Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x12 - Az bütykökrűl meg lógó csöcsökrűl

2014. január 23. 20:30 - sixx

Elöljáróban szögezzük le: kevés férfi van akinek jól áll a citromsárga farmer. Istenes Bence nem tartozik közéjük. Na, hogy ezt így letisztáztuk, foglalkozzunk a valóban lényeges dolgokkal, A Tragédia Napjával. Mert ugye a geci szerkesztők elszakították VV Alexát kis pajtásaitól, és ez nagyon megterhelt mindenkit, de annyira, hogy nemcsak Debilió sírta tele a bugyiját, hanem mindenki, még VV Viki is, aki eddig pont úgy viselkedett, mint egy haditechnikabuzi troll az indexen. Ebből az előző két adásban kaptunk egy-egy adagot, de ma teljesedett ki a dráma istenigazából.

Screen Shot 2014-01-24 at 4.56.37.png

IB síri bejelentése (valaki menni fog holnap, de nem mondom meg, ki) utáni reggel mindenki úgy ébred, hogy, na megy haza valaki, de az nem én leszek, Simlis konkrétan ki is jelenti, hogy itt marad gondnoknak, de nem megy sehová. Báttya a csabaiakban bízik, BAZDMEG, csak szavaznak FASZOM, mondja a rettentő álmos Szájmonnak, rettentő jól nyomtam a rúdon, mert KURVAJÓL táncolok. Bugyitlan armaggeddont jósol a jövőre nézve, Debilió meg kilátásba helyezi, hogy meg fog törni, ha Bugyitlant hazaküldik. Zsóti konkrétan kiröhögi. Ez egyébként Báttya eddigi legerősebb epizódja, a budi mellett aszongya Bugyitlannak, hogy őtet innen nem küldik haza, mert olyan szövege van, mint senkinek.

Screen Shot 2014-01-24 at 5.10.32.png

Nincs szerencsénk, és 501 bevonul a nyugiba Szájmonnal, akinek az orra tök piros, tán csak nem valami betegség? Hiába no, 500 farok az csak 500 farok Sárlik peckében, becsúszhat valami cucc. Szájmon motyogásszerű beszédét nem értem, 501 vinnyogásba hajló tájszólását nem tudom elviselni. Egyébként is, mindenki csak azon agyal, ki megy haza, és amikor ez már kezd kibaszott unalmas lenni, Báttya megmenti a sót, berángatja Szájmont a nyugiba, és ellentmondást nem tűrő hangon közli vele, hogy szereti, és Szájmon kussoljon, ha ő szívet önt. Te vagy a legjobb barátom, mondja, ha esetleg kiesel, vigyázok 501-re, nehogy rámenjen valaki. Szájmon nem tud mit kezdeni a dologgal, azzal meg pláne nem, amikor Józsi ad neki két férfias puszit. Kétszer, és még az ajtóban is adna, de Szájmon ügyesen kibújik belőle.

Screen Shot 2014-01-24 at 5.21.28.png

A lakók kapnak feladatot, meg kell mondani, milyen új lakót várnak a kieső helyére. Ez kibaszott kegyetlen kívülről, mármint VV Alexát nézni, ahogy a kamerába elrebegi, hogy milyen faszit vár ide be, miközben mi már tudjuk, hogy rég kihajították, mint macskát szarni. Dorka az interjúszobában aszongya hogy

Tudom, hogy hülyén hangzik, de mi egy családdá avanzsálódtunk fel.

Screen Shot 2014-01-24 at 5.29.59.png

Közben 501 valamit varr az ebédlőben, tán csak nem kis zsákot Szájmon zoknijára, hogy legyen helye a karmainak? Zsóti nem akar senkit, de ha már muszáj, akkor jöjjön egy V-vonalas fotómodell, akire Iza rápusztulhat. Iza természetesen pont ilyet akar, legyen tengerkék szeme. Bugyitlannak Voksán Virág kell, de ha ő nem, akkor jöjjön egy faszi, kemény, erős, tetovált. Dorka is faszit akar, újabb macsót. Simlis egy bevállalós harmincas nőt vár, aki letöri VikiTroll szarvát. Viki meg egy olyan faszit, akinek van humora. Báttya férfit kér, de ne legyen izmosabb, mint ő, mert nem akar szégyenben maradni. Ja, és csináljon meg mindent helyette, mosson, főzzön, takarítson. Szájmon új főnököt akar, mert sok itt a köcsög. 501-nek faszi kell, de nem azéééért, meeer baaaaszniii akaaaar veeeleee, hanem mert csak. Debilió: keblek - minimum D, lábak - izmosak, haj - szőke, segg - bombasztikus, és legyen könnyűvérű, befolyásolható és hisztis.

Screen Shot 2014-01-24 at 5.34.25.png

Vissza a Tragédia Másodperceihez, a bejelentés (Alexa, húzzál innen) után mindenki kiborul, Bugyitlan meg legjobban, mert 501, kiváló diplomáciai érzékről és érzelmi intelligenciáról tanúskodva odaveti neki, hogy miattad megy ki Alexa - ezek azt hiszik, hogy a csajt a leszbismár miatt szavazták ki a nézők. Bugyitlan eleinte a fal mellett sír, aztán beront a fürdőszobába és széjjelveri a lambériát, de elég keményen, mert a keze teljesen leamortizálódik közben, és már nem a lelke fáj neki, hanem a teste. A tükör előtt szenvedő Bugyitlan és Alexa előadása felejthetetlen. Szétfolyó sminkek, könnyek, hiszti, borzalom. Bugyitlan bemegy a hálóba sírni, Iza meg vigasztalja, mert néha belőle is kitör az ember, csak nem elég gyakran.

 

A kiköltözés után jönnek az újak, VV PinkBarbie Zsófi meg VV Traktoros Krisztián, előbbinek a hangja iszonyú idegesítően vinnyogós, és eleve úgy néz ki, mint egy kibaszott karikatúra, utóbbi meg egy Báttya 2.0 első blikkre, igaz, kisebb bicepszekkel, mint Báttya megállapítja, és idáig hallom, ahogy a kövek legördülnek a szívérül. Pink nem örül annak, hogy neki nem örültek, mert milyen ez már - hiába magyarázzák neki, hogy ez most elég kellemetlen mindenkinek. Iza speciel azzal fogadja, hogy lehet is visszafordulni, ami azért elég nagy gyökérség. A beavatás ennek megfelelően nehézkes, Simlis foglalkozik Pinkkel, ez a háló, az a szőnyeg, ott alszol majd velem. Zsótiék röhögnek is rajta, mondván, nesze, máris rápusztult a friss húsra az öreg. Traktorossal senki nem foglalkozik, de kajakra, ott csámborog a villában egyedül. Debilió megkérdi Bugyitlant, hogy bejön-e neki Pink, a nemleges választól menten jobb kedvre derül, egy konkurenssel kevesebb, gondolja.

Screen Shot 2014-01-24 at 5.55.06.png

Miközben Pinket először Simlis, majd Debilió igyekszik kicsit puhítani, Dorka és Iza mint két megkeseredett vénasszony ül a dohányzósarokban és méregetik az ellenfelet, Dorka szerint a csöcse jó nagy, és igazi, de nyávog, és ez Izának sem tetszik, viszont abban mindketten egyetértenek, hogy kicsit már lógnak a csöcsök, és ez láthatóan elégedettséggel tölti el őket. Debilió egész pályás letámadást indít a csaj ellen, mutasd a lábujjadat, mondja, és úgy nézi, mint én szoktam a rántott csirkemájat a 39-esek éttermében dél tájékán. Aztán elhangzik az epizód tételmondata, természetesen Debilió szájából.

Naracsbőrös a kis poppolód?

Screen Shot 2014-01-24 at 6.04.42.png

A poppoló az Éden Pista féle (Mr. Nyíregyháza második helyezett) fosszóró egy fokkal szalonképesebb verziója, bár abba a szalonba, ahol ez elfogadott, nem biztos, hogy szívesen mennék. Vasárnap kiválasztás lesz, bizony.

 
 
Címkék: vv6
799 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tena_lady 2014.01.24. 16:43:24

@AnnaKarenina: Persze, hogy szükség van rá, csak nyerni nem fog. :D Amúgy nagyjából egyetértek, de az új csajt még nem írnám le, mert az okosabbak közé tartozik. Ezzel nem azt mondom, hogy az érdekesebbek közé is. :)

Shoyu 2014.01.24. 16:46:35

Nem értem, az új Simon-Sári szexvideón miről beszélnek?

ő-szinte 2014.01.24. 16:50:22

Na jó, olvasson vissza Debilif faszomatbazdmeg :DDDDDDDD
Ez nekem ma nem improvizal :S

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 16:50:48

@☺ágica: akkor csak readonly voltam, és a gép előtt röhögtem :)

Kukkoltam a kommentelőket, ha úgy tetszik :)

De ha jólemlékszem, te ott is írogattál :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 16:52:08

@☺ágica: "te ki voltál az ÉH-ban?"

ezen most felröhögtem :DDD

Shoyu 2014.01.24. 16:54:21

@tikk: Nem kell mindent ennyire komolyan van, sőt nem is gondolom igaznak, amit állítasz, kismillió Gyúrós Józsi, Iza, stb. szaladgál az országban, nincsen semmi bajuk, átlagos fiatalok. Aki itt kérdéses mentálisan az tulajdonképpen csak Simon, bár ő viszont kifejezetten intelligens, esetleg még Aurelio, Teot, azért nem sorolom ide, mert tulajdonképpen indokoltan produkált egy dühkitörést, mással is megeshet. A butaság az nem mentális zavar.

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 16:55:51

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: akkor azért nem emlékszem:) mondjuk én sem sokat írogattam, vszínű mostsenem fogok:S de ma megnézam, bármi lesz is:)

"ezen most felröhögtem :DDD " na ezért pontosítottam:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 16:58:01

Megfigyeltétek amúgy, hogy mindenkin egyensapka, egyenpóló van, már a logó szempontjából??!

A végén csak kiderül, h nem hipsztereznek, hanem a szponzor tényleg beküldött csak úgy ennyi sapkát (hiszen a fejükön mindig látszik a logó=reklám), és így reklámozzák...
Dől ebből a lé, és milyen keveset forgatnak vissza a műsorba...
Azt a kapitalista fajtájukat!

Shoyu 2014.01.24. 16:58:25

@nowo1: Bizony, az a csók tényleg komoly lett. Másrészt most mi van, Zsolt rájött, hogy Dorkát jobban zavarja, hogy barátnője van, mint őt magát, megunta a várakozást és ráharap mégis Izára?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 16:59:16

@☺ágica: és miért nem akarsz most írogatni?

a zertéel oldalán vissza lehet nézni az öfiket, és aki lát vmi jót, leírja, beírja :)

Haynau tán nem is szokta a tv-n nézni, úgy kommentelget.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 17:00:50

@Shoyu: vagy csak azt látta, h dorka rámozdul Traktorra, és neki kell a nő.
Iza meg pont azzal, hogy elküldte a halál fasza mögé kettővel, olyan nővé válhatott a szemében, akiért küzdeni kell, nemcsak úgy szétpakolja a lábait :)

ő-szinte 2014.01.24. 17:01:17

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: en sem lattam mar egy hete ofit ;DDDDDDDDDDDDDDDD

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 17:01:57

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: munka:S most is dolgoznom kellene, csak várok az ihletre:) visszanézni nem szeretek, az nem az igazi:)

ő-szinte 2014.01.24. 17:03:18

@☺ágica: en szerintem hétvégén visszanezem az ofiket :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 17:03:45

@ő-szinte: látszik is rajtad, a sok elvonási tünet..
Igyál rá :)

@☺ágica: nyugi, az öfi nem élő, így mi is felvételről látjuk :D
persze ez csak zsonglőrködés a szavakkal :)

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 17:05:04

sixx, drága! ha ezt olvasod, lehetne egy olyat, mint régen az ÉH-nál, fotósorozat a szereplőkről alatta a becenevükkel? mert csak nézek itt mint a sült hal és nem tudom követni ki kicsoda:S tudom, egyéni szocproblem, de talán, esetleg:)

ő-szinte 2014.01.24. 17:05:27

@Shoyu: varjal? Ez mikor derült ki, hogy uriember zsooootinak csaja van??? :OO
Le vagyok maradva...

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 17:07:19

@ő-szinte: lásd fentebb:)

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: tudom, hogy nem élő, de mégiscsak "friss":) kivéve persze az onlányt, de azzal nem bajlódom

pink ninja 2014.01.24. 17:14:31

@☺ágica: ja, hát ő ebben profi :))))

Shoyu 2014.01.24. 17:24:52

@ő-szinte: Sokszor kiderült, már a bemutatkozó filmjében is szerepelt a csaja. Aztán a villában azt mondta, hogy csak pár hónapja vannak együtt és megint nagyon úriember volt, mert közölte, hogy a csaj szerelmes, ő meg nem. Én mindig mondtam, hogy korrekt gyerek, ez a Zsolti.

Shoyu 2014.01.24. 17:26:43

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Vagy simán csak féltékennyé akarja tenni Dorkát.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 17:34:27

@Shoyu: reméljük!

hátha lesz belőle cicaharc, aztán kibékülés, és megállapodnak abban, h minden férfi disznó :)
Tiszta filmklisé...

Bár most úgy néz ki, Dorka rápusztult Traktorra, így Zsót visszatalálhatott Izához, aki meg kapott az alkalmon. Illetve a száján :)

ő-szinte 2014.01.24. 17:35:04

@Shoyu: en ilyet nem lattam :O
Az harcsas józsi volt, nem? :)
A faszert van ezeknek ilyen egyszerű nevük meg személyiségük? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Folyton osszekeverednek :S :DDD

zsanbatiszt 2014.01.24. 17:43:17

@☺ágica: hát most ez nem tudom mennyire fog bizarrul hangzani, de KÖSZÖNÖM!!! :D véééégre :D én már azt hittem belehalok a kíváncsiságba, mert el nem tudtam képzelni hogy nézhet ki az ominózus köröm, ugyanis mindig lemaradtam róla :D

Cave Nick 2014.01.24. 17:48:02

Lányok, mondjátok meg, hogy valóban reális-e az, hogy egy Dorka-féle a Nevetségesen Jóképű Zsolt helyett egy ilyen Traktorosra gyógyuljon rá hirtelen?

Egyébként is mi folyik itt Gyöngyösön, elvileg humanoid lények úgy viselkednek, mint amikor hirdetés alapján összehoznak egy fedezőkant a tüzelő nőstény kutyákkal és ha összezárod őket, biztos hogy fél órán belül dugni fognak, mintha kötelező lenne.

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 17:50:52

@zsanbatiszt: várjá', még nem biztos! engem is furdal a dolog, de még senki nem bólintott rá, hogy tényleg ez-e az:) ha mégis, akkor szivi, és mindketten megkönnyebbülhetünk:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 18:01:51

@Cave Nick: én direkt nem akartam megkérdezni, mert az itteni lányok nem tudnak leereszkedni a benti tuják EEG-színvonalára, így vszínűleg csak tippelgetni fognak őkis :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 18:04:10

@☺ágica: én a kamerák kereszttüzében még nem láttam szerencsére (így jól is alszok éjszakánként), de a környezetből!ruházatból azt tudom mondani, h 90%-ban biztos vagyok, h az övé, tehát a kép hitelesnek tűnik...

rémálmaim lesznek, erre innom kell!

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 18:04:31

@Cave Nick: hát, jány volnék, de nem Dorka-féle, sajnos nem általam nem leszel okosabb. egyik sem kellene. de a "nevetségesen jóképű Zsolti"-n felröhögtem:)

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 18:07:55

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: tudod mit? igyunk együtt:) van kis házi pálesz. ha tényleg meg akarom nézni az öfit, szükség lesz rá:)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 18:09:46

@☺ágica: de én lassqan elhagyom a bázist, kezdődik a kultúra!

(nem, nem a vv-féle, hanem az agyi helyreállító). amit persze majd ivással folytatunk :)
De közben lélekben koccintok veled! ;)

ő-szinte 2014.01.24. 18:10:02

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: simontol tanultal puncsolni ? :DDDDDD :P
De nekem meg tippem sincs amíg vissza nem nézem.
Es ma sem fogom latni az ofit mert elviszem a KSZ-be (kondiszoli a tajekozatlanabbak kedveert, ha mar en is megtanultam eme nemes kifejezést : D )poppolomat narancsnborteleniteni ;DDDDDD
De utána jövök es majd meseljetek ;)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.24. 18:10:39

Függöny le, s én balra el!

legyen vicces estétek :)

Cave Nick 2014.01.24. 18:12:08

@☺ágica: a Zsolt gyerek se kéne? Erről nehéz meggyőznöd, tipikusan az a csávó akitől mindenféle korú és státuszú nőnek lecsúszik a bugyija, hogy rohadna meg.:) És ha éppenséggel orvos lenne, mérnök vagy jogász?

Cave Nick 2014.01.24. 18:14:37

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: arra gondolnék, hogy esetleg a Rendező úr alakította így a dolgot, bár igazából nem hiszem, hogy ennyire direkten irányítanák őket

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 18:15:52

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: nafene, első vv6 öfimet nélküled kell megnézzem? hát van neked szíved? eh, jó mulatást:)

@Cave Nick: várjál, játszom a gondolattal. akkor esetleg, talán. de mivel nem az, így simán nem:)

tena_lady 2014.01.24. 18:20:52

@Cave Nick: "Lányok, mondjátok meg, hogy valóban reális-e az, hogy egy Dorka-féle a Nevetségesen Jóképű Zsolt helyett egy ilyen Traktorosra gyógyuljon rá hirtelen?"

Dorka is vidéki. :D Nem tudom mi lehet a különbség Hajdúnánás és Nagykörű között, de gyanítom utóbbiban is van néhány Krisztián-féle. Zsolt meg már leszerepelt. Többszörösen is.

nowo1 2014.01.24. 18:34:12

@Shoyu: Izának rögtön az első napon tetszett Zsolt.Szerintem Zsoltnak is bejön,csak eddig megpróbált "menekülni",mert kisebbségi érzései vannak Izával szemben,pontosabban Izát egy nagyvilági nőnek tartja,magát meg egy egyszerű csávónak.
De szerintem a kémia működik köztük erősen.
Mondjuk ez a csók sokkal meggyőzőbb volt,mint Sárlottka csókjai.

nowo1 2014.01.24. 18:38:00

@Cave Nick: Én még nem veszem kész ténynek,hogy Dorka "rágyógyult" Traktorosra.Igaz,az éjszakait nem néztem,legutóbbi infom,hogy a tegnap esti öfi-ben kintről dicsérgetve kommentálja Zsótinak Traktorost,mintegy cukkolásképpen.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.24. 18:39:52

sztem azért ha választani kell, ezerszer inkább zsóti, mint a trakis krisz. kevésbé irritáló a feje, mint jocónak, de nem néz ki többnek 16nál. aztán lehet, én vagyok túlkoros.

Shoyu 2014.01.24. 19:05:25

@nowo1: Hát az biztos, hogy meggyőző volt a csók, de Zsolt többször elmondta, hogy inkább a Dorka kéne neki, sőt Izának is megmondta, aki pedig büszke lánynak tűnik, szóval nem tudom, szerintem én hagytam volna Zsoltit a francba még ha tetszik is, próbálkozzon Dorkánál, persze lehet, hogy Iza is elkezdett kattogni a nézettségen. Simon szerintem nem így csókolózik, ő teljesen más, mint Zsolt.

Shoyu 2014.01.24. 19:07:17

@ő-szinte: Nem, sőt a harcsás Józsiról se a filmjében, se a beköltözésnél nem derült ki, hogy van nője, most meg játssza a hősszerelmest.

Shoyu 2014.01.24. 19:10:09

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: A Dorkát és Traktort nem tudom elképzelni együtt (igaz Szájmont és Sárit még kevésbé, aztán az is lehet, hogy már összeházasodtak :) Dorka és Iza viszont lehet, hogy már nem barátnők.

zsanbatiszt 2014.01.24. 19:26:57

@☺ágica: sebaj, ha esetleg nem is ez az originál legalább már vmi elképzelésnek a birtokában vagyok :D

beacska 2014.01.24. 19:33:09

@tena_lady: Viki csak szeretne érzelmileg kívülálló lenni, de nem nagyon megy neki. pl. Auréliót is hogy felkarolta, meg Izát és Dorkát is. Simonról nem is beszélve!

SzilajSzilard 2014.01.24. 19:42:01

@Shoyu: Az az! Iza az egy büszke teremtés ám! :)

malevil2050 2014.01.24. 19:44:55

Nincs itt semmi baj,isaura is elkezdte a játékot,amit csinál az is egy szövetség , egyedül nehéz végig csinálni. Nem beszélve arról h már adott egy erős pár /most eltekinteve attól h ez igazi vagy nem/ -a játék szempőontjából ez lényegtelen.

Az első komolyabb ráébredést arra, h hoppá jó lenne msot már egy kicsit taktikázni,szervezkedni majd a vasárnapi kiválasztás fogja meghozni.

tena_lady 2014.01.24. 19:46:59

@beacska: Annyira nem karolta fel azért Aureliót. Amikor Zsófival beszélgetett, akkor Viki csak röhögött rajta. Izát meg Dorkát nem tudom, szerintem csak beszélgetnek. Simonnal meg szellemi társak. Amúgy se hiszem, hogy Simont fel kéne karolni. Teljesen önálló, látja a tettei következményét előre. Viki egyetlen érzelme eddig az irtózás volt Lacitól, amit mélységesen megértek. :D

genevieve 2014.01.24. 19:49:03

@SzilajSzilard: szerelemben és háborúban nincsenek szabályok:-)

Szentpeter 2014.01.24. 19:58:36

Megnéztem az ismétlést...
Azt mondja valamelyik : Most tudatosult mindenkiben hogy ebből a játékból ki lehet esni..

Csak hogy fingjuk nincs miért esett ki Alexa.. mert ugye neki az volt a bűne hogy idegesítően vihogott..

Ettől kezdve megígérhetem, ha lesz hogyvolt villa, nem fogok nyeríteni..

beacska 2014.01.24. 19:59:07

@tena_lady: bocs, a felkarolást csak Aurélióra értettem. de igen, felkarolta: Lacit is azért oltotta, hogy cserben hagyta A.-t a barátság-karkötőnél. Aztán A.-nak adta mind a két szívét, hogy ő is kapjon vmit (hiába volt tüskés, azért ő volt az egyetlen, akinek feltűnt, A.-t mennyire bántják az ilyesmik), és még a zuhanyzóba is bement utána vigasztalni. a maga tüskés módján, de én azt hittem, még tán Nagyölelés is lesz belőle. de nem lett

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 20:03:47

megnéztem a tegnapi ismétlését. hááát...

Zsótigyerek: megnéztem közelebbről és Cave Nicknek üzenem, hogy lehetne habil-debil-phd-md, akkor sem. egyszerűen nincs benne semmi

tökfödős srác (Józsi?): ijesztő, legalábbis a szeme

Sirdogálió: nagyon egyszerű a lelkem, de vhol szerethető

Szájmon-Sárlott: huhh, nézhetetlen

Dorka: idegesít

Iza: maradok fan club tag

Viki?: még nem tudom

negyvenes csóka: brrr, nem húz ő egy kicsit a saját neméhez?

Teó: a szempillája ijesztő, de amúgy semleges

pink cicamica: inkább le sem írom, idegesítő

új srác: szintén semmilyen

@zsanbatiszt: a most megnézett öfi alapján az övének tűnik:) bár nem volt lyukas a zoknija, de a 3 számmal nagyobb papucs csíkjai miatt gondolom:)

Szentpeter 2014.01.24. 20:05:38

@☺ágica:

Pink cicamica... férfi szemmel egy kicsit más...

tena_lady 2014.01.24. 20:08:17

@beacska: Na igen, lehet az anyai érzéseket váltja ki belőle. Valamelyik nap írtam már ezt róluk azt hiszem. Azért ha valaki ennyire szerencsétlen, mint Aurelio azon nehéz nem segíteni. :D De azért Viki ettől még tuti rá fogja tenni a jelét, ha majd ott tartanak.

Pácsó Ármándó 2014.01.24. 20:09:26

Nem Alexa volt a Pink Barbi? Jó, mondjuk Lóbarbi, de ő is full pinkben nyomta

beacska 2014.01.24. 20:11:22

@tena_lady: hát előbb teszi Lacira ;)

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.24. 20:16:30

@Szentpeter: milyen férfiszemmel? mert nőivel túl negédes. mintha a sugarshop polcáról emelték volna le.

Szőrös,a szúrós 2014.01.24. 20:17:23

Üdv nektek kukkolók kaján társasága!Ez lett volna a köszöntés(első hsz-m itt)meg a behízelgés(dicsérd a gazda szőlőjét,hátha ad bort!)A vv-t nézve sokszor nem tudom sírjak v nevessek,ám titeket olvasni igazi szórakozás.na,ez nyálasra sikerült,de ugy hagyom.Szerintetek a Pink ès a Traktoros miert uszta meg a szimpiszavit?ez nem fair,a bentiekre nezve meg egyenesen megalázo.ha ez nekik is lejön,vasárnap telepakolják őket jellel,a retek meg megint begyüjtött egy nagy fekete pontot.vajon fér még?

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 20:17:50

@St. Pácsó Ármándó: nem tudom, de sikerült megnézni a bemutatkozó kisfilmjét, ott mondta magáról (nem pontosan idézem), hogy a nevetése a lovacskáéhoz hasonlít:) én erre gondoltam, a hátsóját nem néztem meg:)

Szőrös,a szúrós 2014.01.24. 20:18:33

Üdv nektek kukkolók kaján társasága!Ez lett volna a köszöntés(első hsz-m itt)meg a behízelgés(dicsérd a gazda szőlőjét,hátha ad bort!)A vv-t nézve sokszor nem tudom sírjak v nevessek,ám titeket olvasni igazi szórakozás.na,ez nyálasra sikerült,de ugy hagyom.Szerintetek a Pink ès a Traktoros miert uszta meg a szimpiszavit?ez nem fair,a bentiekre nezve meg egyenesen megalázo.ha ez nekik is lejön,vasárnap telepakolják őket jellel,a retek meg megint begyüjtött egy nagy fekete pontot.vajon fér még?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.24. 20:22:40

most mutatták az öfi előzetesét, a csók után. hát mint valami szar szappanopera, úgy néztek mind a ketten. jaj ezt fejezd be, aztán ott lihegnek mindketten és zsótinak talán eszébe jut, hogy van kint egy kancája, amikor már felállt a pöcke :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.24. 20:22:40

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: @Haynau: kocsmában cappyzem, de már leittam magam. Felhagyok a narancslével.
Részegítően részeg vagyok. Döbbenet.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.24. 20:23:26

@Szőrös,a szúrós: azért úszták meg, mert a szimpiszavi után mentek be.

Szentpeter 2014.01.24. 20:26:39

@ミラ: Férfi szemmel olyan mint egy vörös eperfagyi.. nagy csöcsökkel..
Sex közben meg ugy sem hallom a csacsogását..

Szentpeter 2014.01.24. 20:28:36

@Szőrös,a szúrós: Helló kukkoló..
Vasárnap kiderül hogy ki kit utál a villában..

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 20:31:37

@St. Pácsó Ármándó: én is így gondolom:) bírom az avatarodat, volt egy ilyen plüssöm, csak az oroszlán volt:)

@Szentpeter: ha csak arra kell, akkor tényleg nincs vele gond

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.24. 20:32:59

@Szentpeter: ááá, rohadtul pisilnem kell, de idegen helyen nem megyek. :-(

☺ágica (törölt) 2014.01.24. 20:38:26

@St. Pácsó Ármándó: :)) vhol még megvan:)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: hát, pedig van az a pont, amikor muszáj:S

Szentpeter 2014.01.24. 20:38:36

@ミラ: Még nem próbáltam megdugni az eperfagyit..
Speciel a nyalásra asszociáltam..

Vagy az nem sex, csak előjáték ? ( mosolygok )

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.24. 20:46:36

@Szentpeter: csak annyira nem szex, ahogy clintonéknál :)

zsanbatiszt 2014.01.24. 20:49:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: a nem létező stream helyett, szerintem szívesen nyomon követjük a te élő közvetítésed :D üdítő változatosság lenne :D

malevil2050 2014.01.24. 20:55:43

@ミラ: Van itt még1 kérdés,mégpedig az h mit hoz ez a konyhára? főleg a zsótinak? mert lehet h a tisztelt nézők/hölgyek/ ezt igen negatívan fogják értékelni.

Pácsó Ármándó 2014.01.24. 20:57:09

@zsanbatiszt: @dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Csak vegye le a mikroportját a toaletten, különben úgy jár mint Drebin felügyelő

Szőrös,a szúrós 2014.01.24. 20:58:34

Értem én,ám a tapló fejemben mégis a következő forgatokönyv fordult meg:par nap alatt bepakolni mindeniket,még pár napig hagyni hadd főjenek,es aztán kiutáltatni a 13-ikat babonából a szimpiszavi törvénye alapján.Túl sok lett volna,túl korrekt?Hülyéket kérdezek mi?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.24. 21:00:40

@malevil2050: hát iza hamarabb ismerte meg. ha nem kavar mindkettővel, akkor nekem mindegy, melyikkel.

malevil2050 2014.01.24. 21:06:41

@ミラ: Nem egészen ez veri ki a porcelán bíztosítékot /ez is/ de ez a kisebb,hanem a kinti barátnő.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.24. 21:24:23

@malevil2050: azt már kiverte nálam, de ez a kinti világban is megesett volna. ha ilyen alak, akkor jobb is, hogy kiderült. az első adandó alkalommal ment az újra, holott azt állítja, h dorka hasonlít a kinti lányra és az mennyire jó és jobb, mint iza. és mind-mind kamu volt. de legalább pezseg az élet.

malevil2050 2014.01.24. 21:28:44

@ミラ: " Pezseg az élet " - ez nekem is tetszik de a zsóti belebukhat. Gyerünk át a másikra állitólag ott lesz a nagy só /finimított és jód mentes/

Schlomo Goldberg 2014.01.24. 21:49:48

Valaki javasolta Vikit Shreknek maszkírozva, megtettem amit megkövetelt a haza:

i43.tinypic.com/5ufd4y.jpg

ő-szinte 2014.01.24. 21:50:10

@Szentpeter: hehe, téged szeretni fogunk ;))
(vagy nem :DDD )

@☺ágica: megyünk ;)
Mar ha beenged ez a fasz rendszer kommentelni... :/

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.24. 21:53:11

@malevil2050: akkor belebukik. egyik után se kapok részesedést, nem nagyon érdekel, melyik nyer :D az egyik fog, a többi meg belebukik. irtóra fogom őket sajnálni. szóval csak csináljanak showt és kész.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.24. 21:54:38

@Schlomo Goldberg: hát erre már volt egy verzió :) am nem shrek, fiona :P

malevil2050 2014.01.24. 21:55:30

@ミラ: " csináljanak showt és kész " - legyen ez a záró mondat,amivel én is egyetértek.

Schlomo Goldberg 2014.01.24. 21:59:01

@ミラ: most hogy mondod, tényleg, az a Fiona volt. Korán van vagy késő van, nem tudom.
süti beállítások módosítása