Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grimm S03E04 – One Night Stand – Egyéjszakás kaland

2014. február 17. 13:10 - Kapitánylány

„Egyre jobban megszerette a földi embereket, s mind erősebben vágyott rá, hogy fölszálljon és közöttük éljen.” – A kis hableány

Két fiatal pár romantikázik a parton, az egyik párocska úszni indul, míg a kint maradtak közül a szőkeség bocsánatot kérve a fiújától egy bokorban elbújt lányra támad, akiről kiderül, hogy a testvére. A siket Elly próbálja rávenni Sarah-t, hogy ne kezdjen ki Jake-kel, mert szereti, de Sarah fittyet hány erre a kérésre, elküldi a lányt, majd monokinire vetkőzve fürdőzésre invitálja a srácot. Míg a párocskák a vízben hancúroznak, addig Elly ellopja Jake mobilját, boldogan nézi meg a készüléken lévő képeket. Közben a hancúrozást felváltja a kétségbeesés, mindkét srácot lerántja valami a víz alá.

01.jpg

Jake arccal lefelé lebeg a víz felszínén, Elly húzza ki a partra, szívmasszázs segítségével újra visszahozza a fiút az élők sorába, majd elmenekül, mielőtt Jake jobban észhez térne. A fiú végre teljes tudatára ébred, a barátját, Dan-t kezdi el keresni. Monroe lakásán vagyunk, Rosalee költözik be épp, a lány kicsit elbizonytalanodik, mert a sok holmija miatt nehezen férnek el. A dúvad szerint itt az idő a lomtalanításnak a saját cuccai között, csak nem tud megszabadulni semmitől, Rosalee dönt végül, majd megoldják valahogy. Nick és Juliette lakására váltunk át, a lány kíváncsi Nick orvosi jelentésére, a nyomozó közli, hogy e-mail-ben érkezik, ha megjött, akkor Juliette nyugodtan olvassa el.

02.jpg

Hank és Nick érkezik ki a partra, kifogták Dan holttestét, csomó sérülés és karmolás nyomokkal a testén. Nick érdeklődik, hogy ki jelentette a fiú eltűnését, Hank Jake nevét mondja, irány kihallgatni. Jake elmeséli a történteket, Hank észreveszi, hogy a fiú lábán is a karmolások vannak, arra kéri, hogy mutassa meg hol történt a támadás. Újra a parton vagyunk, Jake mutogatja, hogy hol mi történt, szuperfül Nick meghallja Elly-t, üldözni kezdi, de a lány a vízbe érve már nagyon messzire úszik el a parttól. Hank és Jake ér oda, a fiú szerint ez a lány mentette ki a vízből.

03.jpg

A nyomozópárosunk jelent a századosnak, Nick szerint az elmenekült lány féllény, de nem ismerte fel, Renard elküldi őket tovább nyomozni. Főrendőr SMS-t kap, képet küldtek neki, még hozzá azt, amit Sebastien készített Adalind-ról. Sean hívja is a bizalmasát, töprengenek, hogy a szőkeségnek mi köze van Frau Pech-hez, végül leesik Renard-nak, hogy Adalind árulja a királyi utódot. Nick és Hank Monroe lakásán kötnek ki, Rosalee rögtön mondja is, hogy a lány biztos naiad, de a lakókocsiban biztos többet megtudhatnak a fajról. A srácok indulnak is, Eddie is menne velük szívesen, végül Rosalee elengedi. A lakókocsiban kiderül egy 1755-ös Grimm leírásból, hogy a naiadok nem bírják sokáig víz nélkül, kiszáradnak. Wu csörög, bemérték Jake telefonját, az Andersen kikötőben fogták a jelét.

04.jpg

A nyomozópáros Jake társaságában érkezik meg, Wu szerint a mobil az egyik lakóhajóban van. Elly észreveszi a közeledő rendőröket. Egy férfi lép ki a kérdéses házból, nem hallott semmilyen holttestről, ő nem követett el semmit. Wu könnyen végére jár a dolgoknak, megcsörgeti Jake telefonját, ami a lakásból szólal meg. Hank a díványban megtalálja a mobilt, Nick pedig egy fényképet, amin a három lány látszik. Abel-t kérdezik ki újra, beszélni akarnak Elly-vel. Jake közben kiszúrja a megérkező Sarah-t és Anna-t, próbálja őket vallomásra bírni, de ők nem emlékeznek semmire, közben Elly a vízbe menekül. A rendőrök igazoltatják a lányokat, közben még érkezik két férfi is, Hank hazaküldi őket. A lányokkal nem haladnak semerre, így beviszik őket az őrsre, Nick az apával kettesben marad, a férfi nagyon aggódik a lányaiért, hisz ezt a nyomozó nem értheti, idegességében átváltozik, Abel ijedten veszi tudomásul, hogy Nick egy Grimm.

05.jpg

Abel siet az előbb felbukkant két férfihoz, kiderül, hogy ők is naiadok, akik még tisztelik a régi rendszert, Elly-t hibáztatják az egészért, meg kell vagdosniuk a lányt, az apa tiltakozik ellene, kap is érte egy nagy pofont. A kihallgatóban próbálják Sarah-t jobb belátásra bírni, kezdenek rajta látszani a kiszáradás nyomai, de nem mond semmit, Anna is ugyan úgy hallgat. Renard irodájában jelentenek a fiúk, valakinek falaznak a lányok, Főrendőrt az is aggasztja, hogy nem tudják majd megmagyarázni, ha a lányok kiszáradnak a fogdában, elengedni meg nem akarják őket, de sebaj, majd a halottkém megoldja. Abel érkezik meg az őrsre, mindent magára vállal, de a srácok nem veszik be, keresztkérdésekkel bombázzák az apát, de ő meg akarja védeni a lányait. A kihallgató másik oldalán megbeszélik, hogy felhasználják a vallomást, talán a lányok így jobb belátásra térnek.

06-1.jpg

06-2.jpg

Jake érkezik haza, nyitva találja az ablakát, Elly jött hozzá látogatóba, mutatni akar a fiúnak valamit a medencénél. A vízbe ugorva átváltozik, Jake teljesen ledöbben, de nem tudja teljesen megemészteni a dolgot, mert Dominic leüti hátulról, majd a haverjával közösen elviszik a lányt. Monroe és Rosalee elér az utolsó dobozhoz, Eddie egy játéknyulat vesz ki onnan, ami igazán csúnya, de a dúvad kirakja a kandalló párkányra, kiderül, hogy egy kicsit berezelt, Rosalee nyugtatja meg, majd közös megegyezéssel kirakják a nyulat.

07-1.jpg

07-2.jpg

Nick és Hank érkezik meg a lányokhoz, kiengedik őket, mert az apjuk mindent bevallott. Sarah megijed, Anna ellenkezése ellenére beismeri, hogy Dominic és Jessie támadta meg a srácokat. A kihallgatóban megtudjuk, hogy a naiad férfiak mind meddők, a nők csak a vízben tudnak teherbe esni nem naiad féllénytől, így a párjuknak más gyerekét kell felnevelniük. Dominic és Jessie azért jöttek Alaszkából, hogy elvegyék a lányokat, és kicsit szúrta a szemüket az enyelgésük a parton, így álltak bosszút. Nick telefonhívást kap, Jake keresi, elmondja, hogy leütötték és elhurcolták Elly-t. Sarah ijedten közli, hogy biztos be akarják vagdosni a húga úszóhártyás kezeit, és ezt a saját házuknál fogják megtenni.

08.jpg

A naiad férfiak elértek a kikötőbe, Elly nehezen adja magát, sikerül Dominic legérzékenyebb pontját megrúgnia, Jessie-t pedig arcon, de ezzel csak feldühíti őket, megkötözik, majd a fejét a víz alá nyomva akarják elérni, hogy a lány átváltozzon. Elly nem bírja levegő nélkül, átváltozik, de még mielőtt megvagdosnák sikerül újra emberré alakulnia, a nyomozók is megérkeznek. Jessie be akarja lökni a lányt a vízbe, Elly beveri a fejét, ájultan merül el a folyóban egy vasmacskával a lábán. Verekedés tör ki, Nick-nek Dominic jut, sikerül leütnie, majd beugrik a vízbe a lány után. Hank elintézi Jessie-t, majd mindkét férfit bilincsbe veri, aggódva tekint barátja után. Szuperfül Nick meghallja a víz alatt Elly szívverését, megtalálva a kötelet, kiszabadítja a lányt. Hank siet kihúzni Elly-t, miközben látszik, hogy Nick zombi üzemmódba váltott át, így tudott sokáig a víz alatt maradni, de Hank nem tud többet kérdezni, mert megérkezik a Mahario család az őrsről.

09.jpg

Juliette olvassa Nick orvosi eredményét, kiderül, hogy a Grimmnek kutya baja sincs, leszámítva azt, hogy lecsökkent az anyagcseréje. Ekkor érkezik egy új e-mail, amelyből megtudjuk, hogy a feladó nem tudta elkölteni a pénzt a királyi merénylet miatt, tovább kell mennie, mert nincs biztonságban, szeretlekkel búcsúzik, Juliette arca kicsit megnyúlik. Sean az irodájában a híreket nézi, sok ember jelent meg Eric búcsúztatásán, mindenkit az izgat, hogy ki veszi át a helyét. Jake azonosítja Dominic-ot, majd zavartan fordul Nick és Hank felé, nem tudja feldolgozni, amit látott, hogy Elly egy mutáns, vagy mi, Nick szerint senki se normális, ez Portland.

10.jpg

Érdekességek a résszel kapcsolatban:

  • Jake lakásának a száma 304, ami a rész száma.
  • Andersen kikötő valószínűleg egy utalás „A kis hableány” szerzőjére, Hans Christian Andersen-re.
Címkék: grimm
80 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gabba 2014.02.17. 13:36:11

Rosalee és Monroe übercukik voltak, és az a nyúl tényleg baromi ronda. Ha jól láttam, a Nyúl Péter és barátaiból való.

Kapitánylány 2014.02.17. 13:57:41

@Gabba: végre egy n(l)apon újra veled, csak annyi a probléma, hogy ha nem vagyok bejelentkezve, akkor nem látom, hogy éles lenne a poszt! :D csak úgy láttam meg, hogy kommenteltél hozzá

AaannnaaA 2014.02.17. 14:03:06

@Kapitánylány: Jelezd a főnöknek, egy perc alatt megjavítja, én is jártam már így.

2014.02.17. 14:11:07

Vicces így hogyvótot olvasni, hogy nincs főoldalon, csak a kommentekből látja az ember, hogy megjelent :)
Nagyon tetszett ez a rész, én végig izgultam.
Nyálcsorgatós romantikakedvelő ismerőseim, az megvan, hogy a Jake-t alakító színész mely film(ek)ben játszott korábban? Gugli, imdb nem ér :)
Ilyen hogyvót sem volt még, hogy csak a lényekről legyen fotó, a főszereplőkről nulla. Nem mintha kifogásolnám.

Kapitánylány 2014.02.17. 14:17:43

@Dogla: nem csak lényekről, na, Jake is kapott egy képet :)

Jake sok sorozatban szerepelt, megnéztem, mert nagyon ismerős volt, többek között az összes CSI, meg a Csillagkapu is, nem tudom te melyik sorozatra/filmre akarsz célozni :)

nem kifogásolod, mi? nem mersz már szólni :D egyébként dackorszakomat élem, csak azért se tettem be totál képet a főszereplőkről, senkinek se legyen olyan jó :D

egyébként kedvenc rész, kíváncsi lettem volna, hogy folytatódik, szóval mi lesz a kicsi családdal, meg Jake-kel, ugye :D

2014.02.17. 14:24:32

@Kapitánylány: Romantikus film(ek)... A CSI meg a Csillagkapu nem az :)

És a dackor meddig tart, csak halkan kérdem? :)

Egyéb iránt szívesen veszünk egy alternatív hogyvótot, melyben tetszésed szerint folytatod a jelen részt.

Kapitánylány 2014.02.17. 14:43:38

@Dogla: azt akartam ezzel elmismásolni, hogy azt nem néztem meg, hogy milyen filmekben szerepelt, de kíváncsian várom a válaszod :)

a dackor ideje kiszámíthatatlan... :)

höh, nem hogyvolt, hanem fanfiction! elgondolkozom rajta, nem rossz ötlet :) megfogott ez a naiad világ, lehet írok egy sztorit :)

2014.02.17. 14:46:30

@Kapitánylány: Nem baj ha nem nézted meg, kíváncsi vagyok valaki nyomja-e séróból. Ha nem, belövöm a megfejtést.

Ezen a dackoros válaszon jót nevettem :)

Eltoltam a megnevezést, a folytatás nem hv, hanem hl (hogylett) :)) De mindenképpen jöhet.

Kapitánylány 2014.02.17. 14:54:59

egyébként azon gondolkoztam el, hogy ugye csak emberektől esnek teherbe, hogy most ott a folyóban csak hancúroztak a lányok vagy más volt a céljuk (teherbe esni)?

2014.02.17. 15:13:43

@Kapitánylány: Szerintem pont az volt a lényeg, hogy teherbe essenek, és ezért vadultak be a fajtárs fiúk és akarták kinyiffantani Jake-éket. Féltékenyek voltak, hogy ők nem tudják megtermékenyíteni a csajokat, csak más faj képviselői (emberek), akik még vadidegenek is.
Gondolom én.
Nem???

Kapitánylány 2014.02.17. 15:17:13

@Dogla: hát ez az, én is erre gondolok, de ez keresztül húzza a fanfictionomat! :D

2014.02.17. 15:37:10

@Kapitánylány: Miért, az nem arról szólt volna, hogy a lányok boldogan élnek az emberekkel? :)

Kapitánylány 2014.02.18. 17:41:23

@Dogla: nálam sose lehet tudni, elkap egy rossz dackorszak és mindenkit kinyírok! :D

mivel senki se reagált rá, hogy miben szerepelt, ezért én most elárulom, a "nagyszerű", általam sose látott Alkonyat trilógiában szerepelt Jake

látom csak Doglát meg engem fogott meg ez a rész, senki se ír rá semmit, ezért most meg is írom, mert úgy látszik igazak voltak a hírek, mert a TV2 megint elküldi piheni a Grimmet egy időre, a héten jön még egy rész, utána ki tudja mikor folytatják

jó hír viszont az, hogy így visszatér a Doctor Who és a Star Trek (vagy ki tudja, a dackorszak még mindig befigyel XD )

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 18:10:45

Köszi a hogyvoltot Kapitánylány! És a féllényképeimet! Nekem furcsa volt, hogy a fiúk az elején meg sem nézték a víz alatt, hogy mi ragadta meg őket. Nicknek milyen éles lett a hallása! A lakókocsiban is jó régen voltak már. Ez a Rosalie egy földre szállt angyal :-) A srácot a kocsiknál hagyják, hogy figyelje kit ismer fel, de hogy értesíti őket erről? Kiabáljon?
Nekem Abel inkább cápásnak tűnt a kopoltyúival.

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 18:43:17

Elly elég jól nyomja a víz alatt. Nemtom mi bajotok van egy holland fűnyúllal :-) Lehet, hogy mariskából van a bundája :-)
Sarah milyen jól bírta víz nélkül, legalábbis jobban, mint Anna.
Azért ez a naiad vízbe fullad dolog kicsit erős lett volna!
Na, rájöttem miért olyan jókedvű mostanában Julis. Mert Nicknek hatalmas a khm, állóképessége! :-)

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 18:49:29

Ja, és hogy az M= mama? Ehhez olyan nagy titok?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.18. 19:46:39

@Kapitánylány: Szevasz, KapitányNau, olvaslak, hát hogy a viharba ne tenném, de ezek a részek nem izgattak fel.
Akármilyen édespofa Monroe és Rosalie, nem igazán érdekes szál (számomra) az összeköltözésük, vacsizgatásuk :(
Engem az érdekel, hol van az előző évadban Julis haluzásai(?) alatt felbukkant morgó lény, hol vannak a Házak közötti intrikák, szervezkedések, csapások-ellencsapások...

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 19:49:16

@Kapitánylány: Engem is megfogott ez a rész, csak azt vettem észre, ha rögtön írok, akkor Dogla eltűnik és azt akartam, hogy szövegeljen megint sokat, mint régen :-)

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 19:52:27

@Pácsó Ármándó: Ez persze nem komoly! Nekem is hiányzik már az intrika!

W.Jack. 2014.02.18. 19:53:37

Köszi a hogyvoltot, ügyesen megírtad :)

Azért azzal, hogy a három lány, három teljesen más típust képvisel (kinézetet tekintve) eléggé jól érzékeltették, hogy nem egy apától származtak.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.18. 19:54:26

@Pácsó Ármándó: Tudom ám, azért jövök ide csak oly ritkán, hogy kiheverjenek :D

Kapitánylány 2014.02.18. 20:01:15

@Pácsó Ármándó: @ExBiri Árnyékmacska: @nughop: csak el kell sírnom magam és itt vagytok :-) meglátszik, hogy nőből vagyok...

egyébként való igaz, hogy itt van a 4.rész és nagyon nem haladnak semerre

én úgy emlékszem Julis nem tudja, hogy él Nick mamája, de ez nem biztos

egyébként nehezen született meg ez a rész, mert a párom közben nézte a Walt Street farkasát, és így nehéz volt írni :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.18. 20:05:59

@Kapitánylány: Elnézést, de én a DacKór miatt jelentem meg, tunkolni, nem feltétlenül vigasztalni. De nem bánom, hogy így félreértettél :D

W.Jack. 2014.02.18. 20:09:28

@Kapitánylány: Olvastalak, de annyi mindent jutott eszembe, hogy neki sem kezdtem leírni, mert velem nehéz másról beszélgetni amikor napi négy jégkorongmérkőzés is van :)

De most megvédem a másik fórumon a mai orosz mérkőzést,aztán meg jól leírom, hogy mi jutott eszembe még :)

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 20:09:46

@Kapitánylány: Úgy olvastam hirtelen, hogy megmutatta neked közben a farkasát :-)

@nughop: Ez milyen szemfüles egy észrevétel! Én csak azt néztem, hogy hámlanak

@ExBiri Árnyékmacska: Nem örülök neked én se :-)

Kapitánylány 2014.02.18. 20:16:37

@ExBiri Árnyékmacska: mindegy hogy miért, de it vagy és kész :-)

@Pácsó Ármándó: hát ez még nekem is feltűnt, nagyon eltérőek a lányok

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.18. 20:22:39

@Pácsó Ármándó: Kicsim. Ne hantázz.
Neked én vagyok a legkedvencebb kedvenced.

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 20:28:20

@ExBiri Árnyékmacska: Azonnal add vissza Birit!!

@Kapitánylány: Mert te egy hogyvoltíró triász vagy! (vagymi) :-)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.18. 20:40:56

@Pácsó Ármándó: Már megemésztettem, beépült a szervezetembe. Üzeni, hogy sok boldog szmájlit küld neked.
(Várj, ez lehet hogy nem Biri volt, mindegy is, lapozzunk)

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 20:53:05

@ExBiri Árnyékmacska: Ne eszegesd a kedvenceimet te! Sétáló Halott Látó te!

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 20:57:41

@ExBiri Árnyékmacska: Nem, csak mindig jön a jelentés, ha felbukkansz valahol. :-)

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 21:04:32

@nughop: Tényleg Nugi_Vasziljev_McCarty, van olyan német szó hogy stenker?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.18. 21:04:45

@Pácsó Ármándó: Azt hogy kell csinálni? RSS vagy mi? Állítsalak be téged is?
(Biri azt üzeni, meg ne próbáljam, mert kinyírja a gazdatestét)

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 21:12:03

@ExBiri Árnyékmacska: Dehogy! Hithű SexBirifigyelő önkéntesek dolgoznak nekem itt a Mehicói Inkviziciónál :-)

W.Jack. 2014.02.18. 21:17:27

@Pácsó Ármándó: Nono, ma megint Dacjukot MVP jelölném, de Kovalchuk annyival kedvesebb volt velem 3 éve, így lehet, hogy mégis inkább őt :)

Nem, nem rémlik, hogy valaha főnévként hallottam volna. Osztrákul is maximum igeként, n-nel kiegészítve.

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 21:28:07

@nughop: És mit jelent? Nem az MVP, meg csingacsukk-kovalcsuk :-)

W.Jack. 2014.02.18. 21:31:26

@Pácsó Ármándó: Valakit piszkál, zaklat, szekál, molesztál (amennyiben ige)

Pácsó Ármándó 2014.02.18. 21:38:02

@nughop: Köszi! Szépen tudsz ülni! :-)

W.Jack. 2014.02.18. 21:39:06

@Pácsó Ármándó: Szívesen :)Köszi, igyekszem :)

W.Jack. 2014.02.18. 21:48:13

Sose érek el odáig, hogy írjak valamit erről a részről, ha így folytatom :)
Érdekesen keveredett ebben a részben a görög mitológia, Andersen mesevilágával (tegye fel a kezét, aki fel tud sorolni 5 db jóérzést, vidámságot keltő Andersen mesét!) és ez nekem kimondottan tetszett.
Személy szerint nekem az is érdekes volt, hogy mennyire próbáltak szakítani a hagyományokkal, más életet élni, feltűnés nélkül, és micsoda harcot generált ez.

Pácsó Ármándó 2014.02.19. 22:37:43

@nughop: Mondja csak kedves Nughop_Klavcsenkó_Curtis kisasszony, magácska mint vízi életmódot folytató: Találkozott már sellővel? Vagy tán ön is az? :-)

W.Jack. 2014.02.19. 22:39:50

@Pácsó Ármándó: :) Van két stabil virgácsom, ami a vízben sem változik, így megkockáztatom, hogy nem vagyok az :)
Elgondolkodtam a kérdés másik felén: elég sok furcsaságot láttam már, de sellőt még nem :)

Pácsó Ármándó 2014.02.19. 22:48:50

@nughop: Például? Megemlítene egy furcsaságot ami eszébe jut?

W.Jack. 2014.02.19. 22:58:47

@Pácsó Ármándó: Megpróbáltam olyat keresni, ami publikusan elmesélhető :) Ez elég nehezen ment :)
Furcsa, hogy sokat hajózó emberek is képesek kiállni a hajó orrába, amikor elég nagy pöffök vannak, majd pillanatok alatt el tudnak tűnni onnan, amikor elsodorja őket a szél.

W.Jack. 2014.02.19. 23:03:01

@Pácsó Ármándó: Hirtelen és erős széllökések.

Pácsó Ármándó 2014.02.19. 23:10:18

@nughop: A szélen kívül megvan ez is :-)

W.Jack. 2014.02.19. 23:12:18

@Pácsó Ármándó: Na látod: ez olyasmi, ami nem furcsa :)

Pácsó Ármándó 2014.02.25. 17:53:34

Várom már az új hogyvoltot!

Gabba 2014.02.25. 19:35:16

Más így van ezzel

W.Jack. 2014.02.25. 19:44:31

@Gabba: Te is jól vagy idomítva :)

Gabba 2014.02.25. 20:09:56

@nughop: volt kitől tanulnom :)

Pácsó Ármándó 2014.02.26. 00:03:47

@Kapitánylány: Bocs, ha a sok dolgod közepette abajgatunk :-)

W.Jack. 2014.02.26. 05:53:56

@Kapitánylány: Remek, kíváncsian várom :)

Kapitánylány 2014.02.26. 08:31:17

@nughop: @Pácsó Ármándó: hétvégén nem voltam otthon, csak most jutottam a hogyvolt íráshoz, most töltöm fel épp :)

W.Jack. 2014.02.26. 20:07:09

@Gabba: Köszi az örömhírt :)

Azért az apróbetűs záradékban megjegyzem, hogy ha rosszul sikerülne a péntekem, akkor beírok a panaszkönyvbe, oldhatatlan csomót kötök az idegeidre, és úgy általában is Rajtad fogom majd leverni :)

Gabba 2014.02.26. 21:34:58

@nughop: @Kapitánylány: azért a csütörtök se lesz rossz ;)

W.Jack. 2014.02.26. 21:40:58

@Gabba: Te nem olvastad a Galaxis útikalauzt, hogy a csütörtökre mi jellemző? :o

Ettől függetlenül, én felkészültem a csütörtök 11 órára :)

Gabba 2014.02.26. 22:04:15

@nughop: olvastam, de Reagan...
mi jellemző?

W.Jack. 2014.02.26. 22:08:08

@Gabba: Ha jól emlékszem akkor semmi pozitív :)
De holnap természetesen csak jó dolgok történnek majd :)

Gabba 2014.02.26. 22:27:18

@nughop: és az megvan, hogyaszondja:

Szerda ablakában csütörtök ül
És ordít csütortökül

W.Jack. 2014.02.26. 22:29:13

@Gabba: Lázár Ervin :) Az bejövős :)

Gabba 2014.02.26. 22:32:16

@Gabba: o = ö

mégsem olyan jó a szemem

W.Jack. 2014.02.26. 22:58:45

@Gabba: Az a helyzet, ha már ékezetek és írásjelek: egy férfiember inkább a ponttal bánjon slendriánul, mintsem a vesszővel:)

Bocsánat, de ez annyira magas labda volt :)

W.Jack. 2014.02.26. 22:59:32

@nughop: Persze jobban belegondolva, az sem baj, ha ért a ponthoz is :)

Gabba 2014.02.26. 23:05:30

@nughop: igen, a nevemben pl. ezért van 'G' :D

W.Jack. 2014.02.26. 23:12:16

@Gabba: Egy srófra :)
Gyorsan szétosztottam a két "b"-t is :)

Azt már fel sem hozom, hogy a grafológusok szerint a "g" betű amúgy a szexualitás betűje is :)

Kapitánylány 2014.02.27. 07:48:48

@nughop: @Gabba: nem voltam elég gyors, így nem tudtam egy n(l)apra kerülni a Mesterrel, de hát én csak a követője vagyok, ezért leszek a következő napon! :D

W.Jack. 2014.02.27. 08:28:43

@Kapitánylány: De jó, minden napra egy jó hv :)

Gabba 2014.02.27. 09:14:57

@Kapitánylány: bezzeg AaannnaaA-nak sikerült :)

Pácsó Ármándó 2014.02.27. 17:11:45

@Kapitánylány: Ma már nem is lesz Grimm a tévében?

Kapitánylány 2014.02.27. 17:41:46

@Pácsó Ármándó: nem, a holnapi hogyvoltba bele is írtam, 5. rész volt az utolsó szinkronos rész, valószínűleg majd ősszel adják újra, talán

Pácsó Ármándó 2014.02.27. 17:46:41

@Kapitánylány: És te ősszel folytatod vagy most?
süti beállítások módosítása