Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Castle 6x13 – Limelight

2014. január 28. 11:00 - Zenóbia

Mandy fog meghalni, vagy Mandy pasija Zack, akit megcsalt, de még nem tudja, hogy megbánta-e, meg azt sem, hogy akar-e leszokni a drogokról, vagy inkább még jobban rászokik, csak ne kelljen válaszolnia a hülye újságírók hülye kérdéseire. Beckett a reggeli kávéhoz Mandy és Zack sztorija mellé olyat is olvashat, hogy Castle lebukott, mert a volt feleségével ölelkezett és szerelmesen bámulták egymást ebéd közben. Ez jut annak, aki nem hagyja, hogy nyilvánosságra hozzák az eljegyzésüket, mondja Castle. Még a kávét sem itták meg, de Pi már ott áll az ajtóban, mert jött az ajánlóleveléért, ami persze nincs kész, mert azon kívül, hogy a srácnak fasza a papaya steak-je, mi a fenét lehet bele írni. Nem is lesz kész, mert Castle nagy mázlijára Mandy-t, a 22 éves popdívát kinyírták. Beckett nem nyilatkozik, Castle-től azért megkérdik, hogy van az exe, amire ő terel, nem pedig tagad, így aztán kiderült, hogy Kate-et mégiscsak zavarják a pletykák. Hmm.

6x13_castle1.jpg

Mandy-t a lakása háta mögött találta meg a portás, valaki fejbevágta hátulról, este tíz és 11 között, mivel tízkor rakta ki a limuzin a ház előtt. Kamera ezen a részen nincs, miért is lenne, Mandy néha erre szokott kisurranni a fotósok elől. Van ami rosszabb a lesifotóknál.  Azokat azért begyűjtik, hátha lesz köztük használható a tegnap estéről. Mandy asszisztense is előkerül, meg a menedzsere, aki egyben az anyja is, de azt csak utólag teszi hozzá a lány, ami egy egészen kicsit árulkodó. Mandy-re sokan fújtak, hogy a cuki gyereklányból provokatív, szexi sztár lett, de azért talán nem ennyire. A történet a szokásos, drogos volt, elvonóra ment, kijött tisztán, összejött Zach-el, aki házakat épít a szegényeknek, és együtt mentik meg a világot. A világmegmentést megszakította egy bulival, ahol részegen összejött az egyik exével, persze lefotózták, Zach kidobta. De ki nyírta ki? Zach azt mondja, hogy nem ő, pedig rövid rész lett volna, hanem Jesse Jones, az ex, aki rászoktatta a drogokra, és meg is fenyegette Mandy-t.

6x13_castle2.jpg

Jesse tetovál, így ismerkedtek meg anno, alibije van, de tök mindegy is, mert aki a boncasztalon fekszik Lanie előtt, az nem is Mandy. És ha ezt a saját anyja mondja, akkor vélhetően az úgy is van. Hanem, Claire Samuels, színésznő, és Mandy dublőrje.  Most akkor őt akarták kinyírni, vagy Mandy-t, és hova lett Mandy, akiről két napja nem tudnak semmit. A személyi asszisztens megtalálta a hotelt, ahova bejelentkezett, de nem reagál sem a telefonra, sem a kopogásra. Persze, hogy nem, mert totál kiütötte magát, és a saját hányásában fekszik. Azt sem tudja, ki az a Claire, tudod, a lány, akit arra béreltünk fel, hogy félrevezesse a fotósokat, mondja anyu, te jó ég. Claire viszont nem volt beosztva előző estére, úgyhogy eleve gőzük sincs, mit keresett Mandy lakásán, és miért rendelt a nevében limuzint, hogy oda vigye. A popdívánk nem emlékszik lófaszra sem az elmúlt két napból, így egy fokkal nehezebb lesz összerakni a sztorit, de mindegy is. Egy hét múlva turnézni indul, szóval minél hamarabb meg kéne találni azt a gyilkost, mert ha azt hiszik, hogy halott, az nem annyira fog emelni a jegyeladásokon.

6x13_castle3.jpg

Ryan talált egy „rajongói” levelet, amihez pszichopata emberünk fényképeket is csatolt, Mandy alszik rajtuk a saját lakásában, na ez már elég rémisztő ahhoz, hogy ő is megijedjen. Castle főz is neki egy kávét, sztárok egymás közt, kár, hogy erről Mandy nem tud, hogy ő is az. A változatosság kedvéért Alexis jön az ajánlólevélért, de ő már rutinosan összegyűjtött egy pár pozitív jelzőt Pi-ről, hogy ne az apjának kelljen, lévén az úgyis reménytelen. Mandy ott ücsörög kapucniban az asztalnál, mert ő ugye most halott, de így legalább hallja, hogy Alexis kifejti Castle-nak, hogy mennyire szerette a műsorát régen, viszont mekkora ordas ribanc lett most. Erre már csak leveszi Mandy azt a kapucnit, khmm. Becketten kívül ráadásul az egész családja elhiszi amit írnak a pletykalapok, Espo ugyan nem, csak azt, amit Castle-ről írnak. Na jó, akkor inkább nyomozzunk. Van is mit, a szobatársa szerint Claire az elmúlt napokban nagyon zaklatott volt, meg a nyomtató is megvan, amivel a képeket csinálták Mandy-ről, Ken Castor a tulajdonos.

6x13_castle4.jpg

Kenre már van távoltartási végzés Mandy-től, és tegnap is ott volt este, amikor megjött a limó, úgyhogy már rúgják is be az ajtaját a fiúk. A konyhában nincs, a hálóban nincs, nem bújt el a padlódeszka alá sem, viszont a szekrénybe igen, és úgy veti ki magát belőle Ryanre, hogy annak esélye sincs talpon maradni. Ketten azért legyűrik, a szekrény meg para, tele van tapétázva Mandy fényképeivel, nem viccelt a pasi. Nem, mert ő az, aki igazán megérti a lányt, és azért küldte neki a képeket is, hogy tudjon róla, hogy van, aki igazán vigyáz rá. Tegnap is figyelte a hátsó ajtót, mert ha a limuzinból nem Mandy szállt ki, akkor ő onnan szokott bemenni, de tegnap nem ment. A pasas basszus a tökéletes, bár elmebeteg szemtanú, mert minden részletet fejből nyom, amit látott a sikátorban. 22:07-kor érkezett valaki egy piros Ducati 800 Supersporttal, aranyozott kerekekkel, láng matricával és 22:12-kor távozott. Oké, fel van véve.  Kate megérdeklődi, hol van Castle, és a fiúk persze nem hagyják ki , hogy épp a másik exfeleségével vacsorázik.

6x13_castle5.jpg

E helyett Pi ajánlását gépeli vadul, aki épp kezd benne kételkedni, hogy valaha is kész lesz vele. Alexis meg ügyesen elcserélte a telefonját Mandy-vel, és mivel nem ő a popdíva, ezért kénytelen kivinni neki a külvárosba, de nem baj, mert Pi-nek meg épp kikeltek a méhlárvái. Mandy-t a lealacsonyodós szöveg nem dobta fel különösebben, de aztán mégis úgy alakul, hogy őszintére veszi, és a végén kiderül, egy nekünk sokkal lényegesebb dolog is, hogy Alexis is épp utálja a saját életét. Nosza. Megvan a motor, amit három napja eladott a tulajdonosa Jesse Jones-nak, nocsak-nocsak. Nyilván meglépett azóta, de hátha Mandy ismeri a törzshelyeit. Mondjuk mire odaérnek megkérdezni tőle, már nem lesz ott. Először végighallgatja Alexist, aki fel-alá rohangálva kifejti neki, hogy már nem szereti Pi-t, és nem áll készen mégsem egy ilyen kapcsolatra, de nem meri bevallani, mert mekkora szar már, hogy igaza volt az apjának, meg különben is, bérleti szerződésük is van. De romantikus, mondja Mandy. Valóban. Légy önmagad, mondja Coelho.

6x13_castle6.jpg

Most, hogy ezen túl vagyunk, Mandy sms-t kap egy Sam nevű barátjától, aki azt írja, hogy tudja, hogy él, és hogy van valami infója Claire-ről. Alexis hiába próbálja lebeszélni, hogy odamenjen Sam-hez a kocsmába, így aztán elkíséri. A pultos csávó figyelmét Mandy szerint csak úgy tudná magára vonni, ha levetkőzne félmeztelenre, különös tekintettel a nagymama sáljára. Khm. De Alexis inkább feldönt egy poharat, s lőn, az is hatásos. Sam onnan tudta, hogy Mandy él, mert Claire ott járt tegnap este náluk szórakozni. E közben Beckett eléggé kétségbe van zuhanva, mert ha Jesse előbb találja meg Mandy-t, mint ők, akkor az nem lesz egy fáklyásmenet. És előbb fogja, mert Mandy-nek annyi esze van, mint egy gilisztának, és simán hátradobja a kapucniját egy szórakozóhelyen. Hülye. Claire figyelmeztetni akarta Mandy-t tegnap este, hogy valaki bántani akarja, de Sam nem adta meg neki a számát, mert csak, viszont Jessét felhívta neki, akivel beszélt is a lány, de hogy miről, azt persze már nem tudja.

6x13_castle7.jpg

Mivel a tévé is egy perc múlva már bemondja, hogy hol is van jelenleg a mégis élő, vagy netán zombi Mandy. Jó lesz sietni, hogy még Jesse előtt odaérjenek, és ők fojtsák meg az agyatlansága miatt, ne a tetkós srác. Az már megy is, és pisztolya is van, és túszul is ejti Alexist is Mandy-vel együtt, szegény Alexisnak kijut ebből a túszul ejtős dologból. A sztori bonyolódik, Jesse valójában nem is Mandy-val smárolt azon a képen, hanem Claire-vel, mert lefizették őket. Mandy-t vélhetően direkt bedrogozták, hogy ne emlékezzen rá, mit művelt, és a múltjából adódóan simán elhitte magáról, hogy megcsalja a világmegmentő szerelmét a kretén exével. Klassz érzés lehet amúgy. Jesse nem ölte meg Claire-t, csak arról akarta meggyőzni, hogy fogja be addig a száját, míg megkapják a pénz másik felét, mert a lánynak kezdett lelkifurdalása lenni. Mandy szomorúan néz, amikor befutnak Espoék, és Alexis az apjánál talál megnyugvást, ő meg senkinél.  Most ez komoly, hogy Claire-t azért nyírták volna ki, mert fel akarta fedni, hogy csak megrendezték a nagy csókjelenetet?! Ne már.

6x13_castle8.jpg

Most nézem, Espo milyen elegáns, mire fel.  Ezt nem tudjuk meg, de azt igen, hogy ki volt a fotós, és hátha ő megmondja, hogy miért ilyen életbevágóan fontos ez a rohadt kép. James szolidan megkérdi tőlük, nem jönnének-e vissza később, mert épp egy színésznőre vadászik, de miután a fiúk erősen rontják az üzletét, végül bevallja, hogy magától az újságtól adta a tippet Harvey Stryker. Áhá, meg is van az indíték, hiszen Mandy a roppant mód zűrös életével évekig szolgáltatta nekik az állandó híreket az újságba, de aztán képes volt úgy dönteni a kis dög, hogy megjavul, és hát nincs elég celeb a világban, akikről azt lehet hazudni, hogy orrba-szájba csalják egymást. Így kénytelen volt Harvey kitalálni, hogyan zülleszthetné vissza Mandy-t. Hát ez szánalmas. És tényleg az, mert nem is ez történt, most már pont ideje lesz, hogy kiderüljön, hogy akkor mi, mert már kezdek kiborulni. Szóval, Harvey is kapta a tippet, egy eldobható mobiltelefonról hívták. Fogadjunk, hogy Mandy anyja. Jó, hát mondjuk ez most nem volt valami nagy felfedezés, mi?

6x13_castle9.jpg

Persze, hogy ő volt, a szerencsétlen kreténnek még most is ott van a táskájában bekapcsolva az eldobható telefon. Akkor minek vett egyáltalán eldobhatót, na mindegy, tök hülye. Mandy szerint tönkre akarta tenni az életét, az anyja szerint pont ő volt az, aki megmentette, így szokott ez lenni az anyáknál meg a lányoknál. Alexis közben elhozza Mandy-nek világmegmentő Zach-et, úgyhogy ugyan anyu börtönbe megy, de a szerelem győz mindenek felett, trallala. Alexis megkapja Pi ajánlólevelét, úgy tűnik ez lesz az utolsó jó dolog, amit Pi kapni fog tőle. És nahát, Castle már megint benne van a pletykarovatban, de most nem az exfeleségeivel, hanem a leendő feleségével, és mennyire irtó cukin vigyorog Ryan meg Espo. És az űrben lesz az esküvő. Az mondjuk a ruhaválasztás problémáját elég jól megoldja.

6x13_castle10.jpg

Címkék: castle
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása