Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x31 - Egy izomagy, ha hatalmat kap

2014. február 11. 20:00 - Chat Géza

1_11.jpg

Az országos bulika végeztévél vesszük fel a fonalat. Az illusztris társaság egyik fele már az ágyban várja a lámpaoltást, míg mások, na jó, leginkább csak a letyepetye egylet, azaz Iza, Bugyitlan és Dorka azon tépelődik, hogy Iza ki a rák mellett aludjon. Ez a villa 50 milliós kérdése, amit senki sem tud megválaszolni, megérvelni meg pláne. Iza lesmárolná Traktoros Kriszt, de testileg meg csak-csak Debilióhoz láncolná magát, ha egy mód van rá. Debilió egyik ágyról száll a másikra egy kis kósza firísz reményében.De ez most is menetrendszerűen elmarad, hiába könyörög a kis faszpörgettyű, hogy legalább csak a hegyit hagy szuszakolja már be valamelyiknek valahogy. Erről ennyit. Iza tépelődésének tételmondatát viszont vétek lenne kihagyni. Tessék, csak hogy a nyelvtudományi tanszék is jól szórakozzon.

„Olyan mély benyomással volt bennem.”

2_10.jpg

Reggeli móka az, hogy Kispesti Rómeó borotvahabot fúj az alvó Gyurma kezébe. Az ilyen poén általános iskolában volt vicces, de úgy látszik a villa ezt a szintet hozza ki az emberből, hisz VV Olivér is debil kisgyerekként kenegette fogkrémmel a kilincseket, ugye. Báttya megmondja, hogy ez a nem vicces humor kategória, és ha rajta múlik, akkor nincs kaja. Mindjárt jön a fény és megvilágosulunk. Laza Dávid már a reggeli sörével császkál a villában és csitítja Bástyát, hogy nyugodjon meg, de az egyből kishitlerré avanzsálta magát és bár még nem tudja hogy, de megvonja a cigit meg a kaját. Besegítenek a szerkik, jön a levél, mától Gyúrós Józsua a villamájszter. Egyből beül a többiek elé a neonzöld passzentos alsójába és vázolja a tényállást, az egyetlen szabályt:

„Ha bármi olyan van, ami József színe előtt nem tetsző, akkor nincs kaja.”

Ez így elméletben szép és jó, de Kispest Agya máris megtorpedózza a világbajnok gondolatot, hogy azt amúgy hogy tiltja meg, hogy odamenjen a hűtőhöz és kivegyen belőle ezt-azt és megegye. Keverem a  kezéből, báz – mondaná Jóska bácsi, de ezt a problémát úgy hidalja át, hogy alles zusammen minden kaját kibasz, csak egy sajtbit írna fel, amit ő burkolna be kibaszott hirtelen.  Hogy érezzük a kajaelvonás súlyosságát, mint egy kis intermezzo megjegyzem a jelenet előtt 5 perccel Debilió tojássütés címszó alatt majdnem magukra gyújtotta a villát. A Zsömi plusz felvágott után megáll az ételkészítés tudománya. Bajok lesznek itt kérem.

3_9.jpg

A cigi és a kaja elvonásra Krisz azzal fenyegetőzik, hogy szíjjel tépi a kis plüss mackóját. Na, most az van, hogy az említett vérmaci eltűnt. Gyurma terminátor üzemmódba kapcsolva, Debiliónak képzelve magát üvölt, őrjöng, hogy hol a göthös faszba van a macikája és leginkább ki volt az a fasz, aki hozzányúlt. Laza Dávid csak cselszövőként emlegeti a tettest, aki továbbra is lapít, mint a szar a fűben. Hiába forgatják fel a házat, csak Dorka stikába elmentett pálinkáját és csokiját találják meg. A maci is megkerül végül, de ez már nem nyújt vigaszt a diktátornak, az érdekli, hogy ki volt. Senki nem vállalja magára a galád tettet, ezért Gyurma lófaszt fog felírni a táblára, nem pedig cigit meg kaját.Fú de büntet ez a József. Jó, hogy nem törli el a karácsonyt bazmeg.

Laza Dávid egyből csahol Bástya után, hogy kimosakodjon a szarból. Eközben Kispesti Don Juan és Debilió is összerántja a kétszemélyes gittegyletet, hogy megbeszéljék, egyikük se rakta el azt a plüss baszt. Eztán Pink kezdi meg a pofázatot Riga lánc Dáviddal, de már nagyon nincsenek egy hullomhosszon, így a baráti csevejből kisebb mész te a faszomba monológ kerekedik ki. A villa végtelen terepén, egy újabb, eddig ismeretlen helyszínen, a teraszon Debella Viki vallja be Dorkának, hogy ő volt a csínymester, és ha rákerül a kék kendő, akkor majd ne csodálkozzon Bástya, ha levágott plüss macifejjel ébred egyik reggel. Itt ma mindenki cementet reggelizett, hogy így bekeményültek?

4_8.jpg

A nap eseményeit megkoronázandó betolják a mágnestáblát, beállnak elé a félhülyék és elmondják, hogy szerintük kit fog kivinni Dávid és kit nem. Az ítélet szerint Pinknek nincs mitől fosnia – bezzeg ha tudnák hogy összerúgták a port a nyugger szobában – Viki viszont kezdhet pakolni. Szerintem Traktoros Krisz látja át legjobban a szitát, már ami a tetemre hívást illet, mivel szerinte, és szerintem is Még 500 Sárlikot fogja kivinni Dávid, ha tutira vissza akar jönni, mivel a Simonság felszámolásával a gumicukor királylány is eltűnt, mint a közmondásos szürke szamár a ködben.

Címkék: vv6
590 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szmoti 2014.02.12. 02:06:07

@FawltyTowers: erről lemaradtam :) ki szekszuál éjszaka? :D

FawltyTowers 2014.02.12. 02:06:58

@szmoti: gondolom, Csárli hallja Durcikáék éccakai műsorát + még aki fetreng. :)

hovatovább? 2014.02.12. 02:06:59

@FawltyTowers: Arany lelke van néki, akárhogy is nézzük.

FawltyTowers 2014.02.12. 02:10:27

@hovatovább?: az. És végtelenül tisztességes, csak gyűlöli Vikit vagy a módszereit (ezt nem tudom, mert mormogott közben), nyilván simonság miatt. A "gyűlölöm" szó viszont konkrétan hallatszott.
Tiszta hp, mert ha simonság bent marad, neki nincs játéka, csak utánfutó. Viki pedig biztatta is az ominózus kimenetel után, hogy kezdje el játszani a saját játékát. Én is ezt írtam akkor, de nem arra gondoltam, hogy így. Mert kontraproduktív.

FawltyTowers 2014.02.12. 02:12:57

Pinki és Zsóti köpködőset játszanak a zuhanyban nevetve.
Ha ezt durci megtudja..... vendetta lesz.

hovatovább? 2014.02.12. 02:16:52

@FawltyTowers: Mondta Simont, hallottam.
Amúgy sztem ilyen a lelkivilága,
-beszóltak nekem,
-érveim nem nagyon vannak,
-bosszút állok.
Háromlépcsős, most van a harmadik fázisban.

FawltyTowers 2014.02.12. 02:22:39

Orélió fésülgeti a szemöldökét kis make-upos kefécskével.

FawltyTowers 2014.02.12. 02:32:35

Józsibáttya szigorúan takaríttat és takarít, miközben közli, aki takarít, az mindent megkap, csak mondják, mit írjon a táblára. Pedáns rend kezd alakulni a villában.

hovatovább? 2014.02.12. 02:35:23

na Zsótit erőszakért kizárják, most már biztos.

FawltyTowers 2014.02.12. 02:37:07

@hovatovább?: igazán összekötözhette volna ezt a debilt.

hovatovább? 2014.02.12. 02:37:47

Análió: "jól benyomta a seggembe is ,de az nem zavart"
kaming aut?

FawltyTowers 2014.02.12. 02:43:49

@hovatovább?: egyszer csak ki kell mondani :)))

FawltyTowers 2014.02.12. 03:03:49

Az elmúlt fél órában ha nem nyitották-csukták vagy hetvenszer a szobaajtót, akkor egyszer sem, természetesen kellő nyikorgás és csapkodás kíséretében.

hovatovább? 2014.02.12. 03:07:05

@FawltyTowers: ja, igazából a nyikorgásokból kéne egy jó csengőhangot összerakni, nem a nevetésekből.

FawltyTowers 2014.02.12. 03:08:48

@hovatovább?: majd szólunk a monarchia fiának, hogy keverjen egy turmixot a nyikorgásból és kedvenc Izája hörgő kacagásából... szép feladat :)

sdani 2014.02.12. 06:43:44

@BattleCry: Azért van rajtuk sapka, hogy ne látszódjon a frontális lobotómia nyoma.

HummeRC 2014.02.12. 07:32:43

Sziasztok. Kicsit kimaradok és máris ott tartunk, hogy Sárit vinné ki, ha vissza akar jönni? Mikor megírtam ezt? 3 napja? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.12. 07:33:48

Gézu, nem is értékelted a meglepimet tegnap. :-(

Költözöm a Mártírokra :'(

Schlomo Goldberg 2014.02.12. 07:35:03

@FawltyTowers: szia Fawlty, köszi hogy közvetítetted ez estét, de jó volt erre ébredni :)

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.02.12. 08:51:12

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Azt a linket/képet már hogyne értékeltem volna. Csak belül. Ezt a nehezen felépített vérbunkó imidzset nem rombolhatom le azzal hogy felfedem mekkora egy kenyérre kenhető kis cuki muki vagyok valójában.

szőkekóla · https://www.youtube.com/watch?v=xKcbYUwmmlE 2014.02.12. 09:24:24

Csókolom! :)

Ma valaki nagyot fog csalódni, egy álom össze fog törni, bla-bla.
A honlapon lévő kis videók alapján, nem történt túl sok minden. József kemény, király, főnök, papó, de ezt eddig is tudta mindenki. Szerelmi háromszög meg egy szál se.
Izzynek majd kitör a gyomorgörcse, rájön, hogy van szerelem első látásra. Celebeknél ez különben is divatos volt kis hazánkban egy ideje.

Kistesónak meg küldeném a kitartás energiát, a lenézettek lesajnáltak nevében. Nem tanulták még meg, nem az a lényeg, hogyan, hanem az, hogy mit mondasz. :)
www.youtube.com/watch?v=fE_hhZvjcBE

További szépet! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.12. 09:29:16

@Chat Géza: attól, h már te is menő lettél, mondhatnám, h felavanzsáltál, neked nem kell vérbunkónak lenned.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.12. 10:20:52

@FawltyTowers: Még csak az kéne! Videót megvagdalni még csak-csak tudok, de hangokat mixelni? Ahhoz már érteni kellene...

@Chat Géza: Hú, hamar jött ez a mai poszt, ébredés után már lehet is olvasni!

Néhány javítás: Báttyából a poszt közben Bástya lett? Autocorrect gecizett veled, vagy ez azt jelenti, Bástya elvtársat már el sem akarják rabolni?
Ja, és ahogy én emlékszem, a dugi-pia Teo matraca alatt figyelt. Meg mellette egy ezüstös vibrátor, így hamarjában odapillantva legalább is úgy nézett ki...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.12. 10:43:33

Jóregg.
Az rtl kapja be, már a másodszor alszom el a héten az öfi előtt. :(
Ha lesz időm, megnézem a honlapon, mert az összefoglaló alapján jó nagy cirkuszt hagytam ki.

Így első olvasatra Józsi pünkösdi királysága tetszik, kurvajó ez a kis önkényuralmi terror a sok semmirekellőnek. :D

ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF 2014.02.12. 10:48:18

Rohadtul idegesítő hogy állandóan "kisípolják" a csúnya szavakat tartalmazó szöveget, úgy kell lassan minden kihagyott szót puzzle darabkaként bele illeszteni a szövegszerkezetbe. Elvégre elmúlt este 10 akkor már had rvaanyázzanak ,ráadásul akkor már minden gyerek alszik, mi sérülünk ha meghalljuk hogy küldi el a picsába Iza a delikvenst ???
Bezzeg ha Jason Statham küldi a fákkjút az rendben van, azt nem cenzúrázzák, nem értem én ezt a politikát :(

Dávidka sokat nőne a szememben ha Sárlottére tenné a kendőt, megnézném azt a megszeppent fejét a csajnak. Nah az ő arcát kéne cenzúrázni, egy folt lenne csak az arca helyén, nah az rendben lenne.

nosce 2014.02.12. 10:54:59

Sixx, @Chat Géza:
hol lehet megnézni a vv6 átlagos SHR-t? mert a 6. heti néetsség adatok szerint a legnézettebb vasárnapi párbaj kijelölő műsor is csak 10%-n volt 18-49-ben ez meg azt sejteti h a többinél 10% alá csúszhatott a nézettség

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.12. 11:07:23

Ambivalens érzéseim vannak Józsival kapcsolatban. Most megszorít vagy rezsit csökkent?

Avanivi 2014.02.12. 11:25:19

@én már a fény gyermeke vagyok: bemutatja milyen az amikor hatalmat kap egy idióta,retteg, kussol mindenki .Takarítanak mint állat. Igaz, igazságos, mindenkit egyformán szopat :)

Szentpeter 2014.02.12. 11:44:42

@én már a fény gyermeke vagyok: A macit a barátnőjétől kapta, az meg szent.. Gondolom ilyen férfit álmodtak meg a csajok, hogy amit egy csaj ad az szent..

A villalakók befenyítése az összetartozást erősíti, tehát fejleszti a szociális érzéket.. igaz Józsi nem ezzel a szándékkal hozta az utasításait..

...egyébként meg, Joci azt is mondta hogy minden szigorítást enyhit, ha megfelelő a hozzáállás..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.12. 11:58:15

Apropó önkényuralom, idióták hatalmon, stb:

Hogyhogy mindenki csak úgy gátlástalanul kapja kijntről a cigit? Nem kellene inkább pl. a nyugiszobából Villa-Nemzeti Dohányboltot csinálni? Egymás közt lemutyizzák, ki kapja, oszt jónapot.

Nekem gyanús az a műfű is az udvaron: pályáztatni kéne a villalakókat, ki lesz az, aki NEM műveli meg, viszont uniós támogatásokat kaszálhat érte. A pályázatból persze csípőből kizárnám azokat, akik láttak már megművelt földet - és a csókosok közül jelölném a győztest. Állítólag ez így fülkeforr-konform.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.12. 12:22:59

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): Detto. En is bealszom mire jon az osszefoglalo. De azert meg nem csomozom a kotelet.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.12. 12:25:09

@Szentpeter: Mihez kell megfeleloen hozzaallni? A Macihoz? Csak nem elotte is hajlongani kell es csak felterden, lehajtott fejjel lehet hozzaszolni?

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.12. 12:26:35

@Haynau (Sons of Monarchy): :D En azon is csodalkozom, hogy nem a 2002-es belepteto rendszeren keresztul kozlekednek a villa szobai kozott.

nosce 2014.02.12. 12:30:34

@én már a fény gyermeke vagyok:
a wc-ben először megszorít aztán csökkent

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.12. 12:38:14

@Szentpeter: Én csak indiai csajokkal ismerkedem, azok tehenet adnak szent állatnak. Van már 4 gulyám.
@Haynau (Sons of Monarchy): fészbukzsírkirály

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.12. 12:39:43

@nosce: Te még itt vagy? Kérdezz rá még egyszer sixxnél a nézettségi adatokra.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.02.12. 12:40:50

@Haynau (Sons of Monarchy): Báttya direkt lett Bástya a változatosság kedvéért és a dugi szeszt benéztem, de dorka vagy bugyitlan, hót mindegy, nem volt következménye sajnos. Egy említést azért megért.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.12. 12:40:55

@Haynau (Sons of Monarchy): Azon filozom, hogy melyik lehet ott bent alruhaban. Az ertelmi kepessegei alapjan siman Jozsi, de a gatlatalansaga Debiliora enged kovetkeztetni. Ugyanakkor, ha mindent egybevetek ,akor Homarka.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.12. 12:53:56

Az egyik pozsonyi magyar iskolában egy gyerek a szünetben ezt írta a táblára: "Talpra magyar!" A tanár belép az osztályterembe, meglátja a feliratot a táblán, és rettenetesen ideges és mérges lesz.
- Ki merte ezt ideírni?
Senki se jelentkezik.
- Száz koronát adok annak, aki megmondja, hogy ki írta.
A gyerekek összesúgnak ezen a nem várt előnyös ajánlaton, aztán a kis Márton jelentkezik.
- Na, áruld el, ki írta?
- Tessék előbb a pénzt ideadni!
A tanár már szeretne a végére járni ennek az irredenta akciónak, és odaadja a száz koronát.
- Na itt van, te csirkefogó! Most már megmondod végre, hogy ki írta ezt a pimaszságot?
- Petőfi Sándor.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.12. 12:55:42

@Chat Géza: jól sikerült a hv :)
ha az öfit már nem láttam.

Szal terror van a villában...
Ajj anyám :)

Vajon a vibri rendeltetés-szerűen működik, ha az ágyból, dugi(?)-helyről került elő?! :D

nosce 2014.02.12. 12:57:23

@én már a fény gyermeke vagyok:
még nem írt be ide így nem tudom megpingelni. Talán elsőzni kéne akkor megjelenne :)

nosce 2014.02.12. 12:59:05

@Chat Géza:
nézeccséget nem tudsz ? Azt is be lehetne írni a posztba

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.12. 13:00:11

@Chat Géza: Csak szóltam. Nem para emiatt a poszt, sőt. Nekem viszont Báttya átnevezéséről az ugrott be, hogy még a macit is kidnappelik, de Bástya elvtársat már el sem akarják rabolni?! :D

@Joey Tribbiani v1.1: Debilió gátlástalansága amolyan Közgépes faszpörgetés: "Bibibííí, már megint pályázatot nyertem!" Lehet, hogy Simicska álruhában belopta magát?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.02.12. 13:03:40

@Haynau (Sons of Monarchy): Bástya elvtársat már meg sem akarják ölni?
Bástya elvtársat már le sem szarják?! :D

karev 2014.02.12. 13:08:42

@butschq: "Zsófi meg szerintem egy az egyben Szauron Szájára hasonlít szerintem." baszki :D

karev 2014.02.12. 13:13:24

@FawltyTowers: amúgy Csárli első nap is ezt csinálta. talán második nap is. aztán leállt.

karev 2014.02.12. 13:15:14

@FawltyTowers: de csak mert Dorka nem jön be neki. :) amúgy simán.

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.12. 13:21:23

@karev: En sem hiszem, hogy lenne olyan no a villaban, akit visszautasitana. Szerintem meg egy het es Vikire is ramegy (ha meg bent lesz).

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.12. 13:23:46

@FawltyTowers: De az a musor mi? Mert sok minden nem tortent. Vagy a fitymacsattogas olyan hangos?

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.12. 13:32:32

Na en ballagok. Megprobalok este nem elaludni az osszefoglaloig.

mézescsók 2014.02.12. 13:39:30

@FawltyTowers: Nem sok dolog húzza fel az agyamat, de a csöpögő csap és a nyikorgó ajtó nagyon!
Jelzem a szerkiknek, hogy szivesen bemegyek és beolajozom azt a rohadt ajtót és még muníciót is viszek. Vagy lekapom. Karitatíve!
@sdani: Engem kifejezetten felvidít a sapkájuk. Főleg, amikor a felirat is ott virít: amnesia. Ami tudomásom szerint memóriazavart, emlékezethiányt, -kiesést jelent. Úgy is van! Legalább tudjuk, hogy miért beszélnek baromságokat!!!

Más:
Józsi diktatúrája, ahogy beígérte a vért, veritéket, könnyeket - röhejes. Ahhoz Churchill kell. Feltéve, ha tudja, ki volt. Különben a "vicc" kétfilléres volt. A maci eldugás is. Meg az is, hogy egy böszme kigyúrt állat macikával alszik.

Krisz a szegény vidéki srácnak jön le, de a tegnapi Fókuszban a szülei eléggé restellkedtek, győztek kimagyarázkodni. A többi villalakó közül talán egyik sem (esetleg Dorka) lakik olyan körülmények között, mint Ő, Hajdúnánáson egy emeletes, szépen karbantartott házban. Szóval Ő nem a szegényember legkisebb fia, aki elindul szerencsét próbálni, mert különben elpusztul a család.
Ja, emellett egyre szorosabb a kapcsolata a Vikivel, ezek ketten még elmenetelnek végig.

Zsolti kezdetben még elég szimpatikus volt, de teljesen elvesztette önmagát. Nem Dorka van érte odáig (legfeljebb kicsit), a pasas lett papucsállatka. Kár.

Kiváncsi leszek rá, Dávid hogy oldja meg azt a helyzetet, amibe önként keveredett, mert a jeleket azért kérte többektől is, hogy kivigye Vikit és majd jól visszajöjjön. Még a kiválasztás előtt mondta, ezért nem zárható ki. Kínos lehet, ha nem Vikit hívja ki párbajra, de nyilván majd megmagyarázza. Ha kiviszi, akkor meg sanszos, hogy nem jön vissza.
Én úgy látom, hogy Viki, Aurélió, Zsolt, Dorka, Izabella ellen nem nagyon van esélye. Charlotte benne volt az "összeesküvésben", pedig legyőzhette volna, de ezért nem lenne korrekt, ha kihívná. Kriszt nem viheti ki. Zsófikával való románca szerintem nemcsak azért döglődik, mert rájött, hogy kicsikét butácska, vagy ha nem az, akkor lassú gondolkodású, hanem nem látja erős szövetségesnek. Mindenesetre furcsa lenne, ha pont Ő lenne az áldozat, miután egész héten a szövődő szép kapcsolattal mulattatta a népet.
Teo és Józsi - talán ők, de az is necces lenne. Mert Józsi bent volt az összeeküvőkben, igaz, hogy végig nem értette, miről van szó. Teoval nem tudom, hogy milyen a kapcsolata, de ott volt a bulin.
Még érdekes is lehet az este!
És esik az a rohadt havaseső, vagy inkább hó!!!

kobmacf 2014.02.12. 13:45:17

Szép-szép az összefoglaló, de feltűnt már valakinek, hogy a háta mögött mennyire nem szereti a Traktorost? Akkor mi a fenéért állt be mindenki mögé és csókolgatta a lábát? Nem is tudom mi a szart esznek rajta.... Most akkor kijönnek vele és szeretik, vagy csak azért álltak mögé, mert a kisebbik rosszat választották és inkább a Laciból volt elegük. Ja és van már valami hír arról, hogy tárgyalásra kell-e mennie Lacinak?

blikknépe (törölt) 2014.02.12. 14:55:04

@FawltyTowers: á nem fogom.
sőt, letagadom, hogy valaha néztem és kommenteltem itt róla.

úristen mit tettem :D

remélem a VV7-ben már nem jövök, vagy nem is lesz :D

üdv mindenkinek

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2014.02.12. 14:59:59

@nosce: Arról nincs értesülésem sajnos.
:(

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.12. 15:22:24

@hovatovább?: Köszcsi. Cuki kategóriában Zsófi a táskádat se vihetné utánad.

nosce 2014.02.12. 15:30:40

@mézescsók:
"Józsi diktatúrája, ahogy beígérte a vért, veritéket, könnyeket - röhejes. Ahhoz Churchill kell. Feltéve, ha tudja, ki volt. Különben a "vicc" kétfilléres volt"

Hogyne tudná józsi h ki Churchill, eredetiben olvasta, latinul.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.12. 15:30:46

@mézescsók: vagy azért döglődik a románca, mert zsófikának nincs fasza, már elnézést :DDD

karev 2014.02.12. 15:53:38

@nosce: Az Állattemetőben a macskát hívják Church-nek, a Kedvencek temetőjét biztos látta. az olvasást kizárom.

Empty Bee 2014.02.12. 16:10:56

Kommentárfolyamról van frissebb kép?

mézescsók 2014.02.12. 16:18:58

@nosce: @ミラ: Dinnyék vagytok!!! (Széles mosoly!)

Cimili 2014.02.12. 17:30:01

Sziasztok!
FawltyTowers és Hovatovább, nagyon köszi az éjszakai közvetítést!

csi21 2014.02.12. 17:37:43

@Empty Bee:
Az első 30 nap:
kepfeltoltes.hu/view/140212/vv6-30nap_www.kepfeltoltes.hu_.gif

A párbaj napja csúcsot hozott, azóta rohad...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.12. 18:23:05

Ez a Dév egy állat. Miért kellett azt mondania Zsófinak, hogy imádja a gyöngyöző kacaját? Most hallgathatjuk mi, ő meg bemenekül a nyugiba. Miért nem mondta, hogy imádja egy szál tűsarokban a nappali közepén?

Schlomo Goldberg 2014.02.12. 18:28:37

Zsírmalacunk hogy összeomlott a kritikától.

Empty Bee 2014.02.12. 18:44:50

@csi21: Köszesz! Elég nyominger, viszont teljesen érthető, hogy hamar unalmassá válik a nettó agyhalál bámulása.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2014.02.12. 19:00:40

Öööö... a Traktoros tulképp kicsoda? Krisztián vagy Józsi?

FawltyTowers 2014.02.12. 19:01:15

@Cimili: @Schlomo Goldberg: szívesen. :)))

@Haynau (Sons of Monarchy): ugyanúgy kell, mint a videót, csak másik progiban. Egyszerűbb.

@Joey Tribbiani v1.1: milyen műsor, milyen csattogtatás? :)

@blikknépe: nem tudom, mire írtad, hogy meg sem nézed, ha Orélióra, akkor itt az instagramja.
instagram.com/caversaccio#
Majd letagadjuk, hogy egyáltalán megnyitottad a linket. Azért érdekes megnézni, mert a képekről simán lejön egy csomó minden erről a kis pöcsről, még akkor is, ha csak az autóban üldögélő képeit figyeled.

pink ninja 2014.02.12. 19:05:32

@FawltyTowers: az a noi napszemuveges (?) dogosennezos (csucsoritos) kep a legutosebb ;)))))

SzilajSzilard 2014.02.12. 19:17:05

@beacska: Ebben a részben van, kb a 6. perctől. Dorka őrzi az ajtót és elnyomja Iza kakahangjait az énekével. Beszarás! :)

www.facebook.com/photo.php?v=737096002976163

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.12. 19:33:08

@FawltyTowers: Ezt írtad szmotynak: "gondolom, Csárli hallja Durcikáék éccakai műsorát + még aki fetreng. :)"

Szentpeter 2014.02.12. 19:38:17

Előre szóltam mindenkinek, hogy a tökömhöz... akarom mondani a macimhoz, nem nyulhat senki !
Úgy hogy senki nem kap vacsorát, se ma, se holnap !

10, 9 , 8,7, 6,5,4,3,2,1...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.12. 19:41:27

Mindenki sír odabent, nem lesz könnyű esténk. 6 a 4hez adom, hogy most fognak nehéz gyerekkorukról vallani.

pink ninja 2014.02.12. 19:50:32

@én már a fény gyermeke vagyok: jah láttam én is a videót, lehet nem is érdekel az öfi. nem bírom a sírást.

Szentpeter 2014.02.12. 19:54:23

@én már a fény gyermeke vagyok: Levelet kaptak otthonról, ebben biztos lehetsz..

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.12. 20:00:07

Az meg mekkora, hogy Józsi rájött játék van. Valaki elmondta neki, hogy hol van?
Azért nem tagadja meg önmagát. Taglalja Dévidnek, hogy ne Vikit vigye mert akkor nem jön vissza és nem ülnek együtt ott 30 nap múlva. majd 1 perc múlva azt mondta, hogy őt vigye ki. WTF?

FawltyTowers 2014.02.12. 20:03:08

@Joey Tribbiani v1.1: jajajaaa... no igen, mert felmerült a kérdés, milyen zajok miatt vonulna el Csárli a nyugiba... igen, leesett a papírtantusz nálam

2014.02.12. 20:21:21

Az én öfimben Teo tulajdonát képezte az éléskamra az ágyban.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.12. 20:23:13

@Szentpeter: Neked könnyű, te beépített ember vagy, én csak találgatok.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.12. 20:26:37

@szerivan: Tök baró ez az ágyneműtartó, elfér benne egy fél disznó és négy oldal szalonna. Lepedőt, párnát a büdös életben se fogunk abban látni.
süti beállítások módosítása