Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éjjel-nappal Budapest 215. - Két dudáló koca egy csárdában

2014. február 12. 17:11 - Zirowe

Ha esetleg valaki izgult volna, hogy a két észlény hol fogja tölteni az éjszakát, rögtön az első képsorokon megkapjuk a választ: egy pályaudvar várótermében aludtak, bár Szotyi folyamatos horkolása zavarta Laller álmait. A pihenés nem tart sokáig, mert megbuknak a kaller jegyellenőrzésén, bár az is igaz, hogy még sosem láttam váróban jegyet ellenőrző kallert, de ez legyen a legkisebb probléma a sorozattal. Mivel a jegyük tegnapra szólt, így innen is kicsapják őket. A háciendán megy a szokásos reggeli vérszívás a lakók közt, van itt minden, nyavalygó Cincogi, a saját ragyáival végre elégedetlenkedő Redzsi, az oltó Lófej és a szomorkás Dzsó, egyszer lenne végre már valami változás!

01.jpg

Aztán hirtelen váltás, és megint megy a lelkizés Redzsi és Dzsó közt, baromi unalmas. Közben a két jómadár megint megpróbálja a kanapészörföt, most éppen egy Szotyi alkatú lánynál, akiről kiderül, hogy, ugyanúgy, mint a sorozatszereplők 90%-a, ő is imádja a mulatóst és azonnal felismeri Pumit, aki persze tagadja ezt, és inkább kiadja magát másnak. Miss Röfi nagyon rányomulna már a srácra, de persze Lallernak nem nagyon tetszik az ötlet, szokás szerint játssza a válogatóst, egészen addig, amíg meg nem jelenik miss Röfi csinosabb lakótársa egy szál törölközőben, rögtön felkeltve a két srác érdeklődését.

02.jpg

Szotyi és Pumi végigkamuzzák az egész estét a lányoknak, hogy mekkora életművészek és világutazók, látszik, hogy a sovány csajnak nagyon bejön a göndör srác, de mindez nagyon feszélyezi Szotyit, aki ahelyett, hogy fajtársára gerjedne, inkább a másik csajt izzasztaná meg és látszik az arcán, hogy most nagyon utálja a haverját. A fiatalok inkább visszamennek a lakásra, hogy meghittebb körülmények közt folytassák a bulit, Laller már nagyon biztos a győzelmében, közben Szotyi 5 éveshez hűen minden kis hülyeséget megpróbál, hogy Pumi és a csaj ne tudjanak romantikázni, de a páros inkább lelép szobára. Az intimitás nem tart sokáig, mert miss Röfi és Szotyi kb két perccel később vihogva és fényképezve rontanak rájuk, ismét meghiúsítva Laller szüzességének elvesztését.

03.jpg

Az ügynökségen Anikó próbálna rendet rakni, de Márcselló segítés helyett inkább flappy birdzözik a tabletjén, illetve feltűnik egy boldog Rettenet Tábornok is, aki még reggelit is hozott szerelmének, ám Márcselló közli vele, hogy tegnap béke született közte és nője közt, szóval már nem pálya a csaj, utána meg még Anikótól is kapja az ívet, hogy mi a fenéért nem takarított ki?! Miután Rettenet még a fotózást is elbassza (ami eleve értelmesen volt megszervezve, mindenkit egyszerre odacsődíteni, bravó!) Anikó jól leordítja a fejét, ezért a csaj inkább lelép Márcsellóval, aki hazakíséri és felmegy vele szobára, igen, jól látjátok, ez az agyhalott gyerek felmegy kedvenc ellensége, Profi, lakására, ahol kb 99% esély van arra is, hogy összefut Káosz Professzorral.

04.jpg

És lám, meglepő módon, a kuffantás után Márcselló találkozik egy vigyorgó Káosszal, csak hogy teljesen legyen a kép, és nagyon okosan tagad mindent. Ismét egy fantasztikus Rettenet és Káosz párbeszéd következik, de most már Rettenet kevésbé optimista a sráccal való közös jövőjükkel kapcsolatban. A háciendán Márcselló nagyon hallgatag, de persze megint békét köt Anikóval, szóval itt sem történt változás, folytatódik a szerelmi pingpong. Ünnepnap lévén Dzsó megint ellátogat a munkahelyre, ahol ismét kapja az ívet a szar munkavégzése miatt, de ő nem bírja tovább ezt a stresszt és a folyamatos szekálást, ezért inkább felmond és jól beolvas a volt főnökének, hogy mekkora egy szar alak és életében nem dolgozott még ilyen fos helyen.

05.jpg

Úgy látszik fordított nap van. De ha ennyi izgalom és okos döntés nem lenne elég egy napra, Dzsó meglátogatja barbáékat is, ahol a papucs papa tőle szokatlan módon kifejezetten tüzes és életteli állapotban van, a megszokott bólogatás helyett még ordibálni is képes. Vagy ma jött meg a nyugdíj, vagy viagra szedés után zavarta meg őket Dzsó, de nagyon nyűgös az öreg, az biztos. Mindenesetre 2 papucs papa oltás közt Dzsó elsírja a bánatát, hogy nincs már munkája és szeretné összeszedni magát, ezért szeretne egy rendes munkát, de akkor meg mi a répának mondott fel. Bár senkit nem érdekel, de kiderül, hogy papucs papának is volt ám vaj a fején még fiatalkorában (biztos ezért kopasz, haha), és megígéri Dzsónak, hogy majd szerez neki melót egy autókereskedésben.

27 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

butschq 2014.02.12. 19:38:02

Tudtommal, és az általam ismert pályaudvarokon a hajnali órákban (most nem rémlik pontosan az időkorlát) a várók üzemi területnek minősülnek, szóval "civilek" nem tartózkodhatnak ott. Se jeggyel, se anélkül (jegy nélkül alapból nem tartózkodhatunk pályaudvaron).

Az olajcserés dolog is millió egy sebből vérzik, mint általában a többi dolog.
Szerintem a forgatókönyvírók még életükben nem tették ki a lábukat a valóságba, legalább annyit megtehetnének, hogy gyorsan neten utánanéznek, kis apró részletekre.

De tudom, bennem van a hiba, hogy realitást próbálok keresni ebben a sorozatban, hisz a célközönséget, akiknek javarészt szól, egyáltalán nem érdeklik ezek..

Zirowe 2014.02.12. 19:41:25

@butschq: ha nagyon hideg van, akkor a delibe be szoktak engedni ejszakara a hajlektalanokat, legalabb is par eve meg igy volt.

butschq 2014.02.12. 19:50:22

@Zirowe: Extrém esetben biztos feloldják a tilalmat, de ebben az esetben nem állná meg a helyét a dolog. :)

Brekicc 2014.02.13. 09:40:56

Amúgy miért van az, hogy kb. 1 hónappal ezelőtt ugyanez a sztori már lejátszódott ebben a sorozatban, csak más sorrendben?

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.13. 21:15:50

@butschq: @Brekicc: Nahát! új komment-társak! Hát sziasztok!

butschq 2014.02.13. 21:18:41

@ExBiri Árnyékmacska: Szia! :)
Itt vagyok én mindig, csak csendes megfigyelő. Néha viszont kitör belőlem, és muszáj billentyűzetet ragadni :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.13. 21:22:36

@butschq: Ki kell írni mindent magunkból, úgyhogy hagyd hátra a csendes megfigyelő státuszt!

Zirowe 2014.02.13. 21:27:55

A keszitok tovabbra sem tudom milyen alomvilagban elnek, de ez a mai autokereskesos sketch annyira elrugaszkodott volt a magyar valosagtol, annyira rossz es eroltetett volt, hogy meg parodianak se lehet nevezni.
Kicsot tul sok '70es evekbeli autokereskedos folmet nezhettek a hetvegen a filmmuzeumon.

Code name "a honap dolgozoja".

butschq 2014.02.13. 21:29:55

@ExBiri Árnyékmacska: Igyekszem az árnyékből előjönni :)

Mondjuk a mostani részek ki is hozzák az emberből.. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.13. 21:40:11

@butschq: @Zirowe: De tényleg, mintha összekapták volna magukat a felelősök, díjazom.
Autókereskedés:) Az is mulatságos. Tökre örülök, hogy így pörög az autóbiznisz, csak akkor viszont én egy másik idősíkban létezhetek.

Zirowe 2014.02.13. 21:43:08

@ExBiri Árnyékmacska: ezzel a hozzaallassal nem leszel honap dolgozoja!

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.13. 21:47:56

@Zirowe: Én az vagyok, aki meghatározza, ki lehet a hónap dolgozója. Most kicsit habozok, tegyek-e ide egy szmájlit. Nem, nem teszek.*

*De. Tessék: :)

butschq 2014.02.13. 21:54:27

@ExBiri Árnyékmacska: Fájdalmas volt nézni. Vagy nem jártak még autókereskedésnél, vagy nem követik a magyar autópiacot, vagy egyik sem, és még nem is értenek hozzá.

Viszont találkoztam már olyan kereskedővel, aki annyit beszélt, hogy tényleg gondolkodni sem tudtam. Mikor meg mondta, hogy full extrás, megállítottam, és elkezdtem sorolni, hogy milyen extrák hiányoznak a kocsiból :)

Zirowe 2014.02.13. 21:57:03

@butschq: en innen mar csak az eladas utani harangozast hianyoltam. :D

De ahogy magyarazzak a dolgokat, meg hogy mi kell a vevonek, a vevo elott, meg minek probakor, meg a tobbi faszsag.

butschq 2014.02.13. 22:03:32

@Zirowe: Próbakör nélkül autót venni alapból merész lenne.

Én azt várom, hogy lesz valami baja annak az RX8-nak (ha jól láttam), és lesz reklamálás.
Mondjuk elkopik a bolygódugattyú tömítése, amit nem javítottak meg, viszont Joe azt mondta, hogy generálozva volt.
Lehet sokat várok? :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.13. 22:03:58

@butschq: @Zirowe: Autók. Pasik. (lemondó sóhaj) Beszélgessetek :D Pecázni nem szoktatok véletlenül? :) Mert az is marha izgi ám ;)

butschq 2014.02.13. 22:06:03

@ExBiri Árnyékmacska: Nem vagyok egy nagy rajongója, egyszer próbáltam, de nem fogott meg. A halakat viszont annál jobban szeretem :)
Mondjuk halászhajó gépésze lennék, és akkor ilyen köztes megoldás :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.13. 22:42:18

@Zirowe: @butschq: Nem volt ám a mai olyan gáz rész, mint amilyennek beharangoztad, Ziro.
a, Dzsó csuklóztatása -> tetszett
b, Japán MiCSubiCSI (sic!) -> tetszett
c, Hanna és Hűséges egymásra találását továbbra sem tudom értelmezni.
d, Kislány elvész a sötét erdőben -> ezt a kártyát már jópár résszel ezelőtt kijátszották.
e, Borikámat eddig is nagyon bírtam
f, Most már Kareszt is -> Gáz, de vállalom
g, Ritám nem szerepelt -> Gáz, de nem az enyém
h, Lali túl sokat szerepelt -> továbbra is ki nem állhatom
i, tudom az ábécét -> menő

Brekicc 2014.02.13. 22:48:28

@ExBiri Árnyékmacska: Hi.Nem ígérem hogy mindig leszek, de ha szórakoztat a tartalom, akkor kap 1 bukmárkot. :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.13. 22:54:57

@Brekicc: Baj, ha erre azt mondom, rizsa?
02/13 9.40-es kommented alapján ítélkezem.
:)

Brekicc 2014.02.13. 22:58:48

@ExBiri Árnyékmacska: Most miért? Már 2 tartalmat is találtam, ami érdekel és ha jól írtok, akkor fogom is nézegetni, mert ha időm engedné én is írogatnék ezt-azt, de sajnos manapság az nincs.

aggyistenbrittudós (törölt) 2014.02.13. 23:15:59

@Brekicc: Korábban írtam, ki_kell_írni_ mindent_magunkból :) Melyik az a 2 tartalom?

Brekicc 2014.02.14. 02:45:05

@ExBiri Árnyékmacska: Hát az énbp, mert általában dolgozom amikor megy, meg a twd. A twd-vel kicsit nehéz, mert néhol túl szlenges és laza a megfogalmazás nekem, de azért még a tűrhető határon belül marad.
Talán annyival ki lehetne színezni, hogy rávilágít az író a hiányosságokra az egyes részekben. Az első TWD évad és még a második is nagyon vontatott volt, nem véletlen, hogy csak a 3.-tól lett igazi hype körülötte.

dundulica 2014.02.14. 08:53:47

@Zirowe: én az autókereskedős vonalon tegnap besírtam, már csak azt vártam, hogy Joe is elkezdjen szökdécselni mint anno Spongya Bob...Ki leszek nevezve, ki leszek nevezve...:-)

Zirowe 2014.02.14. 09:08:26

@dundulica: ha még csak kinevezés, de itt csak sima "hónap dolgozója" címről volt szó, semmi plusz juttatásról nem beszéltek, csak ilyen pénisz összemérésről.

Zirowe 2014.02.14. 09:10:43

Az írók biztos csoportosan látták a The Goods: Live Hard, Sell Hard-öt és gondolták, hogy majd baromi vicces lesz átültetni ide..
Nem sikerült.
süti beállítások módosítása