Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Való Világ 6x08 - Arconpörgés All The Time

2014. január 20. 08:00 - Chat Géza

A villa ingergazdag környezete eddig produkált túl sok izgalmat, ezért is kell kicsit részletezni a pontos történéseket, mert itt is, mint egy jó orosz dráma esetében, több szálon fut a cselekmény és nem a legegyszerűbb dolog lekövetni a konkflikt eredetét. Ezért hát az általános iskolás szintű üvegezős játék. Aurélió legjobb barátja Zsóti. Na ezen menten besérül Iza, hogy akkor ne hazudja azt a lópofájába, hogy ők lelki társak, vagy mik. Aurélió már hiába mosakszik, ebbe csúnyán beleszaladt. T34 is megerősíti ezt, csak hogy a szájhős napi fix hisztiparádéja ma is menetrendszerűen beguruljon. Oda se neki, pörögjön az a szponzor Soproni. Dorka élből visszabassza az eccerű kérdésre az eccerű választ, hogy nem játszásiból pajtizik Izával. Innen aztán máris megdől az üvegezés aranyszabálya, Iza egyből betámadja Dorkát, hogy ha egy részeg estén úgy adódna, akkor lenne-e bármi tili-toli Zsótival. Max egy csók, de az is paréjrészegen. Alap. Na, Zsótit is bekérdezi még T34 Viki, hogy Izát végképp lenullázza, Te meg Dorka? Ugye, hogy ugye? Igen, ő a bejövős neki nő témában. Iza elvonul a zuhany alá, - Afrika szinte nem létező ivóvízkészletét egy az egyben leszarva - bikiniben maga elé bámulva önmarcangolni, hogy Zsótinak nem gyün be az ő teste.

vv6.0.jpgBitch Please

Szájmon rálép a csajozás nazális bókokkal kivert ösvényére. Betámadta Sárlikot, mert ők nagyon egy hullámhosszon vannak, érzelmileg, agyilag, meg hát jelenleg egy helyen is laknak ugye, sok választásuk nincs az ismerkedést illetően. A bújtatott, bölcsész szakzsargonokkal kényszeresen túlzsúfolt szerelmi vallomásból egy fonéma, az se sok, de annyit sem lehet érteni. Ugorjunk is, mert a szerkesztők ukázba adták, hogy barátság karkötők egymásnak ajándékozásával tudassák a másikkal, hogy ki áll hozzájuk a legközelebb. Igen, ez már megint a „Te állsz tőlem a legtávolabb, bocs kiválasztó show” inverze. Aurólió és Zsóti oda-vissza ajándékozzák egymásnak az öribari karkötőt, amitől a szájhős enbékettes megint bekönnyezik. Dorka Izának dob egyet, és ugyanígy vissza, Sárlik Szájmonnak, aki T34-Vikinek dob egy barátság csontot, aki ezt hű kutyaként viszonozza is, Azért a félelem is benne volt ebben a gesztusban, de persze egyedül vele beszélt emberileg a villában, szóval valahol korrekt a döntés. A Pink Fenevad Alexa Sárliknak ad barátság karkötőt. Bugyitlan Teó Báttyának adja, aki pedig kapásból viszonozza is a leánynak. Aurélióban el is pattan az ideg egyből, már a felsőteste is taszítja a textilt, hogy non-stop izmozással imponáljon Bugyitlan Teónak, aki meg Alexát lefetyülné kegyetlenmód. Végül Laci adja baráti jobbját Simonnak, mert nem kicsit fosik tőle. A teadélutánnak ezzel vége.

vv6.0.9.jpg

Újfent egy jó hangulatú csaláidas ebédnek lehetünk részesei, ami visszafogott kurvaanyázásba torkollik, hála a kérdezőbiztosnak beült T34 Vikinek, akinek süt a tekintetéről, hogy már a saját kérdését is telibehuggyozza azzal a bájgúnár vigyorral az arcán és csak arra megy, hogy felkúrja mások agyvizét. Elsőként Lacit sikerül kipécéznie, aztán Sárlikra száll rá, hogy minek kellett neki 500+ hímtagot magába fogadnia, ugye. Hát, pont nem figyeltem oda, és úgy esett a dolog, mondhatná Sárlik ha lenne legalább egy cseppnyi Saskabarés humorérzéke, vagy ha nem venné teljesen komolyan ezt a bekérdezgetést. Ehelyett színt vall, hogy bezony vót egy ilyen élete, na, de az vesse rá az első követ, aki… és Izára kacsintgat. Sebaj Simon a csaj seggét megmarkolászva ad tanúbizonyságot Sárliknak arról, hogy nincs mitől félnie, majd ő bevédi kosztpénzért cserébe.

vv6.0.1.jpg

Nagy bejelentés már megvolt, hogy ők a villa nemzeti tizenegye , de a fergeteges arconpörgést csak most láthatjuk. Van szesz, van rúd amin pörögve lehet kurválkodni. A lányok ráfeszülnek bulikára, Teó mintát vesz mindegyik férfiember szájüregéből, plusz hagyja, hogy Zsóti kicsit motorcsónakozzon a csöcsei között. Debilió ekkor visszavonhatatlanul is meglátja Teóban gyermekei anyját és már nem tud mit kezdeni magával és a kis ficánkával a gatyájában. Jobb híján megint elregéli nagy haverjának VV Olivér 2.0-nak, azaz Zsótinak, hogy irgalmatlanul megtestülné ezt a némbert. Na abból engedés van, mert speciel az a Pink Szörnyeteg Alexára van rázizzenve a hálószobában. A leleplezés megtörténik, persze hogy. Aurélió kiveri. A hisztit. Báttyának elmagyarázza Bugyitlan Teó, hogy sose’nem használna ki egy ilyen istennő testű és lelkű lányt. Na hagyjuk. Báttya mindenesetre ezt is benyalja, mint a bulikához szükséges partidrogokat, ahogy az a tükörtáncból jól levehető. Íme!

695tp.gif

Szájmon a buli hevében elviszi Sárlikot a nyugiba egy romantikus nyelvezésre. Végezetül, mackóalsóban, zokniból kikandikáló iszonyat lábkörmökkel a kamera felé fenyegetően nézve elmondja, hogy ő szerelmes ebbe a lányba. Jesszus. Végül Istenments Bence is felkínálkozik, effektíve bárkinek. „Ha az én külsőm esetleg felizgatott valakit, jelentkezzen bátran.” Ki kell tölteni a Csobot Adél okozta űrt holmi könnyű lányok ingyen felajánlkozásával. A rettentő nagy izgalmak ma este folytatódnak. Addig is itt egy romantikus kép a szépséges gerle párról.

vv6.0.8.jpg

Címkék: vv6
133 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malevil2050 2014.01.20. 13:28:32

@én már a fény gyermeke vagyok: Mi a jóóó?? Az alexa felizgatta amorozo befejezte és ez neki tökéletesen jó volt, szinte semmit nem kellett érte tennie.Ügyes,apró öröm az élet.

Shoyu 2014.01.20. 13:29:12

@Alejandro Puzante Kakante: És tényleg! Nem gondoltam volna, hogy Teó megengedi neki.

egyemakisszíved 2014.01.20. 13:29:19

Hol a 12. lakó a villából? Úgy emlékszem, ennyit ígértek teljes létszámnak. Legalább egy óriási pókot beküldhetnének. Aurélió az nem merné megölni. Megbánná, hogy nem azzal a picirivel akart megbarátkozni, amit Simon fogott. Adhattak volna neki nevet együtt, nézegethette volna nap mint nap, hogyan szövögeti a hálóját. Nem hinném, hogy az lesz a szimpátiaszavazás jelentősége, hogy az utolsó helyen állókat kiviszik a villából, főleg hogy most nem is volt beszavazás.
Simonnak egyébként jó illata van, Viki jegyezte meg meglepődve, amikor odament hozzá bemutatkozni a szobában.

Shoyu 2014.01.20. 13:30:44

@Morcz: Lehet, megoldaná a problémát, de kicsit gagyinak tűnik, amikor most azt nyomatják, hogy mekkora dolgok fognak ma történni.

malevil2050 2014.01.20. 13:31:40

@Deutsche Gabbana: Arról csak hallottam nem követtem. Elég nagy a tárháza van a lehetőségeknek majd kiderül.

Shoyu 2014.01.20. 13:33:03

@egyemakisszíved: Előtte egyébként ha jól láttam Simon konkrétan a WC-illatosítót fújta magára, mert oda bújt el Viki elöl. De hát Vikiből ki is nézem, hogy megérzi az igazán minőségi parfüm illatát :)

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.20. 13:38:09

@Deutsche Gabbana: sztem lesz embercsere, a beköltözés előtti videókban még van pár karakter, aki szerepelt, de nem költözött be, pl az ordibálós faszi, meg a kövér fiú, aki hegesztené Alexát, én ebből gondolom

Bunny Munro 2014.01.20. 13:53:17

@Shoyu: hehe, a tornatermi öltöző édes alpesi illata

Schlomo Goldberg 2014.01.20. 14:01:30

Debillio kinyalta Tejót. A kutya mindenit.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 14:10:12

@Alejandro Puzante Kakante: Mégiscsak összejött Hisztilliónak, Teónak meg eszerint tökmindegy, csak valaki birizgálja a pöcköt.

@Shoyu: Ha Teó továbbra is hagyja magát befűzni, meglehet Alexa tényleg megy a levesbe. Végtére is a táskásszemű pultoscsaj biszex, és ha Debiliót is bevállalta, még csak nem is válogatós.

@rives: Lehet, hogy Debilió azért nyalt be neki, mert behintette a p1nát - elvégre is ez az a csaj, aki a kis FEHÉR kutyájának a SPURI nevet adta...

A Proverbiális Noszty Fiú 2014.01.20. 14:11:01

Ejnye.

Öfiből kimaradt a rész amikor Aurél sértett pincsiként tarkónragadja Teót, hogy na most aztán lesmárolja, de csupán megsemmisítő tekintetet kap.

Kíváncsi vagyok, hogy emiatt kezdett-e el megint bőgni a kis füstösképű wannabe latin.

sogeking 2014.01.20. 14:11:21

@Alejandro Puzante Kakante:
szerintem kamu az egész, elsőre azt hittem, hogy a csaj alszik :)

Aurélió erős fejszámolásban, és összeadta, hogy a helikopterezés 3 napos csodája már lejárt, és nyújtani kell valami frissebbet

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.20. 14:22:54

@Haynau: vagy nem behintette, hanem ott tárolja, amit becsempészett, és Debilió kiszagolta, és levámolta :)

Slano 2014.01.20. 14:23:14

@sogeking: Kamuból, hogy lehet nyalni? Azt nem hiszem, hogy ott bohóckodna a pinája fölött. Attól még, hogy Debílió bevállalta, Teó nem fog szerintem különösebben meghatódni. Szerintem max. egy köszit kap majd tőle, de semmiképpen sem azt, amit debílió várna tőle, nem lesz ő a csaja szerintem itt senkinek.

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.20. 14:28:50

@sogeking: igen, ezzel újabb 3-4 napra benyalta magát a népszerűségi lista első felébe, de ha az letelik, már nem lesz más hátra, rá kell raboltatni Teót a harcsára, az viszont már nehezebb lesz, mert Teó nem szereti a halat vacsorára, csak a muffot :)

sogeking 2014.01.20. 14:37:52

@Slano: hogy? a fejemre húzok pár takarót, ennyi. már eleve rossz szögben startol rá a célpontra

sogeking 2014.01.20. 14:39:01

@Alejandro Puzante Kakante: jól fel van ez építve, legközelebb mindegyikük hoz még egy embert :)

malevil2050 2014.01.20. 14:45:12

@Haynau: mester hogy áll skála ezután a nem is cekcuális együttlét után.
Mert mint tuggyuk ez nam az volt hiszen a Clinton pepit is felmentették,pedig a monika szépen elfurulyázta a nászindulót a dorongon.Ezért én a törpillát ezennel felmentem.

Shoyu 2014.01.20. 14:48:35

@sogeking: Mondjuk azt én is néztem, hogy nem igazán ott van a feje ahol kellene, de utána rááll a helyes irányra, gondolom felismerte a köldök és a pina közötti különbséget.

Shoyu 2014.01.20. 14:52:25

A Simi és a Sári aranyosak a zuhany alatt, vagy jól játsszák a szerelmespárt.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.20. 14:56:46

@sogeking: Az irigység beszél belőled, te nem tudsz a nyelveddel 20 centiről helikopterezni. Mi Aurélióknak nem gond az ilyesmi.

Ebből a Zsoltból kezd elegem lenni. Simon és Aurél már felvette a munkát az iktatóban, ez meg azt hiszi nyaralni ment be. Kap tőlem egy 72órás ultimátumot, aztán kiszavazom a pitlibe.

nowo1 2014.01.20. 14:57:01

@Shoyu: Az egyik éjszakaiban mondta Sárlott Simonnak,ha jól emlékszem,hogy "a többiek azt mondják,hogy te nagyon erős vagy és félnek tőled".Ezt honnan tudta/tudták?Szerintem az újonnan beköltözőktől.Vagy gondoljátok,hogy az újonnan beköltözők a beköltözés napjáig karanténban voltak és nem érintkezhettek senkivel/semmivel?A szimpátia szavazás már rögtön az első napoktól kezdve hozta,hogy Simon van az élen.Ez,akárhogy is,tudomására juthatott Lacinak,pl.

jog-ász 2014.01.20. 14:58:34

az nem lehet hogy a viki félig meddig bennfentes és már napok óta ismerte, nézte a többieket?mert gondolom úgy izgalmasak az akciói ha mindenkiről tud már mindent, nem hiszem hogy kettő perc alatt térképezte a csapatot.

nowo1 2014.01.20. 15:01:26

@jog-ász: Igen,gyanús volt,hogy rögtön észrevette a szerepcserét...

nosce 2014.01.20. 15:13:44

@malevil2050:
felugrott 3%-ra , improvizált a nézőknak

sogeking 2014.01.20. 15:14:38

@én már a fény gyermeke vagyok: ha kiderül, hogy még esze is van, akkor tényleg irigy leszek :)

nosce 2014.01.20. 15:19:34

@én már a fény gyermeke vagyok:
sztem Debilio jobban örült volna ha az ő helikopterét fogják el, és nem ő megy a paplan alá bevetésre

nosce 2014.01.20. 15:21:41

@nowo1: @jog-ász:
egyértelmi h viki tudta az állást, ehhez elég a környezetében egy okos teló, nem véletlenül tapadt rá simonra az elején

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.20. 15:22:23

@én már a fény gyermeke vagyok: ellenben az, hogy vki kinyalja, általában tetszik a nőknek :D akármilyen fajta.

@Deutsche Gabbana: felébred, ott simogatja a vállát a végén debilionak.

@Bunny Munro: ráadásul a tesire jár, szal az is lesz belőle. tornatanár :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.20. 15:28:39

@ミラ: nem feltétlen tetszik a nőnek.

Nem mindenki szereti, mint ahogy nem mindem pasi sem szereti csinálni.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.20. 15:30:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: mondom általában. kivételek mindig vannak. ismerek én aszexuálisokat is :) ők aztán totál semmit. ellenben feltételezem, egy biszexnek, akiknek nőkkel csak ez adatik meg, annak azért csak "improvizál".

nowo1 2014.01.20. 15:30:04

@nosce: Egyébként ez is változás az előző VV-khez képest,mert akkor még nem volt ez az okostelós szimpátiaszavazás,ami szinte az első perctől beindult,így a pár nappal későbben beköltözők már elvileg többet tudhatnak az erőviszonyokról,mint pl. az első 6 beköltöző.Ez így "nem tiszta" játék...

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.20. 15:33:39

@nosce: Nem láttam az egész jelenetet, lehet hogy Alexa is ott volt a paplan alatt a helikopter környékén.
@ミラ: Hát nem tudom. Ma reggel is leszólított egy csaj, mutassam meg neki a Lumumba utcát. Mondtam neki nem mutatom, inkább kinyalom. Az nem örült neki.

ミラ · http://www.miranosekai.com/ 2014.01.20. 15:35:56

@én már a fény gyermeke vagyok: tudod te úgy lóbálni, mint debílió és van ilyen szép frizurád is hozzá? naugyehogynem. ezért.

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.20. 15:39:12

@sogeking: Hagyta, de nem örült neki. Állítólag zavarta az a sok ember a buszmegállóban. Na de én nem csicskulok be ilyesmitől.

Shoyu 2014.01.20. 15:39:51

@nowo1: Ez egy jó kérdés, elvben nem tudhatják, hogy ki szimpatikusabb a nézőknek, de ha most pl. jön 2 beköltöző, akkor vajon előlük hogyan titkolták el az információkat. Mintha az előző vv-ben említették volna, hogy előtte hotelben laknak a lakók, mielőtt beköltöznének. Ha egy kicsit értelmesebbek lennének a bentiek, akkor tudnák, hogy ki lehet az élen, de a többség teljesen ostoba, talán csak Simon és Viki tudná ezt kisakkozni, viszont pl. Simon ellenfélnek tartja Zsoltot, pedig abszolút nem az. És ha kicsit gondolkodnának Alekosz és Attila is azzal nyert, hogy furcsák voltak és valamilyen szinten zakkantak, Simon náluk még jóval durvább, talán erre ők is rájöhettek és arra is, hogy az összefoglalókban ő van benne leghangsúlyosabban.

Shoyu 2014.01.20. 15:46:12

Eltűnt a szépen megírt kommentem, no a lényeg az volt, hogy szerintem nem tudhatják az új beköltözők a szavazási eredményeket, pl. azt se tudják, hogy Zsolt valójában nem közönség kedvenc, Vikinek csak simán lejött, hogy Simon és Zsolti szerepet játszanak, nem volt nehéz dolga.

Shoyu 2014.01.20. 15:48:16

Különben a lányok közül szerintem senki nem nyerhet, én még Teót mondanám a legesélyesebbnek, mert legalább csinál valamit, de úgy tűnik, hogy másokat irritál, mivel utolsó helyen van nagyjából.

nosce 2014.01.20. 15:48:49

@nowo1:
az az alap különbség h most realtime márik a szavazatokat, ilyen nem volt a vv-kben, még a retek se tudhatta előre h kire hány sms jön. Itt elég a netes eredményt majd néha bekiabálni a kupolán át h megölje a játékot

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 15:50:53

@malevil2050: "mester hogy áll skála ezután a nem is cekcuális együttlét után."

Lassan járj, tovább érsz a kútra... vagy valami ilyesmi. A nagy harci helyzet az, hogy melóhelyemen nincs meg az Excel-fájl, amit hétvégén otthon töltögettem ki. Úgyhogy este lesz új statisztika.

@nowo1: @nosce: @jog-ász: Erős a gyanúm, hogy Vikit okkal küldték be. Az egyenesen nonszensz, ahogy a szimpátia-értéke nő. Csak nem a Retek bundázza a szimpátia-szavazást, hogy a potenciálisan balhét-bizalmatlanságot szító Panzer StuG III-as (bocs, a T34 formája túl kecses Vikihez képest ;) ) tovább bent maradjon, csinálva a show-t?

sogeking 2014.01.20. 15:51:55

@nosce: azért netes szavazás volt, Alekosz nyert is állandóan :)

@én már a fény gyermeke vagyok: meg lehet nézni valami fizetős honlapon? (ha elég drága, talán belekukkantok)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 15:52:25

@én már a fény gyermeke vagyok: A Lumumba utcát nem keresztelték vissza lánykori nevére? Mármint ha a zuglói Róna utcára gondoltál... ;)

pocokpocok 2014.01.20. 15:56:20

www.youtube.com/watch?v=8mwsjbHIbxY

találtam egy online stream felvételt, lehet, innen több is várható..

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 15:57:52

@Shoyu: Nem hiszem, hogy Teó irritálná a nézőket, mert pl. Alexát már lekörözte, sőt szerintem már Sárit is.

A később beköltözők alapból alacsonyabb szintről indultak, gondolom sok már beregisztrált okostelós szavazó rajtahagyta "kedvencén" a szavazatot, így az "újaknak" nehezebb szavazatokhoz jutni - de nem lehetetlen, lásd "StuG III"-Viki szárnyalását, és Lacibácsi is magas szintről indult hanyatlásnak.

rives 2014.01.20. 15:58:56

@pocokpocok: VV Attila facebook oldalára folyamatosan linkelik az online-okat (ha esetleg valaki ráér munkaidőben :) )

Shoyu 2014.01.20. 16:00:05

@Haynau: Igen ez a másik, hogy bármikor kedvük szerint alakíthatják a százalékokat, azért amíg az RTL Klubon ment ez a műsor sokkal komolyabban volt véve, beszavazó show-k, nem kamu bemutatkozó filmek, akkor is voltak érdekes dolgok, pl. néhány játékos soron kívüli beerőszakolása a villába, de összességében jobban figyeltek a valóság show "alapszabályokra".

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 16:05:09

@sogeking: "meg lehet nézni valami fizetős honlapon? (ha elég drága, talán belekukkantok)"

Mindenesetre a popup-telefonszámra ne küldj SMS-t, mert az egy hacker-akció eredménye, a beígért 8 HD-kamerás 0-24 élő egyelőre kamu. Bár lehet, hogy Retekék bevezetnek valami hasonlót.

sogeking 2014.01.20. 16:09:33

@Haynau: én nem találkoztam popuppal (adblock miatt), de erre a szériára nem is fizetnék

fény gyermeke a buszmegállóban, na, az más.

Schlomo Goldberg 2014.01.20. 16:09:43

Azt megértem hogy alacsony költségvetésű a show idén de azt nem hogy miért hagytak fel teljesen azzal az erőfeszítéssel hogy a hitelesség/spontaneitás látszatát megpróbálják fenntartani.

Az szavazós applikáció eredményét ugyanúgy tudják manipulálni mint az smseket, amikor a forgatókönyv úgy hozza.

Akármi Áron 2014.01.20. 16:15:44

@én már a fény gyermeke vagyok: :))) és (((( mert csupa-csupa kávés lett a szoknyácskám, kifröccsent a számból. Hát szabad ilyeneket írni, amindenit neki!:)))))

Ditti82 2014.01.20. 16:31:32

@Deutsche Gabbana: Tényleg, abból nem lesz új évad? Napokban eszembe jutott, a Don mihez kezdene ezekkel odabent... :D

agimano 2014.01.20. 16:33:59

Szerintem azt, hogy Simonék szerepet cseréltek, nem volt olyan nehéz kitalálni, mert amikor Simon álnéven mutatkozott be, mindenki elkezdett röhögni, mire Viki visszakérdezett, hogy hogy hívják, erre mindenki elkezdte kórusban, hogy ZSÓÓÓÓTI, erre mondta, hogy nem volt itt valami szerepcsere? Szóval azt sem tudta, hogy kivel, csak gyanus volt neki, hogy mindenki röhögött és egyszerre válaszoltak neki. Amúgy mondta, hogy egész végig el volt zárva a hotelban. Mondjuk, ha be tudott csempészni egy telefont, akkor az ismerősei simán megírhatták neki, hogy van ilyen mobil app, és hogy ki vezet a szavazásban.

nowo1 2014.01.20. 16:39:06

@Schlomo Goldberg:
"Az szavazós applikáció eredményét ugyanúgy tudják manipulálni mint az smseket, amikor a forgatókönyv úgy hozza."-Igen,ez így van.

nowo1 2014.01.20. 16:45:13

Keveslem a 11 embert.Ha mégis újakat fognak behozni a legnépszerűtlenebbek helyett,akkor kizárt,hogy ilyen sokáig elzárva tartsák őket.(Legalábbis számomra nehezen hihető.)

Más:Charlott Simon felé szerintem kamuzik ezerrel.Simon meg veszített elesett hülyegyerek- bájából most,hogy elkezdett "csajozni".

Deutsche Gabbana 2014.01.20. 16:49:47

@Ditti82: úgy tudom, hogy nem, amit mélységesen sajnálok. Don önként talpalna skorpióba ebben a társaságban... Horváth Éva is kapna szívhezszólóbb udvarlást a "kikormoznám a fosóját"-nál :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 16:53:36

@nowo1: "Más:Charlott Simon felé szerintem kamuzik ezerrel.Simon meg veszített elesett hülyegyerek- bájából most,hogy elkezdett "csajozni"."

Egyetértek, már ami a kamuzást illeti. Kezdettől fogva, szvsz.

Simonnak pedig szerintem már rég nincs "hülyegyerek-bája", inkább mindenki azt próbálja kitalálni, mikor játszik és mikor jön ki a saját énje.

Egyébként szvsz Simon beparázott Vikitől és azért mászott rá (nagyon nem szerelemből) Sárlikra, hogy ne veszítsen a szimpátiájából (nem veszít, sőt: azon morfondíroztam az előbb, vajon meddig emelkedhet a szimpátia-értéke?). Bár ezt Csernus Simonnál soha nem lehet tudni - talán ezért vezet toronymagasan, mert ez a lény még mindig egy nagy talány.

Ditti82 2014.01.20. 16:57:46

@Deutsche Gabbana: Óóóó... pedig volt már casting, nem? Legalábbis a reklámját mintha láttam volna tavaly. :(

nowo1 2014.01.20. 16:58:50

@Haynau: "Bár ezt Csernus Simonnál soha nem lehet tudni - talán ezért vezet toronymagasan, mert ez a lény még mindig egy nagy talány."-maximálisan egyetértek!:)

Deutsche Gabbana 2014.01.20. 17:05:51

@Ditti82: igen, de baromi drága műsor (félmilliárd rémlik) és tűnt rentábilisnek.

Shoyu 2014.01.20. 17:08:37

@Haynau: A Simon úgy örül, mint majom a farkának, hogy végre nem egy 200 kilós fizika szakos csajt kell fogdosnia, bár szerintem még az is ritkán jutott neki. A Vikitől szerintem még az ostobák sem félnek, mert addig csak eljutnak, hogy a Vikit igen könnyen ki tudják kúrni a villából, Simon már pedzegette is, hogy rá rakják a kendőt. A Viki az nem egy Baukó Éva, aki egy flott idegbeteg hülye picsa, legalábbis a show alapján, őt szerintem tényleg azért tartották bent, mert vicces volt a kirohanásaival, viszont Viki a tudálékosságával, nagyképűségével nem annyira vicces és nem nagyon hiszem, hogy az emberek ezt szeretnék nézni hosszabb távon.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2014.01.20. 18:04:08

@Shoyu: Márpedig szemmel láthatóan azt vonalat akarja vinni. Arra számít, hogy kiküldik a nézők meg visszadobják a balhéi miatt... :)

malevil2050 2014.01.20. 18:29:22

@Haynau: Hát ne haragudjál,azért ettől többet vártam tőled! :) Aki már az index cimlapján van.. :) Soha nem fogod így utolérni a nagy legendát! :)

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 18:36:44

@malevil2050: Nem akarok én senkit utolérni. Én vagyok elöl, ti. ;)

Na, ne epedj, kész:

A mai statisztika. Szerintem az új formájában még jobban látható a szimpátia-értékek változása:

i40.tinypic.com/34edqih.jpg

És az "alsóház" (azaz a 10% alattiak - ha így megy tovább, Zsóti hamarosan csatlakozhat ehhez a társasághoz):

i44.tinypic.com/a2etzk.jpg

malevil2050 2014.01.20. 18:47:25

@Haynau: Köszi.Egy nagyon feltűnő emelkedés van és ez a viki lányé,
Ez most vagy mesterséges vagy.....)
Úgy gondolja az app közönség h sok "debil" közé keveredett az "értelem" és ezt díjazza ezzel.

Valaki írta itt h magyon aranyos a szájmon és a sári ott a zuhany alatt,ezzel még egyet is tudok éreni de nem szeretném ha eltünne a " szájmonitmus " az egész játékból.

májgeriberi 2014.01.20. 18:50:49

szarról csak szart lehet írni

Alejandro Puzante Kakante 2014.01.20. 18:55:34

Vikinek azért nő a szimpátiája, mert akivel leáll vitázni attól elszívja a szavazatokat. Olyan vele vitatkozni, mint kézzel kutyaszart feltakarítani, még ha meg is nyeri a vitát az ember, és megszűnik a bűz forrása, szaros lesz az ember keze, csökken a népszerűség :)

Schlomo Goldberg 2014.01.20. 19:21:30

Vikit ha Simon egy jobb pillanatában el találná ásni egyik este a villa végében, hát a kutya sem keresné.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 19:53:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Mit óhajtasz, ó vöröscipellős doktornő? Mi dobná fel szerinted a VV-t? Dugás? Leszbi ujjazás? Simon elássa Vikit? Aurélió feje felrobban a hisztitől? Iza, Dorka és Zsóti édeshármasa? Rendezzen Lacibá' takarító-maratont? Na, ne mondd, hogy nem volt ebben legalább EGY épkézláb ötlet? :D

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 19:57:06

Apropó: a VV-főoldal szerkesztőinek végre feltűnt, hogy az S (mint Simon) a T (mint Teo) előtt jön az ABC-ben és felcserélték a képeket. Jobb későn mint soha...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.20. 20:04:18

@Haynau: nem tom, értelmes feladatok, játék határok nélkül fílinggel.

Meg párbaj, kiesés, gondolkodás, taktika. :-)

Egyelőre a szex téma nem köt le, úgyis instruálják azt is :-D:-D:-D:-D

@King of Shadows: férfias, na :-P

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 20:11:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Értelmes feladatok, hát ja. Feldobná a kompániát, abban igazad van. Persze az Agyhalottak nagy részének ez akkora kihívás lenne, mint egy kétoldalt kézamputáltnak kirakni egy Rubik-kockát, de vicces lenne, annyi szent.

Párbaj, kiesés - na ezt már én is várom: Laci és Viki szerintem szedelőzködjön. Már ha rajtam múlna...

beacska 2014.01.20. 20:16:10

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: szerintem még várakozás van. kicsit olyan, mint a VV5-ben, amikor Peti megszervezte unalmában a Könyvesház fiúkat. mindenki tudta, hogy lesz még vmi, "vihar előtti csend" (most mondta a fülembe Zsolti :) )...

Shoyu 2014.01.20. 20:20:44

@Haynau: Tök jó a grafikon, köszi. Szerintem csak mesterségesen lehetett Vikit feljebb tolni, bár ki tudja, szerintem nem jól játssza a szerepét, nem hiteles, és akkor pl. Teo miért nem mozdult el felfelé, amikor igazán mindent megtett érte: leszbizés, féltékenység gerjesztése, szerintem a rúdon se pörgött rosszul. Az ilyesmit eddig szerették az emberek.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 20:33:39

@Shoyu: Teo akkor ugrott meg egy kicsit, mióta Orálió kilefetyelte.

Egyébként érdekes tanulmány az a csaj. Külsőre mint egy még növekedésben lévő, de már veszélyes nőstény ragadozó. Stílusra viszont inkább fiús azzal a nyegleségével. Persze lehet, hogy a "lányos lányok" pont erre buknak. Franc se tudja. Ha van itt a kommentelők között biszex vagy leszbi csaj, igazán felvilágosíthatna bennünket! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.20. 20:45:31

@Haynau: nekem tök mindegy, h ki megy, nem hiányozna egyiksem.

Ők is csak nyüglődnek. Nem tudnak mit kezdeni magukkal.
@St. Pácsó Ármándó:
Nem véletlenül vagyunk lelkitársak. Na, lóbáld az arcom elé :-D:-D:-D:-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2014.01.20. 20:48:00

@beacska: addig oké ez, amíg nem unja magát az egyszeri néző. Márpedig igen. Az onlinet nem lehet itt beleszámítani.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 20:50:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: "Az onlinet nem lehet itt beleszámítani." Jogos érv. Valami tényleg történhetne már.

Na megyek, látom jön Ármándó a lelkitársad, helikopterezni.

:D

beacska 2014.01.20. 20:52:42

:) ússsszógumi -by Alexa

Empty Bee 2014.01.20. 20:55:03

@Haynau: <<Persze lehet, hogy a "lányos lányok" pont erre buknak.>>

Igen, erre :) Én nőies biszex lány vagyok, és Teó az első perctől beindította a nedvtermelésemet. De szerintem Teó a látens homokos srácoknak is bejön amúgy *rásandít Debílióra*

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 20:57:10

@Empty Bee: "De szerintem Teó a látens homokos srácoknak is bejön amúgy *rásandít Debílióra*"

Egy nagy piros pont ott van nálad! Egyrészt mert jelentkeztél és "bevállaltad" (Csernus, nézz le reánk, idézlek!) - másrészt a "látens homokos" kifejezésért.

Csak ne köptem volna le a röhögéstől a tasztatúrát egy slukk vízzel... :D :D

Empty Bee 2014.01.20. 20:58:39

@Shoyu:

Ha megnézed jobban, a logika az, hogy fizikailag minél vonzóbb/nyíltan szexuális/kurvulósabb egy csaj, annál népszerűtlenebb. És minél fiúsabb/csúnyább egy lány (Dorka, Viki), annál népszerűbb.
Ez azért van, mert a legtöbb szavazó lány, és a kurvulós, szexi csajokban konkurenciát látnak és zsigerből gyűlölik őket, a fiúsabb Dorkát, és a bálnatestű Vikit pedig jobban elviselik.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.20. 21:04:40

@Empty Bee: Isten hozott az Olümposzon - a "bálnatestű Viki"-ért kapsz egy babérkoszorút a lányos lány fejedre! :D :D

Le Petit Prince · http://le-petit-prince.blog.hu/ 2014.01.20. 21:10:04

@Empty Bee: Azért a Józsi gyerek is gyanús! Nem tudom hány heteró pasi kérte már meg a barátját/ismerősét, hogy helikopterezzen neki! :P

malevil2050 2014.01.20. 21:12:01

@Empty Bee: " látens homokos srácoknak " - az meg milyen? És nem csak az azomos neműeket szeretik? . ezek szerint
Amúgy a neved nem az emmanuelle hőseposzból vetted?

Empty Bee 2014.01.20. 21:27:33

@malevil2050: <<az meg milyen?>>
Olyan, mint Debílió. A fasz iránti sóvárgását kényszeredett "a-legyet-is-röptében" csajozós imiddzsel leplezni próbáló, hímnemű barátaihoz a normálisnál jobban kötődő, a férfiasság határát súroló leszbi csajok (Teó) iránt vonzódó.
A piperkőcsége és tisztaságmániája csak bónusz.

malevil2050 2014.01.20. 21:57:35

@Empty Bee: Azt a mindenit,valami ilyemire gondoltam én is , de így kifejezni,ez már szinte költészet,köszi :)

Shoyu 2014.01.20. 23:04:48

@Empty Bee: Én is lány vagyok. Nekem pl. Dorka jobban bejön, mint Teó, már ha a külsőt nézzük, csinoska szerintem, Teó segge az nagyon illuzióromboló volt, 21 éves, azért kipróbálhatna egy fitness termet és az a túlméretezett műszempilla, nem tetszik. Stílusra viszont inkább Teó jön be.

Haynau (Sons of Monarchy) 2014.01.21. 12:24:48

@Shoyu: A plasztik-szempillát szerintem valaki fixen ráhegesztette Teóra.
süti beállítások módosítása