Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A célszemély (Person of Interest) 3x15 - Last Call

2014. augusztus 19. 11:00 - AaannnaaA

Meglepő módon indítjuk a részt, Főncsi ugyanis nem az irodában csücsül, hanem a rendőrségi segélyhívó központban, ahova ugye befutnak a hívások, ha a nép a 911-et tárcsázza. Operátor a lelkem, bár még nem tudjuk miért fanyalodott erre a munkára. Kezdésnek vicces hívást kap, egy férfi azért kér segítséget, mert épp mókusok szedik szét az autóját. John és Shaw egy közeli háztetőről figyelik őt, hallgatóznak, és közben azzal csipkedik, hogy talán szólni kellene Fuszkónak, kérdezze ki a mókusokat. Mikor Főncsi morog egy kört, hogy nem érti miért ő jött ide terepre, John felvilágosítja: ebben vagy a legjobb – asztalnál ülsz, monitorok vesznek körül, embereken segítesz, már csak a kutya hiányzik. (Úgy kellett már egy jó kis John-Főncsi féle szájkaraté, mint egy főnöki buksisimi; besírok a röhögéstől.)

Végre megismerjük mai célszemélyünket, aki nem más, mint a telefonos operátorok vezetője, Sandra Nicholson; bár azt még nem tudni, mi a pontos veszélyforrás, Főncsi mindenesetre meghekkelte a hívásait, most már hallja, hogy kivel mit beszél.

1.0.jpg

Az őrsön Fuszkó dolgozna, de nem tud, minden kollégája tőle kér tanácsot az ügyében, mintha valamiféle mindentudó lenne – veterán kollégák és egy új zöldfülű is őt nyaggatja, míg elege nem lesz. Ekkor hívja Főncsi is segítségért, így a morgást ő kapja, mire Harold nyugtatja, hogy azért ilyen népszerű, mert elfogta Simmonst, és a kollégái felnéznek rá. Fuszkó nem hatódik meg, és sajnos segíteni sem tud – annyit kiderített Sandráról, hogy fiatal korában elkövetett valamit, de az aktája titkos, és mivel a HR utáni nyomozás miatt az egész őrsöt figyelik, kizárt, hogy sunyiban utána nézzen a dolognak.

Főncsi köszöni, nyomozónk pedig úgy dönt, segít zöldfülű kollégájának, Jake Harrisonnak a nyomozásában, ha már hőseinknek nem tud. Egy meggyilkolt nőről van szó, irány az elméletgyártás.

2.0.jpg

A segélyhívó központba eközben ijesztő hívás fut be Sandrához: egy Aaron nevű kisfiú telefonál otthonról azzal, hogy épp betörnek a lakásukba. A nő kéri, hogy bújjon el, és maradjon csendben, Főncsi pedig ugrasztja Johnékat, hogy induljanak – bár nem Sandra van veszélyben, mégiscsak egy gyerekről van szó.

Mi közben a kisfiú otthonába váltunk, ahol a rosszfiúk betörik az ajtót, Aaron azonban már elrejtőzött előlük, csendben kucorog rejtekhelyén. A két férfi idegen nyelven hablatyol, miközben őt keresik, majd csalódottan távoznak. Azazhogy majdnem, mert a fiú telefonjának akkuja a lemerülés szélén hangosan sípolni kezd, így megtalálják őt, előrángatják, majd arra kényszerítik, hogy mondja meg Sandrának, vegye fel a mobilját, ahova épp egy hívás érkezik, ismeretlen számról. Mikor beleszól, egy nyugodt férfi hang közli, hogy ő rabolta el Aaront, és engedelmeskednie kell az utasításainak, hogy a fiú túlélje. A nő először azt hiszi kamu az egész, de mikor fotót kap a telefonjára Aaronról, belátja, hogy bezony szar van a palacsintában.

3.1.jpg

3.2.jpg

Az emberrabló már sorolja is az utasításait: először is tilos leraknia a telefont, másodszor hívja vissza az Aaron otthonába küldött rendőröket. Célszemélyünk megteszi, azt hazudja a járőröknek, hogy tévedés volt őket oda küldenie, azok pedig nem is mennek. John és Shaw Aaronék lakásához ér, a fiú és elrablói azonban már távoztak, viszont a szobában lévő laptop webkameráján Főncsi segítségével vissza tudják nézni az eseményeket. John rögtön levágja, hogy a gyerekrablók profik, egy mexikói bűnbanda, a Templarios tagjai. Harold szerencsére bemérte a Sandra mobiljára érkező hívás forrását, így Shaw oda indul, John pedig irányba áll lenyomozni a kartellt.

Ezalatt Fuszkó és Jake is nyomoznak a megölt nő, Tara Cooke ügyében. A holttesten szőnyegből származó szálat találtak, de a nő munkahelyén lévő szőnyeg nem egyezik azzal, tehát nem ott ölték meg. Mindenesetre kikérdezik a kollégáit, de nem tudnak meg tőlük semmit, így elkérik Tara utolsó munkanapjának biztonsági felvételeit. Közben John is telefonál, a Templariosról kér infót, mire Fuszkó egy bárba irányítja, ami szerinte a törzshelyük, aztán sok szerencsét kíván. Na ja.

4.1.jpg

4.2.jpg

Sandrát eközben a rosszfiú arra utasítja, hogy váltson headsetre, merthogy a következő feladatához mindkét kezére szüksége lesz – nevezetesen le kell kapcsolnia munkahelye tartalék generátorát (ami ugye áramszünet esetére biztosítaná a tartalék energiát). Aztán a férfi olyat mond, amin célszemélyünkkel együtt Főncsinek is leesik az álla: megemlíti, hogy látja, mennyire remeg Sandra keze. Ezek szerint valahonnan nagyon közelről figyeli – a nő azonban a generátorhoz indulva hiába néz alaposan körbe, senki gyanúsat nem lát. Ajaj.

Lemegy a megfelelő terembe, ahol biztonsági őr ül, aki be is engedi, csak előbb írja alá, hogy belépett. A nő kezébe veszi az aláíró ívet, és azon kér segítséget, hívója a fülesén rögtön rámordul, hogy ne csinálja – nem hiszem el, hogy még ezt is látja!! Azzal fenyegeti, hogy Aaron ugyanúgy fog járni, mint Joseph, akihez tizenéves korában köze volt (mi még nem tudjuk mi a nő priusza, de a férfi úgy látszik igen). Sandra kihúzza a segélykérő szavakat, bemegy a helyiségbe és lekapcsolja a tartalék generátort, aztán irány a szerverszoba, ahova zsarolója küldi.

5.jpg

Amikor a szobába ér, a férfi utasítja, hogy törölje le a szerverről a két nappal ezelőtti összes hívást, a nő azonban vitatkozni kezd – majdnem 31 ezer hívást kellene átadni a múltnak.

Közben Shaw odaért, ahova Főncsi jelzése alapján a hívó autóját várják, fegyverrel feltartóztatja a kocsit, abban azonban csak egy ijedt sofőrt talál, a hátsó ülésen pedig egy kütyüt, ami a hívások átirányítására szolgál, tehát a rosszfiú bárhol lehet. A sofőrnek adott egy halom lóvét, hogy egész nap az átirányítóval furikázzon, Rico feladata tehát, hogy személyleírást szerezzen a rosszarcról.

6.1.jpg

Közben Főncsinek leesett, hogyan figyelheti a tag Sandrát ilyen közelről, utána is lohol menten a szerverterembe. Mikor belép, utasítja a nőt, hogy ne forduljon meg, mert zsarolója a fejhallgatójába szerelt miniatűr kamerán át figyeli minden mozdulatát, viszont a hívást le tudta némítani, így nem hallja őket. Gyorsan elrebegi, hogyha a tag harmincezer hívást töröltetni akar, nyilván az egyik kompromittáló lehet, azért szeretne megszabadulni tőle, be kellene lőni melyik az, akkor ők lesznek nyerőben.

Szóval célszemélyünk szívesedjék időt húzni, addig ő és az emberei megpróbálnak segíteni Aaronon. Sandra bólint, és mikor a rosszfiú újra hallja őt, azt mondja, hogy ennyi hívást nem tud egyszerre törölni, extra hozzáférést kell szereznie – azzal indul is, Főncsi pedig a helyére csüccsen a szerveren okoskodni.

6.2.jpg

Fuszkó az őrsön még mindig Tara Cooke ügyén agyal újdonsült (ideiglenes?) társával, de sokkal előrébb nem jutottak. A biztonsági kamerák felvételén nem látszik semmi érdemleges, Jake csak annyit tudott összehozni, hogy egy térképen ábrázolta a helyeket, ahol Tara megfordult, de az ott található szőnyegek egyike sem egyezik a nőn találttal. Fuszkó viszont tovább nem tud agyalni az ügyön, mert Főncsi hívja, hogy harmincezer segélyhívásból ki kell választaniuk azt, ami segít Aaron megtalálásában. És ezt így most hogy? – teszi fel a klasszikus kérdést nyomozónk, de Főncsi megnyugtatja: különböző praktikákkal szűkítette a listát (téves hívások stb), így végül „csak” 312 hívás maradt, Lionelé a fele, azokat kell átrágnia a kövi öt percben. Nyomozónk nem csápol a boldogságtól, de evvan.

Ezalatt Sandra bemegy az informatikus szobájába, akinek megfelelő szintű hozzáférése van az adatok törléséhez – a tokenjét kell a kulccsomójáról lelopnia, azzal már tud dilitelni. Ügyes hazugsággal eltereli az informatikus figyelmét, és megszerzi a célszerszámot, majd olajra lép.

7.1.jpg

7.2.jpg

Fuszkó a felvételeket hallgatja, és az egyiknél telitalálata van. Egy nő telefonál rajta, aki nem árulja el a nevét, viszont a hívás mellett van térkép a cellainformációi alapján, hogy merre járt, és az megegyezik azzal, amit Jake rajzolt arról, ahol Tara gyakran megfordult. Tehát a két ügy szerinte összefügg, azonnal hívja is Főncsit az infóval: ugyanaz ölhette meg Tarát, aki most fogva tartja Aaront.

Haroldnak arra sem marad ideje, hogy a hírnek megörüljön, a szerverszobába belép ugyanis Sandra, aki nemes egyszerűséggel a nagy stresszben elfelejtette, hogy nem szabadna Főncsire néznie, mert így a kamerán keresztül lebuktatja. Zsarolója rögtön üvöltözni kezd, hogy mégis ki a segítője, és a nő hiába adja a hülyét, ez bizony kőkemény bukta. A rosszarc dühét bizonyítandó hatalmas robbanás rázza meg a környéket, szerencsére azonban csak figyelmeztetésként egy garázsban robbant bomba, senki nem sérült meg. Aaron még él, viszont rá ugyanekkora hatóerejű bomba van erősítve, szóval célszemélyünk szíveskedjék 15 percen belül törölni a hívásokat, vagy a fiú meghal. Főncsi megrendülten indít el egy visszaszámlálót a mobilján, hogy követni tudja, mennyi idejük van még, Sandra pedig kiborulva egy pihenőszobába rohan.

8.jpg

Harold is belép a szobába, háttal a lánynak, ismét lenémítja a zsaroló hívását, így tudnak pár szót beszélni. Közben kiderítette, hogy mi Sandra titkos priusza, ami miatt a rosszfiú most pont őt találta meg, mint "gyenge láncszemet”: a nőnek egy gyermek halála szárad a lelkén. Célszemélyünk elmondja, hogy bébisintérként vigyázott a közelükben lakó kisfiúra, Josephre, akit egy nap fürdetés közben pár pillanatra magára hagyott, ő pedig a kádba fulladt. Ezért most mindent meg fog tenni zsarolójának, mert nem hagy még egy gyereket meghalni. Főncsi bólint és ígéri, nem hagyja cserben őt.

Mikor Sandra távozik, azonnal hívja Shawt a további teendőkkel, aki a korábban megállított autó sofőrjéből kihúzta megbízójának személyleírását, amit tovább is mond Johnnak. Hősünk közben ideért a bandatagok törzskricsmijébe, a személyleírás alapján látja a keresett tagot is, csakhogy a pasit kb. hét, két- illetve háromajtós szekrény méretű fazon védi. Rico már úton erősítésnek, de John azt nem óhajtja megvárni, inkább maga akaszt tengelyt a bűnözőkkel.

9.1.jpg

9.2.jpg

Mielőtt az eredményt megtudnánk (tegye fel a kezét, aki John ellen mer fogadni, le is töröm menten), Fuszkóra váltunk, aki zöldfülű újonca társaságában Tara főnökeit (aki amúgy házaspár) kérdezi ki ismét. Nyomozóink annyit kiderítettek, hogy a lánynál utolsó napján nem a saját mobilja volt (azt otthon hagyta), hanem egy eldobható, melynek viszont nyoma veszett. Híváslistáját lekérték (a szám megvan ugye a segélyhívásból), és ez alapján két számot hívott mindössze: a 911-et és a főnökéét. Még üzenetet is hagyott annak hangpostáján, amit Főncsi ügyesen kikukázott az éterből, és amin a lány arról beszél, hogy megbánta a viszonyukat, és kitálal a feleségnek. Emellett pedig a főnök kocsijából vett szőnyegminta megegyezik a Tara testén találttal, tehát a főnök a gyilok, semmi kétség.

Nyilván rájött, hogy a lány felhívta a 911-et (t’án a csomagtartóból?), ezért megbízott valakit, hogy tüntesse el a hívás nyomát, ez a valaki viszont ezt gyerekrablással biztosítva teszi meg éppen. A főnöknek leesik az álla, azt nem gondolta, hogy az általa fogadott rosszfiú idáig elmegy (késő bánat). Fuszkó a gyilokra morran, hogy hívja vissza a tagot, akit felbérelt, de felesége elcsipogja, hogy nem is tudják ki az akit megbíztak, pláne nem tudják, hogyan kell lemondani a melót.

10.1.jpg

10.2.jpg

A kricsmiben az összes bandatag (mínusz a főnök) már a földön fetreng, mire Shaw ideér – neki itt most nem terem sok babér. Sajnálatos módon azonban a talpon maradt főnök nem az, aki Sandrát sakkban tartja, a banda ugyanis csak bedolgozik neki, ezért nem tudják hol van. Na jó, mikor Rico felkap és meglóbál egy fogót, a főnök hirtelen emlékezni kezd.

Főncsi hívja hősünket, hogy jókora adag hekkelés árán, de kinyomozta, hol tartják fogva Aaront, mire John csak annyit felel – ők már ott is vannak. Rico kontráz: kiszedtük a banda fejeséből az információt, azzal a kocsi műszerfalára teszi a véres fogót a bandafőnök piercingjeivel együtt. Grrr.

A segélyhívó központban Sandra törölni készül a hívásokat, mikor zsarolója rászól, hogy ne tegye, mert megtudta, hogy megbízója (a cégvezető házaspár) mindent bevallott a rendőröknek (Fuszkóéknak, ugye), így már nincs szüksége a híváslista törlésére. Aaront azonban nem óhajtja életben hagyni, ahogy Sandrát sem, lévén ők tanúi mai viselt dolgainak – azzal elmegy az áram az épületben, a vonal pedig megszakad.

11.1.jpg

11.2.jpg

A segélyhívó összes dolgozója a kijárat felé indul, Főncsi azonban célszemélyünkre szól, hogy inkább ne arra menjen, vszg a gyilok már odakint várja, keressenek inkább másik kijáratot. Átváltunk az Aaront fogva tartókhoz, a zsaroló által adott 15 percből kicsit több mint kettő van hátra, ezért a fiú őrzői elindulnak, hogy elhagyják a helyszínt, mert nem óhajtanak Aaronnal együtt konfettivé válni.

Johnék ekkor érkeznek meg, és cefet pisztolypárbaj kezdődik; John és Rico több rosszfiút térdnél érzéstelenít, aztán hősünk a gyerekhez fut, hogy a bombát hatástalaníthassa, míg Shaw a többieket intézi el. A levegőt is visszatartom, míg John a vezetékekkel babrál, ám szerencsére nem végzem fulladásos halállal – pár másodperccel a detonáció előtt, de sikerül hatástalanítania a pukkancsot. Huhh. Shaw itt is talált egy hívásátirányító kütyüt, ami azt jelenti, hogy mai főgonoszunk nem innen intézte a zsarolást, tehát még mindig bárhol lehet.

12.1.jpg

12.2.jpg

A központban ezalatt Sandra és Főncsi egy fegyveres férfiba szaladnak, még jó, hogy Harold idejében észreveszi, és elrántja a célszemélyt a lövés elől. Az alagsorba menekülnek, ahol Főncsi bebizonyítja, hogy tanult néhány trükköt társától az elmúlt évek alatt, ennek eredményét látjuk most: Sandra csaliként várja az utánuk osonó fegyverest, aki a nő felé közeledvén jókora adag vízbe gyalogol, és ez bizony Főncsi műve.

Villany felolt, kézben vezetékkel rosszfiút megfenyeget: ha nem hagysz minket békén, halálnak halálával halsz (értsd: grillcsirke lesz belőled). Főncsi olyan helyre fenyegető beszédet rittyent a tagnak, hogy meg kell állítanom a felvételt, hogy megkeressem az államat (sőt John is elsárgulna, ha itt lenne). A fegyveres azonban kiábrándítja Főncsit, ugyanis nem ő Sandra zsarolója, csak egy helyi megbízott. Stukkerét mindenesetre beszolgáltatja, és begyűjt célszemélyünktől egy jól irányzott kólintást a buksijára, melytől zsákként dől el.

13.jpg

Másnap reggel az őrsön zöldfülűje Fuszkó után koslat, és köszöni a segítségét, de ő nem óhajt hűségesen a nyomában loholó kutyust, inkább elzavarja Jake-et dolgozni, de azért a háta mögött erősen vigyorog. Főncsi egy parkban várja célszemélyünket, édelegnek kicsit, aztán Harold megmutatja, amiért idehívta a nőt: a közelben Aaron játszik önfeledten a mamájával, Sandra pedig boldog, hogy láthatja.

Főncsi balra el, nem sokkal később John és Shaw is csatlakozik hozzá. Miután megkapták verbális buksisimijüket a jól végzett munkáért, Rico előkapja a hívástovábbítót, hátha azzal Főncsi okoskodni óhajt, lenyomozandó a zsarolót, de a telefon ebben a pillanatban megszólal. Harold beleszól, a tag pedig a túlvégről közli, hogy örül, hogy megismerheti az embert, aki először tett keresztbe neki, és megfenyegeti: ismeretségüknek ezzel még nincs vége. Főncsi bontja a vonalat, szétkapja a telót, az aksi a kukában landol, Johnéknak viszont elfelejti megemlíteni, hogy most kapott életveszélyes fenyegetést.

18 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neoprimitív 2014.03.05. 13:15:05

Hiába no, Shaw a bájos mosolyával (meg egy megfelelő fogóval) bármit ki tud szedni bárkiből...
Az elején az ő beszólása sem volt rossz, amikor Finch neki kínálgatta az operátori széket és az a számonkérő "minek kellettem én ide" nézés a krimóban - remélem, mostanra mindenki megváltoztatta a véleményét, aki szerint fölösleges volt őt beleírni a sorozatba :) (Arról nem is beszélve, hogy erős a gyanúm, ő sem fogja túl sokáig húzni. Max. még egy évadot adok neki, és aztán KIA)

Egyébként pedig ismét beigazolták a Tetris elméletemet. Ha egy nagyobb sztorirész "lesüllyed", véget ér (ld. HR), jön egy újabb darabka, amiből elkezdenek kibontani egy újabb szálat, hogy azt aztán szépen apránként, a már zajló egyéb ügyek farvizén felépítsék olyanná, amin majd fél-egy év múlva a karfát markolva lehet izgulni.

A tegnapi részre leszek nagyon kíváncsi, az előzetes információk alapján megint visszaszállunk a hullámvasútra.

Is 2014.03.05. 13:32:41

Végre, ismét HV! Már nagyon hiányzott! Többet ne csinálj ilyet! :D

Jó kis résznek tűnt, öröm volt olvasni is, köszönöm!

AaannnaaA 2014.03.05. 13:35:59

@Neoprimitív: Sajnos veled ellentétben ez már a második rész, amit úgy nézek végig, hogy azon agyalok közben, hogy Shaw ide mi a reteknek? Amúgy elvagyok vele, de nélküle sem zokognék. Nekem olyan sejtésem van, hogy az évadzáróban elbúcsúztatjuk, aztán ne legyen igazam. Fuszkóért azért picit aggódom, hogy tökéletesen beintegrálják őt a csapatba így Carter nélkül, nehogy ő legyen a kövi, akit kihúznak. Na mindegy, ezen nem akarok agyalni.
A Tetris elméleteddel tökéletesen egyetértek.
De micsoda dolog, hogy a tegnapi részt Te még nem láttad?? El sem hiszem :) /Jó, mondjuk nekem is kell még egy-két nap, mire hozzáférek, de én legtöbbször így vagyok vele./
@Is: Nem én vagyok a hibás, hanem a téli olimpia. Örülök, hogy tetszett :)

Is 2014.03.05. 13:38:55

@AaannnaaA: Na persze, kifogást mindig könnyű találni :) :P

Neoprimitív 2014.03.05. 14:35:09

@AaannnaaA: Az a helyzet, hogy a tegnapot megelőző 72 órában kb. 10 órát aludtam és részben pótolni próbáltam, részben a már hétvégére ígért The Americans évadnyitó posztot próbáltam összerakni - az első jobbára sikerült, de sajnos a második rovására. Sőt (szemlesüt, elpirul) elárulom, hogy ezt sem láttam normálisan, csak beletekerve, annyira nem volt időm. (tudom, kifogást mindig könnyű találni)

Shaw: ha van rajta sapka az a baj, ha nincs az? Ha túl sokat szerepel, ha túl keveset? Én amióta megjelent azt mondom, hogy egyrészt ő megcsinálhat olyan dolgokat, amiket Reese-zel nem tehetnek meg. Pl. a vallatás most. Az a kép a fülbevalókkal és Shaw hanghordozása egy abszolút a PoI-ba illő geg volt, tehát jó volt az epizódban - mégsem örültem volna, ha Reese-zel végeztetik el. Másként viszont maradt volna a klisés "nem mondok semmit - na jó, mégis" hülyeség: mindig az agyamra megy, amikor az egyetlen, létfontosságú információ forrást fenyegetik halállal, ha nem beszél.

Az egy dolog egyébként, hogy elvan nélküle az ember - miért Fusco, Carter vagy Root nélkül nem vagy el? (Bear-ről már nem is beszélek.) Nyilván nem olyan főszereplő, aki nélkül ne lehetne epizód, de ez a többiekre is igaz.

Fusco-t nem féltem, dramaturgiailag a csapatnak időről időre kell rendőrségi belső ember, Carter nélkül már csak ő maradt. Shaw-t sem hiszem, hogy az évad végével kiírnák - még nem "emberi" eléggé, alig tudunk róla valamit, talán jövőre.

AaannnaaA 2014.03.05. 14:42:04

@Neoprimitív: Jól van na, ízlések és pofonok :))
Az Americans-t a Junkie-ra írod??? Annak nagyon fogok örülni, jó, hogy lesz kibeszélője. Körömlerágva vártam, hogy kezdődjön az új évad, annyira bírom a sorozatot. És meg kell mondjam, ha Te írsz róla, azt extrán várom, mert amit a Black Sails évadnyitójához rittyentettél - hát az én írásaim bőven elbújhatnak mögötte.
Azt, hogy egy PoI epizódot pörgetve néztél, meg sem hallottam :))

higeona 2014.03.05. 17:11:32

Szuper lett a hogyvolt! A kedvenceim a térdnél érzéstelenítés, meg a pukkancs.

Neoprimitív 2014.03.05. 22:23:25

@AaannnaaA: Rossz a megközelítés: inkább úgy nézd, hogy bár semmire sem volt időm, a PoI volt az egyetlen sorozat, amelyiknek a részét legalább ennyire, de beleerőszakoltam az elmúlt hétbe.

A tegnapi részt meg mars azonnal megnézni, mert vége a - két epizódnyi - lazulásnak, visszatértünk a szokásos állkeresgélős szinthez.

Neoprimitív 2014.03.05. 22:34:55

Bocs, késleltetett felfogóképesség, válasz 2. rész: igen, persze a junkie-ra megy az Americans, én is nagyon vártam már. A Black Sails-t pedig ezek után újra elolvasom és közben majd lelkesen veregetem a vállamat. :)

AaannnaaA 2014.03.06. 07:22:15

@Neoprimitív: Parancsára! Amint időm engedi rohanok megnézni :)

@higeona: Köszi, örülök, hogy jól szórakoztál.

Neoprimitív 2014.03.08. 06:58:09

@AaannnaaA: Visszaszívom, amit Shaw jövőjéről mondtam, minden megtörténhet. Nézd csak, kivel fotózkodik Nolan:

twitter.com/POIWritersRoom/status/441972557441290240/photo/1

sixx · http://comment.blog.hu 2014.03.08. 07:29:01

@Neoprimitív: de miért nem ide írod a The Americanst???

AaannnaaA 2014.03.08. 14:04:13

@Neoprimitív: Na lehet indítani az elméletgyártást... Érdekes kép, köszi érte, jó, hogy van aki a twitteren is körülnéz időnként.
/Szombaton ilyen korán kelni? Maradjunk annyiban, én pihentem helyettetek is :) /

Neoprimitív 2014.03.08. 14:35:53

@AaannnaaA: Irigyellek! :)

@sixx: winnie-nek már januárban megígértem, hogy ezt megírom. Így is égett a pofám, hogy a teljes midseason időszakból csak ezt és a Black Sails-t tudtam bevállalni, de sajnos (bár mostanában inkább szerencsére) meló is van a világon. Egyébként ezek csak évadnyitó kritikák, nem hogyvoltok, heti rendszerességgel végképp nem menne.

Neoprimitív 2014.03.14. 13:30:37

@AaannnaaA: Nem mint ha türelmetlen lennék, vagy számon kérném (áááá, dehogy), de hol marad a 3x16 hogyvoltja?

AaannnaaA 2014.03.14. 13:58:10

@Neoprimitív: Ajaj, tudtam, hogy előbb-utóbb színt kell vallanom: vasárnap (az a hogyvótíró napom) Sherlockot daráltam írás helyett :( Sorry.
Azóta az első 10 perc elkészült, hétvégén megpróbálom befejezni.

Viszont itt is jelezném minden kedves olvasónak, aki még nem találkozott a hírrel, a CBS berendelte a PoI 4. évadját, lehet ugrálni :)

És még egy szolgálati közlemény: Ha végre elkészül a 3x16 hogyvótja, alatta kommentben bedobom a kövi blogtali témáját dátumjavaslatokkal.

Stiel 2014.03.14. 23:28:14

@AaannnaaA: éljen, éljen! :) Várjuk a hogyvolt, vaskosabb epizód volt megint.

Flankerr 2014.03.15. 09:04:27

@AaannnaaA: Király. Le vagyok maradva mint a borravaló, szóval nálam nem gond, hogy mikor készü el a következő HV (Sose volt az). A blogtalin meg most már ott leszek, mert ott leszek..:)
süti beállítások módosítása