Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Az Onedin család 3x05 - Danger Level (A veszély foka)

2013. november 16. 11:00 - Gabba

1876-ban járunk, de hogy ezt honnan tudjuk pontosan, az csak a poszt végére fog kiderülni. Ezúttal kevés hajókázásban lesz részünk, mert szinte végig Liverpoolban maradunk, ahol a hajókra festendő merülési vonal körül dúlnak a csatározások, erre utal az eredeti cím is. Jamesünk új hajót bérelt, mert vasúti síneket kell Portugáliába szállítania, havonta 1600 tonnát fél éven át. Az új vitorlás neve Ondine, amit a magyar verzióban végig Onídn-nek mondanak, mi van, senki nem tud olvasni a szinkronstúdióban, jegyzem meg epésen. A kikötőben javában folyik a berakodás, de az egyik sín váratlanul elszabadul a csörlőről és lezuhan a raktérbe, kis híján agyoncsapva az egyik matrózt. (Mondta a rádióban a Sínkomikus Imre, hogy fontos a jó síndarab, jutnak eszünkbe Besenyő István halhatatlan szavai.) Szerencsére a matróz egy homloksérüléssel megússza a balesetet, társai viszont azon aggódnak, hogy 450 tonnát kell berakodniuk, túl lesz terhelve a hajó és elsüllyednek.

Danger01

Tovább
Címkék: onedin család
25 komment

Barátok közt 6685-6690. rész

2013. november 15. 15:00 - julie0812

Barthával és Alízzal kezdünk a Rózsa irodájában, Zsolt kiakadt mert kibukott Alíz pult alatti sumákolása. Alíz emlékezteti, hogy ő bezzeg elintézte neki hogy láthassa Oszi fiút és hogy Bartha cserébe megígérte neki hogy nem lesz rá dühös ha valami hülyeséget csinál. De hát kérem azt mégsem lehet, hogy a pult alól mérjük a piát, úgyhogy hamar gyorsan ki is rúgja a szöszit, csak azért, hogy utána majd meggondolhassa magát. Istenem, hányadszor játsszák már el ezt a kirúglak a Rózsából de mégsem játékot!

1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
5 komment

Star Trek (TOS) S01E01 – The Man Trap – Veszélyeztetett egyedek

2013. november 15. 13:00 - Kapitánylány

Csillagidő 1513.1 Az Enterprise, immár James T. Kirk kapitánnyal és Mr. Spock első tiszttel a fedélzeten, az M113-as bolygó körüli pályára állt, feladatuk az ott lévő archeológus és annak feleségének orvosi kivizsgálása. Erre a veszélyes küldetésre maga a kapitány vállalkozott, elkísérve Dr. McCoy-t és a legénység egyik tagját. A kapitányi naplóból megtudjuk, hogy Nancy Crater a doki régi szerelme, és ez remek alapot ad arra, hogy Kirk ugrassa McCoy-t ezzel. Senki sincs odahaza, úgy látszik nem várják őket, doki meg közben izgul, hiszen rég látta már a nőt. Ekkor bukkan fel Nancy, McCoy szerint egy évet se öregedett, de milyen udvariatlan, be is mutatja a többieket, Kirk már egy idősebb nőt lát, Darnell matróz pedig egy szőke bombázót, itt baj lesz. A doki együtt vizsgálná ki a párt, Nancy el is indul a férjéért, közben szőke énjével magával csábítva a matrózt.

01.jpg

Tovább
Címkék: star trek tos
3 komment

Reklámőrültek 04x07 – The Suitcase

2013. november 15. 11:00 - wizdog

Elérkeztünk a sorozat azon részéhez, amit a kritikusok és a rajongók az egyik legjobbnak tartanak. (Tessék megnézni az összesítéseket.) Az irodában Harry éppen jegyűzérkedik, Danny, a törpe rögtön számonkéri, hogy miért kell fizetni olyan jegyért, amit Harry ingyen kapott – viszont egy Muhammad Ali meccsért mindenki hajlandó fizetni. Sőt, van aki Sonny Listonra fogad. Don konkrétan egy százast tesz rá, majd a Samsonite csapatot az irodájába hivatja. Don, hogy kimaradjon a meccs előtti kanmuriból Miss Blankenship segítségét kéri: foglaljon neki és Rogernek asztalt egy másik helyre. A meccsről a nő sommás megjegyzése a legjobb: „Ha verekedő négereket akarok látni, kidobok egy egydollárost az ablakomon.”

1_1.jpg

A beérkező csapat élén Peggy szóvá teszi, hogy ők már két órája várnak Donra, hogy előadják a reklámtervüket. Don miután majdnem kihányja a kávéját, a csapatra figyel: Peggyék egy akkoriban híres amerikai futtballjátékossal, Joe Namath-tel akarnak eladni egy jelenetet, amiben a legjobb védelmet (akár a játékban) is a Samsonite nyújtja. Mindenki nagy beleéléssel játssza a szerepét, de Don szerint egy sztárral megtámogatott reklám megúszós. (Ráadásul nem is bírja Namathet...) Szerinte nő nem is kell a reklámba, mert „Nők nem szoktak bőröndöt venni.” Peggy közli, hogy Dr. Faye szerint igen. Don mindenkit kiküld, majd kifejezi az örömét amiatt, hogy Peggy úgy érzi, „ebben a környezetben lehet tévedni.”

Tovább
Szólj hozzá!

Teen Wolf - Farkasbőrben 2x11 - Battlefield

2013. november 15. 09:00 - Smiley93

Stilesszal kezdünk, aki Menőcsaj pszichológusának alias Állatdoki ismerősének beszéli ki magából az előző epizódot meg az azt követő eseményeket, így kiderül, hogy Zsaruapu a Matt-féle ügy felgöngyölítésnek köszönhetően ismét zsaru, Scottnak viszont rosszul áll a szénája Farkasanyunál, aki a szobájába zárkózik a szörnyfia elől. Hasonlóan szerencsétlenül áll Allisonnal, aki szintén kerüli, mint a pestist, és inkább Vadászapu társaságát részesíti előnyben. Menősrác mostanság már csak elvétve ölt teljes emberalakot, jobbára valahányrészben Gyíkként lézeng, Menőcsaj viszont meglepően normális. Végülis ő már teljesítette a rá eső részt, de ezt Stiles nem tudhatja.

Teljes képernyő rögzítése 2013.09.12. 232246.bmp.jpg

Tovább
2 komment

Gyilkosság 2x01, 2x02 - Tükröződések, A szerencsenapom

2013. november 14. 13:00 - BundásRigó

Lindenék csak nem repültek el, jóhogy, Sarah a gyereket akarja megnyugtatni, pedig nincs annak semmi baja. Még a híradót is lecsekkolta, nézd csak mami, a gyanúsítottadat kinyírták. Sarah nézi, és még elgyötörtebb lesz a képe. Igaz, Richmond nem halt meg, de egyre közelebb kerül hozzá, főleg, miután le is ejtik a hordágyról. Az egészségügy ott sem fenékig tejfel. Linden kihez is rohanhatna ezek után, ha nem a hadnagyhoz, aki a kis köntösében már az ajtóban várja, és első kézből tudja meg a rossz hírt: a fotó bizony hamis, még sincs meg a gyilkos. A főcím után Jack már a főnök kanapéján szunyál, a főnök meg próbál kitartani a kamu bizonyíték mellett (nekem itt már ő is gyanús). Sarah megpiszkálná egy kicsit Holder hátterét, hát honnan került ez ide? És mit ad isten, onnan, ahonnan az eredeti hidas felvételeknek kellett volna, bizonyos Gil Sloane volt a felettese. A főnök feladja, eredj amerre a két szemed lát, csak aztán tényleg láss is velük.

Holder a kopasz spanjával autókázik, megy a filozofálás, az ilyen Rich félék mindig megússzák, de nem most. A kopasz meg dicsérgeti, ügyes fiú vagy Holderke, még sokra viszed. Az amerikaiak ilyenkor szokták ellőni, hogy egy nap elnök is lehet belőled. A jókedv nem tart túl sokáig, jön a hír, hogy Richmondot lelőtték, meg valaki anyját is. Az anya az Bev, Belko csak nem vitt neki törülközőt mikor azért óbégatott még az első évadban. Mire Stan és Terry a hírekből értesül, már Holder is ott van, az ő mondókája azonban nem áll meg Belkónál: Mr. Larsen, a maga lánya online strichelt, Rich meg lájkolta.

killing00.jpg

Tovább
1 komment

Barátok közt - Miklós Cár visszavág

2013. november 13. 15:39 - Mákszem

Ott vesszük fel a fonalat, hogy Balázs becsenget Miki és Zsófi eljegyzési partijára. (Hogy honnan tudja, hogy Miki és Nóra lakást cserélt, érthetetlen, és homályba vész.) Nem mindenki örül a tékozló fiú hazatérésének, Miklós az egyetlen, aki nem tud hová lenni boldogságában. Közben Hanna is ide-oda teleportálgat, hol távozik Claudiával, hol a háttérben meresztgeti a szemeit.

bk1.jpg

Tovább
Címkék: barátok közt
2 komment

Castle 6x07 - Like Father, Like Daughter

2013. november 13. 09:00 - Zenóbia

Frank Henson 15 évvel ezelőtt egy piszkavassal agyonverte Kimberley Tolbertet, amiért halálra ítélték. A fellebbezését elutasították, így három nap múlva, éjfélkor felkötik a bitóra. A bíróságon a nézők között Alexis vág nagyon szomorú és kétségbeesett arcot Frank családja mellett, de minden hiába, van amikor nem a jók nyernek, mondja egy szakállas fószer. Castle ennél sokkal viccesebb dolgokkal van elfoglalva, most épp egy űrbéli esküvő tervezésével, mert rohadtul nincs kedve esküvői helyszíneket nézegetni a hétvégén. Alexis még mindig nem szól hozzá, de már nem sokáig lesz ez így, mert úgy tűnik Espoék sem tudnak neki segíteni, hiába kaparták elő neki a srác aktáját, viszont javasolják aput, aki mindig észrevesz valamit, amit más nem. Hát, most épp nem az intelligencia süt róla, vagy nézőpont kérdése, mert épp sikerült neki öt darab ceruzát elhelyezni a felső ajka és az orra között, fel is léphetne vele. Alexis tisztázza a szabályokat, még mindig utállak mint a szart, de most segíts.

6x07_castle1.jpg

Tovább
Címkék: castle
5 komment

El Barco - A Bárka 3x05 (spanyol LOST)

2013. november 12. 15:00 - Sigismundus

Kissé elkezdtek kapodni az írók, ennél a résznél a szokottól eltérően elkezdik rejtélyekkel megtüzdelni a történetet, visszautalásokkal zavarosabbá tenni, sajna. Szóval az eddig megszokottól eltérően ért véget az előző rész, nem zárult le egy rejtély. Hanem benne van mindenki a vízben, némelyek képletesen, némelyek nyakig. És nem is Valeria mesével nyitunk, az előző rész 80 éves öregura elmélekdik hogy régen mennyire más volt minden. No nem úgy értve, hogy az ő gyerekkorában, hanem 3 hónapja. Csomó autó az utcán, az emberek a BL meccseit lesték, a gyerekek számítógépeztek egész nap. Na ez alaposan megváltozott, ma az alsó emeletekről horgásznak, mindent valami másnak a roncsaiból raknak össze, és manapság az emberek lelkét valaki más féltése tölti ki. Neki például az unokája, akit megpróbál összeboronálni Valeriával.

Clipboard02.jpg

És e felvezetés után lássuk is a Kapitányt és Doktornőt akik egyre fontosabbak egymásnak. Épp a liftakna tetején próbálnak kimászni, de nyakukba ömilk egy csomó tengervíz. Ezzel jelezve hogy bizony a tengerszint alatt vannak.

Tovább
Címkék: el barco
Szólj hozzá!

Éjjel-nappal Budapest 152-156. - Itt jön Csóró Lali..

2013. november 12. 13:00 - Zirowe

Előre szolok, hogy ez a hét nagyon unalmas volt. A hétfői napot a katamaránon egy zavarodottan kóválygó Karvaly kezdi, aki nem érti, hogy miért mozog a talpa alatt a ladik. Kócos oldja meg a mozgás dilemmáját: isteni ihlettől vezérelve arrébb vontatja a hajót, mert biztos a szar hely a nullás forgalom oka, na de majd az Árpád hídnál milyen jó lesz! A vontatás után egy őrjöngő Tudjukki letámadja Kócost, hogy miért nem ébresztette fel időben, hiszen így lemaradt a műsorról! Ám ennél fontosabb gond is akad: Kristóf szembesül azzal, hogy Rita bizony az álomhajón lakik. Miután kb Kristóf az egyetlen épeszű a sorozatban, nagyon jól tudja, hogy ahol ez a lány felbukkan, ott bizony nem lesz móka kacagás, de sajnos Kócost ez hidegen hagyja, mert szerinte a lány tök jó fej.

01.jpg

Tovább
36 komment
süti beállítások módosítása