Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x36 - Viki visszadumálta magát a villába

2014. február 16. 19:40 - sixx

Dávid addig emberkedett, míg a villalakók közül páran úgy nem vélték, hogy jólvanbazdmeg, és rá nem tették a jelüket. Dávid a közellenségnek tartott Vikit nézte ki magának párbajellenfélnek, és tegnap egymásnak feszültek a továbbra is rémes színvilágú stúdióban, a meglehetősen szűk farmerben és magassarkú tompánban is csinos Lilu és a hülyegyereknek fazonírozott Istenes Bence előtt. A párbaj azzal indult, hogy megmutatták, 55-45 arányban az egyik fantomkép vezet. Aztán jött az összefoglaló, amit a stúdióban is csak nagyon halvány taps fogadott, ha nekem kellene ott végignéznem egy ilyet, én sem tapsolnék. Na, csapjunk a lecsóba.

Screen Shot 2014-02-17 at 6.13.41.png

Dorka és Zsóti heavy pettingje közelebb hozta őket egymáshoz, Dorka feltöltődött, ha más nem elektromossággal a súrlódástól. Mert nem hiába mondta Traktoros, hogy

Na jó, lehet, hogy szegecs nem volt, de valami kis birizgálás tuti.

Screen Shot 2014-02-17 at 6.16.02.png

Dorka Vikinek és Izának, meg az arra érdemeseknek elmondta, hogy kiverte Zsóti farkát, aki cserébe megpiszkálta egy kicsit a csúnyáját, hogy némi feszkót kiereszthessen. Zsóti is beszámol a fasziknak, jó volt? jó volt, amit Dávid azzal kommentált hogy

Éhes ember más szájával is próbál enni.

Screen Shot 2014-02-17 at 6.26.25.png

Ami meg a fasz tudja, mint jelent, de hát Dávid már csak ilyen filozofikus alkat. Viki levonja a következtetést Dorka előadásából: Zsóti is megelőzte Debiliót. A szexkalandok után kampányolunk, videót kellett készítenie a két tábornak, egyet-egyet, Vikiék összerántottak egy vicceset minimális üvöltözéssel, míg Dávidéknél Bugyitlan és 501 tette össze azt a hat agysejtjüket ami nem a lélegzést vagy a záróizmokat szabályozta, de döntéseiket felülbírálta Dávid, aki az egyetlen józan hangot, azaz Debiliót meg sem hallgatva például a budin is lefilmeztette magát, mert

Akarok egy szarós jelenetet.

 

Báttya ehhez, ahogy úgy általában semmihez, nem tett hozzá semmit, ha a főnök szarni akar a kampányfilmben, akkor szarjon. Amíg a karja össze nem esik, nincs baj, ugyebár. Debilió a szarós jelenettől kikészül és legszívesebben átállna a másik brigádhoz, ahol sokkal viccesebben mennek a dolgok, de a végén csak marad, és képes egy VV Dávid, várunk vissza című nótát is előadni, aminek a szövegét csakazértis megosztjuk a nagyérdeművel, de hangot nem mellékelünk hozzá, mert ennyire nem vagyunk genyók.

VV Dávid gyere vissza / gyere vissza / Ezer jó sztorival vár a villa / vár a villa / Légy erős / itt a lét a tét / Mi szívből hisszük / hogy te visszatérsz.

 

Persze nem ússzuk meg üvöltözés nélkül a mai napot sem, a meglehetősen fantáziálatlan szerkesztők azt a feladatot adták a két párbajozónak, hogy írják le, miben lesz más a villalét, ha visszajutnak. Miközben Dávid olvassa fel a sületlenségeit, Debilió a haját igazgatja, és leszarja a főnököt, Viki meg nem ígér semmit, hanem aszongya, hogy ugyanolyan lesz, mint eddig, azaz majd jól beszól mindenkinek és szopatja őket verbálisan, mert több esze van, mint az egész villának összesen. A kiáltványok után jön a véleményezés, amiből vita lesz, mert Iza kérdéseire Dávid nem tud válaszolni, pedig baszki, nem kérdez semmi extrát. Dávid mellébeszélésétől Iza felkúrja magát a plafonra, és beleköt az élő fába is, azaz 501-be, TE MEG KUSSOLJ BAZDMEG, ITT PARÁDÉZOL A CSÖCSÖDET KITÉVE MINT EGY RIHERONGY KURVA ÉS SZEXELŐADÁST TARTASZ, ÉS AZT MONDOD, HOGY DÁVIDOT NEM KÍVÁNOD SZEXUÁLISAN MÉG, SZÓVAL MENJAFASZOMBA.

 

A vita alatt Viki nem túl finoman lebuzizza Dávidot, ne menjünk el szó nélkül a verbális erőszak mellett:

Ember, de hát sokkal nőiesebb vagy, mint én!

Az utolsó éjszaka jogán Dávid semmi extrát nem kér, neki 501 megfelel ágyasnak, Viki viszont Debilió mellett akarta eltölteni az estét, ami irtó vicces negyedórába torkollt, hiszen Viki mindenféle szuggesztív mozdulattal és beszólással idegesítette Debilt, az meg menekült előle, de hát nincs hova. Viki az éjszakéra felvett valami neglizsét is, a látványtól Debilió farka mínuszos lett, és szűkölve bújt volna bele az ágyba, ahol meglepetésre Traktoros várta, ettől kissé zilált lett az idegrendszere. A lámpaoltás után Viki mág rámarkolt a pöcsére is, ekkor Debil minden, ami mindegy alapon visszaszólt, hogy akkor csináld rendesen, és baszki, szerintem ha Viki rábukott volna a hímtagra, Debil nem rúgja le páros lábbal róla. Ilyen nem volt, nyugi.

 

Na, párbaj. Dávid érkezik elsőként, és elindul egy végtelenül kínos beszélgetés, amiben a csávó folyamatosan bullshitelt, Lilu és Istenes meg be-beszólongatott neki, kiderült, hogy Dávod nagy terve az nem létezik, neki ez a “tegyétek rám, kiviszem és kint hagyom” volt az egyetlen fegyvere, erre tett fel mindent. Ne pókerezzen szerintem. Látjuk Dávid legjobb pillanatait és konfliktusait, aztán jö Viki, aki valamiért egy seprűt fog a lába közé, és kihozza a villából bazdmeg, ott ül a stúdióban, a kezében a nyeles cirokkal. Amint Viki megérkezik, átveszi az irányítást, és beszól, csipked, visszabeszél, ez Lilunak sem jön be annyira, és helyreteszi párszor, de Dávid szétesik a nőtől, és egyre bizonytalanabb.

 

A villalakók többsége Vikit várja vissza, ezen nem csodálkozunk, azon viszont igen, hogy senki nem értette meg VV Simon mondókáját, akit arra a kérdésre, hogy kit vár vissza, Vikit mondja - de csak azért, hogy a legvégén, a nyeremény előtt bukjon el. Ebből Dávidnak csak az van meg, hogy Viki, és kicsúszik a lába alól a talaj, összevissza beszél, és már tudja, hogy itt a vége a dalnak. Viki persze ettől nyeregben érzi magát. Amikor Dávid azzal vádolja, hogy majd azokat szúrja hátba, akik most mellette állnak, Viki rámutat, hogy ez egy ilyen játék, mindenki kiesik belőle egyszer, de Dávid nem fogja az adást. Meg kellene néznie egy Survivor-évadot, megértené. A végén Viki nyer 57-43-ra és megy vissza a villába a seprűvel, ott sikoltozás fogadja, és Debilió is vigyorog, csak 501-nek szar a kedve. Nyugi, két hét múlva te párbajozol.

Screen Shot 2014-02-17 at 7.29.29.png

Ez volt tegnap:

Itt a második párbaj, amit perszehogy nem kellene a nézőkre bízni (jó, csak hülyéskedünk ezzel), hanem szépen rendezni kellene egy olajbirkózást a stúdióban, esetleg egy "ki tudja a pofáját hosszabb ideig befogni" versenyt, de benne lennék egy "aki beleszól a másik mondókájába, azt bekenjük szurokkal, majd tollba forgatjuk, és így utazzon a négyeshatoson fél hatkor hétfőn délután"-ban is, de sajnos nem ez lesz, hanem szájkarate, anyázás és pofavágás, azaz Párbaj, este nyóckor.

Untitled.png

Címkék: vv6
1267 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FawltyTowers 2014.02.17. 15:21:32

Jó napot. :)
Azon gondolkodom, Simon kint van már két hete, de a bent léte alatt történtek most hogy előjönnek, mint vádpontok Viki felé. Két hétig mindenki ült a babérjain és nézegette, mi történik bent a játékosokkal, most minden oldalon a kommentek jó része arról a mondatról szól, amit Viki odavetett Simonnak. Ez most ilyen nagyon fontos? Eddig aludtak rajta? Egyszerűen nevetséges, mit ahogy az is, hogy órákat írogatnak emberek egy játékos testalkatáról, számon kérve szinte, miért olyan, amilyen. Elméletek és megkérdőjelezhetetlen állítások arra vonatkozólag, kinek milyen egyszerű lefogyni, sőt, mintha kötelező jelleggel a játékosnak ezt meg is kéne tenni. Minthaq minden ember ugyanazon program szerint működne, egyenprogram, egyenemberek, egyenbirkák.
Elszokott a jónép attól, hogy vannak mindenféle formájú emberek vagy netán hatott az agysikálás, miszerint mindenkinek modell alkatúnak kell lennie, met ma ez a trendi, aki nem ilyen, az menjen a levesbe, mert beledarabolják amúgy is?
Gondolom, itt mindenki, aki mások testi paramétereivel foglalkozik, tökéletesen néz ki. Vagy mégsem? :)
A zabálásról annyit, lehet, hogy Viki is rendszertelenül eszik, mint a többiek, de igazából nem őt láttam mindig valami kajával a kezében azokból a felvételekből, amit az öfikben leadnak, de még az onlányon sem nála zörgött chipszacsi, vagy nem láttam, hogy annyira tolná a fejébe a pizzát, mint Iza vagy Orélió. Mégis ilyen, nyilván kevés mozgás nem hozza le a pluszokat, de igazából nem is vékonyan ment be, ha valaki még emlékszik a belépőjére.
A VV továbbra is egy játék. Vannak benne ilyen meg olyan emberek, ők kerültek be, őket nézi az, aki nézi a szériát. Le kéne már akadni Viki testalkatáról, mert gyakorlatilag senki nem tud róla konkrétumot, mindössze annyit, amennyit hallhatunk tőle avagy a cikkekből, ami a netre felkerült, de még azok sem biztosak.

pink ninja 2014.02.17. 15:22:31

@Cave Nick: én egy éjszakaiban láttam, hogy dorka és zsolt együtt tusoltak és dorka látott egy "repedést" zsolti karján belül a hónalja felé, akkor zsolti azt mondta a koksztól van és hogy báttyának is van

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.17. 15:22:52

@Cave Nick: a szeme :D
de amúgy a karját néztem, hogy striás néhol. minthogy izom van rajta, így feltételezem, hogy hirtelen nőttek rá. az meg nem munkától lesz, munkával lassan jönnek szépen fel az izmok, nem szakad meg a bőr. ahogy így mutogatja felfelé a klasszik pózban, úgy látszik.

Mrs. Clayton 2014.02.17. 15:29:44

@Cave Nick: hát azt hiszem az elkövetkező hetek ezt a tudományos kérdést sem fogják megválaszolni, ellenben én egyet teszek arra, hogy ezek ketten biza hogy dugni fognak

csiberibe 2014.02.17. 15:30:17

rávettem magam, pihenésképp beleolvastam a Blikk-Bors-fb arany háromszögbe... nem kellett volna. Jobban járok, ha elhúzok vizsgázni. Ha nem jövök, a tanár volt az erősebb. :)

Lasombra 2014.02.17. 15:39:37

@Jess G: én nem arra vagyok leginkább kíváncsi, hogy lesz-e szegecs a trakeszos és Iza között, hanem a párbeszédre, ami Izára vár az első buliján a szokott társaságával, ha netán mégis levarrja a Traktor. :)

mézescsók 2014.02.17. 15:40:23

@fotómodell: Nőkre nem rezonálok.
Egyébként nem az illatra gondoltam a nőiesség ismérveként, de ezt még átgondolom.

Cave Nick 2014.02.17. 15:42:58

@Jess G: Nem biztos, hogy felül a traktorra, rázós menet lenne

Cave Nick 2014.02.17. 15:47:38

@pink ninja: köszi
@ミラ: Ha a striáknál megszakadna a bőrfelület, akkor a Báttya igencsak ordíthatna fájdalmában :D

Dr. Sobry József 2014.02.17. 15:54:38

@Jess G:
Én se tudom elképzelni. Korábban már részletesen kitárgyaltuk, hogy áttörhetetlen fal van közöttük.

Krisztián nem tud finoman udvarolni. Először csak simogatni, aztán (pl. vállat) puszilgatni, és szép lassan előre haladni. Ő – ahogy bebújik mellé az ágyba - mindjárt lerohanná.

Iza szívesen megtenné, ha nem lennének a kamerák. De az ő céljaihoz, az ő kapcsolatrendszerébe nem illik egy ilyen prosztógyerek.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.17. 15:54:55

mi itt beszélgetünk a semmiről, amikor krisz meg iza akkorát smároltak, hogy atomrobbanás volt? heeeeeeeee? :D

Mrs. Clayton 2014.02.17. 15:58:22

@Lasombra: a személyes ismeretségi körömben van egy egyén, aki kvára jómódú, szép és masszív kokainista, gyak az egész város végig ment már rajta, sőt 501-t valszeg már2x túlszarnyalta, kicsit kiröhögik a barátai, de mindenki tudja, hogy a csaj ilyen, pörgősre szívja magát, aztán fű-e vagy fa neki m1
azon túl drogos körökben totál általános, hogy ma ezzel holnap azzal, nem számít honnan jön, mert úgyis megy
@Cave Nick: én már megtettem a tétet, lehet beszállni, most már tartom is +1-gyel

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.17. 16:12:59

@ミラ: és micsoda csajozós dumát nyomott Krisztián. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.17. 16:26:36

@FawltyTowers: ezt mondom éppen...

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): mit akarsz, itt most egész ügyes volt.

@Cave Nick: értettél, na. amúgy meg úgy olvastam, arra szokták használni a szakadást.

Lasombra 2014.02.17. 16:32:14

@Jess G: nem mondom, h nincs ilyen. csak azt, hogy Izát eddig nem ilyennek ismertük meg.
van benne valami vélt elitizmus, "sznobéria" - az most mindegy, hogy ez mennyire megalapozott.

aki már első nap azért üvöltözik egy stábbal, mert sminkelés nélkül rányitott, arról jó okkal feltételezhetjük, hogy fontos neki a külső megítélése vagy a magának kitalált kis imidzse.

de nem azért mondom, legyenek boldogok. nem vagyok én irigy. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.17. 16:36:23

Már megint ez az idióta súly kérdés. Kurvára unalmas.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.17. 16:44:34

@ミラ: hüjülsz?! Mennyivel hatékonyabb (volt) már, mint valami szépelegve szenvelgő szolíd széptevő. :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.17. 16:46:08

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): arra gondolsz, inkább így kellene, mint a farkával helikoptereznie egyeseknek, mert az max az oviban lett volna menő, mert ott még nem volt akkora a többieknek, hogy rendesen pörögjön? :D

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.17. 16:59:20

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Papíron nekem 40 centis a pöppölőm. Majd ha nekikezdek helikoptereuni, remélem a megadott adatoknak hiszel és nem a szemednek.

Dr. Sobry József 2014.02.17. 17:00:04

@ミラ:
Az elméletem megbukott. Mea culpa!

Avanivi 2014.02.17. 17:07:04

@Lasombra: és ha Krisz megnyeri? +50 milka?
Iza belezúgott Kriszbe,csak még nem ivott eleget.

Avanivi 2014.02.17. 17:10:15

@Lasombra: Attilát hogy utálta az a szőke liba-nem jut eszembe a neve- addig amíg nem nyert :)

Lasombra 2014.02.17. 17:13:41

@Avanivi: úgy egészen más. de azon meg még ráér melózni. még a végén rosszul időzít, aztán épp addigra unja el Krisz, mire betolná a fenekét a tutiba. :)

amúgy meg az odabenti versenyzőket elnézve, mindenki potenciális hupákoló partnere mindenkinek... már amennyiben eleget ittak.
kivéve talán épp Kriszt, akiből a kannás bor Casanova helyett inkább Jason Vorheest hozza ki.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.17. 17:19:02

@Avanivi: Kingunella zsírkirály lenne a mostani lányok között.

tena_lady 2014.02.17. 17:21:35

@FawltyTowers: Én továbbra is azt gondolom, hogy Aurelio nem azt kifogásolta Vikiben, hogy dagadt, hanem, hogy sportolóként dagadt. Egy hivatásos sportolónak valóban nem így kéne kinéznie. És nem arról van szó, hogy esztétikailag ronda vagy sem, hanem hogy nem látszik rajta a sportolói múlt. Ha meg valóban mindent összezabál ő is a villában, akkor az olyan, mintha már feladta volna a sportot, noha nem ezt állítja. Ellentmond egymásnak a külseje és az, amit mondott magáról. Aurelio ezt nem tudná így megfogalmazni, de valószínűleg ez zavarja.

Na, láttam a Krisztián-Iza csókot. Kínosnak, kellemetlennek érzem a kapcsolatukat. Bent is rossz, kint meg egyenesen nem is létezne. Mindketten rosszul fognak ebből kijönni. Viszont tegnap felvetődött bennem, hogy Charlotte-nak Krisztiánt vagy Zsófit kéne kihívnia. Ezek után viszont lehet jobban járna Dorkával.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.17. 17:25:36

@tena_lady: a sumo birkózók is sportolók :DD

nekem ez most tetszett, végre valami vérfrissítés, bár így is elég beltenyészet lesz a villa. már lassan mindenki smárolt mindenkivel, ha más nem, közvetve. na jó, józsi nem. még.

CukIság 2014.02.17. 17:29:39

@MolnarErik: "Éjszaka arról volt szó, h Sarolt fel akarja adni, Viki biztatgatta, h ne adja fel, ha ki akar menni, tegye párbajon" - ha feladná, az azt jelentené, hogy nem hajlandó felvállalni a megmérettetést. Egyébként szerintem az RTL nem engedi meg, hogy feladja, mert nincs rá semmilyen különös indoka.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.17. 17:30:29

@CukIság: mi az, h nem engedi meg? bent tartja erőszakkal?
pont elég indok, hogy nem akar bent lenni, ha ki akar menni.

Avanivi 2014.02.17. 17:30:45

@Lasombra: Sok van még hátra, Zsóti is szabad lesz nemsokára :))
@én már a fény gyermeke vagyok: Igen Kinga, hát hogy feledhettem el :)
Itt a VV6-ban Dya is nyerhetne fődíjat simán :)

Avanivi 2014.02.17. 17:33:49

@ミラ: Viki csókolózott már valakivel ?Kivel ?Lemaradtam.

Lasombra 2014.02.17. 17:33:55

@Avanivi: na, VV Dya mmkk jó csaj volt!!!44 :)

(kis magyarázat: talán én voltam az egyetlen Dya fan a múltkori szezonban. nem sok örömöm volt benne. legalább is, itt hogyvolton nagyon egyedül éreztem magam. :D)

beacska 2014.02.17. 17:41:47

@ミラ: mikor-mikor-mikor??? és én miért maradtam le róla??? meg lehet nézni vhol????

CukIság 2014.02.17. 17:41:49

@ミラ: nem ismerem a szerződést, amit alá kellett írniuk; de az elég fura lenne, hogy csak úgy kisétálhatnak, mert ilyenkor már nem lehet őket kicserélni másra, ahhoz túl sok idő telt el. Ha most feladná, azzal teljesen egyértelmű lenne, hogy csak a párbajt akarja megúszni. Azt pedig csak ne akarja megúszni, csinálja végig és pont. Nem hal bele. A VV4-ben Szandika marhára unta a villát, direkt azért vállalta a párbajt Bécivel, hogy hazamehessen. Ha mehetnékje van, akkor vállaljon egy hasonló párbajt, mint Szandika. A VV4-ben volt egy olyan eset is, hogy a férj kiesett párbajon, erre a felesége feladta. Ha Sárlottnak az volna a baja, hogy Simon kiesett, akkor rögtön neki is ki kellett volna mennie, de nem tette. Úgyhogy semmivel nem tudja indokolni a feladást. Ha idáig bevállalta, akkor most már csinálja végig.

CukIság 2014.02.17. 17:44:00

@ミラ: vagy menjen neki valakinek, akkor azonnal kizárják, és meg van oldva a problémája.

Avanivi 2014.02.17. 17:46:01

@Lasombra: Tééleeg!! emlékszem,hát persze hogy csinos volt,az volt és nem kell mmkk
beszélgetni :))

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.17. 17:49:51

@CukIság: bent tartani és korlátozni a szabadságát ezzel meg btk, amit a VV nem vállalna be. ha ilyet írtak a szerződésbe, szvsz az is jogilag kifogásolható.
kimehet sztem simán, bár jobb fej, ha elvállalja a bulit. viszont a hamis kiszavazásnak milyen hangja van már?
egyébként meg rátörhet most a magány, hogy összejönnek kriszék is, józsi kapott egy kis barátnőzést. nem azonnal sokall be az ember.

beacska 2014.02.17. 17:52:50

@ミラ: :)...kösz...mondhattok bármit, ez a csók vetekedett a Zsolti-félével. még Krisz lófaszozós felvezetésével együtt is :)

Szentpeter 2014.02.17. 17:53:11

Kezdek szerelmes lenni Zsófiba, olyan cuki...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.17. 17:57:02

@CukIság: leléphet.

Szerződésszegés. Per. Milliók az rtlnek jogosan.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.17. 17:58:00

@beacska: az izának szinte széptevés, ő is sokat káromkodik :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.17. 18:00:43

hagyjátok már, úgyse fog kimenni sárlott. jobban szereti ő a pénzt simonnál.

Schlomo Goldberg 2014.02.17. 18:11:19

Na, most nézem csak, Traktoros összecuppogott az Izával

beacska 2014.02.17. 18:15:22

én egy Charlotte-Iza párbajt vizionálok!!! azt hittem, már nem kell egy ideig "izgulnom" ;)...oszt tessék :(

tena_lady 2014.02.17. 18:20:22

@ミラ: Azért küldték be a barátnőjét, hogy most már ő is. :)
Jó, persze, de mivel te ismered japánt meg a szokásokat, stb. ezért gondolom a szumósokat is, és ők azért nem akármit esznek meg. Meg Viki nem szumózik. Még. :P

Vajon ha Dorka kiesne, akkor Iza megint rámenne Zsoltra? Ezt úgy megnézném.

CukIság 2014.02.17. 18:24:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szóval ezt nem engedik meg, szerintem teljesen érthető, hogy nem lehet.

CukIság 2014.02.17. 18:36:06

@ミラ: áh, ha jól sejtem, más baja van. A párbaj előtt még nagyon magabiztos volt, már vizionálta a következő "projektet", Aurelio Dorkára uszítását, és saját magát Viki helyébe képzelte, mintha ő is hasonló vezéregyéniség volna. "Kihozzuk mindenkiből a maximumot, én nem leszek olyan szemét, mint a Viki". A párbaj előtt még egyáltalán nem érezte elárvultnak magát, nem hiányzott neki Simon. Az a víziója omlott össze, hogy Dávid hátán fölkapaszkodik valamiféle irányító pozícióba, és most ez fáj. Az az opció föl sem merül benne, hogy megpróbáljon összebarátkozni valakivel a villában, akkor rögtön nem volna egyedül. Pedig még mindig természetesen adná magát Teodóra és Józsi, mint barát. Sőt, akár még Izához is közelebb kerülhetne, oldhatná a köztük levő ellenségeskedést.

tena_lady 2014.02.17. 18:48:15

@CukIság: Lehet, hogy Teóval jóban vannak, csak mivel nem szapulják egymást, ezért nem kerültek az összefoglalóba. Azt kizártnak tartom, hogy ne lenne jóban néhány emberrel, hiszen 0/24 órában össze van velük zárva.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.17. 19:04:28

@CukIság: Már megint! Neked az a bajod, hogy Sári egyáltalán él még, és csak azt csinálná jól, ha felvágná a carotid artériáját a konyhakéssel, és megdöglene a picsába! Ja mégsem, mert akkor meg fel kell mosni a vért! Egyszerűen semmit sem csinálhat jól, mindenki más meg szent és sérthetetlen!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.17. 19:11:15

@beacska: Nem lesz ott semmilyen párbaj, csak kivégzés. Viza 100 százalékkal nyer, és ehhez még az RTL is rá fog segíteni, hátha el tudja érni a 101-et is...

beacska 2014.02.17. 19:24:01

@King of Shadows: hmmm...úgy legyen. mondjuk, ha Ch. előadja a nagy taktikusnőt, ahelyett, hogy bevallaná, hogy hazamenne, akkor bármi lehet...nagy a Iza-gyűlölet...pedig csak 20 éves szegényem...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.17. 19:26:28

@beacska: azért van hozzá egy stílusa :P Úgy üvölt, de úúúúúúgy..........

tena_lady 2014.02.17. 19:26:56

@King of Shadows: Iza és Dorka szokott így beszélni. :D

A legfőbb indok Charlotte ellen, hogy pofákat vág! Iza ezzel szemben utál mindenkit - magát is beleértve - de ha unatkozik, akkor végigsmárolja a villát vagy üvöltözik az éppen vele egy szobában lévővel. Lehet, hogy Charlotte nem szórakoztatja a népet olyan látványosan, viszont engem meg Iza dolgai nem szórakoztatnak. Ő az egyetlen, aki kezd belőlem undort kiváltani. Utálatot nem hiszem, hogy képes lenne. Dorkáról meg se jót, se rosszat nem tudok mondani, mert tuja. Néha beáll a sorba Iza mellé, és szidja ő is Charlotte-ot, de ennyi. Hogy a takaró alatt Zsolttal mit csinál az meg teljesen érdektelen.
Ezt most csak azért írtam, mert latolgatom az esélyeket, hogy kit hívhat ki. Ők ketten most a legesélyesebbek.

FawltyTowers 2014.02.17. 19:35:14

@ミラ: szerintem most már hagynunk kéne azokat, akik tovább rágják ezt a súlytémát, annyira szóra sem érdemes. Maradjon meg az összes a hitében, aki ezzel élvez, leírtunk már mindent nekik.
Felesleges koptatni miattuk a billentyűzetet. :)

@beacska: elképzelem a folyamatot, amint Csárli kint marad, mert haza akar menni az ő simonságához, majd egy hét múlva fejvesztve menekül, mert azért lássuk be, a kinti élet egészen más, mint ott bent. És akkor még bőkezű voltam az egy héttel.Csak arra kell vigyáznia, nehogy Szájmon babát gyártson vele, ahogy azt a Valentin napi videóban is fejtegette, mert akkor oda Csárli karriere. :)

CukIság 2014.02.17. 19:36:36

@tena_lady: ha jól érzi magát a többiekkel, miért akarja feladni?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.17. 19:38:05

@beacska: Erről beszéltem! Sári semmit sem csinálhat jól, és ő lesz az első, akit senki sem szeret. Se a többiek se a szavazók, mert nem ember! Mindenki más meg szent, és bármit megtehetnek. Duri már arról beszélt, hogy letépné Sári arcát! Meg s tehetné, mert nem zárnák ki érte, neki azt is lehet, ugye...

CukIság 2014.02.17. 19:42:11

@King of Shadows: az a bajom, hogy őszintétlen, manipulatív, hatalomvágyó, uszító, élősködő, és persze kurva. És az a bajom, hogy nem tudom, az ilyen emberekkel hogy lehet úgy viselkedni, hogy abból én is, meg ő nyertesen kerüljön ki. Nem tudom, hol van az a pont, ahol baráti kezet lehetne nyújtani neki anélkül, hogy ne akarjon kihasználni vagy hátbadöfni.

CukIság 2014.02.17. 19:45:05

@King of Shadows: "ő lesz az első, akit senki sem szeret. Se a többiek se a szavazók" - ennek mi lehet az oka? Szerinted mivel váltja ki az ellenszenvet? Talán irigy rá valaki?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.17. 19:45:07

@CukIság: És akkor meg kell ölni, igaz?? Mert most már arra megy ki ez az egész!

beacska 2014.02.17. 19:48:43

@tena_lady: dehogy utál ő mindenkit!

beacska 2014.02.17. 19:51:21

@King of Shadows: a Ch vs. Dorka utálat eredendő. már kérdeztem itt, h. emlékszik-e még rá vki, mikor eredt. Én csak arra kaptam fel a fejem, kb. a 3. héten, hogy Ch. ki akarja szavaztatni Dorkát. Aztán Simon is rázendített, végül Báttya sem maradt le az öribarija mellől..csak én lemaradtam vhol...

tena_lady 2014.02.17. 19:52:53

@CukIság: Jól érzi magát velük? Ezt nem mondtam. Csak, hogy nyilván nincs mindenkivel rosszban. Miért is lenne? Nem konfrontálódik senkivel...jobban mondva nem ő kezdi a konfliktust. A többiek támadhatónak érzik, ezért támadják. Csoportosan, mert azt hatásosabbnak érzik. Ez egy játék, és most ő van kipécézve arra, hogy következőnek essen ki. Már csak ezért is szeretném látni az arcokat, amikor ő megy vissza. :D
Hogy fel akarta volna adni? Ez nyilván mindenki fejében megfordult már. Ő most Dávid kiesése miatt elkeseredett picit, de majd összeszedi magát. Csak első felindulásból mondta, mert rögtön átfutott a fejében az, amit fentebb írtam, hogy most mindenki őt fogja támadni.

Amúgy Charlotte-nak olyanok prédikálnak, akik egy fokkal se jobbak nála, sőt azáltal lesznek rosszabbak, hogy magukat különbnek állítják be, miközben idekint hallottunk arról, hogy pl. Iza drogozott és került intézetbe. Ha nagykorú lett volna, akkor valószínűleg börtönbe kerül. Nincs erkölcsi fölénye. Pláne azért nem, mert ugyan nem egy 500-as sztorival ment be, de már 5 emberrel csókolózott, és volt, amit le is tagadott. Charlotte-ot én nem igazán láttam még hazudni. Az, hogy a többiek szerint hazudik egy dolog, mert nekik érdekük ezt mondani, az meg egy másik, hogy én nem láttam a tv-ben. De Teóra is azt mondják, hogy kétszínű és hazudik, miközben úgy vettem észre, hogy ő aztán nem kertel, megmondja, ha valakivel baja van. Szóval ez a taktikájuk.

nosce 2014.02.17. 19:55:15

@hovatovább?:
sztem meg Simon egy idiota nulla kombinációs készséggel rendelkező tucat műmájer Amúgy kiafaszt izgatja h ő mit gondol h ki nyeri, a szerencsétlen hülye még a szurkolóit is lesavazza, arra se érdemes h bárki kifejtse h mit miért gondol jól vagy rosszul. Többet gondoltam róla, de inkább maradjon a kukában ahová küldték

tena_lady 2014.02.17. 19:55:26

@beacska: Saját magát nem szereti. Mondana olyat bárki is magáról, hogy féreg, ha szeretné magát? Az önutálatát meg másokra vetíti ki. A belső konfliktusai nyilvánulnak meg az emberi kapcsolataiban is. Egyszerűbben fogalmazva azt se tudja, hogy mit akar.

nosce 2014.02.17. 19:58:02

@Lasombra:
miért nem ? Még itt a hv-n megettettünk ananásszaL is meg limot is szereztünk neked h érte menk amikor Dya kiesett :)

CukIság 2014.02.17. 19:58:37

@beacska: Dorka utálata egyértelműen arra vezethető vissza, hogy Sárlott szeretett volna rátelepedni Zsoltra, de az visszautasította "tartsd be az egy méter távolságot!" - és rohadtul csípi a csőrét, hogy Dorka bezzeg kell Zsoltnak. Ezért az első számú célpontja Dorka. Ahogy Józsi mondta: mert Zsoltnak az fájna a legjobban, ha elvesztené Dorkát.
Nekem ez nagyjából olyan, mintha Plankenhorst Alphonsine a bécsi forradalomból csak annyit fogna fel, hogy ki kell ütni a rivális nőt az álompasi mellől, oszt a többi le van szarva.

beacska 2014.02.17. 20:00:06

@tena_lady: "Iza drogozott és intézetbe került"??? ezt honnan lehet tudni, kérem szépen?

beacska 2014.02.17. 20:01:08

@CukIság: nnna, ez így indokoltnak tűnik...de akkor miért asszisztált hozzá az okos Simon? ;)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.17. 20:01:19

@CukIság: Azzal, amivel én is! Próbálok manőverezni, hogy senkit se bántsak meg, és mégis mindenki engem utált érte egész életemben. Ha megbántok valakit, rögtön át is veszem az érzelmi állapotát, vagyis olyan lesz az egész, mintha saját magamat rugdostam volna meg. És ő is az utolsó pillanatig próbál alkalmazkodni. De senki sem akarja érteni, egy kisit sem, hanem inkább gyűlölik...

tena_lady 2014.02.17. 20:04:57

@beacska: Itt írták a blogon. Meg cikkeket is tettek be. Én mindent innen tudok. :D

@CukIság: Dorka akkor még benn sem volt. Ebből teljesen kimaradt. És Charlotte-nak nem kellett Zsolt, csak az első estén külsőre megtetszett neki és kicsit nyomult. Utána látta, hogy ez nem fog menni és hagyta. Akinek kellett Zsolt az Iza volt. Ezért volt Izának és Dorkának konfliktusa.

tena_lady 2014.02.17. 20:06:42

@CukIság: Ja, még annyit, hogy ezt nagyon egybemostad az Izás sztorival. Mintha nem is keresnéd az indokokat Charlotte ellen, hanem egyenesen gyártanád. :/

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.17. 20:14:14

@beacska: Nem tudom, de Durcit már Józsi is utálta, még Alexa idején is ("Gyászmadár nő"). Lacival is összeugrott valamikor. Azt hiszem Krisz és Ribillió sem szereti. Viki is csak Zsolt miatt viseli el. Mondjuk Durci és Simon utálta egymást, gondolom ez folytatódott Sárival is.

Meg ott van az is, hogy Durci a többiek szerint nagyon kavarós, és bent mindenki Sárit és Teót tartja a leggyengébbnek. Vagyis indokot akar találni arra, hogy kivihesse valamelyiket, de mondhassa azt, hogy azért mert utálja...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.17. 20:15:48

@tena_lady: Ezt mondom én is, hogy az a baja szegény Sárival, hogy nincs rajta sapka! :(

CukIság 2014.02.17. 20:28:12

@tena_lady: "Jól érzi magát velük? Ezt nem mondtam." - "Azt kizártnak tartom, hogy ne lenne jóban néhány emberrel, hiszen 0/24 órában össze van velük zárva." legalább olvasd vissza, mit írsz...
"Nem konfrontálódik senkivel...jobban mondva nem ő kezdi a konfliktust." - "Aurelio, rámennél Dorkára? Kihozzuk mindenkiből a maximumot, höhöhö." Ő legfeljebb azért lapul a fűben, mint a kutyaszar, mert nem érzi magát elég erősnek az önálló akciózáshoz. De abban a pillanatban, ahogy rá tud cuppanni valakire (Dávid, Aurelio), aki erősebb nála, és akin keresztül kiélheti a konfliktus-generáló vágyait, azonnal beindul! Azonnal elemében van! Amikor elveszti a szarkavarásra való lehetőséget, akkor meg alamuszi nyuszit játszik, aki nem azonos önmagával; ő nem mutogatta a csöcseit "te hülye vagy?" - mondta Izának, mintha bizony ez meg sem történt volna. Ő nem mondott semmit Dávidról "te hülye vagy?" mintha ez meg sem történt volna.
"A többiek támadhatónak érzik, ezért támadják." - kik a többiek?
Viki támadta, mert kurva. Iza támadja, mert riherongy kurvaként viselkedik. Ezek egyéni támadások, és nem a gyöngesége váltja ki, nem a gyöngeségével függnek össze. Viki akkor támadta, amikor mellette volt Simon, és Iza is annak a tudatában támadja, hogy Sárlottot még mindig körbelengi a "Simonság-romantika". Ők egyszerűen a mentalitását nem bírják elviselni. Iza visszautasította, hogy Vettel vagy Alonso megdugja Mogyoródon, noha ezért 600 ezret kapott volna; visszautasította, hogy egy fickó barátnője legyen havi 800 ezerért. Ezt nem csak Iza állította, hanem kint egy barátnője is megerősítette, hogy igazat mond. Viki szintén nem ugrál ágyról ágyra, finoman szólva sem; Dorka büszke arra, hogy nem adja be könnyen a derekát. Őket irritálja (jut eszembe, Zsófikát is irritálja). Sárlott olyan módon éli az életét, amit a többi lány elutasít (és megvet).
"Már csak ezért is szeretném látni az arcokat, amikor ő megy vissza. :D" - na azt én is szeretném látni, hihi.
"Amúgy Charlotte-nak olyanok prédikálnak, akik egy fokkal se jobbak nála, sőt azáltal lesznek rosszabbak, hogy magukat különbnek állítják be, miközben idekint hallottunk arról, hogy pl. Iza drogozott és került intézetbe." - más dolog drogozni, más dolog kurválkodni. Egyik sem jó, csak MÁS. MÁS.
"Ha nagykorú lett volna, akkor valószínűleg börtönbe kerül." - ezért senki nem kerül börtönbe.
"Charlotte-ot én nem igazán láttam még hazudni." - "megesküszöm Simon szerelmére, hogy nem beszéltem össze Dáviddal". - te ezt nem láttad, hahaha.
"Az, hogy a többiek szerint hazudik egy dolog, mert nekik érdekük ezt mondani, az meg egy másik, hogy én nem láttam a tv-ben." - akkor elmondanám, emiatt Simon is megorrolt rá. "Charlotte ot szeretem, de hadd ne azon múljon már a szerelmünk, hogy kik vannak körülötte, ő megtagadta Viki előtt az egészet stb. stb., estek rosszul dolgok tőle is. nekem is nehéz. neki is. valentin nap is ugrott. megedződik, vagy ha megutál,akkor később jut erre a sorsra a kapcsolatunk, úgyhogy most ki fog derülni."

CukIság 2014.02.17. 20:29:22

@beacska: akkor még nem néztem a műsort, csak utólag néztem bele pár videóba, szóval ezt nem tudom.

CukIság 2014.02.17. 20:38:06

@King of Shadows: egy kicsit olvass bele ezekbe: www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=67548
www.hataronallok.eoldal.hu/cikkek/szemelyiseg-zavarok/dependens-szemelyisegzavar.html
nem lehetséges, hogy kicsit illik rád? (Meg Sárlottra?) Mert azt hiszem, itt van az, hogy noha az illető a lehető legmaximálisabban igyekszik máshoz alkalmazkodni, mégis ellenállásba ütközik, és az alkalmazkodását, ragaszkodását teherként élik meg, és ő egyáltalán nem érti, hogy miért rúgnak bele, miért taszítják el, mikor pedig csak jót akar.
Ez nagyon nehéz lelkiállapot, az ilyen ember szörnyen védtelen és kihasználható.

CukIság 2014.02.17. 20:38:46

@tena_lady: akkor miért célpont Dorka?

CukIság 2014.02.17. 20:40:53

@tena_lady: a te logikád szerint Izának kellene áskálódnia Dorka ellen, de NEM TESZI. Iza miért nem akarta Dorkára uszítani aureliot, hogy Zsolt "felszabaduljon"? Miért Sárlott? Miért csinálta ezt Sárlott? Van rá egyéb racionális magyarázat, mint a pasi utáni lihegés?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.17. 20:45:30

@CukIság: Nesze, bazd meg!!! www.drdiag.hu/kereso/diagnosztika.adatlap.php?id=59351&name=Multiplex-szem%E9lyis%E9g-%0D Egyszer már szépen kértelek, hogy a kurvázást HAGYD!!! MÁR!!! ABBA!!! Erre mit csinálsz?? Folytatod bazdmeg!!!! Mr sírok,attól, amit csinálsz, mert gyűlölsz engem is, és Sárit is, és akárhogy próbállak leállítani, Te észre sem veszed magad!! Most kérlek utoljára, hogy NE KURVÁZD!!! NEM VOLT QRVA, ÉRTSD MÁR MEG!!!!

Egyébként ezért lesz öngyilkos ő is, meg most már én is!!! Mert Ti, többségiek semmire, és senkire nem vagytok tekintettel!!!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.17. 20:48:05

@CukIság: Nem. Shadow (az agresszív alterem) belinkelte neked, lejjebb. És már megint elérted, hogy neked menjen...

beacska 2014.02.17. 20:48:44

@tena_lady: :) jaaa, a szokásos: írta az újság, tehát TÉNY...mindegy, nem kezdem (nagy legyintés)

CukIság 2014.02.17. 20:50:10

@King of Shadows:
TE
NEM
VAGY
SÁRLOTT.
Te egy teljesen másik ember vagy, ő hozzád képest csak virtuális pixelhalmaz.
Te viszont valóság vagy, és teljesen más vagy.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.17. 21:05:02

@CukIság: Nem, Sári ugyanolyan személy, mint én, akit meg is tudnál érinteni, ha odamennél hozzá...

nemszázas 2014.02.17. 21:50:18

@King of Shadows: Culkiságnak rögeszméje Sári, hogy miért, az csak ő tudhatja. Egyszerűen ignoráld a kommentjeit. Lehet, hogy Sári sokaknak (akár a többségnek) nem szimpatikus, de abban biztos vagyok, hogy őt is lehet szeretni és valószínűleg vannak, akik szeretik is (és nem egy műsor által, hanem az igazi ismerősei). Az, hogy Iza győzne ellene, nem jelenti azt, hogy rosszabb ember. Jobb műsort csinál, ennyi.

tena_lady 2014.02.17. 22:11:52

@CukIság: Na, csak most látom mit írtál. Visszaolvastam, direkt azért, hogy biztosra menjek mit írtam.

"más dolog drogozni, más dolog kurválkodni. Egyik sem jó, csak MÁS. MÁS."
Hát ez az! Akkor miért beszélnek vele magas lóról? :D

"Amikor elveszti a szarkavarásra való lehetőséget, akkor meg alamuszi nyuszit játszik, aki nem azonos önmagával; ő nem mutogatta a csöcseit "te hülye vagy?" - mondta Izának, mintha bizony ez meg sem történt volna. Ő nem mondott semmit Dávidról "te hülye vagy?" mintha ez meg sem történt volna."
Mintha ez meg sem történt volna? Ezt honnan veszed? Azért kérdezte ezt Izától, mert agresszívan nekitámadott. Nem értette, hogy mit akar. Erre volt a "te hülye vagy?"

""Charlotte-ot én nem igazán láttam még hazudni." - "megesküszöm Simon szerelmére, hogy nem beszéltem össze Dáviddal". - te ezt nem láttad, hahaha."
Ez volt a megbeszélt taktikája Dávid csapatának. Józsi és Aurelio rontotta el az őszinteséggel. De a többiek nem erre a hazugságra gondolnak. Ők azt hiszik, hogy mindig hazudik, kedvtelésből is. Ez nyilván nem igaz.

"akkor elmondanám, emiatt Simon is megorrolt rá."
Ez senkinek se esne jól, de Simon tudja, hogy taktikáról van szó. Nem hülye.

"akkor miért célpont Dorka?"
Amiért más is a játékban. Potenciális kihívott. :) Meg amúgy sincsenek jóban.

"a te logikád szerint Izának kellene áskálódnia Dorka ellen, de NEM TESZI."
Ezt se mondtam, sőt nem is gondoltam.

@beacska: Annyira tény, mint hogy Charlotte kurva volt és nem szereti Simont. Minden tény, érted. :)

CukIság 2014.02.18. 00:27:09

@tena_lady: "Hát ez az! Akkor miért beszélnek vele magas lóról? :D"
Szerinted miért? Szerinted miért nem barátkozik vele senki sem? Szerinted miért szeretné feladni a játékot és kimenekülni onnan? Szerinted miért akarta volna szétválasztani Dorkát és Zsoltot? Szerinted miért jó taktika a hazudozás?
"Mintha ez meg sem történt volna? Ezt honnan veszed? Azért kérdezte ezt Izától, mert agresszívan nekitámadott. Nem értette, hogy mit akar. Erre volt a "te hülye vagy?""
Szerinted a többi lány miért nem rázta a csöcseit úgy, mint Sárlott? Szerinted a többi lány miért nem baszott pár nappal azután, hogy beköltözött a villába? Szerinted miért nem fordult elő ilyen eset még soha a való világok történetében, hogy pár nappal a beköltözés után már hevesen basszon a takaró alatt, ország-világ színe előtt, és még attól se zavartassa magát, hogy a többiek bemennek a szobába és beszélnek hozzájuk? Szerinted miért nem kefélnek orrba-szájba a többiek? Mert a többiek nem szerelmesek, de Sárlott szerelmes, ugye? Abból lehet tudni, hogy szerelmes, hogy rögvest baszik, tűsarkúban baszik, mert arra izgul a szerelme, ugye? Ez a szerelem csalhatatlan bizonyítéka, ugye? Ez azért is így van, mert aki ide kommentel, az még nem volt szerelmes, nem tudhatja, milyen a szerelem, ugye? A szerelem bizonyítéka a tűsarkúban baszás tíz nappal a beköltözés után, miközben a többi lakó ki-be mászkál és röhögcsél! Aki ezt nem ismeri föl, az bizonyára még soha életében nem volt szerelmes!
" Józsi és Aurelio rontotta el az őszinteséggel." - szerinted elrontotta, szerintem meg pont ezért esélyes Aurelio a fődíjra. Mert BARÁTSÁGOS. BA-RÁT-SÁ-GOS. és sokan el tudják képzelni, hogy maguk is szívesen barátkoznának Aurelioval. De ha Sárlottal bent sem barátkozik senki, akkor vajon kint hány barátja lehet? Ő maga mondta, hogy NINCSENEK barátai, mert ő a szexet többre értékeli, mint a barátságot! És mert átvert lányokat, lefeküdt a pasijukkal - ezt nemhogy szégyellte volna, inkább dicsekedett vele.
"Simon tudja, hogy taktikáról van szó. Nem hülye." - megismétlem, mert ismétlés a tudás anyja: "ő megtagadta Viki előtt az egészet stb. stb., estek rosszul dolgok tőle is." Persze, Simon tudja, hogy ez csak TAKTIKA. Vagyis SZENTEBB, sérthetetlenebb, fontosabb dolog a Viki elleni hadjárat, mint a Simonnal való kapcsolat! Szent taktika, áldozunk neked!
"Amiért más is a játékban. Potenciális kihívott. :) Meg amúgy sincsenek jóban."
Szerinted miért nem? Mi a véleményed ezekről a párbeszédekről?
Sárlott Dorkáról: "Nagyon buta!" Alexa: "Igen?" Sárlott: "Igen, nagyon, nagyon buta! Nem intelligens. Nem intelligens. Nem tud meg ilyen.."
"Amikor a Dorka megérkezett igazából arra gondoltam, hogy ő nem lesz egy ilyen nagyon ilyen meghatározó karakter, egy nagyon kedves aranyos lány, de úgy gondolom hogy így tényleg nem rossz értelemben de ilyen egyszerűbb személyiség öö igazából hát ne így hát így most ez így persze nem jól ismerem őt még annyira, hogy nem feltételezek róla olyan dolgokat, hogy ő itt nagyon taktikázna igazából egy egyszerűű lány, nem sok esze van, szerintem, dede őróla nem őbenne nem látok ellenfelet."
Simonról Dorka: "Szegény csóri, én úgy sajnálom." Aurelio: "Ezt nem kell sajnálni." Sárlott: hihihihihi Aurelio: "Magadat sajnáld, amikor kijön." Sárlott: "Ja. hihehöhö" Aurelio: "Ezt most halál komolyan mondom." Józsi: "Amikor majd elvarázsol" Sárlott: "Tényleg, készülj föl mentálisan, höhö...." Aurelio: "De most komolyan" Dorka: "Én bírom az őrülteket!" Aurelio: "Én is azt hittem." Józsi: "Ő nagyon az." Sárlott: Mi is azt hittük höhöhö"
"Ezt se mondtam, sőt nem is gondoltam." - hát dehogynem írtad: "Ja, még annyit, hogy ezt nagyon egybemostad az Izás sztorival." Tehát, a Zsolt utáni nyálcsorgatását összemosom Izával. Ha így van, akkor miért nem Iza akarja összeveszíteni Zsoltot és Dorkát?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.02.18. 00:39:09

@CukIság: JÓl vam te többségi állat az eyg szeméyliségeddel ehgyütt meg ölllek a faszba most mrár!!!Kiirtok midnenkit,akihzeh bármi közöd is van, te rohadék!!!E! Átmegyek alegközelebi óvodába, és ott is megölök midnekit!%! Főée agyerekekeekt, e köcsöfg, zöbbségi balfasz!!!!AZ is ate szájbakúrt felelősséged lesz!+!!Kitépem a májasdat, és úgy rúglak gyomrpon,hghy vért fogsz hányni,baszódj meg4!!!Azt hiszed mindenkit megleehet ölni,akinek ztöbb szeméylisége vanm,mi???Akkor próbáld meg,te alssóbbrendű mocsok,és kitépem akibaszott légcsővedet atorkodból!!!%!Meg azoknak akölyköknek is alegközelenii óvodában,aztán vinnyogjmg,baszódj meg!!!
süti beállítások módosítása