Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 3x08 - Ice and Fire (Jég és tűz)

2013. december 07. 10:07 - Gabba

Nálunk támad a tél, és a címből sejthetőn ugyanez lesz a mai részben is, úgyhogy a mostani posztot javaslom sapka-sálban olvasni, a Jägermeister ajánlásával. Fogarty hajózik hazafelé az Oberon nevű Frazer-tulajdonban álló vitorlással, a legénység vidám, várják őket a kikötői nyilvános kocsmák és a dús keblű nyilvános honleányok. Az utóbbiak közül Ryan vitorlamester különösen a rendkívül adakozó természetű Maggie-t ajánlja a fiatal hajósinas, Tom figyelmébe, a fiú pironkodva hallgatja a minden szaftos részletre kiterjedő műsorajánlót. Ennek megfelelően, amint az Oberon kiköt, a matrózok gyorsan nekilátnak a kirakodásnak, nem sejtve, hogy vágyaik közeles kielégítését a fedélzetre lépő James Onedin éppen megakadályozni készül. James Fogartyval kezd tárgyalni, a hajót és a legénységet három hónapra bérelte ki Frazertől, és most értesült egy tisztes haszonnal kecsegtető ajánlatról, úgyhogy kirakodás után az Oberon másnap reggel már indul is Svédországba. Acélsínt szállít oda, visszaútban meg bányafát Mr. Biddulphnak, Fogarty enyhén szólva nem boldog. A Balti-tenger ilyenkor már jégveszélyes, októberben őrültség odaindulni, próbál tiltakozni, de James szokás szerint magabiztos: Ma még csak elseje van, a reggeli dagállyal indulnak, veszi elejét a további vitának.

Ice01

Tovább
Címkék: onedin család
47 komment

Defiance 1x08 - Good Bye Blue Sky

2013. december 06. 14:00 - Szencsike

A mai rész az űrben kezdődik, azt látjuk, amint egy bárkaroncs zuhanni kezd. Nem kell nagy fantázia kitalálni, hogy a roncs merrefelé fog földet érni, de ne rohanjunk. A ronccsal együtt egyéb űrszemét is érkezik, amelyek lángolva csapódnak a földbe, az eget pedig vörössé változtatják. Az Irathi Lélekjáró banda a pusztaságban jár, mikor elkapja őket ez a pengeeső. Sietve útnak indulnak útnak fedett helyet keresni, de egyik társuk megsérül a szilánkoktól. Sukar azonnal a segítségére siet, de őt is eltalálja egy darabka. A közeli híd alá húzódnak be a társakkal, Sukar pedig a kisfarkasát, Irisát haluzza, fontos dolgot kell tenniük, közli a lánnyal, majd csendben lehunyja a szemét. Az égen egy denevérszerű madár repül el, pár kilométerrel odébb, Irisa riad fel az álmából és a közeledő vihar hangjait hallja. Főcím.

1.png

Tovább
19 komment

El Barco - A Bárka 3x08 (spanyol LOST)

2013. december 05. 11:00 - Sigismundus

Ezúttal Sol mesél, a vékony beszólós lány. Arról milyen is haldokolni, nincs se alagút, se lepergő Életed Filmje. Csak a küzdelem, az ellenállás, és ha hiábavaló akkor csak a barátai emlékeznek az emberre. Egy egy mozdulatára, a nevére. Sajnos az ő esetében senki nem emlékszik majd rá, még a sírkövön sem (ha lesz ilyenje) az ő neve áll majd. Ez alatt a lélekemelő monológ alatt láthatjuk amint a merev és mozdulatlan lányt lepedőbe csavarja majd bedobja a tengerbe a hajóról, valaki.

Clipboard31.jpg

Mint minden, ez is egy nappal korábban kezdődött. A jó hangulatú reggelit Max megjelenése rontotta le, aki hiába próbál barátkozni, csapatok közé űlni. Elutasítási hányadosa rosszabb mint Gamboáé, mert Ulisses a Hajó Hőse miatta maradt hátra. És ők egy család, mondja Ramiro, aki pedig eddig nem volt Uli nagy haverja.

Tovább
Címkék: el barco
2 komment

Doctor Who (Ki vagy, Doki?) 50. évfordulós rész – The Day of the Doctor/1

2013. december 04. 13:00 - Kapitánylány

A hajtás után a Doctor Who 50. évfordulójára készült epizód első felének a hogyvoltját olvashatjátok, a második fele pedig Arkhia (klasszikus évadok írója) tollából fog megszületni. A fejezetekben található dőlt betűs mondatok Arkhia véleménye, megjegyzése a részhez. Kicsit hosszúra sikerült az írás, de remélem ez senki kedvét nem fogja szegni!

dw-tile-new-490.jpg

Tovább
11 komment

Castle 6x10 – The Good, The Bad & The Baby

2013. december 04. 11:00 - Zenóbia

Szálingozó hó, templomi ének, kisded, van itt minden ami kell, csak ott sántít a sztori, hogy a kisdedet egy majdnem hulla adja át az oltárnál a papnak, aztán ki is leheli a lelkét, küldetés teljesítve, jöhet a tömjén meg a mirha. („Balzsam? Miért hoztatok neki balzsamot? Megharaphatja.”) Castle-ék ötvenhárom emberre vásároltak be Hálaadást ünnepelni, pedig csak ők lesznek, meg Beckett apja, de nem baj, mert a maradékon ellesznek Húsvétig. Beöltözős Hálaadás, Beckett apja hogy fog örülni, ide látom. Nahát, Lanie kezében milyen jól mutat a bébi, de Castle-éban sem mutat rosszul. A kisscrác kb. három hónapos, ezért aztán nem mondja meg, hogy hívják, az lenne pedig az igazán nagy meglepetés, ha megmondaná. A lelőtt pasi Cameron Ducane, az még nem biztos, hogy ő az apja. Vagy ő volt. Sofőrként dolgozott, és lottózott, mint Ryan. Míg Espo és Ryan a szerencsejáték értelmén vitatkoznak az oltárnál (mindjárt lesújt rájuk Isten mérgesebbik ujja), addig Castle lenyúlja a gyereket, és elhúznak jégkrémet enni.

6x10_castle1.jpg

Tovább
Címkék: castle
5 komment

Túlélőpróba 1x02: Túlélni a Gyűrűk urát

2013. december 04. 10:53 - Nico Tindeath

Nekem annyi maradt meg a Gyűrük urából, hogy ha nem digitális szörnyek kaszabolják egymást pixelekből felhúzott várakban, erdőkben, vagy bányákban, akkor műszőrrel borított lábú fickók menetelnek lélegzetelállító hegygerinceken, miközben az operatőr helikopterrel köröz körülöttük. Fogalmam sincs, hogy mégis hogy telnek a békés hétköznapok Középföldén, de Új-Zélandot, ahol a filmtrilógiát forgatták, mindig így képzeltem: hogy az egyszeri új-zélandi felveszi a kabátot, meg sapka, sál, hogy anyukám elugrom egy doboz cigiért a boltba, meg lehet, hogy hozok vizes zsemlét is, aztán órákat caplat hegygerinceken át, miközben helikopterre kötözött operatőrök köröznek körülötte vészjóslóan.

Hát szemmel láthatóan Bear Grylls is, és a Discovery producerei is osztoznak a hegygerincek és köröző helikopterek iránti rajongásomat, merthogy a Túlélőpróba című valóságshow második része tulajdonképpen ennyiből áll: na jó, van még némi fűzabálás, rinya, a bonus track meg egy vödör, hízott földi giliszta. De a többi tényleg olyan, hogy bármikor elférne a Gyűrük ura extra dvd-jén.

bear21.jpg

Tovább
6 komment

Barátok közt 6707-6709. rész

2013. december 03. 13:00 - Mákszem

Miki veri az ajtót Bartháéknál, Zsófiék meg csinálják közben a műbalhét. Krisztián lép a verekedők közé, és választja őket szét, miközben Zsófi fejhangon visít. A Fekete családban Aliz flegmázik az ingatlanossal és Orsival. Úgy néz ki, máris van egy vevő a lakásra. Laci és Gizi a szokásos panaszkodást nyomják a boltban, majd megérkezik Tóbi, és hoz magával egy doboz unisex merkádós, lámás dezodort. Gizi hálás, amiért nem lett kirúgva, ezért tövig benyal.

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
5 komment
süti beállítások módosítása