Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x11 - Egy suttyó és egy cicababa váltotta Alexát

2014. január 22. 20:25 - sixx

Elbaszott egy rendszer ez az RTL Most, ha a gridből próbálsz egy videót elindítani, baszik rá, hatodjára, a negyedik böngészővel sem hajlandó, tőccsed le az ezüstös fényt a microsofttól, mondja, de hát már letöltöttem hatszor, baszdmeg, és installáltam is, restart is volt, hogy rohadnál meg nejlonban, A FASZÉRT NEM INDUL EL A VIDEÓ, és miért csak a vv6-adások nem? És amikor hajnal ötkor, csipás szemmel ezt csinálod, és az RTL kurva anyját emlegeted, és klikkolsz, mint egy idióta, VÉLETLENÜL rálelsz a "szerkesztőink ajánlják" feliratú linkre, ahol végre hajlandó elindulni ez a foskazán, és megírhatod a napi betevőt. Az isten faszát a számítástechnikába, abba.

Screen Shot 2014-01-23 at 5.45.57.png

Naszóval, mondja a nagyon vidámra hangolt Istenes Balázs, ma VV Alexa megy a levesbe, de ezt még odabent nem tudják, kapcsoljunk, oszt mondjuk el nekik. Előtte savazás: miért pont Óverdóz esett ki? A lehetséges válaszok között a komikus "mert túl okos" és a későbbi befutó "idegesítő a röhögése" is ott van, utóbbi 51%-ot kapot, ezt magamtól is tudtam. Hallóhallóvillalakók, az agyhalottak ülnek a kanapén, zabszem a seggben mindegyiknél, Debilió keményen érzi magát, Teónél meg csoki van. Jó, akkor megmondom, ki megy ki, Alexa. Sírás. Debilió összetörik, Teó, mint akinek nagyon régi szerelmét hurcolják el a csendőrök, műszempillát könnyezik, Simlis Laci meg alig bírja elfojtani a röhögésit. Menj már a faszomba, mondja Gyúrós Jóska, hogy kinek, nem tudni. Alexának egy órája van pakolni.

Két új agyhalott érkezik a helyére, a mennyiség vs. minőség kérdésben nem vagyok biztos, hogy jól fogunk állni, de ne legyünk előre gecik. Az összefoglaló a sírógörcsöt kapó és repedt fazék hangon társalgó Izával indul: egy páros játékban nem választotta senki, ezért kapott magának egy Ernő nevű kirakatbabát, vele kell majd tevékenykednie. Szájmon és a faszik két perc alatt szétkapják a bábut, Iza meg kicsit megalázónak tartja az egészet, mert hát őtet itten nem választotta senki. Aztán persze megnyeri a cuccot, mert két kör van, nem részletezem az első kettőt, csak a döntőt, amibe Iza-Ernő és Simlis-T34 jut be. A feladat: írj ódát a párodhoz. Iza: mi az az óda? T34 a riportszobában: ez remélem csak vicc volt. Iza pólófeliratot érő ódája:

Ernő, kinek keze a testemhez ér
Oly varázslatos gondolatokat hív
Haja, mint őszi falevelek árnyalata,
Szeme, óceáni tenger varázslata
Ő egy bábu, aki számomra mindent jelent
Néma hangja megnyugtat engem
Remek társ, hiszen nem is beszél
Így megbántani őt is nehéz
Beszélgetni vele felemelő
Hiszen szó nélkül is megértem őt.

Hát persze, hogy nyert vele. Egy vacsorát Ernővel, amit szomorkásan elkölt a nyugiszobában, és közben beszólongat Ernőnek. Bizarr, de valahol vicces és egyben kibaszott szomorú a jelenet.

 A második szegmens sokkal durvább, mert Szájmon és 501 (született: Sárlik) viszonyáról szól, és képben mindenképpen az a két pillanata legerősebb, amiben először Gyúrós Józsi feszít egy kicsit a tükörnek, majd néz vissza a válla felett elégedetten, a másik meg az, amikor Szájmon körmeit premier plánban mutatja a kamera. A történés viszont kifejezetten ijesztő, mert Szájmon már a közös, villán kívüli jövőt tervezgeti, gyerekkel házassággal, és mindezt hóttkomoly arccal és hangon teszi, 501 meg ettől halálra rémül és megint bohócnak sminkeli magát a riportszobában, ahol ugyan vigyorog, de a tekintete elárulja, hogy kétségbeesetten menekülne innen már, mert baszki, Szájmon sok minden, csak főnyeremény nem. A faszi meg közben jegygyűrűt kér a szerkesztőktől, ha ezt tudná, mi?

Screen Shot 2014-01-23 at 6.05.43.png

Debilió meg sír, mert neki nem jutott a szerelembűl. Baszki, többet bőg, mint VV Gombár, pedig azt nehéz űberelni. A nap beszólása is ezzel kapcsolatos: Zsóti az udvaron kódorog, közben a szobabiciklin Dorka meg Alexa teker, Zsóti odakérdez, hogy "Aurélió?" Erre Dorka: "Nem, Dorka és Alexa." Később kapnak egy békát egy befőttesüvegben, és lehet tőle kívánni. Szájmon: jeggyűrűt akarok. Debilió mind a nyolc barátját akarja. Simlis a fiát. Gyúrós Jóska a szerelmét, illetve egy káeszt, kondiszolit, az nagyon fontos. Itt az agyam kikapcsolt, csak arra emlékszem, hogy Iza kiborult a békától. Megmutatják a tegnapelőtti bejelentés utóéletét is, a na vajon ki fog innen kiesni kérdésre a lakók nagy többsége Teót és Dorkát mondják, bár Alexa szokásos pesszimizmusával saját magát emlegeti.

Screen Shot 2014-01-23 at 6.07.37.png

A szokatlanul hosszú műsor (kurvaéletbazdmeg) utolsó része a villából kihajított Alexával indul, gong az eleje, gong a vége, közte sírás, Bugyitlan keze meg be van kötve, tán eret vágott??? Alexa búcsúzik, és sír, Bugyitlan is sír, mindenki sír. Alexa a stúdióba menet üvölt, perszehogy, ez szerintem ki van adva nekik ukázba. Istenes kicsit faggatja, de nem mond semmi értelmeset, viszont úgy viselkedik, mint egy ordenáré kurva, és ha most ezt olvassa, akkor ez nem személyeskedés, de bazdmeg, így volt. A villában a mumusaival küzdött, például Önelfogadás Józseffel, akivel megbirkózott, és Bugyitlan hiányzik majd neki a legjobban. A végére egy üvöltés, és mehet a gecibe.

 A helyére ketten érkeznek, Zsófi és Krisztián. Zsófi az adatlapja szerint debreceni, a kisfilmje szerint budapesti, és az ő képe szerepel a szótárban az ostbenkó luvnya szócikk mellett. Alacsony, felpóckolt (mű?)csöcsökkel talpig pinkbe jön be, a kezében egy hurkapálcikára applikált pink szívvel, ami az ő varázsvesszeje. És nem, Istenes nem hagyja ki a "nekem is van varázspálcám" poént, nehogy csalódjunk benne. Krisztián az őszinte egy atlétában érkezik, és hortobágyi tájszólással beszél, nekem első perctől szimpatikus, mert kicsit tufa, és ezt bírom. A kisfilmeket hagyjuk, megrendezett fos mind, Krisztián mindenesetre ezerszer érdekesebb, mint Zsófi, aki szeret bokszolni, és cukilány. A negédes röhögésétől és csacsogó hangjától már most kiver a víz. Krisztián a kisfilmben (na jó, egy szót megér az is) Hajdúnánás lakosságát egy jól irányzott mozdulattal söpri be a "parasztok" kalapba, ha kijön, agyon fogják verni.

Screen Shot 2014-01-23 at 6.23.52.png

Screen Shot 2014-01-23 at 6.28.47.png

Na, mennek be, Istenes nem állja meg, hogy egy ölelést ne csikarjon ki a csajból, úristen, mondja, miután a csöcsök a melléhez érnek, ez az fiam, maradj továbbra is ilyen elegáns. A két újoncot meglehetősen hűvösen fogadják a lakók, de ez érthető valahol. Tessék megtippelni, hány perc kell Debiliónak, hogy ráraboljon Zsófira, és az előre borítékolható elutasítást követően mikor fog először sírni?

 
 
Címkék: vv6
1237 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.23. 19:07:24

@Haynau: hazaértem haribogrófom:-)

Binbir még nem, siess:-) :-) :-)

malevil2050 2014.01.23. 19:07:24

@Szentpeter: Gondoltam h csak egy bízonyos ideig.Rájöttem már mi a fogás a zembereken. Vegyél oksotelot! De csak droidost vagy almást nehogy windózost mer az bem jó! - ekko tucc szavazni.
Fizess elő kábelre de nyem ám digi , upc!

Ügyes ez :)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.23. 19:07:32

@Tim28: belföldi vagyok, így erre nem tudok mit mondani :)

nosce 2014.01.23. 19:07:45

@malevil2050:
jah hogy a földfelszínire gondoltál, aszittem h a neten gondolsz valami streamre :)

beacska 2014.01.23. 19:08:37

@Haynau: szavazatom rögzítve ;)@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: én ahhoz is csatlakozom!

IDÉN GYŐZZÖN VÉGRE EGY NŐŐŐŐŐ!

malevil2050 2014.01.23. 19:09:20

@Tim28: Szerintem semmi extra nincsen benne ugyanúgy rámész , mint pl az atv,vagy az origo honlapjára és mennie kell

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:09:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Gyorsabban váltogatod a pasijaidat mint némely villalakó az alsógatyáját. Vagy azért akarsz váltani, mert az uradnál mindig elszunnyadtal helikopter-landolás közben?

nosce 2014.01.23. 19:10:05

@beacska:
sztem az idén a nyereménylakást laci kft-je fogja felépíteni :)

malevil2050 2014.01.23. 19:10:09

@nosce: Igen arra. de látod már a digi is bleállt.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.23. 19:10:11

@malevil2050: már megint lelepleződött egy mockosz kis kapitalista összeesküvés!

ez igen. :D

nosce 2014.01.23. 19:11:34

@malevil2050:
egy streamnek jobban örülnék :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.23. 19:12:36

@beacska: h:-) elyes:-) :-) :-)

@foxglove (igazándiból): te választhatsz:-) :-) :-) :-) :-)

@Haynau: pedig kiépítettem a leszállópályát. De vmi újra vágyom.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:12:46

@nosce: Hé, ABBA a klubba nem lépek be! Egyébként is van olyan, valami oligarchák meg bértollnokok csinálják. Asszem valami civileknek hívják magukat és évente közös sétákat rendeznek, molinóba öltözve.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:14:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Akkor kapcsold be a leszállófényeket, béjbi! Hamarosan landol a Sea King!

nosce 2014.01.23. 19:14:19

@Haynau:
akkor ez olyan lehet mint a busójárás:)

Szentpeter 2014.01.23. 19:14:39

@beacska: T34 akár győzhetne is.. ha lefogyna 170 kilót...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:14:56

@nosce: Ahogy némelyik fejét elnézem, még álarc sem kell nekik.

☺ágica (törölt) 2014.01.23. 19:15:22

@Tim28: www.evsportoloja.hu/img/images/color/mol.jpg név értelemszerűen behelyettesítendő:)

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: köfi, mindjárt megnézem:) és akkor már csak szájmon körme hiányzik:D

Tim28 2014.01.23. 19:17:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: ide én is jövök :D

Amúgy annyi rémlik, hogy valaki említette, hogy "külföldi ip címről nem elérhető..." csak már azt nem tudom, konkrétan mi nem :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:17:25

Röpke tíz perc alatt hatan lettünk. Vagy leszünk még többen is?

Iza vagy izé, ez itt a kérdés:
doodle.com/9fnb3im38b3hrv28

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:19:06

@Tim28: Ez a stream, csak magyar IP címről nézheted. Ha valami okból nem magyar az IP-címed, megoldás lehet, ha proxy-m keresztül nézed. Viszont sajnos saját tapasztalat, hogy így lassabb és néha akadozó a stream.

De nem mindegy - legtöbbször csak a "KHF"-et lehet látni...

Szentpeter 2014.01.23. 19:19:50

Tényleg.. Szájmon fan klub nem lesz ?
Ahol Szájmon kéz és láblenyomatot lehet csodálni ?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:19:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Maradjunk a helikopternél: Marine One megfelel? ;-)

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.23. 19:20:16

@Haynau: a gyarmatosító banda?!
Hogy jöttek most ők ide?

☺ágica (törölt) 2014.01.23. 19:22:24

megnéztem. Alexából egy életre elég volt... túlságosan sokkolt a látvány, szóval nem emlékszem elhangzott-e, de lehet tudni hány évesek? Laci tudom, hogy 40 körüli, de a többiek?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:22:32

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: Besomfordáltak, a keleti partról, mint szokták. Vagy Izraelből. Úgy hallottam, vödörszámra lopják ki a magyar földet a zországból!

És most bocs: légyszi hagyjuk a politikát, mert vacsorázni fogok és nem akarom elhányni magam! ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.23. 19:23:13

@Haynau: meg, de gyorsan jöjjön, közeledik binbir :-) :-) :-)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:24:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: oké, ezek szerint megadtad a leszállási engedélyt. Vigyázz, indula mandula!

malevil2050 2014.01.23. 19:25:00

@Haynau: Ez így működik? Te melik országból nézed?

Tim28 2014.01.23. 19:25:01

@☺ágica:

Laci 41?
Viki 23
Jocóka 18
Sárlott 27

Talán:
Simi 23
Iza 21
Dorka 23?
Teó 21
Sirdoálió 20
Zsoltika 21????? (mindenki szerint +10nek néz ki)

zaphodbeeb 2014.01.23. 19:26:14

becsekkótam az Iza fanklubba. Mit nyerek?

Tim28 2014.01.23. 19:27:19

SirdoGálió, nah :D

HAYNAU megkövetem magam, ha viszem a saját notim, akkor tárgytalan ez az ip cím dolog :)

zaphodbeeb 2014.01.23. 19:29:45

Délután valamilyen paraszt-okító műsorban feltűnt Laci. Annyit szűrtem le, hogy a 16 éves lányának 17 éves barátnőjével kavart és ráment a házassága. Szerep szerint persze.

Tim28 2014.01.23. 19:30:22

Sordogálióval jó csapatot alkotnának nem?

velvet.hu/celeb/2014/01/23/lali/

"Az Éjjel-nappal Budapest gyors sikerét abban látja, hogy a leginkább a budapesti fiatalok össze-vissza dugását, és az ebből keletkező drámákat bemutató sorozat történeteivel mindenki tud azonosulni, ő is lazán benne van ezekben...."

Áháhááááá :DDDD borzalom :D

☺ágica (törölt) 2014.01.23. 19:30:58

@Tim28: köszi:) de az ip cím asszem változik, attól függően, hogy milyen netre csatlakozol. legalábbis nálam más az itthoni ip, meg a melóhelyi is, pedig a gép ugyanaz. szóval, lehet, hogy nem fog menni, de nálam okosabbak majd megmondják:)

nosce 2014.01.23. 19:31:22

Zsóti nem lehet h boxolt ? Ha már kesztyűzött Papp Lászlóval ? Ott azért rádolgozhatnak az arcára

Tim28 2014.01.23. 19:32:18

"feketeöves semmittevő" is volt ÉNB lali. na abból a villában is van pár :D

malevil2050 2014.01.23. 19:32:40

@Tim28: Az nem úgy van ez nem gép függő.

nosce 2014.01.23. 19:33:15

@Szentpeter:
és Árcsibáld fan klub ?

Tim28 2014.01.23. 19:34:00

@☺ágica: grrr :(
Nah majd kiderül. Max olvaslak benneteket :D

Tim28 2014.01.23. 19:35:00

@malevil2050: sose voltam egy számtech zseni :D

malevil2050 2014.01.23. 19:35:34

És abbn mi a ráció /amennyiben így van/ h csak magyar ip-vel nézheted az éccakait?

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.23. 19:35:36

Tim28!

Néhol kicsit mellélőttél...ha hihetünk az RTL Klub-nak, akkor az idén ennyi idősek lesznek:

Laci 41
Viki 24
Jocóka 19
Sárlott 27
Simi 27
Iza 21
Dorka 21
Teó 22
Sirdoálió 23
Zsoltika 22
Krisztián 22
Zsófi 21

malevil2050 2014.01.23. 19:36:19

@Tim28: Ami késik soha nem múlik el :)

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.23. 19:38:36

@CsigaBiga:
Sőt! Zsolti nov. 30-án már 23!
Én kérek elnézést! :)

☺ágica (törölt) 2014.01.23. 19:38:55

@Tim28: én sem:S szerintem bőven elég a hv-t olvasni:) ez legalább szórakoztató és vicces:) bár ha tényleg ingyenes most a retek2, akkor lehet, hogy belenézek az öfibe:)

@malevil2050: na, ezt legalább jól tudtam:)

☺ágica (törölt) 2014.01.23. 19:40:35

@CsigaBiga: nana! azt még meg is kell érni:) ha tényleg annyira közel volt a múltkor a késhez...:) Alexa korát nem tudod véletlenül? igazából a kisfilmje miatt merült fel bennem a dolog

malevil2050 2014.01.23. 19:41:54

A joe gyerek teloszámot adott alaxának ez tilos,van e vmi info a büntiről?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:42:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Nekem már jó volt - a jelek szerint neked is. Legalább ébren maradtál, már ez bíztató.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:43:57

@☺ágica: Az eddigi VV-ket KIZÁRÓLAG a HV-on követtem. Meg az Éden Hotelt is. Általában jól megröhögtetett. :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:44:55

@zaphodbeeb: Nem tudom, olyan ez, mint a gombaszedés: csak Szupermáriónak hoz új életet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.23. 19:45:35

@Haynau: igen, büszke is vok magamra, bár a két, öt ütés lehetett volna több is.

HummeRC 2014.01.23. 19:46:30

Jó estét! Termeltetek rendesen ma. :)

Teo fókuszban most! :)

☺ágica (törölt) 2014.01.23. 19:47:53

@Haynau: én is anno az ÉH-nál kevertem ide:) na, az sírvaröhögős volt:) aztán egy ideig nem voltam, de most megint idetaláltam:) ma elkövettem azt a hibát, hogy reggel melóhelyen kezdtem el olvasni:D már az öfi is necces volt, de a kb az ötvenedik kommentnél abba kellett hagyjam, mert visításveszély volt:D de ezt persze megfogalmazhattam volna annyival is, hogy bőven elég az öfi:D

na, további jó mulatást:)
cuppanós

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.23. 19:49:22

@☺ágica: kartársnő kedves! :)

Még egy ÉH rajongó :D

Tim28 2014.01.23. 19:50:03

@CsigaBiga: Hát nem garantáltam, hogy ez így is van :)

Viszont megnéztem iza vacsiját, bejött :D
nyert egy jó pontot nálam

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 19:50:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Bocs, az újdonság láza, tudod... de egy két-ötperces ütés elsőre teljesen korrekt! Legközelebb korábban szólj, több időnk marad!

Tim28 2014.01.23. 19:52:37

@CsigaBiga: mellesleg LESZNEK ;)
Ergó ahol 1évet tévedtem az nem ér :P :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.23. 20:00:58

@Haynau: egyébként szerencse, h átértem a farkad két kézzel, majdnem nem.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 20:02:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Most elpirultam, de ne mondd túl hangosan, mert holnap már sorban állnak. Osztoznál rajtam?

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.23. 20:05:09

@Haynau: nem lenne pofám betolakodni ebbe az idillbe :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 20:09:00

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: A jelek szerint van. :D

Jelentés a frontról: nyolcan vagyunk "Izások" - meg egy ellendrukker, aki felvállalta: Ritus, csókolom a sapkád sildjét - azért még kedvelünk!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.23. 20:13:37

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: jelentkezel te is? MMKK megéri. A jacuban kezdünk, elmélkedünk az ideális hímtagokról, majd átvonulunk a hideg szaunába. Ott körmöt vághatsz, én majd nyerítek hozzá. Aztán a farkadhoz köthetsz, és végül a nyugiban bemászhatunk az ágyba, nem akarom, h mindenki lássa, szégyenlős vok.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.23. 20:15:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: egy gentleman és lovag az ilyen invitálásnak nem állhat ellen :)
természetesen eleget teszek a kívánságnak, meg a program is jónak tűnik :)
igyekszem majd kielégítő lenni :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.23. 20:15:44

@Haynau: MMKK. Persze, 500ig számolom. Te vagy az 1. Fény hiába az Uram, mindig elalszom.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.23. 20:16:24

@Haynau: jaaa, elfeledtem mondani, h pofátlan vagyok :P :D

Szentpeter 2014.01.23. 20:17:06

Butyitlan kezét begipszelték..

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.23. 20:17:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: minket elalvás ellen használsz majd? vagy ébresztőnek?! :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 20:19:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Komoly terved van, sok kitartást és egészséges dugásokat kívánok! Kívánnék neked magamhoz hasonló következő 499-t, de tudom, hogy az én szintemhez magassági oxigénpalack kell.

Azért ha elaltató sorozatod volt, hívj. Felébresztelek, annyi szent! Csak úgy, ohne paplan. A lábkörmeim meg vágottak.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.23. 20:19:51

@HummeRC: :DDDD

A Fogaspunci vmi veszélyes ragadozóhal, én úgy hallottam :) Mondjuk ritka is...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.23. 20:20:37

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: 5 mines ütésnél több kell. Lehetsz kettesje. Főzni főzök, minden mást neked kell.

Ez az árukapcsolás helye.
@Szentpeter:
Naná. Velem lehet körmöt vágni. Ez nem mindennapi. Oké, neked a lábad is lehet koszos. De csak kicsit.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.23. 20:22:37

zsófi: és neked mi a véleményed rólam?
aurélió: hogy járni akarok veled, az :)

tud udvarolni ez a kölyök, na. ügyes. tényleg tiszta macsó.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.23. 20:23:05

@Haynau: MMKK vágottak?
@Blájen, a vörös tengerészgyalogos:
Szeretném teljesíteni mihamarabb az ötszázat, ergó bármikor befogható vok.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.23. 20:23:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
már mondám, úr vagyok: úgy kiütlek, magadhoz sem térsz másnapig :) Én lettem ketteske! :)

Ja, amúgy állítólag főzni sem főzök rosszul :P

Tim28 2014.01.23. 20:24:07

Amúgy ha sirdogálió megcsókolta volna a békát, lehet meglenne az ő gumicukorhercegnője is :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.23. 20:30:48

@Blájen, a vörös tengerészgyalogos: ne zavarjon, ha néha alszom közben. Azaz ja.

Bónusz jár annak, aki sír.
@Haynau:
Akkor jó. Arcsibaldod van-e?

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.23. 20:34:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Arcsibaldom van, de nem brére kötöm a spagócáját. Különben zavarna landoláskor. Vele is akarsz? Mert ő még fél numerának sem elég. De ha gondolod, legközelebb viszek elemet a varázspálcádba. Arra az esetre, ha valami malőr folytán pasitlan estéd akadna a jövőben.
süti beállítások módosítása