Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Revolution 2x03– Love Story

2013. december 22. 13:00 - Smokey the bear

Miles legvadabb rémálmában nyitunk. A kezében nem maradt egy ép csont sem, és valami beteg, szadista fickó most készül lecsapolni a vérét, hogy a haldokló nőjét mentse vele. A zavaros tekintetű Titus el is meséli, hogy az ágyon felesége, Jessica fekszik, akinek a cukorbetegsége miatt leálltak a veséi. Mivel dialízist nem tudnak végezni, ezért inkább lecserélik a vérét. Van egy olyan érzésem, hogy Titus barátunk erről nem konzultált az asszonnyal. Milesnak az a nagy szerencséje, hogy a vére 0 negatív, így nem golyó általi halállal végzi, hanem szépen csendben elvérzik. Titus megköszöni a nemes ön (haha) feláldozást, és kimegy. Jó kilátások.

Jessica.jpg

Tovább
Címkék: Revolution
komment

Doctor Who (Ki vagy, Doki?) NS01E10 – The Doctor Dances - A mutáns gázálarcosok támadása

2013. december 21. 13:00 - Kapitánylány

A részt egy rövid összefoglalóval kezdjük, majd főhőseinkre váltunk, akiket körülvettek a gázálarcos mutánsok (csak hogy a magyar címnél maradjunk). A Doktor mint egy jó apuka hangosan a szobájukba küldi a betegeket, azok pedig leszegett fejjel engedelmeskednek, Jamie is ott hagyja a nővérét. Idő Lordunk mosolyogva veszi tudomásul, hogy bejött a terve, kicsit gáz lett volna így végezniük ugye.

01.jpg

Tovább
Címkék: doctor who
komment

Az Onedin család 3x10 - Over the Horizon (Túl a horizonton)

2013. december 21. 11:00 - Gabba

Nyakunkon az aranyvasárnap, mindenki ajándék után rohangál, a hogyvoltíró sem kivétel, bár ő nehezített pályán mozog: a nyolcadik játékbolt és az ötödik könyvesbolt között gyorsan megír egy hogyvoltot, majd ádáz tekintettel siet a harmadik halasbolt felé, hátha még kap ikrát a karácsonyi halászléhez. James barátunk persze ezzel mit sem törődik, valahol Dél-Afrika partjainál horgonyoz éppen a Charlotte Rhodes-zal, ahonnan a nemrégiben lovaggá ütött Sir Blanshard fiát kell hazaszállítania. A fiatalúr amatőr természetbúvár, amire bizonyíték a sok kalitka a befogott madarakkal és majmokkal, az egyik majmócát át is adja Bainesnek: Gondoskodjon róla, hogy naponta kétszer kapjon friss vizet, mondja neki közönyösen, az öreg szépen fogalmazott válaszgondolatai az arcára vannak írva. A ficsúr a helyi törzsek erkölcseit is nyilván behatóan vizsgálta, ezt mutatja, hogy a fedélzetre magával hozott egy fekete szépséget is, interracial sex rulez, nesze nektek viktoriánus szemforgatók!

Horizon01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Szépség és a szörnyeteg 1x02 - Innen lehet nagyot esni

2013. december 20. 15:00 - Alice Page

Az év bulijának címét vesztére rosszul felíró, lengén öltözött lány igencsak meglepődik, amikor a klubnak hitt ház tetejéről elsőbbségadás nélkül érkező híres balerina, Gemma Parker majdnem agyoncsapja. De mielőtt lehetne igazán izgulni, meghallgatjuk az intrót Cat és Vincent viszonylag gépies előadásában, hadd vésődjön az előtörténet a merevlemezre.

1.JPG

Tovább
komment

Star Trek (TOS) S01E05 – The Enemy Within – Megkettőzve

2013. december 20. 13:00 - Kapitánylány

Csillagidő 1672.1 Az Enterprise kapitánya és legénysége egy bolygón tartózkodik, Sulu - kezében egy idegen lénnyel - megállapítja, hogy egyre hidegebb van, Jim szerint lesz itt még -120 fok is. A távolból egy ordítást hallunk, mindenki rohan a sebesült tiszthez, akit különös sárga por lep el. Kirk elrendeli Fisher jelentkezését a hajó gyengélkedőjében. Scott hozza fel, de rá kell segítenie a teleportra, csak nagy nehezen sikerül az átvitel. A főgépész ellenőrzi Fisher ruháján lévő port, ami mágneses, fertőtleníteni kell a ruhát. Scott a rendszer ellenőrzése előtt elküldi a segédet egy eszközért. Miután mindent rendben talál, felsugározza a közben bejelentkező kapitányt is, aki az átvitel után megszédül. Scotty elkíséri Jim-et, így az állomás ellenőrzés nélkül marad. A rendszer újra beindul, és egy gonosz kinézetű Kirk kapitány jelenik meg a fedélzeten.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
komment

Falling Skies 2x10 - A More Perfect Union (Évadzáró)

2013. december 20. 09:00 - Szencsike

Végre itt vagyunk az Ígéret földjén, Charleston-ban, de kiderült, hogy mégsem olyan szép, mint ahogy elképzeltük. A várost egy hatalommániás elnök irányítja, aki a politikának rendel alá mindent, az idegenek számára nem léteznek. De megérkezett a Második ezred és kirobbantott egy katonai puccsot. Ugye, Tomék börtönbe kerültek, majd kijöhettek, mert Bressler tábornok letartóztatta Vezért, és elengedi őket a Fürge-randira, hisz meg lehet fogni az elnyomókat, ő pedig háborút akar. Viszont Tom a katonai diktatúrát sem találja célravezetőnek, hát mehetnek vissza a börtönbe, megint. Vagyis mégsem, mert megszólal a központi riasztó éles hangja, behatolók vannak a bázison, a katonák otthagyják őket, Tomék mennek utánuk. A behatolók nem akárkik, a lázadó Fürgék, Vöröske és a többiek a gyülihelyen várakoznak, előttük csőre töltött fegyverrel katonák várják a tűzparancsot. Ben bukkan ki a Fürgék közül, békés szándékkal jöttek. Tom és Matty boldogan rohan a gyerekhez, Bressler nem vonja vissza a lövészeit, ezt látva Anne, Lourdes, Hal, Weaver majd sorban a Második tagjai közrefogják a Fürgéket. Lövészek visszavonva. Főcím.

1.png

Tovább
komment

Egyszer volt 02x15 - The Queen is Dead

2013. december 19. 09:00 - mysisterstheslayer

Kislány-Hófehérke puncsos minyonnak öltözve, Velázquez-ért kiáltó testtartással tipeg Ragyogó Nádszálkisasszony anyukájához. A piros bútorkárpit-ruhát nagyon feldobja a 30 centis gyémánt szegély, és láthatjuk, hogy nemcsak szép mindenki, hanem jóságos is, valamint tökéletes. Oly édesek mindketten, hogy egyszerre kell betoljam az egész napi inzulinomat, nehogy cukorkómába essek.

vlcsnap-2013-12-01-23h39m04s231.png

Tovább
komment

Éjjel-nappal Budapest 177-181. - A hét, ami érdeklődés hiányában elmaradt..

2013. december 18. 13:00 - Zirowe

Röviden az eddigi legunalmasabb hétről. Laller és Gaben éppen reggeliznek, miközben haditervet próbálnak meg kieszelni, hogy visszaszerezzék a szerződést, amikor is az idilli képet egy telefonáló Márcselló zavarja meg, aki elveszi Laller kajáját. Nagy a felháborodás, de Gaben szerint igazából a gyerek csak olyan kezd lenni, mint Lali mester. De ugorjunk a következő konfliktusra, Cincogi és Gaben ismét őrjöngve cserélik eszméiket, miközben feltűnik a színen egy titokzatos eredetű bűz, melynek eredete sajnos nem Laller koszos zoknija, se a szaros alsói, se a görényei. Fantasztikus „bűzvadászat” indul, de sajnos továbbra is eredménytelen, a bűz pedig egyre erősebb.

01.jpg

Tovább
komment
süti beállítások módosítása