Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x15 - Kiválasztás káromkodással és kőművesdekoltázzsal

2014. január 26. 19:40 - sixx

Screen Shot 2014-01-27 at 5.58.11.png

Tegnap este már Lilu irányította a bolondokházát, nem mondom, hogy nem hiányzott, mert de, Istenes alatt a dolgok kicsit ellaposodtak és jelzőből is csak egyet ismer (érdekes), igaz néha hozzáteszi, hogy "nagyon", így szavunk nem lehet. A villalakók azonban nem veszik komolyan, márpedig ma Kiválasztás van, és itt azért némi szigorra lesz szükség, meg az arcoskodó lakók helyretételére. Lilu zöldben van és ezüstös topánt adtak a lábára, utóbbi helyett akár vehetett volna vietnami papucsot is, szólni kéne a sztájlisztnak, hátha van az is.

A műsor összefoglaló része a három love storyval indul, Szájmon egy hatéves gyereket megszégyenítő magabiztossággal rakott össze egy szívet hamuból és kövekből, a darabjait fogkrémmel applikálta (nehezen) értelmezhető egésszé. Nem mondom, hogy kortárs múzeumokban nincsenek szarabb cuccok kiállítva. Zsóti is udvarlásba kezd, miközben a háttérben Báttya fevőtámaszokat nyom, hogy letudja a mai szereplését is, a kispesti Rómeó módszere a "kenjük be Dorka cigijét erős paprikával", aminek az eredménye sűrű köhögés és kurvaanyázás. Az RTL a 8-kor kezdődő műsorban kiblőrözte a szájban tartott cigarettát, de a kézben tartottat nem, biztos van valami a médiatörvényben, amiről nem tudok.

 

Dorka rágyön, hogy Zsóti pont olyan infantilis, mint Szájmon, vagy ő maga, és röhögve konstatálja, hogy megszívatták, a folytatásban pedig, amikor közös zuhanyzásra mennek, egymást köpködik Zsótikával, mint két szefós, mert hát úgyis lejön. Ezen az alapon szájba is hugyozhatnák, vagy kulázhatnának a melle közé, a lényeg, hogy szigorúan a zuhany alatt, ugye. Dorka és Zsóti násztánca addig fog tartani, míg Iza rá nem un a dologra, mert akkor itten kő kövön nem marad, ha tetszettek látni a Carrie című Stephen King-horrort, akkor lehet sejteni, mire gondolok. A szerkesztők nem akarták, hogy legyen egy nyugalmas délutánjuk a lakóknak, így beküldtek pár tálca szendvicset és kiadták az ukázt: tessen egymást baszogatni kérdésekkel.

Screen Shot 2014-01-27 at 6.57.48.png

A kérdések Szájmon és 501, Zsóti és DorkaIza illetve Pink és Debilió szerelmére vonatkoztak, és perszehogy üvöltözésbe fulladtak, Pink leostobenkókurvázta 501-et, mire Szájmon, a lovag kilátásba helyezte, hogy megfaszozza a csaj varázsvesszőjét, és már indult is cselekedni, de csak a szája járt - ezt Debilió persze komolyan vette, így már meg is indult, hogy a pár ágyába szarjon, vagy valami hasonló, de leállították. Pink tetovált vagy rajzolt (ragasztott?) szemöldöke mellesleg még groteszkebbé teszi szopottgombóc fejét, Debilió viszont mér tele van, mint a déli busz, így nem törődik azzal, hogy a villa legmanipulatívabb, legidegesítőbb nőjébe akar belemászni könyékig. Kaptak kérdést Zsótiék is, itt Iza kijelentette, hogy leszarja Dorka és Zsóti kapcsolatát, mire bevágták Dorka szokásos "menj már anyádba a hazugságaiddal"-fejét. A vita legjobb pillanatát Krisztián szállította, amikor egy ki az ostobább, Pink vagy 501 vitát azzal zárt le, hogy

Itt mindenki buta, hiszen itt vagyunk bent.

 

A veszekedés hozadéka volt még egy Szájmon-501 összezördülés, amiből kiderült, hogy 501 az első nap taktikából alkart baszni Zsótival, aztán ugyanazért Simlissel, és hogy vajh most miért baszik Szájmonnal? Hát szerelembűl, abból. Muhaha. Estére is jutott egy adag konfliktus: a lakóknak színt kellett vallaniuk, kit tartanak nagy színésznek ill. színésznőnek. A VV Gigi vándordíjat a csajoknál 501, a fasziknál megosztva Debilió és Simlis kapta, utóbbi nem értette miért, de nem baj, mi tudjuk. Az egész játák legjobb pillanata, amikor egy felolvasott indoklásban 501-et vagy tán Pinket Maryln Brandónak titulálta valamelyik agysebész.

Screen Shot 2014-01-27 at 6.53.44.png

501 nem örült a díjnak, és a hálószobában sírdogált egy kicsit Szájmonnak, aki baszott megvédeni mindenki előtt, a faszi egy ideig hallgatta, aztán dugtak egy kicsit, de ennek nem lett jó vége, mert Debilió kiszagolta a dolgot, és mindenkit becsődített a szobába, ahol először csak ujjal mutogatott az ütemesen emelkedő-süllyedő, Ikea-huzatos paplanra (közben Iza és Dorka zabpelyhet zabált két pofára) majd lerántotta a takarót, "nézzük meg, benne van-e"-felkiáltással. Agyonvertem volna.

Screen Shot 2014-01-27 at 6.55.39.png

Lefekvésre is jutott ordibálás, Dorka és Zsóti addig évődött és röhögcsélt egymással, míg Iza agyában elpattant valami, és el nem kezdett racsítani, hogy ő itten aludna, és nincsen rá tekintettel senki, és egyébként is kurvaistenbasszameg, és mit képzelnek, kirongyolt a nappaliba, ahol Simlis, az arca láttán már tudta, hogy kurva nagy baj van. Iza egy üveg vízzel visszarohant a hálóba, és kilátásba helyezett egy zuhanyt mindenkinek, majd kiabált még egy sort, de ezt már mindenki leszarta, főleg Zsóti meg Dorka. Mivel a műsorszám bebukott, Iza kabátot vett magához és cigit, majd látványosan dúlva-fúlva, az ajtót maga után bebaszva kiment az udvarra, és Dorka, a hülye, meg utána ment, mert ő egy ilyen típus, neki meg kell értenie mindenkit, és jóban kell lennie minden lakóval. Simlis csóválja is a fejit odabent, ejnyemár, de hülye vagy te, Dorka.

 

Na, válasszunk ki, ideje már. Ezek ott bent nem tudnak semmit róla, az első sokkig mindenki nagyon vidám, de Lilu hamar lehűti a kedélyeket: kiválasztás lesz, mostan. Debilió kap egy miniinfarktust, de villamesterként kimegy a borítékos bőröndért, és közben a tükörben pózol egyet, Zsóti meg Krisztián kimegy az öntöttvasból készített Kiválasztó Tábláért, ami kurvára lehetne fából is, de akkor könnyű lenne, és nem lenne konstans balesetveszély. A készülődés közben a nők igyekeznek embert faragni magukból (smink és haj igazítva), Józsi meg nadrágot húz a sárga bugyira, ennek örülünk, de nagyon. Lilu elmondja a szabályokat, de persze hiába, agyhalottaknak aztán magyarázhatsz. Holtverseny esetén Debilió dönt. Először felírják a nevet egy papírra, aztán jön a móka, közben Bugyitlan olyan kőművesdekoltázst villant, amilyet csak vicces mémeken lehet látni.

Screen Shot 2014-01-27 at 7.23.04.png

Jönnek a bejátszások, sajnos pár brutális kimarad (pl. Iza-Zsóti smár) de ezekkel majd kezdenek valamit a szerkesztők. Lilu faggatja a nyomorultakat a látottakról, az egyetlen reveláció, hogy Szájmon nem tud spontán reagálni dolgokra és csak összevissza beszél, meg káromkodik, ezért Lilu lebassza, Szájmon visszaszól, de Lilu lenyomja, itt nem lesz még egy VV Attilázás baszki. Jön a jelrakás, a várt bizonytalankodással, szinte mindenki kap jelet, az indoklások általában a "nagyon szeretlek téged, ez figyelmeztetés" vonalon mozognak, tán csak Krisztián mondja ki, hogy Simlisnek itt helye nincsen, és nem akar vele együtt lakni. Szájmon egy betanult, nagyon zavaros szöveget tol, semmi értelme nincs, de legalább szépen felmondta. A végén Laci, Bugyitlan és Pink áll 2-2 jellel, Debiliónak kell döntenie, jaj, sírás lesz belőle, hiszen a két csajt csak nem hajítja ki, így marad Simlis, ő kapja a telesírt ződ kendőt.

Screen Shot 2014-01-27 at 7.35.58.png

A végén mutatnak egy bejátszást a ma este 21:30-kor jelentkező összefoglalóról, amiben Iza és Simlis üvöltözik egymással, de úgy, hogy Iza már Simlis arcába mászik a végére. Máris ökölbe szorul a talpam a látványtól.

 
 
Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cave Nick 2014.01.27. 17:18:47

@☺Mazsola: van egy jó mongol étterem Bp-n a Délinél (Márvány utca), mondjuk nem tudom mennyire autentikus, mert főleg pácolt, grillezet húsok vannak.. de azok nagyon jók.
www.mongolianbbq.hu/hu/menu/etelek/szem-szaj-ingere

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 17:24:25

jé, besárgult a nevem:) a másik nickemnél nem csinálta

@Cave Nick: nem vagyok pösti, de jónak néz ki:) én afgánban voltam egyszer és naggyon finom volt...

Cave Nick 2014.01.27. 17:24:32

@Haynau: azok a "kurva fehérjék": tápkieget is kapnak odabent?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.27. 17:43:31

@Cave Nick: Azt hittem csak Sári figyel a szükséges fehérjebevitelre.

malevil2050 2014.01.27. 17:54:01

@☺Mazsola: Felteszed a kérdést . Hova megy csiga? Persze kapsz válasz a kérdésedre de az a kétdező szempontjából egy sem jó.Amikor már századjára teszed fel neki végre , kinyögod. Hova megy a csiga ? a válasz. hát az idegeidre! :) Persze ilyenkor a válaszadó már kellően ideges.

ő-szinte 2014.01.27. 17:56:33

@☺Mazsola: mert rosszul van beállítva

malevil2050 2014.01.27. 17:57:34

@ミラ: Nem beszélva arról h ez a gugli világában már nem éppen aktuális. Régen lehetett ezt valami féle tudásnak nevezni.talán.

ő-szinte 2014.01.27. 17:58:24

@Cave Nick: ha szerencsejuk van a pasiknak, a csajok mindenképp ;DDDDDDDDDD

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 17:59:15

@Cave Nick: ránézésre max Lacinak lehet köze bármiféle sporthoz, úgyhogy kérdéses.

Az biztos, hogy Izával csúnya dolgokat művel a ZS-vitamin hiány.

malevil2050 2014.01.27. 18:00:29

@Szentpeter: Nahh mit szólsz laci féle elképzeléshez /kit visz ki szempontból?/

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 18:01:36

@malevil2050: ahh, facepalm:DDD

@ő-szinte: másik blognál működött. vagy blogfüggő? mondjuk mindegy, most ezen maradok, a másikkal már megvan a 10000 komment:)

Cave Nick 2014.01.27. 18:19:19

@A Proverbiális Noszty Fiú: a Dagi elvileg profi kézilabdás volt, a többiek meg gyúrnak

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 18:27:20

@Cave Nick: volt, pár éve. A srácokon meg egyáltalán nem látszik.

Cave Nick 2014.01.27. 18:31:12

@A Proverbiális Noszty Fiú: te Arnold Classic bajnok vagy v mi?:D A Simonon kívül az összesen látszik, hogy gyúrnak valamilyen szinten..

Cave Nick 2014.01.27. 18:33:02

@A Proverbiális Noszty Fiú: a Zs vitamin hiányon a rudoncseppre gondolsz?

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 18:36:45

@Cave Nick: távolról sem, de eléggé biztosan be tudom lőni, hogy ki az, aki látott már edzőtermet belülről.

No homo.

Lacit és talán részben Zsoltot leszámítva eléggé a Justin Bieber hullámot lovagolják a srácok.

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 18:38:34

@Cave Nick: azaz, rudoncsepp/rudacillin/rudapirin.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 18:38:57

@☺Mazsola: belejössz majd :) A cica szemeid még mindig szépek.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 18:44:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: köszi:) bár itt mikor belendültök, csak kapkodom a fejem:D mondjuk nem hajt a tatár:)

@Cave Nick: áááááá...:)

Cave Nick 2014.01.27. 18:46:03

@A Proverbiális Noszty Fiú: ahogy én látom sem a Johnny Bravo, sem a Traktoros, sem az Orálió nem a saját alap izomzatával rendelkezik, valamennyire rágyúrtak, hogy esetleg nem szakszerűen vagy nem edzőteremben az egy másik dolog. De a kisfilmjeik is erről szóltak lásd Báttya a gyúrós, háttérben 1m3 Scitec Nutrition diszperzites vödörrel.

malevil2050 2014.01.27. 18:46:17

@Szentpeter: De akkor bíztos a bukta,ha csak nem ő a beépített ember.

Cave Nick 2014.01.27. 18:47:11

@☺Mazsola: mi ááááá, a rudamoncsepp?

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.27. 18:54:39

@Szentpeter: Szerintem is Aurélt viszi. Ezt el is várjuk az öreg sasmadártól.

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 18:55:53

@Cave Nick: ahha:) ezt még nem hallottam:) már megérte erre tévedni

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: :DDDD

tena_lady 2014.01.27. 19:02:59

Ha Aureliót viszi, akkor hajjak meg, letöltöm az appot és Lacira szavazok. Felkavarná az állóvizet, ha nem Aurelio menne vissza. Látni akarom az arcokat, amikor Laci belép az ajtón! :D

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:08:40

@Cave Nick: köszi. sajna mostanában nem nagyon van időm rá, kattintgatni se nagyon jutok el...

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:09:19

@tena_lady: ne, csak sírdogáliót ne!!!

Szentpeter 2014.01.27. 19:11:59

@malevil2050: Emlékszel a VV5-re ? Ott is volt egy faszmutogató, ordibáló, tök hülye fazon..

kiesett mint a szar...

Szentpeter 2014.01.27. 19:13:48

@én már a fény gyermeke vagyok: Biztosra nem mondom.. de a streamen Laci számba vette a dolgot..

A gyávákat nem szereti a néző, Laci ezt tudja..

Szentpeter 2014.01.27. 19:18:25

Az ember nyilván két dolgot választhat, vagy kiviszi a legnagyobb szájú lakót, aki szívtipróként a farkát fogdossa este, vagy pörgettyűzi.. vagy választ magának a sarokból egy pókot, Józsit, vagy a kapaszájú Krisztiánt...

tena_lady 2014.01.27. 19:20:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ha taktikázást akarok nézni, akkor Lacira jobban számíthatok, mint Aurelióra. Az eddigiek alapján legalábbis.

Istenes Bence 2014.01.27. 19:22:32

El kellene érni a 2000 hozzászólást, mert mindjárt jön az új post. Vagy ebben mararunk a ma estére? ;)

Szentpeter 2014.01.27. 19:23:57

@Istenes Bence: Ahhoz, le kell köpnöd valakit...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 19:25:02

@tena_lady: persze, műscsi alapján nem.

@☺Mazsola: én azt sem értettem.

@Istenes Bence: ma te leszel?

Istenes Bence 2014.01.27. 19:25:33

@tena_lady: Támogatom!
Ha Debíliót hívja ki Laci, akkor Laci mellé állok. Itthon hétvégén lesz vagy 8 eszköz, amin megy az app. ;)

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:25:35

@Szentpeter: ez egyébként tényleg így volt? zsóti megkérdezte dorcit, hogy leköpheti-e?

malevil2050 2014.01.27. 19:26:12

@Szentpeter: Ez igaz,de különben nekem is ez a tippem,Eléggé határozottnak tünt amikor szájmonnal ezt tárgyalták.Lényegében ez a helyes.

Ennek ellenére bennem van egy kétely a győzelmével kapcsolatban.meg is indokolom.A szavazó közeg itt más most /okos telo/ inkább fiatalok szavaznak ők nagyon másképpen gondolkodnak az amorosorol - sztem.

Istenes Bence 2014.01.27. 19:26:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Én itt leszek. A selejtes énem lehet, hogy a székházból fog műsort vezetni. :DD

Istenes Bence 2014.01.27. 19:27:25

@Szentpeter: Ma még nem volt időm, de holnap dolgom van a belvárosban, leköpök pár csajt.
- Szia! Zsóti vagyunk! (Köp.) Járunk? ;)

Cave Nick 2014.01.27. 19:28:51

@A Proverbiális Noszty Fiú: mellre, bicepszre láthatóan edz, nem azt mondom, hogy indulhatna holnap az említett testépítő versenyen, de termekben is százával látni ilyen csókákat.. meg aztán csak 18 éves vagy mennyi.

malevil2050 2014.01.27. 19:30:07

@☺Mazsola: Pontosan így volt a hitelesség kedvéért a zuhany alatt ha jól emlékszem,vízzel a szájában és nem a hagyományos nyállal /hu ezt jól megmagyaráztam/ :) - történt az akció :)

Szentpeter 2014.01.27. 19:30:22

@☺Mazsola: Igen.. fent van a video a honlapon

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:30:58

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: pedig malevil olyan szépen elmondta:)

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:31:38

@malevil2050: @Szentpeter: hú, muszáj lesz megnéznem. a fogadalmam már úgyis megdőlt tegnap...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.27. 19:32:13

@Istenes Bence: szétszakadtatok?:)

@☺Mazsola: de nem értem, rámutatnál, hol írta le?

Szentpeter 2014.01.27. 19:32:23

@Istenes Bence: Én azért ezt nem próbálom ki.. hátha visszaköp a csaj..

malevil2050 2014.01.27. 19:33:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:

malevil2050 2014.01.27. 17:54:01

@☺Mazsola: Felteszed a kérdést . Hova megy csiga? Persze kapsz válasz a kérdésedre de az a kétdező szempontjából egy sem jó.Amikor már századjára teszed fel neki végre , kinyögod. Hova megy a csiga ? a válasz. hát az idegeidre! :) Persze ilyenkor a válaszadó már kellően ideges. - tessék

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:34:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: parancsolj:) felkészültél?
"Felteszed a kérdést . Hova megy csiga? Persze kapsz válasz a kérdésedre de az a kétdező szempontjából egy sem jó.Amikor már századjára teszed fel neki végre , kinyögod. Hova megy a csiga ? a válasz. hát az idegeidre! :) Persze ilyenkor a válaszadó már kellően ideges. "

malevil2050 2014.01.27. 19:35:07

@☺Mazsola: Mit fogadtál tegnap? 4 lovas hintót? :)

Istenes Bence 2014.01.27. 19:36:12

@Szentpeter: Az azt jelenti, hogy készen áll a beköpésre! :D Onnantól már szerelem, mint Simié és Sárliké!

Szentpeter 2014.01.27. 19:38:13

@Istenes Bence: Jaj.. ez olyan volt mint egy tökön rúgás.. ( mosolygok )

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:42:33

@malevil2050: ja, hamupipőkés tököset:) nem, még tegnapelőtt azt, hogy soha többet nem nézek meg ebből semmit, csak a hv-ról informálódom. persze, hogy nem bírtam ki... de ez a ti hibátok, mert medvet csináltok hozzá:))

Istenes Bence 2014.01.27. 19:43:53

Jajjj! Erős-paprikás kézzel megtöröltem a szemem. Nem fogom látni az összefoglalót! Ezt is alig bírtam begépelni...

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:48:31

mármint kedvet

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: na, akkor rizsa nélkül így hangzik: hova megy a csiga? az idegeidre (és miért? mert 100x kellene megkérdezni, hogy hova megy, de én ettől most megkíméllek)

malevil2050 2014.01.27. 19:50:39

@☺Mazsola: Értem,mi már csak ilynek vagyunk.

Valamit nem jól csinálsz mert a kommnetjeidnél a "megszólított" fekete /emiatt nem sárgul be/ - én sem láttam most h nekem szól pl.

Mindig katt a szöveg alján megjelenő " válasz erre " felíratra és az ablakban megjelent név után írd közvetlenül a mondandódat , így elméletig működni e kell.

Szentpeter 2014.01.27. 19:54:10

Csajok, be fogtok csavarodni..

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 19:54:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: azt ne tőlem kérdezd, de legalább fárasztó:)

@malevil2050: pedig mindig arra kattintok:S

beacska 2014.01.27. 19:55:09

@malevil2050: mi volt tegnap eejjel? volt vmi eerdemleges, beacskanak valoo? mucsaroocsoogeen vagyok, ooruulook, hogy tudok iirni, nem hogy vidit neezni ;(

Szentpeter 2014.01.27. 19:56:45

@beacska: Kiválasztás.. Laci kapta.. megy a susmus... stop..

malevil2050 2014.01.27. 19:57:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Hmm. Felteszed ezt a kérdést valakinek:

Hova megy a csiga? bármilyen válaszra , nem a felelet.

Amikor már a 150. választ sem fogadod el, a legvégén azt mondod,

Hova megy a csiga? ... hát nem tudod? és megválaszolod neki : hát az idegeidre.

Ha így sem érted akko én föladtam.:)

malevil2050 2014.01.27. 19:58:00

@☺Mazsola: most nagyon jó, akkor nem tudom.

malevil2050 2014.01.27. 20:01:29

@beacska: malevil2050 2014.01.27. 09:49:37

Az éccakai onylányt érdems végignézni majd aki tehetiés aki tanulni akar egy kis análerotikát az tájékozódhat a tapasztalt versenyzőktől,megnézheti amoroso nyomúlását,hallhat viki pasijairól/nahh nem sokat/,belekóstolhat laci úr taktikai elképzeléseibe,lényegében ennyi :)

Látsd kivel van dolgod viszakerestem amit reggel írtam :)

☺Mazsola (törölt) 2014.01.27. 20:01:54

@malevil2050: most nagyon jó? :D

na nekiállok fejtágítani, legyetek rosszak
csóközön

malevil2050 2014.01.27. 20:03:03

@☺Mazsola: így jó , így jó a játék :)

beacska 2014.01.27. 20:07:11

@Szentpeter: ooo, az eeejelre gondoltam...a kivaalasztaas fent van leiirva

ő-szinte 2014.01.27. 20:09:40

@malevil2050: ha azt mondtad volna neki, hogy a martirok útjára, akkor biztos megértette volna elsőre is ;DDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2014.01.27. 20:13:16

@malevil2050: ja, es az utóbbi par kommentetek alapjan szerintem szopatva vagy pedig nem te vagy a csaj :P
:DDDDDD

Szentpeter 2014.01.27. 20:14:48

@beacska: Hát néztem pár streamet éjjelről, Lacit mutatták aki a lehetőségekről beszélt a villatársakkal..

Bunyó sex nem volt, ha csak nem ma reggel, mert Laci és Iza összekapott..

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.27. 20:14:53

Pedig már oly' közel volt a 2k komment.

malevil2050 2014.01.27. 20:15:39

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Ezt az iasurával közöld én is tőle loptam :)

beacska 2014.01.27. 20:23:14

@Szentpeter: ees, laci mit okoskodott ki?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.27. 20:25:20

@☺Mazsola: Mongol konyha. Kb. húst hússal, de jó zsírosan ám! Meg erős tea, enyhén avas vajjal. Ezt házipálesz nélkül nem viseled el. Vagy végig gyomorgörcsöd lesz, ami a sztyeppe közepén (ahol még bokor sincs, nemhogy budi) nem annyira frankó.

@ミラ: Persze, tudom, külön státusza van. Szerintem valamikor teljesen Kínához fogják csatolni, de az még eltart egy darabig.

@Cave Nick: Nem tom. Zsóti nyögte be egyszer múlt héten szó szerint, hogy rájött a szarhatnék, mert azok a kurva fehérjék...

Na, megyek mint a csiga... az új poszthoz kommentelni.

malevil2050 2014.01.27. 20:34:43

@beacska: Már két helyen vagyunk, azt h valószínűleg a propellerest viszi ki-

Diamond05 2014.01.27. 20:54:52

És Zsófinak tényleg milyen szopottgombóc feje van! Nagyon találó ez a jellemzés XD

19 Nyunyesz 85 2014.01.27. 21:00:11

Mikor lesz ma öfi? Még csak most nézem a tegnap estit és fetrenek a röhögétől.... Aurélió,hogy lesápadt? leesett neki,hogy az egész ország rajta röhög?! :D

beacska 2014.01.27. 23:28:14

hali! lacin zoold kendoo volt, amikor leugatta izaat? az nem t.eloott volt?
amuugy hiaba akarjaak sokan, hogy izaat vigye ki, toobb okbool sem fogja:1.egz jelet sem kapott toole2.noo3.egyszer vmire azt mondta,azeert csinaalja, h. feelteekennyee tegye izaat...tutira nem hivja ki.

een nem laattam(haala az eegnek) a veszekedeest, de nekem inkaabb egy apukaanak tuunt, aki durva eszkoozookkel probaalja meg eeszreteeriiteni a laanyaat...

izaanak ez maar sokadik dolog, amin nem aartana elgondolkodni. eeen, mint iza fan klub alapitotag(ees koonnyen lehet, hogz maar utsoo tag) nagyon remeelem, hogz veegre eeszbekap!!!!
süti beállítások módosítása