Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A dzsungel aranya 1x06 - Mad Scramble

2013. február 24. 15:00 - Chat Géza

A Romaso gödörnél –aminél nagyobb bukó nincs a világon – már a harmadik lyukat ássák, ahol még csak nem is kapirgálják az aranyban gazdag felszín tetejét. Magyarán: szopó van Lalikám. A helyi munkások tutira nem fognak agyvérzést kapni, mert ha van arany, ha nincs, ők stabilba fizetve vannak. Embereinknél lassan elpattan a cérna, közeleg az idő, hogy dobbantsanak erről a bányáról, de még ehhez a bejelentéshez is össze kell szedni a visszahúzódott golyóikat. De egyszer csak Chris szeme elé kerülnek és jól megmondják neki, hogy: jó szelet kapitány, mi elhagyjuk a deficit termelő Romaso gödröt. Scott és George zsebében már csak 40 000 dollár maradt,amivel elég szűkösen lehet kiskirályt játszani Ghánában.

1.jpg

George elmegy találkozni egy vérbeli üzletemberrel, de még mielőtt a bizniszre terelődne a szó, Jenki aranyásónknak be kell ugrania a gödörbe, hogy fülig sárosan ásson a feketemunkásokkal. Elmagyarázza a folyamatot, ami nagyon fasza, csak hát kézzel kell csinálni ugye, amitől könnyen bebüdösödik az ember, pláne, ha alapból viszket a kétkezi munkától.  8 óra alatt durván nyolcszáz dolcsit mosnak tisztára a helyi vagányok. A biznisz egyelőre bukó, mert Marknak nem sikerül barterba odaadni a parlagon heverő dobszitát, de George legalább a tiszteletüket kivívta azzal, hogy tökig gányosan robotolt a munkásokkal. És a főni elismerő pillantása az, ami gecifontos ebben a szakmában. Később még jó lesz ez, hogy vastagbélig hatolóan benyalta magát George ennél az ombrénél.

Tovább
komment

Shameless 2x05 - Apák napja

2013. február 23. 13:00 - nyinanyeznajova

Sheila megint házrabságra ítélte magát: épp az Alibibe tartott, mikor egy repülőgép kereke lezuhant az égből, kábé két centire a nőtől. Az állapota a valaha volt legsúlyosabb, még azért sem hajlandó elhagyni a szobát, hogy vécére menjen. Jody épp rántotátt készít (kivételesen gatyában), mikor betoppanak a rendőrök a hírrel, hogy megtalálták Eddie holttestét a Michigan-tó alján. Frank Sheilának mondja el a hírt, Jody pedig Karénnél próbálkozik, de a lány helyette a férfi gatyáját rángatja le, azzal a célzattal, hogy fogmosás után orálisan kényeztethesse lovagját - nyilván, hogy szájvíz helyett legyen mivel öblögetni - valamint közli Jodyval, hogy már nem gerjed az "apád meghalt" mondatra, de próbálkozásnak azért nem rossz.Lip remete üzemmódba kapcsolt, mióta Karen a srác heréinek pépesre rugdosása közben kijelentette, hogy terhes. Fiona behívja magához az öccsét, hogy elszívjanak egy cigit. A téma (amellett, hogy Carl apja példáját követve kiadta a ház üres szobáját egy prostituáltnak heti 75 dollárért) természetesen Karen terhessége. Lip azt kamuzza, hogy nem érdekli a dolog, elvégre a gyerek bárkié lehet. Fiona megérdeklődi, hogy mekkora az esély arra, hogy mégis a srácé, mire kiszámolják, hogy húsz az egyhez a valószínűsége annak, hogy Lip a szerencsétlen nyertes, valamint a tény hogy az utóbbi nyolc hónapban hetente hat-hét menet volt a leosztás igencsak aggasztó az apaság szempontjából, mire Fiona közli, hogy ő nem fog felnevelni még egy gyereket.

sh2.jpg

Tovább
komment

Az Onedin család 1x15 - Winner Take All (A győztes mindent visz) (ÉVADZÁRÓ)

2013. február 23. 11:00 - Gabba

A liverpooli kikötőbe befut a Charlotte Rhodes, James fogadja a hajó kapitányát, Svensont, aki mentegetőzik a késésért, ellenszél volt, a hajó se az a kimondott ezüst nyíl, ilyesmik. Onedint nem érdeklik a kifogások (már elfelejtette, hogy anno az első részben ő is ilyeneket mondott akkori munkáltatójának, Callonnak), nem ad plusz jutalékot a kapitánynak, és kész. Otthon Anne társaságában átnézi az üzleti könyveket, az Onedin Hajózási Kft jelenlegi vagyona 27 484 font 10 shilling és 4 penny. Ez persze nem kápé, de azért elégedettségre ad okot, James úgy érzi, itt az idő, hogy végre kivásárolja az amorózó külsejű senhor Braganzát a Pamperó-ból. A háttérben az öreg Webster szokás szerint morog valamit a csak a hasznot néző nyikhajokról.

Winner01

 

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Gossip girl - A pletykafészek 2x14 - In the Realm of the Basses

2013. február 22. 17:00 - Agent "V"

A második évad közepén vagyunk, vége a téli szünetnek, úgyhogy most kiderül, hogy mit csináltak a szépek és gazdagok az ünnepek alatt.Most nem jut eszembe semmi frappáns, az előző részek drámai és szó szerint halálos történéseiről, úgyhogy fogjunk bele a mai adagba és majd sziporkázom később.Azzal nyitunk, hogy rövid képekben, kedves narrációval végignézzük, hogy ki mit csinált.Serena a Dirty dancing 2. részét játszotta újra és cuki virágos ruciban járta a salsát Buenos Airesben. Ezt a csodálatos internet segítségével Dan is nyomon követi Brooklynból, persze nem túl boldogan.Jenny a suli első napjára készül, ugyanis visszamegy a Constansbe.Hát igen, így járnak az elfuserált gyerek divattervezők.Blairt nagy boldogság éri, ugyanis a város legnagyobb és legjobb nőegylete meghívót küldött neki, vagy valami ilyesmi. Chuck pedig kb. eltűnt a színről, most éppen Bart öccse, Jack keresi a világban. Eddig nem sok sikerrel, de súgok annyit, hogy Chuck éppen thai kurvákkal és némi kábítószerrel múlatja az időt.

1.png

Tovább
komment

Bűnök és szerelmek - 1x34

2013. február 22. 15:00 - Alice Page

Bár Kevin bugyután döbbent ábrázata ráégett a retinákra az előző rész végén, azért megmutatják nekünk még egyszer. Mégsem lát ilyet minden nap az egyszeri ember! Lorenzónak pont annyi esélye van helyretenni Tinát, mint annak, hogy a bankkártyája keretétől egy hónapra büntiből megfosztott némber ingyen testtekercselést kap. Kira ribanckodásától megfájdult a fejem, de legalább a biztonságos embernek volt egy jó napja, kinek mi a jó, ugye.

34.1b.PNG

Tovább
komment

Csont nélkül 1x02 - Az elveszett golyó

2013. február 22. 13:00 - Smiley93

A csapat hadiszállásán, a Világvégén nyitunk, Walter és Leo börtönigazgatót fogadnak éppen. Az öreg furcsamód egy halálraítélt megmentése érdekében fordult a Férfihoz, Aki Mindent Megtalál: Ross a fáma szerint 20 éve kinyírta társát, csak némi kezére kent vérrel próbálta elhitetni, hogy a megmentésére is kísérletet tett. Most persze (némi késéssel) elítélték, pár nap és le is zavarják a kivégzést, a bibi, hogy Jézus leszólt az igazgatónak, hogy Ross ártatlan. Szóval Leo lett az ügyvéd, indulhat a siralomház-vizit.

Teljes képernyő rögzítése 2013.02.04. 142448.bmp.jpg

Tovább
komment

Bűnök és szerelmek - 1x33

2013. február 22. 09:00 - Bella Tangolita

A napokig tartó akcióvígjátéknak mára meglett a böjtje: egy tökéletesen eseménytelen részt kaptunk ajándékba. Az érzékenyebb idegrendszerű néző így számos líraira hangolt zeneszám alatt itathatta az egereket, miközben a képernyőn az önismeret útján tapodó Kapus éppen megvilágosodott. Azért nagy hír erre az epizódra is jutott, legszívesebben villogó "BREAKING" fölirat alatt posztoltam volna a legjobbat...de mindent a maga idejében, adagoljuk azt a csepp információt késleltetve, hogy nagyobbat szóljon! Különben meg ki gondolta volna, hogy a Bűnök és szerelmek készítőiről egy szép napon kiderül, mégiscsak értenek valamicskét a feszültségkeltéshez! Pedig most, annyi viszontagság, annyi elbaltázott akciójelenet után végre-valahára  szolid dicséret illeti őket. No, nem mindenben, ott azért nem tartunk. Belátták, hogy akcióból is megárt a sok (pláne az olyan minőségűből, mint amiket az elmúlt napokban mutogattak nekünk halálos komolysággal), és most inkább a cselszövés felé vették az irányt. Persze csak úgy a maguk módján ...de legalább van min szórakozni továbbra is.

1x33.8 (Custom).JPG

Tovább
komment

A dzsungel aranya 1x05 – Desperate Measeures

2013. február 21. 19:00 - Chat Géza

Ott hagytuk abba, hogy Ghánában, szarban van a haza, nem is kicsit. Sikerült ugyanis egy pénznyelőbe nem kevés lovettát beleölni, de Scott és George más pénzét szórják, úgyhogy nem idegeskedik halálba magukat, bár egy kicsit azért már satuba van szorítva a monyeszuk. Most is ásnak, hátha az újabb 200 tonna földkupacból sikerül 12.000 dollárt összeszedni. Az se sok, de azzal még seftelhetnének egy darabig. Az otthon maradt kiscsaládról nem is beszélve, akik továbbra sem tudják fizetni a közüzemi számlákat. Scott és George már nagyon érzik, hogy a pénzt kéne tisztára mosni, nem a földet. Már Victornak a művezetőnek is tele van a bakancsa a jelenlegi bányával. A Romaso gödörtől azonban csak nem tágítanak a jó szerencsétől távol álló fiaink.

7.jpg

Scott megindul egy ombréhoz, mert már visszatérő rémálmai vannak a Romaso gödörrel kapcsolatban és már szinte látja lelki szemei előtt, ahogy a beledöglik az aranyásásban. Node, Mohamed már várja egy újabb bányászati terület jogaival. Még szerencse, hogy ezek a papírok csak úgy teremnek a földből, nem? Fasza az a hely, igaz, hogy már más is ásott ott korábban, de csak egy műbalhé erejéig jó kifogás ez. Megy a szájtépés, Victos is vakkant valamit. Próbaásás kéne, az a tuti. Van itt arany, he?! Mohamed okoskodik, hogy nem vette volna meg a teleket, ha nem lenne benne arany. Jogos. Scott már megint a hitére támaszkodik, ami eddig is rengeteg aranyat fialt neki, ugye. Akkor beszélgessünk az üzletről. 15% részesedés, aszongya a tulaj. Az nem rossz, de nem is jó. Scott, mint mindent, ezt is megpofázza társával, jelen esetben Victorral a művezetővel. Neki aztán vizesnyolcas, csak Chris és Sing ne tudjon róla, úgy lesz minden fasza. Több pénz, kevesebb gond és így tovább.

Tovább
komment

Retróhogyvolt: Éden hotel - 1x12

2013. február 21. 18:00 - sixx

Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai édenkertből. A Viasat elkezdte ismételni az első évadot, mi meg előkaptuk a klasszikus hogyvoltokat, tessék kommentelni az adás alatt és után, ingyen van.

Nu, öt nő, hét faszi, a ma esti kiválasztásban tehát két farokkal lesz kevesebb, ha minden igaz, de az is előfordulhat, hogy Joséval kinyittatják a szálló eddig használaton kívüli szárnyát, éa beköltöztetnek még két luvnyát, hiszen ez az Éden hotel, ahol minden előfordulhat. Pinokkina nyitja a műsort, akit erre a jeles alkalomra olyan konttyal láttak el a sztájlisztok, amit legutoljára a napközis tanárnőmön láttam, valamikor 1977 tájékán. A felkonfot a szokásos merev mozdulatsorok és természetellenes hangsúly kíséri, a mai napra rendelt bőr testhezálló és kihozza a fél dinnye nagyságú szilikoncsöcsöket, jól.

Tovább
Címkék: éden hotel
komment

Bosszú 2x02 - Feltámadás

2013. február 21. 17:00 - fuszulykavirág

Kezdésnek Emily éppen rosszat álmodik, a végén Victoria jelenik meg neki, és ő ijesztgeti. Nolan próbálja felébreszteni, Emily hálából majdnem megfojtja. Még mindig tart a Victoria megfigyelés, gyanús nagyon az asszony, ez valamit sunnyog. A Grayson kúrián Ashley arra próbálja rávenni Danielt, hogy játszanak egy teniszpartit így a nap elején, Danielt azonban jobban aggasztják az apja pénzügyi mesterkedései, főleg azért, mert nem érti őket. Emily rácsörög Danielre, hogy megossza vele felfedezését Charlotte orvosáról, Danielt meg láthatóan érdekli a téma.

1.JPG

Emilyt mellesleg megfigyelés alatt tartja a Japánból szalasztott barátja, Charlotte pedig az orvosával hadakozik, de nincs sok esélye. Az ősz hajú két útlevelet hoz Victoriának, egyet a nőnek, egyet meg a lányának. Kapnak új neveket is, de az egyiket mégis visszaveszi az ősz hajú biztosítéknak, amíg a pénzére vár. Ezt végignézve meg is születik Emily terve: Victoria elvette tőle az anyját, így most ő elveszi tőle a lányát. Declant megkörnyékezi egy iskolatársa, hogy menjen velük partizni, de Declan nem ér rá, mert a kocsmát kell felújítani, de ez az iskolatárs ez gyanús nekem. Nem őszinte a mosolya.

Tovább
Címkék: bosszú revenge
komment
süti beállítások módosítása