Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való világ 6x10 - Egy dugás, egy kirúgás, egy üvöltözés

2014. január 21. 21:00 - sixx

Kis túlzással a tegnapi volt a a VV6 eddigi legjobb adása, amiből kiderült, hogy Simon nagyobb kan, mint bárki a villában, és képes hajat vágatni egy dugás kedvéért, valamint most már az is világos, hogy Harcsaszájú Iza igen változatosan tud kurvaanyázni, VV Zsóti meg a legbeszaribb szájhős evör a villatörténelemben, és végül azt is megtudtuk, hogy VV Alexa mandátuma lejárt, és szerdán mehet isten hírével - de erről ő egyelőre még nem tud semmit.

Screen Shot 2014-01-22 at 5.39.05.png

A műsor azzal kezdődik, hogy Istenes Balázs, aki tegnap este megint Bence volt egy kicsit, beköszön a villába, hogy közölje az agyhalottakkal: valakinek mennie kell a picsába. Mint minden ilyen beköszönéskor, a lakó üvöltve fogadják, és elhangzik egy aztakurva is Bugyitlantól. Szegény Istenes bejelentené, hogy valakit kihajítanak a tutiból, de nem hallja senki amit mond, mert ugyan el tudunk juttatni egy önjáró szondát a Marsra, de 2013-ban nem tudjuk megoldani, hogy egy tévé ki legyen hangosítva távvezérléssel. Ez egy örök probléma a VV történetében mellesleg. A bejelentést Debilió hangos "hála istennek, bazdmeg" felkiáltással fogadja, és hozzáteszi, hogy végre kevesebben lesznek. Te kis buta, Óverdóz helyére új lakó vagy lakók érkeznek majd.

Screen Shot 2014-01-22 at 5.44.44.png

A folytatásban először Sárlik tetemre hívása zajlik a hálóban, a csajok azt akarják tudni, hogy mi ez a Szájmon l'amour, de Sárlik hiába hajtogatja a közel tíz perces vallatés alatt, hogy nem a pöcke viszket, hanem valóban belezúgott a kisemberbe, nem hisznek neki. Istenes megszavaztatja a nézőket, akik dettó azt mondják 76 százalékban, hogy ez kamuszerelem, és Sárlik csak a bőrét félti. A beszélgetés alatt T34 állandóan belepofázik a kérdésekbe és Sárlik válaszaiba is, így elég nehézkes kihámozni a mondanivalót, nehezítésnek meg ott van még Sárlik affektálással súlyosbított tájszólása is, na mindegy. Dorka az interjúszobában közli a villanővérrel, hogy Sárlik egy rohadt kurva, de szofisztikáltabban mondja, mert neki nem kell hajnal fél ötkor hogyvoltot írnia.

Screen Shot 2014-01-22 at 5.38.51.png

A következő szegmens egy crossgender sztriptízről szól, amiben a pasikat kisminkelik, női ruhába öltöztetik, a csajoknak meg férfivá kell átvedleni, majd elviselni, ahogy a nőnek fazonírozott pasik sztriptízelnek nekik. Ebből persze a szokásos lett, Debilió Teó arcába dugta a farkát, és smárolt volna, Gyúrósjózsi meg leszarta az alanyt, csak önmagát nézegette a tükörben, közben feszített és duckfaszelt. Simlis Laci T34-nek ropta, és igyekezett zavarba hozni egy erőszakosabb csókkal, de a vége leginkább olyan volt, mint egy rémesen kínos násztánc, amit egy őrült keletnémet koreográfus a "nemi erőszak az irodában" témára fűzött fel. Zsóti Dorkának rázta a seggét, a bizonytalan léptekkel és hajcsavargatással operáló Szájmon meg mindenkinek, mert ő ilyen rendes. Illetve nem, csak neki van esze, és szerez egy-egy piros pontot minden nőnél egy ilyen gesztussal - a többi kan erre nem képes rájönni, és nem is fog soha. Mutatunk egy galériát.

Aztán jött a Harcsaszáj vs. Zsóti kaland, ami úgy indult, hogy Szájmon lebaszta Zsótit, hogy micsoda gyökér a nőkkel, mire Zsóti benyögte hogy dehátmér, bármelyiket megbaszhatnám, Sárlik ott nedvedzett a térdemen öt perccel a beköltözés után, Harcsaszájú Iza meg széttette a lábát és azt hörögte, dugjál meg, de hirtelen. Na, ezt nem kellett volna, mert Sárlik úgy pattan fel a sarokból, mint aki véletlenül túlméretes műfaszra ült, kirongyol, és elmeséli Izának, mi megy bent. A magát modellnek valló Harcsaszájban ettől elpattan valami, hiszen itten belegázoltak az önérzetibe, vagy mibe, lebassza a félig megkent zsíros deszkát a pultra, és üvöltve ront be a hálóba, hogy ott az enyémnél sokkal mocskosabb szájjal elküldje Zsótit a kurva anyjába.

Screen Shot 2014-01-22 at 6.18.30.png

Az üvöltözés úgy öt percen át megy, Iza folyamatosan túráztatja magát, Zsóti meg megszeppen és visszakoz, nem úgy gondoltam, NEKEM TE ITT NE POFÁZZ BAZDMEG, KI A FASZOMAT TUDSZ TE ITTEN MEGBASZNI, TE SZERENCSÉTLEN FASZSZOPÓ, HÁT KINT RÁD SEM NÉZNÉK, TE, és ez megy sokáig. Nagyon sokáig. Az eseményt persze meg kell beszélni, mindenki helyezkedik, hogy akkor most mi lesz, T34 meg tapsikol, mert neki tetszik a balhé. Harcsaszáj ezen is felkúrja az agyát, és csapkod, viszont kés van a kezében, így mindenki az ajtó felé somfordál, biztos ami zicher alapon, csak Agyatlan Zsóti nem veszi észre, hogy négy centire van a kasztrálástól. A vége persze egy kupaktanács, ahol Simlis Laci seriffként békít, T34 meg beszól, hogy nem kell itt okoskodni állandóan, hadd beszéljék meg egymással. Egy biztosnak tűnik: Zsóti nem fogja megpocsíkolni Izát.

És ha már pocsíkolás: Szájmon nem bírja tovább, és rákucorodik Sárlikra, de előtte levágatja a haját T34-gyel, aki ezt nagyon élvezi, mert olyan szerelmes a csávóba, mint az állat. Szájmon ezt szerintem tudja, de elteszi rosszabb napokra, most ott van neki Sárlik, akinek olyan koszos a lába, mint minden mezítlábas paraszlánynak szokott lenni. Szájmoné sem tisztább, plusz ott a legendás köröm is, szóval egy-egy, de nem is ez a fontos, hanem az, hogy a kisfickó befekszik 500+ mellé, magukra húzza a takarót, és nekilátnak. Ez eleinte elég nehézkesen megy, mert a többiek ki-be járkálnak a hálóba, minden bizonnyal azért, hogy kibasszanak velük. A dugás alatt Iza reakciója a legjobb, olyan széles vigyorral tudatja az akcióról mit sem sejtő, és a nappaliban körmét piszkálgató Dorkával, hogy "eksön van", mintha legalábbis ő kapott volna egy pélót a csúnyájába.

Az első menet nem túl hosszú, és nem is látványos, viszont utána Szájmon bevallja, hogy tökszerelmes - nem kell terapeutának lenni ahhoz, hogy tudjuk, a bezártság baszakszik az agyával, és a villaajtón kívül már meg sem fogja ismerni Sárlikot, de hát ez nem az a világ, hanem a való. A legjobb reakció természetesen Debilióé, aki az interjúszobában azt mondja, hogy ha beindul az ő ideje, egynél nem áll meg. Az aktust szakmai szemmel elemezve megjegyzi, hogy ő volt már nővel takaró alatt, és tudja, hogy amit látott, az egy kettőtől ötperces ütés volt. És én ezt pólóra fogom nyomtatni.

Screen Shot 2014-01-22 at 6.23.03.png

Ma este VV Alexa távozása és sírásrívás lesz műsoron, tessen jönni kommentelni 21:00-től.

 
 
Címkék: vv6
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 18:38:12

@Empty Bee: Miért akkora ügy, hány párja volt valakinek? :O Engem sosem érdekelt, ahogy a börtönviseltség sem... :)

malevil2050 2014.01.22. 18:40:57

A volt e sex a paplan alatt/felett/mellett? Azért ennyire me legyünk már szőrszálhasogatók! Volt,h ez most be/mellé/alá/szét ment.Technikailag hogy történt? Izzadt volt nem volt meg anyámtyúkja nem mind1.

De van egy javaslatom az rtl felé - még nem késő ,megvalósítható - egy két zsinórkamerát a hajlíthatós fajtából minden paplan alá tessék beépíteni!! Még is türhetetlen dolog az h nem lehet látni mi van alatta! Továbbá szeretném javasolni cekcuális aktusok jobbani felderíhetősége érdekébena a megfelelő némi szervbe egy beépíthető kamerát is h tuggyuk ellenőrízni elegendő e a mélység,a megfelelő szög és a lökethossz.

Psysalia 2014.01.22. 18:48:10

Ez a Simon valami mestertroll lehet: i.imgur.com/FxvSvnf.png

Shoyu 2014.01.22. 18:48:41

@twisted: Akkor tiszta gáz anyja van, ha emiatt elfordul tőle, persze én is láttam a hírt, de mégis otthon vajon, hogy viselkedett Alexa, akkor is láthatta az anyja, hogy nem az a típus, aki mindjárt bevonul egy zárdába.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 18:54:12

@King of Shadows: azért nem mindegy, hogy valaki 500 vagy 5 pasival volt. egyrészt lefekszik az első szembejövővel, másrészt sokszorozódik a veszélye (és esélye) annak, hogy altesti megfázást szedjen össze. nem örülnék neki, ha ilyen szapora lenne az élettársi jelöltem.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 18:59:06

@ミラ: "...hogy altesti megfázást szedjen össze." Ezen már két perce röhögök! :D

És mi a szimptómája egy altesti megfázásnak? Tüsszögni kezd a helikopter-rotor? Náthás lesz a bula?

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:01:44

@Haynau: akadozik a karburátor. amúgy lányok esetében furcsa színű és szagú nedvedzést okozhat, kiegészülve némi viszketegséggel.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:04:47

@ミラ: Na bassz... ez az a helyzet, amikor az ember fia a fejét veri az asztalhoz, közben félhangosan ismételve: "Mi a francnank kellett nekem megkérdezni?!?"

Mindenesetre egzotikusnak hangzik, a magam részéről inkább mellőzöm. Ilyen régimódi pasi vagyok, na.

Szentpeter 2014.01.22. 19:05:51

@malevil2050:

Ez a sex dolog érdekes, mert mindenki ezt szeretné részletekbe menően látni..
Ez nyilván azért van mert sok tévénéző ritkán lát ilyet, a gyakorlástól nem is beszélve..

Meg aztán a fene tudja, Simon lehet hogy ezt is fordítva csinálja, és a seggét vette célba 500+1-nek...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:08:22

@Szentpeter: amennyiben feltételezzük az 500 igazságát, úgy azt hiszem, ennek úgy a 10 százaléka megjárta azt az utat is. csoda, hogy nem hord pelenkát :)

Simon for President! 2014.01.22. 19:10:19

@nowo1: Igen... Dorka vagy nagyon visszafogja magát, vagy valóban ennyire uncsi.
Józsi meg tényleg hiteltelenné vált ezzel, hogy előadta a nagy szöveget, most meg csak annyit csinál, hogy megvető arccal néz. :D

Tim28 2014.01.22. 19:11:31

@Haynau: :DDD Együtt érzek.

De már rég bent kéne lenned :P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 19:13:11

@ミラ: Érdekes. Ha valainek 28 évesen egy partnere volt (az is pár hónapig), akkor az a baj, ha sokkal több, akkor meg az. :D Ha lefekszik X prostival, hogy "darabra meglegyen az elvárt mennyiség", akkor meg az, hogy prostival volt. :) Röviden: egyeseknek semmi sem jó. :)

@Szentpeter: Never go ATM...

Empty Bee 2014.01.22. 19:18:00

@twisted: A kommented második részével egyetértek. Nekem képernyőn keresztül is elviselhetetlen, pedig én egy szeretetéhes nőnemű vagyok. Akkor milyen érzés lehet egy nagyvilági farokzsonglőrnek, aki amúgy a Zsolt meg Laci típusúakra nedvesedik, és testközelből szenvedi el Simon fojtogató pincsikutya-nyáladzását.

Amúgy ha kijönnek és Sári dobja a már kellően behülyített Simont, én azt is kinézem a srácból, hogy zaklatni fogja, vagy még durvább.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:18:08

@Tim28: Á, én majd meglepi-beköltöző leszek. ;)

@Szentpeter: Szerintem is inkább anal-izálta Sárlikot, mert ki a fene akar átjáróházba menni?

Empty Bee 2014.01.22. 19:20:58

@King of Shadows: Azért az "egy partnere volt életében", és az "500 farkat ült meg szempillarebbenés nélkül" között van egy elég széles spektrum a normális érzelmi világú és kellő tapasztalattal rendelkező egyedek részére.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 19:22:55

Most hallom a villából: "Azok, akik nem látják át, hogy mit csinálunk Simonnal buták, hallod? Nem látják át! Mert annyira buták, érted? Tökre buták. Pedig én tökre átlátom, még a takarón is átláttam hallod? Tökre tudtam, hogy a Debil ott leselkedik, mert az is buta, vágod?"

Erre Józsi: "Alea acta est..."

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:24:47

@King of Shadows: a 28 évesen egy darab kapcsolat (az se hosszú ideig) azért rossz (szerintem, bár eddig én ebben nem nyilatkoztam), mert nem ment át azokon a fázisokon, amiken normál ember átmegy ennyi idős korára. egy kapcsolatban való együttélést ugyanúgy tanulni kell, kitapasztalni, mi hogy megy. az egy darab pár hónapos kapcsolat kb. egy 20 évesig korig van rendben. de mondjuk én úgy vagyok vele, hogy szerintem az se jó, ha 16 évestől van 10 évig egy kapcsolata, de az legalább azt mutatja, hogy együtt lehet lenni vele hosszú távon, ez már valami. meg ez inkább az ő döntése. de hogy annyi ideig ne kelljen senkinek (vagy ne akarjon valakivel lenni), az sztem nem normális. egyébiránt kéne legyen valami középút :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:25:14

@King of Shadows: "Alea acta est..."
Hát ez kész! Erre már nem lehet mit mondani. Vagy ahogy a francia mondja: rien nemá' plüss!

malevil2050 2014.01.22. 19:29:19

@Szentpeter: Igen kukkolási vágy , mindenkiben benne van.De hála e codálatosz technikának ez ma már kielégíthető.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 19:29:47

@Haynau: Azér' tudom channelezni a villalakókat, hallod? Mer' én tökre átlátom... :)

@ミラ: Kösz! :) Azt magamról írtam... :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:32:33

@King of Shadows: sajnálom, de tartom a véleményemet. az se jó, igen. tartanék tőle, ha ilyen emberrel kezdenék, hogy nagy gond van. de lehet, én vagyok paranoiás :) am @Empty Bee hasonlókat fogalmazott meg :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:34:18

@King of Shadows: Na látod, @ミラ: jól meganalfabetizált. Szerintem ő ilyen tök intellektu..., intelliga..., szóval rohadtul vágja, hogy mi van itt ebbe' a villába', érted báttya? :D

2014.01.22. 19:35:02

Csóri Alexa cuccol máma :(

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:36:55

@Haynau: ez nekem nem improvizál, ne haragudj :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:37:41

@Haynau: ne haragudj, ez nekem nem improvizál :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:38:29

a csipába már, blogmotor :) ma már másodszor.

malevil2050 2014.01.22. 19:39:02

Egy másik fontossnak vélt kérdés/szerintem nem az/.
Most akkor mennyi az a mennyi?Teljesen lényegtelen.Ha valaki ezt az utat választja valamilyen okból lelke rajta.Ettől még lehet ember és lehet nő is.
Nézzük most konkrétan a mi sárinkat.Lényegében senkit nem aláz,nem fölényes és amit sokan kifelejtenek a amaga kis gógyijával ,felmeérte a lehető legjobb lépést és cselekedett.

Szerepel a színházban ,része a darabnak egy erős karakter szárnyai alatt.Ezt értékeli a nézőközönség és maga az rtl is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 19:40:00

@ミラ: Kösz. :) Velem kapcsolatban nem attól kellene tartanod, hogy kevés partnerem volt, hanem egészen mástól... :)

@Haynau: Amíg be nem küldöm hozzá Ribilliót, aztán kiabálhat, hogy "Te BIZ-TAT-TAD!". :D

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:42:28

@King of Shadows: totál irreleváns, sárlottnál se igaz az egész, csak semmi más nincs a csajban, ami érdekes lehet, hát ebbe kapaszkodunk. mert amúgy ha ettől eltekintünk, semmi kis lányka. helyes az arca, tényleg, de a tájszólása rémes és olyan kis egyszerű. jocó nőjeként inkább el tudnám képzelni :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:43:12

@malevil2050: Magyarán szólva Sári egy rafinált céda, elvégre is ez köll a népnek! És igazad van.

Lehet, hogy Dorka is csak negyon taktikus és nem akar semmi rosszat tenni - épp ezért egyáltalán semmit nem csinál?

Szentpeter 2014.01.22. 19:47:28

@malevil2050:

A női logika ilyen lenne ? ...hogy 500+1 a testével szeretne pozíciót nyerni ?
Így is lehet karriert építeni, altesti módon ?
..csak hogy ezt a szándékot párszázezren már levették, csak szegény Simon nem..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:48:59

Szellem-stream a Villából:

Sárlik: Azért milyen tök jó volt, hogy egy pasi először köszön meg bemutatkozik mielőtt megdugna! Nekem eddig ilyen még nem is volt!
Józsi: Mer' óccsó kurva vagy, aki mindenkinek szétteszi a lábát. Mer' rajtam kívül itt mindenki tök bunkó...
Iza (természetesen magára érti): Mit teszem én szét a lábamat, heee?!? ÉÉÉÉN??? Hát figyejjé' má' mit beszélsz rólam te kis senki, elmész te a JÓ BÖDÖS KURVA ANYÁDBA!
Orálió: Itt van Anyu? Anyuuu, vigyéééél kihihihi...
(Bőgésbe fullad a stream)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:51:57

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Moss lábat, mielőtt hazaérne a zurad. Csak a stream miatt...

nosce 2014.01.22. 19:52:33

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős:
hangosabban, mert nem hallja a helikoptertől

busifa 2014.01.22. 19:53:00

Szoláriumbarna Zsófi és Felszolgáló Krisztián a két új, ma esti beköltöző

beacska 2014.01.22. 19:56:45

@Haynau: szerintem nem is vagy pasi...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:57:02

Mi az álma:

„Hawaii-on egy nyugágyban pizzát falva, koktéllal a kezemben, ölemben egy Thai lánnyal lenni.”

két megjegyzés:
- hawaiion kevés thai lány van
- sok thai "lány" rendelkezik pár centis kiegészítő meglepetéssel

malevil2050 2014.01.22. 19:58:14

@Szentpeter: Egy gond van amit ritkán vesznek figyelembe /ebbe estél te is/.

Ez nem egy szerzetes rend.Itt bizonyos célok szentesítenek bízonyos eszközöket.

Itt nincsen helye erkölcsi jóságnak meg kérdéseknek.Ez nem az a műsor!

Mői logika : lekopna a festék a bötükről mire én ezt kifejteném :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 19:58:24

Szóval Zsófi és Krisztián a két új egyed az Állatkertben.

Krisztián máris epic: „Hawaii-on egy nyugágyban pizzát falva, koktéllal a kezemben, ölemben egy Thai lánnyal lenni.” - ez az álma. Hát lehet ennél szebb? Máris visítok az elragadtatástól.
Hetente hányszor szexel: "Változó, attól függ, van-e barátnőm." szóval unja a recskát, ha nincs. Vagy gyakorlott kézimunkás.

Zsófi meg a Sötéthajú Hostess Libák Szövetségét erősíti, ahogy nézem. Bár aszongya, hogy nem dugna a fődíjért. Nana, láttam már varjúban dákót, vagy ilyesmi. Viszont legalább szereti a tejbepapit. És... (dobpergés), csak nem dubajozott a lelkem? "Egyik nap fölajánlottak egy külföldi munkát, gondolkodás nélkül elvállaltam, és másnap utaztam." - mondta, mi volt a legőrültebb dolog, amit csinált.

Na, lássuk mit tud a két új fazon.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 19:58:51

istenem, ez az adatlap egy kincsesbánya :D

Amire a legbüszkébb vagyok:
Hogy eljutottam a Villáig. - igen jó életed lehetett eddig.

Van-e tetoválás/piercing, ha igen, akkor mit ábrázol és hol található:
tetoválás: egy idézet a bal lábamon: Ami nem öl meg, az megerősít! - kivéve a medve. az megöl.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:00:33

@beacska: "szerintem nem is vagy pasi..." ezt már néhány nőm is mondta, ők "állat"-nak tituláltak.

Empty Bee 2014.01.22. 20:00:43

@ミラ: <Ami nem öl meg, az megerősít!>

Kivéve az autóbaleset.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:02:31

@Empty Bee: "<Ami nem öl meg, az megerősít!>

Kivéve az autóbaleset."

Kivévé ha utána fém-ízületeket kapsz. A nyolcadik-kilencedik totálkár-műtét-kombó után elkezdheted magad Terminátorként érezni.

beacska 2014.01.22. 20:03:15

@Haynau: :), nem, csak egy régi posztíró nevére asszociáltam vmiért a nevedről...de asszem te voltál itt már ELP is...vagy nem?

malevil2050 2014.01.22. 20:04:00

@ミラ: Várjunk még egy kicsit legalább adjunk nekik egy napot,mondani mindent lehet.Majd meglátjuk odabent mit tudnak.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:05:07

@beacska: Sikítozni fogok és összekarmolom magam, ha még egyszer felhozza ezt valaki. Már egyszer meggyanusítottak, hogy azonos volnék ezzel az ELP-fószerrel. Hát nem. Még mindig nem. Mezei kommentelő vagyok, egy köcsög labanc név-nickkel. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 20:07:08

@ミラ: Én egyáltalán nem így látom. Nagyon jól átlátja (igen! :D) a helyzetet, tud helyezkedni, és ügyes taktikus is. Szerintem Zsóti lejáratását is Simonnal közösen tervelték ki, és hajtották végre. :)

@malevil2050: "Ettől még lehet ember és lehet nő is."

Így gondolom én is. :)

Szentpeter 2014.01.22. 20:09:38

@Haynau:

Hát, Haynau kicsit több volt mint köcsög labanc...
Igaz, az akasztásokért Budapest díszpolgárrá avatta...

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.22. 20:10:34

@malevil2050: az adatlapra mondtam, hogy kincsesbánya. ha rtl-es pr-mester írta, akkor is rémes. a lányé ennyire nem lett rossz.

malevil2050 2014.01.22. 20:10:43

@Haynau: Én már csak beütném a gugliba.Valami nagy ember lehetett.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:14:38

@Szentpeter: @malevil2050: Nah, nincs itt egyetlen böcsületes Nagyonmagyar senem?

Fent van a két bemutatkozó-videó!

Rossztesz Zsófi, az affektálás koronázatlan királynője, szoliban szolidan sütött feketehajú random luvnya: www.valovilag.hu/video/235637

Krisztián, aki Hajdúvalahonnan jött, pincér de utál kedves lenni másokkal. A lóvé köll neki, na:
www.valovilag.hu/video/235639

Shoyu 2014.01.22. 20:15:51

Nahát, az új lakok se iq-teszt alapján lettek kiválogatva. Szerencsére.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:15:54

Amúgy VV Krisztián arcra úgy néz ki, mint egy csúnyán szétcsúszott féltestvére Barney-nak az "Így jártam anyátokkal"-ból...

Szentpeter 2014.01.22. 20:17:35

@Haynau:

Baszni tudnak ? ...me az visz előre..

Psysalia 2014.01.22. 20:17:48

@King of Shadows: "Szerintem Zsóti lejáratását is Simonnal közösen tervelték ki, és hajtották végre. :)"

Én is erre céloztam fentebb. Simon még ki sem ért a szobából, de már mosolyra húzza a száját. :D

Empty Bee 2014.01.22. 20:18:23

@Haynau:
Nekem is ez jutott eszembe, hogy úgy néz ki, mint akinek az arcát beletették a húsdarálóba, majd a részeket egy epilepsziás vak panda összeragasztotta.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:20:00

@Empty Bee: Nana, ne túlozz! Félvak volt az a panda. Viszont parkinsonos.

Shoyu 2014.01.22. 20:22:25

@Haynau: Köszi! Zsófi tipikusan az a nő, akit legszívesebben arcba rúgnék, néhány mp-en belül, ha elkezd beszélni, utálom ezt az affektálós stílust. Alexát vissza!

csicserierika 2014.01.22. 20:23:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: legalább a paplant húzzátok magatokra. Ne itt előttünk.

malevil2050 2014.01.22. 20:27:43

@Haynau: Megnéztem,nagyon felületes és gyors vélemény.

A lány: érdekes egy kis teremtés.

A srác: ugyan a megye az hajdú de jó kis szabolcsi tájszólás érződik/ezzel semmi baj.

Én a lányt egy fokkal talán életképesebbnek tartom erre a játékra,mint a srácot.
A többit majd idővel.

Empty Bee 2014.01.22. 20:27:55

@Haynau: A sárgafogú Zsófi a pszichopata szem-meresztgetései alapján az a típus, aki egy általa rossznak vélt szón felbuzdulva szemrebbenés nélkül forgatja meg benned a konyhakést.

malevil2050 2014.01.22. 20:29:22

@Shoyu: Ne légy már nő létedre ilyen dúrva!

beacska 2014.01.22. 20:29:29

@Haynau: jóvannna, nyugiii, nem akartam vikiskedni ;)

Deutsche Gabbana 2014.01.22. 20:29:33

@Haynau: üdvözlöm az esti műszakot!
két dolog hirtelen: a lánynak zavaróan sok a foga és meredt a szeme. a fiúk között pedig újabb púposkodás várható, jesssz.

nowo1 2014.01.22. 20:29:54

Azt vártam volna,hogy beköltöztetnek egy értelmesebb macsó pasast,aki bekavart volna az Iza-Zsolti nem lézető kapcsolatba.De szerintem erre Krisztián nem lesz alkalmas.Iza továbbra is hoppon marad.Nem tudni,meddig bírja ezt,tegnap este is azzal zárult az öfi,hogy bőgött nagyokat...

malevil2050 2014.01.22. 20:30:43

@Empty Bee: Hmm,nem semmi h tudtok itélni perceken belül.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:31:17

@malevil2050: Persze, hogy felületes - 2-3 perces videó és egy darab adatlap után mit vártál?

A csaj szerintem borzalmas, affektáló és basszameg már megint egy hostess! De nem gond, szerintem rárabol valamelyik pailra (én Orálióra gondolok, ő fogja először betámadni helikopterével a csajt) és bent marad.

A sráccal sem a tájszólás a baj (Sárlik ebből a szempontból sokkal idegesítőbb), csak ez a Krisztián-gyerek valahogy olyan... semmilyen.

De legyen neked igazad: költözzenek be, oszt majd meglátjuk. Remélhetőleg egy picit felkavarják a tavat odabent.

Empty Bee 2014.01.22. 20:32:50

@Haynau: <Kivévé ha utána fém-ízületeket kapsz.>

Kivéve, ha mellé frontális lobotómiát is végrehajtanak.

Psysalia 2014.01.22. 20:33:32

Krisztián nem szeret kedves lenni idegen emberekhez. Ettől a tehertől szerintem most meg is szabadult, mert ezek után a kutya nem fogja vendéglátóiparban alkalmazni. :)

malevil2050 2014.01.22. 20:34:07

@Haynau: Én a saját véleménymre írtam a felületest.

" De legyen neked igazad: költözzenek be, oszt majd meglátjuk. Remélhetőleg egy picit felkavarják a tavat odabent. " - ez a lémyeg.

Empty Bee 2014.01.22. 20:34:42

@malevil2050: Nem ítélek én semmit. Csak szeretem a mókát. Tudod, humor, móka, kacagás.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:34:48

@Empty Bee: "A sárgafogú Zsófi a pszichopata szem-meresztgetései alapján az a típus, aki egy általa rossznak vélt szón felbuzdulva szemrebbenés nélkül forgatja meg benned a konyhakést."

Eresszül össze Izával! Neki hasonló lobbanékony a természete. Csodálkoztam is, hogy Zsóti nem kapott még egy konyhakést a bordái közé, amikor kvázi lelotyózta a Harcsaszájút.

@beacska: Megbocsátok oké, nem vagyok én egy Iza! Akkor most dugunk?

@Deutsche Gabbana: Jah, észrevettem én is azt a szemdüllesztést. Majd versenyezhet Dorkával, ki tudja jobban elkerekíteni a pilácsot.

malevil2050 2014.01.22. 20:35:14

@King of Shadows: Maradnék inkább inkognitóban.

Wilzor 2014.01.22. 20:35:24

@Shoyu: Azt azért ne :)

Krisztián egy hintaló egyszerűségével rendelkezik a fókuszos riportja és az adatlapja alapján. Viszont szereti PaulKalkbrennert ami pozitívum. Szerintem a Fehér Morgan Freemannel nagy haverok lesznek:D
Meglátjuk

Zsófi egy tipikus szoliribi. Előreláthatólag egy borzasztó sótlan karakter...

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:36:42

@Empty Bee: "Kivéve, ha mellé frontális lobotómiát is végrehajtanak." Ez a VV-beköltözést előzi meg. Na EZÉRT visszakoztam az utcsó pillanatban. Meg mihez is kezdenétek grafomán kommentjeim nélkül? ;)

malevil2050 2014.01.22. 20:37:01

@Empty Bee: " A sárgafogú Zsófi a pszichopata szem-meresztgetései alapján az a típus, aki egy általa rossznak vélt szón felbuzdulva szemrebbenés nélkül forgatja meg benned a konyhakést" .ez a humor móka,kacagás? - értem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 20:37:14

@malevil2050: :) Akkor jól éreztem "valamit" veled kapcsolatban. :)

beacska 2014.01.22. 20:39:18

@Haynau: :) csak ha megkéred a kezem ;)...jaaa, nem, az már volt...:(

Szentpeter 2014.01.22. 20:40:39

Esetleg lehetne a VV 6 után, Simon feleséget keres ?

beacska 2014.01.22. 20:43:18

@Szentpeter: tyűűű, szerintem ez egy eredeti ötlet!!!

Empty Bee 2014.01.22. 20:44:15

@malevil2050: Ne könnyezz már be azon, hogy egy vadidegenen élcelődünk kicsit.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.22. 20:45:51

@Szentpeter: Én a fórumon már feldobtam, hogy lehetne Charlotte férjet keres. :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.22. 20:48:53

@beacska: Majd az új posztban lesz lánykérés meg dáridó! :)

Shoyu 2014.01.22. 20:59:16

@malevil2050: Jajbocsánat :) Igazából ebből a szériából senki nem irritált ennyire. De ami pozitívum (nektek): jó nagynak tűnnek a mellei. És akkor most megint nagyon nőies voltam, tudom :)

Zoli a séf 2014.01.22. 21:22:00

Sziasztok! Javaslom Sárlikot mostantól nevezzük 501+-nak.

Blájen, a vörös tengerészgyalogos 2014.01.22. 22:10:17

@Shoyu:

Ezt igazán nem tudhatom, nekem új volt ez a felhasználási mód...
Pedig elég alaposan ismerem a használati útmutatót :D
süti beállítások módosítása