For Prezident között? Sehol. Azt a szintet mondjuk nem lehet megugrani. Úgy és abban a formájában biztosan nem. De a teljes beleszaromság, a ködös tekintetek útvesztőjében vergődő sehova sem vezető, egytónusú kismonológ plusz visszaböfögés kombó műfajának ez a non plusz ultrája, amit ráadásul az egyik fél masszív csámcsogásának karcos szólama kísér végig, megfejelve minden dramaturgiát, kiélezve a katarzist, a visszakérdezés mementóját. A videó pediglen lent található.

vvauréli.jpg

ÉS akkor a kihívás!!! Ez amúgy már féltáv. Még egyszer ennyi és vége van a VV6-nak, de ne szaladjunk még ennyire előre, egyelőre még csak ott tipródunk a retek emésztette VV nappaliközepén a negyedik kihívás okán, amikor Ádám kiböki, hogy Kriszt vinné, de akkor Iza fasz nélkül maradna, így Debil lesz az ellen a vasárnapi párbajon. Ennyit arról, hogy jól kiviszi Teót. De legalább megtudtuk, hogy Debil már szarás közben a mosókonyhán megálmodta, hogy ő kapja a kék kendőt. DE HÁT NEM ERRŐL UGATOTT VASÁRNAP ÓTA? HOGY TEGYE RÁ, VIGYE KI PÁRBAJRA, OSZT KALAP?! Ó, kisfaszom, persze én vagyok a hülye, hogy keresem a logikát.

 Tegnapi beharangozó

A cím mindent elárul. Ül a nappaliban, a tévével szemben Zsóti és Krisz és örömükben rínak, de hogy megnézzük az összefoglalót, üvöltő diadalmenetes zenebonát kevernek be alá, hogy semmit se halljunk, csak generáljuk itt a teóriákat, mint A törvény nevében esetében az összeesküvés-elméletfüggő sorozatbuzik. A VV szerkesztői is elengedték a kezünk. Na, szépen vagyunk. De van itt még más is. Az évezred párbeszéde. Hol van már a "Na most ha ennyi esze nincs valakinek, akkor az mire okos?" tételmondatú szaunás beszélgetés Sárlik ás Báttya For Prezident között? Sehol. Azt a szintet mondjuk nem lehet megugrani. Úgy és abban a formájában biztosan nem. De a teljes beleszaromság, a ködös tekintetek útvesztőjében vergődő sehova sem vezető, egytónusú kismonológ plusz visszaböfögés kombó műfajának ez a non plusz ultrája, amit ráadásul az egyik fél masszív csámcsogásának karcos szólama kísér végig, megfejelve minden dramaturgiát, kiélezve a katarzist, a visszakérdezés mementóját. 

Ja, és ma tetemre hívás is lesz. Csuriba az ujjakat hogy Cerkafaszú Ádámban legyen elég mersz ahhoz, hogy kivigyen ... bárkit, csak ne Debilt. De tényleg. Dobja el a gerincét és vigye ki Teót, mert miért ne. Szerintetek kit vigyen ki Ádám?

Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beacska 2014.03.13. 11:17:17

@0xFFFF: nnna, akkor ezt fejtsd ki!

beacska 2014.03.13. 11:18:51

@0xFFFF: jaaa, bocs, a személyeskedést azért írtam, mert általában, aki felém elkezdi, annak első lépésben nem válaszolok, később el sem olvasom....de azért az előbbire még válaszolj, hátha menthető vagy ;)

Lilith.Inanna 2014.03.13. 11:23:26

@karev: "valszeg tényleg arra mennek, hogy csaj nyerje." ....nos, azért erre nem vennék mérget. :)

0xFFFF 2014.03.13. 11:30:29

@beacska:

" beacska 2014.03.13. 11:01:12
@karev: persze, hogy gyerek. mind azok. a drogozásból megpróbál(t) kijönni. az érzelmi érettségnek meg nincs köze a bulikhoz. vagyis, persze van vmi köze. mert nem mindegy, kivel mész bulizni ;) "

Nem kell menteni, nem szorulok rá. :)

A kijelentés pedig, hogy az érzelmi érettség határozza meg, hogy kivel bulizol, erősen villa ready embert tükröz. Így jön ide az előző szériák témája. :)

0xFFFF 2014.03.13. 11:31:57

@Lilith.Inanna: Ha elfogadjuk, hogy befolyásolják a játékmenetet, akkor azt kell megnézni a nyertes tippelésekor, hogy ki lesz eladható a nyerés után.

Lilith.Inanna 2014.03.13. 11:42:01

@0xFFFF: Eladhatóság szempontjából fiúra tenném a voksom.Nem szeretnék nevet említeni az esetleges "megköpködésem" végett.:)

csiberibe 2014.03.13. 11:44:29

@karev: jó, de ezek közül egyik se csaj :))))
Vagy liba, vagy majom, vagy a kettő keveréke...

csiberibe 2014.03.13. 11:46:05

@beacska: szerintem hagyd, kár bele a szó...

beacska 2014.03.13. 12:14:29

@0xFFFF: a villa ready ember számomra nem ismert kifejezés.
annyi köze van az érzelmi érésnek a bulikhoz, hogy ha rendszeresen ismeretlenekkel tölti vki a hétvégi bulijait, nem valószínű, hogy jót tesz az érzelmi fejlődésének, viszont, ha pl. a pasimmal megyek, akkor akár érett is lehetek...vagy nem. szóval változatlanul nincs köze az érzelmi érésnek a bulikhoz ;)

kacagó görlice 2014.03.13. 12:21:27

@karev: nehéz lesz. állítólag több a női szavazó, azok meg pasit fognak nyomni

É2I 2014.03.13. 12:36:12

@kacagó görlice: Mikor érdekelte a retekklubbot, hogy kire adják a valós szavazatokat? Most még sms díj sincs bevételnek. (Amit nem is értek.)

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.13. 12:37:20

Valljuk be Ádikától tökös húzás volt kihívni Aurélijót, fene se gondolta hogy meghúzza ezt a lépést, sztem mindenki Krisztiánra tippelt.
Sajnos Ádám azért fog kiesni mert sötétebb mint a pókiszonyos, pedig egy Krisz - Aurélió párbajnál a traktorosra szavaznék, sőt még Zsófika - Au párbajnál is a kislányra :)

Szentpeter 2014.03.13. 12:38:33

Azt mondja a képaláírás hogy.... "Teo mindent megmutatott a szoliban.."

Persze a retek, punci magasságban elhelyezett egy webkamcsit, ebből adódóan betekintést nyerhetünk Teo punciján át, a gyomrába...

....ravasz, és egyben szánalmas ez a nyálazás..

Szentpeter 2014.03.13. 12:46:36

Azon morfondírozom, hogy Ádám hogyan kerülhetett a villába ?
Mert nem emlékszem olyan jelenetre ahol kihasználta volna a villabéli tájékozottságát, úgy értem Vikit 5 perc alatt letudta volna oltani... vagy bárki mást..
Ha nem hinnék az agymosásban, azt gondolnám hogy a srácot félrekezelték, mert a mosással az agya is kijött...
Aureliót próbálta Ádám utánozni, mint mikor én szeretném Messi cseleit bemutatni..

karev 2014.03.13. 12:47:05

@Szentpeter: nőknek is szokták ám mondani. :)

beacska 2014.03.13. 12:49:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: de ezt ő nem tudja. valszeg a beköltözés előtt felspannolták, hogy egy ilyen keménytökű faszagyerek kell oda, aki majd minden nőt szépen sorban....most már persze gyanakszik, hogy mégsem, de próbál fenmaradni.
nekem nagyon fura ez a fiú. nagy fokú bizonytalanságot látok benne. lehet, hogy kint ő volt a Jani, itt bent meg Aurélió2-nek hívják. EZÉRT volt hülye, hogy hagyta magát ebbe belerángatni. Kriszt kellett volna vinnie.

karev 2014.03.13. 12:50:07

@csiberibe: jó, személyi szám szerint 2-es :) vagy már 3-asok?

karev 2014.03.13. 12:52:43

@É2I: igen, ez is érdekes.

Szentpeter 2014.03.13. 12:55:49

Egyszer csak elkezdek hinni az összeesküvés elméletekben, amiket állítólag a retek csinál...
Minden anyagot szarrá vágnak, és folyamatosan manipulálják az embert, a " műsorvezetők " meg elmondják legalább hatszor, hogy most mi történik a villában és hogy nekem erre hogy kell reagálnom.. mert ugye Lilu a kihelyezett agyam...

Az online megszakítása vagy manipulálása is ebbe a sorba illik bele.... néha még a napokat is összekeveri, a keverőgép...

karev 2014.03.13. 12:57:37

@Szentpeter: csak ezek utánjön a kérdés, akkor mi értelme az egész műsornak? nézettség? reklámok?

Szentpeter 2014.03.13. 13:04:39

@karev:

Természetesen.... generálni a sírást, a hisztit, és az erotikát...
...hogy is van az hogy :

Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében...

ő-szinte 2014.03.13. 13:07:56

Nahhhh most, hogy vegre enged a telom kommentelni:
Ize nem szerelmes, se buntudata nincs szerintem. Ez csak mellebeszeles. Talan meg ki is rohogi trakit.

egyemakisszíved 2014.03.13. 13:12:14

Furcsa, hogy benyalták a villalakók, amit Viki kezdett el hinteni, hogy Aurélió megváltozott, és most népszerűtlenebb lehet. Úgy tűnik, Viki kicsit túlértékeli saját aknamunkájának eredményeit. Zsófin keresztül savazza Auréliót, hogy gyengítsen egy erős játékost, Zsófi meg tálcán kínálja neki, hogy könyékig turkáljon a magánéletében, sőt a talpát nyalja, cserébe, hogy Viki őt fényezi. Nem igazítja helyre, max. a száját húzza, ha marhaságokat beszél, hogy úgy szerette volna a srácot, mint senki e világon, sőt már rég dugnának, ha Aurélió kizárólag őt tüntette volna ki figyelmével. Lehet, hogy a cuki, ostoba kislány álarca alatt egy rosszindulatú és bosszúálló nő rejtőzködik? Ebben a tekintetben Iza és Krisztián korrektebbek egymással, hamar kitették Vikinek a stoptáblát.

Zsanuária 2014.03.13. 13:35:23

Szervásztok! :D
Ma megnéztem pár videót, a helyzet csak rosszabb lesz az idő múlásával. :) Szegénykéim. :) Vikit nem tartom sokra - bár tisztában vagyok vele, hogy a zistenadta nép között sokan már az Olümposzon látják -, de a többi agyhalottat sikeresen irányít(gat)ja. Nem tudom, mi a rosszabb, az ő -általa nagyra tartott-technikája, vagy a villa-nép sötétsége. Hajra Ádi. :)

hovatovább? 2014.03.13. 13:38:55

@ő-szinte: Ja, ja,
azé ment be tennap a nyugiba ríni, mert nem szerelmes, és bűntudata sincs.
Hát.
És én láttam, h miközben rítt, röhögött belülről.
Nagy színésznő az.
Bezony.

0xFFFF 2014.03.13. 13:41:30

@Lilith.Inanna: Én is. :) A biznisz az biznisz....

@beacska: Pedig idéztem, hogy szerinted van, annak ellenére, hogy változatlanul nincs. :D

Zsanuária 2014.03.13. 13:43:09

Ui: a férfiak védelmében, és olyan aggyal, ahol nem csak a mókus tekeri a kereket, nekem az az elképzelésem, hogy mint minden punci, a kukik is eltérőek, egyik sem egyforma. A kukik esetében -mivel szegény Ádi háza ELEJÉT érte szó - van a hús-kuki és van a vér-kuki, a hús-kuki különben meg nem keményedik meg oly mértékben, mint a vér-kuki, különben meg melyik benti nő láttán kellett volna erekciónak történnie?! :D
Zsófikám, örülnél még! Kis majom.
A kukikról csak olvastam ill. mesélték, nem tudom, mi az a szex. :D

beacska 2014.03.13. 13:45:56

@0xFFFF: nem ezt mondtam, de lehet, hogy vhonnan hiányzott egy vessző. szerintem bizonyos körülmények között lehet, de többnyire nincs. de már így is túl sokat fecséreltünk rá...

HummeRC 2014.03.13. 13:53:18

@Bunny Munro: Igen van. Tegnap este, menetrend szerint elkészült a házi szavazásunk. Kíváncsi leszek, hogy megint hozzuk-e az országos eredményt. :)

www.polljunkie.com/poll/ctpdfz/negyedik-vv6-prbaj

karev 2014.03.13. 13:58:37

@HummeRC: nekem ez currently not available. :(

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.03.13. 14:52:04

@beacska: én voltam is, vagyok is. és nem tudom felérni ésszel, hogy folyton elzavarjam, akit szeretek és kiküldjem onnan. a szerelem önző. azt akarja, hogy ha csak egy napot is, de maradjon a másik. nem gondolkodik ennyire előre.
szigorúan szerintem :)

Wreath 2014.03.13. 14:53:27

@Zsanuária: Hú, nekem Wikikével kapcsolatban egy másik görög hegység ugrik be. De igazad van sajna, kissé túlértékelik őnagy'poppoló'ságát.

Wreath 2014.03.13. 15:00:40

Amúgy remélem ma lesz nagy Traki-napi mulatság a vellában. :) Buláj, kis késes kergetőzés, Izával való óbégatás, satöbbi azért jár egy névnapra is, nem?

HummeRC 2014.03.13. 15:03:15

@karev: A legjobbakkal is előfordul néha. Már működik újra. ;)

nosce 2014.03.13. 15:21:12

@beacska:
adamot a villalakók válsztották mert ő tünt a leghülyébbnek, és ez be is igazolódott. Tulajdonképpen Ádámnak trakesz ellen semmi esélye nem volt azok után h trakesz megkesztyűzte Izát. És ha kihívja akkor még akár egy ütést is bemutatnak vasárnapig vagy akár csak egy mellre élvezést és ádám már repült is a villából.

Au ellen semmi esélye hacsak az nem terjedne el a neten , h Au nem olasz hanem olaszliszkai, az simán kiütné Au-t mint dévidet a buziság..ezzel a megszorítással akár még több esélye is lehet AU ellen. De ez csak kívülről látszik , ádám fejében nem hiszem h bármi hasonló megfordulna..

odie1 2014.03.13. 15:31:18

Azért az nagy meglepetés lenne, ha nem Debil menne vissza...Kiváncsai volnék az eltorzult arcokra, amikor cerkaÁdi belép az ajtón:). A következő kieső remélem Sárli lesz, mer' annyira szarul játssza ezt a játékot, hogy az valami fantasztikus.

beacska 2014.03.13. 15:45:56

@nosce: hát igen. szegény, ebből a szempontból elég a szar a helyzete. ahogy Au mondta: ő legalább nem tartalékként került be ;)

el sem tudom képzelni, mi fordult meg a fejében, h Aut sikerült választania. én még mindig döbbenek. mondjuk Dávid is nagy hívő volt :)...de Ádám még be is van tojva pluszba

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.13. 16:06:15

@egyemakisszíved: "Úgy tűnik, Viki kicsit túlértékeli saját aknamunkájának eredményeit"

Ezt nem értem. Hozzászólásod többi része pontosan az ellenkezőjéről szól, gyakorlatilag megcáfolva ezt a mondatod. :)
Sőt, azért még Iza és Krisz között is be szokott kavarni, függetlenül attól, hogy azok mennyire osztják meg vele a dolgaikat.

Señor Mosquito 2014.03.13. 16:37:00

@özv. Baldóver Béláné: Manci néni, minden mondatot úgy lopkodott össze korábbi hozzászólásokból...

szmoti 2014.03.13. 16:45:59

Hi All! :) Megnéztem a Teós villantós szolizós videót és bocs, ha már volt de nem értem én ezt, persze benne van, hogy én vagyok gyökér. Nagyon régen voltam már szoliban talán 15 éve is van már, de nekem úgy rémlik, hogy fertőtlenítő szerrel pucolták meg előttem és utánam az üveget, amin feküdtem. Ha jól láttam tea Clin ablaktisztítót fújkált, nyilván jobb, mint a semmi, de ez fertőtlenít is?

szmoti 2014.03.13. 16:49:01

Nem tea, hanem teó fújja a Clint, na :D

nosce 2014.03.13. 17:12:01

@özv. Baldóver Béláné:
Manci néni ítjon már valamit a végtelenül táguló pináról is meg Béla bá cerkájáról is h mekkora vót az öregnek, megaztán h hegyes vagy kalapos, mert a falusi romkocsmánkban már nagyban fogadnak rá a népek.

dr. sziszi 2014.03.13. 17:50:06

ha most a zsiráf szakított ki fogja megújjazni?

0xFFFF 2014.03.13. 17:52:50

@sziszisziszi: A hajvasalója. Az legalább meleg is.

dr. sziszi 2014.03.13. 17:53:00

tejó a mellét takarja, nem baj ha a pinája látszik! Csak a mellét meg ne lássák!dikk

dr. sziszi 2014.03.13. 17:53:31

@0xFFFF: az lehet, erre nem is gondoltam,

dr. sziszi 2014.03.13. 18:02:18

Hja, kérem, a vella olyan nagy , a zseton meg olyan kicsi! Hogy keressem meg?

özv. Baldóver Béláné 2014.03.13. 18:02:53

@Hópyhe:
Na és? Schmitt Plagi bának lehetett? Legföjjebb nem leszek álamfő én se.

özv. Baldóver Béláné 2014.03.13. 18:04:32

@nosce:
Osztán mennyit tunna fizetni, fijam? A szépirodalom nem ócsó!

Szőrös,a szúrós 2014.03.13. 18:14:19

@özv. Baldóver Béláné:
Kedves Manci néni!
Lenne egy nagy kérésem.Tessék már szólni aztán amikor virágzik a tarhonya, szeretek ritka virágokat fényképezni, ez meg még hiányzik az albumomból.

Miért kell kihívni minden búcsukor a kiscerkásra a rendőrõket? Nem katolikus, azért?

Szentpeter 2014.03.13. 18:15:53

Szépirodalom.. a valóvilágról... aham..

Mók_Ica 2014.03.13. 18:25:11

jóestét komment lakók :)

Mók_Ica 2014.03.13. 18:28:07

@hovatovább?: szerintem izé saját magát sajnálja. azért sírdogált. Kriszen kívül ezt a húzd-meg-ereszd-meg játékot senkivel nem tudná játszani. Krisszel is csak azért mert ő viszont tényleg érintett érzelmileg... nem szerelmes ő sem, de érez valamit.
izé csak szereti ha szeretik, ő maga azonban nem képes ezt viszonozni.... sztem.

mézescsók 2014.03.13. 18:28:18

@ő-szinte: @0xFFFF: A tegnapi hsz-tekre válaszoltam a tegnapi hv-n, viszont nem találom. Remélem előkerül, ha nem, egy rövidített változatot összehozok. Talán. De nem most.
Üdv és béke mindenkinek!

Akármi Áron 2014.03.13. 18:30:48

@Mók_Ica: szeva Mókuci:))) Csorog a könnyem ippeg a tarhonya virágzáson...el se tudom képzelni milyen lehet a virágja,pedig nagyon szeretem:DDDD

0xFFFF 2014.03.13. 18:31:58

@Mók_Ica: Ugyanezt mondtam én is ma, amire az volt a másik posztoló válasza, hogy: "pffff"

nosce 2014.03.13. 18:37:30

@özv. Baldóver Béláné:
A romkocsmában én viselem most a lila kendőt így megszavaztattam a nípeket, Kemény vatikáni valutában tudnánk fizetni manci néninek

Mók_Ica 2014.03.13. 18:38:03

@0xFFFF: igen, olvastam.

@Akármi Áron: szeva :) menjünk nézzük meg azt a virágzást... :) még nem láttam olyat :)

özv. Baldóver Béláné 2014.03.13. 18:38:30

@Szőrös,a szúrós:
Szólok, fijam.
Egyépként pedig nálunk Wasalbertibe mindenki katolikus

Mók_Ica 2014.03.13. 18:41:08

@Avanivi: nagyon jó :) én is röhögtem :)

Akármi Áron 2014.03.13. 18:43:55

@Mók_Ica: Jó, összehozzuk:))) Én gyanítom, hogy olyan fürtös lehet, mint a szőlő, oszt csak le kell szemezgetni:D

Mók_Ica 2014.03.13. 18:46:53

@Akármi Áron: az már a termés, nem? a virág milyen színű lehet? sokszínű? :) :)
olvasd el Avanivi linkjét, besírsz :)

nosce 2014.03.13. 18:47:01

@Akármi Áron:
áááá kell főzni egy nagy lábos pörköltet és a tarhonya termés magától belepotyog :)

Akármi Áron 2014.03.13. 18:47:22

@Avanivi: :)))) Jaj Avi, csak most láttam meg, még jobban csorog:))))) Köszcsi, nagyon ügyi vagy, nem is gondoltam, hogy van ilyen?:))))

Akármi Áron 2014.03.13. 18:48:28

@Mók_Ica: Mindig kullogok az események után, látod:))) De közben sül a hús is, most már mindegy, túl vagyok rajta, hihetetlen:)

Akármi Áron 2014.03.13. 18:49:51

@Mók_Ica: ja, és szerintem drappos, vagy bézs (beige) színű lehet nem?:))))

@nosce: Mennnnyéééé máááá... és hozzá kintről, mert fő a pöri:)

Akármi Áron 2014.03.13. 18:55:13

@nosce: Na jóvan, látom felvonult a családod is :D (Manci nénnye fija vagy:)))

Akármi Áron 2014.03.13. 18:59:33

@Mók_Ica: Te Mókuci, hogy velünk itt mik történnek mostanság (zacsi vasalás, tarhonya virágzás...sötöbő( Valld be, ez az a kurzus, amire beírattál mindkettőnket, csak a tudás szorul belénk!:D

Szőrös,a szúrós 2014.03.13. 19:04:59

@özv. Baldóver Béláné:
Senki se mekanikus?Arra járandóban ügyelnem kell a verdámra!

Azè köszönöm, mikó szól megyek.

Szőrös,a szúrós 2014.03.13. 19:05:30

@özv. Baldóver Béláné:
Senki se mekanikus?Arra járandóban ügyelnem kell a verdámra!

Azè köszönöm, mikó szól megyek.

Akármi Áron 2014.03.13. 19:11:18

@Avanivi: puszcsi, te olyan ügyi vagy, hogy ilyeneket találsz, törölgettem a szemecskéimet, annyira váratlanul ért, de remek írás:)

Szőrös,a szúrós 2014.03.13. 19:18:47

@Avanivi: Kösz, hogy beraktad!
Épp most jövök a kertből, jól indul a pihi..

megtürt személy 2014.03.13. 19:19:52

@odie1: ha lenne egy kis eszük a szavazóknak, adamot küldenék vissza, ezzel teljes kétségbe ejtve a bent lévőket :)

Akármi Áron 2014.03.13. 19:22:56

@megtürt személy: Érdekes opció:) De szerintem ezt nem kockáztatná meg a retek.

Avanivi 2014.03.13. 19:27:27

@Szőrös,a szúrós: mindig mondtam, ami nincs a neten, az nincs is :)))

Akármi Áron 2014.03.13. 19:32:27

@Avanivi: Már megint fürge voltál:D egyet-egyet olvastam már, de ezt még nem H-tól, köszcsi ezt is. (Üde, vidám az avid Avi:D)

Avanivi 2014.03.13. 19:55:04

@Akármi Áron: kukucskálnak a virágok:)
Megnéztem a poszt végén a csámcsogó Vikit, eszméletlen undormány ez a nő :(

egyemakisszíved 2014.03.13. 19:58:09

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Úgy értem, hogy ami bent van, nincs feltétlenül kint is. Hiába Viki odabent egyértelműen a domináns játékos, ha az RTL ebben a szériában nem teljesen köré építi a műsort, nem feltétlenül veszi át a szempontjait, nem mindig az ő nézőpontjából meséli a történetet, nem igazolja a meglátásait. Odabenn mintha elhinnék, hogy Auréliót sikerrel lehet támadni azzal, hogy csúnyán viselkedik a nőkkel. De elfelejtik, hogy pl. Zsófi is tett olyat vele szemben, ami nem vet rá kedvező fényt, ráadásul soha nem is kért miatta elnézést. Zsófi akár hálás is lehetne, hogy legalább történik körülötte valami. Azzal meg, hogy büntetlenül Aurélióra rakosgathatja a jelét a kiválasztáskor, lehetővé teszi, hogy ne kelljen senkivel konfrontálódnia, így sajnos sokáig a villában maradhat. Érdekes, hogy Aurélió mindig ráhagyja Vikire amikor savazza, nem védekezik, lehet, érzi, így előbb szabadul, hiszen Viki imád feszültséget gerjeszteni és aztán abban dagonyázni, inkább gyorsan szór egy kis hamut a saját fejére. Igaz, hogy mikor először felmerült Aurélió változása, a nézők is megszavazták, amit a szájukba rágtak, de nem tudjuk, ilyenkor hányan szavaznak. Ráadásul egy Ádám-Aurélió párbaj esetén nem is eshet erről sok szó. Viki elcseszte a saját játékát, nem jó valóságshow-szereplő, mert akkor is kívül van a történeten, ha bent van a villában. Már nem lehet valóshoz hasonló, egyenrangú kapcsolata egy emberrel sem, azokkal, akikkel szellemileg egy szinten állónak érezte magát, már rég szembefordult vagy hátbaszúrta őket és így-vagy úgy, de a villán kívül kerültek (Simon, Laci, Dávid). Csak rátelepszik mások kapcsolatára, konfliktusára.

Szőrös,a szúrós 2014.03.13. 20:00:46

@Akármi Áron: Hihi...persze...én a másik kerítésre könyökölve vártam a csirákat...DDD

Mók_Ica 2014.03.13. 21:00:36

@Akármi Áron: annyira okosak leszünk már a végén :)

Akármi Áron 2014.03.13. 21:09:31

@Avanivi: nagyon aranyosak, csupa vidámság:) (Azé' a pasasod sevótrossz,na:D)

@Szőrös,a szúrós: Gondolhattam vóna, hogy szakemberrel van dógunk:XD

@Mók_Ica: Innen haladunk tovább, emeltszintre, nagyon arra tendálunk:))))

Akármi Áron 2014.03.13. 21:13:51

@Avanivi: aszondod?:) Én vacsi után vagyok, ments Isten akkor a látványától, hátborzi:)

Mók_Ica 2014.03.13. 21:16:11

@Akármi Áron: gyere át az új posztba :)

Akármi Áron 2014.03.13. 21:21:40

@Mók_Ica: Jé, én itt jóllakva szidom a blogmocit, hogy nem jelennek meg kommentek, és közben pedig...... csupa dilinyó vagyok ma:)))
süti beállítások módosítása