Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 226. - Lacuspop

2014. március 02. 17:19 - Zirowe

Dzsót a barba féle népbíróság káposztaleves általi halálra ítéltetett, amit a lakók jobban megsínylenek a terjengő szagok miatt, mint a tényleges elítélt. Laller pedig teljesen maga alatt van, mert nem fog este fellépni, aminek Lófej a kis kerti törpéjének társaságában nagyon örül, ám a srácban azért szorult némi jóindulat, ezért megpróbál segíteni Puminak. Elmennek könyörögni Berényinek, akit már egyáltalán nem érdekel a göndörke, a plakátokat is fantasztikusan átszerkesztették és már Csóró Lacus az új sztár.

01.jpg

Jön a nagy ötlet, hívjuk át az újságírókat a háciendára, mutassuk meg nekik, hogy mennyire szánalmas körülmények között élünk, mennyire alja az életünk és mekkora egy rakás szerencsétlenségek vagyunk, majd könyörögjünk, hogy cseréljék le a cikket inkább erre, hiszen a nagyzoláshoz képest a szánalom jobban adja el az újságot. Miután a lakótársak jól beégették őt az igazsággal az újságírók előtt, boldogan rohan büszkélkedni Berényihez az átírt darabbal, de sajnos ő már lelépett Lacussal a koncertre, ezért gyorsan a helyszínre rohan, ahol megmutatja a fecnit Berényinek, aki azonnal megbocsát neki és elzavarja Lacust. Nemhiába, vannak emberek, akik sosem tanulnak a hibáikból. Ezalatt Rettenet Tábornok lógó orral szedi össze a cuccait az üzletben és pofátlanul még szóba hozza, hogy szüksége lenne egy nyamvadt kis ajánlólevélre, ha már ennyi ideig ingyen dolgozott.

02.jpg

Anikó persze jól lekúrja ezért, mire Rettenet előadja, hogy ő mennyire sajnálja ezt az egészet, de Anikó szarik rá és igazából ő sajnálja a lányt, hogy mennyire ostoba. Én meg magamat sajnálom, ahogy nézem ezt a kölcsönösen sajnálkozó jelenetet. Persze Márcselló teljesen ideges Anikó miatt, gyorsan le is pattintja Rettenetet, aki ismét elsírja neki, hogy mennyire jó páros lettek volna együtt. Inkább virággal könyörög Anikónak, hogy vegye vissza, viszont a csaj márványszobrosdit játszik, kussban hallgatja végig a srác könyörgését, majd a végén közli, hogy nem érdekli őt a csávó nyomora, ezentúl pedig csak munkával kapcsolatos dolgok miatt fognak kommunikálni, egyébként pedig számára halott a gyerek. Ismét kapjuk a gáz részeg Márcsellót, aki elmegy a szimbol elé patáliázni, mert már nagyon elege van Káosz Professzorból és szívesen megütné.

03.jpg

Ám ekkor felbukkan egy random Gaben, akit bár kirúgtak a helyről, de annyira a vérében van a kidobósdi, hogy szabadidejében is az embereket rendezgeti a szórakozóhely előtt, és neki köszönhetjük azt, hogy nem verik meg Márcsellót. Kár. Dzsó, Profihoz hasonlóan, rájön, hogy 2014 nagy nyertesei a személyi edzők lesznek, ezért ő is az szeretne lenni, hiszen régen ő is szerepelt pár gyúrós snuff filmben. Cincogi nagyon lelkesen fogadja a felvetést és segít neki összehozni egy demó videót. Este nagy büszkén mutatják a lakóknak a Scobertéket is megirigyeltető mesterművet, amit Barbi nagyon rossz szemmel néz végig, hiszen a videón Dzsó taperolja Cincut, ezen teljesen kiakad az egyszerű szőke, az a ribanc biztos le akarja nyúlni a pasiját, ezért erényesen megtiltja Dzsónak, hogy még egyszer ilyen lányokat taperoló videót csináljon, továbbá azt is tiltásba adja, hogy személyi edző legyen, így kell egy ígéretes karriert derékba törni. Dzsó szófogadó papucshoz híven igazat ad Barbinak, miközben a lakók ismét oltogatni kezdik ezért.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karev 2014.03.03. 08:07:37

ennyi szánalmas pasit egy helyen.

dundulica 2014.03.04. 09:50:35

nekem nem tetszik az új arculat:-(
süti beállítások módosítása