Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 7x02 - Összeomlás

2014. február 08. 09:00 - Hoppancs

Meredith gyenge műzokogással és elkent sminkkel próbálja eljátszani, hogy megnyílik Perkins előtt, amit a férfi olyan arccal figyel, mintha éppen Szabó Zsófit felvételiztetné a Színművészetire. Eközben Grey narrátor énje sem pihen, most éppen arról tájékoztat, hogy a villámcsapás kellemetlen, mert meg lehet halni tőle, ráadásul fáj… Nahát. Yang Owen mellett ébred, pontosan úgy, ahogy a friss házas asszonyok szoktak: teljes pánikban, A kör hulláit megszégyenítő arckifejezéssel. Hunt ahelyett, hogy menekülőre fogná, kedvesen nyugtatgatja, amitől a világ összes elmebeteg nőjében feltámad a remény. 

bscap0005.jpg

A lövöldözés túlélőit a statiszták továbbra is úgy bámulják, mintha szellemileg visszamaradottak lennének. Lexie ettől éppen annyira akad ki, hogy a nézőnek már kínos legyen, de őt még ne vigyék vissza a pszichiátriára. Biztosítja nővérét, hogy tök jól van. Meredith kerülné Dereket a fogdában felejtős incidens miatt, de pechjére már az első adandó alkalommal egy liftben köt ki morcos és büdös urával. Miranda kiszúrja, hogy Karev golyóval a mellkasában mászkál, és határozottan ellenzi. Alex a meg nem értett lázadó tekintetével nyugtázza, hogy nem műthet, amíg ki nem szedeti. Teddy és Owen a Főnököt győzködik, hogy a szakember véleménye ellenére Yang már nyugodtan operálhat, és hogy még izgibb legyen, valami nagyon bonyolult esettel kellene kezdenie. Richard beleegyezően sóhajt. Rosszat sejteni ér.

bscap0000 (2).jpg

Az áldozat Linda Cotler lesz, aki örömét fejezi ki, hogy Cristina hozzáment dr. Burke-höz, akivel korábban együtt műtötték a daganatos szívét. Szegény lemaradt pár szezonnal. Némi kínos nevetgélés és arcvágás után a helyükre kerülnek az információk. Eközben nyolc villámsújtotta sérült érkezik, hogy könnyebben értelmezhessük a keretmonológ összetett szimbólumrendszerét. Derek próbál beszélni Merrel, de azok a fránya betegek megakadályozzák, ráadásul kiderül, hogy nekik is bonyolult a szerelmi életük. A Russ nevű fiú a Kerry nevű lányért rajong, akit viszont Warren hogyléte érdekel, mindeközben pedig Mitch vall neki szerelmet. Kerry siketnek tetteti magát, hogy ne kelljen reagálnia. Ó, de bájos! Lexie az autizmus jeleit mutatja, ami aggasztja a kezére pályázó Sloant.

bscap0000.jpg

Linda férje csak az után egyezik bele párja eddigieknél kockázatosabb, ám végleges megoldást ígérő műtétjébe, hogy arra Cristina is áldását adta, mert az olyan, mintha a nagy Burke szelleme vigyázná a beavatkozás sikerét. Ezt ugyan nem mondja, de Teddyvel együtt olvasunk a sorok között. Kerrynek most már hárman is meg akarják mondani, hogy odavannak érte, a komikus zűrzavarnak azonban vége szakad, amikor Warren bele kilyukad. Az így szükségessé vált operációnál sokan szeretnének segédkezni, de mielőtt még választani kellene a két idegbeteg Grey és a szintén labilis, golyóval súlyosbított Karev között, befut April, és megragadja a lehetőséget.

bscap0001.jpg

Teddy elmagyarázza, mit fognak csinálni Linda szívével, a maga elé révedő Yangből Hunt csikar ki egy közepesen őszinte mosolyt. Lexie sikertelenül próbálja Kerryre vetíteni saját lelkiállapotát. Utóbbi elmagyarázza két talpon maradt udvarlójának, hogy valójában nem is szeretik, csak túlreagálják, hogy lány létére érdekli a flag foci. Úgyhogy emésszék meg, hogy a kopasz Warrent választja, már amennyiben az megmarad. Derek éppen a közúti veszélyeztetés mámorító érzését ecseteli Richardnak, amikor rájuk ront Lexie, aki a tévéfelvételen kiszúrta, hogy Kerry már a villámcsapás előtt összeesett, ezért valami más baja van. Mindezt kicsit zavarosan adja elő, de szerencsére Shep nem viteti vissza a vigyorgóba, hanem inkább végighallgatja, hátha kisül belőle valami. A megfejtés epidurális hematóma, amit Derek gyorsabban eltüntet, mint hogy utána nézhetnénk a neten, és igen, Lexie is bemosakodhat vele. Kerry elmonologizálja Sloannak, hogy hülye volt, amiért nem mondta meg Warrennek, mit érez, és milyen gáz, hogy ehhez egy katasztrófa kellett. Ó, ezek a finom áthallások!

bscap0002.jpg

Cristina igen bizonytalanul mozog a műtőben, aztán egy felboruló tálca hangjától reszketve ki is fekszik, és lepereg előtte a szezonzáró. Meredith lemegy mellé vízszintesbe, és próbálja kihozni a sokkból. Miután sikeresen felszedte barátnőjét a padlóról, összefutnak Linda férjével, aki a síró Yang láttán „nem, neeem” kiáltásokban tör ki, és már indulna is temetést intézni, amikor Meredith tisztázza a mulatságos félreértést. Mer elmondja Dereknek, hogy nem szeretné, ha kétszázzal felkenődne valahová, ezért fejezze be a száguldozást, és ha már így belejött, bevallja a vetélést is. Cristina többé nem bír bemenni a műtőbe, és mostantól magányosan kívánja emészteni magát, ezért visszaadja a jegygyűrűt Owennek.

bscap0004.jpg

Miranda eltávolítja Karev golyóját (a mellkasából), és mivel nem tudják, hogy ők voltak a fontosabb karakterek, azon elmélkednek, miért ők maradtak életben Charles és Reed helyett. Yang Mer és Derek lakásában köt ki, de némi lelkizés után mégis hazamegy Owennel. Teddy és Perkins remekül elvan, Kerry és Warren úgyszintén. Lexie-nek elege van abból, hogy Sloan a nyakán lóg, ezért elhajtja, mielőtt bármit mondhatna. Mer őszinte az agyturkásszal, úgyhogy végre mehet a dolgára. 

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása