Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 227. - ROHAGGYÁ MEG!!!

2014. március 03. 14:41 - Zirowe

Gaben és Cincu végre boldogok együtt, de majdnem lebuknak Laller előtt, mert, nem tudni miért, rejtegetni kell a többiek elől a nagy szerelmet. Igazából azért kell, mert Cincu szégyelli Gabent, hiszen szegény és még munkája sincs, míg Gaben azért takargatná, mert mégsem az a megszokott csüngőhasú vietnámi sertés, amire annyira gerjedni szokott. Nem bírván a lebukás veszélye okozta stresszt a háciendán, inkább lelépnek az egyetlen kultúr helyre amit ismernek, irány az uszoda, de előtte persze beadnak egy kamu dumát a lakóknak, hiszen nekik mindenről be kell számolni.

01.jpg

Az uszodában fantasztikus látványt nyújt, ahogy a kisgyerekek közt ott nyalják falják egymást a falatnyi fürdőruciban lévő plasztik lány és a tetovált bűnöző alkat. Viszont nem sikerül sokáig titokban tartani a dolgot, mert végre lebuknak Pumi előtt, akit másfél hónapnyi görényketrec tisztítással tudnak csak elhallgattatni. Közben az álomhajó huligánok áldozata lett, gyerektemperával ráfestették szép nagy betűkkel, hogy ROHAGGYÁ MEG!!, biztos Tudjukki egyik volt ribanca az értelmi szerző, gyorsan, takarítsuk le pár perc alatt. A takarítás alatt a shrek fejű Redzsi nagyon összespanol Kócossal és gyorsan kitalálnak estére egy kis elfoglaltságot, mert egyébként unalmas lenne: ki tud összeszedni több csajt.

02.jpg

Mivel állítólag Budapesten több kóbor leszbi van, mint amennyi elhagyott kutya és macska, ezért teljesen természetes, hogy egy kis kávézó vendégeinek a 95%-a leszbi/biszex és nyilván mindegyikük gerjed Shrekre, ám van pár olyan cseles csaj, aki Kócosnak is megadja a számát. A két jómadár, miután csúnyán betintáztak és még le is lettek pattintva egy testvérpár által, akik helyettük az egyik rokonukkal mentek haza, inkább visszatérnek az álomhajóra, ahol Kócos, az alkohol és a „túl rég óta nem voltam nővel, jó lesz a sertés is” filozófia hatására letámadja Shreket.

03.jpg

Majdnem kuffantanak, amikor az utolsó pillanatban a képernyő mind két oldalán feltörő hányinger miatt inkább elnapolják az aktust és helyette alszanak közösen egy jót. De még ennél is nagyobb a baj, mert Profi megtudja, hogy az ő nagykorú és állítólag cselekvőképes húgát megdugta Márcselló, ezért be is állít hozzá, hogy jól leordítsa a fejét, mert mégis mit képzel magáról, mi az, hogy kölcsönös beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot folytat a rokonával! Ám annyi vér sincs a pucájában, hogy megüsse a srácot, ezért inkább hazamegy sírni Káosz Professzornak, hogy aztán jól megdugja őt, hiszen annyira hiányzott neki.

04.jpg

Rettenet Tábornok, nem bírván az otthoni feszültséget és azt, hogy a néma csendet Káosz és Profi szexuális sikolyai törik meg, inkább lelép valami ingyenkonyha/kifőzde kinézetű hipszter levesosztó üzembe, ahol „véletlenül” leönti levessel egy srác, akivel gyorsan összehaverkodik, és persze kiderül róla, hogy drogos, aki szívesen osztja meg az adagját az 5 perce megismert ismeretlennel, miközben szürcsölik az ásványvizet az elektromos zene ütemeire. Szóval most egy fantasztikus ’90-es éveket idéző kábítószeres szálat fogunk kapni, miközben Rettenet zuhan a mélybe, remélhetőleg majd oda fog ez a szál kilyukadni, hogy elbúcsúzunk tőle jó sok időre, akit pedig igazi drogosok érdekelnek, nézze meg inkább 150. alkalommal a Trainspotting vagy a Rekviem egy álomért című filmeket.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karev 2014.03.03. 15:01:01

wow, új dizájn :)

naezjó... 2014.03.03. 18:13:28

@karev: Az mondjuk nem tudom, kit zavart, h kattintás nélkül is lehetett látni a hsz-ok számát, illetve, h oda lehetett ugrani.
Zirowe, te pedig ha 150* láttad a rekviemet, akkor kutya kötelességed folytatni ezt a jubileumi ezredik részig, kiégésre nem hivatkozhatsz :D

Zirowe 2014.03.03. 18:15:42

@naezjó?: rekviemből bőven elég volt az 1x-i alkalom, trainspotting az, amit baromi sokszor láttam, kb kiskorom kedvenc filmje, nyarak annak a csoportos vetítésével kezdődtek és végződtek, csomó monológot tudok fejből. :D

Zirowe 2014.03.03. 21:47:01

Jaj, hupp, hupp, el fognak valni a szuleim, el ne mond senkinek!

naezjó... 2014.03.03. 22:46:46

Napi Hanna:

-De ígérd meg, hogy nem mondod el senkinek!
-Hát, nem tudom, h elmondhatom-e...
-De ígérd meg, hogy nem mondod el senkinek!
-Miért mondanám, kinek, Karesznak? Megígérem!
-Megígértem, h nem mondom el!
-És ha megígérem, h amit itt hallottam, kettőnk közt marad? Ígérem!
-Én elmondom, de nem mondod vissza!
-Ígértél valamit!
-A krumplim is forró nézd, hogy eszem! Ebből is látszik!!!
- Úgy tűnik, ebben a társaságban semmit nem lehet mondani senkinek!

karev 2014.03.04. 08:10:52

@Zirowe: hány évesen láttad? én azért már nem voltam kicsi. :) hány éves vagy?

Zirowe 2014.03.04. 13:22:06

@karev: kb '97-'98 környékén láthattam először, mtv1-en volt vmi angol filmest péntek/szombat körül baromi későn, csomó korai ewan mcgregor filmeket adtak, köztük a sekély sirhantot, majd ezen felbuzdulva felvettem a következőt, ami a trainspotting volt, fogalmam se volt milyen film, de azonnal megszerettem, aztán kb a ne légy barommal együtt rongyosra néztem haverokkal azt a kazit, még mindig megvan és nagy becsben tartom, annak ellenére, hogy közben beszereztem mind a kettőt eredeti dvdben, aztán meg fhd-ben. :)

Jelenleg 28 vagyok.

karev 2014.03.04. 14:17:16

@Zirowe: végül is annyira nem vagy fiatal. :) én 34 vagyok.
süti beállítások módosítása