Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x52 - Debil a közutálat célkeresztjében

2014. március 04. 20:09 - Chat Géza

wv1.jpgLilu stylistja ma nem annyira érezte a $tílu$t

Ilyen se volt még. A mai adás a színtiszta őszinteség, a megmásíthatatlan igazmondás, a legtökösebb trúság jegyében zajlik, minden galuskás kurvaanyázástól mentesen. Az első szegmensben Kispesti Amarózó szerelmi bánatából kapunk a kelleténél jóval nagyobb adagot. Egy mondatból is megértettük volna, hogy emberünk geci szarul van, de a drámát csúcsra kell járatni, így ennek is kell hagyni 10 percet, hogy nagyobbat üssön az éles váltásban érkező VV-balett. De arról majd később. Szóval Kispesti Kurasszó nincs jól, a reggeli pállott leheletben összekacsintós mementók Dorkával már nincsenek, és ha valamitől, akkor ettől könnyen megborulhat az ember elméje. Ezen a ponton rájön, hogy amúgy a családja is hiányzik neki, úgyhogy az lesz a legjobb, ha Ádámmal leboltol egy egyedi dealt, hogy majd őt vigye ki párbajozni. Ádám nem eszik ebből a szépen telibe szart palacsintából, köszöni szépen. Merthogy vissza is akar jönni, meg nem is vele akar kibaszni, mert ezt most csak a hirtelen indulatok mondatják vele. Jössz te még az én utcámba, rohadjál széjjel, te köcsög – mondja Zsóti, ahogy a módi megköveteli a köszönésnek ezen kulturális formáját és a villa valamelyik szegletében tovább búslakodik.

wv4.jpg

Jön a ki a legerősebb és ki a leggyengébb játékos a vidéken című játék, ami szerint Ádám még levegővételnyi joga sincs a többiekhez képest. Bár szoros a verseny közte és Debil között. Már itt is pedzegetik Aurélió rohadtul idegesítő arcoskodását, amitől emberünk sem lesz túl vidám hangulatú, de emiatt senki sem fog rosszul aludni. Ádám is megmondja a trúságot, hogy Krisz el van tévedve Izát illetően. Ettől meg Krisz játssza a sértődöttet. A nagy megmondás dömping után jöjjön egy kis móka, kacagás 5 percben. VV-balett, Emberek!

Ádám rózsaszín tüllben piruettezik és játssza el Vikipédiát Szájmon Vs. Viki végső ruhatépős ütközetében. Teó alakítja Szájmont, de ez nyilván nem érdekel senkit sem. A produkcióban nyújtott teljesítményét maga a főszereplő tudja a legjobban leírni:

„A mozgásomat egy vízisiklóéhoz és egy terminátoréhoz tudnám hasonlítani.” /Ádám/

Ezt fejeli meg a szépség és a szörnyeteg történetébe oltott Krisz-Iza kapcsolat VV-balett verziója, ami egy végtelenül kifinomult művi előadás. Mi más is lenne.  Erről írjon a Ványa bácsi blog. A szereplők önmagukat adják, így a hollywoodi naplementébe illő csók is teljesen őszinte, ami a performance végén elcsattan. A legszórakoztatóbb mégis az, hogy a narrátor, az ékesszólású Debil Iza szépségének ecsetelését nem kicsit ereszti bő lére, ezzel finoman utalva arra, hogy tuszkulná a púzóját, no.

wv3.jpg

A jó a rossz és a csúf címen jön Zsófi és Debil viharos kapcsolata Dzsóti és Viki előadásában. Furcsa módon itt már Kispesti Rómeó nincs búval baszott hangulatában, vígan ökörködik Vikipédiával, úgy látszik ennyi volt a nagy Dorka utáni sóvárgás.

wv2.jpg

És a nagy finálé. Az adáson átívelő, kábelcsatornás drámákat rongyosra gyalázó konflikt végre betetőzik az ukázba kiadott borozás és őszinte nyihogás keretein belül mindenki Debilt kezdi kutyázni, hogy mit tart irritálónak benne – konkrétan, hogy egy hazug, egoista, érzéketlen, dühöngő kis faszpörgettyű – és ezt a piciny lelke nem bírja elviselni, hogy közösségileg mindenki az ő nyakába zúdította a villa medrében felgyülemlett szartengert. Artúró meg is mondja a frankót, hogy azért az ő csőrét is bassza az összes lakó faszkodása, hogy Zsófi egy kétszínű kis picsa, hogy Zsolti poénra veszi a barátságukat, hogy Krisz teljesen vakvágányon van Izával kapcsolatban, hogy Ádám az új faszparittya, és a főkolompos se maradhat ki, Vikit tekintve az bassza fel agyilag, hogy ilyen baszottul tisztán átlát rajta. Mondókáját befejezve szarik a többiek fejére, elvonul a nyugiba és üvölt egy kellemeset és földhöz kúr valamit. Csak a szokásos feszültség levezető nem normális 5 perc ez. Visszakullog a közösségi bazmegelés színhelyére, ahol szünet nélkül folytatódik a kulturált kurvaanyázás két pancsolt kancsó bor társaságában. Pinki mondja a magáét, de hiába mozog a szája, nem érdekel és nem is tudom összerakni, hogy mire gondolhat a szerző. És ezzel nem vagyok egyedül. A katarzis elmaradt, a vihar elült. Talán majd holnap eljön a pusztító alpáriság, amire oly  sokan várunk.

Hát, ma így. 

Tegnap meg így:

Láttál ma már rossz videót? De olyat, amitől lekarmolod az arcod és kijelented, hogy a világ megérett a puztulásra, kikötöd a tévét és magad bontod le puszta kézzel a villa épületét? Na, láttál? Hát tessék! VV Ádám rózsaszín tüll szoknyában játssza el Vikipédiát, amint az magára haragítja és jól megtépeti magát hajdani VV Szájmonnal. A kimaxolás ide már kevés, ez már a modern művészet fedáksárija, amit überelni lehetetlen. Tartalmas összefoglaló elé nézünk, ha ilyen felütéssel indítunk.

 

 

Címkék: vv6
498 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krétagarbó 2014.03.05. 13:50:45

@ő-szinte: Ha azt akarja, az szerintem nem fog összejönni. AU eléggé ösztönlény, sokat veszekszik Zsóficivel, de alapvetően ő az a lány, akihez érzelmek kötik. Valamiért úgy érzem, őt nem vinné ki. Mondjuk fordítva már nem vagyok ennyire biztos benne.

ő-szinte 2014.03.05. 13:51:18

@izafan: nem :-) de vhogy kevésbé volt befásult mint izé
sokkal több élet volt benne

Krétagarbó 2014.03.05. 13:53:05

@ő-szinte: Jaja, látszott hogy zsigerből jött, nem először csinálja...

ő-szinte 2014.03.05. 13:53:11

@Krétagarbó: és szerintem erre a fordított verzióra apellál...
vagy csak én gondolom túl ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hannamontanna 2014.03.05. 13:54:19

@Krétagarbó: Dávidon kívül hitt valaki a visszamenetelében? Hat nap után ..... ez még Knapp Attilának se ment volna. Azért gondolom annyi infója volt még hat nappal azelőttről, hogy kevés a Simonra szavazókra támaszkodni. ... igen, Dávid hülye volt. És nagyképű. Eddig még mindenki kiesett, aki ki akart valakit vinni és kint hagyni. Kamikaze akciók. Ide lőjetek szindróma.

ő-szinte 2014.03.05. 13:57:02

@Krétagarbó: én nem gondolom, hogy Ádi lenne a leggyengébb... :-)
szeríntem ő egy üde színfolt a villában
és még nem bontakozott ki... :-)

Krétagarbó 2014.03.05. 14:00:59

@ő-szinte: én nem is szeretném, ha még jobban kibontakozna!:)
Dávid: azért elég szoros volt a párbaj, és csak az utolsó napokban lehetett érezni kint is, hogy inkább talán Viki felé dől a mérleg. Én legalábbis így emlékszem.

Krétagarbó 2014.03.05. 14:02:24

Bocs, a dávidos rész @hannamontanna: -nak ment volna:)

hannamontanna 2014.03.05. 14:14:23

@Krétagarbó: Elég az a győzelemhez, ha az utolsó napokban dől valaki felé a mérleg..:-))))) Amúgy a százalékokat soha nem figyelem. Jórészt nem is látom, pl. most a Dorka Sári meccsen nem láttam ki mennyit kapott. Lila számok a zagyva háttérben, látja, aki látja.... én nem.

De egyértelmű volt Dorka kiesése. Sári nagyobb joggal számíthatott Simon táborára ..... mint Dávid. Dorka pedig, lássuk be, elég nyersen viselkedett bent Zsoltival is és mással is. A fahéj evésen kívül nulla aktivitás. Ez a kirohanás is Sárinak, hogy Izát kellett volna kihívni!? Majd pont mindenki megmondja a másiknak, hogy ki ellen érezze magát erősnek! Sárinak nincs sok sütnivalója első blikkre, de az ösztönei jók.

beacska 2014.03.05. 14:18:27

@Krétagarbó: szerintem Ádámot kivinni nem gyávaság. erősebbet kivinni hülyeség. NYILVÁN olyat visz ki, akit gyengébbnek vél. És Ádámhoz origó érzelmi szál fűzi. plusz ki is akad szombaton a fütyi lóbáláson, meg a dumán, ahogy a lányokhoz viszonyult.

Szentpeter 2014.03.05. 14:34:20

...mindenki tegye meg a tétjeit.... a VV után találkozunk, és leisszuk...

Én már két VV-t nyertem a favoritommal, Alekosz és Attila az elejétől fogva a jelöltem volt.. Most Zsófi és Sárlott akit fel tudok vállalni mint embert... nekem meggyőződésem hogy az számít ki milyen ember, nem az hogy néz ki..

Szentpeter 2014.03.05. 14:37:38

Láttam Vikit tornadresszben... kiégett a szemem....

beacska 2014.03.05. 14:41:26

@Szentpeter: még jó, hogy neked nem számít, ki hogy néz ki (röhög ki téged de nagyon)

Szentpeter 2014.03.05. 14:43:30

@beacska: Izé jól néz ki, de nem hogy 50 milliót, de egy forintot nem ér... majd orálba nyomja az öregeknek hogy megéljen... ( VV laci )

Szentpeter 2014.03.05. 14:45:07

...Viki egyébként nem ember... inkább valami csúszómászó....

lopiciG 2014.03.05. 15:07:27

Hi!

Zsóti szerintem kicsit besokalt most, ezért akar párbajozni, szerintem úgyérzi, hogy ha most a kimegy párbajozni és visszajön, akkor van értelme tovább játszani, ha pedig kintmarad, akkor legalább nem kell tovább tengődni.... szerinetm jól csinálja, mivel elbizonytalanodott, hogy most Durci kiesett, így végére akar járni, hogy kell-e még neki itten szopnia tovább. :)
Abban viszont szerintem nagyon maga alatt vágja a fát, hogy kőbunkó Sárival...még is csak egy lány, lehetne egy kicsit "nagyvonalúbb"

Viki lassan teréz anya lesz...nagy játékos, és a retek favoritja is.
A legszórakosztatóbb/megdöbbentőbb szerintem eddig Au volt, emellett ha tudja tovább hozni a jóindulatú srác image-et, akkor még sokáig bent maradhat. Amíg Zsóficával bebaszva jól elbulizgat (és eddig onlineban ez volt) addig nem utálják ők egymást annyira..
Iza: Izában azt nem bírom, de nagyon, hogy annyira zsigerből utálja szegény Csárlit..de miért? sosem láttam, hogy Csárli leüvöltette vona a fejét egyszer is... nem éretem ezt a nagy utálatot a részéről.

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.05. 15:15:24

@beacska:
Azért annyi agya volt Sárlotténak, hogy tudta egyedül Dorka kiejtésével tudná felfogatni a villát, egyedül ez okozott traumát egyesekben.
Mindenki más ellen kiesett volna, vágni lehetett az aplikációs szavazásokon is, végig savazták 501-et :P

Hajrá Viki ! :)

dare 2014.03.05. 15:26:44

@Szentpeter: Jó én is megteszem a tétem: szerintem Aurélio fogja megnyerni ezt a szériát vagy ha sikerül megkedveltetni a nézőkkel Vikit akkor ő. Csárli annyiban nekem is szimpatikus hogy Vikin kívül ő is gondol a fődíjra és tesz is érte hogy közelebb kerüljön hozzá, meglátjuk sikerül-e neki. Neki még tudnék is szorítani de hogy Zsófi miért nyerjen az számomra rejtély, nem sok vizet vagy pisit zavar ő bent.
Alekosz és Attila egyébként ugyanaz a karakter mint most Aurélio.
Bennük is volt egy egészséges önbizalom, néha túlzott egoizmus, néha taplóság, de abban mindenki egyetértett hogy ők vitték a showt a műsorba, nélkülük unalmas lett volna a széria csakúgy mint most Harrypotter nélkül.

Exike 2014.03.05. 15:26:48

@Szentpeter: az utolsó három sorrendjével egyetértek. A többiek sorrendje meg irreleváns.

mézescsók 2014.03.05. 15:29:46

@Krétagarbó: Hogy Viki Au-t kint szeretné látni, azt magam is gondolom, mert erős játékosnak tartja. Ráadásul Au ismeri legjobban Viki játékát, logikáját és ennek többször hangot is ad. Izabella lehet, hogy b...a a csőrét traktoros Krisztián miatt, de az elmúlt egy hétben mintha nem emlegette volna, azt hittem, hogy ez a dolog lecsengett. Azt is gondoltam még, hogy Ádám és Teo jobban irritálja, mint Iza. Aztán a párbajos hetén megigérte, hogy a támogatóit nem fogja támadni. Szóval ezek miatt Izabella nálam nem volt Viki részéről veszélyzónában, de ez nem jelent semmit.

@hannamontanna: Au és a pénz - nem hallottam/láttam még, hogy a srác ilyen textusban emlegette volna a pénzt, de nem csüngök minden adáson. Akkor már kb. értem, hogy miért emlegetik fel neki ezt. Némiképp meglep, Hogy Aurélió egy nagyon fiatal, tapasztalatlan kölyök (férfinak nem elég öreg, fiúnak nem elég fiatal - copyright Shakespeare: Vízkereszt...), azt eddig is tudtam,de hogy jól áll az apja anyagilag, azt nem. A pénzt valamiért Dáviddal kapcsoltam össze, vele nem.

,0xFFFF: Szövegkörnyezetből kiragadott mondatokkal vagdalkozni nem túl elegáns
Uff, én beszéltem!

beacska 2014.03.05. 15:29:54

@Farmotorosgiliszta: jó választás volt Dorka, de felkavarásról szó sincs. én legalábbis még nem tapasztaltam. ez csak egy duma volt.

Mona Lujza 2014.03.05. 15:33:22

@dare:
Ki nyerheti meg? Hát az, aki élősdi, semmirekellő, hazug, egoista, érzéketlen, dühöngő nagypofájú pozőr. Ilyen csak egy van: Aurélió. Tehát egyetértünk.

Szentpeter 2014.03.05. 15:34:06

Mindenkitől elfogadom a kritikát hogy az a sorrend amit úgy általánosságban szedtem össze a netről, az javításra szorul...

Csak egyet kérek, akkor tegyétek ki azt a listát amihez igazodni lehet, mert mindenkinek más van..

Ha Viki vagy Iza mint ember szóba jöhet ebben a játékban, az azt jelenti szerintem hogy itt komoly társadalmi problémák állnak a háttérben.. lehet, nem is olyan véletlen hogy sereghajtók vagyunk az európai unióban...

Krétagarbó 2014.03.05. 15:35:37

@hannamontanna: Persze hogy elég, nem is erről volt szó, hanem arról, hogy nem volt teljesen indokolatlan Dávid elképzelése. Az egy másik kérdése, hogy elbarmolta.

lopiciG 2014.03.05. 15:37:48

@Szentpeter: Ha annó megnyerhette VV Attila is, akkor már minden lehet... ebben a szériában Viki=VV Attila

Krétagarbó 2014.03.05. 15:39:40

@beacska: Miért, Zsóti hogyan viszonyul Sárlikhoz? Értem én, hogy nem a szíve csücske, de ezzel a hozzáállással inkább antipátiát vált ki.
Egyébként pont Zsóti mondta ádámnak, hogy köztük nincsenek konfliktusok, a párbaj is érdekes lenne emiatt, nem nagyon háborúznának.
Mindegy, szerintem Zs.-tól ez a lépés hiba volt, vagy lenne, ha magára pakoltatná.

Szentpeter 2014.03.05. 15:39:42

Aureliónak a nőkhöz való viszonya borzalmas, egy igazi tahó, aki saját bevallása szerint csak szopatni szereti a nőket... én udvarolni nem láttam a villában, az nem nevezhető udvarlásnak hogy csapom a brét... Ádám dettó ugyan ez, nem udvarol..

Lenni kell egy emberi minimumnak...

lopiciG 2014.03.05. 15:40:50

@Szentpeter: a 2. helyezett viszont mindig egy "jóember" volt, Jerzsi és Csaba :)

beacska 2014.03.05. 15:40:57

@Szentpeter: "Ha Viki vagy Iza mint ember szóba jöhet"....pffff...de sokra tartod magad...biztos megvan rá az okod...

lopiciG 2014.03.05. 15:43:01

@Szentpeter: Hát Auréliónak még nagyon sokat kell fejlődni, hogy ember/felnőtt/normális legyen...ez nem vitás :)

Krétagarbó 2014.03.05. 15:43:19

@dare: A mostani állás szerint én is Aurélióra tippelek, mint befutó.

beacska 2014.03.05. 15:43:20

@Krétagarbó: áááá, majd ez is elmúlik. most kicsit indulatos, de itt bent minden csoda 3 napig tart. majd meglátjuk, mi lesz szombatig.
szerintem is hiba. épeszű ember nem tetet magára.

Krétagarbó 2014.03.05. 15:44:35

@lopiciG: Ezzel még vannak páran a villában ugyanígy. Valahogy ezek - már csak koruknál fogva is - nagyon gyerekesek.

beacska 2014.03.05. 15:45:00

@Krétagarbó: szerintem egy csaj lesz. nekem úgy tűnik, kb. minden második nap egy csaj a szerkesztő. mondjuk ez ennél a csatornánál elég meglepő, de lehet, hogy átvettek vkit a Viasattól ;)

dare 2014.03.05. 15:45:42

@izafan: Ugyanezt mondták Attilára is, bunkó, egoista, hazug....stb, aztán mégis megnyert a végén 2 párbajt toronymagasan (a finálét is) és szinte minden fórumon hasonló hangnemben nagyon sokan ekézték (Alekoszt is).
Az fog nyerni aki csinálja a showt és mellette humoros is, ez pedig jelen esetben au és viki

Szentpeter 2014.03.05. 15:47:39

@lopiciG: Így van, Csaba a légynek nem ártott.. Nem is a jellemével volt a baj, inkább az hogy nem volt szórakoztató, szerintem Attila az volt, remek riposztoló... aljas játékot nem láttam tőle...

Krétagarbó 2014.03.05. 15:48:37

@beacska: nem is figyeltem a stáblistát eddig. Mennem kell, majd még jövök, ha más nem este:)

lopiciG 2014.03.05. 15:49:24

Ha megnézzük a karaktereket akkor lehet következtetni, hogy mi lesz a vége...
Viki=VV Attila
Aurélió= Alekosz
Iza=VV Éva
Krisz=Jerzsi (ő is közdött az elérhetetlen Gigiért)
Sárlott= VV Vera
Zsolt= VV Gergő
Zsófi= nem tudom
Teo= nem tudom
Ádám= ezt végképp nem tudom :)

Szentpeter 2014.03.05. 15:51:38

...Aurelióból hiányzik a szórakoztató is, mert vagy nyal Zsoltnak, vagy ordít Zsófival.. kizártnak tartom hogy megnyerje a játékot.. Teo sokkal jobb ember, példának okáért..

beacska 2014.03.05. 15:51:45

@lopiciG: a Sárlott=VV Vera-val nem igazán értek egyetn (szegény Veránk zökkent volt, Ch. nem lesz az), de a Zsolt=VV Gergő külön tetszik ;)

lopiciG 2014.03.05. 15:51:52

@Szentpeter: Hát én csak arra emlékszem, hogy nagy konspiráló volt, és állandóan alázta Verát és a szőke csajt. Nagy genya volt azért na, de mondjuk szórakoztató is... olyan tipikus hímsoviniszta...mégis tudott nyerni

beacska 2014.03.05. 15:52:21

@Krétagarbó: én sem figyeltem, csak találgatok ám ;)

lopiciG 2014.03.05. 15:53:40

@beacska: igen Sárinak jók az idegei, pedig sokat kapott bent
De amúgy elvileg mindketten a sexiparban voltak :)

beacska 2014.03.05. 15:53:58

@lopiciG: hát igen, mert a stáb kihozta a végére a "Jó és a Rossz" küzdelmét, és ebbe Csabánk belebukott. ő nem volt semmilyen, így nem volt elég "erős"

beacska 2014.03.05. 15:56:01

@lopiciG: :), jaaa a szexiparra nem gondoltam. de amúgy én nem láttam, hogy Ch. túl sokat kapott volna bent. jóformán alig van képernyőn.
most biztos elemében lesz, megint bizonygathatja, milyen lelkiismeretes is. hoppá...ki is volt ilyen stréber annó? hát nem Vera????? ;)

lopiciG 2014.03.05. 15:57:37

@Szentpeter: Hát kinek mi a szórakoztató, a verekedős talkshow milyen népszerű volt már usa-ban?? Vagy a Mónikashow? :DD

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.03.05. 16:01:34

@beacska:
Azt ugye látod hogy Zsoltika megzuhant, és Iza is meggyengült Dorka elvesztése végett ?
A kispesti már tépi magáról a pólót annyira nem találja a helyét bent, nincs aki mellé bújhatna ez a szerencsétlen, teljesen kész :))

Szentpeter 2014.03.05. 16:05:23

@lopiciG: Jó példa... de mintha nálunk és Amerikában is botrányosra sikerült volna, meg is szüntették, de nem azért mert nem volt rá vevő...

A magyar rögtön átnyergelt a Brazil sorozatokra... szórakozni akar..

Szentpeter 2014.03.05. 16:07:47

@lopiciG: Rosszul emlékszel... Attilát alázta Kinga... meg Vera is, úgy ordítottak mint két idióta... nem csak szerintem..

beacska 2014.03.05. 16:13:45

@Farmotorosgiliszta: Iza már nem volt amúgy sem sülve-főve Dorkával. Viki és Krisz gyakrabban volt mellette.
Zsolt meg nekem úgy tűnik, csak a vágóképeken búsul. az éjszakaiak azt közvetítették, pár óra múltán már bulizott...ENNYI mások kiesése után is van. (nagy legyintés)

Szentpeter 2014.03.05. 16:14:34

@Farmotorosgiliszta: A kispesti tahó nem szenvedett annyit mint Sárlott... mert Sárlottot sokan ekézték, többek között Viki a disznó.. ahhoz kellett fegyelem...
A tahó gyerektől fél mindenki bent, senki nem mer neki beszólni..

lopiciG 2014.03.05. 16:20:14

@Szentpeter:
na na, azért Attilát sem kellett félteni.... :D
Ami viszont feltünt, hogy részegen ment Verát is ölelgetni, sőt volt vmi békülés is, lényeg, hogy jófelépített volt a show, sok szemétkedés, meg vicc, néha megcsillantotta a felebaráti szeretetet...pont úgy mint most Viki terézanyáskodik..arra meg, hogy paraszt volt, ki emlékszik már... Aurélió pedig most játsza a genyát Zsófival, előtte meg nyalták-falták egymást.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.05. 16:29:24

"...Hogy miért alakult ez így? Ahogy mondtam, a moralizálás miatt.
Mert a néző nálunk Isten és erkölcsi lángoszlop, valamint szellemi nagyság szeret lenni, gonosz nem, ezért – velem ellentétben – nem azért küldte vissza Charlotte-ot, mert oda akarta dobni koncnak, és mert azt akarta, hogy cincálják szét őt darabokra. Nem is azért, mert az előző szériákban végignéztünk „szerelmeket”, Villajárásokat, és láttunk játékosokat heteken át összegabalyodva feküdni egymás hegyén-hátán és mert mindez iszonyú unalmas és ki akartuk fejezni, hogy ezt nem kívánjuk újra végignézni.
De még csak azért sem, mert a bentiek nem fogják érteni, miért Charlotte ment vissza és vagy szűkölni vagy marakodni kezdenek, urambocsá’ játszani a játékot.

Hanem azért, mert Dorka csúnyán beszél és trampli...."

Hajni, köszi! :D

www.hir24.hu/bulvar/2014/03/03/dorka-ezt-elcseszted/

ő-szinte 2014.03.05. 16:32:40

@Krétagarbó: rosszul emlekszel, david egyertelmuen halslra volt itelve, szinte barki kint hagyta volna

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.05. 16:38:48

@beacska: utálok ilyesmit olvasni itt, de küldtem neked egy privimélt. :D

beacska 2014.03.05. 16:43:40

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): hűűűű, remélem, sikerül "átvennem"....a múltkor sokat küzdöttem vele

0xFFFF 2014.03.05. 16:45:52

@mézescsók: A szövegkörnyezettel is ezt jelenti. Uff, te írtál és nem beszéltél...bár mivel a szó elszáll, utóbbi szerencsésebb lett volna.

@beacska: Fontos, hogy az ember elhelyezze magát egy skálán. ...és ha ezen elgondolkodsz, akkor két dolog lehetséges. Vagy ember vagy, vagy viki/iza/stb.

lopiciG 2014.03.05. 16:46:22

@beacska: nem azért esett ki, mert csúnyán beszélt és tarmpli, hanem mert túl-túl gyűlölte Csárlit, aki ahelyett, hogy visszagyűlölködött volna, egyre nyugodtabb lett...

Amíg ilyen műsorokra van igény, hogy "Családi titkok. Segítség, bajban vagyok" addig nem tudom, hogy mit kell ezen meglepődni... És ha megnézel egy akármilyen filmet, akkor is moralizál az ember....úgyhogy nem tudom Hajni részéről mi ez a nagy feilsmerés... na mindegy

beacska 2014.03.05. 16:50:12

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): opsz...válaszoltam is, de most nem találom a küldött levelek közt...szólj, ha mégsem kaptad meg!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.03.05. 16:55:50

@0xFFFF: "Fontos... " :D :D na, meg van a mottóm erre az évre.

beacska 2014.03.05. 16:58:40

@lopiciG: nem. Ch. azért esett ki, mert az RTL megunta, hogy Zsóti és Dorka lópikulát nem csinál, még Izáék is izgalmasabban kufircolnak, a nagyközönség meg beszopta, hogy itt baromi nagy felforgatás lesz....

beacska 2014.03.05. 16:59:15

@beacska: bocs, Dorka esett ki, nem CH.

ő-szinte 2014.03.05. 16:59:51

@Szentpeter: szerintem az a legfontosabb, hogy hiteles legyen es korrekt. Eva, pl pont et utobbiert nem nyert

ő-szinte 2014.03.05. 17:10:06

@dare: adam meg nem bontakozott ki...

ő-szinte 2014.03.05. 17:14:15

@lopiciG: ez igy baromira nem helytallo :)

@Szentpeter: igen, az szerintem is alap, hogy szorakoztato legyen

lopiciG 2014.03.05. 17:20:43

@beacska: ja igaz, akkor nem is izgatom magam tovább, hogy ki fog nyerni, úgyis az rtl dönt :)
Égyébként érdekes, hogy az előző szériákban mindig kaptak időnként "nézői kommentet" a játékosok, most meg ilyen nincs...

ő-szinte 2014.03.05. 17:21:42

@0xFFFF: picike problema van csak ezzel a fontos, hogy elhelyezd magad blablabla dologgal, megpedig, hogy gondolhstod te magadat kiralyfinak, ha csak egy csuf beka vagy... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.03.05. 17:28:47

@Szentpeter: attilat valoban alazta kingunella, de vera nem (bar uvoltott vele), pont atti alázta folyton verat

szmoti 2014.03.05. 17:32:46

@lopiciG: mintha valamelyik nap láttam volna a vv honlapján olyan opciót, hogy üzenj a játékosoknak, persze lehet, hogy nem jól láttam, megnézem.

Üdv mindenkinek :) Ma csak bekukkolok egy kicsit, az öfit majd közvetíthetné valakit, éjjel elolvasnám az anyagot :D

szmoti 2014.03.05. 17:35:50

@lopiciG: www.valovilag.hu/cikk/546207 na meg is van, bár még én sem láttam, hogy valamit is beküldtek volna nekik, úgy mint régen. Lehet, ez is kamu. Mi írhatunk, de ők sose tudják meg :D

lopiciG 2014.03.05. 17:38:03

@szmoti: jobb is talán, ha kijönnek úgy is szembesülnek vele :)

ő-szinte 2014.03.05. 17:39:30

Tobb osszehasonlitasoddal sem ertek egyet pl alekot osszehozni aureliovsl :O,
A verasat sem osztom ,es voltam meg sarkslatos pontjai :)

lopiciG 2014.03.05. 17:54:00

ja, jó
Amúgy tényleg érdekes, hogy mindenki máshogy látja a műsort. Én pl. határozozottan emlékszem, hogy Kingát is alázta Attila. Ezt azzal próbálta enyhíteni, hogy időnként hangoztatta, hogy szerelemes belé, de akkor is állandóan nevelte, stb.
Jó, lehet, hogy fordítva is volt, de attilával nem igazán lehetett szájkaratézni, szinte mindig ő jött ki győztesen belőle. Mondjuk nekem azért jó sok rész kimaradt, de ez jött le.

Az összehasonlítás pedig, inkább hasonló szerepeket töltenek be, nem feltétlenül ugyan olyan jelleműek. pl Au mókás, mint Alekosz, röptében a legyet stb. Csárlit pedig mindig vki nagyon leotja, mint Verát, senki sem bírja különösebben, kicsit olyan magányos (míg nem jött Ádám) mint Vera volt stb.

0xFFFF 2014.03.05. 18:03:42

@ő-szinte: Erre kell az önismeret és a fogalmak ismerete. Neked nincs egyikből sem, ezért helyeztelek el téged tegnap valahol zsótti és a tepsi szájú zsiráf - akinek légósziréna van a torkában - közé.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.03.05. 18:24:31

@Szentpeter:" ..Viki egyébként nem ember... inkább valami csúszómászó."

Örülök, hogy nem karcolódott meg a lemezed, mert hosszú a játék :D

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.03.05. 18:31:00

@lopiciG:" Iza: Izában azt nem bírom, de nagyon, hogy annyira zsigerből utálja szegény Csárlit..de miért? sosem láttam, hogy Csárli leüvöltette vona a fejét egyszer is... nem éretem ezt a nagy utálatot a részéről."

Egy nő zsigerből felismeri a másikban a hivatásost. És azonnal deklarálja: figyeljetek, én nem vagyok az!

mézescsók 2014.03.05. 18:37:01

@0xFFFF: Szomjúhozom minden szavadat, bárhogy is nyilvánulj meg, de ebben a témában nem csörtéznék veled tovább, mert rajtad kívül mindenki értette, hogy mit akartam mondani. A hiba ezért talán nem az adásban, hanem a vételben van.
Bármi másról szívesen eszmecserélek veled, ha úgy adódik, de éppen most más irányú elfoglaltságaim miatt nem.

vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan 2014.03.05. 18:37:47

@Szentpeter: Ha Viki vagy Iza mint ember szóba jöhet ebben a játékban..."

Mire gondoltál? Állatként jöhetnek szóba? Vagy mi....

nosce 2014.03.05. 18:50:43

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin):

sztem meg nem így van ahogy hajni írta, dorka mindig is az egyik leggyengébb játékos volt, túl azon h akarnok gyülölködő és taplo.

@Szentpeter:
De nem ezt akarom igazán mondani, hanem azt h érdekes h itt mindenki elemzi a eshetőségeket ugyanakkor alig valaki szavaz ténylegesen bár az is érdekes h az itteni szavazás mindig eltalálta a végeredményt. Ha az esélyeket akarjuk megtippelni akkor óriási szerencsénkre van kiinduló pontunk ez pedig az appos szavazás állása amikor abbahagyták a közlését (overdose kiesése). Akkor Simon vezetett 50%.kal utána toronymagasan második Au volt majd 20%-kal emelkedő trendben harmadik meg eső trendben zsóti 10 %, az utána következőnek nem volt7% de talán iza volt a negyedik 6% fölött .
Na most a maximum likelihood módszer szerint a legjobb becslés ennek valamilyen extrapolálása. Ezért mondtam anno még a kiesése előtt h Simon megnyerte a játékot. Ezután a legnagyobb esélye Au-nak van mind1 hogy beszél zsófikával, és h mit gondol és mit mond erről wiki.
zsóti az eső trendja miatt lehet már nem második, persze dorka kiesése után felpöröghetde pl. Iza valszeg igen erős még mindig. Wiki mellett az szól h a retek vele akarja megnyeretni illetve nem biztos mert pl. Au-t Lilu de bence is (ez mutathat egy szerki véleményt is) nagyon csipázza. Fekete ló még csárli az ő ereje attól is függ h mennyi simon szavazót tud maga mellé állítani, de a papírforma szerint ezek mögött van valahol. A többiek a futottak még kb jók párbaj tölteléknek ugye wiki dikk, mert a retek akárhová pozícionálhatja

ő-szinte 2014.03.05. 18:58:39

@0xFFFF: az, hogy te hol helyezel el engem, az a te dolgod. Pont az elobb mutattad meg @mézescsók: eseteben, hogy mennyire feluletesen es elhamarkodottan itelkezel valakirol...
Es lofaszt sem tudsz rolam es az onismeretemrol ;DDDDDD
Mellesleg fogalom zavarban ugy tunik inkabb te szenvedsz es ugymond nem csak szerintem, ahogy latom... :))))))

Szentpeter 2014.03.05. 19:11:18

@nosce: Jól értem ? ...te még a Simon kiesés előtti állapotokra támaszkodsz ?
Akkor ezt jó lesz tisztázni...
Én a mai állást összegeztem, aszerint hogy a nagy átlag mit gondol a játékosokról...
Ezt persze nem kell véresen komolyan venni, mert minden felmérés addig igaz ameddig igazolják a kiesések...
Tény hogy a hogyvoltosok már előre tudták hogy Sárlik megy haza..
A statisztika egyébként mindig csak egy jelzés, hogy mi a tendencia..

0xFFFF 2014.03.05. 19:13:50

@mézescsók: Oké, lapozzunk, bár a mindenki értette az nem annyira állja meg a helyét....de lapozzunk. Amúgy sem érdekes ez a dolog itt. :)

0xFFFF 2014.03.05. 19:15:04

@ő-szinte: Ketten vagytok. Ez még nem akkora tömeg. Tüntetni, többségnek nevezni kevés. Esetleg dughattok, de legyen kamera és akkor szavazunk is, hogy ki megy el előbb. ;)

Szentpeter 2014.03.05. 19:15:25

@Szentpeter: hülyeséget írtam... a hogyvoltosok előre tudták hogy Sárlik megy vissza a villába.. igy pontos..

Cimili 2014.03.05. 19:18:53

Sziasztok!:) Van új poszt.

ő-szinte 2014.03.05. 19:20:22

@lopiciG: hát íy már értem a párhuzamodat, de akkor sem gondolnám, hogy pl au alekoszhoz hasonló lenne :-O
míg attilával tudtam azonosítani vmennyire alekot
és nekem viki inkább peTTihez hasonlít

0xFFFF 2014.03.05. 19:20:44

@Szentpeter: Azért nem volt nehéz ezt kitalálni...lesz majd ez nehezebb is szerintem. :)

ő-szinte 2014.03.05. 19:23:52

@0xFFFF: ahol vannak ketten, ott vannak többen is...

ő-szinte 2014.03.05. 19:24:49

@Szentpeter: :-DDDDDDDDDDD igazándiból valóban ;-DDDD
úgymond

Krétagarbó 2014.03.05. 21:04:30

@ő-szinte: Egyetértek abban, hogy Viki inkább Petire hajaz, nem Attilára. Attila sokkal sokkal okosabb volt.
Alekoszos szériát nem nagyon bírtam nézni, máig nem értem, mit láttak abban a beteg emberben. Nekem egyáltalán nem volt szórakoztató.

0xFFFF 2014.03.06. 06:00:25

@ő-szinte: Sok lúd disznót győz, Kecskére káposztát, hazug ember, sánta kutya, stb. Most ez valami villa szintű szellemi vetélkedő akar lenni őszerinte?

ő-szinte 2014.03.06. 06:45:15

@0xFFFF: nem, csak a te szinteden probalok meg kommunikalni veled

0xFFFF 2014.03.06. 06:49:42

@ő-szinte: Most idézhetnélek, de az itt kommenteleök egy részének nem erőssége, hogy a saját szövegükkel következetesen egy irányba menjenek....így lapozok, mert te is ilyen vagy.
süti beállítások módosítása