Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

X-Faktor 4xDÖNTŐ - Történelmet írunk

2013. december 15. 19:38 - Chat Géza

Ennyien még talán sose percről-percrézték egyik X-Faktor döntőt se, mint ma. Már ez önmagában is történelem. Erre jön a ráadás, hogy emitt Ustream is fog menni, vagyis a termék jó fog lenni. Mivel sok lesz a pp, ezért mi, én és sztárvendégem csak a míves kommenteket fogjuk szűrni és posztolni. Végre nem kell dolgozni e.

Sajnos elég gyász a kontetnt. Mindenhol.

"Lilu piros csipkés ruhában dögös" Sixx

x11.png

Aleska Diamond és Puskás Peti végtelenül élvezi az X-Faktort. Mint bárki.

Tovább
komment

X-Faktor 4xDÖNTŐ - Majd jövőre jobb lesz

2013. december 14. 20:04 - Chat Géza

Emberek, mivel egyszerre pp-zi a comment meg a velvet az X-Faktort, mondjuk mint kiderült, csak holnap, így én nem is erőltetném ezt a dolgot a végsőkig. Ellenben holnap gigabrutál extra luxy tartalom lesz itt. Rámásszunk a USTREAM-re gecc. De most azért nézzük az adást, amíg van kraft, addig én itt lesek, ellenben hajnalban pótlom az lemaradást, hogy reggel mindenki ezzel kelhessen. Na csapatás!

x1.png

Nem hiszem el, hogy 2013-ban még az amcsi műsorvezetők beköszönésével űzik a parasztvakítást, amit egy non plus ultraként betolt ELSŐ EMELETTEL huggyoznak telibe a szerkesztők.

Tovább
komment

Az Onedin család 3x09 - A Proposal of Marriage (Lánykérés)

2013. december 14. 10:00 - Gabba

James és Robert hajókázik a kis kikötői gőzösön és a formálódó Onedin-flottáról beszélget, ami már négy tagból áll: Oberon, Oleander, Osborne, na és persze a Charlotte Rhodes, ami jelenleg Venezuelából hajózik New Orleansba Baines kapitánysága alatt, plusz teherként az aktív hátramozdító öreg Websterrel a fedélzeten. Lenne még persze az Anne Onedin nevű gőzös is, de azt ugyebár Frazer szenior átjátszotta a Mirrell Gőzhajózási Társaságnak és átnevezte Skót Lányra. A gőzös is épp a kikötőben vesztegel, James összehúzott szemmel vizsgálja volt tulajdonát. De nem mereng hosszan a múlton, új ruhát és cipőt készül venni a kikötőben, Robert némi megütközéssel hallgatja, hiszen öccse nem nagyon szokott magára költeni.

Proposal01

Tovább
Címkék: onedin család
komment

Star Trek (TOS) S01E04 – The Naked Time – Gátlások nélkül

2013. december 13. 11:00 - Kapitánylány

Csillagidő 1704.2 Az Enterprise a Psi 2000 fagyos bolygó körül kering, amely nem sokára darabjaira hullik szét, a legénység feladata felszedni egy kutatócsoportot, majd végignézni a bolygó halálát. A felszínre Spock és Joe Tormolen tiszt sugároz le ütős kis védőfelszerelésben. A kutatóállomáson fagyos hangulat fogadja őket, minden jeges, halott kutatótisztek mindenhol. A halál oka mindenkinél más, van akit megfojtottak, és volt aki ruhában zuhany alatt lelte a halálát. Spock-nak ez nem tetszik, elindul körbenézni. Joe vizsgálódna tovább, de viszket az orra, leveszi a védőkesztyűjét, megvakarja a kérdéses testrészt. Nem veszi vissza a keszkenőt, így amikor a fagyott irányító asztalhoz ér egy ismeretlen folyadék szó szerint a kezére mászik. Az első tiszt jön vissza, figyelmeztet a fertőzés veszélyre, azonban nem látja, hogy Joe levette a kesztyűjét. A vulkáni jelent a kapitánynak, a kutatóbázison ismeretlen okból mindenki hallott.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
komment

Revolution 2x02– There Will Be Blood

2013. december 13. 09:00 - Smokey the bear

Az idei Comic Conon Erik Kripke, a sorozat kreatív atyaúristene azt nyilatkozta, hogy ez az új évad sokkal, de sokkal sötétebb és erőszakosabb lesz, mint az első. Úgy látszik, Erik egy szavatartó ember, a második rész is elég pörgősre és helyenként paráztatósra sikerült, ráadásul akad benne néhány egészen zseniális jelenet. Kár, hogy erre huszonegy részt kellett várnunk, de csak összejött végre valahogy. In medias res kezdünk, Aaron egy nagy hörgés kíséretében visszatér a halálból. Rachel ugrik is egy nagyot, hát hogy a fenébe ne, a fickó már vagy 2 és fél órája halott, nem nagyon illene ficánkolnia. Rachel hívja gyorsan aput, hátraparancsolja a se holt, se eleven (hehe) Cynthiát, és életet lehelnek Aaronba. A geek csak bámul, mint harmadnapon a hívek, a feltámadás őt is váratlanul érte. Megértjük, az egy Krisztuson kívül azért erre tényleg nem lehet előre bazírozni.

aaron.jpg

Tovább
Címkék: Revolution
komment

Így jártam anyátokkal 2x13 - Columns

2013. december 12. 09:00 - sawyer_15

Meglepő minimál-flashbackkel indul a rész, egészen ’82-ig ugrunk vissza. Egy erőscsontú kissrác játéktornyot épít az oviban, miközben Ted-apu a gyerekkori álmok témakör szőttesébe fonja a felvezető narrációját: Van, akinek minden vágya, hogy űrhajós legyen, mások baseball-játékos karrierről álmodnak. Emlékszem, nálam speciel a bútorasztalos mesterség versengett azzal, hogy a Farkas Berci által a Szojuz-36-tal kitaposott útra lépjek, bár a csillagösvény estében ez a szókép nehezen értelmezhető. Mondjuk, azt máig nem értem, hogy egy kinyitható hatszemélyes konyhaasztal összeeszkábálása hogyan lehetett versenyben azzal, hogy a világűrből nézzem a napfelkeltét, de ez most mellékes. Ted mindig is felhőkarcolók építése után vágyakozott, amely különc hóbortra egy pszichoanalitikus biztosan lélektani kincsesbányaként tekintene, de pillanatnyilag nem ez a lényeg, hanem az, hogy számos nehézség után most ez sikerült neki, felhőkarcolót tervezhet, hurrá.

01.png

Tovább
komment

Revolution 2x01– Born in the USA - ÉVADNYITÓ

2013. december 11. 13:00 - Smokey the bear

Üdv mindenkinek! Ugye milyen gyorsan eltelt az a röpke másfél év, mióta az első évad lement az RTL Klubon? Hát most itt a folytatás! Nem, nincs lyuk a tér-idő kontinuumban, és nem is egy flashforwardot élsz át éppen, hanem az autós navigációs rendszer lágy hangú Andikáját idézve: „újratervezés”, az van. Mivel a második évad itthoni vetítése bizonytalan, ezért a korábbi tervekkel ellentétben nem várunk, hanem belecsapunk a második évadba menten. Az NBC a 9. résznél tart, de sebaj, a január 8-i következő rész előtt még van egy szusszanásnyi időnk, hogy felvegyük a fonalat. Aki megvárja a szinkronos verziót, az óvatosan klikkolgasson, és még VÉLETELENÜL SE nyomjon a továbbra! Várjuk őket vissza sok szeretettel a remélhetőleg nem is olyan távoli jövőben. A többiek tartsanak velem, az első rész alapján azt mondom, érdemes. Mivel elég sok minden történik a szerepelőkkel ebben az epizódban, ezért most rendhagyó módon helyszínekre szedve mesélném el mi történt, miután Randall útnak indította a rakétákat.

later.jpg

Tovább
Címkék: Revolution
komment

Falling Skies 2x07 - Molon Labe

2013. december 11. 09:00 - Szencsike

A Mason-klán egy gyerkőc mínuszban van, gonosz Karen elcsalta Bent, és visszatért Pope, ugye milyen jó? Ott hagytuk abba, hogy Ben és Karen elszöktek a kórházból. Most az erdőben bandukolnak, a srác a lázadó Fürgékhez viszi a lányt, sőt még mesél is róluk. Néhányan képesek ellenállni a béklyónak, elhatározták, hogy leverik Halpofáék uralmát. Karen hasznos tag lenne, ha beállhatna, hisz sokat tud a feljebbvalók terveiről. A tüskéik felvillannak, Fürgék vannak a közelben, de nem a lázadók, hanem a vezető Halpofa csapata, vagyis Karen besúgó. Főcím után, Karenen már ott a béklyó, Bent szívesen visszahozná az új családba, annyi mindent megtehetnének egymásért. Szerencsére felbukkan a felmentősereg, Tomék támadják a Fürge-Mecha sereget, Halpofához eljut Tom, a lény kereszttűzbe kerül, a Mechák nem lőnek rá, Tom elviheti túszként a Feljebbvalót.

1.png

Tovább
komment

El Barco - A Bárka 3x094 (spanyol LOST)

2013. december 10. 13:00 - Sigismundus

Szóval ott fejeztük be, hogy megtörtént az első olyan haláleset, mely egy főszereplőt írt ki a sorozatból. Mostanra már úgy tűnik, észrvették Sol eltünését, mert mindenki a tengert nézi, és kiabál. Csak Ramiro nem, valami gyanútól hajtva az Oktatóba megy, de ott minden pad a helyén szép rendben. Illetve, észreveszi a padlón a nyakláncot, mely a halálos vívás közben esett le.Gamboa elégedett mindenesetre, az Orvosiban várja ahogy Doktornő megvizsgálja. És csodák-csodája, visszanyerte bal szemét is, úgy tűnik testileg-lelkileg is a régi.

Clipboard03.jpg

Kapitány a Hídon, nagyot sóhajtva kinyítja a Hajónaplót, és feljegyzi, hogy az út 131. napján, elvesztettek egy embert. Majd gyászos kötelezettség, de neki kell megmagyaráznia Pitinek hogy leállnak a kereséssel. Már egy napja köröznek ott ahol az eltünést sejtik, de semmi. A srác persze nem fogadja jól a hírt hogy reggel indulás tovább a Szigetre, de nincs mit tenni, belenyugszik.

Tovább
Címkék: el barco
komment
süti beállítások módosítása