Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x28 - A csábító lányok és a mackó alsón átütő konstans erekció

2014. február 08. 21:05 - Chat Géza

Lilu hirdeti ma az igét a laza szettjében, amit mintha Istenes Bencének készítettek volna, gondolom én a pólót elnézve. Na nem mintha zavarná a hibátlan esztétikai érzékemet, csak eddig csajosabb outfithez voltak szoktatva szemeink. Csapjunk is bele.

8_2.jpg

Ma Traktoros Krisz fog faszulni, amiért tegnap konyhakéssel és hozzá elengedhetetlen fenyegető tekintettel szaladgált a villában, totálon beszittyózva, persze. A tegnapi bulika ezen szar emléke keményen rányomja a mélyegét a másnaposkodó fiatalok hangulatára. Senki nem szól semmit, a paplanszörny és némán kullog vissza a nappaliba, míg Traktoros Krisz csak magában őrlődik, és vonja le a konzekvenciát, hogy ezt most de el tetszett baszni. Úgy e. Délutánra összehívja a válságértekezletet, hogy mindenkinek meggyónhasson. Addig is Dorka ügyetlen mozdulatokkal, egy partvissal morzsátlanítja az ebédlő asztalt, amiről aztán enni is lehetne akár. Krisz felül egy bárszékre és elmondja a többieknek, hogy egy kicsit berúgott, na, legjobbakkal is megesik, ugye, de a késes sztori az tényleg gáz volt, és tudja ő, hogy itt amúgy gyengébbek is vannak – hogy mindenki értse a célzást a kamera Debilió tekintetén ragad – szóval ne hari, és bocsi, meg hasonlók. Természetesen sokak szemében Krisz teljesen lenullázta magát, Izáéban is, még jó, szóval egy darabig most bezár a haver gyár, marad Kispesti Zsóti és Debella Viki, mint a Szeressük Kriszt krú alapítói. A büntetés persze nem maradhat el, a hülyeség elnyeri méltó jutalmát, ahogy mondani szokás, Krisztiánnak meg kell pucolnia egy láda krumplit. Elsőnek jó bulinak tűnik, aztán megfájdul a keze, a térde, a háta, a mindene.

6_4.jpg

7_3.jpg

A műsor második etapja még ennyire se inger gazdag. Első körben Laza Dávid álmodja meg a hülye fejével, hogy jól magára pakoltatja a jeleket, aztán kiviszi Vikit és kint is hagyja, ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva. A félhülyéket nem kell nagyon győzködni, ha menni akar, hadd menjen, öt jel már tuti van rajta. A Dávid szekció még ott folytatódik, amikor Pinkkel kettecskén beszélgetnek a nyugiban, hogy kint amúgy várja-e valami kigyúrt, szénné tetovált tenyészbika. Tanári, ahogy Dávid játszik, gondolja ő, holott kurvára szánalmas, hogy azt hiszi ő bent a Jani, hogy meghódítja Pinket és kint hagyja Vikit. Szegény fiú nem nagyon találja magát, pedig láthatná, hogy amióta ő bent a van, azóta a nevetés luxus a Villában. Most is elkúrt egy jó hangulatú feladatot, amikor a lakóknak egymást kellett kifigurázniuk, hogy hogyan néznének ki öregen. Zsóti úgy vizualizálta Kriszt, mint Nánás polgármestere, Zsóti-Dorka kombó pedig tipikus zsémbes házaspár volt Debilió és Bugyitlan Teó előadásában, míg Dávid egy vén transzvesztitaként aposztrofálta Még 500 Sárlikot.

10_1.jpg

9_2.jpg

És a végére befért még egy szexista feladat is, aminek jegyében lányok néztek csábosan és ettek szőlőt szexuálisan. Idézem Lilut.

„Szerencsétlen srácoknak az is elég lett volna, hogy beinduljanak, ha a lányok egy 10 kg-os dinnyét felkockáznak.” – Lilu

11_1.jpg

Debiliónál már pavlovi reflex-szerűen működik, hogy amint meghallja Bugyitlan tűsarkú csizmájának kopogását, ő azonnal tündércseppeket kezd könnyezni. A csábító verseny a valóságban úgy néz ki, hogy a lányok kiállnak a nappali közepére és a szemöldöküket húzogatják. Ezt tudják, de ezt stabilan. Összesítettben Debella Viki nyer, mert ahogy a szerkesztők se, úgy ő se vette komolyan ezt az egészet, ellenben az ilyen fasszopó bajnokságokban mindig kitűnni akaró villanyesedékkel.

Címkék: vv6
473 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamanna 2014.02.09. 12:38:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én csak Sárlott és Józsi kisfilmjét láttam erősebbnek, mint amennyit mutattak magukból a villában. A többieké nekem stimmelt.

annamanna 2014.02.09. 12:55:13

@Farmotorosgiliszta: tudom, de most már megértem az RTL-t is, amiért Simont rövid úton eltakarították. Szerintem szólt nekik egy pszichiáter, hogy őt az első intő jelnél vegyék ki. Nélküle nyugodtabb a társaság. Oké, hogy a játék valamennyire a feszültségkeltésen alapul, de ne beteg emberek keltsék a feszkót, és Simon sajnos kezelésre szorul. Ő nem poénságból nem tud viselkedni, és nem viccből beszél zavarosan. Nagyon tehetséges, de jobb nem húzni az idegeit, mert sokkal érzékenyebb, mint egy átlagember, és könnyebben bekattanhat.

annamanna 2014.02.09. 13:03:35

Amúgy Dávid a lányoknál is eléggé mellényúl. Zsófika, és a hozzá hasonló lányok szerintem rossz ötlet Dávid részéről, mert a nagyon nőies lányok a férfias férfiakra buknak, Dávid számukra csak barát lehet. Dorka például erőszakosabb stílusú, egy ilyen idegesebb, ütősebb típusú lányhoz könnyebben el tudom képzelni laza Dávidot, jobban kiegészíti, lágyítja a lányt. Zsófikán már nincs mit lágyítani.

annamanna 2014.02.09. 13:36:12

@Szentpeter: eszerint az oldal szerint: valovilag-6.postr.hu/ Aurelionak 21675 lájkolója van, az utána következő Zsoltnak 6527. Valakik csak szavaznak rá.

genevieve 2014.02.09. 13:46:18

@annamanna: ja, a népszerűségi listát is magasan vezette simon, aztán meg jól kidobták...

beacska 2014.02.09. 14:26:17

@annamanna: úgy olvastam (S. öccse), hogy Simon kérte ki magát a villából. nem bírta a feszkót

nosce 2014.02.09. 14:29:40

@hovatovább?:
de lehet h ott csak kiverte neki, nagy mozgás nem volt

nowo1 2014.02.09. 14:30:30

@beacska: ez éppúgy lehet kamu is,mint nem.

eöeöe 2014.02.09. 14:32:03

Darth Vader beállna inasnak a villába vígan dalolva, akkora sötétség uralkodik odabent

FawltyTowers 2014.02.09. 14:33:42

@hovatovább?: semmi különös nem történt. Volt némi lihegés, meg a szokásos a Zsótiság házaspárnál. Aztán kimentek tisztálkodni, majd visszajöttek.
Érdekesség legfelejbb annyi, hogy beüvöltöttek a csendes áhítatba a vezérlőből, hogy "Zsolt, mikroport!", mindezt úgy, hogy a többiek megpróbáltak végre elaludni.

Szerkiknek üzenet, immáron sokadszor:
KENŐOLAJ vagy WD-40 KÉNE!!! Qrvára nyikorog az ajtó, báttya egyszer megkergül tőle!

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.09. 14:34:56

Dév jól keveri a szószt, nálam stabil harmadik. Csak Iza új frizurája előzi meg és Dorka partvisos ebédlőasztal tisztítása. Ez utóbbi egy, ami mindent visz.
@annamanna: Dévnek mindene megvan ami kell egy lánynak. Kockás a hasa és bár a másik feltételt még nem mutatták 5 centiről, valszeg az is megvan.

beacska 2014.02.09. 14:35:03

@nowo1: persze. mondjuk, olvastam VV Ati oldalán a Simonos közönségtalálkozót, igen érdekes volt. alapjában ezt támasztotta alá

nowo1 2014.02.09. 14:36:35

@beacska: jé,volt olyan?Na,majd utánanézek.Köszi!

nowo1 2014.02.09. 14:38:04

@nowo1: párdon,már látom...hihi...

nowo1 2014.02.09. 14:39:27

Nekem Dév szimpi,és nagyon drukkolnék neki Viki ellenében,még az is lehet,hogy letöltöm egy kölcsön-telóra az ingyenes applikációt,csak hogy szavazhassak rá...:)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.09. 14:42:34

Látom itt is tombol az érdektelenség, mint az öfikben. És rémülten látom, hogy a kamuzó nyálas homár némelyeket már megbabonázott. Én viszont remélem, hogy kiesik: még a debella T34-es is jobb, mint ez a magától eltelt, de teljesen érdektelen, affektáló hímpicsa.

beacska 2014.02.09. 14:44:08

@nowo1: én még kicsit reménykedek benne, hogy Dév magára rakatja a jeleket és Auréliót viszi ki (micsoda szívás lenne), de ilyen sajna, nem lesz. D. nem egy nyíltan konfrontálódott alaknak néz ki. Ha meg Vikit viszi, akkor nekem egál. Jobban örülnék neki, ha Viki menne vissza, mert -IDÉN NYERJEN EGY CSAJ VÉGRE!- és hát ő a leginkább esélyes erre per pill.

nosce 2014.02.09. 14:45:07

@én már a fény gyermeke vagyok:
a másik feltételnél a bömösre gondolsz ?

BotloB 2014.02.09. 14:48:25

Valaki igazán megmagyarázhatná nekem, hogy Simon mitől volt akkora karakter, hogy Krisztián késes produkciója után is egyből jött a tetemre hívás.

Az első 1-2 napban még elröhögött az ember az idiótán, nem igazán volt egyértelmű, hogy hülye, vagy csak megjátssza, de aztán összekerült 500-zal és érdektelen lett az egész működése, a fenyegetőzései meg nevetségessé váltak.

Nem mondom, a többi figura se sokkal érdekesebb, de hogy milyen űrt hagyott maga után Simon, azt tényleg nem értem.

FawltyTowers 2014.02.09. 14:52:19

@Haynau (Sons of Monarchy): egyetértek, hogy Dév inkább kint, mint bent.

@én már a fény gyermeke vagyok: durcika már tisztogatta partvissal az ebédlőasztalt, a pörköltös-pálinkás vacsora előtt is, igényesen. Az utolsó partvishúzás után már dobták is a kaját a felületre. Beírtam akkor, de nem látták a tagtársak. :)

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.09. 14:53:31

@nosce: Ne viccölj, régi autókereskedő család a mienk. Minőségi kardántengely, két bazinagy féktárcsa, bőrborítás. Alap.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.09. 14:54:32

Facebook-oldalamon (link lásd mint fent, lájkolni ÉR!) olvasom "Indianmore Corp." bejegyzését (tőle származik nem egy vicces VV6-videó):

"Elég vicces, amikor egy full b*zi eljátssza, a heteroszexuálist! Mondhat, akármit átlátok a szitán, minden egyes porcikáján, a mozdulatain üvölt, hogy fütyikét szeretne csak fél az állandó gúnyolódástól és kiközösítéstől. De majd ha kiesik, jön a nagy COMING OUT abban biztos lehet mindenki :D "

nosce 2014.02.09. 14:54:58

@FawltyTowers:
"urcika már tisztogatta partvissal az ebédlőasztalt"
a jó háziasszonynak a partvisáról is lehet enni olyan tiszta, nincs ebben meglepő, Debiliónak még a poppolójáról is.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.09. 14:57:05

@FawltyTowers: Letagadnak ezek mindent, tele a blog dorkafannal.

nosce 2014.02.09. 14:57:50

@én már a fény gyermeke vagyok:
de Debilió sskk nem ülhet bele mert a seggét jól beledörgöli a bőrülésbe mint az emberpirítóba

beacska 2014.02.09. 14:58:02

@Haynau (Sons of Monarchy): én is röhögtem, mikor mindenki Zsófikát nézte hülyének, amikor nem érti, mit akar tőle David :)))

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.09. 14:58:38

@nosce: Debiliót találóan már OLASZliszkai kiscsődörnek is aposztrofálták. Annyira olasz mint én kanadai.

hovatovább? 2014.02.09. 15:06:10

@nosce: Ez nagyon valószínű, vagy esetleg lefújta neki a port a róla, ha volt rá affinitása,
(a szájöblítés utána erre utalna)

hovatovább? 2014.02.09. 15:18:30

@BotloB: Én már az elején sem tudtam nevetni rajta, annyira szánalmas erőlködéssel próbálta hozni a szerinte eredetinek gondolt karaktert, hogy csak sajnálni tudtam. A könyvekből megemésztetlenül összeszedett összefüggéstelen és hangsúlytalan szófosásától meg kifejezetten fájt a fülem.

nosce 2014.02.09. 15:27:15

@Haynau (Sons of Monarchy):
az anyja révén sanszos, de az apja valszeg tényleg olasz illetve még az is lehet h az apja nem is az apja

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.09. 15:38:12

@nosce: Maradjunk annyiban, hogy apja svájci, az olasz határ környékéről - ezt nyekegte el a kamuenbékettes kispöcs odabent. Ha pedig anyuka tényleg bárcás (vagy anélküli) kurva volt, akkor sanszosan "kisebbségi" is lehetett.

annamanna 2014.02.09. 15:45:36

@genevieve: Van Gogh is az egyik legnépszerűbb festő, mert annyira különc módon festett; de amikor bekattant, levágta a fülét. Simon nem Van Gogh, de kicsit az a kategória, nagyon instabil, és szerintem orvosok szóltak az RTL-nek, hogy vele ne kísérletezzenek, mert nem tudnak érte felelősséget vállalni, és amint lehet, emeljék ki a társaságból. Én ezzel tudom magyarázni a lépésüket, és gondolj bele, hogy ha tényleg ez volt az indokuk, azt nem verhették nagydobra, kellett hozzá egy mondvacsinált ürügy, ami miatt persze az RTL a szemét banda. De azt gondolom, kivételesen nem szemétkedtek Simonnal, mindenkinek így a jó.

nosce 2014.02.09. 15:52:15

@Haynau (Sons of Monarchy):
de svájcban ott olaszul tolják és sok olasz is lakik ott nem gyenge keresztapa kapcsolattal (adóparadicsom) , az anyja meg én is azt mondom h valszeg kisebbségi

nosce 2014.02.09. 15:56:31

SZtem ma Dévidre a megbeszéltek alapján tegyék rá a jelet aztán maraggyon is kint, eddig a kinti infójából élt nem tett hozzá semmit a játékhoz.

annamanna 2014.02.09. 15:57:21

@én már a fény gyermeke vagyok: igen, Dávid nagyon ügyes, nekem tetszik, hogy mennyire gáláns (például szerintem ő ötölte ki azt is, hogy Viki "csábító" produkcióját díjazzák, mint összesített elsőt). És az is végül is egy merész és önfeláldozó gesztus, hogy meg akar mérkőzni Vikivel. (Persze ez a saját, jól felfogott érdeke is, hasonlót csinált Olivér is a VV4-ben; kivitte Bécit és kiesett ellene).
Azt sem kérdőjelezem meg, hogy a hasa kockás; csak a stílusa nem keménykedő, eléggé békés, laza; és mivel Zsófika maga is a megtestesült jóakarat, ezért a kettő üti egymást, ez a felállás nem elég dinamikus.
Viszont Dorka, aki partvissal takarítja az asztalt, elég robbanékony, őhozzá jobban passzolna a "két kiló leszarom"-Dávid. Szerintem az szerencsésebb párosítás lenne; Zsoltihoz meg Iza illene inkább (szerintem). Zsófikához pedig Laci betyár stílusa passzolna, mert az tud gáláns is lenni, de ha kell, akkor kutyaütő.

annamanna 2014.02.09. 16:01:21

@Haynau (Sons of Monarchy): ami azt illeti, én sem tudok másféle anyát elképzelni Aurelionak. Esetleg egy cirkuszos műlovarnőt, aki lelépett a bohóccal.

ő-szinte 2014.02.09. 16:10:10

@pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin): én mondtam, hogy ez lesz, vessenek magukra :-D :-D :-P

ő-szinte 2014.02.09. 16:14:09

@nosce: nem valszeg hanem egészen biztosan :-DDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.02.09. 16:16:20

@annamanna: sztem egáltalán nem volt labilis
full normális csak megjátszott dolgokat a só érdekében

annamanna 2014.02.09. 16:18:20

@Szentpeter: "Persze mindíg van kivétel, mert Alekoszt majdnem mindenki utálta bent.." - szerintem pont ő erősen tudott támaszkodni Olivérre, Évára, Szandikára, nem volt egyedül.
Simonnak gyengébb támasza volt Sárlott (és Józsi), mert Sárlott csak a saját érdekei vezérlik, nem az, hogy Simonnak mi lenne jó. Sárlottnak még az ismerősei szerint is az a baja, hogy "túlságosan koncentrál a karrierjére". Józsi meg... hagyjuk....

Cave Nick 2014.02.09. 16:28:09

@annamanna: partvissal takarította az asztalt? kemény, ez már a bicskával eszi a fagylaltot kategória

annamanna 2014.02.09. 16:33:54

@ő-szinte: azt mondta, az egyetemen is az volt a baja, hogy nem TUDOTT viselkedni. Tehát nem az, hogy tudatosan nem akart, hanem nem tudott. És hogy általánosban is lehúzták róla a gatyát az egész osztály előtt, meg fejsérülést szerzett stb; ez pedig azt jelenti, hogy nagyon erős konfliktusai voltak akkor is. Ez több annál, minthogy ő a show kedvéért provokálna másokat; inkább azt jelenti, hogy kiközösítik, mert annyira idegesítő. Ha nem akar provokatív lenni, akkor is az. Tudja magáról, hogy káosz van benne, mert mondta. Ennek a játéknak a megnyerése neki is életszükséglet lett volna, mert nem tudja, hogy mi lesz vele. Szerintem a biológia szakot sem fejezi be, és az is komolytalan terv, hogy "árva gyerekeknek és hajléktalanoknak segít" Budapesten, ő nem egy segítő típus. És a káosz nem azért van az életében, mert direkt provokál másokat, hanem mert alapból furcsa és elvont. Szerintem ő afféle különc művész, akit egész életében patronálni kell.

FawltyTowers 2014.02.09. 16:33:56

@Cave Nick: nem, ez annál szarabb. Ha bicskával fagylaltozik, legfeljebb a saját száját vágja keresztbe, az asztalról viszont mindenki eszik. Sebaj, durcika ráhordta a padlóról meg innen-onnan összesepert koszt. Tiszta jány, ammár szent.

annamanna 2014.02.09. 16:38:22

@Cave Nick: fent az első képen pont ez látszik :)

Cave Nick 2014.02.09. 16:55:40

@Haynau (Sons of Monarchy): Báttya, mi vette el a kedved ennyire ettől a szennyfolyamtól? A műsor eddig is szar volt, most is az, ezért nézzük.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.02.09. 16:57:55

@annamanna: Az Oli-Béci rangadóra emlékszem. Olit négerre festette a mékápos és percenként nyolcszor könyörgött. Háromszor a nézőkhöz, hogy szavazzanak Bécire és ne basszanak ki vele, hogy őt küldik vissza, ötször Enikőhöz, hogy ne üsse agyon, elégedjen meg 25 korbáccsal.
Ha akart volna simán visszamegy, még helikoptereznie se kellett volna hozzá a stúdióban.
Hogy Dév visszamenne-e a tehén ellen azt nem tudom. VV4 szakértő vagyok nem VV6.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.09. 17:03:29

@nosce: olaszul is tolják, de az a legkisebb terület. ha úgy beszélnek olaszul, ahogy németül, akkor abban nincs sok köszönet.

@Haynau (Sons of Monarchy): amúgy szerintem is anyuka vagy kikacsintgatott, vagy ő liszkai.

beacska 2014.02.09. 17:12:01

@én már a fény gyermeke vagyok: igen, én is így emlékszem Béci dicsőséges győzelmére ;)

ő-szinte 2014.02.09. 17:37:09

@annamanna: neked, lehet, hogy így látszik, nekem normálisnak tűnik és tudatosnak. az pedig, hogy mit mond valaki és mi a valóság... :-DDDDDDDDDDDDDDD
és konfliktusaim nekem is MMKK vannak és lesznek is, ez csak annyit jelent, hogy vki megosztó személyiség és nem tuja.
mellesleg ha visszagondolsz, hogy ki kapta a legtöbb szimpátiakarkötőt bent, akkor én elgondolkodnék ezen a kiközösítéses mondatodon ;-DDDD
amúgy van a kommentek mellett jobb lent egy "válasz erre" gomb, úgy könnyebben észreveszi az akinek írsz

ő-szinte 2014.02.09. 17:45:49

@én már a fény gyermeke vagyok: én nem így emlékszem :-O
én arra emlékszem, hogy fél nappal a párbaj előtt már kurvára bánta, hogy magára baszatta a jeleket és maradt volna, csak már...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.09. 17:47:14

Fogadjátok szeretettel: ismeretlen szerző egy kis természettudományos adást vágott össze, némi VV-felhanggal:

www.facebook.com/photo.php?v=735763029776127

@Cave Nick: Halálosan unalmas a VV, remélem a mai kiszavazás felkavarja egy picit a kedélyeket, mert különben egyre kevesebben járnak ide is...

@ミラ: Akkor már csak azt kell kitalálni, Debilió seniornak vajon milyen biznisze lehetett annó a 4-es út mentén...

ő-szinte 2014.02.09. 17:48:31

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: néha vállalhatatlanná iszod magad , pozitív értelemben :-DDDDDDDDDDDDD

nosce 2014.02.09. 17:50:33

@ミラ:
luganoban eléggé azt beszélik, és elvileg az irodalmi olasz a hivatalos

ő-szinte 2014.02.09. 17:52:32

@én már a fény gyermeke vagyok: @beacska: mondjuk az igaz, hogy nem Bécin múlott, mert aztán meg pikk-pakk kiesett a kis hólyag :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de arra határozottan emlékszem, hogy Oli meggondolta magát a párbaj előtt, csak akkor már annyira elő volt készítve a kimenetele, hogy nem volt vissza út
én legalább is ezt a műsort néztem :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.02.09. 17:53:55

@nosce: de mogyi, mondd már meg a MORE szó jelentése mi az olasz nyelvben?... :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cave Nick 2014.02.09. 17:54:46

@annamanna: ja köszi már látom, az hogy a székeket azzal söpri le az megvolt dehogy az asztalt is... :D Kell amúgy a kosz, bizonyos szinten egészséges.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.09. 17:57:25

@ő-szinte: már elő is melegítettem. Bekapcsiztam a camcsit, megyek is. Ma még nem kepiztem.

Csak tudnám, h milyen az a nem konstans merevedés.

ő-szinte 2014.02.09. 17:57:47

@Cave Nick: ez vmi családi hagyomány lehet náluk :-O de hogy egyikben sem merül fel a gondolat, hogy utána onnan fognak enni???? :-OOOO LOL

nosce 2014.02.09. 17:59:53

@ő-szinte:
ez cigányul van meg a gádzsi is :)

beacska 2014.02.09. 18:00:27

Lacival lehet chetelni VV Attila oldalán...ha vkit érdekel...én nem bírtam cérnával

Cave Nick 2014.02.09. 18:03:31

Azt hallotta valaki, hogy a Józsibharát mit motyorgott az orra alatt, amikor a kinti kanapén megpróbálták rávenni, hogy Miss Dévidre tegye a jelet?
Valami olyasmit, hogy ő a Zsótit utálja, és hogy neki akar fájdalmat okozni. Ez nekem új volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.09. 18:15:29

Zuhival készen vagyok, volt a kezemben egy 40 cmes kés is, csak a fíling kedvéért. Mindenki látott, aki akart?

@beacska: beszéltél vele?

beacska 2014.02.09. 18:17:17

@Cave Nick: én sem nagyon értem, honnan ez a Dorka-utálat. Gyakorlatilag az első napjától fogva. Talán Charlotte kezdte, aztán Simon zendített rá, most meg Józska-barát volt nagylelkű. Nagyon röhögtem, ahogy ott pöffeszkedett, mint egy keresztapa, és nagyvonalúan hagyta, hogy keresztbetegyenek a Dorka-projektjének...nincs is ilyen projekt...mintha bármit is tett volna eddig Dorka ellen :))

annamanna 2014.02.09. 18:17:25

@Haynau (Sons of Monarchy): "Akkor már csak azt kell kitalálni, Debilió seniornak vajon milyen biznisze lehetett annó a 4-es út mentén..." hehe, lehet találgatni :)

Joey Tribbiani v1.1 2014.02.09. 18:18:25

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nálam homályos volt a kép, csak azt láttam, hogy valami méretes dologgal játszadozol... :)

beacska 2014.02.09. 18:19:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: nem. felfordul a gyomrom az álszent dumájától, meg ahogy ártogatja a benti kis barátocskáit. Ő nagy áldozat, aki nem tehet róla, hogy a 20 évesek nem fogadták be. Holott Krisz mondta a tutit: nem a korával kell kiérdemelnie a tiszteletet. A legtöbbet az ő szájából halottam, hogy ő 40 éves, a többiek csak ezután kezdték el cikizni.

ő-szinte 2014.02.09. 18:23:01

@nosce: mogyi most síííííííííírok rajtad :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.09. 18:28:52

@Joey Tribbiani v1.1: hmmmmmm, nem láttad az élét? (írok egy rövidet neked)

@beacska: beszónak neki?

ő-szinte 2014.02.09. 18:35:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: olyan tiszta a poppolód, hogy enni lehet róla? :-DDDDD

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.09. 18:35:48

@annamanna: Az orvosoknak már Simon bekerülése előtt kellett volna szólni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.02.09. 18:38:43

@Joey Tribbiani v1.1: utána hosszabbat is, csak most egy gyors kérdés.

@ő-szinte: sőt, belőle is :P:P:P

annamanna 2014.02.09. 18:40:19

@ő-szinte: nekem is normálisnak tűnik, mert normális is, nem mondom, hogy bolond. Inkább arra gondolok, hogy "a zsenit és az őrültet csak egy hajszál választja el egymástól". Azt sem mondom, hogy Simon zseni volna, de annyi biztos, hogy tehetségesebb az átlagnál és elég extrém a fantáziája. Mondok egy példát. József Attila elment egy kirándulásra, ahol említette, hogy beszélnek hozzá a dombok. Erre a többiek összerándultak, ő meg azzal ütötte el a dolgot, hogy addig nincs baj, amíg nem válaszol nekik... József Attila nem volt bolond, normális volt, de annyira extrém módon működött a fantáziája, hogy az gátolta a hétköznapi életben.
Még kedvelhetik is Simont a többiek, de akkor is kilóg minden társaságból. (Amikor Dorka megérkezett, és Simon épp be volt zárva a nyugiba, ezt beszélték róla: Dorka: "Szegény csóri, én úgy sajnálom." Aurelio: "Ezt nem kell sajnálni." Sárlott: hihihihihi Aurelio: "Magadat sajnáld, amikor kijön." Sárlott: "Ja. hihehöhö" Aurelio: "Ezt most halál komolyan mondom." Józsi: "Amikor majd elvarázsol" Sárlott: "Tényleg, készülj föl mentálisan, höhö...." Aurelio: "De most komolyan" Dorka: "Én bírom az őrülteket!" Aurelio: "Én is azt hittem." Józsi: "Ő nagyon az." Sárlott: Mi is azt hittük höhöhö")
Az ilyen ember több segítségre szorul (szerintem), mint egy "átlagbunkó". Az a vicc, hogy a villában pont Viki lehetett volna az, aki meg tudta volna védeni a konfliktusokban - ha nem jön közbe Sárlott. Vikit kifejezetten irritálta, szerintem, hogy Simon beleesett Sárlottba. Ha nincs Sárlott, és Simont a barátjának tudhatta volna, akkor direkt védte volna (legalábbis azt gondolom). Persze lehet, hogy tévedek, de úgy nézem, Viki Zsoltot is kissé védelmezte, tehát aki neki szimpatikus, azzal szemben visszafogja magát. Mióta Simon kiment, Vikinek nem is nagyon voltak konfliktusai, még Sárlottot is békén hagyja (Mondjuk ennek többféle oka is lehet).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.09. 18:40:33

@annamanna: Au állandóan dicsekszik a spanjaival, akik nyomják rá a szavazatokat.

beacska 2014.02.09. 18:40:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ááá, a seggét nyalják: jajj, de kár, hogy kiestél...bezzeg Krisz...mire a seggfej: ha én mentem volna vissza, sorba mindenkinek jajj lett volna, jól megmondtam volna nekik a magamét...:) valag

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2014.02.09. 18:41:27

@annamanna: Tudtommal József Attila skizofrén volt.

Szentpeter 2014.02.09. 18:42:19

Jó estét, jó szurkolást..

Kiszavazás ! ...de ki rakja rám a jeleket ?

annamanna 2014.02.09. 18:45:24

@beacska: "én sem nagyon értem, honnan ez a Dorka-utálat. Gyakorlatilag az első napjától fogva. Talán Charlotte kezdte" Emlékszem, teljesen elképedtem ettől a dumától: Sárlott Alexának: "Nagyon buta!" Alexa: "Igen?" Sárlott: "Igen, nagyon, nagyon buta! Nem intelligens. Nem intelligens. Nem tud meg ilyen.."
"Amikor a Dorka megérkezett igazából arra gondoltam, hogy ő nem lesz egy ilyen nagyon ilyen meghatározó karakter, egy nagyon kedves aranyos lány, de úgy gondolom hogy így tényleg nem rossz értelemben de ilyen egyszerűbb személyiség öö igazából hát ne így hát így most ez így persze nem jól ismerem őt még annyira, hogy nem feltételezek róla olyan dolgokat, hogy ő itt nagyon taktikázna igazából egy egyszerűű lány, nem sok esze van, szerintem, dede őróla nem őbenne nem látok ellenfelet."

ő-szinte 2014.02.09. 18:46:40

@annamanna: vikiben valóban lehetett féltékenység, hogy sarlot elvette a maciját.
azt viszont nem gondolom, hogy szájmon kilógna minden társaságból. szájmon csak egy bizonyos IQ felett értelmezető és asszem ezzel el is mondtam mindent... :-))))

annamanna 2014.02.09. 18:48:49

@MolnarErik: biztosan igazad van, bár én úgy hallottam, hogy borderline-nak van diagnosztizálva, az nem elmebetegség (pl. Angelina Jolie is borderline, ha jól tudom, meg talán Albert Györgyi is az volt); a skizofrénia viszont már elmebaj.

annamanna 2014.02.09. 18:50:56

@MolnarErik: nyilván a tesvérek :) széles a támogatói bázisa :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.02.09. 18:54:55

@MolnarErik: Naná, hogy nagy a szavazótábora Debiliónak! Tudod tesvírem, sokán vágyunk mink! A felnőtt tesvírei közül jópáran persze nem tudnak szavazni, mert a köcsög smasszer észrevette zárkavizitnél a telót és elkobozta. De maradt még odakint elég "délsvéd" (illetve VV6-ban: "svácji olasz").

annamanna 2014.02.09. 19:00:00

@Haynau (Sons of Monarchy): "(illetve VV6-ban: "svácji olasz")" ez fennmarad örökre :D

Szentpeter 2014.02.09. 19:00:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Pedig úgy néz ki... mindenki örül hogy bevállalja,.. csak a Viki rajongók fosnak..

Szentpeter 2014.02.09. 19:10:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: kiváncsivá tettél... kik azok akik nem szeretnék ?

dr. sziszi 2014.02.09. 19:27:06

Nem tudom, nekem ez a Dávid olyan mesterkéltnek tűnik.Mintha betanulta volna a mondatokat,néha kicsit elhallgat mondat közben ,mintha gondolkodna a szövegen.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.09. 19:53:57

@nosce: nem erre, csak nem tekergetek vissza.
nem azt mondtam, h nem olasz nyelvterületről jön, a neve ordítóan olasz, csak hogy nem egész svájcban, meg a németet csúnyán megerőszakolják. olaszt még nem hallottam svájciaktól, a franciában ennyire nem vagyok otthon.

Avanivi 2014.02.09. 19:56:53

@sziszisziszi: Azért tűnik mesterkéltnek, mert nem használ/még/ kötőszavakat,ilyenre gondolok, hogy bazzzmeg,fmb+ stb.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.02.09. 20:14:11

józsinak a maradék mellizma is megszűnt létezni, viszont a jó hír az, hogy terhes :D
süti beállítások módosítása