Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Big Bang Theory 3x02 - The Jiminy Conjecture

2014. január 24. 13:00 - Szakee

A fiúk (kezdetben Leonard nélkül) a képregényboltban vannak, mert ma jöttek meg az új képregények. Ugyan nem számítanak rá, de kis idő után Leo is betoppan. Szinte sértésnek érzik, hogy itt van, nem pedig Penny-vel. Leo erre elmondja, hogy egy kapcsolat nem csak a szexből áll, meg néha jó is, ha nincsenek együtt. Apropó, szex: Leonard saját elmondása szerint Penny-vel okés volt a dolog. Okés? MI? – nyomatják a srácok, erre számítottak legkevésbé. Leo még azt is hozzáteszi, hogy nem olyan volt, mint amilyennek képzelte. Úgy tűnik, hogy Stephenie Meyer átvette az irányítást a sorozat felett, ebből is ilyen vámpíros-vérfarkasos vergődés lesz. Ráadásul a rész elején Sheldon és Howard arról vitatkoztak, hogy Rozsomáknak akkor születésétől fogva van-e karma, vagy sem. Rozsomák meg már majdnem (vér)farkas. Remélem értjük a célzást.

vlckép00001.png

Vacsoránál Raj és Howard még mindig Leo-t szívatják, ami Penny-nek is feltűnik. Kérdésére persze Sheldon válaszol, mert hát az igazságot nem lehet elrejteni. Penny kiborul, inkább egyedül enne, Sheldon pedig elgondolkozik azon, hogy mit is tehetett rosszul. Leo Penny után megy, hogy elmagyarázza a történetet. Időközben kiderül, hogy az este Penny-nek sem lesz a top 10 élménye között. Penny nyugtatja magukat, tuti csak időre, meg egy kis borra van szükségük.

vlckép00003.png

Eközben Sheldon még mindig azon gondolkodik, hogy tulajdonképp mit is mondott Penny-nek, amiért ennyire feldühödött. Elég sok idő eltelhetett, de végül meglett a megoldás: lehet, hogy Leo szavait nem pont Penny-nek kellene elmondania. A jelenetnek itt vége is lehetne, ha nem hallanának meg egy tücsköt ciripelni a szobában. Sheldon persze rögtön tudja, hogy pontosan milyen tücsök, de Howard már megint ellenkezik vele, szerinte Sheldonnak már megint nincs igaza. Howard fölajánlja, hogy fogadjanak, mire Sheldon lazán odavágja, hogy nem akarja elnyerni a pénzét. Így végül nem pénzben fogadnak, hanem egy-egy képregény a tét. De ugye ahhoz, hogy kiderüljön, melyikük nyert, el is kéne kapni a tücsköt, kezdetét veszi a hajsza.

vlckép00004.png

Váltunk vissza Penny-re és Leora, ahol már majdnem elfogyott a bor, melegedik a helyzet.

vlckép00005.png

Nem ért véget a keresés, a tücsök a liftaknában van, valahogy ki kell majd szedni.

vlckép00006.png

A bor elfogyott, jöhet a snapsz. Mentás, mert az finom, meg snapsz, mert azt vicces kimondani. Támadhatatlan érvek.

vlckép00007.png

Sheldon lejutott a liftaknába, de Raj és Howard meghallották, hogy nem ott van a tücsök, hanem valahol a lépcsőházban. Sheldont meg otthagyták az aknában, hátha ki tud jönni.

vlckép00008.png

Beütött az alkohol, legalábbis Leo-nak biztos, épp Penny WC-jével köt szoros barátságot. Penny, mint kemény csaj, jól megmondja Leo-nak, hogy mennyire nem bírja a srác az alkoholt. Csak mikor meglátja a termést, akkor hirtelen az ő gyomra is felfordul.

vlckép00009.png

Meglett a tücsök, Howard az egyetem ebédlőjébe hozta be, ott a könyv is, mindenféle bogarakkal-rovarokkal. Természetesen egyikük sem hiszi el, hogy mit mond a másik, ezért megkeresnek valakit, aki megmondja a tutit: egy rovarszakértőt.

vlckép00010.png

A bogaras csávó irodája tele van mindenféle soklábú élőlénnyel, de szerencsére mind terráriumba vannak zárva. A bogaras csávó tényleg bogaras, mert most tudta meg, hogy ki van rúgva, az egyetem nem finanszírozza tovább a kutatásait. Ezért azt gondolja, hogy a három fizikus azért van itt, hogy felmérjék a terepet, ahová a legújabb laborjukat telepítik. Végül megnézi a tücsköt, tényleg Howardnak volt igaza, ő nyerte a fogadást.

vlckép00011.png

Miután a fogadást elveszítette, Sheldon nagyon letörten hozta el a képregényt, a SZÉFBŐL! Mert Sheldon az igazán értékes képregényeket nem tartja otthon, hanem van rá egy külön széf. Az épületben összetalálkozik Penny-vel, aki elmondja, hogy nála sem megy minden jól Leo-val, szóval Sheldon igazán együtt érezhetne vele egy kicsit. A srácok lakásába felérve, Sheldon elmondja Leonardnek, hogy beszélt Penny-vel a kapcsolatukról. Leo ezért átmegy Penny-hez, megvitatni a dolgot, ahol arra jutnak, hogy maradhatnának barátok, majd ezzel a képpel fejezzük be a részt:

vlckép00013.png

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása